Panáček v reality show

Ještě letos se začne natáčet 3. řada Čtyři v tom

20. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: Čtyři v tom 3

[singlepic id=8630 w=615]
Na oficiálním Facebooku oblíbené veřejnoprávní docusoap Čtyři v tom se objevil dnes tento status. Některým čtenářkám udělá radost, některým, kterým druhá řada moc nesedla, udělá radosti méně.

S radostí vám oznamujeme horkou novinku: ještě letos se začne natáčet třetí řada Čtyř v tom! Nová série byla právě dnes schválena vedením České televize do výroby. Ještě letos tak vyhlásíme konkurz na nové hrdinky. O všem vás budeme včas informovat. Děkujeme za vaši přízeň, především díky ní můžeme pokračovat!

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Čtyři v tom 3

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Katynka
Reagovat

Tak já jsem moc ráda, že bude i třetí řada. Já patřím mezi příznivce a vůbec mi nevadí, že každá řada byla jiná. Navíc ta druhá mi více sedla díky aktérkám, které byly vybrány. Byly mi víc sympatičtější a bližší v pohledu na život. U všech jsem si našla cestu a držela jsem jim palce. Takže doufám, že bude mít Česká televize opět štěstí v dobrém výběru. Těším se.

Reagovat

Naštěstí je pořád dostatek těhotných, tak sledovanost zajištěna :-)) Já osobně jsem po druhé řadě skeptik, osudy hrdinek z první řady mě zaujaly, dvojka nudila.

3
Katynka
Reagovat

Já zas měla slabost pro tu druhou řadu, tam mi přišli všichni tak nějak víc v pohodě, navíc každý ten chlap (v jednom případě kluk) byl tak super, opora, dovedl se postarat a to pro mě znamenalo dost pozitivního. Takže za mě plus. V té první řadě, tam to bylo trochu akčnější – jeden se nezajímal, druhý byl cizinec a měl co dělat sám se sebou, ale byl vzorný, třetí byl trochu pedant na můj vkus a musel mít vše pod kontrolou a jedině ten farmář byl naprosto v poho. Takže kdo má rád akční – byl asi pro první řadu, ale mě v té první řadě byla sympatická jen jedna žena, takže já to beru i takto.

Přidat komentář