Panáček v reality show

StarDance X: Startujeme s Gottem

12. Říjen 2019 | napsal(a): | reality show: StarDance

stardance -10

Čekání je u konec, StarDance už je tady. 20 zbrusu nových tanečníků na parketu, 2 bývalí tanečníci nově v porotě, spousta překvapení a neznámých proměnných, mnoho tématických večerů. Hned první večer bude věnován Mistrovi. Původně mu měl být jeden díl vyhrazen až za týden, z pochopitelných důvodů byl ale předřazen.

Na co se tedy dnes konkrétně těšit? Tančit se bude na písně Karla Gotta, prostřednictvím tanečních vystoupení a citlivých choreografií bude připomenuto to nejlepší ze slavné éry mimořádně oblíbeného umělce.

A na co se těšit na Panáčkovi? Články budou vycházet pravidelně kolem čtvrtka, s krátkým ohodnocením jednotlivých tanců. Těšte se a tančete :-)

Připomeňme si tváře letošní soutěže.

SD 1 – herec Miroslav Hanuš a Adriana Mašková

sd10_hanus

SD 2– herečka Veronika Kubařová Dominik Vodička

sd10_kubarova

SD 3– rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková

sd10_vagner

SD 4 – zpěvačka Tonya Graves Michal Bureš

sd10_graves

SD 5– herec Matouš Ruml Natálie Otáhalová

sd10_ruml

SD 6 – biatlonistka Gabriela Koukalová Martin Prágr

sd10_koukalova

SD 7 – muzikant Ondřej Ládek a Markéta Dostálová

sd10_ládek

SD 8 – spisovatelka Radka Třeštíková Tomáš Vořechovský

sd10_trestikova

SD 9 – youtuber Karel Kovář Veronika Liškovásd10_kovy

SD 10 – novinářka a moderátorka Nora Fridrichová Jan Kohout

sd10_fridrichova

Hlas svému páru můžete poslat jako SMS v uvedeném tvaru na telefonní číslo 906 11 13, cena SMS je 13 Kč. 

A jak to letos vidí sázkové kanceláře? Před prvními tanci je to hodně ošemetné, ale favoritem je zatím Matouš Ruml, následuje Gabriela Koukalová a Veronika Kubařová. Dobrou zprávou je, že prozatím není žádný outsider. Vše se ale zítra po osmé večerní může rapidně změnit.

M.Ruml a N.Otáhlová 4.50
G.Koukalová a M.Prágr 5.50
V.Khek Kubařová a D.Vodička 7.00
N.Fridrichová a J.Kohout 9.00
T.Gravesová a M.Bureš 9.00
K.Kovář a V.Lišková 10.00
M.Hanuš a A.Mašková 10.00
J.Vágner a M.Nováková 11.00
O.Ládek a M.Dostálová 11.00
R.Třeštíková a T.Vořechovský 11.00

Už máte svého favorita? Nebo stále ještě čekáte na první tance?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 43
1
Prochor
Reagovat

Díky rozloučení s Gottem nebylo jasné, jestli Star Dance dnes začne. Ale vyřešilo se to Gottovým kolem, které mělo být v pozdějších dílech. Už jsem zvědavý na Gábinu Koukalovou.

Reagovat

@Prochor: Já teda zrovna na ni, pokud už nemá lyže na nohou, nejsem zvědavá vůbec, přeju rychlé vypadnutí. Pak bude mít chudinka klid napsat další knihu o tom, jak jí všichni ubližovali. Jasně, chápu, ty tu s ní nedáš pokoj, musím se obrnit 😂

3
Monika
Reagovat

@Ajda: ja se budu muset obrnit a psychicky pripravit na jeji rozhovory. Hloupejsich a jednodussich sportovcu moc neni. Kazdopadne moc nepocitam, ze by brzo vypadla, je to i nejvyraznejsi tvar letosniho rocniku, bohuzel.

