Panáček v reality show

Farma X: Renata nebo Dajana?

23. Říjen 2018 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

pes1

Po líném farmáři týdne Jurovi převzala vedení Lívia, která se práci umí vyhýbat stejně úspěšně, jako on. Jediné, čemu se věnuje stoprocentně, je manipulace s Mišom. Život za život, to je hrozba, která se tento týden vznáší nad farmáři. Pokud nezískají padesát mincí, jeden z nich končí. Kdo to bude, to určí farmářka týdne. Livia si věří, na farmě se sotva vyzná, ale padesát mincí bere jako hotovou věc. Duel bude ženský, Renata dlouho napíná, koho si vezme. Mišku, Táničku? Tvrdí, jak chce silnou soupeřku z řad starých farmářů, možná se zalekla odchodu, ale do duelu vybírá Dajanu. Té chybí na farmě peníze, nákupy, kávička, práce jí nic neříká, takové podmínky nečekala.

Další zvíře v ohrožení života. Martin přivezl tříměsíční štěně, má šanci přežít péči, která ho tam čeká? Kolik lidí nakonec opustí farmu? Jak zhodnotí Martin splnění úloh? Proběhne duel podle pravidel?

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 261
1
JanaH
Reagovat

Jak se ta banda hnusáků chová k tříměsíčnímu štěněti, je odporné. :-/
Úchylná Narkóza. :-/

2
Skála
Reagovat

Ten pes už bude nadosnrti pokažený.Nepochopitelné.

3
Wally
Reagovat

@JanaH: Bouda byla dělaná podle vzoru jejich ložnice.Nahnat je tam a na dveře vrátit tu závoru.

4
BarBora
Reagovat

Duelový diel už tradične vcelku pohodový, až na hádzanie mincí do klobúka. Nakoniec ich bolo 50. Ako inak, prišlo konštatovanie, že Lívia bola najlepšou FT a môžete si raz tipnúť, ktorē trdlo sa zmohlo na tento skvost.
Za Mišine sukienky dostali kôš ovocia a držkovku…šij Miša, šij!

Renáta si vzala Dajanu, vyhrala, ale či išla súperka naplno je otázne, ale nejak očividne to nevzdala, mne sa zdalo, že keby veľmi chcela, tak 1.-ē dve disciplíny mohla Dajana vyhrať. V chatke pravdy opäť nič, až Evelýne Renáta prezradila, že každé dietko má od iného.
Daniela Lívii moc nedôveruje, Martin naučil Karin a Mišu chytať ryby, Juro urazil Karin a potom ju odprosil, Mišo chce aby boli s Líviou silná dvojka a tak…

Opäť Martin priniesol havka, v kuchyňospálni ho väčšina nechce, ço je v poriadku, ale už nie je v poriadku, že toho chudáka malého zatĺkli v búde, aby v daždi cez noc neprechladol. Po veľkom šmajchlovaní z neho urobili trestanca. Týmto geniálnym nápadom, sa hrdo pochválil Milan.

Prvú pol hodinu som nevidela, tak neviem či bolo niečo zaujímavé pri stole s Evelýnou, ale na duel ju celkom pekne upravili, čo Šmahel ocenil.

5
Lady XL
Reagovat

@BarBora: děkuji moc za shrnutí!! Jsi obětavá :-).

6
Franz
Reagovat

Za tuto televizní frašku by měla TV Narkóza divákům platit, že se na to vůbec dívají. Farmářka týdne Ocásková dostala 50 peněz i když Martin při kontrole měl spoustu připomínek. Tvářil se, že s jedním soutěžícím je právě amen. Martin je špatný herec. Potom tlustá René porazila anorektickou Chorvatku Dajanitu 3 : 0 a bylo vymalováno. Vsadím krk, že příštím FT bude Michal, protože Ocásková měla s vypadnutou farmářkou při loučení šeptandu, že má udělat to, na čem se domluvili.
Tato farma je zoufalost, kterou nemá už cenu ani sledovat.

7
Jája
Reagovat

Tak nám tento utahaný týden zkončil stejně utahaně jako začal. Utahaní diváci shlédli utahané farmáře, utahaně se ploužící sem tam na obrazovce a abychom si to řádně užili, tak nám borisové opakovanými záběry a hloupě inteligentními kecy alpinisty a lianovité „Adély“, která nám nevečeřela (nebo nesnídala?) vymývali mozky. Svá moudra o chybějících financích a kavárnách završila modelka „bez tváře“ (čemuž se při záběrech po jejím probuzení není proč divit) farmářským kanárem, částečně zdůvodněným tím, že má malou. … co mi tu chybí? Jo, malou pusinku. Nejlíp se s celou situací vyrovnal nový bezejmenný chudák, přinesený hospodářem. Ten na celou situaci hodil bobek největšímu intrikánovi přímo (dá se to tak nazvat neb na tom místě spí) do postele.
Spekulovat o příštím FT raději nebudu, jen jedno vím, že Ďurovi by vyhovovala jako FT Cecilka – je jako on žere, s.ere a leží. :) Tak příjemný víkend s normálními lidmi.

8
Jája
Reagovat

Nový týden nám slibuje akci za akcí. Věřte nevěřte, nový pořad zamíchaný do farmy. Pravdu se dovíte na konci pořadu. :D :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=QUDBgD_0a-M

9
anonym
Reagovat

@Jája: Nesouhlasím, Cecilka navíc krmí prasátka, Ďurko nakrmí jen sám sebe.

10
anonym
Reagovat

@Franz: Jedno je jisté, že Markíza ti nezaplatí ani jedno euro, ale můžeš zmáčknout čudlík na ovladači a nesledovat :-)

11
Jája
Reagovat

@anonym: To jen přidružená výroba zn. Teče samo. :D

12
wendelínka
Reagovat

@Jája: Tak to by tedy bylo něco….Chudák kluk, jednou a poprvé si užije a takhle by měl dopadnout? Buď si z něho Míša dělá legraci, nebo je to pěkná podpásovka ušitá na jednoduchého a hodného kluka.A co na to jeho rodiče? Chtěli by takovou nevěstu? Tedy spíš nevěstku…….

13
wendelínka
Reagovat

@Jája: chudák kluk, jednou a ještě po prve si „užije“ a hned toto? Jestli mu Míša jen nekecá? A co jeho rodiče? Co by asi říkali na takovou nevěstu, tedy spíš nevěstku….

14
wendelínka
Reagovat

@wendelínka: Omlouvám se, odesláno omylem :-(((

15
Svitka
Reagovat

Ještě pár podobných dní na farmě, jako byl ten první a štěně bude potřebovat psychologa, jinak z něj vyroste schizofrenik. Půl dne lásky, něžností, ťu,ťu,ňu a s příchodem noci, deště, bouření – je na obtíž. Asi z Milana (umí pracovat s dřevem tak pejskův problém vyřešil pár prkny a hřebíky) už předem cítil něco špatného a proto mu schoval pod karimatku „dárek“. Teď vážně: je rozumné dát štěně na 1 měsíc , (tzn. skutečný, protože Markíza nás oblbuje v jiném časoprostoru) do chaotického prostředí, kde jsou zvířata předmětem, někdy i vynuceného, zájmu jen několika jedinců?

Vůči Karin mám řadu výhrad a prozatím bych ji nerada viděla ve finále, ale na kameru mluví rozumně, bez emocí a s nadhledem.
A propos, promluvy na kameru už nejsou záležitostí jedinců. Kromě dvojcukrátek teď k nám promlouvá duo – Káťa s Petrem.

Nad Ďurim, který dělá jen to, co ho baví (k mé škodě stále nevím, co to je) se stahují mračna. Kují se pikle s pikly k jeho vyhazovu a Janko Múdrý (Martin) důvod pro ukončení mise diplomaticky shrnul do věty něco v tom smyslu „už zde našel, co hledal“.

Výhružka: míň než 50 mincí a vyhazov 1 života za prasátko – to ve výsledku byla hospodářova (štábní) průhledná groteska. Lívia a doposud nejlepší FT???????

Duel: bez překvápka. Obě dostaly, co chtěly. A Renatka se nejspíš zahnízdí do zaběhnuté pohodlné pozice a bude už ne Mama Kami, či co, ale … určitě se bude cítit na něco víc.

Markíza se snaží opakovaně sáhnout po škandalozním tématu pro pozornost diváků: těhotenství. Jedno, lehce naznačené, vyšumělo. Předpokládám, že tohle ve výsledku bude „planý poplach“.

Dny běží a běží, jeden za druhým, kdypak se Evelínka zase zeptá, jak se dodržují pravidla? Měla bych pár tipů.

Jo, a anketní otázka na závěr. Co pobavilo víc, aféra „rajče“, či aféra „vajíčko“?

16
Wally
Reagovat

Vzhledem k zrychlenému plynutí času na farmě, předpokládám, že Michala před skončením porodí.

A doufám, že nás Borisové neochudí o dělání adventních věnců v srpnu. :))

17
anonym
Reagovat

@Svitka: Rajčinka měla lepší průběh :-)

Že po minulých zkušenostech znova dali štěně je nepochopitelné. Stejně tak je nepochopitelné ho přivázat ke stromu, když leje jako z konve a následně mu zatlouct boudu. Tohle můžou udělat jen debilové. Ani jeden psa nevzal k sobě.
Na druhou stranu je pravda, že v kuchyni by mohl pejsek něco chytnout, je tam tolik bordelu a špíny, že je to zdraví nebezpečné. Prvotřídní prasata. Hlavně, když si namalují xichty.

18
Franz
Reagovat

@anonym: Děkuji za radu, zkusím se podle toho zařídit.

19
Aža
Reagovat

Na Markíze se vyměnilo vedení a to má jiný názor některé pořady.
Možná se to týká i Farmy. Ale stejně jim tento pořad přináší hodně peněz na reklamách.
Na internetu se díváme v pohodě, v TV byla reklama pomalu každých 10 min.

Dominik je prostáček, i když dobrák. Milan dobře odhadl povahy všech a pomalu
se pod maskou pracovitého a moudrého rádce dostává do čela. Propracovaná
taktika.
Jenže stále tam není jedinec, který by viditelně měl zvítězit. Je tam favoritů dost.
Šmahel se mě líbí, stále mu držím palce. Už je to jiný chlap.
Ibišek je bůžek farmy, je si jistý, že si ho nechají až do konce a tak se ani nesnaží
něco dělat. I to málo co udělá, umí dobře prodat. Ale na druhé straně nikoho
neurazil, každého potěší a je jak ta malá bělice v rybníce… nechat ji žít.
Škoda, že Míša, matka 3 dětí neví, že nechráněný sex je prevít. Odnese to chlap,
který ani neví jak se stalo, že mu bylo dovoleno….

21
Johana
Reagovat

@Aža: já tomu Míši těhotenství moc nevěřím. Nedovedu si představit menstruovat v tomto prostředí. Ženské určitě dostanou možnost vzít si pilulky na oddálení, tak, jak se to řeší v RO. Natáčení trvalo dva měsíce, takže to asi těžko mohla poznat, i kdyby to byla pravda.
Možno ale má tři děti proto, že odmítá jakýkoliv umělý zásah, to je pak ale pro každého chlapa, co s ní něco má, odjištěný granát.
Pokud je to pravda, s okamžitou platností bych ji poslala domů…Markíza si přece nevezme na triko, že se těhotné něco na farmě stane, no ne? :)

22
Lady XL
Reagovat

A kterou to už kdysi poslali domů,když začala tvrdit,že je těhotná…. a nebyla. Při duelu to na ni vytáhla soupeřka…

23
JanaH
Reagovat

@Lady XL: „černou mambu“ z osmičky. ;-) Byla v duelu s Angličankou.

24
Johana
Reagovat

@JanaH: už v tom mám zmatek, ale nebyla černá mamba Lula a falešně těhotná Jana?

25
Aža
Reagovat

@Johana: je to pouze ve scénáři a kdo nevěří,
at tam běží….. hlavně že už bude konec a Dominik ještě nepodlehne pokušení jeho
„Bohyně“, do které ho zase nutí “ Vysocki jalovec….“.

Nejlepší byl „Janošík“, zamilovaný do Kvetky, to byla láska trvající dvě farmy…
Farmy vždy byly pelé-melé a vyberte si co chcete, stejně neuhodnete co je pravda-
Nejlepší chyták co pamatuji byl Mirec, ten nám dal zabrat, až se z něho vyloupl
diamant.
Letos už nebude návštěva z minulé farmy? Že by nám poslali Lulču?

