Panáček v reality show

Tvoje tvář má známý hlas V, 3. díl

20. Září 2018 | napsal(a): | reality show: Tvoje tvář má známý hlas

ttmzh3

Co zazpívali soutěžící v dalším díle show Tvoje tvář má známý hlas? Podařilo se někomu zazářit, překonat očekávání nebo někdo naopak propadl? A jak hodnotila porota? Tentokrát si připomeneme slova Jakuba Koháka.

Vojta Drahokoupil jako Run DMC & Aerosmith „Walk This Way“

JK: Jsem velmi spokojen s tím výkonem, bylo to pěkný, pro Vojtu i těžký, protože převtělit se do takovýho černošskýho zabijáka, to byl těžký úkol, ale zhostil jsi se toho skvěle.

Michaela Badinková jako Eurythmics „There Must Be an Angel“

JK: Čoveče, to byla podívaná se vším všada, tady těch lidí, ta výprava, ty kostýmy,…, celý to bylo moc pěkný.

Jan Révai jako Jason Derulo „If I’m Lucky“

JK: Bylo to opravdu, opravdu krásný, já jsem tu píseň neznal předtím, tak jsem se předem podíval a ty jsi to udělal perfektně, my tě dnes odlepíme ode dna tabulky.

Jitka Schneiderová jako Jiří Korn „Žal se odkládá“

JK: Já tu písničku mám rád strašně moc, mám rád ten úvod, to kvákadlo, potom tu kolenovou pasáž, té jsem chtěl víc, já se těšil víc na ten tanec než zpěv, ale musím říct, že ten zpěv byl vynikající, bravo.

Robert Jašków, Sokol & Háma jako O Zone „Dragostea Din Tei“

JK: Tahle ta píseň, to bejval hit jak prase, a hoši, čekal jsem hrůzu, přišla hrůza, ale jak se říká, je to tak hrozný, až je to krásný.

Eva Burešová jako Renée Zellweger „Roxie“

JK: Ukázala jsi, co v tobě je, bylo to parádní číslo, tam nebyla chybička, bravo, super, geniální.

Tereza Mašková jako P!nk „Sober“

JK: Bylo to vynikající, pěkné pódiové vystoupení se vším všada, děvčata se krásně pohybovala, měla hezké kostýmy, nebylo jich moc a to nevadilo, já jsem byl spokojen.

Patrik Děrgel jako Marlene Dietrich „Johnny“

JK: Bylo to k nerozeznání od originálu, tam nebyla chybička, ta tvář, ta postava, ten zpěv, ten nos, to zanícení a přitom ta lehkost, já tam nenacházím ani promile, že by se to lišilo od originálu.

Bodování

Takto hlasovala porota, v tabulce je rozdělení bodů Jakuba Koháka, Jany Plodkové, Janka Ledeckého a Aleše Hámy + případných 5 bodů, které přidělil někdo ze soutěžících.

Michaela Badinková  5 3 1 7   5

Eva Burešová               8 6 6 6   5

Patrik Děrgel               6 1 2 3

Vojta Drahokoupil     3 2 5 4

Robert Jašków            1 4 3 2   5

Tereza Mašková         4 7 7 1

Jan Révai                      7 8 8 8   5 5 5 5

Jitka Schneiderová    2 5 4 5   5

Soutěžící si následně rozdělili body takto. Vojta Honzovi, Míša Evě, Jan Míše, Jitka Robertovi, Robert Honzovi, Eva Honzovi, Tereza Jitce a Patrik Honzovi.

Výsledky a zhodnocení

Vítězem třetího dílu se stal Jan Révai s 51 body, druhé místo obsadila Eva Burešová s 31 body, o třetí místo se dělí s 21 body Michaela Badinková a Jitka Schneiderová.

Jan Révai si své vítězství zasloužil zejména díky úchvatné práci maskérů a tanečním schopnostem, i ten zpěv nebyl špatný. Porota se snaží maximálně pomáhat Jitce Schneiderové, která i tentokrát propadla, správně by měla patřit na poslední místo. Naopak jednoznačně nejlepší zpěvačku, která zazářila s Pink, porota řádně nedocenila a odsunula ji na zadní příčky. Celkově se ale jednalo o jeden z nejslabších dílů, které jsme měli možnost v historii soutěže vidět.

 

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Tvoje tvář má známý hlas

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Bezík
Reagovat

Lukša : nejslabších dílů ? Já teda pamatuju mnohem slabší :D. Mašková dle předpokladů zazpívala celkem dobře, ovšem její herecké a taneční schopnosti jsou tristní. Tady měla jen pár přechodů z pozice na pozici a působila v nich neuvěřitelně toporně. I při zpěvu se rvala sama se sebou, protože zpívat jako Pink je zcela proti její přirozenosti. Pro mě stále o patro nejlepší Eva Burešová, která umí všechno a navíc je neskutečně sexy :D

2
Lukša
Reagovat

@Bezík: Třeba je to tím, že nemám takového pamatováka :D Ale v průběhu večera mě jednoduše spousta čísel nehorázně nebavilo, u některých to až rvalo uši.

3
orchis
Reagovat

Díl jsem shlédla teprve dnes a jediný, kdo se mi líbil se vším všudy, byla Eva Burešová. Bavila mě ale i čísla Vojty D., Jana R. a Roberta J.

Přidat komentář