4
Prochor
Reagovat

@Ajda: No jo. Když já jsem její velký, sportovní fanoušek. Líbí se mi ženy – bojovnice. Jak dokázala Gábina rozjet velký závod, že soupeřky lapaly po dechu. Její knížky jsem nečetl, jen jsem se doslechl, že se do někoho obouvala. Teď mně hlavně zajímá jestli má talent taky na tanec. A samozřejmě, jak se bude chovat.

Reagovat

@Prochor: Vždyť píšu, když má lyže, bojuje a mlčí, pohoda, fandím jako o život. Mezi námi, hlavně pro klid v rodině, ten můj je její fanda jako ty. On jí určo bude fandit i teď, ale tajně. Škoda, že neuměla skončit se ctí, ale do všeho ji navezl ambiciózní blb, čili manžel. Mám info přímo ze svazu, ono to i s těmi lýtky bylo takové podivné. Já zatím čekám na první dojmy, docela jsem zvědavá na Noru

6
Hooper
Reagovat

@Prochor: Dle oficiální stránky mel byt „Gott“ příští týden. Jen to prohodili.

7
Litocha
Reagovat

Mně taky Gabriela svou posportovní činností docela otrávila a její účastí ve StarDance nejsem vůbec nadšená. Z knížky jsem četla pár náhodných ukázek a působila z nich na mě jako ublížené děcko, kterému všichni házejí klacky pod nohy.
Fandit budu Noře Fridrichové kvůli jejímu tanečníkovi – Honza je moc fajn. Dalším pak podle toho, jak se budou jevit. Na dnešek se moc těším.

8
Jana
Reagovat

Tak uz jsem taky na znackach :-)))
Ale tedy zatim hodne rozpacite dojmy… Predevsim z tech uvodnich parovych sekvenci – asi nechteli natacet prvni setkani a riskovat prekvapeni, ze tanecnik nepozna celebritu :-)
Genzer i Tomanek pri me zatim prijemne prekvapeni…
A jen me udivuje rozptyl tancu, na to, ze to melo byt druhe kolo…
K parum se dostanu pozdeji – jsem zvedava, kdo bude drevo rocniku, sprt, klaun…
Ad. Gabina – sportovne jsem ji fandila, jednodussi bohuzel je a dost naivni, pro skveleho manipulatora velmi snadna obet :-( z knihy jsem cetla ukazky, ktere stacily k tomu, aby mel clovek pocit, ze jde o urazenou ublizenou pipi*ku…

9
Jana
Reagovat

Neeee prosim schvalovani komentaru neeee…

10
Hooper
Reagovat

@Jana: Sprtkou ročníku očekávám, že bude Kubarova. Ona a Třeštíkova budou 2 poslední ženy v soutěži.

11
Ajda
Reagovat

@Jana: Systém je na některé slova vysazený, na tohle zrovna enormně. Tak bacha, jinak čekačka. Poslední slovo v komentu 8 je toxické, to je info pro všechny.

12
Sára
Reagovat

Nevím, nevím…..oproti loňskému prvnímu večeru hodně slabá úroveň. A ta tady vysmívaná Gábina zatím téměř nejlepší.

13
Lukša
Reagovat

Myslím, že rekap prvního dílu bude trochu (hodně) kritický. Lépe řečeno zatím značně negativa převyšují pozitiva.

14
Khajka
Reagovat

Och, Jiří Dvořák s vousy.

15
Lukša
Reagovat

@Sára: Jednoznačně. Třeba to ještě naruší Kovář.

16
Ajda
Reagovat

@Sára: Sympatie vs. výkon, to je oč tu běží.

17
Violete
Reagovat

@Jana: To jsem si také říkala, že ty úvodní sekvence s vitrínami jsou takové jak z budoucnosti androidů a s tím pořadem tak nějak neladí. Za mě super pár Třeštíková a Vořechovský, Ruml a Otáhalová. Líbilo se mi, jak to rozjel Hanuš. Nadějní mě ještě přijdou Kovy a Lišková, Kubařová a Vodička. Od Vodičky bych časem čekala třeba choreografii šmrncnutou moderním tancem. A ty šaty a la včelka Mája byly luxusní. Zajímavé i v pohybu.

