Panáček v reality show

Farma 14: Předposlední duel

3. Prosinec 2022 | napsal(a): | reality show: Farma 14

duel 65

Saška se odporoučela z duelu domů a žádným překvapením nebylo zvolení Tamáše farmářem týdne. Pravidla jsou od toho, aby se porušovala. Tamášovi to však pořádně přemíchalo karty. Alex a Šimon si chtěli užít intimní chvilku. Vydali se za hranici farmy. Tím samozřejmě porušili pravidla. Aby té smůly nebylo málo, Šimon selhal a jediným výsledkem celé akce je, že za trest budou nová dvojice sluhů.

Kdo půjde do duelu? Alex cítí vinu, chce Šimona zachránit, proto by ráda do duelu šla ona. Zbytek farmářů ji rád vyhoví. Soupeřkou ji bude nenáviděná Natálie, kterou Alex vedle výzvy do duelu znovu trapně pozuráží. S její chabou slovní zásobou a velkým egem je tristní její výlevy poslouchat. Další týden se čekají návštěvy rodinných příslušníků, úkolů mají víc než dost. Dřevo na zimu? Pro zimní farmu? Je úsměvné, jak venku pobíhají v tričku, na zahrádce se to zelená, slunečnice v plném květu a přitom budeme zapalovat druhou adventní svíčku.

Bude hospodář spokojený s plněním povinností? Kdo se vrátí z duelu? Bude posledním farmářem týdne Šimon nebo někdo z tábora Natálie?
Sledujte, diskutujte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 14

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
Sofa
Reagovat

zasnic

2
Dadla
Reagovat

Tak komu přejete vítězství? Já teda Dagi můžu ještě méně než Mafi a supermuž Šimon mi leze na nervy o trošku víc než Michal…ale fakt jen nepatrně :-)) Takže je mi to vlastně jedno. A celkově doufám, že vyhraje Filip, ten je takový nejnormálnější, nejpřirozenější a na nic si nehraje. Sice kdovíjaký farmář na rozdíl od Šímy není, nicméně u Šimona je už té dobroty, pracovitosti, svědomitosti, nadšení, obětavosti a opravdovosti nějak moc, už se mi z něj dělají pupínky i ve zvukovodech :-(((

3
Dominik
Reagovat

@Dadla: Souhlas se vším. Se Šimonem to mám stejně, už mi lezly na nervy i ty řeči o jeho úžasnosti.
Můj favorit je Filip jednoznačně. Tomu bych to přál. Julča by mi ve finále nevadila. Byl by to, jak ona sama ráda říká, dobrý extrém :D Ale myslím si, že neprojde, minimálně ex-farmáři ji určitě zaříznou. Michala tam taky vidím, takovej univerzální materiál. Zbytek určitě ne, Tamáš ještě ok, ale hlavně ne Alex s Marfou.

4
zeppelin
Reagovat

Žádného fanouška nemám, momentálně mně nejméně vadí Filip a nejvíce Giuli. Co se týká dvou-duelu, tak je mi to jedno. Zajímavé z herního pohledu by bylo vítězství Dagi & Šimon kvůli tomu, jak by se Borisové vypořádali s tím, aby nevyhrála zástupkyně ČR.

5
JanaH
Reagovat

@Dominik: mým fanouškem je taky Fífa.
A s největší pravděpodobností je i fanouškem Borisů, kteří ho „nenápadně“ protežují. Ale nevadí mi to, jako vítěz farmy by se mi zamlouval nejvíc ze zbylých, u všech ostatních mám výhrady, u někoho menší, u jiných až mega (že, Dagi?).
Takže dvojduelem elegantně zbaví Fífu jednoho těžkého soupeře plus jako bonus se odvalí jedna ze zbytečných óbr pr.elí. :-D

Finále by pro mě bylo ideální ve složení Fífa, Julča, Alex.
Fífovi to prostě přeju a z Julči a Alex by mnohým popraskaly cévky. Navíc jsou obě tak levé, že by určitě nevyhrály. :-D
Smesvině se ve mně prostě nezapře. ;-)

Ale protože nic není ideální a fináloví účastníci už jsou dávno profláklí, tak nič, no čo už. :-DD

Souhlasím s tebou, že Julča bude zaříznuta exfarmáři.

