Panáček v reality show

StarDance X (23.11.): Tančíme pro Paraple

23. Listopad 2019 | napsal(a): | reality show: StarDance

SDX_7_2

Jelikož je 10. ročník StarDance plný novinek, nevyhnou se změny ani tradičního benefičního večeru pro Centrum Paraple. Místo tance ve třech budou na parketu tentokrát lidé čtyři. Každý pár si na pomoc přizval jednu celebritu, která už si soutěží prošla.

S Veronikou si zatančí její jmenovkyně z minulé řady Arichteva, která skončila čtvrtá. Jakub přizval dalšího sportovce Davida Svobodu, který byl loni bronzový. S Gábinou bude na parketu atletka Kateřina Baďurová, která vyhrála 5. řadu. Karel pozval herečku Janu Plodkovou, třetí z 8. řady. A nakonec Matouš, kterému vypomůže vítězka 3. řady Dana Batulková.

A nezapomeňme: dnešní večer je spíše odpočinkový, nikdo nevypadne. A páry oddech určitě potřebují, za týden je totiž čekají dva tance.

Přehled večera

 

PČtveřiceTanecHudbaBody
GenzerDrexlerTománekChlopčíkSvěrákCelkem
1.SD 3Jakub VágnerDavid Svobodatango„Sweet Dreams“89871042
Michaela NovákováEliška Šulcová
2.SD 2Veronika Khek KubařováVeronika Arichtevacha-cha„Hey Daddy“978101044
Dominik VodičkaPetra Ptáčníková
3.SD 9Karel KovářJana Plodkovátango„Tanguera“889101045
Veronika LiškováJiří Marsín
4.SD 5Matouš RumlDana Batulkovácha-cha„Isn’t She Lovely“101010101050
Natálie OtáhalováLucie Gachi
5.SD 6Gabriela KoukalováKateřina Baďurovátango„Paparazzi“98881043
Martin PrágrLibor Bohdanecký

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
Jana
Reagovat

Ja nevim… Mne se ten napad libi, ale at jim davaji frestyle a porota nehodnoti, kolik tam ceho bylo :-((( protoze si fakt nejsem jista, zda mezi tema dvema pary byl rozdil 3 body…

2
Jana
Reagovat

Tak nejlepsi pro me Ruml a Kovy… Nejhorsi Koukalova… Nadhodnocena Kubarova a podhodnoceny Vagner…

3
Lukša
Reagovat

Já to ani nechci moc hodnotit, jelikož každý má jiné možnosti, tance v tom příliš není, jde tak jen o líbivost choreografií. Každopádně nejhorší na tom je, že se body přidávají do příště. Porota se to sice snaží sladit tak, aby měli všichni podobně, ale tentokrát se to moc nedaří. A hlavně se nemůže kritizovat, i když by šlo kritizovat mnohé.

4
Jana
Reagovat

Prave…
Ale moc se mi libilo, jak prave Kovy a Ruml se snazili co nejvic tancovat…
I kdyz s Rumlem tancovaly dve „Onderovky“… :-)

5
Jana
Reagovat

Jo a Sverak mi letos prisel hodne slaby :-(

6
Litocha
Reagovat

@Jana: Tohle bych podepsala. Matouš jednoznačně nejlepší – bylo tam tango a zároveň nezůstal vozíčkář stranou. Veroniky to pojaly jako hereckou etudu, Gabriele tyhle hromadné akce moc nejdou (ani ten minulý rokenrol nebyl z její strany právě přesvědčivý).
A dost mě mrzí, že jim letos nedali zase freestyle, takhle páry přijdou o jeden plnohodnotný tanec (dodnes mě mrzí, že jsem neviděla „klasické“ tango v podání Doležalová – Zelinka). A převádění bodů na příště je zhovadilost.
Z hostů mě zaujala Jana Plodková a Katka Baďurová, ta Gabrielu úplně zastínila.
A možná budu znít necitelně, ale byla jsem raději, když mělo Paraple vlastní večer. To povinné nadšení a přehlídka sponzorů doprovázená záplavou díků a více či méně patetických projevů mě po čtvrté už moc nebaví. Samotná taneční čísla mi ale přišla lepší než loni.

