Panáček v reality show

Survivor CZSK (4): Celebrity se hroutí

9. Únor 2022 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

survivor czsk nathan gabor
Hned v prvních dnech soutěže skolily psychické problémy Vojtu Drahokoupila. Zraněné koleno následně vyřadilo Gábora Borárose. A jako třetí má skončit Nathan Dzaba. Zraněná je i další celebrita.

Nathana porazil vyčerpaný organismus. Kvůli tomu na ostrově po soutěži upadl a utrpěl otřes mozku. Následně byl převezen do nemocnice, kde podstoupil lékařská vyšetření. A lékaři mu důrazně doporučili v soutěži nepokračovat.

Zraněná je i další celebrita. Tomáš Zástěra si během jedné ze soutěži vymkl kotník, toto zranění ale zatím jeho působení na ostrově přímo neohrožuje.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 77
1
Kami
Reagovat

My se taky hroutime :-))

2
N.
Reagovat

Já to vzdávám.
Tolik extrémně nesympatických a pitomých lidí na jedný hromadě jsem snad ještě nezažila. Už nemám nervy je poslouchat, všechny rozhovory jsou k nesnesení. Pořád dokola řeší osobní spory, ten je nesympatickej, ten taky, ten ještě víc, ten slabej, ten falešnej… Fakt k nesnesení. Žádné taktiky, „šachy“, jen melou a melou nesmysly.
A co hůř, moderátoři je nechávají mlít to samý pořád dokola. Před soubojem řeší trapárny v kmeni, přijdou na souboj, moderátor se jich ptá na věci, který už jsme slyšeli několikrát, a oni je řešej znovu! Oba kmeny, prosím!
Následuje nekonečný souboj, to je taky utrpení, a po souboji se děje co? Řeší se právě proběhnuvší souboj, každý jeden se k tomu musí vyjádřit. Šílený. Kmeny se vracejí do táborů a… Nastává řešení souboje, kdo byl jak slabej, kdo to kde pokazil, všechno už jsme slyšeli, ale ne, my si to musíme poslechnout opět a trvá to nekonečně dlouho.
Místo toho, aby hledali jídlo, lovili, něčím se zabývali a hlavně vymýšleli strategie, tak seděj jak pecky a buď čuměj do blba, nebo řešej, že maj hlad a kdo je jak nesympatickej a falešnej, kdo má nebo nemá být kapitán a kdo a jak pokazil souboj.

Obdivuju předem všechny z vás, kteří to vydržíte až do konce. :-) Pokud jde o mě, nemám na to nervy a už ty lidi nechci v životě vidět. :-) Hlavně slyšet.

3
Kami
Reagovat

@N.: Ja nervy mam, pac muzu pretacet :-) Uz ted mam stazeny dalsi dvoudil co pry bezi v bedne az v patek. Tak si pripravim prst na sipce dopredu a je to :-)
Ja si porad nekde vzadu rikam (nebo preju?), ze je to tim strihem. Ukazuji nam porad ty same plky a pak jeste Ondreje ktery se na ty plky pta a pouslouchame to znovu.
Podle mne kazdy, nebo aspon vetsina z nich nekde v hlave nejakou taktiku maj. Jen tezko rict, jestli si netroufnou o tom mluvit, nebo to evidentne stab o jednom kameramanovi a jednom go-pro na strome proste nestihne ukazat.
Souteze me bavi (ale ty prolozene kecy a zabery me ubiji). Prijde mi, ze strihac je nejaky romantik. Za celou dvouhodinu vidim vic zpocenych emocionalne se hrouticich lidi na zpomalenych zaberech, mesicku za palmou, vln, vychody slunce a ruzne haveti.
AKCI PROSIIIIM! Je jedno, ze jsou na ostrove „celebrity“. Jsou to lidi jako my, jen maji povolani ze jsou vic na ocich. Jsou z masa a kosti a myslim, ze to proste jen doslova ku*vi ten stab, produkce nebo strih nebo kdo. Ja bych jim zatopila ;-)

4
JanaH
Reagovat

Tak prej i Nathan odstupuje, má údajně otřes mozku.
A za Gábora se usilovně hledá náhrada.
Tolik JPP. :-)
Nedávno jsem napsala, že Veve je otřesný fracek.
To byla chyba.
Je to kráva napočuni.
A proto nejspíš dojde daleko. To se tak přiházívá, když se spolčí několik podobných nul.
Radost z toho nemám. No čo už…
Můj dojem, že „válka“ Slováci versus Češi u modrých vznikla jenom v hlavě neschopného morálního kapitána Braňa, zesílil.