6
JanaH
Reagovat

Docela by mě zajímalo, co říká namyšlená Masterchefka po tomto týdnu a po dnešním ohodnocení hospodářem na „svoj najlepší projekt“. :-D

7
JerremyCZ
Reagovat

Pobavil me dnes rozdil mezi Alex a Guli:
ve spovednici:
Alex – Guly je zakerna a zla, stejne se chtela zbavit SImona – nebavi me jejich hry …
Guli – chapu Alex, ze je smutna, kdyz ji vyradili Simona, taky bych byla …

Fifo se nijak netajil tim, ze Simona ve finale z herniho hlediska nechce.

Reagovat

Další a zároveň poslední článek bude až k finále,

9
Dadla
Reagovat

Bylo mi skoro až líto Šimona, on snad fakt vůbec nepočítal s tím, že by mohl před finále vypadnout. Všichni mu cpali do hlavy, jak je silný, šikovný, prostě nejlepší ze všech a finále si zcela jistě zaslouží úplně nejvíc a on ve své naivitě s tím už počítal na tuty. No, tak se chlapec trochu spletl…aspoň vidí, že v životě není jistého nic, ani když to skoro na bibli odpřísáhnou jeho soukmenovci. Tak si trochu poplakal, jeho láska teda víc a život běží dál :)) Pořád doufám, že finále vyhraje Fífa, s Michalem bych příliš problém neměla, s Mafi vlastně taky tolik ne. Julča by byl dobrý úlet, to bych snad celé Farmě a Martinovi obzvlášť i přála, ale jestli do toho budou moci kecat exfarmáři, tak ji do finále ani nepustí…škoda :-D Takže já (pokud se do toho nějak nevloží ještě borisové), jsem s vývojem událostí spokojená :–))))

10
Dadla
Reagovat

Úplně jsem zapomněla na lásku Alex…no, s tou nějak nepočítám, ikdyž bojovná a šikovná je. Ale bylo by to aspoň pro mě to největší překvapení…ale nešť :-)))

11
bobina
Reagovat

Ve slovenském tisku jsem se dočetla, že Alex a Šimon už se rozešli. Pro Šimona je to větší štěstí, než kdyby vyhrál.

12
Olga
Reagovat

A to ja bych mela problem s vyhrou Mafy.To je neskutecna osoba.Sice mi to zivot nijak neovlivni,ale strasne nesnasim neferovost.Tak uvidime jak to dopadne.

13
Dadla
Reagovat

@bobina: A taková velikánská láska to byla :-)) mně by teda z toho neustálého oslovování „lásko“ po dvou větách hráblo :-(((

14
Lady XL
Reagovat

Je mi líto, že nejde Šimon dál. Prostě je tato Farma nefér a Borisové mají od začátku svou představu, koho do finále. Prostě tlačenka Filip, Julča…. Filipa ve finále jsem ochotná akceptovat, protože tam dělal, co se mu řeklo a určitě se plno nových věcí naučil. A přitom hrál svou hru, netajil se tím, koho chce vyřadit, proč potřebuje imunitu atd. Ale Julča? Jak už někdo zmiňuje, nechápu její vychvalování některými na FC – prý mládí, prý je skvělá, co na srdci, to na jazyku…. — hmm to bylo vidět před Martinem, jak jí bylo vše u… Je naprosto jasné (a ona to ve zpovědnici nepopřela), že jí ostatní většinou vraceli, to co ona dělala celou dobu – prostě dělali jen, když se jim chtělo a rozhodně ne s ochotou. A ona se taky coby FT nepřetrhla a to měla ještě kliku, že nebylo už moc práce (no jasně – Mafy coby FT bylo to samé, fajfka v hubě a nohy na stole). Prostě Julča měla tolikrát už být potrestaná či dokonce vyloučená, že je proto jasné, že ji tam drží cíleně…. Ach jo. Cílem tohoto duelu bylo dostat pryč Šimona a i Dagi coby Češku. Ale hlavně toho Šimona, proto si ho Mišo vzal do duelu, proto nezvolili Tamáše…
No když už jsem vydýchala výsledek, tak rozhodně mne netěší přítomnost Martiny, která je víc a víc lenivá, ale o práci umí mluvit od rána do večera, no a pak přítomnost Julči.

