Panáček v reality show

StarDance 2016 (12.11.) večer filmových melodií ukončil tančení Anny K a Marka Hrstky

12. Listopad 2016 | napsal(a): | reality show: StarDance

stardance-anna-k-marek-hrstka

Romantický scénický tanec Anny K a jejího tanečního partnera Marka Hrstka na ústřední melodii filmu Město andělů získal od poroty 31 bodů. Ani to však nestačilo, aby neskončili ve výsledném hlasování jako poslední a tak po 6. večeru opustili StarDance 2016.

V již šestém večeru StarDance 2016 se budou zbývající páry vytáčet v rytmech filmových melodií . Kdo vypadne tentokrát a koho bude příliš tížit včerejší Svatomartinská husička ? Uvidíme dnes večer na veřejnoprávní ČT . 

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
Jana
Reagovat

Tak Zach bohuzel dneska za me slabota, podle me se pokouseli o umeni a moc se jim nepodarilo… i kdyz chlap v obleku a bos je pro me strasne sexy :-)))
Zato Bank… WOW!!

2
Jana
Reagovat

Tak se obavam, ze Ridi po dnesku zustava :-(

3
sojkap
Reagovat

Pro men dneska TOP Bang a Piškula-nádhera oba páry

4
Jana
Reagovat

Tedy to je rozdane tak, ze ta tymovka bude hrat obrovskou roli…

5
Keliška
Reagovat

Zdravím panáčky :-) Doufám , že mi nevypadne Plodková… Po SD to tady zase zdrbnu :-)

6
sunrise
Reagovat

Ač obvykle nekomentuju, co má kdo na sobě a snažím se věnovat jen tanci, tak pro mě dnes absolutně nejhorší zážitek to, do čeho navlékli Annu K.

7
peritknie
Reagovat

@Jana: Bosej Bond by sexy byl, bosej Zach sexy nebyl. Asi je v těch jeho výškách nějakej řídší vzduch

8
bezík
Reagovat

Anička … fňuk fňuk ….

9
Litocha
Reagovat

Dnes se mi kupodivu docela líbili kuchařští (i když to bylo, jak taky jinak, o exhibici taneční partnerky), nejvíce mě zaujali Piškuláci (ale ani Bankovci nebyli vůbec špatní), vypadnuvší Anna K. mi pohyby trošku připomínala spartakiádu a bohužel na mě z jejich tance nešly ani Balašem vyzdvihované emoce (ne že by se tanečník nesnažil).

10
Litocha
Reagovat

Jen je zajímavé, že kostýmy Veroniky celkem výrazně už poněkolikáté cílí na první signální.

11
bezík
Reagovat

@Litocha: A Piškot včera necílil na první signální ? :D

12
Johana
Reagovat

Pokud bych brala v úvahu jen včerejšek, vypadnutí Anny K. bylo spravedlivé – byla opravdu nejslabší a připomínala mi spíš pětiletou holčičku při pokusu o tanec.
O Romana jsem se včera bála. Jejich tanec byl hodně překombinovaný a možná stačil jen jeden náhrobek na parketu.
Docela mě včera bavil Emanuel a Ondřej Bank, i když na 4 desítky to zas nebylo.
U Plodkové mám pořád problém s tím přehrávaným, sileným smíchem v medailoncích…je to herečka a měla by vědět, kdy překračuje únosnou míru. Mně tím irituje a kazí mi to pak i dojem ze soutěžního tance.
U Piškuly mám pocit, že mu začíná vadit přemíra ( nejenom ) taneční vášnivosti ze strany jeho partnerky a působí na mě čím dál odtažitěji a chladněji, i když technicky je to fakt dobré.

13
Litocha
Reagovat

@bezík: A podle čeho tak soudíš? :-D Jasně, že cílil (i když to nevypadalo jako jeho nápad), ale obvykle to tak u něj není.
Naštěstí jsem letos nezaznamenala moc košil rozepnutých do pasu, případně síťovaných, jak mají latináři v oblibě – to na mě u tanečníků působí asexuálně, až odpudivě.

14
bezík
Reagovat

@Litocha: Asexuálně až odpudivě ? Taky ještě zápasíš s orientací jako Pady ? :D ;-)

15
orchis
Reagovat

Shlédnuto až 3 dny poté. Díky všem za zajímavé postřehy.

