Panáček v reality show

StarDance X: Seznamte se s letošní desítkou

17. Červenec 2019 | napsal(a): | reality show: StarDance

stardance -10

Ač je jubilejní 10. řada StarDance ještě poměrně daleko, my už známe všechny taneční páry, které si na podzim zatančí o titul. V ročníku plném změn se na parketu setkáme s dvaceti novými tvářeni, první desítku tvoří celebrity, druhou zbrusu noví tanečníci. Kromě toho v porotě místo Václava Kuneše a Radka Balaše uvidíme Jana Tománka a Richarda Genzera. Seznamte se…

První pár – biatlonistka Gabriela Koukalová Martin Prágr

sd10_koukalova

Druhý pár – youtuber Karel Kovář Veronika Lišková

sd10_kovy

Třetí pár – herečka Veronika Kubařová Dominik Vodička

sd10_kubarova

Čtvrtý pár – herec Miroslav Hanuš a Adriana Mašková

sd10_hanus

Pátý pár – herec Matouš Ruml Natálie Otáhalová

sd10_ruml

Šestý pár – novinářka a moderátorka Nora Fridrichová Jan Kohout

sd10_fridrichova

Sedmý pár – muzikant Ondřej Ládek a Markéta Dostálová

sd10_ládek

Osmý pár – zpěvačka Tonya Graves Michal Bureš

sd10_graves

Devátý pár – spisovatelka Radka Třeštíková Tomáš Vořechovský

sd10_trestikova

Desátý pár – rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková

sd10_vagner

Jak jste spokojeni s výběrem? A kdo si myslíte, že má největší šanci získat titul?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
2
Prochor
Reagovat

Jakub Vágner je ten nadšenec rybář? Nejsem si jistý.

3
Rena
Reagovat

Že by Koukalová nebo Kovy?

4
Rena
Reagovat

@Prochor: ano – jak píší – rybář, který neviděl zatím z pořadu ani vteřinu :-)

6
Lukša
Reagovat

Přiznám se, že sám nejsem schopný na své otázky odpovědět. Výběr je nakonec celkem pestrý, těším se, jak se tanečníci ukáží na parketu. Postrádám nějakou top osobnost, o které bych mohl bez pochyb říci, že se dostane do nejlepší trojice, natož tipovat vítězný pár. Na druhou stranu nemám jasno ani o tom, kdo je adeptem na první vyřazení. A znovu musím opakovat dříve psaná slova – strašně bude záležet na profi tanečnících, o kterých zatím nevíme prakticky nic.

7
orchis
Reagovat

@Lukša: nelze než souhlasit :-)

8
Prochor
Reagovat

@Rena: Hunčárovou jsem obdivoval jak dokázala trénovat s Pavláskem a nevyletět z kůže:-)))

10
Monika
Reagovat

Ach jo tehle rocnik mi prijde papirove nejslabsi a nejmene zajimavej. ja vim, ze vzdycky byl nekdo slavnejsi a nekdo mene, ale tady se sesla druha a treti liga v az prilis vysokem poctu. Asi o to nikdo uz nestoji nebo fakt nevim….Vubec se netesim na Trestikovou a Fridrichovou nemuzu ani cejtit, ta tomu dokonale nasadila korunu.

11
martinez.cz
Reagovat

Monika hejtuje i tady? asi si projedu všechny články, abych zjistil, jestli je všude a pobavil se nad jejíma příspěvkama zase o něco víc :)

12
Bezík
Reagovat

Letos se mi to moc líbí, samí sympaťáci a žádný odpad typu Pavláska. Navíc naše komerční Monika je zcela otrávená a určitě se nebude koukat, což je bonus+ :D Favorita si ale tipnout netroufám, vůbec netuším, jak jsou na tom tanečně.

14
Bezík
Reagovat

Když tak ještě přemýšlím o favoritech, docela bych sázel na toho posledního zveřejněného, tedy na Kubu Vágnera. Rytmus mít bude, fyzičku taky, je to sympaťák a je nekontroverzní, když se do něčeho zakousne tak hned tak nepovolí. Gábina by taky mohla být dobrá, ale ta bude mít bohužel bambilion hejtrů, kteří okolo ní budou vytvářet nepříjemnou atmosféru.

15
Inbezka
Reagovat

Já mám z Jakuba docela radost a budu mu fandit:-)) Jak to tak vypadá, bude se o účastnících psát v jednom kuse. Jenom aby se lidem nezprotivili ještě než to vůbec začne. Aby jim média neudělala špatný obraz ještě než se budou moct projevit:-(
Večer s písněmi Karla Gotta a možná i s ním v obecenstvu? proč ne. Snad to nezvořou a rokenrol bude rokenrolem, tango tangem a valčík valčíkem.

16
Jana
Reagovat

Tak ja si sve fanousky nechavam na prvni vecer, ale sympatiemi i podle instagrami tihnu k Rumlovi a Vagnerovi :-))) ale tuhle jsem zahledla selfie Onder, Koukal, manzelka a stranou se krcil jeji tanecnik a z prvnich dvou jmenovanych pohromade se mi neudelalo dobre :-)

17
Rena
Reagovat

Ví už někdo, kdy to začne?

18
Lukša
Reagovat

@Rena: Vím, že 23.11. se bude tančit pro Paraple. A jelikož stejná epizoda běžela loni 24.11., hádám, že bude začátek rovněž ve stejný týden, tedy v sobotu 12. října.

Přidat komentář