Panáček v reality show

Tvoje tvář, 5. díl: Přesycenost nebo prostá nuda?

2. Říjen 2018 | napsal(a): | reality show: Tvoje tvář má známý hlas

ttmzh5

Jak hodnotit pěvecká vystoupení v show Tvoje tvář má známý hlas, když jsou dle poroty všechna perfektní a bezchybná? K zhodnocení posledního dílu jsem přizval odborníky z Youtube, kteří tuto práci tentokrát odedřou za mě. Možná nemáme na všechna čísla stejný názor, ale některé závěry jsou opravdu povedené.

Tereza Mašková jako Alice Cooper „School’s Out“

Filip Nohejl: Krása, já nemám slov, nedivím se, že v Superstar skončila první…

Patrik Děrgel jako Harry Styles „Sign of The Times“

Nellie Pinkpoulos: Vzhledem k tomu, že jsem Directioner a Harryho miluju, tohle mě dost naštvalo. Dalo by se ještě přehlédnout, že maskéři moc dobrou práci neodvedli, ale pardon? Co tohle je? Angličtina je příšerná, text ani neumí. Nejvíc by mě ovšem zajímalo, kde vzali, že Harry má tak pisklavý hlas, protože za celých pět let, co poslouchám 1D, jsem si dokázala zjistit, že Harryho hlas je HLUBOKÝ a chraplavý. Tohle vystoupení bylo jedno z nejhorších a upřímně jsem ráda, že tohle Harry nikdy neuvidí, protože já být ním, beru to dost jako výsměch.

Vojtěch Drahokoupil jako A-ha „Take On Me“

Pavlinkka Ticha: Neuvěřitelný 💕 Ta barva hlasu? Ta výška? A ty vlasy?😍 No wow 🔥 každým kolem je prostě lepší a lepší a doufám, že se dostane do top 4ky🙏 protože si to zaslouží 👌

Eva Burešová jako Jennifer Hudson „One Night Only“

knedlikobecny: Teda vůbec bych Evu nepoznal, ani po hlase. Opět do napodobení dala maximum a výkon byl úžasný. Zaslouží si být favoritem tohoto pořadu!

Robert Jašków jako Meryl Streep „Queen Of The Night“

dana brichtova: Vypadá jak Hana Maciuchová 😂

Michaela Badinková jako Camila Cabello „Havana ft. Young Thug“

Reginne _: Nic proti ale tohle se nedá poslouchat …

Jan Révai jako Shaggy „Hey Sexy Lady“

mrX: Tenhle stařík tam jednou dostane infarkt… Ještě že to není přímý přenos.

Jitka Schneiderová jako Ella Fitzgerald „The Boy from Ipanema“

Lily121: Jitku mám jako osobu moc ráda. Přijde mi opravdu sympatická a taková pozitivní. Ale zpěv prostě není její parketa. A naprosto nechápu, jak jí někdo mohl přiřadit právě tuto píseň! Tohle opravdu nemůže zpívat jen tak každý a toto video je toho naprostým důkazem. V prvních minutách jsem si říkala: Paráda, angličtina je o moc lepší než kdy před tím! Celkem se jí i dařilo držet tón, ale pak… ajajaj. Našla jsem si pro jistotu originál, jestli to odklonění v 2:18 minutě není třeba záměrné, což byla chyba, protože když pak porovnáte originál s tímto… bolí to ještě víc. Abych ale nebyla jen kritická – maska se jim docela povedla a herecky to Jitka také zvládla. Příště se snad bude dařit lépe. :-)

Bodování

Takto hlasovala porota, v tabulce je rozdělení bodů Jakuba Koháka, Ivy Pazderkové, Janka Ledeckého a Aleše Hámy + případných 5 bodů, které přidělil někdo ze soutěžících.

Michaela Badinková  5 8 4 6  5

Eva Burešová               8 6 8 7   5 5

Patrik Děrgel               7 5 6 5    5 5

Vojta Drahokoupil     3 4 5 4   5 5

Robert Jašków            6 7 7 8

Tereza Mašková          1 2 1 3

Jan Révai                       2 3 3 1

Jitka Schneiderová    4 1 2 2   5

Soutěžící si následně rozdělili body takto. Tereza Vojtovi, Patrik Evě, Vojta Patrikovi, Eva Vojtovi, Robert Jitce, Michaela Patrikovi, Jan Evě a Jitka Michaele.

