Panáček v reality show

Zlatá maska Má známý hlas 2020 (1)

5. Září 2020 | napsal(a): | reality show: Tvoje tvář má známý hlas, Zlatá maska

Zlata-maska

Začíná podzim, začínají víkendové premiérové show. Následující soboty budou patřit 7. řadě Tváře, neděle poté naprosté novince Zlatá maska. Na koho a na co se těšit?

Tvoje tvář má známý hlas

Nový moderátor, Ondřeje Sokola nahradil Vladimír Polívka.

Nová porota, Jakuba Koháka nahradil Ondřej Sokol, Janka Ledeckého účastnice 5. řady Eva Burešová, zůstal jen Aleš Háma.

Noví soutěžící, zpěvačka Bára Basiková, herečka Jitka Čvančarová, česká Miss World 2015 Andrea Kalousová, herečka Erika Stárková, zpěvák Albert ČernýJordan HajMartin Schreiner a Bořek Slezáček.

Zlatá maska

Soutěže se účastní 12 osobností – herců, sportovců a zpěváků – 6 z Česka a 6 ze Slovenska. Nikdo ale neví, o koho se jedná, všichni jsou totiž zamaskovaní. Masky budou tančit a zpívat v duelech, přičemž na konci každé epizody jeden z těch, co v duelu neuspějí, vypadne. Až poté bude odmaskován. O výkonech budou kromě poroty rozhodovat i diváci. V porotě budou stálými členy Jakub Prachař a Michal Hudák, které doplní například Jiřina BohdalováLibor BoučekMarta Verner nebo Celeste Buckingham. Moderátorem bude Martin Pyco Rausch, kterého Prima s Jojkou lanaří do jarní řady Talentu.

Závěrem

Při správné konstelaci hvězd a zájmu ze strany vás, čtenářů, se můžete každé pondělí těšit na shrnutí z obou show. A hlavně na (živou) diskuzi. Jak vás obojí baví, co byste vytkli, co pochválili?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Tvoje tvář má známý hlas, Zlatá maska

Diskuze k článku

Počet komentářů: 55
1
Bezík
Reagovat

Tvář se obsazením letos moc nepovedla. Dvě „báby“ (Basiková, Čvančarová), dva marťani (Černý, Haj – co v tom ty kluci proboha hledají ?), slabej Slezáček, misska co je fakt především misska :-D, takže OK je dle mě jen Erika a Martin. Polívka mi nevadí, porota proč ne, Evička je fajn. Nevíte, kdy by měla začít slovenská „Tvár“ ?

2
Monika
Reagovat

@Bezík: No zrovna Martin byl uplne tragickej, ocekavam, ze to bude jeden z nejslabsich clanku a vlastne zbytecnej ucinkujici. To mi tak nejak prijdou letos asi vsichni. Buresova v porote je taky hrozna, porad se tlemi jako deme.t, neumi byt vtipna ani trefna, na kazdou vetu hihihi, jak nejaka zamrzla pubertacka. Kam se hrabe na inteligentni a vybornou Bagarovou, uplne jina uroven.

3
Bezík
Reagovat

@Monika: No vidíš, konečně se lišíme co se názoru týče úplně ve všem :-D :-D Tak to má být, ta shoda v poslední SS byla nějaká podezřelá ! ;-)

4
Tom
Reagovat

Já jsem spíš zvědav, jak dopadne ta Zlatá maska. Tvář už delší dobu nesleduji, už mi to zhnusili stejně jako Talent.
Myslím si, že u nás a na Slovensku se ta Zlatá maska nechytne, ale uvidíme :)

5
Monika
Reagovat

@Tom: Podle me to bude hroznej propadak, jsem byla z desena uz z tech ukazek Zlate masky.

6
Lukša
Reagovat

Včerejší Tvář nuda, nuda, nuda. O Masce skoro nic nevím, takže uvidíme :-)

7
Bezík
Reagovat

Zlatá maska je neskutečná kravina, nechápu Pyca že do toho šel. Asi mu docházejí prachy bo co …

8
Okno
Reagovat

Konecne zajimava show. Star Dance me nudi, Tvar by mela smysl nazivo, ale jinak nic moc a tahle Maska ma plus v tom, ze te fakt mrte zajima, kdo tam je. A ty masky jsou luxusni! A ze zlakaj Zdenala, tak to me dostalo. Hodne dobry.

