Panáček v reality show

Hells Kitchen II – 7. díl: Sloučení týmů

20. Březen 2010 | napsal(a): | reality show: Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

[singlepic id=498 w=420]

Zbývá posledních pět soutěžících. Dnes nás čeká sloučení týmů a první úkoly pro jednotlivce. Hra začíná gradovat a Gordon Ramsey nechce dát svou milionovou restauraci jen tak.

Všichni na jednoho, jeden na všechny

Když zbylo posledních pět soutěžících bylo všem jasné, že musí přijít sloučení týmů. Už žádní modří a červení. Od teď už každý sám za sebe.
Prvním úkolem pro jednotlivce byl Gordonův test, který dává všem svým kuchařům.
Dal všem soutěžícím deset stejných ingrediencí, ze kterých museli připravit co nejlepší jídlo. Na vítěze pak čekal výlet do Vegas.
Na přípravu jídla měli jen dvacet minut a tak někteří zmatkovali a jídlo připalovali.
Přesto se všem povedlo včas jídlo připravit a šéfkuchař tak mohl hodnotit všechna jídla. I přes drobné nedostatky mu všechna jídla moc chutnala a tak jej čekalo velmi těžké rozhodování.
Nakonec se vítězem stal Keith s telecí kotletou s houbami a špenátem.
Vítěz měl možnost si vybrat jednu osobu, kterou vezme do Vegas sebou. I přesto, že před sloučením týmů sliboval Gerettovi, že si případně vybere jeho, tak si Keith vybral Virginii, které jídlo bylo na druhém místě.
Na poražené čekala desinfikace celé restaurace.

hells-kitchen83

Poprvé ve Vegas

Ve Vegas na Keitha a Virginii čekal i Gordon Ramsey a vzal je do Casina Red Rock, kde je seznámil s architektem Albiem Colottem, který vytváří restaurari určenou pro vítěze Pekelné kuchyně. Ukázali jim místo, kde vznikala budoucí restaurace.
Gordon Ramsey jim k tomu pověděl, jaké byly jeho začátky.
Keith a Virginie si pak užili luxusní večer ve městě a až v ranních hodinách návrat do Pekelné kuchyně.

5:100

Aby výher pro Keitha nebylo málo, rozhodl se Gordon Ramsey, že jeho telecí žebírko umístí na večerní jídelní lístek.
Večer byl obrovsky náročný. Posledních pět kuchařů musí obsloužit stovku hostů, včetně nového stolu pro dvanáct osob.
U předkrmů byla Sara a Heather a i přes tuto převahu se jim první předkrmy povedly až po půl hodině.
Z hlavních chodů mělo velký úspěch Keithovo telecí žebírko. Kvůli Gerrettovu selhání s kuřetem, které dal k výdeji syrové (podle dabingu je syrové kuře životu nebezpečné, ale slyšel jsem o tom poprvé, takže pokud máte někdo odborné informace podělte se o ně prosím v diskusi pod článkem) jej Gordon Ramsey vyměnil s Keithem a pod jeho vedením se konečně hlavní chody začaly podávat.
Jedna zákaznice ale nebyla spokojená a šla se šéfkuchaře zeptat osobně, kdy dostane jídlo. Ten si s ní ale bral ještě menší servítky než se soutěžícími a když jí řekl, aby si ty prsa vyndala z talíře, tak mu ten talíř hodila na zem. Začínám mít pocit, že produkce těm lidem za jídlo v Pekelné kuchyni i platí, když si k nim tohle dovoluje. V tentýž okamžik, kdy tato nespokojená zákaznice odešla z restaurace, se ve dveřích objevilo dvanáct dalších hostů, dvanáct slečen, loučících se se svobodou, a tak nebylo nouze ani o flirtování s Jean Phillipem. Na soutěžící tak čekal nelehký úkol, vydat dvanáct jídel současně. Kupodivu se povedlo vydat předkrmy na první pokus. To se ale nedalo říct o hlavních chodech, kde Gerrett a Virginie zmatkovali jako o závod.
Za necelé tři hodiny se povedlo obsloužit všechny hosty. Šéfkuchař byl spokojený.

ramsay

Nikdo není v bezpečí

Jelikož už nejsou dva týmy, nerozhodoval se Gordon Ramsey, který tým je lepší, jen musel rozhodnout, která osoba byla nejlepší a která bude mít za úkol nominovat dva soutěžící na vyřazení.
Za nejlepšího byl už podruhé v řadě označen Keith.
Keith nominoval Gerretta a Virginii. Zázrakem Virginie už počtvrté přežila nominování a Pekelnou kuchyni opustil Gerrett.

Pekelná kuchyně, videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
ajda
Reagovat

Tys nikdy neslyšel o nutnosti správné tepelné úpravy potravin právě kvůli nebezpečí, které z toho plyne?

Třeba zrovna u toho kuřete hrozí – salmonelóza, kampylobakterióza (nejčastější střevní infekce) a i listérie.

2
karin
Reagovat

výborná reality show….

Přidat komentář