18
Litocha
Reagovat

Taky jsem z dnešního večera trošku rozpačitá. Ty tři (dost náročné) tance byly možná až moc.
Gabriela působila na parketu ladně a ani při rozhovoru mě nijak neotrávila, ale na jejich tanci mi vadí, že tam bylo cca 8 taktů valčíku v držení. Tohle vylhávání se z tance haldou zvedaček a efektního popocházení a póz á la Dědík mi dlouhodobě pije krev.
Opačným extrémem byla Nora Fridrichová, jejich choreografie byl jive od začátku do konce, bohužel ale byla těžce nad její síly.
Jinak mě dneska zaujali spíše muži – Kovy, Matouš Ruml, Kuba Vágner, z žen byla nejlepší ta Gábina. Miroslav Hanuš je ten typ, který technicky možná tolik nezvládá, ale jeho nasazení a charisma ho dle mého udrží v soutěži hodně dlouho.
Kdo ven? Tonya. Konkurenci by mohla mít v Radce Třeštíkové (působila na mě snaživě, ale podala dost matný výkon) a Veronice Kubařové, případně Ksindlovi X (ale muži prakticky nikdy nevypadávají jako první). Nora se tam pravděpodobně (vzhledem k příslušnosti k ČT, ti mezi prvními neodcházejí, a standardu v příštím kole, který by jí mohl pomoci) ještě chvilku ohřeje.

19
Lukša
Reagovat

Tak po prvním dílu jsem stále bez favorita. Ve zkratce: potvrdila se má obava, že 10 nových neznámých profesionálů je riziko, které může vyústit ve slabé choreografie. Geňa – je vidět, že tomu rozumí, kdyby hodnotit seriózně, bylo by to dobré (tajně doufám, že mu do příště z režie trochu domluví). Většinou hodně dobře hodnotil Tománek, slovům ale nakonec neodpovídaly body. A celebrity – buď je v tom málo tréninku, nebo máme letos méně přirozených talentů. Nebo byl možná loňský ročník výjimečný.

20
Litocha
Reagovat

@Violete: Za mě byly na výkonu Veroniky Kubařové luxusní jen ty šaty a Radka Třeštíková tam pobíhala jak raněná srna. Ale třeba je to tím, že mám prostě raději standard.

Jinak je na mě deset párů prostě moc, ztrácela jsem přehled, kolik jich už bylo, polovina okamžitě upadla do zapomnění a pořad se natahoval jako žvýkačka.

21
Litocha
Reagovat

@Lukša: Taky to může částečně být dramaturgií (uznávám, že ne tak docela záměrnou). Dát první večer sambu je prostě vražedné.

22
Monika
Reagovat

Muj favorit je zatim Jakub Vagner, hrozne se mi libi ty jeho ladne pohyby, po parketu jako kdyby plul, ten lehkej pohyb pusobi neskutecne elegantne. Dale by dobrej Matous s partnerkou se krasne doplnovali a oba tancili, ne jako to casto byva, ze profik odre vetsinu. A zvedava budu i na Kovyho, dnes mu strasne pomohla ta prenadherna pisnicka, predpokladam, ze toi u divaku zafunguje na prvni misto tohoto kola.

Nejhorsi mi prijde Graves, mistama jsem ji az litovala, to ani nebyl tanec, hrozne vystoupeni. Slabej je dle ocekavani i Xindl. pred soutezi jsem tipovala na prvni vyhazov Trestikovou, dnes po prvnim kole si tgo myslim jeste vic. Spatne vystoupeni a extremne nesympatickej clovek, pro divaky take ne uplne znama, vubec si neumim predstavit, ze nekomu bude stat za poslani smsky. Jestli priste nevyleti, tak pro me prekvapko. negativne me prekvapila i Fridrichova, ocekavala jsem od ni mnohem lepsi vykon.