5
Kami
Reagovat

Nekdo psal v drivejsim komentu, ze je prekvapeny, ze je Veronika docela slaba. Mne neprijde ze je slaba. Spis mam pocit, jakoby se bala zabrat, aby snad nekomu neublizila.. Nebo ji to proste zatim nevyslo.
Pri soutezi, jak s Lenkou tocily temi kladami nebyla Veronika silnejsi, ale mela uplne blby postoj. Stala kolmo blizko k te klade, takze kdyz Lenka uplne celym polozenym telem zabrala, Veroniku to vlastne „zaklonilo“ a uz nemela v takove pozici sanci to udrzet.

6
N.
Reagovat

@Kami: Já taky můžu přetáčet, ale když přetočím všechno, co je pro mě k nesnesení, zbude mi asi tak minuta nebo dvě. :-))) Dívat se na to bez přetáčení, no tak to nedám vůbec. :-)
Pobavila mě v jednom díle Chilli: „My jsme ten chytřejší kmen.“ Jinak jsem viděla díl, kde už není Nathan, a přijde mi to pořád horší. Tím, jak ty lidi nemůžu vystát, tak mě vlastně přestaly bavit i soutěže. Ještě jednou uslyším „vamos, Mao, vamos“ a rozbiju počítač. :-))

7
Jakub
Reagovat

@N.: Vamos Mao Vamoos !! :D :D Ano ty trapné opičí pokřiky jsou znakem snad jen našich národů . Poslední takový si pamatuju v Trosečníkovi na Primě . Z hlavy mě nenapadá už žádná další verze survivora kde bych to viděl . Ať si tam řvou jak chtějí ale ať to produkce vystřihne ..to je fakt děs , člověk si přijde jak na dětském táboře kde přehypovaní kidos podporují soukmenovce v soutěžích :DDDD . Jinak opravdu má cenu se dívat jen na ,,páteční“ epizody . Další úterý je podle ukázek tradiční nuda ve formě 2x soutěž o odměnu , vata plná keců a záběrů na divočinu :D . Opravdu doporučuji si pustit aktuální sezonu Australského surva kdo to ještě neudělal :) sice tam jsou občas drobné paralely s naší patlaninou , i přesto se zatim bavim :)

8
Hooper
Reagovat

Člověk má rád své jistoty. Braňo prohrávající s Tomášem Z. je jedna z nich.

9
Hooper
Reagovat

Nikola stojí pět metrů od toho kredence, kde jsou ty míče, které má házet. Nakloní se blíž – a nedohodí. :-))))

10
Hooper
Reagovat

„Házení bylo slabý, ale já se chci za ten výkon pochválit.“ Veve se umí pochválit, což je fajn.

11
Kami
Reagovat

Takze.. (snad nebudu spoilerovat).
Uz i ta Pazderkova si z debilnich otazek moderatora dela srandu.
A nejvic prekvapujici hlaska, kterou jsem behem vteriny zaslechla pri hovoru Vladi s Branem – jo, ty chodis hledat tu imunitu.
Ahaaaaa, tak mi asi bud neco uniklo, nebo nemaj kameramana aby nam ukazali, ze na ostrove se mozna neco schovava a nekdo to vubec hleda (Vlada).
I hlasovani Vladi me presvedcuje o tom, ze nema zapotrebi byt nenapadne s vetsinou, ale snazi se neco vymyslet a byt strateg. Asi je to muj „fanousek“ :-)

12
Kami
Reagovat

Ze ja musim vzdycky psat nadvakrat..
Vsimli jste si, ze snad ani jednou jeste nebyla soutez v mori, kde by se potapeli a neco rozvazovali? Asi malo kameramanu a potapec s kamerou uz vubec zadny :-))
Pritom zrovna tyhle discipliny me fakt strasne bavej..

13
JanaH
Reagovat

@Kami: zatím nebylo o skrytých imunitách ani fň. To jen tak mezi řečí zmínili ti dva a pak pár slov utrousil Novotný na kmenovce. Natož, aby ukázali, jestli krom Vládi ještě někdo hledá nebo to mají všichni na háku, když mají tu supr čupr alianci a umí počítat. Teď bych je nechala vyhnít, aby se museli začít žrát mezi sebou.

14
Seb
Reagovat

No, v jednom z minulých dílů byl zničehonic takový do „děje“ nezapadající záběr, jak Tomáš z Azua nápadně prohlíží dutiny a rozvětvení stromů. Napadlo mě, jestli třeba z vlastní iniciativy nehledá imunitu, ale žádný rozhovor (na kameru), kde by se k tomuhle tématu nějak někdo vyjádřil, se nekonal.

