Panáček v reality show

Tvoja tvár: Katastrofální slovenské finále

13. Listopad 2018 | napsal(a): | reality show: Tvoje tvář má známý hlas

ttzp10

Slovenská Tvář v tomto týdnu zakončila již svou 4. řadu, bohužel ale kvalita posledního dílu srazila celkové hodnocení o několik stupňů níže, než by si show za předcházejících 9 týdnů zasloužila. Pěvecké výkony i maskéři totiž většinou předčily české kolegy.

Jasmina Alagič a Martin Harich ako Rytmus a Igor Kmeťo

Tady se nezadařilo, není Rytmus náhodou minimálně 2x prostorově výraznější? Jasně, Jasmína je kost a kůže, ale malinko ji vycpat mohli. Co se zpěvu týká, nic výrazného, od Jasmíny klasický výkon.

Mária Bartalos ako The Weeknd

Ne, ani Mária tento večer nezachránila. Z tohoto by šlo vytřískat mnohem víc, v jejím podání z toho byla unylá balada bez výrazu.

Dárius Koči ako Cher

Dokud si nepřipomenete originál, možná vám to tak špatné nepřijde. Ale poté… no, netřeba pokračovat. Proč musí pánové vystupovat jako dámy a naopak? Vždyť je to finále, mají přeci ukázat to, co jim jde nejlépe.

Juraj Loj ako Shakira

Vymítání ďábla nebo snad tanec čarodějnic? Juraj Loj předvedl vystoupení, které by mu Baba Jaga mohla závidět. Na hranici s ním!

Miro Šmajda a Ivana Regešová ako Eros Ramazzotti a Tina Turner

Nejlepší vystoupení večera. Jak pěvecky, tak pohybově (i když toho pohybu samozřejmě nebylo tolik třeba). Maskéři neměli mnoho práce, přesto to stačilo.

Martin Nikodým a Zuzana Haasová ako Lucie Bílá a Ilona Csáková

Dohodneme se, že to raději nebudeme komentovat, což?

Jasmina Alagič, Mária Bartalos, Juraj Loj, Dárius Koči ako ABBA

Zpěv? Špatný. Zpěv dohromady? Strašný? Vystoupení celkem? U dam pěkná práce maskérů, obě zastínily zbylou dvojici. Jinak ale opět bída.

Martin Pyco Rausch ako Nina Hagen

Plusové body za to, že na rozdíl od Ondry Sokola to Pyco bere aspoň trochu vážně. Vlastně docela dobré, za tento večer v lepší polovině.

Peter Brajerčík ako Lenny Kravitz

Co by to bylo za finále, kdyby nevystoupil předešlý vítěz. A oproti Děrgelovi, který si stejnou píseň střihl také tento týden, je třeba uznat, že poslouchat se to dalo.

Vítězem čtvrté řady show Tvoja tvár znie povedome se stal Dárius Koči.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Tvoje tvář má známý hlas

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Bezík
Reagovat

Lukša : Podrobně už jsem se vyjádřil pod minulým článkem, tak snad jen k tvému hodnocení. V zásadě jsme to viděli úplně stejně, jen poslední dvě hodnocení mám trochu jinak. Pyco jako Nina Hagen byl výbornej a pokud mám srovnávat se „soutěžícími“, tak nikoliv v horní polovině ale na špici. Brajerčík pak byl podle mě ještě o dost horší jak Děrgel. Ten aspoň umí hrát a být zábavnej, Brajerčík neumí naprosto nic a buď předvede maximálně trapnou parodii, nebo bezbřehou nudu. Jeho Krawitz byl ten druhý případ.

2
Petr
Reagovat

No ceske finale bude podobne, nechapu proc treba Tereza bude Gott, ale Eva bude Beyonce coz vime je zpevacka kterou zpivala jiz pred x lety vCSMT a ma ji dokonale nastudovanou .Je z tehle rady nejlepsi ale je to nezpravelive ze Terce dali Gotta co nema sanci napodobnit

3
libena
Reagovat

dárius koči vyhrál zaslouženě, fakt dobrej, hlavně hlasově se dokázal měnit až neuvěřitelně. podle mě byl nedoceňovaný miro šmajda, který měl být ve finále a taky ivana rezešová – to jejich poslední vystoupení bylo top! vyměnila bych je za jasmínu a juraja

pyco byl úžasnej, spolkla jsem mu to i s navijákem

porota byla tentokrát opravdu velmi, velmi žoviální až pitomoučká, prostě mleli pátý přes devátý. přitom jindy bývají fajn – asi už slavili předem :-)

4
libena
Reagovat

sorry – samozřejmě ivana regešová :-)
(zatracený televizní noviny – pak si spletu zbohatlou kriminálnici s umělkyní…)

5
Lukša
Reagovat

Vlákno k finále bude hned zítra. Pokud vydržíte do rána, počkejte s hodnocením tam :-)

Přidat komentář