Panáček v reality show

Farma 14: Spoutaný týden

29. Říjen 2022 | napsal(a): | reality show: Farma 14

exfarmáři

Dagmar opět farmářkou týdne, to se dalo po posledním duelu očekávat. Za služku si vybrala Viktorku, chce rozbít trio, které její partě leze na nervy. Druhým sluhou je lenošný Miňo. Sice všichni tvrdí, jak je vtipný, ale vzápětí klidně o něm prohlásí přesný opak.

Farma inovací, ale pořád stejný scénář. Porušování pravidel se netrestá, naopak, přísun alkoholu neustává. Část týdne prožijí ve dvojicích, vzájemně propojení popruhem. Nesmí se odvázat v žádné situaci. Opravdu se to nikdo neporušil? I díky tomu má sluha Miňo štěstí, jeho práci v podstatě vykonává Tamáš.
Nechyběla ani soutěž o odměnu. Protivníky se současným farmářům staly páry exfarmářů, kterým vztah vydržel i po návratu z farmy.
Tento týden bude ženský duel. Viki tvrdila, že bude volit z těch, kdo ji do duelu pošlou, ale strach z prohry zvítězil. Ani Naty, ani Julča, bere si za soupeřku v jejich očích slabou Sašku.

Kdo se vrátí z duelu? Jak bude Martin spokojený s plněním úkolů? Sledujte, diskutujte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 14

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
Wally
Reagovat

Pro Lady XL: Saša vyhrála 3:0.
Takže FT je jasný a při závěrečném proslovu dala najevo tolik nenávisti, že sluhové jsou velmi nejasní. :D))

2
JerremyCZ
Reagovat

@Wally: v ramci tohorocnich poslednich prihovoru byl tenhle snad nejhorsi. Ocekavam, ze snad horsi bude mit jen Alex (a mozna Min, pokud se blbe vyspi)

3
Lady XL
Reagovat

@Wally: Moc děkuji!!!

4
Johana
Reagovat

Omlouvám se Sašce, že jsem ji označila za nejméně potřebného člověka na farmě. Podtatranské holce jsem včera věřila a nezklamala.
K Viktorii je zbytečné se dál vyjadřovat, v závěrečném proslovu potvrdila, že moje averze vůči ní byla oprávněná.
Alička se taky z Minha pototo? Do éteru vyhlásí porušování pravidel a trest žádný, dokonce odměna. Proč si tam štáb toto individuum hýčká zůstane asi záhadou.
Tato farma přestává být farmou v pravém slova smyslu a čím dál víc, díky Martinovým ,,technickým vychytávkám“, začíná připomínat cikánské obydlí…stará pračka, kolo, vana, plechové sudy, zpřehýbané okapy, solární panely, všude nejaké dráty a bordel a jako dovršení všeho nevkusný modro-oranžový nátěr.

5
JanaH
Reagovat

„Ztělesněné dobro“ se po debaklu 3:0 projevilo spíš jako generátor náhodných slov. :-D

Ohodnocení z valné většiny nesplněných nebo nedokončených úloh hospodárem je více než velkorysé. „Odborník“ Mišo zase názorně předvedl, co v něm je. :-D
Při soutěži exfarmářů s těmi současnými jsem pochopitelně fandila těm ex. Současní jsou nefanditelní. Soutěž ve dvojicích super. Ovšem nebyli by to Borisové, aby to nekorunovali super trapným závěrem… :-/ Nejvíc mi lezl na nervy falešný huslista. :-D

@Johana: Saška je strašlivé naivní telátko. A nezměnilo na tom pro mě nic ani to, že poslala do dža Viktorku, i když ji to šlechtí. :-DD

Na pondělní díl si připravte blicí kyblíček. Obrazně i doslova.

6
Wally
Reagovat

Já Viktorii považovala za nejmenší zlo z krůtího tria. Daleko horší jsou pro mě Alex a Maty.
Ale mohli by si z fleku střihnout Mrazíka. Nastěnku by alternovaly Saša a Alex. Dagmar Marfušu. Fifo Ivánka. Matku Martina. Matku nápadníka Natalie. Prasátka Minh s Tamášem. Otce Michal a Šimon by byl vypravěč.

7
Dominik
Reagovat

Duelové príhovory jsou strašný, nemůžou prostě odejít a pak jen napsat dopis? Viktoriin príhovor byl směska patosu a jedu, nadávkovaná podle toho, ke komu se v daný moment vyjadřovala. Raději taktiky, než s prominutím kecy o dobru a zlu apod. Z toho se mi protáčí oči.
Polovina pomocníků je pryč, tak nějakou chvíli by teď mohli vypadávat staří farmáři. Moji favoriti jsou Julča a Filip.

