Panáček v reality show

Pekelná kuchyně 7 na TV Barrandov

16. Červen 2011 | napsal(a): | reality show: Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

[singlepic id=498 w=420]TV Barrandov neztrácí čas a po odvysílání posledního dílu šesté řady Pekelné kuchyně plynule navázala se 7.řadou, která se v USA vysílala v loňském roce (a doufejme, že má nakoupenu i nejnovější 8.řadu). Šestnáct kuchařů se opět dostane do spárů prostořekého Gordona Ramsayho, pouze jeden z nich se ale stane šéfkuchařem v jeho londýnské restauraci Savoy Grill.

Všechny epizody ke stažení:

Epizoda 1
Epizoda 2
Epizoda 3
Epizoda 4
Epizoda 5
Epizoda 6
Epizoda 7
Epizoda 8
Epizoda 9
Epizoda 10
Epizoda 11
Epizoda 12
Epizoda 13
Epizoda 14
Epizoda 15

Všechny předchozí řady si můžete stáhnout například zde.

Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

Diskuze k článku

Počet komentářů: 40
1
koc
Reagovat

a tady se muzete podivat na prvni dil druhe rady Mastechefa – http://www.videacesky.cz/serialy-online-zdarma/masterchef-2×01-konkurz-1

2
Radek aka SUNicko
Reagovat

Tento pořad na TV Barrandov začíná u mě čím dál více konkurovat večerníčku na spaní místo Simpsonů :) By i někdo mohl začít psát rekapy :)

3
koc
Reagovat

2 – ke starym dilum je to krapet bezpredmetne .. ale je pravda ze je to fajn takto pred pulnoci .. po pulnoci uz me to moc nelaka .. jen nevim co si mam o 7 seri myslet .. ukazky nejsou mco sokujici a tak je mozne ze to bude kvalitnejsi serie nez 6 .. da se to vysvetlit vice zpusoby

4
Radek aka SUNicko
Reagovat

koci, co znamená méně šokující? Že na ně už neřve? :))

5
koc
Reagovat

4 – to zrovna ne :) .. ale v prvnim dile 6 serky – urazy, agrese, hadky a silenosti .. v teto to nebylo tak hrocene a doufam ze to znamena kvalinejsi serii i kdyz treba ne tak sokujici jako minula

6
koc
Reagovat

SUNicko doporucuji masterchefa .. pokud jsi nevidel prvni serku tak si ji dej .. je taky na tech strankach .. v novem dile sem se nejvic nasmal u Alberta Dundeeho ;-)

7
Radek aka SUNicko
Reagovat

koci, si počkám, až mně to bude někdo (očekávám, že Prima COOL), vysílat jako nočníček na spaní :)

8
koc
Reagovat

7 – lenochu :)

9
Radek aka SUNicko
Reagovat

koci, spíše mám jiné záliby než TV :) Tu fakt pouštím aktuálně jen na spaní a když je tam prd, tak si to přepnu na digi veřejnoprávní rozhlas :)

10
koc
Reagovat

9 – celej vecer stejne sexovat nemuzes .. to je telesne nemozne ;-) ..

11
Pattrick
Reagovat

Já jsem zkokl prvních 6 z barrandovu a zbytek už jsem nakoukal rovnou po vysílání v Americe, takže sedmou sezonu už stahovat v češtině nemusím :-) a je fakt, že po šestce, která byla drsná, je tahle taková průměrná

Reagovat

A mně se to líbilo a upoutávka na další díl taky nebyla zlá.

Reagovat

Je to dobry, jen me zacinaji stvat ty strihy a komentare, kdy to vypada, ze jeden tym totalne nestiha a ve vysledku to vsichni dokoncej vcas, ale hlavne ze se z toho udela drama, ktere se vlastne vubec nekona a celkove se uz moc prehrava.

