Panáček v reality show

Farma 14: Nová posila

8. Říjen 2022 | napsal(a): | reality show: Farma 14

titul banditi

Zen odešel ze zdravotních důvodů, Baron porušil pravidla Farmy a Eva opustila hru na vlastní žádost. Daleko dříve, než farmáři čekali, přichází šestice nových pomocníků.

Pomocníci – banditi (klik)

Kdo se utká v duelu? Bude hospodář spokojený s plněním úkolů? Pro koho tento týden pobyt na Farmě skončí?
Sledujte, diskutujte!

Tento týden souhrn ještě větší zkratka než jindy. Končím pátečním dílem, duel uvidím až v pondělí.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 14

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
Wally
Reagovat

Filip vyhrál nad Vikingem 3:0. Všichni staří měli radost jen Natálie byla nas…á. Martin přinesl fenku Šišku.

2
dejna
Reagovat

Mrzí mě, že se Viking nemohl víc projevit, raději bych obětovala jednu z nových holek, ale jsem ráda, že se Fífa vrátil. Navíc příjemně překvapil svojí bojovností – ostatní chlapi se můžou jen bát. :)

3
Lady XL
Reagovat

@Wally: Děkuji za informaci!
A určitě odchází Viking? Myslela jsem, že třeba se vrátí oba, jednou už to tak bylo..

4
Wally
Reagovat

Tak vypadá to, že ano. Ani ukázka nic nenaznačovala a byl ve Farmě extra.

5
JanaH
Reagovat

Herec s velkými ambicemi se přecenil. Dobře mu tak.
Volbou FT na příští týden způsobil to, že „vládnout“ dál bude de facto stará FT.

6
Dadla
Reagovat

Tak Filip překvapil, tohle jsem fakt nečekala :-)) Víceméně jsem brala za hotovou věc, že si ho Viking namaže na chleba, i se tak prezentoval. Ale tady se šeredně spletl, naštěstí. Ale je asi škoda, že vypadl zrovna Viking, mohl to být zajímavý materiál. Ikdyž mně se líbil exteriér, interiér už tolik ne, na můj vkus působil příliš sebevědomě, až arogantně, a Fífu zřejmě považoval za takovou přerostlou jednohubku, kterou spolkne bez kousání. Jenže jednohubka mu pěkně zaskočila a nakonec ho stála celý jeho farmářský život :-)) Doufám, že mému oblíbenci Filipovi dají nějakou dobu pokoj, teď by z něj mohli mít strach.
Julču nebudu komentovat, bylo mi jí až líto, takový trapas jen tak nerozdýchá ani ona..

7
Wally
Reagovat

@JanaH: Spíš tam povládnou s Michalem. A že ho velká carevna začíná mít plné zuby, tak to tam mezi novými a starými asi začne být zajímavé. A jestli tam místo trojúhelníku vznikne čtyřúhelník tak jim chlast už stačit nebude. :D))

8
zeppelin
Reagovat

Duel – Filip opravdu překvapil. Zařazením první disciplíny (přetahování) jakoby určil ráz celého duelu. Kuličky prosvištěl bleskem, almanach je i o štěstí, které přálo připravenému. Jinak on je podle mě skvělý parťák na zábavičku, grilovačku, pijatičku… Umí si dělat srandu i ze sebe, což každej neumí. Toliko chvála, teď kritika : jeho pracovní výkonnost považuju za tragickou. Chlubit se psí boudou ve dvou lidech za tři dny je děs. On aktivně nevyhlašuje, že nebude pracovat (jako Giuli a Minh), on se nějaké práce drží po celý den, ale ve výsledku toho dohromady moc není. Nerozumím Michalovi, který ho vychvaluje do nebes. Naty taky nerozumí Michalovi, ale z jiného důvodu. Pro herní přežití ji u „starých“ farmářů nikdo nezůstal, tak musí lovit u „nových“ farmářů. Bude zajímavé tuto linku sledovat. Objevili se i kuřáci fajky a to i u starých farmářů (Martina). Zbývá už je jediné : povinný účastník všech RS za poslední roky, to jest člen komunity LGBT. Je tam, nebo to bude z tohoto ohledu nekorektní farma?

9
Johana
Reagovat

@zeppelin: tak mně přijde jako zástupce LGBT skřet Minh ( mám už na něho tak silnou alergii, že se ze mě stává rasistka ).
Pokud by to nebyla pravda, na několik z těch 52 druhů by se určitě dal napasovat Fifo.

