Panáček v reality show

Přihlašte se do české verze Pekelné kuchyně

25. Duben 2010 | napsal(a): | reality show: Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

Jste profesionální kuchař a chcete si zajistit zajímavý posun v kariéře? Anebo je vaření vaší vášní a myslíte si, že jste daleko lepší než leckteří kuchaři, kteří se představili v pořadu Ano, šéfe? Pak neváhejte a vyplňte přihlášku do nového pořadu TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem. Co vás v něm čeká, můžete vidět například každou sobotu na TV Barrandov v americké verzi reality show Pekelná kuchyně (Hell’s Kitchen), v níž má hlavní slovo světoznámý šéfkuchař Gordon Ramsay, který je také autorem britské předlohy k Ano, šéfe! (Kitchen Nightmares).

Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
drak
Reagovat

Bojím se, že to nebude úplná Hell’s Kitchen tak jak ji známe. Že Prima nezařídí novou restauraci, ale že se to bude celé odehrávat jen v nějaké kuchyni, kde bude Zdeněk drtit kuchaře. Snad se mýlím a Prima to udělá se vším všudy.

2
Eva
Reagovat

ja si myslim taky ze to nebude uplna hell’s kitchen, ikdyz, treba zdenek hleda noveho kuchare do sve restaurace :oD

3
RadstaR
Reagovat

urcite nebude. Na tohle Prima nema penize a u peprna slova Zdenka budou krotit, protoze nejake posr….. rade pro tv vysilani se to nebude libit stejne jako Ano, sefe!

4
Hark
Reagovat

Osobně mám st oho spíš strach, Zdeněk se bude hodně krotit a česky divák je zvyklý na něco jiného. Myslím, že by se mu moc nelibilo kdyby Chef plival jídlo soutěžících do koše a nadával jim jací jsou lempli. Ale to k tomu prostě patří :-(. Imho bude to jen hodně slabý odvar originálu Hell’s Kitchen :-(

5
Hark
Reagovat

Nevím, jak to bude vypadat, ale už teď si myslím, že to bude udělané dost polovičatě. Jako ostatně všechny české kopie :-(((

Přidat komentář