Panáček v reality show

Survivor CZSK (1): První soutěže

17. Leden 2022 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

survivor czsk o1

Tak teď už doopravdy. Survivor Česko & Slovensko je tady, už teď (snad) na Voyo a zítra na Nově a na Markíze. 24 soutěžících bylo rozděleno do dvou týmů, trochu si zasoutěžili, a zase zamířili zpátky do hotelů do karantény. Přerušené natáčení znamenalo stopku i pro vysílání u nás.

Pozitivní test totiž měli někteří soutěžící, členové štábu i novináři. Z izolovaného ostrova se tak všichni vrátili do hotelu, kde si opět užívali luxusu. Natáčení se tak asi o týden opozdilo, a jelikož jsou trosečníci na ostrově teprve od začátku roku, není materiálu k sestříhání nazbyt. Díky tomu se alespoň podařilo sladit vysílací časy, na Nově i na Markíze vždy v úterý a v pátek.

Jako první v soutěži skončil Vojta Drahokoupil. A jeho konec hned rozvířil emoce.

survivor vk1

Kmenová rada u modrých následně rozhodla o konci Moniky. Ale pozor, místní specialita. Poté následuje ještě duel, přičemž druhého účastníka vybírá vítěz imunity. S Monikou proto soutěžil Vladimír, který naštěstí vyhrál a poslal Moniku, která sama říkala, že je v Survivoru omylem, domů.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 106
1
Lukša
Reagovat

Voyáci, předem prosím, nespojlujte nám ostatním, co se v epizodě stalo :-)

2
Filip
Reagovat

Uz ta stopaz 2 hodiny me dopredu vydesila a pravem…

Jako opravdu potrebujeme videt opakovane highlighty uz tak zbytecne protazenych challenge, kdyz se hraje do nekolika bodu na nekolik tymu? Potrebujeme videt zpomalene zabery toho, jak se kmeny oblekaji na soutez? Nebo je nutne porad dokola rozebirat to, jak se kdo zrovna citi? To jsou veci, ktere udelaji misto 1 hodiny a 30 minut, stopaz 2 hodiny a pak to nudi. Survivor musi mit spad, v tom je kouzlo americke a australske produkce. Ne porad kecat o nicem, nadbytecne plakat a zpomalovat uz zpomalene.

Oni jim fakt dali misto kresadla rovnou zapalky, postavili zaklady pristresku, aby nespali na zemi, a poskytli vsem deky? Vazne? To je ta nejdrsnejsi reality show? :-D

Jinak Vojtech Drahokupil je absolutne totalni mocka, at uz se radeji na verejnosti vubec neukazuje za to, jak se ztrapnil. Ale jsem rad, ze si odpovedel na svou otazku, zda je chlap – neni. A to ho mrzelo, ze uz neni vojna. Ty vole, z te bys asi nemohl jen tak odstoupit…

Celebrity maji urcite ve smlouve klauzuli, ze muzou kdykoliv odstoupit, ale ja bych mu naparil nejradeji pul milion pokutu za tohle. A nezajima me, jestli ma nejakou psychickou nemoc, o ktere vsichni mluvi, ale nikdo nesmi jeji nazev vyslovit jak, kdyby slo o Voldemorta. Tak tu nabidku nemel prijimat ne? Nikdo ho tam nepotreboval, povinnost to nebyla.

Pri oznameni pred hrou o imunitu, ze prohranej kmen bude hrat jeste mezi sebou o individualni imunitu, tak jsem si rikal, oukej sice to chcete natahnout, ale toto je docela zajimavej prvek, kretej mi vadit nebude. Dalsim oznamenim, ze vyloucenej bude hrat s nekym, koho urci vitez ind. imunity, dalsi soutez o vyrazeni, tak vsechno posr*ali a ukazalo se, ze to bude cele z 95 % o soutezich. Prirovnal bych celou show k takovym narocnejsim a tvrdsim taborovym hram. O cemz SURVIVOR, kterej dostava jmenu SURVIVOR proste neni. Opravdovej Survivor neni o tom jen prehrat, ale prece daleko vic i o prezit a prelstit. Vypada to, ze asi divaci hlasovat nebudou, coz je malinke plus, ale toto teda taky neni vubec dobrej format.

Hudba strasna, vubec nedokaze podtrhnout zadne emoce ani atmosferu. Je to celkove ploche zpracovanim. Ono, co chcete, kdyz se to dela honem, honem, ze? Satky jak z trznice, scena kmenove rady jak z nejakeho beckoveho studia. WTF sakra?

A kteryho idiota napadlo hrat porad do 2 nebo 3 bodu? U te souteze o udrzeni ve hre uz me to vylozene iritovalo. Tohle jako vydrzet celou hru? Proc paneboze? Proc tak trapi ty divaky? To jako ma nekoho bavit?

Z ukazek na dalsi dil to spis zacina pripominat Farmu, ze by do toho Markiza hodne mluvila? Resi tam osobni neshody, nesympatie, ego. To se v opravdovym Survivoru prece neresi, tam se sice obcas nekdo vylouci, protoze se nesnese s druhym, ale primarne se resi taktika, herni podrazy, eliminace hrozeb. Ach jo, to je fakt bida tento Novackej paskvil.

Casting je ale jinak povedenej – jak celebrity, tak i fanousci – zajimavi hraci. Ondra jako moderator taky super, naucil se hodne z RO. Proto me mrzi, ze to zase pos*re Nova nudnym a deb*lnim formatem. Uz ted muzu rict, zlatej Robinsonuv ostrov – s timto castem by byl podle me hodne dobrej. Skoda, velika skoda a promarnena sance. Asi tomu dam sanci, ale jen kvuli tem lidem, takze vzit celebrity je z myho pohledu divacky zachranilo.

PS: Jinak komu ty napisy kmenu pripomnely legendarni WordArt z Wordu? :-D Grafik mel asi covid a vytvarel to Gabor…

PS2: Nemel bych nic proti teto show, kdyby si nebrala do huby nazev Survivor, protoze Survivor tohle proste neni. Tohle je vlastni show TV Nova na motivy Survivor asi jako, kdyz tehdy udelali Talentmanii na motivy Got Talent.

3
Hooper
Reagovat

Stručněji bez spoilerů – je/bude to taková táborovka. Olympiáda na táboře. Sociální hra moc nebude třeba, když tým zkazí souboj o imunitu, tak si stačí pohlídat souboj o individuální imunitu a člověk je v klidu. Zaujalo mě, že prakticky nebyly vůbec intriky, Šmahel vůbec nebyl na kmenovce a ještě potřeboval naslouchátko při prvním setkání kmenů. Jinak je celkem jasné, že Adam s Gáborem budou výrazná postavy a už mám i prvního oblíbence – snad Tomáš dojde daleko.

Zvykejme si na takto dlouhé díly. Ze souboje o odměnu, souboje o imunitu, souboje o individuální imunitu, kmenovku a definitivní souboj o vypadnutí se padesátiminutový díl neudělá. Co se týká celebrit, tak asi platí to, co napsal nade mnou Filip – ostatně, od určitě doby tam bude skoro každý nějak poraněný, takže lze vždy říci, že dotyčný/á kvůli zranění nemůže pokračovat ve hře. U kmenovky mě zaujalo, že jí byl přítomen druhý(vítězný kmen). A jistý fatalismus.

Zpracování bude nějaké takovéto, šité horkou jehlou, koukáme na to v podstatě v přímém přenosu.. chyby v tom budou. Jestli se ale diváci vůbec nebudou zapojovat, tak moc nedává smysl dělat to takhle. Ale třeba se v nějakém konečném hlasování zapojí, nevím/e/.

