Panáček v reality show

Survivor CZSK (3): Šíří se hlad!

4. Únor 2022 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

survivor czsk kmenovka

Soutěžící v Dominikánské republice začínají pociťovat hlad. Dosavadní tahouni ztrácí elán a s blížící se kmenovkou panuje čím dál větší nervozita. Koho vyšle kmen do duelu a kdo nakonec soutěž opustí? A koho vyřadilo zranění?

Jak dopadne kmenovka, na to si ještě počkejte. Už nyní ale můžeme prozradit, že brzy ze soutěže odejde Gábor Boráros, který si měl podle bulváru ošklivě poranit koleno. A lékaři mu vystavili stopku, jelikož jeho další zatěžování by mohlo ohrozit celou Gáborovu kariéru. I tak je možné, že bude nutná operace.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 65
1
Vladko feat_Theresa
Reagovat

Tak jsem rada, ze Veve ma krasne nalakovane nehty a vyholene podpazi. Snad ji to v soutezi pomuze.

Ostatni damy perfektni oboci…

Chci vedet to kouzlo! Mi po 10 dnech roste oboci uz v 5 radach 🤷🏻‍♀️

2
Violete
Reagovat

Adam mě neskutečně baví a fandím mu. Jeho věta „brblali si v oceánu“ je tedy naprosto legendární.

3
Suzzy
Reagovat

Je mi moc líto Adama, že tam musí čelit takovým lúzrům jako je namyšlený, nevím na co, Enrico, Veve a další slepice okolo něho. V soutěžích to kazí nebo raději ani nesoutěží, ale keců mají plno. V podstatě soutěže vyhrává hlavně Adam, dovedete si představit jaká to musí být pro něho frustrace a to zatím zvládá. Všimli jste si, že tohle skoro neřeší. Jen Braňa, no aby ne když je to kapitán. Samozřejmě špatně vybraný. Nedovedu si představit ty uřvaný celebrity z druhého kmene co by dělali kdyby jim to část kmene stále prohrávala. To by neřešili nic jiného. I hlad by tím zahnali.
Jinak jsou tam samozřejmě nejlepší oba TOMÁŠOVÉ. Moc bych je chtěla, a doufám, že budou oba ve finále a vůbec teď nevím, kterého bych chtěla za vítěze, oba jsou naprosto skvělí.

4
Suzzy
Reagovat

@Violete
To jsme se teda zrovna nezávisle na sobě obě trefily. :)

5
Suzzy
Reagovat

Teď jsem četla, že Gábor odstoupil. Asi mu kručelo v bříšku, tak šel dom. To je teda partička celebrit. To se realizátorům fakt povedlo. Výběr jedna báseň, ale špatně zrapovaná:)

6
Leee
Reagovat

Oba Tomášové jsou opravdu hodně všestranný, ale jejich výběr osoby do duelu, to bylo úplně neskutečně hloupý! Copak Tomášovi z Azua nedoklaplo, že může nastat soutěž, ve který by Lukáš nemusel vyhrát??
Tvrděj, že chtěj udržet kmen silnej, ale pak udělaj takovejhle kotrmelec…

7
Leee
Reagovat

Mohli se třeba zbavit Veve, která v táboře moc nepomáhá a zároveň by tím třeba rozbil alianci, která jeho určitě ve hře držet nebude.

8
JanaH
Reagovat

@Leee: přesně. Modrý Tomáš se ukázal jako hloupoučký. Po sloučení se mu s největší pravděpodobností stane, že bude jedním z prvních majitelů letenky. Kdyby Survivora vyhrávali jen ti, co podávají stopro sportovní výkony, jak si naivně myslí, Ozzy by přece neměl konkurenci. ;-)
Veve je otřesný fracek.
A Lukáš a jeho nesmyslné hlasování?

9
JanaH
Reagovat

Xena, vole.

10
Keliška
Reagovat

Jsem nakonec ráda, že popletko Iva to dala. :-) Veve se mi lidsky příčí ale beru to, že je to mladá koza, co si myslí, že jí patří svět. A nemít tam Enrica, tak je namydlená. To samé Enricemu vyhodit Veve. Jó, to by se mi zamlouvalo. :-)

11
Suzzy
Reagovat

@Jana H
Ozzy, toho si ještě asi pamatuji. Surrivor jsem viděla před hodně lety když to ještě dávali v TV. Je pravda, že mě v té soutěži právě ty intriky hodně vadily. Fandila jsem těm, kteří tam šli hlavně soutěžit, vydat ze sebe vše a ne vytvářet jen aliance, hned od začátku. Vytvářeli je většinou ti, ne moc schopní, co by normálně tu soutěž nikdy nevyhráli. Vždyť to není jen o silových soutěžích, ale i o mentální síle, šikovnosti, chování. A měl by vyhrát ten nejlepší a ne ten největší manipulátor. Pro mě by tím pádem měly být dva druhy této soutěže. Jedna férová a jedna, kde mohou celý den sedět a jen žvanit o aliancích. Někteří by pak ani nemuseli soutěžit.:)

12
JanaH
Reagovat

@Suzzy: přežít, přelstít, přehrát… to je Survivor.