Výsledky a zhodnocení

Pátý díl ovládla Eva Burešová, do celkového pořadí si připíše 39 bodů.

Možná začínám být soutěží přesycen, jelikož i tento týden považuji za velice slabý. Vlastně se mi po několika dnech vybaví jen Robert Jašków, ostatní čísla často trpěla po hlasové stránce, což mnohdy nezachránila ani práce maskérů. Divácky je ale show stále populární, tento díl sledovalo v průměru 918 tisíc diváků.

 

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Tvoje tvář má známý hlas

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Tomáš
Reagovat

Tak tahle show je vážně neskutečná nuda a upřímně doufám že se už jedná o poslední řadu. Tohle vážně ještě někdo sleduje?

2
Johana
Reagovat

@Tomáš: já si to dám ze záznamu, u některých vystoupení kouknu na začátek a přeskočím, přeskakuji i většinou trapné hodnocení poroty a rozhovory se soutěžícími a samozřejmě početné reklamy…pak to mám tak na půl hoďky i s opakováním některých povedených vystoupení a to se dá:)
Letos mě překvapil a neskutečně baví Bob Jašków a kvůli němu se těším na každý díl. Jeho Florence se u mě zařadila na vrchol k Cínově Montserrat.

3
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tak proč na to čučíš, Tomášku ?

4
Bezík
Reagovat

Evička opět nezklamala, to ona snad vůbec neumí. V dalším díle má bohužel sračkorapopop, asi aby se trochu srovnalo skore :D. Nejhorší snad tentokrát Mašková, jí opravdu není dán sebemenší herecký talent.

5
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Já na to právě nečumím, jen vždycky stačí když jedno vystoupení z toho náhodou zahlídnu a říkám si že už je to ohrané a že už tahle show nemá divákům co nového přinést.

6
libena
Reagovat

a já si to klidně zhlídnu, v každém díle se najde jedno dvě tři povedená čísla, tentokrát u mě vyhrál robert jaškow – to bylo neskutečně věrný! na dalších místech eva burešová a vojta drahokoupil

už jsem to psala jednou, ale tentokrát to porota opravdu přehnala – tak přeceňovanou badinkovou a schneiderovou, to je hrůza…

btw. – to je dost dobrý ty názory z youtube! tleskám :-)

7
Ally
Reagovat

@Bezík :) a já taky nečučím ..tak proč jsem lezu ?:)
nečučím asi z principu, ne že komerce. a tak..ale nebaví mě ten nápad no ..měla bych ? :)

A co naColors jsi byl v létě..když jsme u komerce ?Páč jsme museli z těch hlavních komerčních ehm záležitostí :) utíkat na vedlejší pódia..
Sorry za off topic :)

8
Bezík
Reagovat

@Ally: Proč utíkat ? Jsem z těch vedlejších skoro neodešel :D No je fakt, že kromě SS je tohle moje druhá úchylka … asi to se mnou začíná bejt vážný, musím to probrat u vína se svým psychiatrem :D Čučet bys asi neměla, určitě to nejni zdravý ;-) :D

9
Lukša
Reagovat

@libena: Díky za odezvu, asi bych z toho mohl zavést tradici :-)

10
Aža
Reagovat

Dívám se jen na zpěváky, porota je nekonečně ukecaná. předvádí se víc jak učinkující.
Zatím nic, co by stálo za řeč, pořad jde dolů.
Ze záznamu jsem ale sledovala v neděli Markízu. Tam byl velmi dobrý Miro Šmajda, ,
roztančil twistem celou halu. I následující herec (jméno ?) hrál na piáno a krásným
chraplákem bodoval. I tam porota je neskutečně trapná….. ale jinak dobrý.

11
libena
Reagovat

@Aža: miro šmajda je čím dál lepší :-)

na klavír hrál dárius kočí a představoval axela rose (november rain)

jinak nebyli špatní ani juraj loj (meryl streep v mamma mia), mária bartalos (jako ciara – level up, u nás s ní zazářil vojta) a Ivana regešová (beyoncé, love on top)

v příštím nedělním kole bude v porotě chybět dano dangel (byl v zahraničí) a nahradí ho helena vondráčková! (o té už jsem neslyšela ani nepamatuju…prý má zkušenosti z polské verze tváře – o tom nic nevím)

@Lukša: nmz – fakt dobrej nápad, pokračuj

Přidat komentář