Resumé: druhý díl dám, ale cca 2 hodiny 2x týdně tomu obětovat nehodlám v budoucnu. Škoda, bylo by o čem si povídat s někteýrmi kolegyněmi v práci. Na nějaký ten díl se podívám, přečtu si u jiných dílů, kdo vypadne a to mi bude stačit.

4
Pattrick
Reagovat

Achjo, smrdí tam hrozně moc věcí, co mě teda nejvíc deptá, že v prvním díle nebyla žádná taktika, přece jen, bylo na kmenovce slyšet, že někdo něco někomu říkal, sakra, tak proč to nebylo na kameře..

Dále teda ten final souboj, snad to utnou co nejdřív, to je největší fail, to bych se pak bál vyřazovat silné lidi, abych pak nešel do nějakého duelu a nevylítl jen kvůli tomu..

To že se tam moc o přežití mluvit nedá, s tím jsem počítal.

Ta stopáž je hrozná, 2 hodiny a vlastně se tam pořádně nic nestalo, krom toho, že hodina byla jen vyplněná soutěžemi.

Plus vidím v tom, že ty celebrity mi nakonec vůbec nevadí a nevnímám je tak, uvidíme, kolik lidí z nich odstoupí, určitě si můžou odstupovat bez pokuty..

5
Peter
Reagovat

Najväčšie mínusy sú: Duel po kmeňovej rade – to je fakt sprostosť, snáď to čím skôr zrušia lebo, tým padom prídeme o čaro rozhodnutí na kmeňovej rade, kde sa kuli rôzne taktiky a intrigy.

Ďalším mínusom je neskutočná dlžka dielu cez viac ako 2h. To je neskutočne veľa. Verím že to bolo uvodným dielom s predstavovaním a že ďalšie budú kratšie.

Súťažiaci z oboch tímov sú zaujímaví a určite si tam človek nájde svojich favoritov. Moderátori mi taktiež nevadia. Inak som bol v celku spokojný a som zvedavý ako sa to bude ďalej vyvíjať.

6
johny
Reagovat

Duel je nejvetsi chujovina, kterou mohli vymyslet. Kdyby si aspon mohla vybrat soupere Monika, ale takhle? Jeste navic je to otevreny vyber pred vsemi. wtf??? K tomu ta priserna hudba a delka. Na rade i druhy tym proc??? Aneb jak to sprznit, zlaty robinson. Tento format at si nechaj v Recku

7
Lukša
Reagovat

No, co napsat. Z pozitiv to, že rozdělení celebrity vs. ostatní naštěstí (zatím) hru nějak zvlášť neovlivňuje. A, hm, pozitiva končí. Délka dílu naprosto ubíjející, střih děs, podkresová hudba úplně mimo, taktika nula, opravdový život na ostrově skoro nic. Kmenovka raději bez komentáře, duel totéž. A soutěžící často nejsou skoro slyšet, jako by měli na sobě 2 respirátore. Tedy ne že by nám někdy sdělili něco objevného.

8
dejna
Reagovat

Všechny mínusy jsou popsány výše, za mě nejvíc zatím hudba, dva moderátoři a duel po kmenové radě.
Nechápu přítomnost druhého kmene na kmenovce.
No a Monika…řekl někdy někdo na kmenovce, že je nejslabším článkem? Jako že je ohrožený, to jo, ale předhodit se ostatním takto? Monika si o vyhazov v podstatě řekla sama.
Plusem jsou pro mě soutěžící, hlavně modří, líbila se mi soutěž na gumách a i to, jak se do toho opřeli. :) Taky mi (zatím) nevadí delší záběry z tábora, co dělají apod.
Nikoho zatím nenapadlo hledat imunitu, tak snad i na to dojde.

9
Honzad
Reagovat

Zdravím vespolek, asi bych se jen opakoval. Od prvních záběrů rozpaky, problémy nastaly snad všude, kde se taky daly čekat. Já aspoň snad konečně pochopil, proč to celé musí mít produkce šité horkou jehlou a editu dílů věnovat jen pár dní, aby to šlo ven. Myslím, že hlavní důvod je právě ten celebrity tým. Jakmile totiž někdo z nich vypadne, kvůli spoilerů by nemohl po návratu ještě několik týdnů postovat nic na sociální sítě, nemohl by veřejně vystupovat, vůbec nic. A sedět jim tam na ostrově jako v Ponderose v USA, na to se jim celebritky vykašlou (a televize by to asi nezaplatily). Takže jediný způsob, jak hned fanouškům nepropálit, kdo vypadl, je prostě ten, že budeme účastníky sledovat v podstatě v reálném čase…

Když už táborovka, tak sakra měli dát větší důraz na prvek přežití. Z červeného týmu jsme vůbec neviděli nic o stravování, velké množství úlevných berliček (základy, sirky, deky), riziková první noc s deštěm měla teda mnohem větší RS potenciál.

Má někdo vlastně tušení, jakou dobu reálně první díl rekapituloval? Novotný sice mluvil o konci prvního týdne (proto celebrity dostaly sirky), ale ze sestřihu to působilo spíše jako 2-3 dny. Nevím, nechápu. A ani Novotný teda pořád není žádná výhra, jeho otázky jsou místy úplně mimo, fakt se mohl Probstem aspoň maličko inspirovat. Největší cringe celého dílu byl samozřejmě Vojta Drahokoupil, který vydržel přesně jeden den. Jako i kdyby měl fakt psychické problémy, tak se na to proboha nebudu vymlouvat, akorát zabíral místo někomu jinému. Ubohost.

10
Bezík
Reagovat

Tak teda furt nevím a nechápu. Shlédnul jsem druhou polovinu prvního dílu. WTF ???!!! Taková mateřská školka pro dospělé. Co na tom ten Ondřej má ? Furt nechápu ! Nebo to je celý totálně zpackaný, akorát že on to při podpisu smlouvy netušil ???

11
bobina
Reagovat

Líbí se mi cast, myslela jsem si, že mi budou vadit celebrity, naštěstí se to nestalo. Vadí mí Novotný jako moderátor – má zbytečné otázky, které mohou ovlivnit hru, a jsem proti němu zaujatá kvůli jeho spojení s Rittigem. Šmahel je neslaný nemastný. Vojta asi bude svého rozhodnutí dlouho litovat. Úplně nejvíc mne dorazila soutěž na kmenové radě. Naprostá debilita. / Omlouvám se, ale jsem dlouholetý fanoušek AU a US Survivoru a tato pitomost jde úplně proti smyslu této hry/. Jinak souhlasím s Filipovým rozborem až na to, že si myslím, že Robinsonův ostrov byl horší.

12
bobina
Reagovat

Zapomněla jsem na hudební doprovod – děs a hrůza.

13
Lady XL
Reagovat

S naprostou většinou zde souhlasím. Jen přidám své… Snad se produkce probere a změní to! Duel a výběr 2.duelanta = naprostá bejkovina! Jednou za někoho hlasují a hotovo! Ani nebudu k tomu psát nic dalšího-raději… Přítomnost soupeřů?? Další nesmysl! To to měli jako za odměnu? Nebo to bylo proto,abychom se dozvěděli, že Xenie si neumí posunout menstruaci a tak má „svoje dny“?? Nebo to byl tajný vzkaz domů – nejsem v tom?? Bóže. Ale jinak sestavy týmů vypadají ok a z necelebrit vypadla ta,co tam byla omylem… Jen doufám,že se nebudou vyhazovat podle národnosti,jako to avizoval ten samolibý Slovák u Vládi. A k Vojtovi. Jeho nemoc dobře znám a proto nechápu,že tam jel bez prášků! A že vůbec jel. Jestli se chtěl zviditelnit,tak se mu to „povedlo“…

14
Kami
Reagovat

Sem tam mam Survivor manii a behem par tydnu sjedu nekolik zahranicnich rad, abych si dala pak treba na rok pokoj. No a ted, cela natesena zapnu tenhle cesky paskvil.
Nenapisu asi nic, co uz tu neni, ale.. pisu koment a jeste nemam dokoukano. Jakto? No protoze me to ne-ba-vi. Normalne se nudim. Zatim jsem u casti kde typek odstupuje ze souteze, coz se me absolutne emocne nedotyka (mozna by mohlo, kdyby ho ukazali vic jak je zachmurenej sam na plazi). Misto toho jsou mi davkovane zpomalene zabery toho, co jsem uz videla a nekonecne mnozstvi „a tomu si musime zatleskat“.
O pripravene podlaze na pristresek nebo ZAPALKACH (wtf?!) ani nemluve.
..Tak jsem si zanadavala a jdu to pomalu dokoukat se snidani v ruce. A bojim se co prijde, protoze jsem se tu mezitim dozvedela zajimave veci..