Ty protažené ksichty mnohých modrásků stály za to. :-D

13
Bezík
Reagovat

Ač jsem si myslel, že koukat vůbec nebudu, tak nakonec ty dvě hodny sjedu během cca 15 minut :-D Velice mě těší, že Iva přežila, neb je můj fanoušek ;-) Nicméně mám dotaz na zdejší slovutné experty, neb jsem žádného Survivora nikdy neviděl, jak to hrajou jinde ? Taky vyřazujou ty zdánlivě nejslabší kusy, nebo jsou chytřejší a snaží se od počátku zlikvidovat ty nejsilnější ?

14
Bezík
Reagovat

@JanaH: Takže se dá říct, že nevyhrávají Mirkové Dušínové ale spíš Štětináči ? ;-)

15
Marek
Reagovat

@Bezík: Ze zacatku se snazi udrzet tym silny, ale kdyz se zacne blizit slouceni tak jdou po silnych. Obecne receno :))

16
Peter
Reagovat

To že zvolil Tomaš do duelu Lukáša úplne kvitujem. V každej z hier bol slabý a všetko prehral alebo v hre nesúťažil. Hovoriť že kmeň Azua prišiel o silneho hrača a že Tomaš to bude ľutovať je hlúposť. Ak silný hráč prehral duel s Ivou tak asi silný nebol 😄. Mal viac rečí no skutek utek. Pre kmeň nič nevybojoval. Dobre tak. Hoc keby odišla neznesitelná Iva bol by som radšej. No ked tam Lukas nebude asi si to ani nevšimnem. Jeho strategie a označenie Aylin hovorí aj o jeho neschopnosti pochopiť hru o alianciu a prikloniť sa k jednej alebo druhej strane. Neni o čom. Slabý hrač z kola von!

17
Bezík
Reagovat

@Peter: No, Iva je slabá v zápolení typu běž, plavej, skákej, házej, prostě v dynamických sportech. Jednak je nikdy nedělala a jednak je jí přes 40, což taky nepřidá. Na druhé straně, v těch soutěžích co jsou v duelech si myslím že bude zatraceně dobrá a nikdo by neměl chtít stát proti ní. Otázka je, co vlastně Tomáš chtěl ? Je trubka a chtěl se pojistit, že Iva bude vyřazená, nebo naopak vytušil její silnou stránku a chtěl se zbavit Lukáše, a ty kecy si přidal jako taktiku ? Netuším, asi i proto, že zírám na opravdu brutální zkratku a psychologii těch hráčů neznám.

18
Jakub
Reagovat

@Suzzy: V tom případě nesledujte Survivor , nevidím jediný důvod proč by měl být fér , koneckonců život taky není fér že ano ? :D Už od začátku jak píše někdo nademnou to stojí na třech pilířích Přelstít , Přehrát , Přežít .. a tak by to mělo být . Ono kdyby jste tam hrála vy o 21 milionů korun / 1 mil USD tak by jste to pochopila . Pokud chcete fér TV show , doporučuji Hry bez hranic .. ale i on ten Surv je v rámci možností fér pro všechny , ale když máte výhody , taktiky , aliance , skryté imunity proč toho nevyužít .
Jinak náš Surv zatím přehlídka modelů a modelek , takže na Veve mi nesahejte ♥ a Adam ven ASAP :D :D .