Mně se zdálo, že někomu výrazně pomohla hudba (Bank, Ridi), u někoho vůbec nefungovala (Zach, Anna K.). Nejhezčí tanec měl určitě Piškula, ale když on se tváří tak …. jak se tváří :-) vážně, žádné emoce, jako kdyby ho to všechno nebavilo…

V porovnání s předchozími scénickými tanci předvedenými v minulých řadách (např. Anna Polívková nebo Táňa Kuchařová) teda celkový večer nic moc… můžou za to choreografie jednotlivých párů? Kromě Piškulovců to nebylo to pravé ořechové. Někomu se vcelku logicky nedostávalo dostatek vyjadřovacích prostředků- viz Ridi ( a to bylo hodně smutné… na takovou překrásnou hudbu… to mohl být zážitek a takhle to vypadalo spíš na komedii…i když nechtěnou)…
Někdo to zase výrazně přepísk s rekvizitama (Zach). Minimálně ta vlajka byla úplně zbytečná …
Tanec Anny K. jsem taky moc nepochopila ( a to jí mám hodně ráda)

16
Litocha
Reagovat

@bezík: Že by? :-)

17
Litocha
Reagovat

@orchis: Tak jestli je Piškula introvert nebo flegmatik, tak to tak prostě má. Neznamená to, že by nic neprožíval, jen to prostě není vidět. (Vemte si Plíškovou, taky nedává emoce najevo – a taky jí to dost vyčítají.) Ale je to o to výraznější v kontrastu s jeho partnerkou, která prožívá úplně všechno a naplno :-)

18
bezík
Reagovat

@Litocha: No jo, ale Plíšková je tenistka, tam je to spíš výhoda, viz Ivan „Hrozný“, ale Piškula je herec ne ? Když budu parafrázovat legendární rozhovor Dustina Hoffmana a Seana Conneryho :
Connery : Vy jste herec mladý příteli ?
Piškula : Ano, já jsem herec !
Connery : Tak proč to nezahrajete ?

19
orchis
Reagovat

@bezík: lol…
asi tak nějak, dobrý příklad :-)

20
Jarmila
Reagovat

@bezík: Nedá mi to,abych Vás neopravila. Ten legendární rozhovor se odehrál mezi Dustinem Hofmanem a Lawrence Olivierem při natáčení filmu Martatónec. Když si ráno před vypjatou scénou Dustin Hofmann postěžoval,že několik nocí nespal,aby vypadal patřičně strhaně,opáčil na to Lawrence Olivier “ A nestačilo by to zahrát?“ Jinak musím říct,že Piškula je od začátku nejlepší a na paty mu šlape Jana Plodková. Dobrá byla i Olga,ale ta už je v „propadlišti dějin“. Tyto dva páry tipuji na finále. A líbí se mi moc oba.

21
Litocha
Reagovat

@bezík: No jo, ono je to věc vkusu. Mně bude sympatičtější pojetí Piškuly, který se nenutí do něčeho pro něj nepřirozeného, než aby přehrával a působilo to křečovitě. (Tak na mě mimochodem působí „přirozený“ smích Jany Plodkové v medailoncích, který tady už někdo zmínil – přestože během soutěžního večera je mi sympatická, ty medailonky to vždycky trochu srazí. A celé působení Hunčárové-Onderové je pro mě jedna velká křeč.)

22
bezík
Reagovat

@Jarmila: Tak já znám jinou verzi, právě údajně s Seanem Connorym, kdy Hoffman asi 3x vyběhl několik pater a pak vysvětloval, že to je proto aby vypadal věrohodně uštvaně. Která je pravdivá, kdo ví :D

23
sunrise
Reagovat

@bezík: Vzhledem k mizivé diskuzi tady si dovolím dát sem odkaz na článek, kde je to v předposledním odstavci vlastními Hoffmanovými slovy popsáno zcela přesně. :-)
https://www.novinky.cz/zena/styl/247084-dustin-hoffman-v-mladi-jsem-mel-tezky-mindrak-z-nuloveho-stesti-u-zen.html

24
jarmila
Reagovat

No ať je to jakkoliv Dustin Hofmann je skvělý herec a mně přišel navzdory jeho malé výšce vždycky velice sexy.Teď někdy s ním budou dávat Malého velkého muže a tam tedy opravdu exceluje.

Přidat komentář