26
Aža
Reagovat

@Jája: Ty jsi šikovná, kam na to chodíš?
Já myslela, jak je Bubica chudá a utiskovaná a ejhle.
Je jak koudelníkův syn, “ já mám v Praze tři domy, až je koupím budou mí .“…

Děvčata si nejdřív dala Farmu a ted už se nedivím, že se ve světě neztratí :))))))).

27
JanaH
Reagovat

@Johana: že by? :-D Obě jsou černé… Ale víme, o koho jde.
Janě se tady taky říkalo pornoharpyje, to letos sedí na jinou farmářku. Se ty holky inspirovaly nějak hromadně. :-)

28
anonym
Reagovat

Jen aby ji Dominik nepožádal o ruku a nebyla opět farmářská svatba. Za svědky by jim mohl jít Ibi a Šmahela, svatba VIPek :-)

29
JanaH
Reagovat

@anonym: ale museli by si s oddavkama pohnout, aby Pocahontas neporodila ještě na Farmě, z některého úhlu už teď vypadá na rozzypání. :-D Ibišek by byl i pěkná drůžička, úplně ho vidím…

30
Johana
Reagovat

Nestrašte s farmářskou svatbou! To vám nestačila baracka? Ještě teď mi je z té slávy stydno a to už bude pár let.
@JanaH: leckdy se černá mamba vyskytuje i ve vzácnější světlé formě, ale vzorec chování je stejný u obou druhů, neboť zkušenosti z lovu kořisti si vzájemně předávají.

31
BarBora
Reagovat

No, nech Milan naháňa Dominika ešte do Daniely a odíde odtiaľ ako dvojnásobný tatko.😂

Číra zúfalosť, som zvedavá, čo na nás ešte vymyslia, aby bolo aspoň o čom pokecať, keď je to nanič. Dovlečú tam hrocha.

32
Svitka
Reagovat
34
Aža
Reagovat

Evelin se vyvedl start v Tváři výborně. Diana Ross … Dostala nabídku do příští
Tváře. Dokonce prý slíbila účast i Adéla Banášová v příští řadě.
Přiznala se , že po prvé zpívá před kamerou. Byla vtipná a povedlo se jí rozpoutat
dobrou zábavu.
Slovenská premiéra byla lepší než Česká, už jen ta Z. Boyle vynikající, opět Miro
Šmajda…. a jiní,

35
Prochor
Reagovat

@Aža: No Jánošík a jeho láska. Kvetka byla dobrá že mu dala při jednom setkání pusu a uvedla Jánošíka úplně do transu. Dokonce jí psal milostný dopis jak si pamatuju:-) Jemu zase na oplátku napsali vězňové z nějaké cely aby nechal Janu Hrmovou na pokoji.

37
JanaH
Reagovat

@Jája: božínku! :-D
Pokud či-čo vydrží požehnaný stav až do pátku, doufám, že jí uděláme pápá. Ať má venku čas vyřizovat ohlášky.

38
Svitka
Reagovat

Táňa už párkrát mezi řečí zmínila, že psychické deptání soupeře jí není cizí. Co když „trojka“ vymyslela další level v taktice?

39
Jája
Reagovat

@Svitka: Tak pro expanice, kterému se to strááášně zalíbilo, až by si to (dle jeho slov) rád znovu zopakoval, by to byla krutá rána na psychiku, ten už bude na koulích celý život jen lítat jako baron Prášil.

40
Prochor
Reagovat

@BarBora: No jo, když Domino nezná chráněný styk tak to je těžký.

41
JanaH
Reagovat

@Svitka: to by bylo trochu krátkozraké, vzhledem k tomu, co by následovalo za kroky k ochraně zdraví nastávající matky roku.

42
anonym
Reagovat

@Prochor: Ono je těžko na něco myslet, když jsou oba jako dělo, je zázrak, že se jim povedlo něco víc než spadnout do vody.

43
Svitka
Reagovat

@Jája: 39 teď jsem smíchem poprskala monitor. I další příspěvky – Prochora, JanyH a anonyma jsou víc než trefné. Bravo!

45
Aža
Reagovat

@Jája: Kdo píše scénář této farmy by se možná probojoval i na pokračování filmu „Babovřesky.“

46
Jája
Reagovat

@Lentilka: Pocahontas se nám proměnila v Rudou Sonju? Čím to bude? Doufám, že ji nestíhají za trestný čin „šíření poplašné zprávy“ a proto ty mimikry. :D

47
Jája
Reagovat

@Aža: Viděla jsem cca 20 minut tohoto úžasného filmu – někde jsem se dočetla, že už je i trojka – a protože počítač má neskutečnou výhodu, kterou je červený křížek vpravo nahoře, zcela jsem ji využila. Takže u mne Farma je – zatím – pořád v hodnocení jednu botu č. 2 před tou nestravitelnou slátaninou. A ano, než farma zkončí může se z ní stát pořadové číslo 4. :D

48
JanaH
Reagovat

Blbé je, že je Dominovi 20… i když mentálně se o tom dá s úspěchem pochybovat. Takže či-čo paragrafy za ohrožování mravní výchovy mládeže, svádění k pohlavnímu styku případně za podávání alkoholických nápojů mládeži prostě nepřišijeme. Škoda. Mohla se tak prolnout další dějová linka.

49
Wally
Reagovat

@JanaH: A kdyby tam byla nějaká duševní porucha, nešlo by to nahrát na nějaké zneužití? Ten chlapec v pořádku není. Minimálně tam je voyerství a polévání konví.:D

50
JanaH
Reagovat

@Wally: šlo. V případě, že by Domino dal najevo kvalifikovaný nesouhlas. Jenže on, trubka, dával najevo pravý opak, a to opakovaně!
Perlička z FB: „Nech sa nesťažuje, ak si ako výslužku odnesie len malého farmáríka. Mohol dopadnúť aj horšie, a to by asi aj svrbelo.“

51
Aža
Reagovat

@Wally: Neviděla bych pro něho to polévání
jako úchylku. Bylo jasně vidět jak se on i ženy dívají do kamery, zda je sleduje.
Plnili jen přání do scénáře.
Bývalo zvykem u prvních farem, že se ženy koupaly v neckách uvnitř místnosti,
je to asi podmínkou v programu. Proto byly vybrány tak „vnadné děvy“. už se s
tím předem počítalo….. (snad se nemýlím,,,,))))))))

52
Lentilka
Reagovat

@Jája: Možno tá zmena bude súvisieť aj s tým , že chce byť v ,, utajení ,“ zlé by na ňu pôsobilo spoznávanie na ulici . Do kanálov sa už skrývajú bezdomovci , nemala by kade prejsť .

53
JanaH
Reagovat

Dva největší humusáci té letošní „jubilejní a výjimečné“ dopřáli hafíkovi další „příjemný“ zážitek. Bravo a jen tak dál.

54
Lentilka
Reagovat

Nehnevajte sa na mňa ale toto si pozrite 😂. Martin už na Slovensku dôležitejší ako prezident ,o ňom toľko nepíšu ako o Martinovi .

https://www.cas.sk/clanok/756606/bozka-candrakova-oslavila-40-ku-vo-velkom-style-exfarmari-v-zelaniach-odhalili-co-jej-po-rozchode-chyba-video/

55
anonym
Reagovat

@Lentilka: Martin se proslavil Malinou, která s ním už několik dlouhých let brázdí zapadlé kraje Slovenska a tohle ne každý představitel státu může o sobě říct :-)

56
anonym
Reagovat

http://farma.markiza.sk/aktualne/1939911_incident-po-krutej-noci-problemy-musel-hasit-smahel

Lili se v noci připos.rala a tuto událost řešil nejen model, ale i Šmahel :-)

Na FB se Dominikovi začíná gratulovat :-DDD

57
anonym
Reagovat

@Aža: Jestli se krasavy předváděly na pokyn nějakého zaměstnance Markízy, jsou ještě úchylnější než původně vypadaly.

Dominik je jasný, ten na zalévání pracoval rád a bez příkazu, ale tomu sklapne a myslím, že teď, když je v očekávání, dá konvím vale.

58
Lentilka
Reagovat

@anonym: Keby chcel on s.ať aspoň dva dni , aspoň by sme nemuseli počúvať tie jeho mlskajuce bozky . Bože nesympatický chlap .

59
Jája
Reagovat

@anonym: Lili se v noci…Kdybych tu ukázku neviděla, tak tvoje věta mě srazí do kolen. Instalatér pral prádlo a trenér myl prdýlku nebo naopak? :D Vždyť šlo o sekundy!!! No hlavně, že to „kamarádi do deště“ dobře vyřešili a Kakilili může zase instalatérovi vklidu vybírat z vlásků breberčičky (připadám si jako v ZOO – dvě opice za sklem).

60
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Už som videla priveľa Fariem, aby som na toto skočila. Miša si privyrobila nejakú gážu naviac a je o čom písať. Horšie je to s Dominikom, asi ho poriadne vystrašila, on nevie hrať, aspoň si to myslím.

61
BarBora
Reagovat

@anonym:
Nechceš įsť navrhovať titulky do bulváru? Celá natešená som pustila link a…trt!

62
anonym
Reagovat

@Jája: Babovřesky jsou proti Farmě slabý odvar :-D

63
Jája
Reagovat

Domino zabil. On nemá p o c i t , že je to jeho. :D :D :D
FT by měl mít na proslovy stanovený čas – 2 minuty na technickou jako v parlamentu. Když se rozmluví okamžitě se přenáším v čase na Červený Hrádeček. :)

64
Fixa
Reagovat

@Lentilka: (54) Proč byla Božka na své velké oslavě v kombiné?

65
Svitka
Reagovat

Nejdelšími projevy se proslavil Fidel Castro. Hned po něm je FT Ibi. Hovorí, hovorí, dokolečka dokola, jak zaseknutá gramodeska. Sjednotitel, mírotvorce. Mám z něj rozpolcené pocity. V jaké roli tam je nebo v jaké roli se cítí, když říká Milanovi „Ja ťa tu potrebujem do konca, potrebujem tu do konca aj Martina, aj Dominika“ – už to má posichrované, že jde do finále? Příprava na volbu sluhů – tak to tu ještě nebylo. Svolal plenárku a pak Hlaste se dobrovolně! Opravdu neví co je hra a taktika? Přece nemůže chtít, aby všichni táhli za jeden provaz. Však taky ty protáhlé obličeje! V kvízu o Slovensku byl překvapivě aktivní, na rozdíl od většiny jindy hovorných chytrolínů.

Táňa má čím dál víc kamennější tvář a zlověstnější kukuč – plány se trošku zasekly.

„Dojemná“ scéna: Renča a štěně, za doprovodu melodie z Maxipsa Fíka kráčejí vedle sebe. Paní učitelka Renata učí psíka: to jsou pštrosi, to jsou kozičky, nó …., to jsou sliepočky…..

66
JanaH
Reagovat

@Svitka: Ibišek „velké srdce“ chce být vždy a za všech okolností se všemi za dobře. Naiva.
A ctihodná matka pluku Renča by zas ráda, aby si ji „zobáci“ náležitě považovali. Trapka.

67
Lentilka
Reagovat

@Fixa: Tak rýchlo chcela dať vedieť o svojej honosnej oslave ,že sa nestihla obliecť .

69
Ajda
Reagovat

Dnes mizím ze signálu, omlouvám se, ale tentokrát bude nový článek až během neděle. Musíte vydržet ve starém chlívku :D

70
Wally
Reagovat

@Ajda: Nevadí. Na farmě budou stavět nový chlívek pro malé býložravce. Tak se vejdem. :DD

71
Prochor
Reagovat

@Wally: A pustí se do hlinených těhál. V titulkách mně zaujala profese: Showrunner a réžia dule: Samo Jaško. Člověk se diví jaké jsou u RS profese – Showrunner:-)

72
Prochor
Reagovat

@Fixa: Ale kvituju že je poprvé normálně nalíčená. Jistě si každý vzpomene na její kreace s líčením vzor Božka.

73
Prochor
Reagovat

@Jája: Nejlepší otázka od Domina:“Co se tím dělá venku“?

74
JanaH
Reagovat

@Prochor: lepší byla či-čo odpověď, prej „venku ještě dlouho nebudem“. :-D

@Lentilka: a že na tu její honosnou oslavu zavítali jen tragédi? ;-)

75
Aža
Reagovat

Ibišek mluvil jako černošský kazatel v kostele. Taky nemuseli být tak otráveni a
měli si s ním zazpívat gospel… většina je tmavší pleti, tak by to hezky vyznělo.

Míša je velký vlezdoprdelka, co už ten si vymyslel za výmluvy, jak to myslí dobře.

