Panáček v reality show

Survivor CZSK: Týdenní odklad

10. Leden 2022 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

survivor czsk promo

Tento týden měl začít Survivor Česko & Slovensko. Vše je ale nakonec jinak. Premiéra se posouvá minimálně o týden!

Soutěžící dorazili do Dominikánské republiky 2. ledna. Rozděleni byli do dvou týmů, červený tým má jméno MAO a je složen z československých celebrit. „Normální“ soutěžící budou mít v prvních týdnech soutěže barvu modrou a budou si říkat AZUA. Podle upoutávky si už stihli i zasoutěžit a podle dostupných zpráv strávili i pár nocí s kmenem ve sých kempech. Aktuálně ale výroba stojí: „Vysílání nejdrsnější reality show Survivor Česko & Slovensko, plánované na 11. ledna 2022 ve vysílání TV Nova, se posouvá z důvodů výskytu onemocnění covid-19. V rámci zodpovědného přístupu je natáčení momentálně přerušeno, aby se zajistilo bezpečné prostředí pro celý štáb a všechny účastníky, a to také s ohledem na nařízení a pravidla Dominikánské republiky,“ sdělila mluvčí Novy Tereza Žižková.

Podle serveru eXtra.cz, jehož redaktoři jsou na místě, se virus rozšířil ve štábu a nakazit se měl i slovenský novinář. Horší zprávolu je, že pozitivní test měli mít i někteří soutěžící, vypadá to tedy, že po několika dnech v divočině jsou opět všichni v pohodlí luxusního hotelu.

Vše se oproti původním plánům proto posouvá o týden. Premiéra na Voyo má proběhnou v pondělí 17. ledna, na Nově má být pořad k vidění o den později.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
Pattrick
Reagovat
2
Adam
Reagovat

Problémy pokračují. První díl nakonec až v pátek
https://www.mediaguru.cz/clanky/2022/01/tv-nova-posouva-start-reality-show-survivor/

3
Adam
Reagovat

Tak podle tohoto webu nakonec až příští úterý: „Nova zrušila naplánovaný televízny štart v utorok 11. januára a posúva nástup reality šou až na ďalší týždeň, utorok 18. januára 2022.“
https://mediaboom.sk/start-survivora-konci-pohromou-markiza-s-novou-utornajsi-nastup-nestihnu-sou-odkladaju

4
Lukša
Reagovat

@Adam: To je bordel :DDD

5
dejna
Reagovat

Na Voyo mají 17.1. :/

6
Inbezka
Reagovat

Vím že to sem nepatří… ale co Mistři dílny? nikoho by nezajímali? Mně to přijde docela dobré. Málem jsem první díl prošvihla.

7
Lukša
Reagovat

@Inbezka: Já viděl konec. A za mě fakt ne :)

8
Lady XL
Reagovat

@Inbezka: Mne to taky zatím zaujalo. Uvidím, jak to bude dál. Docela se mi líbí, že tam jsou ty výzvy, protože to oživí děj a nekoukáme jen na pobíhání po dílně. Jsem zvědavá, zda se budou příště zase rozlosovávat do paret, nebo zůstanou ve stejném obsazení. Příště se dá předpokládat nějaký souboj mezi tou poslední dvojicí. Jinak Vojta Kotek se mi tam zatím moc zamlouvá :-)

9
Kami
Reagovat

@Inbezka: Jo vidis, to chci nekde ze zaznamu omrknout. Koukala jsem na Netflixove „Vyfouknuti“ – to bylo asi 8 lidi a dostavali vyzvy. Byli to sklari, radost pohledet. Pak jsem nasla obdobnou soutez zase pro praci s kovem a kovovym srotem. Takze tohle bude asi neco podobneho, snad to nezmrvej..