15
Václav
Reagovat

Tak bohužel to zase nevyšlo… Dočkáme se v CZ/SK podmínkách někdy skutečného survivoru?
Takže ještě jednou:
– stopáž už naznačovala co čekat
– hudba to netrefila
– rádoby celebrity u kterých znám 4 lidi si přijeli zkusit campování v přírodě = nepotřebuji vidět
– Absolutní absence základního prvku hry, který dělá celý survivor – strategie/aleiance. Šlo se na první kmenovku a já vůbec netušil jestli tam vůbec někdo hraje tu hru, nebo tam jenom přijeli soutěžit v házení kruhu na hokejky. Absenci strategie si vysvětluji leda nedostatkem štábu na místě, protože vidíme pouze skupinové rozhovory u ohniště
– Soutěž o individuální imunitu v týhle fázi, kdyby byla svižnější asi by to mohlo být oživení, ale nepotřebuji jí tam
– Označení vítězem někoho kdo pujde do duelu a duel samotný = to je na žalobu od amerického survivora
– Jestli do toho budou hlasovat diváci, tak je to poslední šance co odemě Nova ohledně formátu dostala a další serie/pokusy už nezapnu ani první díl

Shrnutí, 2 hodiny jsem měl v ruce ovladač připravený posouvat časovou osu. Asi z toho bude kombinace Farmy a Hry bez hranic. NErozumím tomu, pokud můžou používat název Survivor, očividně koupili nějaký práva, sakra tak proč prostě nevezmou to co v USA funguje přes dvacet let a má to věrné diváky po celém světě?

16
Hooper
Reagovat

@Honzad: Týden ani náhodou, mohly to být tak ty 3 dny. Ohledně Drahokoupila souhlas, jestli opravdu trpí občas úzkostnými stavy, tak tam vůbec neměl být a bylo „vtipné“, jak se pojmenování té nemoci všichni vyhýbali..

17
Jakub
Reagovat

@Václav: Realizační štáb by možná chtěl , ale cítím tu silný tlak ze strany Markízy a Novy . Jejich představy co český/slovenský divák chce jsou uplně mimo realitu obzvlášť u tohoto formátu . Zlatej RO kdy to Nova dělala sama , sice taky nic moc , ale oproti tomuhle pokusu asi pořád v globálu lepší .

19
dejna
Reagovat

@Hooper: To mě pobavilo. :D
A že možná bude po soutěži mě napadlo, když Chili ještě s někým uzobávala bobule z jakéhosi keře. ;)

20
limbora
Reagovat

@bobina: Sorry jako, ale casting přece udělal několik základních chyb. Vybral a neprověřil zdravotní stav, zejména pokud jde o psychickou odolnost soutěžícího. Na takto náročnou reality? Neomluvitelné, i když se teď tvůrci možná usmívají blahem, že se o tom píše. nebo bude další vzrůšo, že jako kdo ho nahradí? Nechápu ani volbu profláknutých hvězdiček viz Chilly.

21
Hooper
Reagovat

@limbora: Celebritní tým byl osloven, ti podle mě fyzické a psyhické testy nedělali. Což nic nemění na faktu, že to je chyba.

22
Iv. Sa.
Reagovat

Že je ryba z druhu jedovatých, jsem poznala hned po vylovení, ač nejsem žádný odborník, pojídat neznámé bobule – to mi také zatrnulo, ale podle mě jsou v tomto soutěžící pod dohledem a prostě se nedopustí smrtelné ohrožení, nevidíme a neslyšíme všechno. Tam se snad neriskuje ani nachlazení – viz rázem stejné nepromokavé bundy. Podsada, hrnce, olej, holky plno oblečení, …
Tady docela fajn rozhovor s Terry:

https://novaplus.nova.cz/porad/survivor/bonus/95950-terry-duskova-o-hygiene-a-taktice-v-survivor-kdo-na-to-jde-spatne

23
Kami
Reagovat

Tak jsem to dokoukala. Nastesti jsem mela moznost pretacet, protoze soutez o individualni imunitu, kdy je ve hre jeste milion hracu, nebyla ani trochu napinava a tahla se jak tejden pred vyplatou.
Hudba v pozadi vtipna, hlavne ten proflaknuty song od Two Steps from Hell je snad v kazdem poradu :-))
Vojta – no asi vedeli, ze mel nejake problemy, mozna z toho chteli vymacknout nejake drama ale nepovedlo se, vzdal jim to okamzite.
Team celebrit mi vubec nevadi. Jsou to taky lidi a je mi putna, co delaji ve svem civilnim zivote. Jestli to jsou hvezdicky ze socek nebo ne. Znam jen Goga, Nikol, Ivu a Chilli.
CO ME ALE NEJVIC VYTACELO byly hlasky – jsme tu jako jedna rodina, team, vsichni za vsechny, kecy prdy.. panebozeee dejte mi sem nejakou poradnou strategickou naloz!
Jo a jeste mi pripada, ze se tam maj ze zacatku nejak moc dobre. Ze si to moc nezaslouzili. Nechci byt sadista, ale ty vymozenosti..
Kdyz varili rybu, uplne jsem si predstavila, jak by tam najednou prisel Jeff a rekl, ze stab ma taky hlad a ze si to odnesou. Proste c’mon! Udelejte sakra poradnou soutez a ne detsky tabor kde si vsichni zatleskame po kazde vete..

24
Kami
Reagovat

Hele.. dovolim si takovou otazecku. Mne je ten Ondra Novotny proste strasne nesympaticky. Uz v RO mi nesedel. Ma to tak taky nekdo, nebo jsem divna jenom ja? O:-)

25
BarBora
Reagovat

Všetko už bolo napísané, len dodám, akonáhle bolo povedané, že to má pod palcom ‚kreativec“ z Markízy, hneď som mala zlé tušenie, on zmrši aj to, čo sa zmršit nedá.

Z tohto typu RS som videla len Celebrity camp a teraz som si z YT pustila Ostrov, tak som bola zvedavá a aj som sa celkom tešila, no mám obavy a som rozčarovaná ako väčšina, ale zatiaľ to nevzdám. Keby som to mala porovnať len s takou CCamp…to bola bomba. Prvý výstrel takýchto šou u nás, ale na moje prekvapenie som sa vlastne dobre zabávala a do toho radím aj neveriacke čumenie a sem tam mi aj rozum zastával. Bolo tam vlastne všetko, hlad, únava, sranda, emócie, taktizovanie, zrady,… a keď človek videl viac, či menej známe tváre ako klamú, kradnú,… no… A čerešnickou na torte bol Ibi Maiga, to naozaj niekedy aj rozum zastával😂.

Zatiaľ mi tak na prvý pohľad vadí len Johy. Martinku by som asi aj ja zvolila, alebo Vláďu, pokiaľ je pravda, že jeho stratégiou bolo na začiatok povyhadzovat Slovákov. To by bola fakt napínavá taktika.

