Panáček v reality show

StarDance 2015: Která dojde dál, Martina Marková anebo Katarina Štumpfová?

14. Říjen 2015 | napsal(a): | reality show: StarDance

StarDuvodTaneční partnerka Marka Taclíka má za sebou v třiadvaceti letech karieru nabitou velkými úspěchy. Jak k nim přišla ? Usilovnou dřinou už od dětství. Mrkněte se na díl cyklu Nehasit! Hořím! z roku 2006. Katarina Štumpfová je v našem StarDance nová, ale stejný formát soutěže si dobře ozkoušela doma na Slovensku. Zářila s dost šikovným tanečníkem, přežila i nevycválané dřevo. I na to se můžete podívat a zkusit tipovat, která z mladých žen bude úspěšnější.

Opakování dílu „Tanečníci Martina a Tomáš Markovi“ cyklu české televize Nehasit! Hořím! z roku 2006, uvede programu ČT2 ve čtvrtek 22.10. ve 2:15 v noci, ale v archivu je stále přístupný (alespoň v době zveřejnění článku) a tak se na něj můžete podívat klidně třeba zítra, když ne dnes.
Video zde

Takhle to Martině šlo celkem nedávno:

O nějakém podobném pořadu s ambiciózní Katarinou Štumpfovou sice bohužel nevím, ale třeba vám budou stačit ukázky z jejích posledních dvou účastí ve slovenském Let’s Dance

Juraj Mokrý & Katarína Štumpfová finále 2009

Katarina a Miro Šmajda 3 kolo 2010

S Populárním Ďuro Mokrým si užívala slávy i vítězství, s Mirem to zpočátku vypadalo ještě nadějněji a děvče se vinulo velmi snaživě. Přes všechno vinutí i pěknou vyučovací fušku, byl místo šerpy nasratý kukuč.
Katarina 2

Jakpak asi dopadne s Leošem?
No, na vítězství to možná nebude, ale jedním si podle mne může být jistá – Leoš jí kvůli sebekritice neuteče.

Poznámka na vysvětlenou: Miro Šmajda se tehdy díky neutuchající přízni svých fanynek dostal do poslední pětice ročníku, ale poté bez jakékoliv konzultace se svou partnerkou dobrovolně odstoupil s tím, že zdaleka netancuje tak dobře, jako zbývající soutěžící. Podle neověřených zpráv to Katarinu zaskočilo tak, že se skoro neudržela. Následně se ovšem spekulovalo, že za jeho odstoupením byla spíš než sebekritika, zpráva o autohavárii jeho matky při cestě na přenos. O tom, jak to dopadlo s placením pokuty 3000 eur, nemám zprávy, nicméně na usmíření Katariny Šmajdovi stačilo štěně Bišonka, které Katarina pojmenovala Sexy.

Zdroj obrázků: Česká televize, Fotoservis ČT David Raub, Blesk.cz, denik.cz

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Poštovní holub
Reagovat

Víc se mi líbí Martina Marková. A mám raději Taclíka, nijak zvlášť Mareše, takže u mě je jasné, kdo bude můj větší fanoušek.:) Ovšem jen z těchto 2 párů. :)

2
Jana
Reagovat

tak ten „nasraty kukuc“ tam nebyl ani tak proto, ze by se jim to nepovedlo, ale protoze Miro oznamil, ze konci – a nerekl ji to predem…

3
okkvp
Reagovat

@Jana: eh … kromě toho, že to v té poznámce podrobně popisuju, tak se dá též dojít k závěru, že nasratý kukuč odhalil, že Katarinka byla ozajstne nasratá, že jí to (tažení za slávou) zkazil.
Ta reakce ji podle mne prostě odhalila na kost.

4
Jana
Reagovat

@okkvp: to je tak, kdyz nekdo nejdriv pise a pak teprve docita – a uz to nejde smazat :-) ale je fakt, ze ambiciozni je zrejme dost, uvidime, jak to bude u nas…

5
Poštovní holub
Reagovat

@Jana: Prostě se s Leošem vzájemně utlučou ambiciózností.:)

6
Johana
Reagovat

Já myslím, že Katarína nevsadila na správného koně. Z Leoše už dlouho vyzařuje sebevědomí, sebestřednost a neurvalost , což lidi dráždí a můj názor je, že ho pošlou z kola ven mezi prvními…a mně to vadit nebude:)

7
leea
Reagovat

@Johana: Už začíná být okoukaný a oposlouchaný. Kdyby zmizel ze šoubyznysu, tak by lidem nechyběl. Takže pokud nebude technicky dobře tancovat nebo alespoň bavit lidi tak jako Procházka či Schmitzer má vyhazov v prvních 2 kolech jistý. Navíc diváci ČT vyhazují komerční hvězdy jako první a sportovce posunují co nejdál i za bídné taneční výkony.

8
Poštovní holub
Reagovat

@leea: No, takový Aleš Valenta… tam to bylo i o tanci.:)

9
leea
Reagovat

@Poštovní holub: S Alešem souhlasím, i Janků- Baďurová byla výborná. Mám na mysli Martina Procházku anebo Imricha Bugára. ten měl letět jako první.

10
Poštovní holub
Reagovat

@leea: Tak tak, ale ty „maskoty“ si tam budou lidé asi držet i dál.Není to asi primárně o úrovni tance, i když se tam opravdu zajímavé výkony vidět dají, ale spíš o sympatiích. Každopádně, je to příjemně prožitý večer.:)

11
saša
Reagovat

Mám ráda doktorku Cajthamlovou a její pořady o zdravé výživě, ale nemile mne překvapila její nadváha. Obdivuji její odvahu ve Star dance. Hezky tančí Leoš Mareš a Jitka Schneiderová, bohužel některé z aktérů ani neznám, takže nelze hovořit o tom, že tančí hvězdy :-)

12
Slavěna
Reagovat

@saša: Milá Sašo, že Ty je neznáš, to opravdu nic nemění…😀

13
zuza
Reagovat

@saša:
Nemám ráda paní Cajthamlovou, protože kdyby byla profesionál a její rady fungovaly, tak by takhle nevypadala . Radí , radí …ale sama je reklama na nezdravý způsob života . To je fakt k smíchu.
Neznám nikoho ani se o nikom nemluví, že díky doktorce vypadá dobře a je zdravý …..
Její rada šunka k snídani …fakt fór k nezaplacení ! Vypadá o 10 let starší než je ….ta by mi tak mohla něco radit , hahaha !

Přidat komentář