Panáček v reality show

StarDance XI: Upoutávka je na světě

16. Září 2021 | napsal(a): | reality show: StarDance

sd11 páry

Měsíc do StarDance! Čas tance a noblesy se blíží a my už zase víme o něco více o novém, už 11. ročníku. Právě čas bude hlavním motivem celé řady, jejíž součástí je zbrusu nový tým, nový choreograf i nové tematické večery.

Některé věci zůstávají. Třeba 7. večer, kdy se nevypadává a tančí se pro Paraple. Nebo novější prvky, třeba tanec s company či večer věnovaný některé osobnosti. V 10. řadě byl 1. večer věnován karlu Gottovi, tentokrát bude 2.díl věnován Jiřímu Suchému. Z novinek zmiňme charleston, který se kupodivu s soutěži v tomto formátu ještě neobjevil. objeví se v rámci 6. večera během souboje týmů o bod navíc. Tematické večery budou i letos, třeba třetí večer bude na téma tajemno, pátý bude věnován filmovým hitům. Změn dozná i zmíněný večer pro Paraple, tanečníci na vozíku se letos navíc stanou patrony zbylých pěti párů. Poslední večer ukončí kouzelný vánoční valčík všech párů. Další novinky se budou odvíjet od toho, zda některé páry postoupí do pozdějších kol. Třeba Pavel Trávníček by se mohl objevit jako princ z Popelky a Jan Cina plánuje utvořit sestavu s mužem.

A kdo že to bude letos tančit? Těšit se můžeme na herečku Simonu Babčákovou s Martinem Prágrem, první farářku v soutěži Martinu Viktorii Kopeckou s Markem Dědíkem, herce Jana CinuAdrianou Maškovou, herce Zdeňka Godlu s Terezou Pruckovou, tenistku Andreu Sestini Hlaváčkovou s Michalem Necpálem, zpěvačku Terezu Černochovou s Dominikem Vodičkou, herečku Mariku Šoposkou s Robinem Ondráčkem, krasobruslaře Tomáše Vernera s Kristýnou Coufalovou, herce Pavla Trávníčka s Veronikou Lálovou a zpěváka Mirai NavrátilaLenku Noru Návorkovou.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Inbezka
Reagovat

Dnes to začíná – moc se těším!

Přidat komentář