Není se čemu divit, že nakonec farmu zkrátili. Už tak není co dělat, nudí se a povalují.
Některé záběry zpětně běží už podesáté.
Snad nepodezírají diváky, že všichni jsou senioři a trpí ztrátou paměti,
Važme si toho, že můžeme zříti na tuto farmu, nebot zde se opět rodí nové celebrity.

76
Lady XL
Reagovat

Jen tak malý dotaz. Není takhle náhodou v pravidlech, že se má FT sám rozhodnout o tom, koho dá za sluhy a že se nemá s nikým radit? No to o radění možná platí o volbě druhého duelanta, ale rozhodně pochybuji, že by si štáb představoval, že vždy zasedne kmenová rada a bude rozhodovat o obětech, pardon o sluzích … Fakt to byl normálně trapas. A opravdu to charakterizuje Ibiho – nikoho proti sobě nepoštvat, nerozlobit a být nenápadný, nevyčnívat. Prostě plout s davem, což ale coby FT moc nemůže. A jeho argumenty, že služka MUSÍ umět dobře vařit…, dokud tu holku nenechá vařit, tak nebude vědět, zda umí vařit. A v těchto podmínkách je vše jiné. Navíc tam stejně vaří jedno a to samé díky stejným surovinám. A další – Ibinko má často přeci stejně svou stravu, dodávanou štábem. A dávat za argument, že chce sluhu, co se umí postarat o zvířata – no musí umět a když to nebude dělat, tak je přeci Ibi od toho aby ho k tomu přinutil… Bóže, to jsou prostě z jeho strany jen kecy, kecy, kecy…. Ale jedno je jasné – konečně Ibiho uvidíme pracovat, protože coby FT si nedovolí se ztrácet mimo obraz…

77
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Dialog byl fakt super :-), a kvůli pípání nebylo moc rozumět, příště ať dají titulky :-). Pak byl hezký záběr, jak Domino sedí na posteli a hledí do dáli a šrotuje mu to v hlavě. Možná konečně i počítal týdny…, nebo že by přemýšlel, co koupí do výbavičky jako první? Zazněla v díle jedna věta, co by dělal Mišo, kdyby Diana byla FT. Mne by to, prosím, taky zajímalo!! Z toho důvodu je mi líto, že ona není FT…., mohlo tam dojít k žárlivým scénám haha.
Předpokládám, že Juro bude sluha a očekávám náhlé vzplanutí kamarádství ze strany Miša a velké bolesti ramene s blížícím se označením duelanta…. Která bude služkou? Mám dojem že asi Karin.

78
Jája
Reagovat

@Prochor: A ty se divíš, když z huby vypouští takové perly jako, že ona už taková musela přijít, protože on to nemohl být, on přece „není taký“. :D :D :D Copak asi udělá jeho vrba s tak závažnou informací, pošle ji dál po větru jen, že Dominovi stál chviličku jen …. ?

79
JanaH
Reagovat

@Aža: jj, to je fakt, gospel ještě nebyl v žádné řadě, tato „jubilejní a výjimečná“ mohla mít i toto prvenství. :-)

@Ajda: on by tento chlívek s přehledem vydržel už až do slavného finále. :-DD

80
JanaH
Reagovat

@Lady XL: pravidla? Co to je? :-D

81
Jája
Reagovat

@JanaH: To je takové to, čo napísané. Kdysi jsme říkali: čo nenapísané tomu neverím, teď je to inovované (velká zásluha pressti…ů) čo napísané tomu neverím. Tak to jsou pravidla. :D Už tomu rozumíš?

82
anonym
Reagovat

@Lady XL: Vzhledem k tomu, že Ibinko směruje lidi dle svého výběru aby s ním vydrželi do konce mám pocit, že bude dělat jedno velké prd, bude žvanit a házet široké úsměvy vpravo i vlevo. Svoje má patrně jistý a nějak to tam přežije :-) Kdo nic nedělá, nic nezkazí, Ibínek se toho drží jako …. košile.

83
hv
Reagovat

Tak sluha Juro a služka Míša – opět prozrazeno v ukázce.

84
Svitka
Reagovat

@Lentilka: 68 Pokud si Evelyn vybrala Farmu proto, aby získala zkušenosti, tak OK. Ale toto jí sedne líp. Fajn pokoukání, i na poslech dobrý. Na farmě jí scénárista moc prostoru nedává. Furt opakovat „Ako sa máte farmári…“, několika slovy okomentovat pár soutěží, v duelu taky moc invence nepotřebuje, když se na farmě nebo při duelu poruší pravidla, neřeší to.

85
JanaH
Reagovat

@Jája: :-DD
Už jsme viděly napísaných hodně volovin, co? A hlavním pravidlem je, že idiot ať použije mimikry jak chce fikané, idiotem zůstane. ;-) No ale to není z Farmy, ale z tisku… :-D

@hv: super. Teď abych se bála, že dokoná i Bielko, hladem, ani nebude muset okusovat tu otrávenou ohradu.
Zvláštní je, že kdyby podobný osud potkal cca půlku dvounohých obyvatel Farmy, nehnula bych ani brvou.

86
Lady XL
Reagovat

Tak to jsem Juru odhadla dobře jako sluhu.Miša by nedal, protože s ním byl u bohatých a tak mají přeci jen jakousi vazbu spolu… No to bude mužský duel, chlapi se Jury určitě nebojí :-).
Tak mi napadlo, že už nám dlouho neukázali prasátka a to ani v těch retro snímcích… A rozhodně není vidět, jak jim kydají hnůj a vyváží ho pryč… Já nevím, furt to na mne dělá dojem, že když odejde kameraman, že nastoupí zaměstnanci místního JZD a podojí, uklidí, nakrmí…., pak padne klapka a herci mají nástup na další děj. Ach jo – selé slé..

87
JanaH
Reagovat

@Lady XL: včera se dva čtyřnozí čuníci na moment mihli. Dvounohé vidíme furt, nejčastěji ládovat se, polehávat a piklit… až na výjimky.

88
Wally
Reagovat

14 denní budoucí matka služkou? :DD A největší pracant a milovník zvířat druhý?

89
Johana
Reagovat

Budoucí matka hulí jak komín a hlásí se dobrovolně do duelu, protože těhotenské nevolnosti má Lili.
Tato farma se dá považovat za důkaz teorie relativity a chaosu…v jednom díle prohlásí Karin, že jsou tam teprve měsíc a Renata, že už jim to za pár dnů končí, přitom je tam pořád lidí víc, než v předchozích Farmách na začátku.

90
Fixa
Reagovat

@Aža:
@JanaH:
Není Ibi z Afriky? Gospel zpívají afroameričané.S Ibim si tak můžou jen zabubnovat. Je to mluvka, ale o Slovensku má celkem přehled.

91
Jája
Reagovat

@Wally: Ibi včera prohlásil, že stačí, když bude služce nosit vodu. Takže výsledek je asi takový: těhotenství už vrba vyžvanila, na obzoru pánský duel, teď ještě kdo bude druhý duelant? Výběr nemá žádný – bude kámosouboj. Kakilili chystej kapesníčky. :D

93
Aža
Reagovat

@hv: Jurka sluhou?
Jen aby mu potom Míša také nepřišila jedno těhotenství…..

@Fixa: A nebylo by to zajímavé si zazpívat gospel?
Však mě to jen napadlo s tím Ibiškovým kázáním. To asi mají všichni v krvi, dlouhé
květnaté řeči……. Kdo vzpomene na kazatele při královské svatbě?
Ale dobrý nápad, jak zpívají v Africe? Dočetla jsem se, že gospel zpívají afroameričané
i černoši.
Možná se najde ten, kdo odpoví správně.
Jurko se trápí už kolik dní, že se nemá kde chytit práce, jeho osvícení pohasíná.
Tak si vyhrne rukávy, konečně ukáže co je v něm. at se za něj maminka nestydí…..:))))

95
Lentilka
Reagovat

@Svitka: Súhlasím s tebou táto šou by jej sadla viac . Farma nie , to nie je projekt pre ňu , mne sa páči keď zvolá ,, baby poďte dnu “ .

@JanaH: To je tak , keď rovný rovného si hľadá .

96
JanaH
Reagovat

@Fixa: gospel zpívá celý svět, proč ne Ibišek? Multikulti Farma.

@Jája: on je fakt „pripečený“. :-)
V nějakém článku jsem četla větu „Miša poprosila Dominika…“, v záznamu „neopováž sa…!“. :-D

98
Fixa
Reagovat

@JanaH: S gospelem je to asi pravda, ale Ibiho si dovedu představit jen u toho jeho tamtamu.

100
anonym
Reagovat

@Jája: Další těhotenství na Farmě? :-D

101
Jája
Reagovat

@anonym: Tolik chlastu tam zase nemají. :D :D

102
Wally
Reagovat

Začínám si říkat, že toho, kdo to vymyslel na 2 měsíce, musel osvítit duch svatý. Ani si raději nepředstavuju co by se vracelo, a o kolik víc, po 4 měsících.

103
Svitka
Reagovat

Renata si vykoledovala další zápis do pekelné Knihy Hříchů, zase se jí práší od pusy jak za vozem. Omluvou by bylo, že ochořela sklerózou a opravdu, ale opravdu neví, že Jurko ještě sluhou nebyl. Navíc je naštvaná, že se nemůže zašívat v kuchyni a byla určena na hňácání cihel.

Ďuri bojuje sám se sebou, s novou funkcí , se sluhovským oděvem, s Cecilkou. A ještě ke všemu mu outfit kazí holínky! A počasí mu všechno dělá naschvál! A tak se mstí Osudu a ostatní dráždí rebelií.

Služka je v pohodě, ale Petra štve, že se o sluhovství hlásila a nabourala jim taktiku.

Na FT se hrnou úkoly, ale hospodář mu dělá pomyšlení. Nejen kompenzací za vepřový prejt dodáním tajemného balíčku, ale nejspíš mu farmáři z nepálených cihliček postaví obydlí, aby se cítil jako doma v Mali.

Dominik není ve své kůži a usiluje o ženský duel. Musel přerušit práci na stavbě stáje pro malého býložravce, sednout si , přizvat Miňa, aby spočítali, jak kdo bude hlasovat. Nutně potřebuje vyhodit Míšu, protože nejspíš doufá, že – ona tam vonku s tím jejich PROBLEMEM něco urobí.

Milan, lišák, lišácká, stále jede svou taktiku, ostatní má na háku a tak i důvod ke stálému úšklebku, pardon úsměvu.

104
Lady XL
Reagovat

Včera byl Jura hlavním aktérem :-) – Juro a holínky, Juro a kydání u prasete… Zvlášť úklid chlívka byl výživný a v podání Jury groteskní. Ovšem já bych k praseti asi sama nevlezla, nevím, jak se chová tato prasnice, ale dost často koušou, zvlášť když jsou hladová…
Já vím, že jsem otravná, že se domáhám pravidel a trestů…, ale holt mi to nedá. Za ten včerejšek by měl Juraj dostat trest a nejlépe, že by automaticky byl první duelant. Neustále porušoval po jmenování sluhou pravidla.A to ho na to ostatní upozorňovali a on se diví a nadává, že mu to připomínají. Ovšem stihl napráskat i jiné, že taky nedodržovali dříve pravidla… Předpokládám, že ho nepotrestají. Komika se nebudou chtít zbavit.
Myslíte, že i po včerejším díle a napráskání od Jury je i nadále Tánin partner v klidu? Ať si lžou sami sobě, ale tohle není „jako“ a „hra“, prostě oba popustili uzdu.

105
Jája
Reagovat

Pomsta bývá sladká, jenže … Skorootec vytáhl do boje a mermomocí chce zlikvidovat matku svého budoucího potomka. Hlasování dnes bude předpokládané a rozhodující slovo dostane velký šaman Hubabubakec. To jsem v očekávání co jeho všemilující mozek vymyslí. Asi nic, po velkém rozjímání a proslovu hodném státníka se podřídí přání nejvyššího superšamana a zvolí uklidnění a mír ve svém království. A teď k té pomstě – jen aby se to nezvrtlo a nakonec z farmy nezmizela Bohyně pčík a královský týden byl zakončen návštěvou zamřížované sanitky s mohutnými bílými anděly. :D

106
Jája
Reagovat

@Lady XL: Musím tě zklamat. Odpověď Narkózy najdeš v odkazu a navíc celé to čílení se nad pravidly (předtočeno min. o tři týdny a teď navíc natáčení ekonomicky ukončeno) je zbytečné a nemá zpětnou vazbu. :(

https://hitky.sk/na-farme-doslo-k-poruseniu-pravidiel-divaci-pozaduju-pre-tohto-farmara-tvrdy-trest/

107
Lady XL
Reagovat

@Jája: Díky za odkaz. Narkóza si nevidí do … , najednou bude tvrdit, že hlídá pravidla FT (myšleno – JEN FT). V případě té matrace, no to mu může dát trest tak akorát na holou :-). Jinak je mi jasné, že zpětná vazba není možná, ale postěžovat si mohu, nééé :-D a doufat taky néé :-D (i když zbytečně).