9
Monika
Reagovat

No ty kraso Zlata maska je takova bejkarna, ze ji nic neprekona. To bylo otresny, jsem zvedava na reakce. ja cekala hruzu, ale predcilo to ma ocekavani a souhlas s bezikem, nechapu, ze si Pyco kazi svoji moderatorskou prestiz v takove silenosti, to je fakt zoufalost.

10
Monika
Reagovat

@Okno: Ahoj Maxxi, rada te tu zas vidim, ty nikdy nezklames :-))

11
Okno
Reagovat

Hlavne jednou to vidis a musis sledovat kazdej dil, protoze chces vedet kdo pod tema maskama je. Hodne vychytanej koncept. Par tipu mam, ale nevim, to se fakt tezko odhaduje. Hlavne me zajima jednorozec

12
Okno
Reagovat

@Monika: Wait, what?

13
Monika
Reagovat

Tak ctu ohlasy na sitich, dostava to slusnou naloz, naproste fiasko, aby to vubec vsechno odvysilali :-)))

14
Lukša
Reagovat

Tak holky a kluci, tohle nedám. Konstelace hvězd je bohužel v nepořádku a já si asi nechci kazit každou sobotu a neděli sledováním tohohle. U Tváře se aspoň může člověk na něco těšit, sledovat své oblíbence, poslechnout oblíbený song, ale u Masky? Stačí kolem 10. zapnout TV a mrknout, koho do té šaškárny zlanařili.

15
Lady XL
Reagovat

Masku jsem viděla od cca půlky a jen zírala, co to je za …. ehmm. Ale je pravda, že mne zajímá, koho do toho zlanařili. Ale bohatě mi bude stačit vidět poslední scénu s odhalením. Teď jsem tušila, že „vyhodí“ toho, koho vyhodili. Bylo evidentní, že zrovna moc neumí zpívat, protože mu ani nebylo pořádně rozumět díky tlamě… A tak jsem nakonec i taky souhlasila s tím, že by to mohl být Zdenda. A taky jo…
No záběry do zaplaceného publika mne taky dostávaly. Ach jo, naprosto zbytečný pořad hodící se tak možná do japonské televize… A na Tvář už se nekoukám dávno.

16
Iv. Sa.
Reagovat

@Lady XL:

Tak tomu říkám výdrž, cca do půlky… ;-)
Zuby nehty jsem vydržela ani ne 10 minut a už nikdy víc, jen se budu někde zpětně dočítat, kdo se nechal do toho bizáru zlanařit. A to byl Pyco /spolu s Adélou Banášovou/ můj slovenský moderátorský idol. Bohužel, Pyco, včera se mi zasekla ruční brzda, v tomhle dál nejedu :-/

17
Michal V.
Reagovat

Trochu mi to prislo jako kdyby nekdo na prime dostal nasledujici ukol „zpivajici celebrity v maskach frci, tak udelejte neco podobnyho, ale tak aby nas nikdo nemoh zalovat skrz licenci“ a vzniklo z toho tohle…
Zarazi me, ze to nikoho netrkne uz v zarodku, me stacilo precist perex a bylo mi celkem jasny, ze to bude nejaka brutalni bejkarna.
No vysledek prekonal ma ocekavani, negativne…
A pritom je mi jasny, ze tohle urcite nebylo levny… 12 celebrit, 4 celebrity v porote, pyco taky urcite neni levny….
jako asi trochu usetri na licidlach, ale ty kostymy taky nebudou nejlevnejsi a budou na miru… no nevim nevim…
Videl jsem tedy jen posledni 2 vystoupeni…u „krokouse“ snad o zpevu nemohlo byt reci vubec a chobotnicku jsem prepnul…
Jediny zajimavy okamzik bylo odhaleni…a uprimne by me zajimalo jak to ma porota s tim tipovanim, protoze myslim Prachar (nebo Boucek) radili Pohlreicha taky ale nerekli ho…a pan slovensky porotce jako jediny to teda dal spravne, takze bych se vubec nedivil kdyby meli dopredu nejaky seznam celebrit a jen delali srandu s tim, ze nevi.