15
zeppelin
Reagovat

No, někdo to vyhrát musí. Po duelu za mě Fifo, nebo Mišo. Giuli? Nepřeji ji to, na druhé straně by hodila vidle do už tak chatrné kostry farmy, která z toho dnes zbyla. Šancí by mohl být v zimní farmě návrat ke „kořenům“. Kdysi dávno, když promluvil hospodář, tak byli farmáři v pozoru, co se bude dít. Po poslední kontrole úloh, to vypadalo, že si hospodář s farmářem týdne vyměnili role: hospodář odjel jak zpráskaný pes a Giuli mu ukázala, že má mince na háku. Přesto byla vystrojena pijatika s hudbou a hospodář si určitě piluje proslov o tom, jaká farmářská elita zbyla do zlatého týdne. Možná by stálo za to, odvodit plnou výhru od plného počtu mincí sesbíraných za celou farmu. Kdyby dostali FT celkem o pětinu mincí méně, tak stejně pokrátit výhru.

16
divačka
Reagovat

@Lady XL: Mám to stejně,také je mi líto,že nejde dál Šimon.Pokud měla Alex tak ráda Šimona a jistě věděla,že nemá moc šanci na výhru,měla prohrát duel a dát Šimona za farmáře a měl to skoro jasné.Pro mne je to nejhorší tlupa co jde dál.

17
Dadla
Reagovat

Já bych se nedivila, kdyby borisové Šimona z nějakého „naprosto logického důvodu“ vrátili do hry…je to totiž farma zázraků :-)))

18
Wally
Reagovat

Já mám tak smesfinskou radost, když to Michalovi nejde. :)))To je snad ještě větší křivák než Mafy. A navíc totálně blbej. Jen ty svaly. Jinak nic.

19
Dadla
Reagovat

@Wally: No Michal mi vadil tak „průměrně“, někteří mě vytáčeli mnohem víc, ale to, jak se ted chová, je humus…pan dokonalý a jasný vítěz všech semifinálových disciplín :-( A jak se tváří, když mu dá na frak třeba Julča…no dělá mi to taky dobře, takovéto namyšlené a přihlouplé suverény fakt nemusím. Takže vítězství přeju stále Filipovi, navíc je vidět, že je fakt chytrý, a sexy mozek, to je něco, co já uznávám :-D A pak fakt klidně Julča, to přežiju a na ty farmářské a exfarmářské ksichty po jejím vítězství bych se moc a moc těšila :-))))

20
Dominik
Reagovat

@Wally: Přesně, přesně. Velmi se u toho bavím a zlomyslně mu to naschvál nepřeju, a ještě když ho porazí Julča, tak to už vůbec nedává :D On je celej takovej….jak to říct….jednoduchej :D
Já si moc dobře pamatuju, když Fifo vyhrál po druhé imunitu. Chápu, že to člověka trochu naštve, zvlášť když je soutěživej, ale jak byl Michal jedovatej a nepřál mu to. On, Dagmara a Muffy tenkrát měli tu svoji slezinku, kde hezky nakládali. Oni samozřejmě jako ti nejlepší co si všechno zaslouží, a na kterých byla spáchána obří křivda :D

@Dadla: Pokud Julča nepůjde rovnou do finále, tak jí podle mě ex-farmáři nepustí a skončí. Ani duel nebude muset absolvovat. To je můj tip.

21
Dadla
Reagovat

@Dominik: Taky myslím…škoda :-((( Mě by se líbilo, kdyby ve finále byla, ale vyhrál by Filip. To by se mnozí po…káleli :-))

Přidat komentář