19
Franz
Reagovat

Už jsem to vzdal. Podívám se vždy na konec a to mně stačí. Myslel jsem si, že budu fandit modrým, tedy partě neznámým obdivovatelům Survivoru, ale je to hrozná parta. Předpokládám, že se tam zbytečně mezi sebou tajně řeší národnostní problémy, tedy Slováci jdou po krku Čechům a opačně. Braňo je zoufalec, který se má nad sebou už zamyslet. Novotný se v komentování hodně zlepšil, ale nepochopil jsem proč tam je jako moderátor ještě ten slovenský Šmahel. Snad se tato soutěž nevytváří ve dvou verzích? To snad je totální hloupost a vyhazování peněz.
Předpokládám, že pokud některé média uveřejní novou informaci a je to pro všechny dostupné, tak to už není spoiler: „Survivor má dalšího odpadlíka ……
https://www.super.cz/825272-survivor-ma-dalsiho-odpadlika-soutez-opousti-slovensky-mma-zapasnik-gabor-boraros.html

20
Peter
Reagovat

@Franz: Slováci idu proti Čechom a opačne? To asi nesledujeme rovnakého survivora. Bude to asi tým, že sa vždy pozrieš len na koniec a to ti stačí :D Len potom netreba robiť takéto závery.
Jedine kde sa riešila národnosť bolo hneď na začiatku kde chcel Vláďa vyhodiť všetkých slovákov a to ich ani nepoznal. To Tomáša aj Braňa nasralo. Veď koho by aj nie? Aj preto dostal na kmeňovej rade 2 hlasy. Keď takmer vypadol tak si asi uvedomil, že zrobil chybu.
Myslím, že v oboch kmeňoch spolupracujú obe národy bez rozdielu nato a skôr sú konflikty medzi slovakom a slovenkou viď. Gábor a Veronika. Či v druhom kmeni čech Adam s čechom Enriquem a češkou Veve. Takže neviem o čom to píšeš. A keď máš ty nejaký národnostný komplex tak si to musíš vyriešiť sám :D

21
Peter
Reagovat

@Bezík: Z môjho pohľadu chcel Tomáš, aby domov šla Iva. Lukáša označil preto, lebo ho tiež považoval za slabšieho hráča. Tak ako to hovoril Braňovi, že Lukáš, Adam a Iva v súťažiach tápaju a nijako kmeň neťahajú. No nemyslím že chcel aby Lukáš vypadol, z čoho svedčil aj jeho prekvapený výraz na konci. Chcel ho možno nejakým spôsobom nakopnúť. Lukáš mal zväčša plno motivačných rečí pred súťažou, no ak došlo k hre akoby do toho nedaval 100%. Prišiel mi rovnako neschopný ako Braňo s ktorým si môžu podať ruky a ten by mal z postu kapitána v momente odstúpiť.

22
JanaH
Reagovat

@Bezík: nějak takto: abys vyhrál v Survivoru, nesmíš být slabý hráč – ostatní tě vyhodí, že je zdržuješ. Nesmíš být silný hráč – ostatní tě vyhodí, že je ohrožuješ. Nesmíš být moc svině – ostatní ti nebudou věřit. Nesmíš být ani moc svatý – ostatní tě zneužijí. Nesmíš si druhé znepřátelit – tví bývalí spolubojovníci rozhodnou ve finále, jestli vyhraješ ty nebo někdo jiný… a málokterý je natolik velkorysý, aby dokázal ocenit, že tys to dokázal a on ne. :-D
Gábor nepřežil, Lukáš nepřelstil, modrý Tomáš zatím jen přehrává, což je málo. Je prostě hloupoučký a drží basu s marným Braněm a klikou modeleček.
V prvním RO vyhrál Štětináč, ve druhém Mirek Dušín…

@Jakub: nebýt té poslední věty, tak bych ti to podepsala. :-D
Ale i u červených mám „fanouška“, který předstihuje Veve. Johy. To je ještě větší děs… :-DD

23
Bezík
Reagovat

@JanaH: No jak to tak čtu, tak ideální je takové bahno průměru … :-D :-D

24
Jakub
Reagovat

@JanaH: ,,nebýt té poslední věty, tak bych ti to podepsala. :-D
Ale i u červených mám „fanouška“, který předstihuje Veve. Johy. To je ještě větší děs… :-DD´´
Ale noták :)) . Mě baví ty její výrazy v obličeji , a to že je v alianci co jde proti Adamovi . Pracovat s ním , tak už sedim na Mírově :)) Tolik sebechvály a egocentrizmu , ještě s jeho editem , kdy je s ním rozhovor téměř pořád nedávám .

25
N.
Reagovat

@Bezík: Zdánlivě ano, ve skutečnosti ne, rozhodně ne vždycky. Jde i o to, co za schopnosti dáváš a nedáváš najevo, kdy a jak dokážeš využívat skryté imunity a tak dál, je toho hodně. Podle mě je velký rozdíl v mentalitě, Američani dokážou (obecně) ocenit, když je někdo přechytračí, přehraje. Málokdy se stane, aby z té trojky ve finále vybrali ti už vypadlí toho nejprůměrnějšího z ní – toho, kdo se jen vezl a byl tak průměrný, že si ho ani pomalu nevšimli. Oceňují taktiku, chytrost i to, jak kdo riskoval například. Pro silné hráče je ale dobré tyhle průměrné ve finále mít, protože s nimi mají větší šanci na výhru. U nás těžko říct, jak to bude, ale osobně bych si tipla, že ve finále u nás naopak vyhraje ten průměrnej, kterej nejméně vadil a nejméně chytračil. Uvidíme.

