Panáček v reality show

Čtyři v tom 2015 (2. díl): Čeho se bojíme?

9. Září 2015 | napsal(a): | reality show: Čtyři v tom 3

[singlepic id=11067 w=615]
2. díl Čtyři v tom 3 mapuje hektické předvánoční období v životech hrdinek. Porod mají teprve před sebou a tak se všechny hrdinky v předvánočním čase věnují různým domácím a rodinným povinnostem. Pavla vyráží z Anglie na návštěvu domů do Brna, kde diskutuje s rodinou i kamarádkami o vysněném domácím porodu. Ukáže také domeček, do kterého se po porodu plánují s rodinou z Anglie přestěhovat.

Veronika doprovází autistického syna Denise do specializovaného centra a spolu s Milošem pak absolvují nákup vánočních dárků pro všechny tři syny. Prvorodička Kačenka s pomocí sestry chystá výbavičku a užívá si spolu s Radkem zabydlování v novém domečku, na kterém je ještě spousta práce. Zatímco Vašek kvůli nedostatku práce v oboru začíná s taxikařením, Eva ještě stihne návštěvu u kamarádky i u matky. Pak už se ale s nečekanými komplikacemi ocitá předčasně v porodnici…

Související odkazy

Pediatrička Kateřina ráda plánuje, problémy s plodností ji ale zaskočily / ona.idnes.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Čtyři v tom 3

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!