26
Dominik
Reagovat

Všechno už bylo řečeno výše a podepisuji se. Jsem „odkojen“ na US, AU a SA verzi a tudíž zaujatej. Letní tábor na pláži. Nulová sociální hra, nulová strategie, nesmyslné formáty hry. Se Survivorem to má společný možná tak jenom logo, alespoň pro mě. I ty pochodně vypadají jak z AliExpressu. Nechci být negativisticky kritický, ale kdyby to někdo udělal pořádně, tak věřím, že by to mělo alespoň tu atmosféru. Paskvil, stejně jako RO, Ostrov nebo Trosečník.

27
Johana
Reagovat

@Lady XL: nechce se mi to hledat, ale já to pochopila tak, že spíš Vláďa agitoval za to, že se budou prvně vyhazovat Slováci, takže ten samolibý Slovák mu to na kmenovce jen vrátil.

Stopáž teda fakt úmorná a to jsem to měla stažené, bez reklam.
K soutěžícím se zatím nemůžu vyjádřit, sympatická je mi Dominika, možná za ten supervýkon v soutěži o imunitu.
Šmahel jako moderátor za mě ne. Jak už někdo psal, nemastný, neslaný, k tomu škrobený a bez špetky humoru…ale to jsem vlastně čekala, překvapilo by mě, kdyby to bylo jinak.
Škoda, že Markíza nenasadila Mariána Mitaše ze slovenského Ostrova. Ten by se mi tam teda líbil víc.

28
dejna
Reagovat

@Kami: Mně hrozně vadil v RO, malinko se posunul, ale pořád je takovej koženej…prostě víc moderátor, zatímco Jeff mi připadá spíš jako účastník, víc se vžívá, míň okecává.

29
dejna
Reagovat

Já teda doufám, že taktika vyhazovat podle národnosti se neujme a jestli to Vláďa fakt navrhl, má na sobě pěkný terč.
Zajímalo by mě, jestli budou pořád tak čistí a někteří i načančaní (viz Dominika v soutěži o imunitu), nebo ne a budu jim moci ty drsné podmínky víc věřit.

30
dejna
Reagovat

@dejna: Teda ve spoileru a na fotkách mají onačejší hadérky. :DD

31
Kami
Reagovat

@dejna: Mne prijde i takovej nevim, samolibej. Jeff je takovy lidstejsi, empatictejsi ale prirozene.
Tak jsem to cele zhejtila a tesim se na dalsi dil :-)))))

32
Lady XL
Reagovat

@Johana: Díky za upřesnění – to jsem přeslechla….! Tak to mu přeji.

33
Prochor
Reagovat

Farmu mrzačili tím, že do ní vnucovali prvky ze Survivoru. Teď mrzačí Survivora Farmou. Tak máme dva podobné paskvily. Proč to dělají ? To ať mi někdo vysvětlí. Ale k ději: Zaujala mně Dominika tím, jak se dokázala dokonale soustředit v boji o imunitu. Bude mít asi dobrou psychičku. Na vyhazov vybrali Moniku a pár lidí se k tomu vyjádřilo. Proč ale Dominika proti ní poslala toho chlápka nevíme. Místo aby točili sociální hru, tak se na důvod ptají Dominiky na kmenovce. Tomu se říká amatérismus. Do 2 hodin dílu se nevešlo nic ze sociální hry ? Viděli jsme 2 hodiny amatérských soutěží a to je dobré možná pro komentátora hokeje ale ne pro fanoušky Survivora. Tak nezbývá, než si domýšlet: Ve velmi krátké shotu bylo vidět, že Monika se s tím chlápkem držela za ruku když vybíhali z moře. Možná chtěla Dominika rozbít potenciální spojenectví a poslala je proti sobě. Ale spíš se chtěla zbavovat chlapů, což je pro ženy potenciálně výhodné. Škoda, že nevidíme co se v kmenech děje a musíme si domýšlet.

34
Bejčice
Reagovat

@Prochor: Nedrželi se za ruce, on ji jen pomáhal, protože už při výstupu z lodi silně zaostávala, doslova ji vyvlekl na pláž, by se neutopila ještě před začátkem… A nejspíš to ani nebyl on. Rozdíl v barvě vousů…

35
Kami
Reagovat

@Prochor: Joo to jsem se taky smala, kdyz se zeptal proc vybrala toho a toho. Jen idiot by rekl svou strategii pred ostatnimi. A stejne tak se kroutit s tim, ze nepovim, ze je v tom jista strategie – tak mam na zadech terc.
Kazdopadne mi prijde, ze zrovna ve vyberu Vladi zadna strategie nebyla – nebo resp. ta, ze ho tam dala jako druheho nejmin oblibeneho a tak nejak se jako stado nepozastavi nad tim, proc tam poslala jako obetniho beranka jeho.

36
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Myslím si, že Dominika dobre vedela, že pôjde fyzicky slabulinká Monika, ale ako správne pochopil aj Vlado, bol to zdvihnutý prst a vedel prečo. Ale nečudovala by som sa, keby sa Vlada rada zbavila vzhľadom na jeho fylozofiu hry. No, v tejto fáze je fyzička pre kmeň dosť ddôležitá a s Monikou moc rátať nemohli. Mala šancu sa zachrániť, ale ani to nezvládla.
A prečo si vymysleli blbosť s individuálnou imunitou a ďalším duelom na kmeňovej rade, kde rozhoduje o ďalšom možnom vypadávajúcom víťaz individuálnej imunity? Ja si myslím, že tak môže mať réžia cez niektoré celebrity (a možno aj plebsu) možnosť vstupovať do hry, hlavne po zlúčení kmeňov, kreatívec to takto rád.

37
Hooper
Reagovat

@Kami: To asi bude osobní, ale je fakt, že MMA nesleduju a znám ho jen z obou řad RO. A tam mi nevadil. Takový nemastný neslaný průměr.

38
Prochor
Reagovat

@Bejčice: Tak jsem špatně koukal – bylo to krátké. Ale stejně si spíš myslím, že Dominika chtěla vybrat chlapa protože je to výhodné pro ženy se zbavovat chlapů. Když vyhrál a vracel se zpátky, tak nekoukala moc nadšeně.

39
Hooper
Reagovat

@BarBora: Tak hlavně takhle to je v té turecké verzi, ne? Chtějí ti dělat podle nich, takže musí.. (že štábu některé celebritky půjdou na ruku, o tom nepochybuji).

40
Hooper
Reagovat

Ale jedna věc mi přece jen chyběla. Soutěžící říkali, že první věc, kterou po vylodění udělají, bude stavba uspokojovacích budek. Budky jsme neviděli a jejich stavbu taky ne, jsem zklamán.:-))

41
bobina
Reagovat

@Kami 24: Mně taky. Nejen jako moderátor, ale i v normálu. Už jsem psala výše – spojení s Rittigem apod. Hlavně ale jako moderátor. Neumím to přesně napsat, je tak nějak „umělý“, nepřirozený. A některé jeho otázky jsou až primitivní, dokonce mohou ovlivnit hru – až nějaká bude.

42
Kami
Reagovat

@bobina: Jako ja ho nejak moc neznam, ze je taky nejaky zapasnik sportovec jsem zjistila nedavno. Spis mi nesedl kdyz jsem ho videla u ruznych medailonku a dotacek k prvnimu RO s vypadlymi soutezicimi.

43
BarBora
Reagovat

@Hooper:
Okrem Ostrova a Celebrity camp som žiadnu verziu Survivora nevidela, ale viac by som brala originál než nejakú tureckú skomoleninu. Toto bude na úkor sociálnej hry a môžu vymyslieť čokoľvek, v jednej sekunde sa im to môže zrútiť, individualista bude mať priveľkú moc. Nuž, uvidíme aký to bude mať vplyv na priebeh a koľko bude zrád.