26
Johana
Reagovat

@Franz: Šmahel je asi držen v izolaci jako náhradník. Co kdyby Novotný chytl:)
Nemohli ty celebritky dopředu upozornit, že nejdou na dovolenou aby diváci mohli obdivovat vystajlovaná potetovaná opálená těla, ale že třeba občas nebude co zobáčku přesně podle tabulek výživových hodnot? Pokud Gábor odstoupil kvůli zranění, předem se mu omlouvám, ale docela mi bude chybět.
Z RO si pamatuji, že používali mušle místo lžíc, tady se našla i vidlička, v kmeni Mao používaná k vytvoření copánkového účesu.

27
JanaH
Reagovat

@Bezík: občas i takový vítěz se může „podařit“, ale naštěstí to není pravidlem.
Pěkně to popsala N.
Budu parafrázovat Waldu ze Svatopluka Kuřátka: musíš být psychológ a stratég a mít argumenty, které přesvědčí. :-D

@Jakub: Adama jsem schopna tolerovat. U Johy skoro fyzicky trpím. :-DD

Johana: Šmahlík pro Slováky namlouvá soutěže a duely a je to uspávač hadů.
Vidličky a vlastní hrnečky mají všichni, stejně jako pláštěnky a jiné věci.

A mistr Novotný si ty obhajovací a vymlouvací řeči může vetknout za klobouk…

28
Ina
Reagovat

Ty celebrity si surva spletly s trochu nepohodlnou dovolenou. Je to takový slabý odvar americkeho.Kdyby člověk neviděl amerického . Já jsem třeba nenáviděla bostonského Róna za ty podrazy. Pak v jedné sérii říkal jak tuto hru miluje, pak jsem pochopila o co v ní jde. O té kreativitě a předvídavosti, jak se rozhodnout nejlíp a hlavně dopředu.Proto mohla Sandra vyhrát 2x a proto Ozzy nikdy nevyhrál a jeho vyhazov jsem vždycky skoro obrecela. Neměl tu schopnost rozpoznat dopředu co jak a co udělat. Mě se začíná Johy hra docela líbit. Uvidím kam dojde. Jo a Adam mi trochu připomíná Coache zabijáka draků:) taky takový kecalista.

29
dejna
Reagovat

Sandra teď hraje u Australanů v epizodě Blood vs. Water…ještě s dcerou.
Asi největším klaďasem byl mezi výherci Ethan Zohn (podrazil jen jednou), nejhorším vítězem byl pro mě Cochran.
A pokud jde o Roba, je zajímavé, jak ho lidi neměli tak moc rádi, že nakonec vyhrála pasivní Amber, kterou do finále doslova procpal. :D

30
Peter
Reagovat

@Johana: Gabor odstúpil kvôli zranenému kolenu, nakoľko sa zranil počas súťaže. Aj napriek tomu chcel v súťaži pokračovať, no napokon dal na rady lekárov a v show končí.

31
N.
Reagovat

@Ina: Já jsem potřebovala v podstatě jednu řadu, abych… ne že plně pochopila, jak se hraje, ale abych ji dokázala vnitřně přijmout a ocenit i ty podrazy v rámci hry. První, kterou jsem viděla, byla řada 38 amerického S., kde se do hry vraceli tři bývalí hráči, vybrala jsem ji namátkou, nechtělo se mi až na začátek.

Ta naše verze mi přijde celá dost příšerná, jsem alergická na jejich řvaní a mraky dalších věcí, ale co je nejhorší, oni tu hru vůbec neumějí hrát. Například Adam, na začátku mi byl nesympatickej obecně, teď mu fandím, ale hlavně proto, že ti ostatní mi začali být nesympatičtí ještě mnohem víc. Jenomže jeho problém je, že prostě hraje hrozně špatně. Má problém s Braněm, nedivím se mu vůbec, ale většina Braňa podporuje a Adam už to měl dávno nechat být, řečmi na něj a věčným poukazováním na jeho chyby nic nezíská. Do toho pořád říká, že hraje tak, jak se chová v běžným životě. Má to být z jeho pohledu klad, ale v rámci hry je to prostě špatná taktika.