23
Bezík
Reagovat

Podle různých náznaků jsem čekal, že velká favoritka bude Veronika Khek Kubařová, ale to se vůbec nepotvrdilo. Velice mě překvapil Kovy, mezi muži ho vidím jako jasného favorita, mezi ženami pak Gábina. Kandidáti na časný odchod jasně Fridrichová (to nebyl tanec ale katastrofa) a Xindl X, ale ten je populární, tak kdo ví.

24
Lukša
Reagovat

Bleskově k tancům:
Gábina – na první díl dobrý valčík, chyby nepraští tolik do oči a lze je v této fázi soutěže akceptovat
Xindl – tanec nelze hodnotit, jelikož chyběl
Radka – rád bych něco napsal, ale po prvním sledování mi v hlavě nic neutkvělo
Jakub – zatím je toporný a ne příliš tvárný, mohla by z něho být ale rising star
Miroslav – na jeho věk klobouk dolů, kdyby mu nezačal docházet dech, byl by z toho možná nejlepší tanec večera, postupně ale vypadával z tempa. Rytmus v něm je ale zakořeněn a vypadá na snaživce
Veronika – ne tak špatné, jak to sepsula porota, ale ani tak dobré, aby byli hodni pochvaly
Tonya – zklamání večera, počet tanečních kroků=0
Matouš – opět tanec jako takový ne tak špatný, ale chyběla ta správná živelnost pro sambu tak moc potřebná
Nora – 3. příšernost večera, od začátku do konce vše špatně
Kovy – pěkné držení, ale tím hopsaním tanec pokazili

25
Bezík
Reagovat

Pokud bych měl hodnotit číselně, pak :
Gábina 8
Kovy 7
Ruml 7
Jakub 6
Veronika 5
Miroslav 5
Radka 4
Tonya 3
Xindl X 2
Fridrichová 1

26
Violete
Reagovat

@Litocha: Já mám raději latinu :-) Je fakt, že v páru Třeštíkové-Vořechovský mě hrozně bavil Vořechovský, takový diblík a přitom úžasný temperament. A jak Monika psala o Matoušovi, že oba tančili, tak to jsem si říkala už z ukázky tréninku, že jsou si rovnocenní, Matouš tam vypadal chvílemi jak profesionál. Ale nejlepší pro mě jednoznačně Miroslav, takovýhle přístup k tanci je super.

27
Monika
Reagovat

Koukla jsem na FB a ohlasy dle ocekavani, moc me potesilo, ze suverenne nejmensi ohlas ma Fridrichova a jeste komentare, jak je namachrovana a nesympaticka. To se mi dobre cte, nemam ji rada :-))

28
Rena
Reagovat

Velmi nesympatický pár – i dle rozhovoru – Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský – ani tanec nebyl dobrý. Nejlepší a nejsympatičtější mi byl Kovy, Ruml a Vagner s partnerkami. Další by mohla jít Fridrichová, také nic moc a nesympatická. Ostatní páry uvidíme, nezatracuji…Tonya a
Xindl asi taky dlouho nevydrží…

29
Prochor
Reagovat

Konečně realityshow, kde vidíme slušné lidi. Největší dojem na mně zanechalo vystoupení Míša Nováková a Jakub Wagner. Krásná písnička Když milenky pláčou, krásná žena, šaty, tanec a choreografie. Prostě nádhera.

30
thybaumont
Reagovat

@Monika: no jo no, když ona moderuje pořad ( 168 hodin), kde jdou tvrdě po sv Andrejovi. No a protože stbák neustále křičí, jaká je to kampan, ti jednodušší mu to žerou a proto na Noře neuvidí nikdy nic pozitivního. Plus ty ostatní výkřiky jak si čt platí a tento pořad na veřejněprávní televizi nepatří.