18
Piha
Reagovat

Podle mě teda nejjasnější byl Ufon-Kraus a Jednorožec-Burešová…Nechápu že někdo z porotců sice řekl Krause ale nakonec to změnil na Matuše,myslím?Ten byl totiž nejvíc jasný ze všech.

19
Lucas
Reagovat

Je tu vůbec někdo, kdo viděl americkou nebo britskou verzi Masky? Je to sice ptákovina, ale mě to baví. A ta česká verze oproti těm zahraničním nebyla o moc horší. Alespoň to zachránilo pár dobrých výkonů a jsem zvědavej, kdo to všechno je.

20
Bezík
Reagovat

@Lucas: Neviděl, a jsem za to velmi rád :-D Tahle stupiďárna už je hodně přes čáru !

21
Lucas
Reagovat

Tak tu budu skoro jedinej, koho tenhle formát baví. Když člověk přistoupí na to, že je to hodně bláznivý, tak je to zábavný.

22
Johana
Reagovat

Nic moc jsem od Zlaté masky nečekala, takže zklamaná jsem nebyla, dokonce jsem se bavila.
Pyco a porota občas vypustili dobré hlášky, zpěv jednorožce a ufona super a když šel ufon na pódium a tykadly zavadil o futra, normálně mě rozchechtal.
@Piha: já tipuji Blanarovičovou za jednorožce, ta slovenština byla bezchybná. Ještě mě napadla Badínková, ale ta je postavou vyšší…no uvidíme:)

23
libena
Reagovat

@Lucas: nejsi sám…už jsem to psala u jiného článku. viděla jsem všechny 3 americké řady masked singer, jednu britskou a australskou. no a právě běží druhá australská řada. mě to fakt baví.
jen jsem u té české prostě nějak v rozpacích. ti porotci si moc skáčou do řeči a pyco je oproti zahraničním verzím hodně ukecaný. jinde je role moderátora daleko menší, pouze ohlašuje co bude nebo lehce komunikuje s porotou. hudební výkony ale jsou super. masky taky nezaostávají. ale vadí mi, že hudební podkres při sundání masky je moc tichý, přece jen je důležité aby maska byla odložena přesně ve chvíli, kdy vygraduje hudba. dál mi vadí, že je ukázáno komu „fandí“ jednotliví porotci – aby někdo křičel – jednorožec…ufon…atd. – to by asi porotci neměli dělat. teda ani jsem to jinde neviděla. a neseděla mi tam „jiřinka“, přece jen už…kluci dobrý

24
Lucas
Reagovat

@libena: Tak aspoň někdo :) jinak v těch výtkách v podstatě souhlasím. Ale hlavně, že se najdou i dobří zpěváci.

Jinak ty zahraniční verze měli většinou kolem 1 hodiny, ne? A my to máme zase trochu protáhlejší.

25
Johana
Reagovat

@Johana: …nebo Daniela Šinkorová, ta také tancuje a zpívá dobře.

26
J
Reagovat

Viděl jsem oboje a přiznám se, že ta Tvář už mě moc nebaví. Problém televizí je, že se lidem něco líbí a oni pak dávají tentýž formát honem rychle x krát za sebou. Poprvé se to lidem líbí, pak začne popularita upadat až se to lidem div nezprotiví. Výměna moderátora Tváře ok. Bez Sokola v porotě bych se ale obešel, přišlo mi, že do toho Polívkovi občas moc kecá. Bohužel učinkující mě moc neoslovili. Krom Eriky Stárkové nikdo, kdo by mě nějak zajímal a kvůli komu bych se na to chtěl dívat… ale chápu, že je těžké vybrat někoho, kdo se k tomu upíše.