32
Ina
Reagovat

@dejna: vím o tom a jsem zvědavá jak si holky povedou. Mě se jako vítěz moc líbil ten starší učitel nosil motýlka, vždycky zapomenu jeho jméno. V americkým byla spousta opravdových osobnosti a zajímavých hráčů, ale tam je o účast obrovský zájem. A máte pravdu Cochran byl podrazák velkého rázu a přesto jednou vyhrál. Rob vyhrál až na počtvrté myslím.

33
Ina
Reagovat

@N.: ja vždycky ve hře fandím těm poctivým a čestným. Ale v této hře o to prostě nejde. A někdy to člověk musí i obdivovat, jak se dokáží přizpůsobit z hodiny na hodinu. Myslím, že naši se ani nezabývali pochopit o co v té hře jde. Někdo se veze a někdo se snaží na svou stranu přetáhnout kámoše a myslí, že tím to má vyhraný. Adam mě baví, ale jestli je takový i ve skutečnosti, tak se vůbec nedivím, že chodil s Agátou. To musela být dvojka:) myslím, že brzy poleti

34
Dominik
Reagovat

Taktiky, strategie a podrazy (blindsides) jsou součástí hry. Když chci hrát šachy, tak taky musím vzít figurku a nějak s ní táhnout, bez ohledu na to, zda k tomu proti komu hraju cítím osobní sympatie či antipatie. Po 41 sériích, amíci (i ti australani) asi už mají nějakou přirozenou schopnost oddělovat čistě herní hledisko a to osobní. Samozřejmě šikana, která by šla do osobních invektiv je špatně. Je špatně všude. V tuzemsku pořád potřebujeme ty Mirky Dušíny, morálku a spravedlnost a to i ve hře, ve které to o tomhle není. A opět zdůrazňuji, že taktika a podrazy v rámci hry, nikoli nějaké osobní výpady vůči někomu na lidské úrovni. Bereme všechno hrozně osobně nikoli v rámci kontextu hry. Alespoň tak to na mě někdy působí.
Co se týče Adama, tak každá mince má dvě strany. Kmen mu to neusnadňuje a dávají mu to najevo. Na druhou stranu si za to může sám. Neumí držet jazyk za zuby nebo být asertivní v situacích, kdy by to bylo z hlediska nějaké sociální hry výhodné. A přesně, argument, že v Survivoru budu stejný jako v reálném životě, hm tak s tím hodně štěstí.
Nejsem fanoušek Pazderkové. Ona je asi velmi polarizující člověk, ale přijde mi jako jedna z těch aspoň trochu „zajímavějších“ lidí co tam jsou. Naopak Lukáš mi tam přišel jen do počtu.

35
N.
Reagovat

@Ina: Já taky, přesně tak. I v rámci Survivora má člověk pořád tendenci fandit těm čestnějším typům podrazů. :-) A někoho nemůže vystát, i když hraje dobře. Ale oceňuju schopnost dobrých hráčů promýšlet kroky dopředu, různé kombinace, tahy a zároveň schopnost se přizpůsobit každý nový situaci a nedržet se pořád jedný taktiky. Jsou to takový richelieuovský šachy. To právě ti naši neumějí, přijde mi taky, že ani nevědí, co hrají, a vlastně to neřeší, jen tam jsou. Já bych Adamovi přála, aby se dostal daleko, ale taky myslím, že brzy poletí.

36
N.
Reagovat

@Dominik: Ano, dobře vystižené, souhlasím prakticky se vším.

37
Johana
Reagovat

@Peter: dík za info, byl mi sympatický a bavil mě tou maďarskou slovenštinou…škoda, že musel odstoupit.

38
J.
Reagovat

Kde berou vodu, asi za boudou mají barely, kam chodí na WC, asi tam jsou i TOIky s trojitým toalet papírem. Dnes už neprojde udělat díru, do ní potřebu, zahrábnout. A ten hlad není vůbec hlad, co na kameru občas pokus. Na dětských táborech za totáče, na vojně, to byl kolikrát sůrvájvl !!!