44
Pattrick
Reagovat

Jináč sledovanost na Slovensku bída a podprůměr i předešlý slovenský Ostrov měl větší sledovanost. Teď je otázka, co s tou sledovaností dělá Voyo, to že to běží na nově dřív a doplácí na to nejspíš právě markíza..

45
Hooper
Reagovat

Stopáž druhého dílu je 125:40. To asi tady někteří nepřežijí…

46
Hooper
Reagovat

@Hooper: Ä vůbec bych se nezlobil, kdyby ta slovenská karatistka s napletenými vlasy vypadla co nejdřív. Inu, vrcholová sportovkyně.

47
Lukša
Reagovat

@Hooper: Ještě jednou by se to přežít dalo, ale jestli druhý díl nebude aspoň trochu lepší, tak to bude naposled.

48
Kami
Reagovat

@Hooper: Mozna ten Survivor ve skutecnosti hrajeme my. Treba zvitezi poslední, kdo to zvladne dokoukat :-)))

49
Hooper
Reagovat

„Tady máte kapitánská pásky. Neřekneme Vám, o co bujujete.“ *facepalm*

50
dejna
Reagovat

@Hooper: Tak! :/

51
Hooper
Reagovat

Povolání Nathana: účastník reality show. Jinak se mi líbí, že Mao jsou červení, asi jim budu říkat Číňané či komunisté.

52
Pattrick
Reagovat

Druhý díl slušný bizár, já nechápu, že se tomu Marek Orlík a i Ondřej upsal..

53
Dominik
Reagovat

To je dobrý nápad. Schválně, kdo vydrží se na to koukat až do úplného konce :D

Naštěstí na konci ledna startuje nová řada australského Survivora, s herním formátem Krev není voda (Blood vs Water). Mezi účastníky je i Sandra. Na spravení chuti ideál :)

54
BarBora
Reagovat

@Pattrick:
Už vidím Slovákov ako si platia novácke Voyo, aby si mohli dopredu pozrieť nejakého zmršeneho Survivora, zvlášť keď to robí Markíza😉. Ja som si tiež Ostrov pozrela až teraz z YT. U nás ide kopec všelijakých vychytených seriálov, tie majú vysokú sledovanosť a všetko sa sledovať nedá, ja siahodlhé seriály nepozerám, dávam prednosť niečomu časovo ohraničenému a kratšíemu, tak som tu. Zatiaľ sa zdá, že dosť účastníkov by mohli byť zaujímavé týpky, snáď sa to bude dať pozerať.

55
Jakub
Reagovat

@Lukša: Druhej díl je odpad , stříhal to nejspíš Marek Orlík uprostřed džungle pár minut před tím , než to museli dát na Voyo , fakt otřes edit . A dál tu spojlerovat moc nebudu , však uvidíte dneska na Nově , ale 2h mého života už mi nikdo nevrátí . PS : Kdo vymejšlel ten uvodní hudební opening ? ta hudba tam se dá použít na uspávání dětí . I když ono to asi odpovídá tempu celého formátu .

56
Pattrick
Reagovat

@Jakub: Já se vůbec divím, že s tím šli ven.. Táhlo se to ještě déle než ten první díl.. Tam je evidentní, že jim chybí kameramani v táborech, to důležité dají ze statické kamery někde ze stromu, přitom to bylo za světla, tam kamera měla být..

57
Johny
Reagovat

V momente, ked som sa dozvedel, ze sa ide robit cs survivor, mal som predcasne ejakulaciu (joke), vzhladom na to, ze som na tejto sutazi vyrastal. Ale.. WTF??? Nechcem robit predcasne zavery po prvom dieli, no moj pocit, ze to smeruje do kanalov tv hanby je viac nez pravdepodobny. Co to je, ze vitazny tim uz tak dlhej a nudnej sutaze vdaka stalemu spomalovaniu zaberov ide bojovat o ind. Imunitu, z ktorej vitaz vybera duelanta??? Nerobte z toho farmu, to je uplne iny koncept. Uz len cakam kedy pride hospodar Martin s rozstrelovou otazkou kolko ryb zije v oceane. Ako je mozne, ze vypadnuty ide este do duelu? Ved to uplne popiera to na com je sutaz postavena. A aby tych nudnych sutazi nebolo malo, tak aj tento duel je na viac kol OMG. O absencii taktizovania ani nehovorim, skor mi to pride ako olympiada, kde dve partie nahajpovanych tymov idu medzi sebou zapolit kto je lepsi.. Tato sutaz je celosvetovo milovana vdaka podrazom, hernych strategii a poker hre. Jak moze ta pani co sa tam ocitla uplne omylom dat niekomu hlas lebo je falosny? No najradsej by dala hlas sebe? Toto by sa snad ani v mongolskej verzii nestalo. Jak moze dat Tomas hlas niekomu len tak z diplomacie, lebo podla neho ich viac nedostane (a jasne ze dostal) ok je tam mozno par typkov, ale mam dojem, ze viac ako hernu strategiu budu riesit vztahy ala Big brother. Nikoho nenapada hladat imunitu? A mozno tam ani ziadnu nedodali. Och, Co ale dodali boli deky? O dodanych zapalkach ani nehovorim. My, survivor odchovanci sme predsa zvyknuty na krvave prsty od kresadla !!! Dalsiu chybu vidim v strihu, z kmena do kmena skáču po par sekundach pritom nikde sa nic zaujimaveho neudeje. Pozerat to z fanusikovskej povinnosti budem, znechutenie asi vsak ostane.

58
Lukša
Reagovat

Tak jsem si druhý díl sehnal, poněvadž na večer mám lepší plány. A musím říct, že se při tom docela dobře pracuje :-) Bez spoilerů: Nuda, nuda, nuda. Hra o odměnu se neuvěřitelně táhla, 10 minut úvodní vykecávání, 25 minut hra, 10 minut závěrečné vykecávání. Ta kamera, to jako bylo co? Úvodní duel kamera zabírá štáb místo soutěžících, jindy během pánského duelu najednou v prostřihu hází Chili, a to konečné radování vítězného týmu někdo točil v ruce mobilem??? A to je jen to málo, co jsem zrovna zahlédl. Jediné docela koukatelné byl souboj kapitánů.

59
Jakub
Reagovat

@Johny: ,,Uz len cakam kedy pride hospodar Martin s rozstrelovou otazkou kolko ryb zije v oceane “ Tak toto mě odpálilo :D :D :D :D :D :D :D :D :D vyhráváš zlatého bludišťáka této diskuze . Jo no , je to něco mezi Farmou a formátem Hry bez hranic posazeného do prostředí ostrova .

60
Hooper
Reagovat

@Jakub: Rolničkový souboj – obdoba žolíka z Her bez Hranic?

61
JanaH
Reagovat

@Pattrick: a to já zase chápu. :-D
Hlavně o Novotném nemám pražádné iluze… :-/

@Dominik: tak po prvním dílu tohoto echt paskvilu jsem si nevěřícně pomyslela „prokristapána“.
To se mi zdá více než výmluvné. :-DD

62
Prochor
Reagovat

@Hooper: Ještě chybí otec Fura z Pevnost Boyard a máme paskvil komplektní.

63
limbora
Reagovat

@Pattrick: Orlík asi podlehl dojmu, že když vyhrál RobOstrov, už je z něj televizní profík. Asi se namlsal klučina.

64
Iv. Sa.
Reagovat

@Prochor:
63
:-D

65
BarBora
Reagovat

Riadny guláš toto, kreatívec vyčíňa! Ešte sa tam ani poriadne nezobrali a už je tu výmena hráčov…

Modrý kmeň je v tejto zostave slabší a ešte majú v postave moderátora ďalšieho psychologického protihráča, tie jeho proslovy sú skoro posmievacne, len sa pritom nerehli. Neviem či ich chce takto vyhecovať, alebo dať ešte viac dole, skôr to druhé, hecovanie si predstavujem inak.