108
Aža
Reagovat

Práce dostali najednou před koncem tolik, je jasné, že se nedá zvládnou s tímto
„unaveným“ týmem…. Snídaně je po desáté. tak si sedneme do oběda….
Dominik jim tam dělá jen kašpárka, Milanovi i štábu.
Minulý týden měl přidělenu Bohyni, ta ale má chřipečku, nemůže jí oblívat, tak na
něj vyrukovali se štěknou Míšou.
Vykuk Milan ho vodí na vodítku jako štěně a dbá, aby plnil co mu je dáno.
Stejně by si Míša vzala do duelu Bohyni a lehce ji zvládla….. ta má jiné přednosti,
jenže za to sprchování je nyní marůdek.
Zaslechla jsem u stolu…farmáře, při rozpravě o délce trvání FT Ibiho,,,,, vždyt se
jedná jenom o tři dny…. a mávl rukou.
Už vědí že je jedná o instantní farmu…. rychle, fofr, spěcháme.

109
Jája
Reagovat

Kakilili se už zviditelňuje. Na co chlapa, ona chce spokojené dítě přímo z banky. Instalatér tam prý už základ má. :D Bude výběrové řízení?

http://farma.markiza.sk/bonusy/1940193_livia-sokovala-farmarov-chcem-dieta?fbclid=IwAR1XV_K8xp0Uo4TQacF3y6vgssJGvVPOspR-f2pZ2X9-rWKn0iBgPuYtrg0

Vždycky jsem si říkala, že když jsem vydržela celý život s jedním chlapem a třema divokýma dětma, tak už vydržím všechno. Ale kdepak, život skýtá samá překvapení. :)

110
Jája
Reagovat

Moc se omlouvám, přeslechla jsem se. Nebyl to instalatér ale pan Rádobyvyššíúroveň.

https://hitky.sk/martin-smahel-dal-mladej-livii-bizarny-navrh-prezradil-tak-tajomstvo-ktore-dlhe-roky-tajil/

111
Johana
Reagovat

Ešte naschvál mi naprší dneska..mesác je teplo, ja sa stanem debilčekom a najust mi na…je v noci :-DD
Ať tam Ďuri vydrží co nejdéle, aspoň je zábava.

112
Aža
Reagovat

@Jája: Z té ukázky na cihly je vidět, že jim to půjde
pěkně od ruky.))))).
Se dvěma rámečky a trochou hlíny. Přivezl valníček hlíny a to má být na tolik cihel…?
Asi jim dovezou už upečené….
Ostatní kibicují okolo, flák sem flák tam. To je těžká robota.

Opravdu to vypadá, že bude mít Ibišek postavený domeček, ukázka jeho domoviny,
Už si vzal i brýle aby vypadal úctyhodně.
Jo, učený z nebe nespadl a Ibíček není ten správný, pro rady našich lidiček.
Až dosud nic na farmě neukázal, leda bavit a nyní by chtěl s prací radit.

Jen musím pomalu se svou kritikou, už třeba někde sedí jeden farmář bývalý,
a naše rýpání se mu vůbec nelíbí.

113
Wally
Reagovat

Teď jsem zvědavá jak Ibi sluníčkově „vokecá“ volbu prvního duelanta.

114
Jája
Reagovat

@Aža: Líbí – nelíbí, ať si trhne ploutví. Takových už tu bylo. Buď jsou pod práškama nebo tiše vyšuměli. :)

115
anonym
Reagovat

@Jája: Vždyť je to v podstatě prašť jako uhoď. Jeden jako druhý. Oba dva jsou na své geny náležitě pyšní :-)

Ibišek mi začíná hodně, ale opravdu hodně lízt na nervy, tohle poslouchat jen půlhodinku denně vyletím z kůže. On se umí rozhodnout jen v případě, jestli nic nedělat nebo dělat, vyhrává první možnost.

116
JanaH
Reagovat

@Wally: jistě to zvládne s přehledem a bravurně, v tomto se cítí jak ryba ve vodě.
Já zas doufám, že v rámci stopáže budeme valné části teambuildingu ušetřeni a motivačních a státotvorných keců se vejde co nejmíň.

@Jája: a co tak obojí současně, nebylo by to krásné? :-D

117
JanaH
Reagovat

@Johana: přesně tak! Debilčeka zachovat co nejdýl. :-))

118
Aža
Reagovat

@anonym: Je to jen můj názor a nerada bych dělala
dojem soudce, ale mám dojem, že jeho počínání je charakteristikou jeho původu.
Jen plané řeči o všem a stále dokola, ale je nepraktický.
Lépe mu sedí bubnování a květnatá mluva. Ale jako oživení farmy je dobrý.

119
Jája
Reagovat

@JanaH: To už by skoro znělo jako veřejná omluva. Hi-hi

120
JanaH
Reagovat

@Jája: jj, taková tichá, skoro jako pšouknutí. :-D

121
anonym
Reagovat

@Aža: Slovo nepraktický bych nahradila slovem líný:-)

122
Jája
Reagovat

Pan Vyššíúroveň se už nemůže zašívat u zvířátek a rybiček, musí makat s ostatními (samozřejmě klasicky s těmi na vyšší úrovni -Mama Kami, Instalatér, Kakilili, Bohyně pčík) a už mu jedou nervy.

http://farma.markiza.sk/aktualne/1940249_smahel-verejne-ponizil-maigu-chod-si-radsej-zobrat-hrablicky?fbclid=IwAR1G7GCm4v63-gEkOFO5gytKaLuMqLSGGh5XI4ETCqrQlwXsore5NoI8a-w

123
BarBora
Reagovat

Voľba duelanta je 5:5, bude rozhodovať Ibi. Inak všetko po starom, akurát Juro sa zaúča za sluhu, dojenie mu celkom ide, Martin už nie je len so zvieratkami a tak mu, zatiaľ len jemne, dochádza trpezlivosť s ľuďmi, Ibi sa hrá na náčelníka kmeňu, no po nehoráznej potupe Šmahelom ide pracovať s Dominikom a Petrom (oni robia, Ibi pridŕža látku a drmolí), tí mu na jeho urazené výlevy snaživo pritakávajú. Juro sa pohoršuje na Petrovi s Táňou, ale ich prácu radšej nekomentuje, na to nemá. Peter sediacemu Petrovi švihol roznožku na krk – ty smrdíš (D.reakcia) a naozaj ani pohľad to nebol chutný. Prišiel aj poštár, bol plač a tak.

124
BarBora
Reagovat

Oprava: Peter sediacemu Dominikovi

125
Wally
Reagovat

Tak půlka dílu bylo Jurovo srovnávání vemene krávy, koz a prsů. Co je příjemnější do ruky, co se lépe dojí. Zbytek už jen ležel a kouřili s Karin, která odmítala cokoliv dělat.

126
Jája
Reagovat

@BarBora: Dominikovi nesmrděl za krkem Peter ale hlavní Intrikán a jeho vrba.

127
Lady XL
Reagovat

Díky BarBora za rekap :-).¨
Karin včera vystihla pár větami celý problém chodu farmy – proč bych dělala, když se mi nechce. A co za to mám? Jen nějakou „držkovku“, na to sa jim …. Zkrátka oni ví, že jim nic nehrozí, že je nevyhodí (teď už tuplem ne) a tak prostě nedělají, když nechtějí… A někteří to jen předstírají před kamerou – v tom je mistr Ibi. A při pohledu na rudé nehty Pšíkbohyně je jasné, že ta na práci taky nešáhla, maximálně si zadupala teď v bahně… Nakonec tam jsou jedni z nejpracovitějších (v průměru) je naše taktická dvojice RamboTáňa s Peťou. No a pak Miňo s Dominikem.
U Ibiho se projevilo rčení o funkci…., šíleně mu stouplo ego a hlavně má snahu prosazovat vše z pozice šéfa. Zbytečně se montoval do šlapání bahna…
Jinak souhlas, díl byl o Jurovi a úvahách o ceckách a dalších blbostech. A kohože to dá Ibi??

128
Aža
Reagovat

Stále čekám, kdy jim zruší Očistec a vyhodí je z smrdící hromady kompostu –
z kuchyně.
Uniklo mi snad, jak dlouho tam mají být.? Tam už musí být puch, lidi spí na podlaze,
kde se celý den chodí v botách. Jako bonus je, že se zde i stravují., Je skoro div,
že nemají zdravotní potíže. Farma nepodléhá hygienickým předpisům.?

Ibisko se už i bojovně pomaloval bílou barvou a požaduje uznání svých pracovních
znalostí…. Do boje půjde s farmářem, který ač je občas nafoukaný, má o práci
přehled. Ostatní „přetrhpracantí“ budou na straně Ibiho. Jeho taktika nic nedělat
a do všeho kecat je jim vlastní.

129
Svitka
Reagovat

Jsme otroky režie borisovců a tím odkázáni jen na to, co nám milostivě umožní shlédnout. Takže, z toho, co jsem viděla:
Ďuri se dal „na vojnu“ a přitom neztrácí svoje Já. Svět zvířat (zvieratek – tahle zdrobnělina mi už leze na nervy, zvlášť z úst Ibiho) ) objevuje svérázným způsobem. Snaží se do něj aspoň trochu proniknout. Předpokládám, že kozí „lapky“, po česku „tlapky“, se významově míjí s „kopýtky“ (znalci, opravte mě!). Ty mu způsobily problém v podobě rozlitého mléka. To, jak se v minulém díle snažil Cecilku vlídně a možná trochu rezignovaně „ukecat“, mě dostalo. Byť mu to následně způsobilo nutkavou potřebu se jít do kuchyně za stůl uklidnit.
Zdá se mi to, nebo už Miňo dospěl do fáze, kdy, nehledíc na ostatní soupeře, z Dominika opravdu cítí největšího soupeře a udělal si z něj 110% Kašpárka Šmidru? (uvědomil si, že hlasy diváků, i některých farmářů, ovlivní Dominikova pracovitost, „panictví“, event. „kašírované“ otcovství a hraná naivnost). Každopádně v taktice pokračuje, v rozhovoru s každým se přizpůsobí ve smyslu „kam vítr, tam plášť“, s každým souhlasí.
Karin se v prvních dnech rozhodla být sama sebou, tím se řídí a budiž jí to ke cti.
Táňa s Petrem si užívají farmářský život na plné pecky, údajně vše v rámci taktiky, no, přejme jim to.
Ibi mě fakt zklamal. Brala jsem ho jako pacifistu, který v roli FT musí svádět boj sám se sebou, aby si nezadal a nikomu nezkřivil vlásek, i když v RS je to k ničemu. Ale, že se z něj stane obyčejný Ješita, který se uráží při takové prkotině, jak bylo naznačeno ve sporu s Martinem, to jsem nečekala. Možná, že doposud ho k mírotvorným stanoviscím vedla snaha dojít co nejdál, aby zaplatil dluhy, které vůči SK má (v úvodu farmy to bylo zmíněné). Teď to zabil a sama sebe se ptám, jaká je jeho pravá tvář? Ještě že má Milanka a jeho ocáska Domina. Místo, aby se zachoval, jako chlap se vším všudy (i z pozice všemocné funkce FT), tak se jim šel vyplakat a pomáhat při jejich práci. Vždyť, co by si bez jeho přidržení fošny počali?
K dřívějšímu odkazu Jáji 106: Tam Pan Mluvka Markízy-Farmy tvrdí, že jedině FT může porušení pravidel trestat. A v tomto díle je Ibi bezradný, že nemůže Karin potrestat za odmítnutí jím zadaného úkolu. Neví, Nezná, Zapomněl, Nepřečetl si, nebo je to vše úplně jinak a Markíza pokračuje v procesu oblbování diváků?

130
Svitka
Reagovat

Ještě jsem zapomněla poznámku: Všimli jste si, jak Domi četl dopis naprosto plynule? Třeba by mu mohl někdo pomoct – Jako v „Králova řeč“. Oproštěna od všech vedlejších pocitů, bych mu to přála.

131
Jája
Reagovat

Tak zase jeden pomyslný den v hajz.lu. Dozvěděli jsme se, že kráva má lepší sesky než ženská, koza má tlapky, FT neuklidil dvorek a vyššímu levelu se tímpádem špatně chodí bo šišky na zemi, Miňo smrdí, Jachtař závidí bo jemu se spacák netřepe, abychom nezapoměli tak nám ještě jednou přečtou dopis Dominovi od kamarádky, se kterou možná něco bude. A ještě Bohyně pčík sprchovala Domina, který nám předvedl, jak se myje to něco o čem pochybuje, že dělá děti. Karin rezolutně prohlásila, že za držťky makat nebude bo přece fuj.