Chtěla bych vidět IQ test Džuly. Ještě bych pochopila, že nezná rozdíl mezi senem a slámou, ale že osmnáctiletá před, nebo po maturitě se ptá Fifa co to je elipsa, to už je vědomostní defekt jak prase a určitě nesouvisí s poruchou pozornosti.

10
zeppelin
Reagovat

@Johana: Tak mně přišel Filip ze začátku jako ještě nezařazený nový druh (kvůli nehtíkům, líčení). Potom jsem usoudil, že to bude jeho youtuberskej skin.

11
Lady XL
Reagovat

Bože, mě tak lezou na nervy – Natálie a nová FT. A vůbec noví příchozí taky a … a jiní další. Nějak nemám fanouška (krom psa) a co vy?

12
Wally
Reagovat

@Lady XL:A Alice a její detekuji.

13
Svitka
Reagovat

Filipovi jsem výhru přála.
Na Vikinga jsem byla zvědavá, ale jeho odchod mi nevadí. Po tom, jak se projevoval, včetně F Extra, soudím, že mi chybět rozhodně nebude.
Na ostatní si nechávám čas, jak se vyvrbí a odkopou. Jen pro Dagmaru mám trochu slabost, protože je z jižní Moravy, jako já. Ale je mi jasné, že ji vyštípou. Už jen proto, že se sčuchla s Naty a tokající Miša jí taky plusové body nepřidá.
Julča na chvilku zkrotla, ale při její povaze si myslím, že se brzy otřepe.
Naivně jsem doufala, že letos se fajčiť nebude. Omyl!
V ženském sektoru se dá očekávat vývoj. Třeba, jestli se slepičinec změní v sofistikovanější klubko zmijí.
Kdo mi momentálně vadí nejvíc, je Miňo. Jeho humor je otravný a pokud farmáři budou dál prohlašovat, jaká je s ním zábava, tak už jsou dost zoufalí. Připadá mi, že on chce ukázat, jaký je hráč a lišák prefíkaný, ale pro mě z něho vychází jen protivný, nechutný skunk. Howgh.

14
JanaH
Reagovat

@Lady XL: přidávám se k antifanouškům obou.
Sluhové jsou podle zadání Madam, která už stihla vyklovat díru do hlavy nejen FT, ale i několika dalším novým.
Malinkatý spoiler z dnešního dílu: Naty nejvíc nesnáší dvě věci, prý když se někdo někomu „tlačí do riti a vyhráža sa“. Proč se tím teda neřídí? To mě hodně rozesmála, športovec. :-D

Taky by mě zajímalo, k čemu jsou ty slavné vynálezy a inovácie?
Parabola ze zrcátek už je dávno mimo provoz a kadiboudu nikdo nepoužívá a používat hned tak nebude.

15
Lady XL
Reagovat

Vrr, začínají mne fakt ti noví (větší část) víc a víc s/štvát… A tedy přestávám chápat myšlení dosti lidí. Nechci spoilerovat, tak se nebudu konkrétněji vyjadřovat. Ale zatím to té carevně vychází a Jůlinka je na zabití. Respektive se v budoucnu ukáže (pro mne), na kolik vše hrála, či nehrála – tím myslím hraní na praštěnou holku s ADHD, na lenost a excesy, jestli se z ní najednou nestane zasloužilá farmářka….
A to píši s vědomím, že mi je jedno, kdo bude zvolen za 1.duelanta.

16
zeppelin
Reagovat

Podle mě hlavní zvrat nastal načasováním příjezdu nových farmářů (za vším hledej Borise). Farmářka týdne byla Naty, sluhové Alex + Šimon. Hlasování mohlo vypadat 3 dámy (Viki, Giuli a Martina), proti 3 pánům (Michal, Filip a Minh). Při plichtě by rozhodla farmářka týdne. Jenže to vypadalo, že by ženská koalice mohla přetáhnout na svou stranu jednoho, možná i dva mužské hlasy a situace by vypadala úplně jinak. Najednou se objevili nováčci a o výsledku můžeme jen spekulovat. Když už to tak dopadlo, tak pro mě je z herního hlediska přínosem účast nových farmářů, uvidíme jestli bude pokračovat boj starých versus nových.