Tie neustále vymýšľanice vo veľkej miere odstavia taktizovanie, nebudú sa mať čoho chytiť, nie je pevná linka, čo bolo dnes neplatí zajtra, ako majú taktizovať? Ale už očakávam nočnú kameru ako sliedi, či si náhodou nejaký pár nerobí dobre, to by sa tak podobalo na „kreatívneho génia“.

66
bobina
Reagovat

@limbora 20: Na základě Vojtova „vystoupení“ štáb vydal prohlášení, že VŠICHNI účastníci prošli fyzickými i psychickými testy.

67
Iv. Sa.
Reagovat

Měla jsem po jejím vystoupení v Tváři Ivu Pazderkovou za hodně nadanou a docela fajn holku, ale bohužel … „tududumdum“, je to nešťastnice nešťastná, včerejší disciplínu by měl zvládnout každý, kdo prošel těmi jejich údajně přísnými testy, že ji kmen odstavil po celou dobu na střídačku, tak asi měl důvod, za mě by se ale měl zúčastnit každý chodící a dvě ruce k dispozici mající, i když byli v lichém počtu, při tolika kolech, třeba by se jí zrovna zadařilo a zvedla by si sebevědomí a prestige, válející se momentálně /teď ještě více/ v písku. Třeba její čas ještě přijde /5% pravděpodobnosti, ale nic není nemožné/ a bude tam tím pádem alespoň něco zajímavého /ve stylu bájného ptáka Fénixe ;-) 17% na ČSFD je, bohužel, vše říkajících… a tragických.

68
Bezík
Reagovat

@Iv. Sa.: Co má Iva za problém ? Já už na to nekoukám, a ani nehodlám, může mi to nějaký dobrodinec napsat ? Napadá mě snad jen to, že ji ten paskvil sere a chce pryč, což by asi mohla se nechat vyřadit, na rozdíl od Ondry, kterej má smůlu

69
Iv. Sa.
Reagovat

@Bezík:
71
Spíš mi přijde, že nemá ani na ten paskvil, psychicky ani fyzicky, ostatním lezou na nervy její výkyvy nálad, nikdo nestojí o to, mít vedle sebe hromádku neštěstí ani v normálním životě, natož tam.
Dávám si to jako soukromý Survivor, co u TV vydržím ;-) Netušila jsem doposud nic o svém skrytém masochismu :-D Ale psychologa amatéra uvnitř sebe zatím krmím ;-)
Moc mu to nechutná, ale dva díly statečně přežvýkal, uvidíme oba/obě/obé, co dál…
Taky čtu ráda názory druhých a bez koukání to není ono.
Jinak zdravím*

70
Bezík
Reagovat

@Iv. Sa.: Iva? Fyzicky ? Ta už několik let maká jak šílená, to se mi nezdá možné. Ale ona je taková, že když zjistí, že se pustila do kraviny, tak v tom nebude pokračovat. Odchodem Drahokoupila možná i ztratila jedinou spřízněnou duši, tak už nemá proč tam být. Každopádně pokud to zabalila, tak už vůbec nemám důvod proč na to koukat, Ondru mnohem raději sleduju v „zajíci“ nebo v MMA ;-)

71
Bezík
Reagovat

@Iv. Sa.: Tak nevím, na iDnesu jsem se dočetl že neúčast některých byla v důsledku karantény v době natáčení a Ivina údajná psychická labilita jsou jen pomluvy dvou celebritních slepic. Tak kdoví jak to je.

72
Iv. Sa.
Reagovat

@Bezík:

Pokud jen pomluvy, tak jedině „dobře“…
Nepsala jsem, že Iva odstoupila nebo se k tomu chystá, jen jí hrozí, že nuceně /kapitáni musí jednoho respektive jednu členku vybrat/ změní kmen, s čímž odevzdaně jakože počítá a domnívá se, že se jí pak /jedno kolo imunita/ brzy zbaví.

73
Prochor
Reagovat

Podle mně k výměně hráčů došlo moc brzy. Protože se nemohou tolik znát, neumí posoudit koho ztratili a koho získali. Jinak se mi líbilo, že se šéfové museli dohodnout. Ne že každý vybral jen toho ze svého kmene. Chápu to tak, že druhý šéf musel s novým hráčem souhlasit. Takže kšeftovali kdo za koho. Ale nevím, jestli to tak přesně bylo. Opět znovu – proč nám to nebylo řečeno co znamená, že se museli dohodnout a musíme si domýšlet.

74
dejna
Reagovat

Tak o labilitě Ivy nemluvily jen holky, ale i kluci. Zatím se nepřikláním k nikomu a mrzelo mě, že ji nechali v soutěži sedět na lavičce. Myslím, že díky makání v posilovně má nějakou fyzičku a chtěla jsem to vidět. Ve svém kmeni mi připadá jako ztracenec, třeba se to v druhém kmeni zlomí.
Poprvé se mi Ondřej líbil, když dával modrým sodu, už mi jejich časté ujišťování se, jak jsou skvělí, leze na nervy.
Jak už psal Lukša, dobře se u toho pracuje, aspoň pak nemám pocit promrhaného času. ;)

75
Ina
Reagovat

Iva mi ležela na nervy i v Tváři, kdy jako porotkyně měla moc řeči a některé úplně mimo mísu. Zamrzlá v té Stand up komicce. Pořád keca. Taky jsem ji chtěla vidět v akci. Jinak pro mě velké zklamání. Se Survivrem to moc společného nemá, je to takové těžkopádné a bez spádu. Snad se to rozjede.

76
Rachel
Reagovat

@Bezík: Na mne působila také velmi labilně, ale samozřejmě soudím laicky pouze dle záběrů, které jsem viděla v televizi. Ale ty pohledy, gesta, řeč těla……možná má jen takový zvláštní styl, no….

77
Hooper
Reagovat

Pazderková je nejstarší účastnicí celé soutěže, je možné, že ti, co na soutěži byli, usoudili, že jako nejstarší ženská v kmeni by to nedala. Pochybuju, že by problémem byla její fyzička. Na druhou stranu je samozřejmě můžu, že jim svými kecy už může jít na nervy..

78
BarBora
Reagovat

Tak Iva pribudne modrým k Adamovi, budú mať radosť…štople do uší a ideme! Ale pravda o Ive sa ešte len ukáže, či Maovia neboli náhodou len moc fajnovi, Iva sa mi zo zatiaľ ukázaného nezdala tak otravná ako Adam. Na druhú stranu kto? Veve, či Johy? Z Johy by mal najväčšiu „radosť“ Gábor (MMA), či ako sa volá. A Chilli, ktorá sa nadchýňa vlastnou inteligenciou nie je tá, čo vzdala SS, aby sa mohla starať o svoj chorú mamu?

Do olympiády to vydržím a buď ma to niečím záujme, alebo skončím. Ide to takmer v reálnom čase, majú možnosť zareagovať a niečo s tým urobiť.

