Panáček v reality show

StarDance XI: Představujeme taneční páry

21. Červen 2021 | napsal(a): | reality show: StarDance

stardance xi
Ještě si nějakou dobu počkáme, než se taneční páry opět představí na parketu. Tanečnice a tanečníci už ale pomaloučku polehoučku začínají trénovat, aby nás v říjnu ohromili svými výkony. Už 11. řada veleoblíbené StarDance se blíží a my si již nyní můžeme představit soutěžní páry.

Taneční páry

stardance xi celebrity

Tradičně budou mít na parketu převahu herci a herečky. Jednou z nich bude Simona Babčáková, se kterou si zatančí Martin Prágr, partner Gabriely Soukalové z 10. řady. Předloni skončil pátý a i tentokrát může mít ambice na slušný výsledek.

Další herečkou bude hvězda posledních let Marika Šoposká, která dostala Robina Ondráčka. Ten se zatím představil jen v roce 2018 a poměrně překvapivě vypadl s Monikou Bagárovou hned ve druhém kole. Bylo by velkým překvapením, kdyby si letos o hodně nepolepšil.

Na postu staršího sympaťáka se tentokrát objeví Pavel Trávníček, který k sobě dostal královnu samby Veroniku Lálovou. Už to vypadalo, že získá Lenku Návorkovou a bude tak moci napodobit vítěznou vlnu Jiřího Dvořáka, Lálová je ale možné ještě větší trumf. Vždyť  zatím vždy brala pomyslnou medaili, s Piškulou vyhrála, se Svobodou skončila třetí. Vydrží Trávníček její energii až do případného finále?

Na pozici nemehla bude letos Zdeněk Godla, i když řadit zrovna jeho mezi herce může být předmětem sporů. Faktem ale je, že se díky Mostu! jako herec pořádně proslavil. Sám prý nikdy StarDance neviděl, zatančí si leda tak na vesnické zábavě či s manželkou ploužák. Jeho partnerkou bude Tereza Prucková, kterou fanoušci soutěže znají jako Bufkovou. Bude to pro ni už 4. účast, s Čenským byla předposlední, s Bangou čtvrtá a s Procházkou skončili druzí. Schválně, jak se Godla v soutěži udrží. Stihne ho cikánské prokletí z roku 2018 nebo nasedne na tydýtovskou vlnu ála rok 2015?

Posledním hercem bude Jan Cina. Ten pro sebe získal Adrianu Maškovou, která tak po Miroslavu Hanušovi (se kterým skončila šestá) získala osobnost, která je jí věkově o dost blíže, my se tak můžeme těšit na to, co na parketu oba vymyslí. U Ciny se dlouho spekulovalo, jestli by náhodou neporušil tradice české StarDance a netančil s mužem. Jelikož ale byla pohlaví při dubnovém ohlášení všech účastníků vyrovnaná, žádné překvapení se nekonalo a my tak kontroverzní postupy převážně ze západu zatím neaplikujeme.

Letos se představí dva sportovci, oba již ve výslužbě. První je tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, trojnásobná grandslamová vítězka a členka zlatého fedcupového věku. Po jejím boku bude stát velezkušený Michal Necpál, který se do StarDance zapojí už po páté. Už s ním tančila Jana Doležalová, Leona Machálková, Miluše Bittnerová a Veronika Arichteva. Nejdál se zatím dostal s poslední jmenovanou, kdy skončili těsně pod stupni vítězů. Dokáže konečně vybojovat placku?

Druhým sportovcem bude krasobruslař Tomáš Verner. Mnohonásobný český mistr a mistr Evropy si zatančí s Kristýnou Coufalovou. Na tu pamatují asi jen skalní fandové soutěže, jelikož soutěžně tančila pouze v první řadě. Nutno ale podotknout, že se protančila s Romanem Vojtkem k vítězství. Tomáš jako krasobruslař by mohl být i ladným tanečníkem, získá si srdce diváků?

Chybět nesmí ani hudebníci. Tím prvním je zpěvačka Tereza Černochová, jejím partnerem po následující měsíce bude Dominik Vodička, který předloni s Veronikou Kubařovou vyhrál. Tentokrát ale bude mít o poznání těžší práci, Černochová rozhodně není někdo, kdo by strhl davy na svou stranu, pro nejmladší publikum je to osoba takřka neznámá, podobně jako Mirai pro starší.

Právě zmíněný Mirai Navrátil je letošním adeptem na titul „Miláček mladých“. A když k tomu přidáme jeho sličnou partnerku Lenku Noru Návorkovou, máme zaděláno na zajímavý pár. Je ovšem otázkou, zda si Mirai získá srdce i starších diváků, kterých je u StarDance většina. Karel Kovář to posledně zvládl.

Jako poslední nám zbývá představit Martinu Viktorii Kopeckou. Tato mladá farářka bude vůbec první osobou tohoto povolání ve StarDance. Je sice pravděpodobné, že pro mnohé bude zcela neznámá, má ale vše potřebné pro to, aby na svou stranu strhla publikum hned v prvním dílu. Navíc bude mít vedle sebe Marka Dědíka, který do soutěže vstoupí už po páté. Zatím se umístil 8., 2., 8. a 2., bude v této posloupnosti pokračovat nebo raději zaútočí na výhru?

stardance xi all20

Těšíte se na 11. řadu StarDance? Který pár by mohl být vaším favoritem?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Prochor
Reagovat

Jsem samozřejmě zvědavý hlavně na Dominika Vodičku. Veronika se určitě přijde podívat.

2
Mila
Reagovat

Zajímavé osobnosti. Těším se na Trávníčka, Cinu, farářku Martinu, Godlu i další. Vypadá to na pestrou směs účinkujících. Žádná nuda.
Hezké léto všem!

3
Prochor
Reagovat

Ještě několik informací:
1.večer 16.10.2021
10.večer – finále – 18.12.2021
***
kurzy fortuny na vítěze před začátkem
2,88 Jan Cina Adriana Mašková
5,5 Tomáš Verner Kristýna Coufalová
7 Viktorie Kopecká Marek Dědík
8 Marika Šoposká Robin Ondráček
8 Andrea Sestini Hlaváčková Michal Necpál
11 Simona Babčáková Martin Prágr
12 Mirai Navrátil Lenka Nora Návorková
13 Tereza Černochová Dominik Vodička
14 Pavel Trávníček Veronika Lálová
17 Zdeněk Godla Tereza Prucková Bufková

Reagovat

Marika a Cina, zbytek je pro mne nezajímavý. Prince bytostně nemusím celé roky a Godlu jedině jako Frantu.

5
Monika
Reagovat

@Ajda: Prince taky nesnasim, strasne slizkej a nesympatickej clovek. Prijde mi absurdni, ze ma tancovat s mladou Lalovou slizoun a lolitka, no to je parecek k pohledani. Chudak Veronika, travit dlouhe hodiny v blizkosti toho slizu.

6
Ally
Reagovat

@Ajda: Nojo, ale Hawkeyho z MASH nadaboval perfektně , kdyby nic jiného ..:)

Reagovat

@Ally: OK, tam ale není vidět. Dabing beru, ale jeho fakt ne :D

Přidat komentář