Naopak Zlatá Maska mě docela bavila. Pyco je fajn, Boučka v porotě snesu, Prachaře už méně, Bohdalka byla naštěstí jen host. Jedinou chybu v konceptu vidím v tom, že kdyby osobnosti vybírali jen z řad herců a zpěváků, lidi by to bavilo asi víc. Kolik Čechů zná třeba Slovenské moderátory, sportovce nebo baviče či modelky. A stejně tak opačně. Nevim jestli bych tipoval Pohlreicha pod maskou, ale bylo vidět, že to je někdo, kdo neumí moc zpívat. Navíc je trochu vidět, že je zas domluvené, jak budou osobnosti vypadávat. Tím že je to ČR+SK pořad, budou se snažit aby to jako „náhodou“ bylo vše nastřídačku… Ale za mě zatím dobrý, bál sem si i kvůli reklamám stopáže pořadu, že to bude mít tak 3,5 hodiny, docela mě překvapilo, že se vešli do 120 minut…

Nejvíc mě pobavily diskuze na IG, kde měli lidi hádat kdo je pod maskou. Osobnost evidentně mluví slovensky, ale všichni píšou česká jména. Osobnost o sobě mluví v mužském rodě a lidi píšou ženská jména. OMG národe národe, kam spěješ :))))

27
libena
Reagovat

@Lucas: ano, ty stopáže jsou dokonce jen cca 42-45 minut na šest nebo pak pět soutěžících.

@J: myslím si, že vybírat jen zpěváky a herce je málo. natož v našich končinách. v zahraničí, kde je přehršel těchto umělců, se vybírá do soutěže fakt odevšad. a navíc třeba v británii soutěží i američané, v austrálii také atd…to u nás nejde, jsou to jen češi nebo slováci. v cizině soutěžili např. moderátoři, sportovci (kupodivu někteří i umí zpívat), youtubeři, no a kdo by si tipl, že tady bude zpívat i politička sarah palinová? o tom to je, spíše objevit zpívajícího neumělce :-)

soutěžící namátkou – dionne warwick, chaka khan, operní pěvkyně jackie evancho, barry zito, jojo siwa, tyler „ninja“ blevins, dr. drew pinsky, terry bradshaw, torri spelling, ricky lake, la toya jackson, jake shears, cee lo green, rummer willis ….

28
Lucas
Reagovat

@libena: Jackie Evancho pro mě byla obrovský překvapení :))

29
GodfatherCZ
Reagovat

@Lucas The Kitty :) to bylo první co jsem z formátu The Masked Singer viděl . Jako její velkej fanda musim uznat , že byla fakt super . Přecijen mi přijde , že v USA ten formát berou trošku jinak než naše produkce společná s Maďarskou ( Álarcos énekes ) Mají i stejné masky :)

30
Lucas
Reagovat

@GodfatherCZ: Znám Jackie Evancho už od dob AGT, ale vůbec mě nenapadlo, že Kitty je ona, byla skvělá :)

Teď koukám na ty maďarský masky, no jo, ony jsou fakt úplně stejný. No jo, ušetřili :)

31
GodfatherCZ
Reagovat

@Lucas Taky jsem jí měl vždycky víceméně zafixovanou víc do opery , ale evidentně zvládá všecko . Jinak 23.9. by měla snad začít 4 sezona v USA , tak docela uvažuju , že tomu formátu dám šanci a budu to sledovat aktivně :D

32
libena
Reagovat

@GodfatherCZ: no super :-) takže já budu sledovat určitě taky

33
Lucas
Reagovat

@GodfatherCZ: Právě, zvládla to skvěle :)

To já budu koukat taky! :)

34
libena
Reagovat

tak koukám, že k novému dílu masky už ani nikdo nediskutuje…škoda. já jsem se přistihla, že mě to tentokrát bavilo mnohem víc než minule. že by porota;-)
a když si lev sundal masku, tak mi to prostě přesně k marošovi sedlo. porota odhalila i tu českoslovenštinu (dobrý). jen ty nápovědy ke lvovi by mě přivedly k milionu dalších lidí. byly hrozně obecné a nic neříkající.