80
Bezík
Reagovat

Ondra se dneska v „zajíci“ taky vyjádřil k survivoru. Samozřejmě nemůže moc říct, ale dá se z toho pochopit, že dobře ví, že to zatím stojí za prd, že se snaží aby se to zlepšilo, ale jak řekl doslova, „kohouti jsou malí páni, jitřenka řídí kokrhání“ :-D. Klíčový problém je podle něj „kulturní“ střet turecké produkce s českou mentalitou a vkusem, to se prostě bije a nejde dohromady. Máme tomu dát čas, snad si to prý postupně sedne ale že to je oboustranně těžký. V příštím díle má byt nějaká kmenová rada a ta prý bude „epická“, tak uvidíme. Teda já asi neuvidím, ale vy jo a já si to přečtu ;-) :-D

81
Filip
Reagovat

Tak ke 2. epizode: A uz mame na scene i kapitany taborovych kmenu, tady uz chybi jen vybijena a prvni rana kapitana…

Muze mi nekdo doprd*le rict, koho napadlo hrat blbej souboj o jeste blbejsi moskitieru na 5 (slovy pet!) viteznych kol? Cela ta blbost zabrala 10 minut stopaze, schvalne jsem to po preskakani zkontroloval. Opravdu by me uprimne zajimalo, koho bavi se na neco takovyho divat 10 minut? Jeste k tomu v dnesni dobe, kde pro mlady je uz i pulminutovy video moc a tak travi nejradeji cas na Tiktoku.

Pro fanousky Survivoru to ocividne neni, pro mlady to taky neni, tak pro koho to sakra je delany? Pro ty, co behem disciplin do 5 bodu chteji stihnout uklidit byt a navarit veceri?

Podle me to zacina prekracovat veskerou miru bizarnosti a vzdycky se musim stipnout, abych si pripomnel, ze to ma opravdu nazev Survivor. Pricemz si porad stojim za tim, ze moderator + soutezici jsou v podstate dobry. Ten kdo stoji za vyberem tohoto debilniho neSurvivor formatu, tak by mel v Nove dostat na minutu vyhazov, protoze to je dokonala ukazka amaterismu a absolutniho nepochopeni toho, co divak chce. Asi jako nabizet zakaznikum, co chteji pit Plzen, brusinkovej dzus a tvrdit o tom, ze je to to nejlepsi a nejdrsnejsi pivo.

A proc tam proboha tretinu dilu ukazuji, jak modri resi vyber kapitana na uplne d*bilni soutez o vyhru, ktera je uplne k nicemu :D Nemam problem s tim, ze to Adam resi, takova je jeho povaha. Problem mam s tim, proc nam to rezie tak dopodrobna ukazuje. Tam by slo pointu ukazat behem 2-3 minut a vime, ze doslo k urazeni Adamova ega. Nemusime to ale prece sledovat 30 minut.

Po Drahokoupilovi je Pazderkova dalsi psycho, proc tam ty psychopaty vubec brali? Hlavne ze se angazovala u Milionu chvilek. A takto nevyrovnanej clovek nam radi, co je dobry a co spatny. Ale aspon se tu ukazuje v plne nahote a nikdo ji uz priste nebude brat vazne.

Jinak Gabor ukazuje, ze je beast. Fandim mu uz od zacatku. A pobavil jak tu bloncku z kmene po vyhrane soutezi chnapnul za zadek.

Jen by me zajimalo, co by z toho udelal Probst v Americe. Asi okamzity vylouceni pro sexual harassment a hystericka media by se mu tam jako bonus postarala o konec kariery v MMA.

PS: Jedina vyhoda je, ze se to da na Voyo pretacet. V televizi v plne palbe a s reklamama bych to fakt nedal…

82
Bezík
Reagovat

@Filip: No to je ale ten problém, co jsem psal výše. Nova nad tím, jak jsem pochopil prostě nemá moc. Rozhoduje ta turecká produkce, Nova se s nima nějak rve aby to pro českého diváka aspoň trochu přizpůsobila, Turci nechápou. Jim to v jejich asijském světě takhle funguje a co my jako chceme jinak a proč ??!!! Onřej asi dělá co může ale ten je prostě malej pán. Abych pravdu řekl, sám tomu celýmu nerozumím, já jsem se do teď o tenhle typ zábavy vůbec nezajímal a nechápu, proč si Nova nemohla vybrat svoji produkci, kdo ji vnutil tu tureckou ? On nad tím někdo celosvětově vládne nebo jak ? Ví tady někdo o tom víc ?

83
Johny
Reagovat

Kdezto pred prvym dielom som mal naivne ocakavania, pred druhym som uz bol plne vytriezveny a ocakaval to najhorsie. V tomto momente ma teda uz moze nieco len prijemne prekvapit. To co som vytykal v prvej epizode, prilis zdlhave sutaze obohatene o sialene omacky okolo toho, nechybalo ani v druhej, pricom tentokrat to bolo este dlhsie a este omackovitejsie. Hrat rovnaku hru na 5, opakujem 5 vitaznych bodov, je uspavacske veledielo. Predstavte si teraz, ze by to malo skoncit nie 5:1 ale 5:4 a 9 opakujem 9 krat si pozriet tu istu disciplinu. Takze vdaka Bohu ze to Van Diesel z Wishu takto pohnojil. V tabore sme videli snahu stabu urobit halo okolo psych. stavu Ivy P. Ak je to tak, ze trpi nejakymi stavmi potom ju nemal stab vyberat, len asi je to divacky atraktivna obet, vid. Shopaholic adel. Timova sutaz bola celkom fajn, az teda ze sa opat hralo do tisic bodov. Nabuduce ocakavam riadny futbalovy 90 minutovy zapas na plazi. Jediny kto v tejto epizode skutocne vyhral, boli ti co museli do karanteny.

84
Adam
Reagovat

Na nové řadě spolupracuje také vítěz první řady Robinsonova ostrova Marek Orlík, který na svém Instagramu uvedl: „Díky krátkému času mezi natáčením a vysíláním show se nám naskytla unikátní možnost získávat feedback od diváků, což všem, kteří na projektu pracují, dává šanci celý projekt posunout a vylepšit během samotné tvorby.”

85
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Mám ráda diskuse tady na Panáčkovi, tak mě to výjimečně nalákalo, jinak tyhle typy soutěží nevyhledávám. Off topic zaujaly mě teď Tyhle šaty beru, které jsou kupodivu dost o vztazích. K Survivoru bylo mi líto Ivy, že si nemohla zasoutěžit. Měl zasáhnout Tomáš a do jedné dvojice ji dát. Také je pravdou, že si o to mohla Iva říct. Zábavnou strategii má Adam, a to rozhazovat členy svého týmu mluvením před výkonem :-) Mě by nejvíce zajímalo, pokud by se do kmene dostal právě Adam, jak by to zapůsobilo na ostatní. Každopádně pokud přesunou Ivu, tak s Adamem by si mohla rozumět.

86
Lukša
Reagovat

„Zpěvák (Drahokoupil) byl překvapený, že po sestříhaní a odvysílání prvního dílu to vypadalo, že na ostrově strávil jednu noc. Celkově tam byl týden a absolvoval i soutěže, které v televizi nebyly. Právě při odjezdu na druhou soutěž začal tušit, že se mu psychické potíže vrátily…“ Rozhovor zde.
Další důkaz amatérismu tvůrců tohohle pořadu. To jako že některé soutěže natočili a pak si řekli, že ne, to se nám líbit nebude, nepoužijeme to? A fakt by bodlo, kdybychom viděli, jaký den je.

87
Filip
Reagovat

@Bezík: Tak jsou v podstate dve celosvetove licence…

1) ta turecko-recka = soucasny paskvil
2) ta na variaci Robinsonova ostrova

Diky produkci, ktera to seka pro ruzne zeme ve velkym a maji „know how“ tak usetri hodne velky naklady.

Chyba Novy je minimalne v tom, ze nevybrala stejnou licenci jako pro Robinsonuv ostrov. Coz je zasadni chyba.

A pak tu je puvodni americkej Survivor a podle meho jeste lepsi australskej Survivor, kde si to temer jiste delaji sami.

