Panáček v reality show

Velké finále Farmy 14

17. Prosinec 2022 | napsal(a): | reality show: Farma 14

finale

Farma inovací konečně doklopýtala do starého dobrého finále. Líná Martina Korkobcová, sympatický Filip Jánoš a hlupák Michal Mošpan, to je trojice farmářů, kterým nejvíc přálo štěstí a utkají se o peněžitou výhru.
Kdo se stane vítězem Farmy 14? Sledujte, diskutujte, za chvilku zacinká zvonec, Čtrnáctky bude konec!

Děkuji všem za pozornost, účast chabá, Farma slabá, uvidíme, zda bude nějaké příště.
Přeji krásné a pohodové svátky!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 14

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Wally
Reagovat

Pár let tomu zpět, co mi bylo jedno kdo to vyhraje. Letos jsem to přála Filipovi a jsem ráda, že to vyhrál i když Borisové se snažili seč mohli, aby to tak nebylo.

Reagovat

Jediný ucházející adept na vítěze a dokázal to. Sledovat Muffy v tom růžovém děsu, to bylo za trest. Trest to byl možná i pro ni :D

3
Johana
Reagovat

Srdečná gratulace Filipovi…a taky můj velký dík. Kvůli němu a Džuly jsem byla schopna Farmu 14 dokoukat. Krásně svojí bezprostředností, humornými hláškami a nadhledem vyvažovali farmářské ,,dobro“.
Oběma přeji v životě jen to dobré a aby jim to jejich upřímné přátelství dlouho vydrželo.

Reagovat

Farmu jsem nesledoval, ale i tak gratulace FiFqovi.
Stejne je to zajimavy, ze ji vyhral zrovna on, kterej si od zacatku z toho delal srandu, prihlasku vyplnil schvalne co nejdementneji a vlastne to cele vzniklo jen jako recese kvuli divakum :)

5
Dadla
Reagovat

Aha, tako ono už to skončilo :-D Já zas čekala na nějaké televizní finále, na které bych se ted vyjímečně podívala :-)))) Ale nevadí, jsem ráda, že už předem vím, že vyhrál Filip, kterému jsem to přála od začátku, a podívám se na to už v klidu :-)

6
zeppelin
Reagovat

Z herního hlediska je pro mě Fifo nejpřijatelnější vítěz. Z počátku byla zvláštní jeho konfrontační sociální strategie, kterou ale brzy překlopil do neutrální polohy a neměl s nikým vážné spory. Taky jsem ho ze začátku zařadil do party „nefachčenků“ (spolu s Mafi, Miněm a Giuli), z které se postupně přesunul do party „fachčenků“. Jako jediný dělal čest klubu „IQ Tykve“, absolvoval 3 duely, vyhrál řadu imunit a nikdy si neužil imunitu z titulu Farmáře týdne. Ve strategii „Borisů“ jsem se ztrácel, myslel jsem si, že jejich hlavní kůň je Šimon. Po jeho vypadnutí (i díky rozhodnutí štábu ohledně dvou-duelu) jim asi „zbyl“ Fifo.
Finále: jediná „silová“ disciplína bylo „Vemeno“. Chytání tyček zvýhodnilo oba chlapy a zbytek soutěží byl vědomostně – logický. V hlasování diváků měl Fifo jako „youtuber“ větší šance u internetové sociální komunity, což se potvrdilo. Závěrečný kvíz to trochu zdramatizoval, překvapila mě Mafi, že předběhla Michala. Celkově letošní farma zklamání, které se prohlubuje od změny kurzu v poslední letech.

Reagovat

Diskuse ukončena kvůli zvýšenému náletu spamů. Nestíhám mazat.

Přidat komentář