31
Johana
Reagovat

@thybaumont: politické programy a diskuze absolutně ignoruji, Nora byla pro mě neznámá, takže bez předsudků můžu říct, že předvedla to nejhorší ( na ženu ), co jsem kdy v této soutěži viděla…skákala jak nahrbená skoliotická koza…a Tonya jakbysmet.
Mile mě překvapili tři mlaďoši – Kovy, Matouš a Jakub a taky Gábina, vůbec to nebylo špatné.
Zbytek mám zatím uprostřed, třeba ještě něčím překvapí.

32
Okno
Reagovat

Damy, z vas ta zavist uplne tryska. Je krasna a uspesna ve svem oboru. A navic uprimna. Holt takhle se na Cehuny nesmi lol

33
Johana
Reagovat

@Okno: opakuji ještě jednou pro ty, co čtou jen to, co chtějí…Fridrichovou jsem neznala, neviděla ani jeden její pořad a bez podjatosti hodnotím jen to, co jsem včera viděla, tedy tanec.

34
thybaumont
Reagovat

@Johana: já jsem taky komentoval ty komenty na facebooku, jimiž se oháněla Monika. Moje přesvědčení, že je v tom syndrom zhrzeného kvílejícího stbáka, nabývá na jistotě. to je celé

35
Prochor
Reagovat

Je pravda, že Nora nepředvedla zrovna nejelegantnější tanec. Třeba to chce víc času. Nebo od ní nebyl dobrý nápad jít soutěžit do Star Dance protože nemá talent. Uvidíme, jestli jí dají diváci ještě šanci pokračovat a zlepšit se.

36
Honzad
Reagovat

Zprvu bych rád ocenil, jak se ČT povedla pocta vůči Gottovi. Bylo to vkusné, bez zbytečného kýče, ale pořád s dostatečnou úctou – velkou zásluhu na tom má především Marek Eben. Dramaturgický přesun dával stoprocentně smysl, příští týden by to bylo doslova s křížkem po funuse… Snad jen to omezení skladbami (ostatně jako vždy) choreografie trošku limituje, napasovat na Gottovy hity takovou sambu se ukázalo jako dost komplikované.

Jinak se trošku potvrdily obavy z desítky neznámých tanečníků v kombinaci s výběrem celebrit spíše druhé kategorie (snad s výjimkou Koukalové). Celkově to kvůli tomu působilo méně „hvězdně“. Osobně s tím nemám problém, baví mě to jako soutěž, kde sledujeme jednotlivý progres, profesionální život tanečníků či celebrit mimo Stardance je mi vlastně úplně jedno. A nečekám, že by sledovanost nějak klesala, ten pořad stále svou úrovní konkurenci prostě nemá. Je dost možné, že letošní výkony nebudou těm loňským stačit, ale nebál bych se, že by nedošlo k výrazným zlepšením.

Hned po prvním díle se vykrystalizovala trojice žen zralých na vypadnutí – Třeštíková, Fridrichová a Tonya. Ani jedna není masově známá, ani jedna není vyloženě sympatický televizní typ, navíc to bohužel žádná nedohání ani tancem. Vážně bych si vsadil na to, že jedna z nich příště končí, možná leda ještě Xindl X. U Tonyi její diblíkovství prostě nefunguje, česká divačka se s americkou černoškou těžko ztotožní, přitom by to jinak mohl být případ podobný Tomicové.