88
Wally
Reagovat

@Violete: Vždyť dál popírá sám sebe.
Právě při odjezdu na druhou soutěž začal tušit, že se mu psychické potíže vrátily..Když jsme byli pár hodin na ostrově,dostával jsem neustále křeče, samozřejmě spojené s panickou atakou, strach ze smrti. V noci, když všichni usnuli, jsem nemohl spát…….. Strašně jsem se lekl, že pokud v soutěži zůstanu, stav se zhorší a já se z následků budu dostávat další roky pomocí silných medikamentů. Se zkušenostmi z před lety jsem to už dopustit nemohl. Proto jsem se rozhodl soutěž dobrovolně opustit.

89
Lady XL
Reagovat

Mě překvapuje,že se vrátil 18.12.,jak píše. Není to omyl? Vždyť se psalo,že cestují těsně po Novém roce….

90
Johana
Reagovat

@BarBora: Chilli odstoupila ze SS už na Mácháči, protože se dověděla, že má vážně nemocnou tetu.
V Česku prošla i MCh, takže během krátké doby třetí soutěž, kde se vyskytuje a tudíž jsou ty RS v posledních měsících silně přepapričkované.
Předpokládám, že se po Survivorovi rychle vdá a stihne ještě Výměnu manželek.

91
Hooper
Reagovat

@Lady XL: Tam asi má být 8. 1., nejspíš překlep.

92
Hooper
Reagovat

@BarBora: Johy. Mně Veve přijde celkem v soutěžích použitelná.

93
BarBora
Reagovat

@Johana:
Pred Výmenou manželiek by sa hodilo “ Mama, ožeň ma“, dve muchy jednou ranou😀.
Ale hlavne by sa mala zúčastniť nejakej inteligenčnej súťaže, minimálne znalostnej, keď sa chváli inteligenciou…. podľa nej sú ostatní asi polodebili.

94
BarBora
Reagovat

@Hooper:
Bola by som za, Gábor to povedal aj za mňa, od prvého pohľadu Johy nie. Máš pravdu,
Veve vyzerá byť mrštnejšia a pohotovejšia ako Johy, čo tiež hovorí v jej prospech.
Johy má možno iné prednosti, len som si ich zatiaľ nevšimla, okrem toho, že je väčšia, ťažšia a asi aj silnejšia (predpoklad), čo sa tiež môže niekedy hodiť, ale na to sú tam hlavne muži.

95
Ananas
Reagovat

Vzdala jsem to sotva v půlce. Chci Survivor, ne Hry bez hranic, i když jsem sice kdysi milovala. Proč proboha 5 kol pořád dokola? Nekonečné.

96
Bezík
Reagovat

@Filip: Aha, dík za vysvětlení. Asi jsou ti Turci levnější :-D

97
Lady XL
Reagovat

Já to ale stejně nějak nechápu… Dobře, tak si „objednáme“ tureckou verzi Survivora, tj. předpokládáme, že oni zajišťují soutěže- personálně, technicky, které jsou už vybudované na místě, ale evidentně si nemůžeme vybrat jaké. Tady asi budou hrát hlavní roli peníze…, ale střih snad můžeme ovlivnit ne? Např. mě se líbila soutěž s autíčky, ale byla tak neskutečně zdlouhavá! Američani by to udělali za třetinu času i při stejném počtu kol! Vykecávání mezi koly bych nechala jednou pro ukázku a pak už jen střihy navazujících kol s výsledky. Zpomalení jen u nějakého mimořádného záběru (viz shození 2 kuželek najednou). Taky by mne zajímalo, kdo snímá život v táborech? Taky to mají pod palcem Turci? To asi ne? Teď mi přišlo v 2.díle, jak kdyby tam občas byl někdo s mobilem a točil to na mobil…
Zkrátka – něco by se mi z toho i líbilo, ale ta omáčka okolo to degraduje. A tak z toho plyne jedno velké poučení – bez peněz do hospody nelez, aneb, když nemám větší rozpočet a nemám na kvalitní lidi, nedělám RS z dalekého světa v době pandemie a ještě pro lidi, kteří znají daleko kvalitnější verze od – a do – zet…. To nemůže dopadnout pro televize dobře.

98
Hooper
Reagovat

@Bezík: Pochybuju, že by Novotný mohl do hry nějak zasahovat. Upravit si to, co má říkat, aby mu to šlo lépe do úst, to ano, ale tím to hasne.

99
Hooper
Reagovat

@Adam: NO, spolupracuje. On je dle titulků producent pro Novu, takže celkem velké zvíře.

100
BarBora
Reagovat

https://www.mediaklik.sk/televizia/clanok/614442-najdrahsia-reality-sou-obrovsky-prepadak-markiza-ma-na-krku-problem/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_9clanok_box

Problém nevidím v spoločnom projekte, ani v „celebritách“, napr. ja nepoznám nie len české, ale ani tie slovenské kvázicelebrity. Fakt je, že na Slovensku sa tento typ RS moc neujal, u nás sa viac páčila Farma, ale aj tú „kreatívne“ zhovadili. A tí blbečkovia si mysleli, že to stačí premenovať na Survivor a je vymaľované. Ale keby to stálo za pozretie, medzi ľuďmi by sa to roznieslo a čísla by začali stúpať. Možno, lebo metráž 2 a pol hodiny jej aj na koňa dosť.

101
dejna
Reagovat

@BarBora: Myslím si, že jádro pudla spočívá v tomto:
„Navyše sa ukazuje aj iný dôležitý fakt – rozdielnosť preferencií publika. Česi dlhodobo sa profilujú ako aktívny konzumenti kriminálok, ale aj vybraných reality šou, ktorými nelomcujú primárne emócie. Našinci skôr inklinujú k rodinnej, ľudovej zábave, šou typu Superstar, Tvoja tvár znie povedome, majú radi viac drámu a emočný element.“
Zajímalo by mě, jaký je nebo není na Slovensku zájem o us Survivor?

102
dejna
Reagovat

@dejna: A proto účastníky Farmy Eve ždímá tak dlouho, až z nich nějakou tu slzu vyždímá. ;)

103
BarBora
Reagovat

@dejna:
S Farmou som pred pár rokmi skončila a Ewelyn bola v konečnom dôsledku tiež veľké sklamanie. Bola som rada keď vymenili škrobenu Kvetku, ale E. zaujímalo hlavne kto koho „ľúbi“, či sa už rozišli, či nie, pravidlá ju nezaujímali atď.

Detektívky a kriminálky idú aj u nás, tam by som veľký rozdiel nevidela, aj súťaže sú obľúbené, prečo práve tento typ RS sa neujal neviem. Určite má svojich divákov, ale nie je to masovka. Ale úprimne, nebyť kolegu v diskusii o SS, asi by som to tiež prešla bez povšimnutia, zvlášť po zhliadnutí tej neskutočne insitnej upútavky.

104
Ina
Reagovat

@Lady XL: naprostý souhlas

105
BarBora
Reagovat

Tak kapitán Maov pracuje pre kmeň do roztrhanie tela a preto doporučí Johy dať do duelu s Bárou Mateja. Super! Vyletel, tak môže byť kapitáň spokojný. Ale čo keď ho Johy zradí? Kmeň asi nadšený nebude, očividne o Mateja prísť nechceli, chlap bude chýbať.
Johy začala tvrdo bojovať o udržanie, že nie je úprimná k ostatným chápem, ale že nie je úprimná k divákom mi vadí. Ona sa s Bárou nestihla porozprávať, tak, úplnou náhodou hlasovala s dievčatkami a opäť s kapitáňom a dala ju. On už možno má stratégiu povyhadzot mužov a zostať ako taký sultán s dievčatkami. A to už nevravím o tých kydoch, ktorými zdôvodňoval výmenu Ivi. Celé to tam akosi nesedí, Čili, hlúpa Verona, …brrr

106
Wally
Reagovat

@BarBora: Je nový chlívek.

Přidat komentář