14
kapi
Reagovat

13 – zrovna jsem chtela napsat neco podobneho. Cela 6. rada je uz priserne prehnana – veci jsou hnany nekam, kde tak uplne nebyly a Ramsay se chyta kdejake blbosti jen aby bylo dusno. Tolik zbytecnych zavreni kuchyne jako v 6. snad nebylo.
To same u vyrazovani – sokovat za kazdou cenu.
Sestrihy manipulativni v tom ukazat co nejvic protipolu a „wow“ zvratu. A ty prostrihy na kuchare, ktery se v kabince po nataceni vyjadruji k veci jako by se jeste nestala nebo prave dela je uz neunosna! Uz to zacina byt tak pruhledny, ze clovek podle jednoho zaberu pozna, kolem ceho se bude dalsich 20 minut tocit (a jakym vysledkem) nebo rovnou cely dil.
U vyrazovani to same. Vse se podvoluje urcitemu „stale stejnemu“ scenari a realne zabery se prostrihavaji tak, aby to tomu scenari co nejvice odpovidalo.

Prvni 3-4 serie jsem byla nadsena, ted to chladne.

Koukala jsem i na kousek Masterchef- a to je fraska jeste vetsi – to predavani zaster. Pruhledne napinani a natahovani, jedno americky klise vedle druheho (rodina, zaslouzily vojak, studentka, oddanost rodine…) – z toho cisi predkalkul jako prase!

15
Lady XL
Reagovat

13,14 – souhlasím, chtěla jsem taky napsat, že jsem byla napnutá, zda stihnou, když tak kazí a pak najednou ejhle oni stíhají a všichni najednou… „Konečně“ mi došlo, jaký podvod na mě dělají. Ale stejně se budu dívat zas, i když některý děj je předvídatelný.Jen bych uvítala jiný vysílací čas.
V téhle sérii to je sice v něčem slabší – ale je začátek. Už ale jeden odešel sám…

16
Lady XL
Reagovat

Ještě -Koci, díky, díky moc za odkaz na MasterChefa i s českými titulky!! Teď to po chvílích zkoukávám a baví mne to. První epizody (1-5) 1. verze nejsou k mání??

17
koc
Reagovat

16 – sak tam jsou http://www.videacesky.cz/serialy-online-zdarma/masterchef-1×06 .. kdyz si otevres 6 dil tak dole pod posledni casti mas sipky na predchozi a nasledujici dil :) .. staci se posunout na jaky chces dil :)

18
Tera
Reagovat

Neuvěřitelné na světě je i 8. řada. A podle ukazek vypadá ,brutálně, :))

19
Kapi
Reagovat

No teda, cim vice dilu clovek vidi, tim vice vidi i do kuchyne tvorby ameryckych RS!
HK rozviji ten princip prezentace „te prave napinave reality“ v jeste pruhlednejsi forme nez Survivor. Kazda soutez a rozhodnuti musi byt do posledni chvile pro divaka nerozhodna. A kdyz uz mame ukazat nejakou prevahu, tak jen proto abysme pak ukazali, ze vyhral ten druhy…. pfff
Stejne tak pri rozhodovani o vyrazovani. Kdyz vam TV naserviruje jasne rozhodnuti soutezicich koho vyradi, tak VZDYCKY si muzete byt jisti, ze tam bude „wow (otevrená usta sokovanych amiku)“ zvrat a bude to jinak!
Sokovat za kazdou cenu -co nebylo v realite dostrihame z sikovne natocenych reakci po natacecim dnu. Vzdy ten spravny vyraz v obliceji (hlavne pozor at je zaber neidentifikovatelny podle veci na pozadi, ze je z jine situace treba +- par minut nebo hodin)
No a kdyz nerekl na place soutezici to co jsme chteli slyset, prostrihame to na stridacku s vypovedi na kameru treba slovo po slove a vznikne nam neuveritalna snuska vet, u kterych budou divaci zirat s otevrenymi usty, jak vubec nekdo muze neco takovho rict nebo takhle reagovat…..
A porad dokola… Dalo by se o tom napsat jeste hromada radku. Ale modri jiste vedi, co tim ta Kapi chtela asi rict a maji svuj nazor. Takze dik i tem co docetli sem :)

Reagovat

Hmm koukam, ze pekelna kuchyne zase zmizela z TV programu. Dneska ani zitra ji tam nevidim. At me nikdo nerika, ze to bylo zase zruseno v pulse serie pro malou sledovanost :(

21
nenino
Reagovat

To jsou idioti, to snad neni možný… Úplný vypatlaný hovada.