15
dejna
Reagovat

@Hooper: 8 – :DD

K 8.dílu:
Konečně se taktizuje! Ať už je to na pokyn štábu a dle jeho návodu, nebo to třeba v případě Vládi vychází z něho samého (asi začíná být mým fanouškem, líbí se mi, jak uvažuje a snaží se hrát).
Čím dál víc mě irituje Enrique, protože mi čím dál víc připomíná Cochrana – totálně nepoužitelný v akcích, proto zákulisní manipulátor – jojo, uznávám, že tak se to hraje, ale přeju mu brzký odlet. :))
Ivu mám ráda, když porovnám její hry s ostatními, vůbec mi nepřipadne jako nejslabší, ale jinak se natolik vymyká (asi to herectví), že chápu snahu ostatních se jí zbavit. Dnes u mě zabodovala, ale myslím si, že odchod bude pro ni úlevou.
Nova se nezdá, od včerejška je na voyo už 9.díl.

16
Hooper
Reagovat

Koukám na devátý díl a líbí se mi u komunistů jedna věc. Po Nathanově (dočasném?) odchodu jsou v kmeni již jen dva muži. To jaksi dělá Chili a spol. škrt přes rozpočet, když chtěli nyní již bývalého kapitána vyhodit..

17
Jakub
Reagovat

@Hooper: K 9.dílu co běžný smrtelník uvidí až v úterý : připravte se na 2 soutěže o odměnu , jedna je dokonce product placement jak hovado :D , to by tak nevadilo ale zvedají počet bodů na které se hraje , u obou se hraje na 7 opakuji na SEDM vítězných bodů :D takže když si Novu zapnete cca o 45 minut později o nic nepřijdete a akorát budou finišovat první výzvu .

18
Hooper
Reagovat

@Jakub: Přátelé, kamarádi, my se jednou té soutěže do 13 bodů dočkáme.

19
JanaH
Reagovat

@dejna: jj, žluťásek se už vidí ve finále, i s Veve si malují, jak to mají prakticky v kapse.
Taky podobné typy soutěžících nemusím, chybí mi u nich komplexnost.
A Vláďa si u nich moc dobře nestojí… (je to nevlastní brácha Evy Perkausové).

Myslitel a tragéd Braňo vymyslel vlastní hlavou teorii, kterak Iva prohrávala svoje souboje v soutěžích, bo držela s červeňáčky. Se picnu…

@Hooper: jim je jedno, koho z těch dvou vymetou, holky si věří.

Chili mi není nejsympatičtější, je děsně přemotivovaná a chce všecko urvat silou a urputností a vypíná jí z toho hlava. Ale aspoň jako jedna z mála hraje. Plusové body jí píšu za to, že si dá bacha na arogantní Veve.

Stěžovali jsme si na soutěže na pět vítězných?
Dobře nám tak, dostaneme soutěže na sedm. Úžasné.

Abych jenom nehaněla, modrý Tomáš je cukrík. I když to nic nemění na tom, že to mi nestačí. Stejně tak Xenka, jede jak dráha, kam se na ni hrabe prej supersilná Chili.

20
JanaH
Reagovat

Dostalo se ke mně video, kde se mistr Novotný opět vyjadřuje k našemu „Survivoru“.
Zase obhajování všeho možného, výhod i duelů, blablabla.
Máme se buď bavit tím, jak to je nebo se na to vysrat.
:-DD

21
Hooper
Reagovat

Ve druhé soutěži o odměnu se plavalo několik temp. Šlo tedy o rychlost. Jakým stylem někteří plavali? Ano, správně, prsa, druhý nejpomalejší styl..

Jinak docela začínám přicházet na chuť Aylin a mocinky moc se přimlouvám za co nejdřívější vypadnutí trojky Veve-Chili-Nikola. Vlastně by se mi finálová torjka ve složení Adam-Aylin-Tomáš Z. docela líbila.

22
Hooper
Reagovat

@Hooper: A když už jsem u Veve a u Tomáše, tak by mě docela zajímala jedna věc. V soutěži jsou dvě Veroniky – jedné byly vymyšlena přezdívka. V soutěži jsou dva Tomášové – a přezdívka/y není..

23
dejna
Reagovat

@JanaH: 22 – V posledních 2-3 epizodách mi připadají jeho(Novotného) komenty až moc jízlivé, výsměšné. Zpočátku mi nevadilo, že si moc nebere servítky, ale pomalu mi to připadá být přes míru.
A Braňo schází jak psychicky, tak fyzicky.