39
Vladko feat_Theresa
Reagovat

Taky vam slovensky Tomas pripomina Stafka? 🤭

40
Michaela
Reagovat

Ted jste mi tu dali.
Porad jsem nekde cetla, ze je v Survivoru nekdo, kdo chodil s Hanychovou. Nesleduji bulvar a Hanychova mi je bytostne nesympaticka, porad jsem si rikala, ze asi chodila s nekym logicky z celebrit … a ted to tu googlim a on Adam.
No, bohuzel i to o nem neco vypovida, tak jsem z toho ted trochu zklamana, ale s Branem ma pravdu, uz davno by nemel byt kapitan a s Veve take, protoze ta je vlastne takova Hsnychova. :D

Jinak dnes Tomas z Azua take moc chytrosti neukazal, mel poslat do duelu Veve nebo Aylin, aby neoslabil kmen, to se mu nepovedlo. Navic Veve si byla sama sebou tak jista, ze bych byla tak stastna, kdyby v ten moment rekl ji.

A vite, co me tam od zacatku rusi? Ta popova hudba, co tam porad cpou. Si pak pripadam jak v nejakem serialu, na nejake party, ne v Survivoru.

A jestli je pravda, ze Gabor odstoupil, tak je to skoda, daval tam tomu u Mao stavu.

41
Ifa
Reagovat

@Michaela: Agáta tam má prý dokonce dva bývalé přítele: https://www.super.cz/810100-hned-dva-byvale-milence-bude-sledovat-agata-hanychova-v-reality-show-survivor-tusite-ktere.html Kdo je ten druhý, neřekla, prý už je to dávno :-)

42
Ina
Reagovat

@Ifa: prý to byl Nathan

43
bobina
Reagovat

@JanaH 22: Není co dodat – přesné. Pouze u Sandry “ královny“ to nevyšlo. Zvítězila ublíženost poroty a nechuť k Russellovi, a to mne dodnes štve. Nakonec Sandra všem v sérii vítězů ukázala, že mezi ně opravdu nepatří. Teď je v AU Sur. i s dcerou. Mně se AU Survivor líbí víc než americký. Kromě 3 špičkových US sérií – Mikronesie, Heroes vs. Villains, Winners at War.
Sledovala jsem slovenskou verzi a Šmahel je ještě horší než Ondra. Jsem zvědavá, jestli se v naší verzi dočkáme blindside, nebo pojedou „na kamarádství“.

44
Hooper
Reagovat

@Vladko feat_Theresa: Ne.

@Michaela: Veve by se mi v duelu taky líbila, ale nejlepší z pohledu klidu v kmeni by bylo poslat proti Ivě Adama. Ať vypadne kdokoliv, tak se zbavíš jednoho, který ti vadí a současně mu/jí vemeš vlastně jediného spojence.

@bobina: Šmahel dělá ve slovenské verzi co? Chytám jen tu českou, co je na Voyu na Nově, tam byl jen v tom prvním díle, jinak ho nevidno hlasem i fyzicky.

45
Kami
Reagovat

Ja ted sjizdim Survivora US od nizsich rad, videla jsem totizi asi jen 25-40. Kazdopadne jsem se tak trosku sama pro sebe zasmala, protoze Jeff jednu soutez ve strelbe na cil odstartoval takto: „Zacinaji cerveni, protoze vyhrali v Kamen – nuzky – papir“. No a ja si predstavila, jak by to bylo u nas:
– zpomalene zabery s napisem „za chvili uvidite“
– Ondra jak brutalne vazne rika, ze si musi kmen strihnout o to, kdo zacne
– strihani bude na 5 bodu :-))
– strihani a komentovani kazdeho strihu kdo ho vyhral, i kdyz to samozrejme nejen vidime, ale mame napsane i dole na obrazovce. Po kazdem strihu vitezny kmen zarve jak tlupa opic a zatleska si
– kdyz se konecne dobereme k peti bodum, opakuji se zpomalene zabery
– Ondra opakuje, ze se strihalo, kdo vyhral (opet rev vitezneho kmene) a ze soutez muze zacit
– pul hodiny vysilaciho casu v prdeli..

46
Jakub
Reagovat

@Kami: :D :D :D :D :D :D sakra vylil jsem si na sebe kafe , tohle mi nedělejte . Ještě by to mohlo být prostříháno klasicky dramaticky stylem ondra řekne jedno slovo z věty – slowmotion soutěžících – ondra řekne jedno slovo z věty …. atd :D

47
Lukša
Reagovat

@Hooper: Já zase chytám ze skladu jen tu slovenskou, takže nevím, co je v české :)
Šmahel komentuje soutěže, tedy obvykle je záběr na Ondru, který pronese, že „pravidla jsou následující“, Ondra mizí a objevuje se hlas Šmahela, který mluví až do posoutěžního rozhovoru. Bohužel ten „dabing“ je tragický, až směšný, protože se snaží, aby to vypadalo, jako že stojí na místě Ondry. Někdy je to fakt tragikomický, třeba když „křičel“ na Ivu, že přece „musíš skládačku skládat dole, dole to skládej, dole musíš!!!“.