7
Litocha
Reagovat

@Jana: Taky mi přišel nějaký vyčpělý.

8
Jana
Reagovat

@Litocha: bohuzel starne :-(

9
Jana
Reagovat

@Litocha: tango mel Kovy, Matous cacu :-)
A priste scenicky tanec…

10
leee
Reagovat

Na scénický tanec se těším strašně!! – báli jsme se, jestli bude/nebude.
P. S. Být na tom v 83 letech jako pan Svěrák, tak si pískám.

11
Hooper
Reagovat

Dva dlouhodobě nejslabší z téhle pětky na prvních dvou místech. No tak to aspoň bude zajímavější za týden.

12
leee
Reagovat

Jinak dle mého dneska pozitivně vyčnívaly tance Matouše Rumla a Kovyho.

13
Hooper
Reagovat

@Litocha: Mně se to pojetí tance jako herecké etudy líbilo. Akorát škoda, že je Arichtevová asi o hlavu menší než Kubařová, opticky to vypadá špatně/hůře.

14
Hooper
Reagovat

@Litocha: Ohledně Baďurové se shodneme.

15
Litocha
Reagovat

@Jana: Pravda, mea culpa.

Na scénický tanec se taky těším. Když je to jeden ze dvou, který pár v ten večer tancuje, je to ideální. Duo Piškula – Lálová jsem si musela z archivu pustit, tehdy se mi moc líbili.

16
Leee
Reagovat

Piškula Lálová mě svým scénickým tancem absolutně překvapili, něco tak nádhernýho jsme tenkrát vůbec nečekali. Pro mě doteď nepřekonanej tanec (pocitově).

17
orchis
Reagovat

Máme za sebou večer, který nevzbuzuje příliš vášní na diskusních fórech, ale který může postavení jednotlivých soutěžících ještě ovlivnit. Nelíbí se mi, že se hodnocení převádí do dalšího týdne. Bylo to tak vždy nebo to začalo loni?
Protože nemám letos žádného velkého favorita (a ani mi tam nikdo z pěti nevadí), snad se snažím hodnotit více objektivně …

Kromě čtveřice, kde byla Gabriela, mě pobavila všechna vystoupení. Nejvíc se mi ale líbil Matouš. Ta latina mu jde o moc lépe než standard, kde vzhledem ke své výšce nevypadá příliš standardně :-) Číslo bylo zábavné a myslím, že tam bylo i dost toho tance.
Líbil se mi i tanec, který předvedla čtveřice s Jakubem. Tanec mě zaujal především díky tomu černobílému nápadu.
Podobně zábavný byl i tanec obou Veronik, kde jsme ale moc tance neviděli. Možná tam byl v době, kdy kamera zrovna zabírala Dominika s Eliškou..
Tango Kovyho nebylo špatné, ale to nevím, jestli mě neovlivnila hlavně Jana Plodková, která se mi v jedné z předchozích řad líbila :-).
U té Gabiny mě zaujala jen Kateřina..

18
Ivča
Reagovat

Co rikate na ryty Genovy vyzehlene vlasy? :D

19
Litocha
Reagovat

@orchis: Bohužel se body převáděly pokaždé.
Tak si říkám, co kdyby některý z finálových párů považoval za svůj nejlepší tanec právě ten s vozíčkářem – pozvali by ho znovu? A jak by to ve finále hodnotili? Proto mi přijde nefér takhle jeden z tanců soutěžní dvojici vyplýtvat (proč nemohli zůstat u toho loňského freestylu?), zrovna třeba tango se ve finále objevuje docela často.

20
Jana
Reagovat

@Hooper: Ruml mi tedy neprijde dlouhodobe jeden z nejhorsich…

21
orchis
Reagovat

@Ivča: Geňa se mi v nažehlených vlasech nelíbil, byl to docela úlet:-)
Ale na druhé straně jsem ráda, že se účesy mění, jen to holt někdy vyjde a někdy ne…

Přidat komentář