Mile překvapila Gábina Koukalová, která těží ze sportovní kondice, a dokonce působila při rozhovorech docela mile. A i když publikum rozděluje, je suverénně nejvíce známá, což prostě pomáhá. Daleko dojde i Matouš Ruml, který je na tom pohybově zřejmě ze všech celebrit nejlépe, velmi slušně i Jakub Vágner. Jako komická vložka bude fungovat Hanuš – nečekal jsem, že bude tak výrazný, a přitom vlastně docela vtipný. Navíc to není rytmicky úplné dřevo, hodně toho dohání nadšením – a výše zmíněná čtveřice nejslabších by mu mohla závidět. K tomu všemu má velmi sympatickou tanečnici, která – jak jsem pochopil – je navíc z tanečníků i nejvíce úspěšná, to by mu mohlo dost pomoct. Zlepšení čekám i v případě Veroniky Kubařové, které fandím hlavně proto, jak moc mám rád Dejvické divadlo. Navíc bych od jejího partnera očekával nápadité choreografie, tak uvidíme… Asi to bude vážně snaživka, ale mně je vlastně hodně sympatické, když to soutěžící berou zodpovědně a záleží jim na tom – vloni třeba Arichteva, dříve Leoš Mareš.

Černým koněm soutěže je pro mě Kovy. Nejenom, že má solidní základnu fanoušků, kteří budou posílat hlasy, ale on navíc může získávat příznivce z řad těch, kteří ho až doposud neznali. Působí totiž dost pokorně a inteligentně, má v sobě kus „staré duše“, takže by mohl pohled starší generace na fenomén youtuberství změnit. Nutno podotknout, že v jeho případě ČT opravdu vybrala toho nejlepšího a nejchytřejšího zástupce umělců z Youtube. Včera dost těžil i z písničky, ale hýbat se umí a vůbec bych se nedivil, kdyby došel až do finále. Akorát jeho tanečnice působí hodně nevýrazně, v rozhovorech se příliš neprojevuje a je lehce zakřiknutá, takže to bude muset dohánět Kovy. Více by se k němu v tomto ohledu hodila „Hanušova“ Adriana Mašková.

A na závěr – Geňa si bude muset vybrat, jestli pojede opravdu na vlně pořadu a zařadí ryzí serióznost (kterou mu věřím, protože k tanci má očividně co říct), anebo prostě bude srdcařem poroty se vtipem za každou cenu. Na mě působil zatím přesně někde mezi, jakože se nemůže rozhodnout, jakou roli má vlastně hrát. Přitom dávají smysl obě, jen ne tenhle podivný kompromis. Každopádně, všeho všudy bych nebyl úplně skeptický, vlastně jsem se na další ročník právem těšil. Asi stárnu…

37
Lukša
Reagovat

@Prochor: Je pravda, že Nora nepředvedla tanec :-) Ale třeba jí jiné tance sednou lépe, musí ale na sobě pořádně zamakat. S tím talentem to ale bude horší, u ní je problém v tom, že zatím neukázala nic, čím by jeho nedostatek mohla nahradit a tak si získat přízeň diváků.

38
Lukša
Reagovat

@Honzad: Moc pěkně jsi popsal Geňu. Jako by pořád ještě nevěděl, jak se do té poroty dostal a co si od něho televize slibuje. Loni měl problémy Kuneš, který se hlavně ze začátku nedokázal vymáčknout a jeho hodnocení nedávalo smysl. Geňa mluvit umí, tanci rozumí, jen prostě ještě neměl jasno, jak to podat. U Kuneše se to za celou řadu moc nezlepšilo. Doufám, že Geňovi se zadaří více.

39
Prochor
Reagovat

Tak jsem se dočetl, že první večer Star Dance zvítězil ve sledovanosti (1,303 mil. diváků).

40
Bezík
Reagovat

@Prochor: Tak šel proti „Tváři“, která je tentokrát hodně slabá, tak není divu.

41
Wally
Reagovat

@Prochor: Byl to první díl a hlavně byl věnován Gottovi. Takže se to dalo čekat.