24
dejna
Reagovat

JanaH, Hooper:
Jj, Chili už hraje za hranou, raději mám Xenku, která je taky dravá, ale nedívá se na soupeře jako na nepřítele. Bohužel její sociální hra = 0.
Aylin se mi taky líbí čím dál víc.
Jo a ještě dávám Chili nepatrné plus za to, z čeho všeho dokáže uvařit (poživatelné) jídlo :))…neee, fakt jí začínám věřit, že dokáže navařit i z písku. ;))

25
Jakub
Reagovat

@Hooper: To si piš , ale 13 je málo já to vidim tak na 20 bodíků a 4h epizodu :D protože proč prostě ne :D :D

@JanaH: Tak on to ani hani nemůže si myslim :) nicméně ty jeho kecy JAK TO NEJDE V EVROPĚ A NIKDY NEPŮJDE mi lezou extrémně na nervy . Je to jen lenost a lenost a zase jen lenost a snaha za co nejmíň peněz vydělat co nejvíc na reklamách , kdyby se spojilo více národů , daly kapitál do společné produkční společnosti která to tam postaví , zajistí reality ostrovy , nakoupí kvalitní buffy , kamery , mikrofony a všecko tak to určitě problém není . Jeff asi neprodá licenci na svojí verzi , to je v pořádku ale dá se udělat kvalitní Survivor i bez americké hudby a grafiky :) .

26
JanaH
Reagovat

@Jakub: vidím, že jsme oba viděli stejný odkaz tam na tom místě. :-D
Tak napřed chtěli zpětnou vazbu… a když se jim jí dostává, přestávají to zvládat a nastupuje samolibost a arogance. Jsme nevděční a nerozumíme tomu. Hlavní přece je každý díl pořádně „vytěžit“ a nesrovnávat, hlavně nesrovnávat!
Mě hodně pobavil, panáček.
Ale vzali si k srdci přípomínky k „dabování“ soutěží Šmahlíkem. Začali ho stavět před prázdnotou zející opičí dráhy. :-D

27
Kami
Reagovat

Jeste jsem nikde nevidela nebo necetla reakce stabu na fanousovske pripominky. Mozna je to tim, ze nemam FB a sem tam na me vypadlo par doporucenych clanku z Blesku apod a to se bojim rozkliknout :-))
Kazdopadne jsem ochotna pochopit, ze je treba z nejakeho duvodu mit nutnost dvou hodin, obou kmenu na kmenovce, duelu apod. Ale debilni otazky moderatora nebo ukazani o cem se bavi a pak znovu otazky na to o cem se bavili a komentovani kazde jedne osoby k tomu uz proste neni zalezitost spatne licence. A jeden kameraman a jedno gopro na strome kdy ani nevidime, ze nekdo hleda imunitu?
Hura, i Pazderkova na otazku „jak ti je po vyrazeni“ ironicky odpovedela ze super, ale obavam se, ze Ondrovi to necvaklo a bude mit debilni dotazy dal.

28
Jakub
Reagovat

@JanaH: Ale vzali si k srdci přípomínky k „dabování“ soutěží Šmahlíkem. Začali ho stavět před prázdnotou zející opičí dráhy. :-D

WTF ? :D :D :D to jakože ,,moderuje“ naprázdno ? ..jojo viděl jsem to samý storíčko . Možná bych nesrovnával kdyby se to nejmenovalo Survivor ale třeba Summer Camp :D :D :D což je asi nejlepší název pro tu show .

29
dejna
Reagovat

Desítka na Voyo…myslím, že řadu z vás potěší.;)

30
Keliška
Reagovat

Když dnes moderátor zhasínal Ivě tu pochodeň se slovy: „opusť ostrov“ čekala jsem, že dodá: „a nasaď si zpátky prášky“, Bylo mi jí líto, pořád byla na okraji. Ale zase při těch soubojích byla strašidelná. Nechuť k Veve se u mě tedy stupňuje. To je ultrazmetek. A nemyslím si, že by to jen hrála v rámci soutěže. Ona se v tom doslova vyžívá.

31
Hooper
Reagovat

@Keliška: Hm, jo. A nebyla zrovna fanynkou štábu. Ale za jednu věc ji chci pochválit – byla docela dobrá v soutěžích na výdrž.

32
Kami
Reagovat

Chvilku jsem doufala, jestli nebude ostrov vypadliku. Ale je mi jasny, ze na to nemaj lidi :-))

33
Bezík
Reagovat

Tak jo, tak se tu mějte, užijte si to :-D, já už končím. Můj jediný fanoušek vypadl a zbytek osazenstva mě fakt ukrutně nebaví, takže už nedám ani ty čtvrthodinový zkratky. Takže tak. Survivor se prostě nestane mojí oblíbenou zábavou ;-)

34
Wally
Reagovat

Čekám, kdy odměna bude oblečení od přátel z Cervy. Barevně už jsou tedy celkem sladění, Mao většina v červené, Azua v modré. Ale doladit by to ještě měli.

