Panáček v reality show

StarDance 2016 (19.11.) dnes se tančí s Parapletem

19. Listopad 2016 | napsal(a): | reality show: StarDance

Dnes se bude tančit v rytmu charity a tak nikdo po dnešních tanečních výkonech ve StarDance neskončí. A co více, vaše SMS půjdou na dobrou věc. Užijte si dnešní večer plný dobročinného tance. 

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Khajka
Reagovat

Tereza buď čte Panáčka, nebo kamarádí s Dianou, neboť ode dneška můžeme hlasovat pro naše fanoušky. ;-)

2
orchis
Reagovat

Letos mě nadchl večer pro paraple o trochu míň než loni…
je to možná s podivem, ale nejvíc jsem si užila poslední tanec – Bank s Krejčířovou

3
Mik
Reagovat

@ orchis: To je vcelku logické, už to nebyla překvapivá novinka, jako loni. I tak ale musím říct, že tam téměř všechny trojice vymyslely nové a zajímavé prvky a oproti loňsku se za vozíčkáře účastnili v podstatě všichni dost pohybově a „vozíčkově“ nadaní a disponovaní. Jediná trošku statičtější byla tanečnice od Piškulů, ale tam to zase dynamikou doháněli oni, možná že ji zastínili nebo nedali až tak prostoru.

Ondra měl stejné štěstí jako loni Maruška, že dostali sportovce a akčňáka, který si s vozíkem hraje s naprostou lehkostí. To bylo vidět už při nástupu trojic v úvodu. A při tanci skutečně využili předností všech třech, byli asi celkově nejlepší, byť dámy vozíčkářky byly milé a šikovné také.

Takže jak avizoval Svěrák, mně se po tom celkově zdařilém a užitečném večeru spalo dobře:-)

4
bezík
Reagovat

Včerejšek bych hodnotil jedině podle míry a kvality zapojení „vozíčkáře“, vlastní tanec soutěžících bych trochu pominul. A v tom byli (jak příznačné :D) nejlepší moji „netaneční“ favorité Ondra Bank a Manu (Manu forever ! :D) , naopak jasně nejhorší nejlepší tanečníci Piškula s Lálovou, kteří to pojali jako svoji exhibici nějak doprovázenou vozíčkem. Možná se tu skutečně ukázala poněkud slabší choreografická invence Lálové.
A příští dvě kola, Ondro, Manu, vzhůru do finále !!! :D O tom, že vyhraje Piškula už asi nemůže být pochyb.

5
Mik
Reagovat

A z Piškuly nám kadeřnice vyrobily Ondera:-)

Přidat komentář