132
Lentilka
Reagovat

Ako sa zmenia povahy každého kto sa stane FT . Veď mu nič zlého nepovedal, ktovie kde by sa zašíval , keby nebol FT. Tam kde sa pracuje Ibi nezavadzia .

https://hitky.sk/ukazal-smahel-pravu-tvar-farmari-konecne-vykricali-co-si-o-fitnessakovi-myslia/

133
Aža
Reagovat

@Lentilka: Díky.
Možná i já budu vypadat zle, ale stavím se plně za Šmahela, již při sledování jsem
mu dala za pravdu.
Ibi náhle vyrostl, do poslední chvíle jen chodil obloukem kolem práce, hrdě hlásil,
že nic neumí a na farmě se naučí i držet kladivo. Přes noc se z něj stal poradní
inženýr a chce řídit celou farmu. Zatím se k němu na farmě chovali jako k děcku.

-Vysokai jalovec ani neviděl, ani neslyšel jak se to stalo, a okamžitě vystartoval
proti Šmah, nebot je jeho obávaný soupeř….. Dominik mu poslušně panáčkoval,
a oba ho cupovali a podpořili Ibice – kibice.
Potvrdilo se staré pravidlo – čím tmavší, tím od práce dále Kdo by si dovolil
pochybovat o jejich pracovitosti, rozmázne se to až do nejvyšších pater.

134
Lydye
Reagovat

@Aža: Naprosto souhlasím s vaším komentářem a toto je i můj názor a začínám vidět Ibiška docela jinak. Věřím, že je nás více, kterým prozřel pohled na tohoto farmáře.

135
Dana
Reagovat

Vy jste si vážně někdo myslel, že Ibišek je úžasný člověk s velkým srdcem na dlani? Čistě normální lenoch a kecálista, jen zak okatě nepolehává jako Ďuri, nebo ho kamery u toho nezabírají.Lezl na nervy už v době když tam byla ezoterička, jen to tolik nečnělo.Snad mu ten Šmahel nic tak hrozného neřekl, ale asi bude vyžadována veřejná omluva pri stole.Je to trapné.

136
Lentilka
Reagovat

@Aža: Nikdy Ibi manuálne nerobil ani nebude . Aká je vlastne on celebrita ? Obyčajný vyčúranec , ktorý využíva systém na Slovensku , veď tu sa nepreslavil ničím . A ani nevedel o čom Farma je ,len sa mu bliskli pred očami peniaze a súhlasil .

Nemám rada Šmahela ,nie je pre mňa ničím zaujímavý,ale čo sa týka práce na Farme tak určite toho urobil viac ako Ibi . Ten ešte nepochopil že sa hrá o
75 000 € a nie o to , ktorý FT bude dlhšie rozprávať .

137
Prochor
Reagovat

Jsem zvědavý koho zvolí Ibi do duelu (možná bude chtít aby se jeden přihlásil dobrovolně – on je toho schopný). Chtěl bych aby nevypadl Juro jednak aby Karin nebyla smutná a potom když vypadne Míša, tak bude čistý vzduch. Tím pádem to Domino může rozjet se svojí Bohyní Dadou.

138
Lentilka
Reagovat

@Dana: Tak Juraj nemal chybu ako si tam vylihoval ,za celých deväť fariem si toto zo sluhov nikto nedovolil . Síce táto Farma nie je o trestoch a preto to farmári zneužívajú .

139
anonym
Reagovat

Šmahela nebo Ibi, jedno jest. Dvě VIPky, jak řekl Šmahela, které tvrdě makají několik desítek let v šoubyznysu, aby se nakonec předvedli v RS. Je úplně jedno, jestli to prospí, prosedí u vody nebo budou plácat cihly. Honorář mají jistý, hlavně se tam udržet co nejdýl, jak Ibišek pravil, až do konce a milostivě dovolil Dominikovi a Miňovi, aby ho na této cestě doprovodili :-)

142
Jája
Reagovat

@Lentilka: Jestli si dobře vzpomínám, ten mladší (náhrada za nemocného) byl slepý?

143
BarBora
Reagovat

Že sa ten Domino nepotkol a nezrútil kvičiaceho Milana…dolu ma daj, dolúú, tu sa zavesím na konár…nie, ten sa zlomí, dolúú. Vyľakal sa truhlík, keď pod tým jeho smradom začal D. vrávorať. Fúúj!

144
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Mali šťastie, zostali spolu a s niekým koho poznali. Parádne psiská z nich vyrástli a ten jazýčisko je impozantný. Snáď sa aj Zlatkovi zadarí.

145
anonym
Reagovat

@Prochor:
Domino rozjede kulovku, jedině, že by Dada byla slepá a hluchá a to zjevně, pčík, není.
Ďurko by mohl ještě chvíli zůstat, je mi tedy naprosto jedno, že by byla Karin smutná, ale je s ním sranda, když nic jiného tak jako jediný si umí povídat s Cecilkou a umí ocenit kvalitu vemen u Maliny a koz. Ani Šmahela není odborník na takové úrovni a to je co říct :-)

146
Fantomas
Reagovat

domaci-soubiznis/farma-este-ani-nezacala-jedna-celebrit-zazila-hanbu-ako-hrom-statok-prisiel-exekutor-vymahat-penia

147
anonym
Reagovat

@Lentilka: Četla jsem a taky mě to hodně potěšilo. A zřejmě si vezme i to štěně, které je na Farmě teď. Jedno z těch minulých štěňat slepé bylo.

148
Lentilka
Reagovat

@BarBora: Nádherné psy fakt , vidieť že sú v dobrých rukách .

@Jája: Pamätám že jeden bol slepý ,ale ktorý to už neviem .

150
Lentilka
Reagovat

@Fantomas: Vtip ?

151
Lentilka
Reagovat

@Fantomas: myslela som 146 nedalo sa to otvoriť

152
Lentilka
Reagovat

@anonym: …a ešte budú preteky Jurka a Maliny .

153
BarBora
Reagovat

Čo sa týka Ibiho, pre mňa žiadne prekvapenie, skôr ma udivovalo, ako dlho sa mu darilo držať sa v jednej lajne, bez nejakých „príhod“. A bola to riadna nuda.
Ale asi najviac ma fascinuje prístup mladých k povinnostiam, ani sa nesnažia tváriť sa na prácu. Len sa mať dobre. To akože takto chcú naozaj v živote fungovať? Veď už nemajú 10 rokov a ešte sa im zdá divné, skoro nepochopiteľné, že ich okolie predsa len niečo urobí, aj keď pravidlá sú tam len na okrasu.

154
Fantomas
Reagovat

@Lentilka: Sorry za 146. Chybka se vloudila… :)

155
Lentilka
Reagovat

@Fantomas: Nevadí ,len mi to prišlo ako vtip ,lebo táto informácia je stará , už sa tu o tom debatovalo :-)

156
BarBora
Reagovat

Ibi po siahodlhých rečiach poslal do duelu Jura.
Juro si nakoniec do duelu vzal predsa len Michala, špekuloval aj o Martinova, nechcel brať kamaráta, kvôli sebe, aj sa ho pýtal, ibaže Mišo sa choval odťažito. Ešte v búde pravdy príde kvôli Mišovi zdravotníčka, aspoň to tak vyzeralo v ukážke na zajtra.

Ibi sa začína prejavovať, smrteľne urazený, že jeho vynález ostatní odignorovali a robili tehly po svojom, Ibi tiež po svojom, asi ako to robia u nich, ibaže postup podľa majstra bol iný a hlavne odrodilci vyrábali tehly oveľa rýchlejšie, ale to už bolo nad Ibiho pochop a donekonečna mlel pred Evelyn svoje urazené reči.

Tretinu dielu zabral Ibi, druhú prehovárajú Jura, aby si vzal Miša a nie Martina, zvyšok pele mele…Malina sa vydala na prechádzku a aj trochu vyskakovala a doporučujem hneď na začiatku Milanove vysvetľovačky Miše, preço nakoniec do duelu určili s D. ju a nie Miša, ako to predtým proklamovali. Až je človeku stydno.

157
BarBora
Reagovat

Oprava: s D. Ju a nie Jura
Neviem ço mám s tými menami..

158
Lady XL
Reagovat

@BarBora: Díky za info. Už se těším,až to zkouknu.. :-)

159
Lydye
Reagovat

Ibi Ibi, Ibj, muž, který zatím celou hrou proplouvá jako úhoř, stále s tááák velikou hlavou každý týden, že to bude určitě on koho si vyberou do duelu, pomalu za každým sluhou chodí, vyzvídá a ujišťuje se, že to nebude on a myslí si jak je fikaný, že to nikdo neprokoukne. Když se stane „pán hlavní“ budou ho všichni poslouchat i kdyby neměl pravdu? Ješitný, urážlivý žalobníček, nechápající dobře míněnou radu a to velmi slušně podanou od ostatních a řečenou jedním, který na to měl koule, aby jim dal už pokoj při tak těžké práci kterou musí dělat a ještě poslouchat stále dokola jeho pindy. Ibi by se měl naučit přijímat a tolerovat názory jiných lidí i kdyby byl nevím na jak vysoké pozici. Tím svým poklonkováním a úlisným chováním se mezi čestné lidi nedostane. Ale jak ho tak sleduji, jako nemakačenko mu až tak o to nejde, hlavně že v životě nějak proplouvá a právě pomocí toho slizu. Tak mě napadá, třeba podá žalobu za diskriminaci, z toho mu může také něco kápnout. Jsem z něho zklamaná a myslím že už jiný ani nebude.
Ještě dodávám, že se mě nelíbí od ostatních cihlářů, že nedokázali otevřít ústa u stolu a zastat se jednoho z nich, kterého Ibi poléval svou nestrávenou hořkostí. Jenom Renáta opět o sobě, jak má Ibiho stále ráda, jak sama tvrdě pracuje a on ji zařadil do neposlušných. Podle mě ani jedna žena u cihel nemaká s plným nasazením.

160
Lentilka
Reagovat

To nemyslia vážne , kvôli takej ..ujovine tak trepu zdravotníčku ?

http://farma.markiza.sk/aktualne/1940514_na-farme-musel-zasahovat-zdravotnik-kuriozne-zranenie-pred-duelom

162
Kara
Reagovat

@Lentilka: Omlouvám se, nezobrazil se mně tvůj příspěvek. Tak je to tu dvakrát.

163
Lady XL
Reagovat

Ach jo, v archívu zaspali a včerejší díl tam ještě není…, tak volím jinou cestu, ale ta je moc pomalá… Ale jak jsem viděla tu ukázku se zdravotníkem, tak bych toho „maroda“ profackovala! On se nenamáhá ani zvednout, když tam přijde lékař?? A ještě s ní mluví tak na půl hu.., úst. A to fakt už nemluvím, že je tam povolán zdravotník kvůli takové hovadině! Jinak Ibi se nám totálně odkopává a už z něj není ten milý, usměvavý černý ujo…. Oni mu to všechno kazí, on si tam chtěl hrát na afrického náčelníka, kterého celý kmen poslouchá a opěvuje. A poslouchá jeho rady, i když i on ví, že jsou špatné…. A oni mají proboha vlastní názor! A ještě správný…, no nezbývá než na kmenové radě pochválit ty, co neprotestovali, ty, kteří se s ním během dne skoro neviděli, Karin, která řekla, že dělat nebude, ale jinak mu do očí neřekla nic špatného … Ostatní jsou rebelové (i když dobře a hodně pracující) a je třeba je popravit – tedy pardon, nejsme vlastně v Africe, tak aspoň na ně žalovat a „utlouct“ je dlouhou, předlouhou řečí….. Ó jak stačí málo a člověk se odkope. Krásné jsou záběry na Ibiho, když povídá, jak pracoval a je vidět, jak nese hezky pomalu jedno prkno… a vše dělá tak hezky pomalu ale s rozmyslem…. Jinak sdílím téměř všechny názory na Ibiho, zde napsané..!

164
Lentilka
Reagovat

Len dúfam že keď sa vráti z duelu ,nebudeme musieť pozerať celý týždeň ako sedí na nočníku a Lívia mu bude robiť asistentku.
Martin im donesie dvoch krásnych poníkov .

165
anonym
Reagovat

@Kara: Nejspíš by mu dala přes hubu, prase se umí chovat líp, on si zlomí zub a leží jako po mrtvici, nechtěl odvízt na ARO? Sebestředný ufňukaný vlezdoprdelka.