42
mila
Reagovat

líbil se mi Ruml a Vágner.obdivovala jsem elán Hanuše. Tonya tančila asi jako když trsáme na zábavě:))jinak průměr ale však se to vyvrbí a budeme překvapení

43
Jana
Reagovat

Tak já se konečně dostala k hodnocení :-)
Příšerné medailonky už jsem zmiňovala :-(

Úvodní číslo docela hezké, kupodivu mi ani nevadil Onder… Asi proto, že byl schovaný :-) Ale je jasné, co je základní podmínkou k vítězství ve Stardance – takže kdo má podle této podmínky letos šanci? Vágner a Kovář, s hodně přivřenýma očima Ruml a Koukalová :-)))

Večer byl myslím důstojnou poctou Gotta, připomenutí, uctění a především poselství, že Karel žije dál ve svých písních… Jen mi vadilo, že přehozením kola nechali pořadí párů – a nepředstavili je, jak je zvykem, poprvé v pořadí s jejich čísly do smsek, byl v tom trochu zmatek…

Porotci: Myslím, že Geňa ukázal, že tomu fakt rozumí a dá tomu i šťávu, jeho připomínky dávaly smysl a přitom je dokázal skvěle podat, líbil se mi. Líbil se mi i Tománek, i když tam občas neladilo hodnocení slovní a číselné… Zdeněk Chlopčík se vrací k roli kata, ale když si srovnám jen jeho známky, tak podle mě ty rozdíly naprosto neodpovídají rozdílům ve výkonech :-( 6 Vágner a Kovy, 4 Tonya… Ruml stejně jako Kubařová…

A teď k párům. Po loňské supersilné sestavě a skvělém prvním kole jsem měla pocit, že se teď dívám na páry po týdnu tréninku :-( Bohužel tak některé opravdu vypadaly… Ukázalo se, že je problematické najít skvělého tanečníka a k tomu skvělého pedagoga… Při vší úctě k mlaďochům – opravdu si nemyslím, že někdo ve 20 je schopen něco předat dál – a pokud navíc vyfasuje úplné dřevo, tak je to problém… A především mě nezaujala ani jedna choreografie :-(
A tedy z celebrit dávají pánové dámám hodně na frak – i když uvidíme, jak to bude po druhém kole, kde se předvede druhá skupiny tanců…

Pro mě se páry rozdělily do tří skupin – velmi nadějné, kam po prvním večeru řadím Rumla, Kovyho (i když při zpomalených záběrech byly ty poskoky dost znatelné), Vágnera (no jo, má rytmus v krvi) a asi i Koukalovou ( i když mi vadilo málo tance)… Na ni jsem hodně zvědavá v latině.
Druhá skupina, ze které se něco může vykřesat, kam patří Hanuš :-) Jsem zvědavá, jak vydrží s fyzičkou, ale rytmus udržet umí a rozdávat energii taky… Pak bych sem dala Kubařovou, od které jsem možná čekala trochu víc – ale zase má pro mě velmi sympatického partnera. To nejtěžší si odbyli na začátku, tak věřím, že už budou lepší a lepší.
A pak ti po prvním kole zralí na vypadnutí… Zbývající tři dámy, bohužel – Fridrichová sice hezká choreografie, skoro celé to bylo hodně náročné a neudýchala to, bohužel není nějak extra sympatická, působí od rány a to, co by ráda říkala jako vtip, vůbec vtipné nebylo… Tonya pro změnu vtipná docela byla, ona je taková bezprostřední, jak se snažila pochopit, proč by někdo strkal ženskou do trezoru. Ale tanec byl hrozný, občas tam hodně nestíhala ani rytmus, ani kroky :-( Přišlo mi, jako by měli strašně málo natrénováno. Třeštíková má trochu smůlu, že se svým tanečním partnerem vypadá jako matka se synem. Navíc se zrovna v tomhle páru ukázalo, v čem je navíc slabina nových tanečníků mlaďochů – nedokážou se usměrnit, upozadit, prostě jedou naplno – a o to víc ale pak vynikly ty její chyby… No a XindlX mimo rytmus a s medvědím stylem kotníky metr od sebe a kolena otevřená – ten jeho jive až bolel. To Imrich byl aspoň roztomilý medvídek…

No, jsem hodně zvědavá na sobotu…

Přidat komentář