35
BarBora
Reagovat

Postavte/posaďte sa sem a taktizujte. Takže už máme aj taktizovanie😂.

Ako to tu čítam, k deju skoro nič ….. a čo by aj, keď niet k čomu.
Ešte tak o tom, koľko vydržia mladí celebritni hrdinovia, proste nevydržia nič.

Iva konečne dospievala a „dotaktizovala“. Mne Iva strašnej liezla na nervy, ale aj tak ma prekvapila Chili a akoby jej až nenávisť k nej, aj keď už bola nejaký čas mimo jej kmeňa. Ale aj ona je čudná.

Po športovej stránke sa mi najšikovnejší zdajú obaja Tomášovia a Xenia, možno ešte Lenka. Ale zatiaľ nefandim nikomu, skôr tak podvedome modrým ako celku.

36
Iv. Sa.
Reagovat

@BarBora:

Budu se muset nad sebou zamyslet, proč mi Chili nevadí. Třeba ještě začne, kdož ví. Ivu jsem brala s dávkou shovívavosti, protože ji mám zaškatulkovanou jako talent z Tváře a vtipnou „Blbou blondýnu“, sebeironie jí sedí, i když v porotě jsem ji raději moc nevnímala. Její myšlení mimo role je na mě překombinované, přesluníčkované, přemiláčkované, ale kudlu v kapse jako Adam mi neotevírala, jeho kecy by mi tam vymlely díru do hlavy, zlatá Iva ;-) Ale figuru a sílu Adam má, ovšem někdy jsou více čáry máry nežli svaly. Kdo tam jede chytrou hru ještě nevím, něčím mi vadí jako člověk i Vladimír, ale ten za ušima zřejmě má.

37
dejna
Reagovat

@Iv. Sa.: Vypadalo to, že Vláďa bude mým fanouškem, ale taky se mi u něj něco nezdá. Počkám si. :)

38
BarBora
Reagovat

@Iv. Sa.:
Prečo by si sa mala zamýšľať, tiež som sa nezamýšľala prečo ma Iva iritovala, niekedy to tak je a nič s tým neurobíš.
Adam je tiež kvietko a keď už aj Iva poznamenala, že v prípade Adamovho odchodu by tam nebolo toľko kriku, asi to tam s ním naozaj nemajú jednoduché….aspoň keby body prinášal, ale ani to nie, len kecy, kecy, kecy.
Vlado mi niekedy pripadá ako Fantomas, žiadny výraz tváre, len očami sem tam pohne, zvlášť pri kmeňovej rade. Ani si nepamätám, či som ho videla niekedy sa usmievať, nebodaj sa smiať, je taký strnuly nejaký😧.

39
Hooper
Reagovat

@BarBora: Xenia mě docela příjemně překvapuje, no.

@dejna: Desítku jsem si teď akorát pustil a jo, jméno vypadlíka mě potěšilo.

40
Hooper
Reagovat

Ale upoutávka na jedenáctku mě teda nepotěšila…

41
dejna
Reagovat

@Hooper: A to já jsem zase na tento twist dost zvědavá. :D

42
JanaH
Reagovat

@Jakub: mám možnost porovnat sk i cz verzi a je to fakt amatérské a zbytečné, stejně jako Šmahelovy rozhovory s duelanty. Tak ho asi taky „vytěžují“, když už ho tam dotáhli. :-D
Pak se nemůžeme divit, že při tomto způsobu trvají ty soutěže pět a více hodin.

@Bezík: njn, Čurpstár to není, to je jisté. ;-) Holt podle vkusu každého soudruha. Survivor tě buď lapí jednou pro vždy nebo nikdy.

43
JanaH
Reagovat

@dejna: a co se ti nezdá?
Byla jsem přesvědčena, že mým fanouškem teda určitě nebude. No a vidíš, stalo se! :-D Pálí mu to, přijde mi nejkomplexenější a zatím se mi zamlouvá. I jeho klid a srozumitelné vyjadřování, což není u všech samozřejmostí. :-)

Co se dění budoucího týče, dopadlo to jak nejlíp mohlo a potěšilo.
Největší loutkovodič označuje jiné za loutkovodiče. :-D
Že by se cukrík probudil a konečně chtěl začít hrát? I to by potěšilo.
Konečně začali ukazovat celé hlasování, toto trvalo.
Taky jsme se konečně dozvěděli, že víc lidí usilovně hledá II, i když je u toho nemá kdo natočit, nejsou lidi. :-)
V neposlední řadě jsem fakt ráda, že tady nefunguje žádný RI nebo EoE, jako opruz stačí ty slavné duely.
Twist je v pořádku. Už to vypadalo moc nalinkováno předem. Hra dostane jinou dynamiku a někteří se zase víc odkopou. Jen mě zaráží to slzavé údolí, ti lidi snad neviděli jedinou řadu, jinak by nemohli být tak šoklí.
Jako největší baracka (modří vědí o čem je řeč :-D) se ukazuje Johana. Moje averze sílí a předstihla už i trapku Veve…