10
Inbezka
Reagovat

Včera jsem to shlédla konečně celé a fakt se mi to líbilo. Mám ráda Kotka, tak si ho užívám. V roli porotců akorát Kamilka mně trošinku vadí, ale asi proto, že kdysi tady na Panáčkovi moc nebodovala:-) třeba si zvyknu. Enge super (prý podle budeš hodnotit? „Vyhraje to?“:-))) Ze soutěžících se mi moc líbil Michal, asi protože zrovna tenhle úkol byl jako pro něj dělaný. Velmi negativně na mě působila Milada, ale to asi na všechny. Jsem zvědavá, jak se bude soutěž vyvíjet a co tedy udělají se dvěma skorovypadlíky.
Vítězná motokára skvělá!! Žasla jsem, že něco takového jde za šest hodin udělat!

11
Inbezka
Reagovat

@Kami: Sklo miluju, snad to Vyfouknutí najdu, díky za info.

12
Lady XL
Reagovat

@Inbezka: Co sdílím za názor s většinou kritiků, je ten blbý závěrečný test motokár! To ten pořad celý shodil 😵. Ale ze zákulisí už vím, že se to nelíbilo většině lidí na place! Ale rozpočet je rozpočet… A vyjet před ateliéry nemá smysl,tam se to nedá dělat. Holt kulisám „Slunečné“ chybí závodní dráha 😂… Jo a to závěrečné vzájemné vyhazování taky všechny zaskočilo,nevěděli to…. Jinak tam je dost profesně velmi šikovných lidí,ale nevím,zda se v tom mumraji dokáží prosadit dřív,než je ostatní vyhodí…

13
limbora
Reagovat

@Lady XL: Málokdy jsem byla tak rozpačitá jako po tomto pokusu o reality šou. V první řadě , vám to nepřijde okopčené od masterchefa? Mne tedy hodně. Navíc to bylo šíleně amatérské. To už neměla produkce ani na barevné odlišení týmů? Modré či červené triko přece není tak drahé. A Kotek, nic proti němu, v kvádru. To jako proč? Za mne tedy hodně nepovedený pokus.

14
Pattrick
Reagovat

@limbora: Měl jsme to stejně, hlavně co mi vadí, že ti soutěžící nejsou z jednoho oboru, nemít tam technicky založeného člověka, tak by mě zajímalo, jak si holky poradí s motokárou. Příště bude jaké téma? Malování kulis, to zase ti technicky zdatní nebudou mít asi malířské dovednosti.

Právě se mi líbí téma, například, najít nejlepšího skláře, případně kováře, atd.. ale tady ten mišmaš kulisák, švadlena, kov.. no divné to bylo celé.

15
Hooper
Reagovat

V kolik to dnes dávají na Voyu? 20:20?

16
Filip
Reagovat

Zatim nic na Voyo. Ma nekdo informace, kdy to vypusti? :D

17
Filip
Reagovat

Tak prej makaji na nahrani epizody na Voyo :-D

Tak to je amaterismus, asi tyden navic nestacil.

18
dejna
Reagovat

Už to jede na Voyo.

19
Hooper
Reagovat

Tak už. 127 minut je nálož.. jdu na to.

20
dejna
Reagovat

Šmarjá, to je keců a keců!!! :/

21
Hooper
Reagovat

Tomášovi přiznávám bod za znalost citátu Johna Lennona.

22
Hooper
Reagovat

Jediné oko nezůstalo suché.

23
Filip
Reagovat

Uz ta stopaz 2 hodiny me dopredu vydesila a pravem…

Jako opravdu potrebujeme videt opakovane highlighty uz tak zbytecne protazenych challenge, kdyz se hraje do nekolika bodu na nekolik tymu? Potrebujeme videt zpomalene zabery toho, jak se kmeny oblekaji na soutez? Nebo je nutne porad dokola rozebirat to, jak se kdo zrovna citi? To jsou veci, ktere udelaji misto 1 hodiny a 30 minut, stopaz 2 hodiny a pak to nudi. Survivor musi mit spad, v tom je kouzlo americke a australske produkce. Ne porad kecat o nicem, nadbytecne plakat a zpomalovat uz zpomalene.