35
Lucas
Reagovat

@libena: Já se vždycky aspoň pár větama připojím :) včerejší díl mě bavil taky víc. Lev mi taky pak k Marošovi sedl, super překvapení. A co další tipy, máš nějaký? Já vůbec nevím, jen mě napadl k Pandě Lou Fanánek Hagen, ale nevím, nevím :D

Jo a ještě k minule, co mi vadilo – že Pohlreich měl hodně změněnej hlas, takže to člověk vůbec nemohl poznat, tak snad už to takhle nebude..

36
Lukša
Reagovat

@libena: @Lucas: Já vám to přeju, ale mně stačilo zapnout v 10 a kouknout, kdo je lvem a to ze Zlaté masky stačilo :D Někdy v polovině nahodím nějaký článek, možná se pustím i do malého hodnocení.
A užívejte si pořadu v nedělní večery, dokud to jde. V Česku Maska ztratila 32,6 % diváku, na Slovensku dokonce 48,2 %.

37
libena
Reagovat

@Lukša: njn…smutný

ale víš, já si myslím, že přece není tím nejdůležitějším v týhle show jen to, kdo je pod poslední maskou. mě by teda nestačilo mrknout jen na výsledek odmaskování. to je jako kdyby vysílali detektivku a podívala bych se jen kdo vraždil….jde o zábavný pořad a mě prostě ty tipy a dedukce baví. každého baví holt něco jiného, já třeba zase nedávám absolutně výměnu manželek. a když v masce někoho neznám – hlavně ze slováků, tak si rozšířím obzory a mrknu na něj o koho jde. jsme už od těch slováků odstřižení hrozně moc – bohužel. jejich kultura mě fakt baví, mají moc šikovný lidi (viz třeba slovenská tvář).

no a docela mě dostalo, že u robota byli napůl v tipech kluk x holka! přistihla jsem se, že sama nevím, ale tip ewa farna mě pobavil – no a proč ne :-) ale vojta dyk to rozhodně není, protože to by bylo pod jeho úroveň…
@Lucas: lou v pandě? docela dobrý. tipovala jsem, že by zmrlina mohla být mašková

38
Lucas
Reagovat

Mašková, jo? Já teda nejdřív hádal, že je to nějakej chlap, co se snaží napodobit ženskej hlas :D a pak mi to přišlo jak nějaká starší ženská, ale nevím. Ale nejvíc se mi líbil Robot, jak to rozjel na Bruna Marse :)

39
Monika
Reagovat

@Lukša: Tak to je masakr, ocekavala jsem velkou ztratu, ale ze az takhle vyraznou. jestli to tak pujde dal, stahnou to minimalne z hlavniho vysilaciho casu, ja uz vcerejsi dil taky vzdala, to se neda, porad pro retardovane. Snad nic horsiho v ramci zanru jeste nebylo.

41
cannis
Reagovat

A bude prosím nějaký rekap Tváře? díky :)

42
Lukša
Reagovat

@cannis: Podobně jako u Masky, až bude někdy nálada, tak třeba něco ano :-)

43
Cannis
Reagovat

@Lukša: ok budu tak já budu vyhlížet :-D

44
libena
Reagovat

tady libena – dle komerční moniky retardovaná ;-/ to přežiju…

včera fajn, jak nemusím martu jandovou, tak překvapila svými tipy. u chobotničky jsem v prvním dílu hned tipovala lucii bílou, ale její ilona csáková taky není marná skvěle odhadla evu burešovou – podle zpěvu. tak to je dobrá. světlá místa měla i jiřinka. oba kluci v pohodě. odhalení evy burešové je škoda, protože zpívala nejlíp.

beru zpět zmrzlinu maškovou, opravdu jde starší dámu, navíc slovenku…

vadí mi změny v porotě. měli by být 4 stálí členové plus max. jeden host navíc.

45
Lucas
Reagovat

@libena: Já už tam pak taky tu Evu slyšel, tak jsem rád, že jsem měl pravdu :D ale nechápu, že postoupil Buldoček a Eva vypadla. Opravdu byla nejlepší. Škoda. U Ufouna si myslím, že je to ten Kraus.