44
dejna
Reagovat

@JanaH: „Nezdá“ nebyl dobrý výraz, oceňuji na něm vše, co jsi popsala i ty…přesto mým 100% fanouškem ještě není. :)
A upoutávka mě taky potěšila, ale reakce lidí už míň…prostě jak píšeš. Příkladem nepochopení Survivora je třeba Lenka a její naprosto absurdní poznámka o Veve, a nebo námi „milovaná“ Johy, alias Mata Hari …nebo kamikadze? :D

45
JanaH
Reagovat

@dejna: jasně, Malcolm nebo Yul to není. ;-) Ale na naše přízemní poměry…
Chci se zdržet spoilerů, tak jen napíšu, že mě vlastně nadchne až na příští kmenovce. :-D Tomu už nechybí skoro nic.
Navíc ten propastný rozdíl ve vystupování on teď/spolek nul na minulé.
Lenka je další trúba v řadě, ta k frustrátovi Braňovi pasuje.
Johana je ježibaba a baracka navrch. Žárlivá, závistivá, podrazácká.
A jedno naprosté OT: jsem nadšena vývojem v AU Survivoru. :-DD

46
Filip
Reagovat

Fanousci: Hrat do 5 bodu je uz opravdu hodne a je to nuda…

Reakce produkce: Proc neudelat souteze rovnou do 7 bodu? :D

——————————————-

Jinak 10. dil zatim nejlepsi dil :)

47
Lukša
Reagovat

@Filip: Tak mě napadá, jak v této verzi fungují soutěže po sloučení? Aby to nebylo tak, že nejdřív 1v1, vítězové postupují do čtvrtfinále, pak semifinále, boj o 3. místo a nakonec finále. S tím, že ze začátku by se hrálo na 3 body, ale finále aspoň na 10. A to by bylo, aby jedna soutěž netrvala aspoň hodinu.

48
Bezík
Reagovat

@JanaH: Z Čuprstár jsem po té poslední už taky vyléčenej :-D. Že Survivor nebude můj fanoušek mi bylo jasný asi hned, ale fakt mě zajímalo, co na tom ten Ondra Novotný má. A nepřišel jsem na to. Asi něco jako moje dlouholetá nepochopitelná obliba té Čuprstár, která se taky nedala nějak racionálně vysvětlit :-D

49
Kami
Reagovat

Tak jsem prave zkoukla novou dvouhodinovku (tusim bezi v tv dnes vecer – v pondeli).
A bavila me! Svete div se! Nebudu vytahovat drobnosti, ale proste melo to spad a hovory konecne o necem. Jo, souteze zabraly sice 80% casu, ale byly akcni a na takove me nevadi se divat.
Jen me stve, ze doku bude Mao s jednim zdravym chlapem, tak pani z Azua budou mit pohodu? Snad se to zmeni, jak vidno z ukazek na dalsi dil.
Za me, kdyby to udrzelo tenhle spad, tak bych byla spoko.

50
Iv. Sa.
Reagovat

@Kami:
49

To zní nadějně ;-)
Zatím držím jak helvétská víra, tak – že by se to oplatilo? :-D
Devadesátky mi skončily, minisérii Případ: Ponorka jsem zhltla na 2x, něco mě k té TV kromě dokumentů lákat musí ;-)
Jinak bych ještě chtěla zmínit, že díky značně jetým a k vodním hrátkám nepraktickým džínovým kraťasům vypadá Adam jediný jako opravdový trosečník ;-)

51
Kami
Reagovat

@Iv. Sa.: Hele je treba mit to ocekavani zase tak nejak v urcitych mantinelech, joooo :-))
Pripad: Ponorka je super! Dovolim si trosku Off Topic, ale jak si vsichni doporucuji Netlix filmy, divim se, ze nikdo nemluvi o skvelem Zone Blanche! Atomosfera hlubokych lesu a hor plnych mlhy je naprosto peckova. https://www.csfd.cz/film/488222-zone-blanche/519730-serie-1/prehled/

52
Iv. Sa.
Reagovat

@Kami:
51
:-D
Bojim bojim :-o
;-)

53
BarBora
Reagovat

https://www.mediaklik.sk/televizia/clanok/616546-tazke-casy-pre-markizu-s-okamzitou-platnostou-radikalne-meni-program/

Zúfalci, to si naozaj mysleli že skrátením a posunutím na neskôr získajú viac divákov?Radšej by to ukončili a nemôžu, tak im treba.

