Panáček v reality show

Dočká se Zdeněk Pohlreich své Hell’s Kitchen?

21. Červenec 2009 | napsal(a): | reality show: Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

V červencovém čísle časopisu ZOOM vyšel rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem, kterého asi netřeba více čtenářům Panáčka v reality show představovat. Ale kdyby přeci jen, je to ten „sprostý“ holohlavý pán, který nás provázel hitem jarní televizní sezóny Ano, šéfe!

Z rozhovoru bych vybral hlavně jednu otázku a Zdeňkovu odpověď.

Před natáčením Ano, šéfe! jsi uvažoval o klasické cooking show. Tahle myšlenka definitivně padla, nebo ještě stále visí ve vzduchu?

Pokud někdo myslí tzv. show „na stojáka“ s někým, kdo vám dává všetečné otázky, kter vymyslel rejža nad obloženým chlebíčkem z kantýny, tak to zcela jistě NE! Moc rád bych si ale zkusil Hell’s Kitchen (reality show televize Fox, v níž mezi sebou soupeří dvanáct kuchařů o lukratvní post šéfa exkluzivní restaurace v Las Vegas a dost čsto si při plnění úkolů sáhnou až na dno svých fyzických a psychických sil, pozn. redakce). Snad na to budou prachy a čas.

Tak co myslíte, dočkáme se časem i české verze Hell’s Kitchen se Zdeňkem v hlavní roli?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Pattrick
Reagovat

Zdeněk je mistr, kam se hrabe Babica :-/

2
Zdeněk Malinský
Reagovat

Já se obávám, že se jmenovec nedočká, protože TV Prima co může to po……

A s Babicou ho nesrovnávej, to je parodie na pořady o vaření. Nebo je to myšleno doopravdy?

3
fb
Reagovat

Hells Kitchen po cesku s Pohlreichem? ANO! To by bylo super, pro me osobne by to bylo koukatlenyn arozdil od Ano sefe, to me moc nevzalo. A Babica neni kuchar … osmazit kus masa z obou stran a necim ho posypat, to umim taky a nemusim byt jakoby nejlepsi kuchar v republice.

4
Opozice
Reagovat

Klasicka ceska natura. Neco funguje, tak z toho vydelame co nejvic. Hell’s kitchen s Pohlreichem? Ani napad…Gordon je v tomto poradu naprosta hvezda. Je to prakticky porad jen o nem. Pohlreich mu bohuzel nestoupá, ani po kolena. A to jsem obrovsky fanousek Ano sefe. Dokonce bych rekl, ze je ceska verze lepsi, nez s Gordonem. Nicmene pokud se porovnava porad typu Hell’s kitchen, tak Pohlreich nemuze konkurovat…

5
M
Reagovat

Určitě se do toho Prima pustí. Vemte si Jste to co jíte upgradeovala na Souboj v těžké váze, Jak se staví sen na Jak se staví dům, tak proč by časem po Ano, šéfe neudělala Hell’s Kitchen s Pohlreichem?

6
PIZZA
Reagovat

Myslím si že na to Zdeněk máááááá

7
habruna
Reagovat

Myslím žepan Pohlreich na to má ale kde vezme 12 českých rozmazlených spratků aby si totéž nechali líbit ?? Myslím že pokud k tomu dojte tak to bude velmi umírněné protože my se přece urážet nenecháme !!

Přidat komentář