166
Fixa
Reagovat

@Lentilka: Nechci, aby v duelu vyhrál Mišo, je to nudný, namyšlený, upjatý narcis, s lenivým Jurkem je větší legrace.

167
Aža
Reagovat

Kamarádka Ibice-Kibice „rozsívala“ mezi lidmi lásku, jen odešla, předvádí svá kouzla
šaman z Mali. Rozdmýchává mezi lidmi zlo a kope kolem sebe.
Co má v hlavě, to na jazyku a pravda je, že si do úst nevidí.
Znovu se utvrzuji v životní zkušenosti, že čím méně vzdělaný je člověk, tím více se
vyvyšuje nad ostatní. Ponižuje je a sebe naopak staví za nejlepšího. Tak se lehko stane,
že moudří ustoupí a raději si myslí své.

Doufám jen, že Farmář Martin ho nepochválí.
Karin tedy dala korunu hádce o cihly !!!! když prohlásila, že Šmahel se choval k
Ibimu nedůstojně člověka. Ani jsem jí neviděla šlapat v tom truhlíku…)))))

At je Šmahel takový makový, co my víme jak bychom se v této partě zachovali.
Někdy mě připadá, že všichni ho od sebe oddělují jedině proto, že prostě něj nemají.
Visokai jalovec, velký stratég , má je tam jak na šachovnici.

168
Aža
Reagovat

@anonym: Takový bebíčko se mu stalo, supermann
si kousl do chleba a málem omdlel.
Sousedů 8 letá Kačka mi ukazovala půl uraženého předního zubu, vyrazil jí ho 7 letý
spoluhráč brisb. pálkou.Usmívala, nezkolabovala jako první muž světa.
Běhání po lékařích, ale v pohodě. Trenér prý jen prohlásil, to se stává. Stalo se nyní.
Model se chtěl na farmě zviditelnit, tak ted aby raději ani nevylézal ven.

169
Johana
Reagovat

Není to zlomený zub, ale upadlá růžková bílá plomba. Kdo je má, musí je šetřit a ne ukusovat tvrdou chlebovou kůrku…poučen určitě byl. Jedná se jen o estetickou vadu a v žádném případě to neohrozí Michalův život, jak se nám, i Jurovi, snažil v ukázce naznačit.
Přeji si, aby vypadl, štvala by mě na jeho odchodu jen jasná farmářka týdne.

170
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Mišo nevstával když přišel zdravotník protože asi čekal, že ho odnesou na nosítkách do sanitky. Co je na tom divného?

171
Lady XL
Reagovat

@Johana: tak to si celou dobu říkám taky. Bohužel nás v tom případě čeká FT Lili :-(. Ale to vydržíme ne? :-). Jsem zvědavá, koho na sebe nabalí, že by Domina? A to by mohl být Ibi za sluhu ne? Pořád ještě jsem neviděla včerejšek, Narkóza zklamala, pořád v archivu nic není… A já chci tak vidět pracujícího Ibiho- chichi. Jsem zvědavá, co mu poví Martin na úkoly a jestli si mu bude opět stěžovat na stávkující (i když přitom pracující) podřízené….
Aža – Karin šlapala cihly, pravda jen zkraje, když jim to předváděl ten člověk. Šmahela celkem snáším. Taky si říkám, že nevím, jak bych vycházela s těmi přítomnými…, je tam věkový rozdíl a rozdíl „třídní“…, ne že by byl Šmahel Někdo, ale je oproti jiným (a zejména některým osobám) určitě duševně někde jinde. A mít kolem sebe ječící Mišu s její východňarčinou, podlézající Renču, slizkého Peťu s nafouklou Táňou, unuděnou Karin… atd. dá docela zabrat. A teď ještě proti němu pojede woodoo Ibi velký náčelník, který bude mluvit s každým…. Ale už se Ibimu blíží konec vlády, to bude tvrdé procitnutí…

172
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Ježíši, tys mne dostal. A já to nepochopila!! Hluboce se Mišovi omlouvám a posílám mu zdravotníka zpět. Juro mu nosítka určitě rád vyrobí… :-D

173
Lentilka
Reagovat

@Fixa: Tak určite je Juro pozerateľnejší ako model .Tento rok máš jedno kto vypadne nie je tam nik , kto by si zaslúžil extra fanklub .

@Johana: Vypadne Mišo FT Lívia , vypadne Juro FT Mišo ,dostane to ako odškodné že ho vzal do duelu .
Mišo silové disciplíny nedá resp.ako posledné takže to bude duel ako neduel. Dá šikovnosť ,prekvapenie a vedomostný .A Karin včera spomínala , že Juraj už by aj išiel domov ,ja to vidím na návrat Miša ,ostala mu tam olizovačka .

174
Lentilka
Reagovat

Nepozerám túto Farmu každý deň ,ale na týždeň asi budem kvôli Ibimu,ako bude pokračovať jeho prístup k práci , keď ako FT bol taký akčný .

175
Fixa
Reagovat

@Aža: Já bych řekla, že Ibi bude absolventem některé VŠ na Slovensku, jsem přesvědčená, že má dobré vzdělání. Nechci se ho zastávat, je to mluvka, když zavře pusu má po práci, ale měli bychom zohlednit, že jiný kraj jiný mrav.

176
Lentilka
Reagovat

Tak ako to vlastne je ? Veď to bolo jasné že to je len ťah pre oko diváka ☺

https://www.slovakwoman.sk/prichytena-sokujuce-zabery-tehotnej-misky-klame-o-dietati/

177
Johana
Reagovat

@Lentilka: to jsi, doufám, myslela jako vtip:)
Když vypadne Juro, snad dá za FT Karin…jí bych teda ve funkci chtěla vidět.
Ona blbá není, včera to, co řekla u stolu, sice vyznělo blbě, ale řekla to, protože ji Šmahel leze na nervy, což mně taky.
Jsem se včera divila, že Táňa a Petr dělali to rákosí bez ochranných rukavic. Měli docela škaredé rány na rukách a může se jim to zapálit…Mišo, kdyby ten to měl dělat, sepíše nejdřív závěť.

178
Lady XL
Reagovat

@Fixa: Pravda, Ibimu bych nechtěla ohledně vzdělání křivdit a máš pravdu – jiný kraj, jiný mrav. Ale zohlednit by to měly obě strany…, tj i Ibi. A když jsem teď viděla další ukázku z dneška, tak nevím, nevím. Prostě Fitness a Renča se stali jeho úhlavními nepříteli a nemakačenkové a přihlížející jsou ti dobří…. Jak tak vidím, pracovat jeho tempem, tak tu bude brzy Afrika :-). A zírám, jak málo stačí k „celoživotní“ nenávisti…

179
Jája
Reagovat

Já, když vidím Šmahelův křivý, arogantní úsměv, mám sto chutí se s ním vypořádat jako Malina. Asi ji jeho povýšenecký škleb už taky notně nasr. Velmi příjemný pohled. :D

180
anonym
Reagovat

Ibi na Slovenské technické univerzitě v Bratislavě po 3 letech přerušil studium a věnoval se umění.
Kandidoval v r. 2009 do Evropského parlamentu.
Právě jsem vyčetla na Wiki :-)

181
Lentilka
Reagovat

Maiga vyrástol v Bamaku ,hlavnom meste Mali .Koncom 80.rokov odišiel študovať stavebnú fakultu .Po vyprchaní slávy na Slovensku žije väčšinou v Bamaku , založil si rodinu ,no stále dúfa že sa jeho popularita môže vrátiť .

Pochádza z 18 detí viacerých matiek jedného otca , bývalého miestneho politika .V moslimskom prostredí je u bohatých rodín mnohoženstvo bežné .
Žije už len s matkou ,a to že pochádza z vyššej vrstvy svedčí aj to že majú doma služobníctvo .
Potom ako kariéra Maigu na Slovensku zhasla a po neúspešnej kandidatúre do Európskeho parlamentu sa živí spájaním slovenských podnikateľov s malijským prostredím . Ovláda 6 cudzích jazykov .

Svoje vedomosti by mohol využívať lepšie nie cirkusom v RS .

182
Lentilka
Reagovat

@Johana: Mňa to tak napadlo , keď ho Juro ospevuje ako svojho kamaráta . Nech dá Karin aspoň sa viac prejaví aj ona , zatiaľ tam tiež toho veľa neukázala .

183
Fixa
Reagovat

@anonym:
@Lentilka: Tak to všechno jsem načtené neměla, vzpomínám si ale,že v době,kdy se tu všechno prověřovalo a přednostní byly děti proletariátu se kantor ptal mého známého, studenta ze zahraničí, co dělá jeho matka a otec,nikdy nezapomenu na jeho odpověď…..maminky jsou v domácnosti a tatínek je král. Kantor jezdil do školy trabantem, student mercedesem,

184
anonym
Reagovat

@Fixa: No vidíš a tady nezaplatí pojištění a má exekuci :-) Umí šest jazyků a slovensky se za víc než 30 let pořádně nenaučil. Pak jim něco věř.

185
Aža
Reagovat

@Fixa: O Michalovi Gajdoschekovi už u byl
odkaz z NČ. Studoval VŠ v Čechách a jeho přítelkyně modelka mu poradila dát
fotky do soutěže atd. Také tu byl odkaz na jeho učinkování v pořadu J,Krauze.

Víme tedy o něm poměrně hodně a proto mě překvapuje jeho nynější chování,
kdy se schovává za zamilovaného kolouška a pláče na zubem, vyhýbá se souboji.
Měla jsem ho za odolnějšího. Jenže nevíme, jak se věnoval studiu a zda čas netrávil
na výjezdech po světě se svou krásou.
@Lady XL: To je přesně to, co mi vadí celkově
při dalším rozšiřování etnika v Evropě. Nabídneme pobyt s dobrým úmyslem a
pak se nebudeme divit, až se budou ozývat, že je nutíme pracovat a jinak žít…
Ibi už mohl být v parlamentě a tady si podle něj nechtějí ani šlapat hlínu….
ad 2/ ráno opravdu nebyl archiv, ale v pohodě naskočilo YOU, díl 40. Jen tam bylo
příliš reklam….

186
Franz
Reagovat

Ibrahim Maiga – učinkoval pouze ve dvou filmech: Fontána pre Zuzanu 2 + 3,
V TV pořadech: Aj múdry schybí, Mini Talent show, Nikto nie je dokonalý a hlavně v
RS televize Joj – Celebrity Camp: Dobrodružstvo na ostrove (2007) – spolu se Silvií Šuvadovou a jinými.
V roce 2004 mu byla vydána kniha: Slovensko, osud môj, ty kokso!

187
Vendelinka
Reagovat

@anonym: jak se psalo,ulomený zub spolknul a asi měl strach,aby mu při prudkém pohybu jako je vstávání polknuty zub nerozparal břicho.jinak si to vysvětlit neumím 😁A ještě jste si doufám všimli,kdyz Domino poučoval Jirku jak se chovat k Maline,řekl mu, že se s ní musí poznat a on k ní přišel a řekl já jsem Jurko .

188
Jája
Reagovat

@Vendelinka: Alespoň v něčem je slušně vychovaný a Malina to ocenila, dokonce s ním trénovala běh na krátké tratě. Zvířata mají čich na křiváky. Nepěkné oko a hned je torro. :D :D :D

189
Jája
Reagovat

S tím zubem ho podezřívám, že to udělal úmyslně, aby získal neoprávněnou výhodu v duelu – zoubek se mu dole sekne, vzdoušek udělá těžký svist a Instalatér vyhraje duel. :D Pro ostatní přijedou sanitky.

190
JanaH
Reagovat

@Lentilka: takže je to jasné. Geny za to můžou (tatínek politik). A prostředí (služebnictvo). :-DD

Chudák Ibišek, kterého ten hajzel Šmahel TAK ponížil hrabičkami! Nemůže tu potupu jen tak přenést přes své velké dobré srdce. :-D

@Franz: v jednom béčkovém filmu, pro ten druhý ani není kategorie. :-) „Ty kokso“ prý opravdu zavedl na Slovensku on.

191
Prochor
Reagovat

@Vendelinka: To bylo dobrý. Jurko se slušně představil div jí vizitku neukázal a kráva ani nezabučela.

192
Johana
Reagovat

@Jája: z toho bych ho nepodezřívala. Mišu je těžký metrosexuál a vizáž je na prvním místě. Ale stalo se a skýtá to nepřeberné možnosti, jak citlivějšího soupeře psychicky vydusit. Takový spolknutý ostrý kousek perforuje zažívací trakt, následně se rozvine smrtelný zánět pobřišnice, případně ostrý zbytek zubu prořízne jazyk a následuje smrt vykrvácením. Snad mu Ďuri na ten tyátr neskočí a vymete s ním duelovou stodolu.