54
Pattrick
Reagovat

11. díl. – soutěž o odměnu na 10 bodů… :D :D :D :D to už si opravdu produkce s Orlíkem a Novotným dělají prdel z diváků

55
Prochor
Reagovat

Xena na mně dělá největší dojem tím, jaká je bojovnice v soubojích. Naopak nejvíc nesympatická je mi Nikola, která se drží ve hře opravdu jen intrikami. Snad ještě nic pro kmen nevyhrála. Jinak musím uznat, že Dominika má neskutečný zadek :-))) Co se týká potenciálního vítěze, tak se mi rýsuje Enrique. Čím dál víc mi připomíná dobré hráče a taktiky z Robinsonova ostrova.

56
Lukša
Reagovat

@Pattrick: Já první díly všechno tlachání přeskakoval a koukal jen na hry. Teď už se konečně začíná něco v kmenech dít a naopak se nedá koukat na hry. 10? To je prostě masakr.
@Prochor: Jak někdo kouká na netu a jiní na TV, tak v tom má člověk bordel. Ty jsi teprve u devítky, rychlíci už mají za sebou jedenáctku. Ale s Xénií souhlasím, čekal jsem nějakou nánu z Farmy, ale je to prostě fajn normální holka. Jaký rozdíl oproti stejně staré Veve.

57
Tomas
Reagovat

@BarBora: Oni nemajú absolútne žiaden dôvod veriť vo vyššiu sledovanosť, o túto show nie je záujem na Slovensku, x krát reprízované Rodinné prípady popoludní majú vyššiu sledovanosť. Je to jeden z najväčších prepadákov v historii Markízy

58
Johny
Reagovat

Xenia je moja favoritka, je to super baba, na tuto zakernu hru mozno az prilis dobre vychovana, co moze byt jej najvacsia slabina. V sutaziach absolutne valcuje, kam sa hrabe precenovana Chili alebo Lenka, ktora sa mi coraz viac stava nesympatickou. Viem si predstavit Xeniu vo finale s Tomasom. Tym premiesanim timov by sa mohli tito dvaja spojit. Po pociatocnej frustracii ma to ale zacina bavit.

59
Jakub
Reagovat

A já si dělal prdel s tím že bude brzy soutěž na 20 a bodů a my se k tomu zatím blížíme raketovou rychlostí :D :D :D :D .. No jo no , jak postupně vypadávají lidi ,tak se úměrně zvyšuje počet bodíků aby se vyplnila dvouhodinová stopáž .

Btw produkce , prosím víc slow-mo záběrů na ubrečenou queen Veve ♥ děkuji .

60
Franz
Reagovat

Podle mně, nastal čas, aby se ty společné Česko – Slovenské projekty nějak utlumily. Myslím si, že i když oba národy jsou tak blízké, přesto po těch letech rozdělení má každý jinou kulturu a mentalitu. Nakonec určité rozdíly jsem zaznamenal i v poslední SuperStar.
Pokud se podíváme na jiné projekty, tak rozdíly vidíme např. u Česko Slovensko má talent. V Čechách propad, na Slovensku vysoká sledovanost. RS Farma na Slovensku už 13. série, v Čechách po jedné sérii to raději Nova zabalila. Rozdíly jsou i v jiných pořadech, Takové slovenské (údajně humorné) Horná Dolná, nebo Colnica má u našich sousedů vysokou sledovanost a v Čechách je to prostě nevysílatelné.
Survivor má velký problém a tedy nedivím se, že zřejmě Nova v budoucnu se bude hodně rozmýšlet, zda do toho jít znovu.

61
Jakub
Reagovat

@Franz: No ono na Survivora to chce hlavně rozpočet. Pokud Nova nemá prachy a neumí si zajistit kvalitní produkční společnost a nasadit vlastní štáb , tak ať se na to radši vykašle . Je to bezesporu nejnákladnější projekt co by dělala .
Za mě ideální situace je , zakoupit verzi od společnosti co to dělala na Filipínách , ergo tedy Robinsonův Ostrov 3 a podle feedbacku lidí co mají už teď to jen dotáhnout k dokonalosti a čísla by to mít mohlo . Tahle turecká blbost tu nikdy slávu neudělá .

62
Hooper
Reagovat

@Pattrick: Kde je jedenáctý díl? Na Voyu to nevidím..

@Prochor: Nikola je zaměstnankyně TV Nova, nehledal bych za jejím obsazením víc než tlačenku.

