Panáček v reality show

Čtyři v tom 2 (30.3.) Konec?

30. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: Čtyři v tom 3

[singlepic id=8630 w=615]
Dnes večer se na ČT2 odehraje poslední díl druhé řady docusoap Čtyři v tom 2. Jeho název zní Konec? Čerství rodiče a jejich blízcí se pomalu chystají na oslavy Vánoc. Kristýna by ráda dala Eliáše pokřtít a vypravuje se proto na faru za svým bývalým učitelem náboženství pro radu. Veronika a Martin si lámou hlavu se svou finanční situací, která není nijak růžová.

Čekají na soud, který má konečně rozhodnout o svěření Romana do jejich péče. Bára jde poprvé ukázat malého Kubíčka na gymnázium a snaží se mezi svoje vrstevníky zapadnout i jako novopečená matka. A Kamila s Martinem bilancují uplynulý rok, ve kterém se toho tolik změnilo…

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Čtyři v tom 3

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Bazinga
Reagovat

:-), tak u mě dobrý :-). A přiznávám, za mně „nejvíc nejlepší“ Kristýna :-)

2
Lenka
Reagovat

@Bazinga:
přidávám se :-)

3
Milena
Reagovat

Krásní klučíci, jak na závěr na sebe koukali.
Chtěla bych ale vědět o těch rodinách něco víc – jak se jim vede třeba po dvou letech.

4
Markéta
Reagovat

Souhlasím s Kristýnou co se týká dokumentu. Jinak Amálčina rodina samozřejmě TOP, ale Amálka je v projektu jen vedlejší „role“. Jinak hlasování a rekap zde: http://www.cekamerodinu.cz/ctyri-v-tom-ii/ctyri-v-tom-ii-6-dil-konec

5
Katynka
Reagovat

Pro mě to bylo daleko lepší než jednička. Nevadily mi omáčky kolem toho a jiní lidé, to přeci do života patří. Pro mě byly všechny maminky moc fajn, bylo to pro mě pestřejší a navíc jsem se tak nějak dokázala více ztotožnit než u první řady. Fandím všem. Nejvíc mě však dostalo a to ač se tu píše, že Amálka byla vedlejší role, tak to, jak její maminka si je plně vědoma toho, že ty Vánoce byly pro ni poslední a že ten konec se blíží. Držím jí pěsti, ať to zvládne a já vím, že se svou rodinou to dokáží, tam je tolik lásky a ten její muž je taky skvělý.
Ostatně všichni ti chlapi, co tam byli, jsou super. Mám radost, že čím dál víc mužů bere stránku mateřství vážně a chce být čím dál víc součástí. Klobouk dolů přede všemi aktéry této řady. A hodně štěstí.
Někde jsem četla a netuším už kde, že manažerka Kamila snad čeká druhé?

6
Poppy
Reagovat

Já jsem se na to dívala jen jedním okem a nechce se mi pustit si to znovu. takže jen to, co mi zůstalo v hlavě: Kamila mi připadla unavená, zato Martinovi rodičovská dovolená svědčí ;-). Překvapilo mne, že Bára se bála vzít malého, když se převaloval na bok. Ona je jak malé děcko, vyhýbá se tomu, co se jí nechce a přitom je se sebou náramně spokojená. Veronika s Martinem mají velkou zátěž, držím jim palce, aby to zvládli. Kristína to taky nemá jednoduché, ale hledá si poctivě cestu a je vidět, že je dobrá máma.

7
Lucka Most
Reagovat

no nádhera – už se těším na rekap. Jen dotaz – myslíte, že třeba za 10 let se k těm rodinám režisérka vrátí? (Jako např. Sommerová) – taky by mě zajímalo jak to se všemi dopadlo

8
Markéta
Reagovat

@Lucka Most: Myslím, že by byla škoda se k nim nevrátit. Myslím že by se to mohlo přerodit v něco jako Manželské etudy 2 :-)

9
Bazinga
Reagovat

@Lucka Most: @Markéta:

přemýšlela jsem, jestli bych chtěla, aby se k hrdinkám vraceli a musím říct, že asi ne :-). Tenhle dokument byl pro mě o maminkách a tatíncích, kteří se připravují na příchod svého prvního společného mimina. (já vím, že V+M už mají Amálku a společně se o ní starají, ale Tobiáš je jejich první společné dítě). A pro mě to mělo kouzlo v jejich očekáváních, v té „novosti“ jejich dosavadního života, je to jedinečné a neopakovatelné.

10
Upc ž
Reagovat

Za mě – Kristýna je moje hrdinka. :)
A má to podle mě nejtěžší. Být na vše sama, jak finančně, tak organizačně, apod. je obrovská zátěž. A je mi velmi sympatické, že narozdíl od Veroniky a Martina si, minimálně v TV, na nedostatek financí nestěžuje. A to nemá pracujícího partnera, ani podporu různých organizací,..

11
kapi
Reagovat

Ta z te televize mi pripadala na zaverecnem setkani jakoby mela brisko a taky me napadlo, jestli ceka dalsi…

Jinak skoda, ze uz to skoncilo. Chtela bych videt mnohem vic. Ten posledni dil moc takovy uvolneny a videli jsme jen to pekne a vlastne nic- a hodne brzo.

Přidat komentář