194
Aža
Reagovat

Už mě přestává pomalu bavit románek Mi-LI, myslím že Míšu už také nebaví,
bylo to znát při loučení. Nudil se, a řekl jí, že všechno jednou končí….
Tv reportérka Karin v přímém přenosu popisovala, že on se loučí bez zájmu,
jen Li se po něm pne jak vinná réva. Falešné divadlo, ale sama je jednou z
hlavních hereček…..
Rty si ještě přimalovává, jakoby nestačilo jak velké je má. Inu je jak ta pštrosice.

Ani domyslet — Liana bude FT, a protože už nebude hrozit vyloučení farmáře,
bude každý dělat co chce….( nono, jakoby jindy poslouchali, já mám nápady!!)

195
JanaH
Reagovat

Netuším, proč čtvrtý nejkrásnější muž planety vzbuzuje tolik „váchní“.
Ve mně ten chlapec nevyvolává vůbec žádné emoce, ani kladné, ani záporné, čistá nula.
To s Ďurim je to jiné. Když přemýšlivě nakrabatí obočíčko na uhrovitém ustaraném čílku, čekám srandu. :-D

196
Jája
Reagovat

@JanaH: Tak u mně ještě menší než nula. Asi takové jako hromada holubích exkrementů na cizím autě. :)

197
anonym
Reagovat

Váchně neváchně, od toho tam chlapec je, aby bavil lidi a zatím se mu moc nedařilo. Zoubek pobavil a když bude hezky pokračovat, možná si rozbije brejličky a bude váchní ještě víc. Určitě se zviditelní, když ne jako instalatér tak jako blbec.

Prasátka chcípají, dostanou za odměnu oslíky.

198
JanaH
Reagovat

@Jája: kdyby ti holubi posrali auto vlastní, to by emoce vyvolalo, či? ;-)
Holubí exkrementy jsou plné parazitů a alergenů, bacha na to! :-D

@Lentilka: poníci mají tedy „vlasy“ mnohem hezčí než Karin ty blbě napletené rousy.

199
Lydye
Reagovat

Tak proto ta ohromná urážlivost Ibiho,“ syn nejvyššího“, co si to vůbec mohli dovolit.
Asi mnohé naštvu, ale mně je nejsympatičtější Martin Š. Je slušný, přímý, otevřený a maká. Nemá v hlavě průvan a dokáže vycházet s lidmi.

200
JanaH
Reagovat

@Lydye: mně určitě nenaštveš.
V té žabomyší kauze o uražené hrdosti veřejně zostuzeného a poníženého Ibiška je to právě Ibišek, který u mě tahá za kratší konec provazu.

201
Jája
Reagovat

@Lydye: Pan vyššíúroveň opravdu nemá v hlavě průvan. To taky nikdo neřekl, ale jeho převeliké ego už neví kam by se natlačilo a tam má ještě nějaký prostor. Moc dlouho už ho na uzdě stejně neudrží a až to bouchne, pak teprve světu ukáže co mnozí tušíme a hodně lidí tomu nevěří. Celá jeho maska odfičí tak daleko, že rádoby vyléčený alkoholik Robo bude vedle něj vypadat jako anděl míru. :D

202
Vendelinka
Reagovat

Nechápu,co má většina proti Šmahelovi…On se dokáže ovládat a krotit svoje emoce.A jestliže někdy vybuchne,tak docela právem, protože na hrubý pytel hrubá záplata.Jako celebrita se nechová, snaží se vyjít se všemi,ale vůbec bych se nedivila,že když, nemůže vyjít, musí vyběhnout.A lidí si tam mezi sebou řekli mnohem horší věci,tak nechapu, proč se Ibi cítil tak dotčený a hodně lidí se postavilo proti Šmahelovi.Asi je štve, že jako jediný má tzv. kinderstube…😃

203
anonym
Reagovat

@Lydye: Letos mě nic nevyvede z klidu. Ani vibrace deky na pohodičku.
Když někdo uznává hodnoty Šmahely, je mu přáno, ale já se chvály zdržím. Připadá mi jako časovaná bomba, jen ještě nepřišel jeho čas a je víc než možné, že z vyššího levelu padne na zadek :-) Pomalu začíná doutnat, už byl i vypípán.

204
anonym
Reagovat

@Jája: Nechtěla jsem opisovat, už se stalo :-) Bouchne 2x :-)

205
JanaH
Reagovat

Škoda, že se nedá nafackovat přes obrazovku. Už by ji měl, Ibišek. :-P

206
Mana
Reagovat

@Franz: Tú knihu mááám :D

207
Wally
Reagovat

1 – šikovnost – střílení prakem na plechovky, vyhrál Michal
2 – vědomostní – vyhrál Michal vede 2:0
3- překvapení- zakopaný poklad, mají klíček k truhlici, která je zakopaná v ringu, je 30 hluboko, jsou dost vyčerpaný asi to trvá dost dlouho, nakonec to vyhrál Michal

v truhlici byla navíc šupina, kterou si má schovat

208
JanaH
Reagovat

Potupený Ibišek řešil toho drzého „hajzla“ Šmahela skoro celý díl a začal se dovolávat úcty vzhledem ke svému věku. :-D Kašpar je to, maska oprýskala a svatozář se mu kymácí. :-D Na konci byl tak vytočený, že mu nebylo skoro rozumět a mlel samé hovadiny. Je posratý ze sluhy a duelu stokrát víc, než Mišo. Hlavně jako slouha by měl velké problémy.
Domčuch si zadělal na dalšího třídního nepřítele – pohodičku. Milanko je s jeho vývojem spokojený.

209
Lady XL
Reagovat

Díky všem za info! Škoda že vyhrál Krasavec Zlomený zub

210
Prochor
Reagovat

Koho pak dá asi Karin za služku jestli bude Karin FT ?

211
JanaH
Reagovat

@Lady XL: ano, zlomený zub a ponížení se skloňovaly nejčastěji. :-))

212
JanaH
Reagovat

@Prochor: jednu z těch dvou nepoužitelných, u kterých se neumí rozhodnout, která je větší zmije. :-D

213
Prochor
Reagovat

@JanaH: Kdyby dala Lili tak by to vypadalo moc jako odveta za Juru. Takže tipuji Bohyni.

214
JanaH
Reagovat

@Prochor: odvetou za Juru bude Mišo coby sluha. Následovat by mohl jeho další duel. :-)

215
Wally
Reagovat

@Prochor: Klidně by dala Táňu a Petra. Onat u trojku s Michalou moc nemusí. Ale FT klidně může být i Michal jako velký kamarád.

216
Vendelinka
Reagovat

Tak Jurko právě dokázal, že není levý jen na práci, bohužel 😥 Ale určitě se dočkáme dalších srandistu v podání Petra a Domina, až si bude Petr srovnávat účty 😋

217
BarBora
Reagovat

Okrem duelu a záležitostí v súvislosti s ním, návštevy Martina (dostali 43 mincí a dvoch pomníkov) vlastne celý dnešok zaobstarali Ibi, Renátka a Šmahel. Prví dvaja sa dajú počúvať len s pričinením akēhosi zvláštneho druhu masochizmu a Šmahel je zákerácky vyrývač, proste sa zaçal na tom nešťastníkovi realizovať, ale takým nenápadným spôsobom, že ešte aj pri tzv. ospravedlnení ho vytočí do biela. Šmahel zavetril korisť a Ibi je …Ibi. Napr. na takú Mišu by si Š. nedovolil a keď áno, tá by ho oškriekala a bol by kľud. Ale plusom tejto časti bolo, že som sa aj pár x zasmiala, najviac na Ibim, keď sa pokúšal prečúrať Martina.

A ešte sa pripravte na Miša, pri každom zábere na vás vycerí zuby a pre nasprostastých aj prstom ukáže na inkriminovaný zub.

218
Wally
Reagovat

@BarBora: Přesně. Šmahel vytáčí Ibiho soustavně a s úsměvem. Ibi by to i vzdal a odchází, ale thymolín se do něj pořád naváží. Hnusná to povaha.

219
JanaH
Reagovat

Jj, je zajímavé, že na ně platí jejich vlastní metody… široký úsměv a předstíraný klid. ;-)
Teď by si měli stoupnout do kruhu a připomenout si, že jsou jedna velká šťastná rodina a mají se rádi.

220
JanaH
Reagovat

V ukázce z pondělí je opravdu FT Karin a začne „zlatá“ éra“ Farmy.

221
anonym
Reagovat

Karin hezky nazvala modela strachoprdem :-)
Nestačím se divit, jak VIPky, které jsou, dle Šmahela, na vyšší společenské úrovni, se pěkně rozhádali, jedna radost :-) Kde jsou časy rozjímání a objímání, fitko se rozhodlo změnit taktiku, nebo se konečně ukázalo, že až tak klidný a srovnaný není, úsměvem zakryje houby s octem.

222
Čakina
Reagovat

Přesto si myslím,že vše začal Ibi,který se urazil a nepřekousl,že mu někdo odporuje, natož Martin,to si dovolil dost. Ibinko se ukázal jaký je, ze začátku ho všichni vynášeli do nebe a co se nevidí už se vybarvuje.fandím Martinovi je inteligentní, má to promyšlený. je to HRA o hodně peněz.
Jurky je mi líto,ale co tam blábolil ,velké emoce.
Pohodička se taky ukázal co v něm je.Chudák Domča,nebude to mít lehké,ale Milánka vývoj těší.Uvidíme.

223
anonym
Reagovat

@Čakina: Šmahela je i inteligentní, ale má své meze a když jde do tuhýho chová se jako poslední pavlačovka. Nic mu není cizí. Je to hra, každý kope sám za sebe a on pochopil. Rybičky mu cestu k finále neprokopou, musí na to jít jinak :-) Mně je jeho způsob proti srsti, kdyby byl až tak moc inteligentní, tak do Ibiho toliko nekope. Plno lásky, porozumění, objímání se a bác:-)

224
Prochor
Reagovat

@JanaH: Karin není alespoň ješitná jako chlapi a nebude potřebovat si něco dokazovat. Na rozdíl od Ibiho nebo Šmahela.

225
Lentilka
Reagovat

https://www.slovakwoman.sk/odhalene-karin-sokuje-tento-farmar-jej-daval-nechutne-navrhy/

Juro včera v dueli pobavil . Bolo vidieť že si z toho robí srandu a čaká kedy táto fraška skončí . Michal sa po dueli tešil ako keby vyhral Veľkú Pardubickú . Je jasné že truhlicu mal nájsť Michal , keď tam bola škrupina .Evelyn povedala pomôže Ti získať peniaze ,čo znamená že Michal sa s Farmou zrejme tak skoro nerozlúči.

Už potrebovali trošku okoreniť túto Farmu ,tak nám podsunuli nezhody medzi Ibim a Martinom , začne sa pridávať spor medzi Petrom a Dominikom , niečo bude mať aj Peter aj s Martinom ,Karin bude FT , sluha Ibi , slúžka Lívia a bude po úsmevoch a dobrých srdiečkách . Týmto začne tretia etapa zvaná Nový život a všetko je tak ako má byť .

226
Lentilka
Reagovat

A jeje ja teraz pozerám na STV 2 Davis cap hrajú naši s Bieloruskom a kamera našla v hľadisku vysmiateho Ibiho Maigu .

227
Lentilka
Reagovat

A nie je to skôr naopak že začína kopať Ibi ? Veď za stolom to ukončili , včera pri dueli to tiež vyzeralo že už to Ibi zamietol pod stôl a po dueli keď boli v kuchyni mu Martin len prečítal čo bolo v liste napísané ,lebo Ibi si to ani poriadne resp.vôbec neprečítal a začal vyskakovať že ,on je FT . A stále sa vracal k tomu že ho nerešpektuje ,ale nepostrehla som žeby sa správal voči nemu nejak drzo alebo žeby mu neprimerane nadával . Veď bol aj pri zvieratách , keď mu to kázal namiesto Juraja a on v kuchyni hustil zas Dominikovi že ho poslal k zvieratám a že Martin šiel na ryby ,že radšej mal tam dať Dominika . A Karin v spacáku spí na stole ,toto spravodlivý FT nevidel ? Veď aj Renáta poukazovala na to , že Karin sa len maľuje a nič nerobí .

228
Lentilka
Reagovat

@Prochor: Len aby ,ani Ibi si nič nepotreboval dokazovať , kým sa nestal FT . A Karin sa ešte tiež celkom neprejavila .

