Panáček v reality show

Čtyři v tom: 3. série začíná dnes ve 21:45 (video)

2. Září 2015 | napsal(a): | reality show: Čtyři v tom 3

[singlepic id=11067 w=615]
Oblíbená veřejnoprávní docureality Čtyři v tom sehnala další ženy ke svému sledování a tak již dnes večer od 21:45 se můžeme těšit na již třetí řadu této show. Takže chvilku předtím přepnout na ČT1 a sledovat nové osudy. Zatím si můžete prohlédnout pozvánku na třetí řadu od účastnic řady předchozí.

Pozvánka na 3. řadu Čtyři v tom od účastnic druhé řady

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Čtyři v tom 3

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Katynka
Reagovat

Podívala jsem se na první díl dnes ráno. Musím říct, že se mi líbí všechny maminky, bude to zase zajímavé. Jedna maminka, co staví ten domeček a bude mít první, ta lékařka, pochází dokonce z mé krajiny, což mě těší. Je mi asi i nejvíce sympatická, protože má podobné potíže co já, má stejné názory jako já a její postoj k babičce a vůbec ke vztahům v rodině se mi hodně líbí. Ale jsou to zatím pocity z prvního dílu. Pak se mi líbí ta maminka z Anglie, ikdyž teda netuším, proč se vrací na Moravu. Na její porod se těším, když zatím dochází do domu porodních sester, kde teda tvrdí, že spolupracují s lékaři a zatím mají fajn přístup.
Trošku se bojím o tu paní, co má 60letého manžela a čeká dvojčata. Láska je krásná věc, ale takový věkový rozdíl, aby jednou nemusela hledat dalšího partnera. Ale je teď důležité, že je šťastná, to je hlavní.
A ta poslední maminka – co má čtyři děti. Tak ta asi nejmíň se mi líbí, ale má velmi dobré názory a klobouk dolů před tím, co prožila a jak se staví ke své rodině.

Reagovat

Tahle čtveřice maminek mi je sympatičtější než ve dvojce.

Přidat komentář