S tou porotou souhlasím, alespoň kdyby tam byli ti 3 stálí.

Jinak nevíte někdo, co se zpívá ve znělce? :D na na na, na na na, who’s behind the mask? Ale ty první věty jsem nedokázal rozluštit :D

46
libena
Reagovat

tak už nám masku stáhli z vysílání:-(

47
Lucas
Reagovat

@libena: Čekal jsem to.. ale píšou jen, že ji stáhnou na méně atraktivní vysílací čas.

48
Monika
Reagovat

Presne to jsem psala od zacatku, to bylo jasny, ze tenhle dementni porad neni pro ceske publikum a ze ho stahnou, stacilo pet minut. Clovek, ktery se to rozhodl pro Primu zakoupit, by okamzite mel dostat padaka, naprostej ulet.

49
libena
Reagovat

@Lucas: tak to bych byla ráda, aspoň bych to dokoukala.
já poslouchala evropu 2 a leoš mareš řekl, že to je zrušený. prý – nezachránila to ani jiřina bohdalová….

50
ulita
Reagovat

@Lucas:
nevím jak znělka, ale intro, které mají na youtube před písní je „who am I, who am I, who’s behind the mask“.

51
Lukša
Reagovat

@libena: Od 4. října až v 21:25.

52
Inbezka
Reagovat

Tak mně se jakž takž líbil jenom poslední díl. V prvním díle mě naprosto otrávila právě Jiřinka a to, že Prachař s Boučkem se zoufale snažili dělat zábavu . V pořadu Máme rádi Česko je mám ráda, ale tady toho bylo opravdu moc. V druhém díle jsem si oddychla, že tam Bohdalová není, ale stejně jsem koukala jen tak bokem – no a ve třetím hups – zas Bohdalovou vidím. Při vší úctě k tomu, co za celý život dokázala, stejně říkám ne, ne. Tohle snad nemá zapotřebí. Ale díky Martě, která tady byla super, jsem to dokoukala.

53
GodfatherCZ
Reagovat

Tak lidi kdopak sleduje 4 sezonu The Masked Singer USA ? .. první díl Ačkovýho setupu masek parádní :) výkony masek na jedničku a opravdu mě zajímá kdo je pod maskou 2 soviček ve vejci xDD . K česko-slovenské mutaci , že ona Bohdalka s JOJkou podepsala nějakou výhodnou smlouvu už od dob zaskakování v ČSMT ? :D to je děs . Jinak k tomu asi nic nemám co se produkce týče , na našem malém rybníčku je to tak jako tak jen na jednu sezonu a sbohem :D . Nehledě na fakt , že to lidi nebaví a sledovanost jde dolů .

54
libena
Reagovat

@GodfatherCZ: tak super, jdu na to, já si to stahuju a pak se teprve dívám. už se těším :-)

a k té naší masce?? – nevím proč si někde mysleli, že by to měla bohdalová zachránit (jak je uvedeno v nadpisu na super.cz). od začátku jsem říkala, že je spíš kontraproduktivní. ona ty mladý fakt holt už nezná, a navíc slováky…já myslím, že koukala i na evu burešovou jak na zjevení :-(

55
libena
Reagovat

@GodfatherCZ: tak já bych asi propustila popcorn…, i když minule šel jako první lil wayne, teď busta – ach ti rapeři :-)

vítám vylepšení se soutěží porotců, hned od začátku jsem si říkala, že by bylo fajn sledovat, kdo se kolikrát trefil. přestože si tentokrát správně tipl robin a nicole, já bych si myslela, že tuhle soutěž vyhraje nakonec jenny. připadá mi, že uvažuje nelogičtěji. no ken to určitě nevyhraje :-) jeho tip s madonnou byl faaaakt mimózní (madonnu miluju, ale takhle rozhodně nezpívá).
mě se možná nejvíc libila žirafa. jo a tip na popcorn tina tiurner mi nepřipadá špatný. sovičky jsou vtipný nápad, ale myslela jsem si, že budou i chodit…

Přidat komentář