17
Lady XL
Reagovat

@zeppelin: No obávám se, že ten pravý boj staří versus noví farmáři to není a nebude. Jindy opravdu záleželo, která strana k sobě přetáhla jednoho farmáře z druhé strany, ale tady? Tady to už je hned na začátku Noví + „staří“ od Starých farmářů + zvláštní jedinci – Jůlie, Fifo, skřet Miňo + zbytek starých farmářů. Sleduji, že v této řadě se hodně používají lži ve smyslu – tenhle o tobě řekl, prý jsi řekl… Nevím, koho si vybrala Martina, ale kdyby přeci jen Naty a prohrála by, tak by měla zvolit FT zase Alex (Naty k vzteku) a ta dát Dagmar za služku a dalšího nového za sluhu. Jak jsem už psala, nemám tam fanouška, ale vždy spíš držím palce starým farmářům.

18
zeppelin
Reagovat

@Lady XL: Tvoje rozdělení na herní skupiny je přesné. S případnou herní taktikou Martiny taky souhlas, jen to začíná vypadat, že její odhodlání vzít si Naty do duelu slábne. Pokud si vybere jinak, tak se třeba vrátí. Giuli, Minh a Filip se stávají nepředvídatelnými hráči, což dělá problémy ženské (staré) koalici. Šimon by spasil nejraději celý svět, jeho dlouhý rozhovor s Giuli nakonec končil tak, že se omlouval on. Fanoušky taky nemám, celá letošní farma je jaksi neuchopitelná.

19
dejna
Reagovat

@Svitka: Myslím, že kvočny nemají kapacitu na to stát se zmijemi. Jsou na to příliš krátkozraké, velkohubé a trpí absencí dlouhodobé paměti. Styl uvažování = co si nenakecáš, to nemáš…např.
dát Naty dvakrát za služku = strategie
dát Mafi poprvé za služku = podraz
Sledovat proměnu Mafi ze Xeny v indisponovanou chudinku…no, Tamás to vyjádřil přesně.
Ale vlastně jsem chtěla říct, že ani já nemám fanouška, jen dvě antifanynky Mafi a Viktórii – tu snad nejvíc. Naty mi není extra blízká, jen mě prostě štve míň.
Adept na vítěze? Momentálně Malina. Závěrečným duelem by mohlo být rodeo na Malině, které by s přehledem vyhrála. A mohla by jít do důchodu. ;)

21
JanaH
Reagovat

@dejna: ano, ano. Např. :
Alex má techtle se Šimonem = vych…ehm, vyčúraná „falošná“ zmije, zneužívající situace
Dáša má techtle i mechtle s´Mišem = taktikování, se ví, že „úprimné“ a nezištné

Madam: duel s nejvíc neohrabanou Viki = dle Madam rovnocenná soupeřka
Maťa: duel s Paťou = připosranost
Přitom obě před duelem úplně stejně vykřikovaly, kterak docela určitě vyzvou a zničí úplně jiné farmárky…
A tak by se dalo pokračovat.
:-DD

22
dejna
Reagovat

@JanaH: Ano, Naty nesnáší Alex a jede si tu svoji lajnu – jsem zvědavá, jestli si ji skutečně vezme do duelu, jak stále prohlašuje, nebo taky ochorí. :))
Viktória nejvíc neohrabaná? Tak to mi nedošlo. Vidím ji jako o trochu méně zdatnější než Mafi nebo Julču. A Naty si ji vzala, protože Alex byla FT, nebo se pletu? Nechce se mi to dohledávat.
Nevím, kdy Naty mluvila o priposranosti – na kameru řekla, že Paťa je výborná vilba a Martina má velké šance. :))

23
JanaH
Reagovat

@dejna: já holt vidím Viki jako nejvíc neohrabanou, takový pytel brambor absolutně bez kondičky.

Madam duelantka tehdá vykřikovala, jak je nejvíc třeba vyprat z Farmy Julču, taky s ní měla nejvíc konfliktů. Ale nakonec zvolila ten bezkonfliktní pytel brambor. :-D
Ona s nima pořádá ty svoje fitness dýchánky… takže má jakýs takýs přehled, jak jsou na tom po „fyzikální“ stránce. :-D

O připosranosti Mati mluvila většina farmárů. Asi bude „zranění“ ruky“ fenoménem letošní řady.

Za mě škoda, že dnes nevypadnou obě duelantky. :-DD

Přidat komentář