63
Hooper
Reagovat

@Hooper: Omluva, jedenáctka nalezena.

64
dejna
Reagovat

@JanaH: 45
K Vláďovi – já se vlastně bojím, že je na brzký odstřel. Zpočátku byl nenápadný, najednou se i pro ostatní (pro oba dva kmeny) stal top taktikem a je čím dál lepší.
Taky jsem si všimla, jak jiná je soudržnost kmenů – Mao drží při sobě jak helvétská víra, bojím se, že v případě sloučení nebo promíchání kmenů se jeho členové promění v trojského koně. U Azua naopak mám pocit, že se někteří raději spojí s členy Mao, než aby hráli s Vláďou a Adamem.
Vzácná sebereflexe: „Kdybych nebyl Adam a… kdybych byl někdo normální…:D

65
Filip
Reagovat

Uz deset bodu, 10! :-D

66
Ifa
Reagovat

@Hooper: Nikola na Nově už nepracuje, ve Snídani skončila už někdy v srpnu.

67
Hooper
Reagovat

@Jakub: Přidávám se do fanklubu brečící Veve.

Jinak tedy nad některými výběry zůstává opravdu rozum stát…

68
Peter
Reagovat

Mne nejako nevadí, že súťaže sú na 7 bodov, nakoľko sú asi najzaujímavejším prvkom tohto survivora. Asi najväčšie mínus je zvuk. Ja miestami fakt nič nepočujem! Je to až komické keď som s uchom priam na notebooku :D Posledná kmeňovka bola fakt napínavá a nevedel som kto sa ako zachvoá. Enrique je fakt charakter a prekvapil. Škoda len výsledku duelu. Nebol som vôbec spokojný. A teraz keď sa v oboch kmeňoch premiešajú hráči to bude iný bordel. Ale pre hru určite super. Nové aliancie noo teším sa nato.

69
Hooper
Reagovat

Veve vs Nikola je opravdu divákovo utrpení. Když vemu v úvahu, kolik disciplín je hod na cíl, tak by člověk řekl, že basketbalista by tam byl za naprostou hvězdu… „Nikol, házej vrchem!“:-))

70
JanaH
Reagovat

@Bezík: nekecej, nekecej! Při další řadě budeš s Tomem nastoupen v první řadě v plné polní. :-D
Taky ti nevěřím, že by ti nebylo jasné , „co na tom ten Ondra Novotný má“. Mastermind jak se patří přecik. :-DD

@dejna: ono to tak s největší pravděpodobností dopadne. To promíchání mu mohlo pomoct, ovšem hned prvním výběrem to zazdil a nasadil si veš do kožichu. Kapitánka, to je moc. :-D A že by byli nějak extra silnější pochybuju.

Lukša: ona Xenka ani na Farmě nebyla nána nebo primadona, byla úplně v pohodě. To jen tady některé „dámy“ nemohly překousnout, že je mladá, hezká, šikovná a oblíbená. ;-)

71
JanaH
Reagovat

Do háje, nešlo by zařidit, aby na základě jistých „vybraných slov“ tady ti otravové nevysírali
s nabídkami, kterým se nedá odolat?

72
dejna
Reagovat

@Peter: Zvuk je místy opravdu děsný a vypadá to, že sami zvukaři nemají ani šajnu, o čem se tam mluví…jinak by snad dodali titulky, ne? :/
@JanaH: neeee, pořád ještě doufám, že skrytou imunitu najde právě on.

73
Kami
Reagovat

@JanaH: Ze jo, stacila by treba captcha pri odeslání komentu. Cooo admine? ;-)

74
Kami
Reagovat

@JanaH: Nebo aspon captcha pri odeslani komentu, cooo, admine?

75
Lukša
Reagovat

@Kami: Na to jsem malý pán, to by se musel objevit Suníčko a buď zasáhnout, nebo mě povýšit :D Já mohu maximálně vytvořit příspěvky chráněné heslem (test na ukázku vytvořen), tam by snad spam nepronikl. Bylo by to přijatelné?

76
dejna
Reagovat

@Lukša:
Pro jistotu i sem: za mě ok! :)

77
Lukša
Reagovat

Kvůli extrémnímu nárůstu spamovacích botů přistupuji k chránění svých příspěvků heslem, které bude vždy zmíněno ve jménu článku. Je to jediný krok, který mohu učinit, jelikož nemám přístup k seznamu zakázaných slov, IP adres ani ke správě komentářového formuláře, kam by šla přidat captcha. Proto bude nejnovější příspěvek takto chráněn, a to až do vydání nějakého aktuálnějšího.
Toto vlákno uzavírám, přesuňme se prosím do nového.

Přidat komentář