8
Dadla
Reagovat

Mně teda „krůtí trio“ zas tak moc nevadilo, jsem evidentně na druhé straně barikády, zřejmě jako jediná :-(( Mně opravdu nejvíc vadí Naty, jí zdatně sekunduje urostlá Dagmar a nej svatou trojici uzavírá podržtaška Michal. Teda ne, že bych triu nějak fandila, ale jsou to vpodstatě jasně čitelné holky, krom Viki průměrně inteligentní, Alex možná nejmíň (ale to může být opět věkem), a tím pádem méně nebezpečné.. Nemyslím, že Naty by oplývala nějakou super inteligencí, ale je přecejen nejstarší a životem protřelá, omlácená v různých psycho i fyzično bojích či bojůvkách…prostě se vyzná a je zvyklá se s tím…teď usilovně přemýšlím oslušném ekvivalentu, leč napadá mě pouze to původně zamýšlené „nesrat“…tak pardon :-)) Ona dokáže být agresívní jak skrytě, tak otevřeně…ale tak elegantně, že někdy jen zírám :-D
Jenže bohužel, opět někoho podobného znám a prostě není nad osobní zkušenost…Takže za mě je zlo Natálie, vadí mi i ten její všudypřítomný jakoby upřímný (pro mě zlý a falešný) smích, který mi v kombinaci s drsným chlapským hlasem někdy vyvolá až mrazení v zádech. Ta holka ještě zdaleka neřekla poslední slovo a myslím, že se ještě předvede v tom „nejlepším“. A nakonec možná i čestně vyhraje, to se prostě v životě stává :-D
Já zatím pořád fandím Filipovi a snad trochu i Julče, ikdyž teď, co přešla na druhou stranu, trochu míň. Nicméně je prostě svá, praštěná, ztřeštěná, bláznivá, líná jak veš, do pusy si občas nevidí…ale na nic si nehraje a to je mi v tom panoptiku prostě sympatické :-)

9
Wally
Reagovat

@Dadla: Souhlasím. Mně taky nevadily jako celek, ale Martina a ta její věčné ohováračky přede všemi a hlavně před návštěvami byly na facku. Alex mě i baví jak dokáže mlít jako kolovrátek a tím carevnu dokonale vytáčet do vrtule, že mizí ten její dokonale blazeovaný pohled.

10
Lady XL
Reagovat

@Dadla: Vystihla jsi, co si celou dobu myslím, tj. o trojici a hlavně o Naty. Taky mi až tak nevadilo to trio. Byly čitelné a asi nejhorší je Martina. U Alex se mi zamlouvá, že se umí postavit jako jediná Naty, i když je to už posedlost. Ale chápu ji, cítí a vnímá ji jako zlo na Farmě. Což já také. Natalie umí s ostatními manipulovat tak, že si to většina ani neuvědomuje (umožňují jí zůstat v kuchyni). Ano, hodně toho je dáno i tím, že je starší než ostatní ženy, ze soutěží umí intrikovat, je určitě psychicky silná… Prostě Naty není ani náhodou můj fanoušek…

11
zeppelin
Reagovat

Prohru v duelu bez následků (Naty & Viki) považuju za zatím nejhorší hráčský faul od Borisů. Pokud byl plán, že „obě vyhrají“, tak poražená měla dostat nějaký trest (třeba od zákazu hlasování až po okamžité jmenování příští služky) a výherkyně měla dostat nějakou odměnu (třeba mít dva hlasy až po imunitu). Sobotní duel tuto „křivdu“ napravil, takže za mě dobře. Dělení hráčů na „dobré“ a „zlé“ je pouze jejich snaha ospravedlnit svá rozhodnutí sami před sebou, jejich aliancí a diváky. Většina z nich používá větičku „není to osobní“, přitom každé jejich rozhodnutí osobní je. Všechno je to součást herní strategie v uzavřené komunitě a je na každém, zda bude hrát za „Batmana“, nebo „Jokera“. Vítěz potom kombinuje svoji „nepostradatelnost na farmě“, k tomu svůj „dobrý životní příběh“, orientaci „kdo s kým a proti komu“ a hlavně zaujmout štáb, aby v rozhodujících momentech „podržel svého fanouška“. Já sleduju hlavně dvě věci: přínos farmě (dal & vzal) a dodržování pravidel – jak farmáři, tak štábem, kterému se to velmi často nedaří. Letos „pravého fanouška“ asi nenajdu, moje momentální hodnocení je: špice – Michal, Šimon, Naty a chvost: Fifo, Giuli, Minh.