Oni jim fakt dali misto kresadla rovnou zapalky, postavili zaklady pristresku, aby nespali na zemi, a poskytli vsem deky? Vazne? To je ta nejdrsnejsi reality show? :-D

Jinak Vojtech Drahokupil je absolutne totalni mocka, at uz se radeji na verejnosti vubec neukazuje za to, jak se ztrapnil. Ale jsem rad, ze si odpovedel na svou otazku, zda je chlap – neni. A to ho mrzelo, ze uz neni vojna. Ty vole, z te bys asi nemohl jen tak odstoupit…

Celebrity maji urcite ve smlouve klauzuli, ze muzou kdykoliv odstoupit, ale ja bych mu naparil nejradeji pul milion pokutu za tohle. A nezajima me, jestli ma nejakou psychickou nemoc, o ktere vsichni mluvi, ale nikdo nesmi jeji nazev vyslovit jak, kdyby slo o Voldemorta. Tak tu nabidku nemel prijimat ne? Nikdo ho tam nepotreboval, povinnost to nebyla.

Pri oznameni pred hrou o imunitu, ze prohranej kmen bude hrat jeste mezi sebou o individualni imunitu, tak jsem si rikal, oukej sice to chcete natahnout, ale toto je docela zajimavej prvek, kterej mi vadit nebude. Dalsim oznamenim, ze vyloucenej bude hrat s nekym, koho urci vitez ind. imunity, dalsi soutez o vyrazeni, tak vsechno posr*ali a ukazalo se, ze to bude cele z 95 % o soutezich. Prirovnal bych celou show k takovym narocnejsim a tvrdsim taborovym hram. O cemz SURVIVOR, kterej dostava jmenu SURVIVOR proste neni. Opravdovej Survivor neni o tom jen prehrat, ale prece daleko vic i o prezit a prelstit. Vypada to, ze asi divaci hlasovat nebudou, coz je malinke plus, ale toto teda taky neni vubec dobrej format.

Hudba strasna, vubec nedokaze podtrhnout zadne emoce ani atmosferu. Je to celkove ploche zpracovanim. Ono, co chcete, kdyz se to dela honem, honem, ze? Satky jak z trznice, scena kmenove rady jak z nejakeho beckoveho studia. WTF sakra?

A kteryho idiota napadlo hrat porad do 2 nebo 3 bodu? U te souteze o udrzeni ve hre uz me to vylozene iritovalo. Tohle jako vydrzet celou hru? Proc paneboze? Proc tak trapi ty divaky? To jako ma nekoho bavit?

Z ukazek na dalsi dil to spis zacina pripominat Farmu, ze by do toho Markiza hodne mluvila? Resi tam osobni neshody, nesympatie, ego. To se v opravdovym Survivoru prece neresi, tam se sice obcas nekdo vylouci, protoze se nesnese s druhym, ale primarne se resi taktika, herni podrazy, eliminace hrozeb. Ach jo, to je fakt bida tento Novackej paskvil.

Casting je ale jinak povedenej – jak celebrity, tak i fanousci – zajimavi hraci. Ondra jako moderator taky super, naucil se hodne z RO. Proto me mrzi, ze to zase pos*re Nova nudnym a deb*lnim formatem. Uz ted muzu rict, zlatej Robinsonuv ostrov – s timto castem by byl podle me hodne dobrej. Skoda, velika skoda a promarnena sance. Asi tomu dam sanci, ale jen kvuli tem lidem, takze vzit celebrity je z myho pohledu divacky zachranilo.

PS: Jinak komu ty napisy kmenu pripomnely legendarni WordArt z Wordu? :-D Grafik mel asi covid a vytvarel to Gabor…

PS2: Nemel bych nic proti teto show, kdyby si nebrala do huby nazev Survivor, protoze Survivor tohle proste neni. Tohle je vlastni show TV Nova na motivy Survivor asi jako, kdyz tehdy udelali Talentmanii na motivy Got Talent.

24
Kami
Reagovat

Hele.. dovolim si takovou otazecku. Mne je ten Ondra Novotny proste strasne nesympaticky. Uz v RO mi nesedel. Ma to tak taky nekdo, nebo jsem divna jenom ja? O:-)

25
Ananas
Reagovat

@Kami:
Nesympatický nevím, neznám ho z dřívějška. Ale dost nemožný jo.
Kmeny mají své logo???
A indiánské kmeny a lev, muhehe.

Přidat komentář