229
anonym
Reagovat

@Prochor: Předpokládám, že pojede svůj styl bez přetvářek. A těším se na to :-)

230
Jája
Reagovat

@Lentilka: Velice úsměvný byl proslov Kakilili, co se všichni starajú o ich velkú lásku. Ona tiež neohovára Karin, že všade vytrča prsia. No Kakilili to je teda velká závist, když ty máš ty svoje někde na výletě, že? A kdyby jsi viděla výraz svého milého při bouřlivém vítání. Ten výraz hovořil za vše: Bože, co to je, no fuj, ženská. :D

231
Aža
Reagovat

@Jája: už jsem z toho mimo kdo je to „kakali-li“ a proč? Je tam tolik žen které by si to zasloužili..

@Lentilka: Šmahelovi bych nedávala přednost , ale od té doby se tam Ibišek chová jako Bůh Poseidon, ztratil u mě Ibi glanc.
Je stejně zajímavé a poučné co zde je k viděni.
Černý „smajlík“, oblíbený kecálek Ibi se během dne promění ve furii a sopku zloby.
I ostatní farmáři ho stranou kritizují, ale protože nestojí o Šmah do očí mu nic neřeknou.

Ejhle, Ibi pokračuje ve své kariéře VIP a zdobí tenisové kurty.
Doufám že už za něj Markíza zaplatila exekuci. )))))

232
Lentilka
Reagovat

@Jája: Videla som ,objecal to že bol veľmi spotený ,tak sa nechcel na ňu vešať ,ona sa naňho zavesila potom tak nič iné mu neostávalo ,divadielko treba dohrať kým sú tam . Učiteľka Lula im dobre poradila ,držia sa jej rád .

@Aža: Až som ostala v pomykove , pozerám tenis a zrazu tvár Ibiho,reku šak nie je Farma ,potom som si uvedomila , že už sú vlastne doma .

233
Lentilka
Reagovat

@Lentilka: oprava ,,obkecal „

234
Jája
Reagovat

@Aža: Kakalili je milá Lili od Instalatéra-zlomený zub. Začala jsem jí tak říkat, když minimálně patnáct minut se okecávalo její sr.aní a málem posr.aní ještě v době, kdy byla FT.

235
Jája
Reagovat

@Jája: Aža jsi mě spletla – Kakilili. :)

236
anonym
Reagovat

Nejsem si jistá, který z pánů VIP má pravdu a je na místě jeho žvanění. Ale podle toho, co jsem viděla, bych nakopala prdel Šmahelovi. Jsou hranice, kdy se nemusí, ale jen opravdu nemusí ponižovat soupeř na nízké hranici. Obzvlášť tehdy, když je to pár dnů, kdy se miliskovali. Z této hry vychází jako šmejd Šmahela a jako tele Ibi.

237
Aža
Reagovat

@Jája: ….no právě kakali-li nebo nekakali-li….
at se třeba pokakali-li…. hlavně že se milují…..až do konce farmy.
Pro mě je to Liana, pne se celý den po „Bílem tesákovi“, plní plán Borisů vzorně.
Škoda, mohl se tulit ke krásné Karin, jak bylo původně.

@BarBora: Nádherně a výstižné napsané …
Martin jim přivezl dva POMNÍKY….. chybička se vloudila a je milá.

238
oidat
Reagovat

@Aža: ozaj..dva pomiky im budu čoskoro stavat

239
oidat
Reagovat

@oidat: pomniky ))

slovenčina obohatila o nove sloveso… šmahelovanie

240
Jája
Reagovat

@Aža: Šlo o to, že jsem to nechtěla napsat škaredě, ale klidně, mi to problém nedělá – usr.aná Lili. :D Když si vzpomenu na ty její ctnostné zásady, když přijela na farmu a po 14 dnech je z ní kokodák, nu její mentorka (pravdomluvná lhářka) se musí stydět, jaký byla čučkař. :D

241
dejna
Reagovat

Šmahel je kůň a Ibi malinkatý poník, který je přesvědčený, že je kůň. ;)

242
Aža
Reagovat

@dejna: Dobrý…..:)))))

243
Kara
Reagovat

@dejna: To je Top příspěvek.

244
Vendelinka
Reagovat

@dejna: Ale kůň je ušlechtilé zvíře……☺

245
anonym
Reagovat

Snad z poníků neudělají pomníky :-)

246
Aža
Reagovat

Dozvíme se co bylo napsáno v listě od Farmáře Martina, který začal číst Šmahel,
ale Ibic ho umlčel. ?
Vypadá to na ukončení Očistce, ale Ibi ho nepřečetl.
Někdo lituje Ibiho, že ho Šmahel vytáčí, ale já vidím i opak. Ibi Šmáhu ponižuje před
ostatními a vynáší sebe. Asi je to dáno jejich náturou, cítí se být neustále ponižováni.

247
JanaH
Reagovat

Ukončení druhé fáze jim oznámí až Evelyn, psala jsem to hned po duelu. Nazve to „zlatou érou“ Farmy a v ukázce má i oblečený zlatý outfit. :-)
Z dopisu jsme se zatím? dozvěděli jen jednu, dvě věty… „čeká vás postní jídlo“… než zase Ibišek vybuchnul „som farmárom týždňa, som, ďakujem“. :-DD

248
Skřítek
Reagovat

@dejna: Dobře Vy! Výstižné :)))

249
Jája
Reagovat

@Aža: A to byl start celé jejich výměny názorů. Ibi konstatoval obsah dopisu a navrhl možnost něco k rýži dodělat pro ty co rýži nechtějí. Svatý vyšší level opětně cítil potřebu ho komentovat svým milým tónem hlasu – v podstatě zpochybňoval jeho řešení – „ale Ibi tu je napísané“ a na to konto Ibi reagoval, že on je FT a měl pravdu, je v jeho kompetenci rozhodovat o jídle. Takže se ho musím výjimečně zastat. V tomto případě to byla vyloženě arogantní provokace a ukázka potlačované nadřazenosti člověka, který by rád rozkazoval a vedl stádečko farmářů, ale má smůlu a ještě ji dlouho mít bude. Zatím může být na hnojišti akorát s jednou kvočnou, dvěma kuřaty a jedním záprdkem se zlomeným zubem a hustit do nich svá moudra.
Zda Ibi dopis přečetl celý, to ví jen střihači. Podezřívám je, že to vystřihli naschvál, aby zápletka byla dramatická a vynikl Svatý a hromadou fanynek milovaný. Fb na jeho konto praská ve švech a přetéká tolika cukrem, že včelám by stačil k zazimování na deset let. :D

250
Svitka
Reagovat

Dva dny mimo virtuální svět a měla jsem co dohánět ve četní a shlédnutí. S většinou výše napsaného souhlas.

Velké Srdce postihl kolaps a následky nesou Mozek s Egem. Jiná mentalita se naplno projevila. Malá poznámka na okraj: před r.1989 měli u nás lidé ze spřátelených afrických států zvláštní postavení. Vzpomínám si,když kolega z práce nám vyprávěl, jak po skončení studia na VŠ v Žilině měli posezení s přednášejícím a ten jim řekl: „co s ním můžu dělat, když je z Afriky. U zkoušky mu dám otázku, on mi řekne ééééhhhm, éhhm,mmm, musím mu dát za tři a je to.“
Ibiho rozhodování o 2.duelantovi taky zapadlo do celkového obrázku. Okecávání zakončené: skoro lituje, že ho dal za sluhu a tak šup s ním do duelu!

Nevím, co je míň přijatelná taktika. Jestli Martinovo strojené sebeovládání a ironické, pro někoho ponižující, šlehy směrem k soupeři nebo Milanovo zákulisní popichování všech proti všem.

Michalovo divadýlko s ulomeným kouskem zubu a pak průhledné zdůvodnění babského výběru duelových disciplín byly jen dalším kamínkem do mozaiky jeho povahy. Jestli šupina znamená peníze, může to být, jako už tolikrát, nabídka jistého obnosu a definitivní odchod z farmy.

Ďuri mohl ještě ze dva týdny vydržet.

Dominik se taky začíná odkopávat, ale, bohužel, před tím, než otevře pusu, tak nepřemýšlí nebo z ní vypustí, co mu Milan nakuká.

Kampak se poděla Pohodička? Další uražený: Péťa Ješita.

Pokud bude Karin FT, mohla by pořádně zamíchat karty.

251
anonym
Reagovat

@Aža: Šmahela je člověk, který se snaží psychicky ničit druhého omíláním pořád dokola jedné věty. Ibi je lehká kořist.
Dost se tady psalo, jak zlé oči má Táňa, na Šmahelu nemá, kdyby to šlo, šlehaly by z jeho strany blesky.
Ibi je typický zástupce svého etnika. Hodně radit, málo pracovat.

252
anonym
Reagovat

@Jája: Souhlas, Na FT si bude muset vyšší společnost ještě počkat a pokud k tomu dojde, bude určitě zajímavý týden plný chytrých rozhodnutí.

253
Kara
Reagovat

Jeden můj postřeh.
Po celodenní práci na cihlách Ibi pošle Šmahela postarat se o zvířata. Šmahel kydá kupy hnoje od Maliny, evidentně je ho tam tolik, že nebyl vykydaný několik dnů. Ibi pošle Domina zkontrolovat Šmahela, jestli je u zvířat a nešel náhodou na ryby. Je to v pořádku, Šmahel dělá, má i podojeno.
Při raportu před hospodářem Ibi hlásí, že o zvířata bylo dobře postaráno, postaral se prý Milan s Dominem. :))

254
Jája
Reagovat

@Kara: A zase se musím Ibiho zastat. Poslal tam Domina, protože mu bylo v kuchyni řečeno, že Vyššíúroveň nikdo neviděl a šel asi na ryby.
Dámy, vy mi tady, co se týše Šmahela připomínáte zprávy ČT. A jména si zřejmě popletl Milan nebo Martin je pro něj jako u nich Uwakuliparkate nebo Uwakuliparketa. :D Já taky občas řeknu psovi Pepo, Marku nebo vol.e. :D

255
Jája
Reagovat

@Kara: A jestli mě paměť neklame, nebylo to po celodenní práci, ale poránu – což u nich může být i v devět hodin. :)

256
Jája
Reagovat

Ad cihly – ty šel dělat až po zvířatech a ještě škodolibě všem hlásal, že bude Ibi za blbce před hospodářem, protože zná večerní počet cihel a o těch ranních nic neví. Ano velký charakter pan Vyššíúroveň.

257
Aža
Reagovat

Ono se to nezdá, jedná se jen farmu, která za pár týdnů skončí, ale už jsme rozděleni
na dva tábory….. (možná je i neutrální)…co potom v běžném životě.!
Je to asi tím, že na obrazovce vidíme dění každý svýma očima a máme jiné zkušenosti.

@Svitka: Milan si cíleně vede svou taktiku, která je
tvrdá. Není hloupý..(viz naučný test). Je asi dobrý šachista a má promyslené
tahy pro každou osobu dopředu… Hlavní figurou na tahu je stále Dominik, kterého už
změnil do blba. Bude ovlivnovat i Karin jako FT.
To je farma o lidech a ne o farmářské práci, která je tam jen jako na okraj.
Měl to být sociální exodus…. je to o sociálních případech.

258
Ajda
Reagovat

Asi jsem se nakazila od farmářů, lenost je svi*ě, ale chlívek je konečně otevřený :D

http://reality-show.panacek.com/50168-farma-x-intriky-pomluvy-a-ztrata-iluzi.html

259
Kara
Reagovat

@Jája: Máš pravdu, bylo to ráno, většina ještě pospávala, ale to nic nemění na tom, jak Ibi referuje vrchnosti. Kdyby jen řekl, že zvířata jsou v pořádku, tak v pohodě, ale ten jeho dodatek, že se o zvířata postarali M +D byl přez čáru. Trapka to je :)))
Docela jsem si přála, aby Ibi dostal od hospodáře otázku, jaká zvířata má na farmě. Těžko by to pánko lovil v hlavě. :))) Snad ale konečně uloví tu rybu a tím zapomene na křivdy, co se mu tam dějí :))))

260
anonym
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=dPQnv8RDFPs

Ještě jednou akce rýže a rozhozený Ibi se stejně rozhozeným, neli víc, Šmahelou. Šmahela se umí ovládat a slovně týrat druhé hodně dlouho, poklepat po ramínku, pár udivených pohledů, Škoda, že jako herec neuspěl, zůstal u focení zadku.

261
Svitka
Reagovat

Dnes v TV opakovali Konec básníků v Čechách a jedna věta T.Topffera mi cosi asociovala: „I vůl má právo na úctu, když má funkci“.

Přidat komentář