22
koc
Reagovat

20 – mozna bude pokracovani po prazdninach

23
nenino
Reagovat

Zatim je to v programu normálně v neděli, tak uvidíme. Nejhorší je, že ty paka to nejsou ani schopný napsat do programu NA SVYM webu, natož tam hodit důvody včerejšího neuvedení. Totální neschopnost a ignorance.

24
Tera
Reagovat

20
Pořád tam je např. 7 července je finále této série a pak opakují 4. sérii.

25
barrandovský šašci
Reagovat

barrandov.tv:
„Omlouváme se, ale u komerční televize se nasazení pořadů řídí striktně podle dosažených výsledků. Pokud tedy pořad neplní požadované výsledky ve sledovanosti, je přerušen nebo je jeho vysílání ukončeno. Děkujeme za pochopení.“

Větší debilitu jsem už dlouho nečet, jak od amatérů s analogovou kamerkou pro igráčky… Jděte zametat ulice, když nevíte, co znamená mít čitelnej a často neměnnej program, důvěru diváků a pověst profesionálů. Kašpaři.
To sem eště nežral…

26
nenino
Reagovat

… a pro jistotu, jako správný vládci jedné strany všechny dotečjašní názory tam zcenzurovali. Dávám jim rok, maximálně dva.

27
nenino
Reagovat

Jsem se tak na…., že ani klávesnice už mě neposlouchá…

28
nenino
Reagovat

Pardon, nevěděl jsem, že cenzura je i na panáčkovi. „Blahopřeju“ k totalitě, a jdu zvracet…
http://imageshack.us/photo/my-images/135/panackovacenzura.png/

29
nenino
Reagovat

… pardon podruhý, ale příspěvky 25 – 27 se mi střídavě zobrazují a nezobrazují, asi by to chtělo opravit redakční systém …

30
Tera
Reagovat

to už tu nebudou další díly ke stažení? a dají se někde stáhnout díly ze 4. a 5. série? odkaz co tu je, je nefunční :( dík za odpověď

31
Demi
Reagovat

kkti, tak co to je za logiku. pořad vysílají po půlnoci a diví se že mají malou sledovanost? A teď 5 dílů před koncem to utnou :/ Moc pěkný!

32
RK
Reagovat

Koukám že tady na stránkách máte zatím jen 10 dílů, když přitom v TV už dneska poběží 15. díl? šlo by někde sehnat další díly? 11. a dál? Vím že to na Barrandově utnuli, ale zase to začali dávat.

33
TK
Reagovat

Doplněny epizody 11-13, epizoda 14 se bude vysílat teprve dneska, je to posunuté oproti televiznímu programu, protože Barrandov vysílání této řady pár dílů před koncem přerušil.

34
RK
Reagovat

Moc díky, já už na Barrandov nekoukám protože nevim čemu mám věřit, proto si radši počkam až další díly přidáte sem.

35
Kateřina
Reagovat

Netušíte kam zmizel poslední díl? V programu je už jen 4.série.

36
TK
Reagovat

Barrandov dělal nějaké přesuny, poslední díl 7.řady by se měl vysílat v neděli po půlnoci, od úterý se začně opakovat zase 4.řada.

37
michallll
Reagovat

dobry den… bohuzial pri stahovani 7. serie mi 1. aj 2. diely prerusi stahovanie pri cca. 1MB stiahnutom…este som sa s takymto problemom nestretol…ako to ide vam? vie mi niekto pomoct? alebo nehodi to niekto na pozretie na kinotip.cz? prosim o odpoved..dakujem

38
Weerča
Reagovat

Ahojky,
mám problém – první dva díly mi předevčírem šly stáhnout skvěle, ale dneska se mi vůbec nechce zobrazit možnost stáhnutí….
Šlo by to nějak spravit nebo mám hledat jinde? :(
Předem děkuji za každou odpověď

39
Petr
Reagovat

Ta Holly je pěkná buchta :-*

40
lola
Reagovat

ahojky ja sem nevidela konec 15.dilu muze mi prosim nekdo rict kdo to vyhral

Přidat komentář