12
Johana
Reagovat

@zeppelin: souhlasím, návrat Viktorie po prohraném duelu bez jakýchkoliv následků pro ni byl i z mého pohledu slušný podraz od štábu.
Vůdčí, manipulátorská hlava krůtího tria je pryč a já jsem zvědavá, co bude dál se zbytkem. Předpokládám, že Mafi se lehce přizpůsobí ( má čich na to, kdy přestat s provokacemi a kdy se komu vetřít ) a malá drzá bude až do odchodu nesmyslně kopat nožičkami s nulovým výsledným efektem.
K farmářům, které bych už na farmě nemusela, což je Alex, Mafi a Minh, řadím ještě Tamáše. Dost dobře nedávám jeho trapné pokusy o farmářskou lovestory, jeho věčné poučování a komentování ostatních a snahu zavést spravedlivé odměňování jídlem podle odvedené práce. Fakt bych chtěla vědět, jak by měřil na kolik kalorií má kdo nárok. Možná má pravdu, ale leze mi tím na nervy.

13
hollyoaks
Reagovat

markiza už b pripravuje farmu 15 a bude zimná možno to bude all star farmy 8-14 alebo uplne noví farmari a bude startovat uz vo februari 2023 zdroj mediaboom

15
Lady XL
Reagovat

Jsem to jenom já, nebo si to myslíte také, že se při zvolení duelantem Natálie trochu sesypala? Né úplně, to ne. Ale přeci jen mne i tohle překvapuje. Nejvíc je podle mne zaskočená tím, že Alex ji zvolila, což naprosto s velkou určitostí nečekala a tak jí Alex vzala vítr z plachet a ještě poslala do duelu.

16
zeppelin
Reagovat

@Lady XL: A to se stane kdy? Dnes?

17
JanaH
Reagovat

@zeppelin: zítra. ;-)

18
Lady XL
Reagovat

Já myslím, že to šlo 3.11., ale viděla jsem to dřív a nedošlo mi to – omlouvám se za napovězení… Ale tuším, co bude dnes (zítřek neuvidím…) a jsem v upřímném šoku a nemám už vůči Natálii slov. A jsem moc zvědavá, jak vše bude komentovat a to nejen ona ale i ti její „nejbližší“….

19
JanaH
Reagovat

@Lady XL: jj, bude to maso. :-D Prej „máme svoje postupy“. :-DD

20
Dadla
Reagovat

No tentokrát fakt fandím víc Naty, protože ten drzý a líný kriplík mi vadí ještě víc než ona. Ale vpodstatě ať tak či tak, jeden vypadne a z toho mám radost. Jak málo někdy stačí člověku ke štěstí :-)))))

21
zeppelin
Reagovat

Umělecký dojem, nebo výsledek? Před zítřejším duelem to vypadalo, jako jasný výběr : Naty & Alex. Alex splnila umělecký dojem (výběr první duelantky) a zároveň i výsledek, jelikož ji považuju za momentální vítězku tohoto střetu, bez ohledu na výsledek duelu. Naty nesplnila umělecký dojem (výběr Alex jako soupeřky) a její výsledek je 50 na 50. Pokud se vrátí Naty, tak buď bude pokračovat v jejich herním střetu s Alex, nebo si najde novou herní linku – zaměří se třeba na Giuli, Sašu. Pokud se vrátí Minh, taky dobře, protože pro Naty by zůstala nezodpovězená otázka : neměla jsem si raději vzít tu Alex?

23
Lady XL
Reagovat

@Dadla: Je fakt, že jsem ráda, že jdou tito dva, raději bych zpět ale Miňa. Na Naty se mi už dívat nechce. U mne morálně prohrála, když vzala jeho. Být to naopak, tak by Alex rozcupovali kritikou, že má jen řeči a bojí se… Upřímně- nečekala jsem výběr Miňa!

25
KathrynDon
Reagovat

Приглашаем Ваше предприятие к взаимовыгодному сотрудничеству в сфере производства и поставки 36РќРҐ – ГОСТ 10994-74 и изделий из него.

– Поставка катализаторов, и оксидов
– Поставка изделий производственно-технического назначения (пластина).
– Любые типоразмеры, изготовление по чертежам и спецификациям заказчика.

сплав
c6ca030

Přidat komentář