A také před duelem oba duelanty pár minut zpovídá, to na Nově není?

49
Iv. Sa.
Reagovat

Kami
Jakub

Tak aspoň, že to tu je „Na veselú notečku“ 😉
Gábor mi bude chybět, kluk jeden ušatá. Pro mě, zprvu překvapivě, jsem si ho oblíbila snad nejvíc. Jinak mě baví klidná a rozvážná síla Tomáše Zástěry, který však bude po sloučení od modelek v ohrožení, zneužit a rádoby odkopnut 😉

50
JanaH
Reagovat

@bobina: ta strašlivá osoba je pro mě nejnesnesitelnějším a nejpřeceňovanějším vítězem od počátku věků a navždy. V soutěžích nemožná, umí akorát vykecat lidem díru do hlavy. Slavná Queen se ve Winners at War parádně předvedla, když jako jediná zdrhla z EoE… A to, jak si ji Denise namazala na chleba, tak to bylo parádní. :-D

@Lukša: selé sle.

Jako nechci se dotknout něčích citů :-D, ale to Gáborovo odstoupení mi zavání plánem, ať se kolem toho píše a dělá haló jaké chce.
Jedno oko nezůstane suché…

51
Iv. Sa.
Reagovat

@JanaH: @JanaH:

Tak oka mi zůstala suchá oba ;-) protože mě už dříve napadlo, když to Gáborovo odstoupení poprvé prosáklo, a že se musí chystat na zápas v MMA, že jim to tam jen rozjel na sledovanost

52
JanaH
Reagovat

@Iv. Sa.: :-D Tak to je fajn.
On nakonec ten zápas nebude… Smůla… Ale aspoň stihne porod přítulky.

53
Kami
Reagovat

Mam za sebou dalsi dvouhodinovku. Docela sla, byl prostor na mluveni lidi a kopat do mrtvoly uz nebudu (tim myslim nadavat na vecne opakovane chyby).
Gabor odejde jak se avizovalo a s Nathanem to sekne (coz ukazou asi 3x nez to s nim na konci opravdu sekne a nic nam k tomu stejne nereknou).
Zda se, ze zacinaji mit hlad, ale nemuzu si pomoct, ti americti survivori mi po 14 dnech prisli teda uplne pruhledni s propadlymi brichy. Tady na tech bych to zati vizualne ani nepoznala.
No a ted proti proudu – za me je Iva ok, docela ji asi i trosku fandim. Mozna ze z ni citim od zacatku takoveho outsidera, ale myslim, ez je to drsna holka a ma i dobre postrehy. A v tomhle dile me ani nevytacel Adam, to je co rict.

54
Jakub
Reagovat

@Lukša: ,,A také před duelem oba duelanty pár minut zpovídá, to na Nově není?“
Ne :D není , respektive já sleduju českou Voyo verzi , takže nemůžu 100% vyvrátit , ale na Voyo jsem si nevšiml , že by zpovídal někdo duelanty před duelem . Odpad už jen proto , že se jednotlivé verze pro každou TV od sebe liší a v každé ukazují něco jinýho .. kdo tohle vymyslel by si měl dát sám padáka . JINAK BACHA SPOJLERY budu se níže vyjadřovat k 7. dílu tak kdyžtak nečtěte , ačkoliv komentář nademnou se již vyjadřoval .

* To nám hergot Nova ani neukáže , kde Gábor došel k úhoně ? nebo jsem něco přehlídnul ? .. při jeho odchodu mohla hrát rovnou hudba z Titanicu , ačkoliv ono to znělo i podobně :( :( .
*Enrique + queen Veve na kládě = romantika a HLP ( Hluboký lidský příběh ) Chvílema jsem měl pocit , že sleduju V siedmom nebi a né Survivora . Tragédie
*Alespoň že jsme se dočkali konce série s názvem Kdo bude kapitán Azua ? D Přejeme všichni Tomášovi hodně štěstí ve vedení
* Tragéda dne vyhrává Chilli s jejím výkonem v první challengi
* Btw zdá se mi to , nebo Xenča s normálníma vlasama vypadá ještě líp ?
* Na závěr druhé challenge queen Veve ukázala cenzurovaný cecek a totálně zahodila a to doslova svojí šanci
* Na konci jen pár minut záběrů na Nathana , ale opět jsme se nic nedozvěděli co s ním je , střih a ukázky na další epizodu (WTF ??? )

55
Pattrick
Reagovat

7 epizoda o zase o nicem.. nuda, alespon ty vyzvy byly tentokrat zajimave, ale jako hrat o 10 brambor???? 10 :D a pak tabulku cokolady, asi ty celebrity jsou drahe no.

Jinak Gabor teda fuc, cekam dalsiho cloveka, produkci se to nejak borti.

To ze Nathan teda omdlel a vic nevime, asi uz nebyl kameraman na ostrove, musel odbehnout na druhej ostrov nebo nechapu.

Ja uz nesnesu poslouchat to jak resi nejakeho kapita.

Jinak Ive taky zacinam docela fandit, ale cekam, kdy ji rupne v hlave a vsechny tam poseka macetou :D

56
Kami
Reagovat

@Pattrick: Posledni odstavecek :-))))))))

57
BarBora
Reagovat

Tak čo vám poviem…Pat a Mat úradovali, ale aby som bola spravodlivá, Chili s Niko! tiež pobavili, aj Veve a úplne najviac pobavil kapitáň Mao, keď odrazu zistil, že kapitánstvu už toho stráášne moc obetoval a aj nám to na prstikoch pekne spočítal.

Čo ešte? Ivin spev a rozprávka na dobrú noc, samozrejme potlesk, slzy, dojatia…kreatívec je v ráži…
Nechcem prezrádzať, to dôležitejšie sa dozviete večer.

58
Ter.
Reagovat

Ta Veve je taková kráva nebeská! Pardon, muselo to ven :) Přesně tyhle šikanátorský nafoukaný typy, co se obklopěj partičkou tupejch nohsledů a kejvačů, z duše nesnáším. Doufám, že brzo vyfičí, královna ze Sáby. Lukáše je škoda, bavil mě, ale pro tuhle hru byl stejně asi moc férovej a daleko by kvůli tomu nedošel. Můj kůň je od začátku Vláďa – rozvážnej, chytrej, šikovnej v soutěžích. Trochu mi v něčem připomíná Terryho, mýho nejoblíbenějšího hráče v Survivoru ever. Nedivím se, že se ho Braňo snažil hned na začátku zbavit. A je zajímavý, jak se to otočilo.

59
Hooper
Reagovat

Čili dělá americký fotbal? To bych tedy netipoval, v soutěžích je prakticky nepoužitelná..

60
Hooper
Reagovat

@Jakub: Právě jsem si scénu „Jindříšek a HLP“ pustil. Jediné oko nezůstalo/ne suché.

61
Violete
Reagovat

Adam si dnes při promluvách užívá slunění, tao taktika :-) ? Mám radost, že se konečně modrým daří.

62
dejna
Reagovat

Nova nějak chvátá, na voyo už vyhodila 8.díl.

63
Ifa
Reagovat

Od začátku mě překvapuje, jak slabá je ta slovenská karatistka. A pořád při pohledu na ni přemýšlím, jestli má kontaktní čočky, nebo ne :-D

64
BarBora
Reagovat

Takže kapitánske súboje skončili? Aké nepredvídateľné 😂…. A Nathan si vybral Enriqueho?

No, akože inak, Pat a Mat opäť v akcii! Bože, to ohreblo Iva keby aspoň držala klapačku a nevyjadrovala sa k iným, „hviezda“…. Vždy keď vidím jej ksicht a este k tomu aj otvorí ústa, mám chuť utekať preč.
Vladenko sa svojho sna o vyhadzove Slovákov očividne nevzdal, len to už otvorene nepovie, ani na kameru, ale Braňo si všimol, že niečo splieta…

Ani neviem ako túto RS nazvať, asi najlepšie „Aby si Vyvolení mohli šunky pri mori váľať“. Takmer nič sa tam nedeje, vlastne, takmer nič nám neukážu a keď predsa len niečo, tak počujeme hlavne relaxačné šumenie mora, potom ešte relaxačné západy slnka, „relaxačný“ Ivin spev, relaxačný…….

65
Suzzy
Reagovat

@Jana H, Jakub
Asi jste nepochopili jak jsem to myslela. Aliance jsou důležité, to chápu, ale ne hned od začátku. A jestli mají vyhrávat jen ti slabí a intrikáni, tak pak nevím jestli ti silní jsou tak hloupí, aby do soutěže chodili jen na její začátek a zachraňovali ty slabé od vyloučení, aby je pak následně ti slabší falší vyhodili. A třeba oba Tomášové, ten starší určitě, přemýšlejí o hře také a už intrikují, ale u nich mi to vůbec nevadí.
@ Veve ven, Adam zůstat.

Přidat komentář