Panáček v reality show

Hells Kitchen II – 6. díl: Pekelné ženské

7. Březen 2010 | napsal(a): | reality show: Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

[singlepic id=498 w=420]

V dnešním díle Pekelné kuchyně vyplyne na povrch stará pravda a ženách. Snad nebudou české feministky proti, ale ženy v Pekelné kuchyni jsou pekelné potvory. Nesouhlasíte? Tak si přečtěte rekapitulaci 6. dílu.

Odchod Rachel s Heather otřásl. Ale musela se vzchopit a dál táhnout modrý tým k dalším vítězstvím.

Příští ráno na soutěžící čekal nepříjemný budíček, když Scott a Marryann doslova vtrhli do ložnic a s megafony vykopali soutěžící před Pekelnou kuchyni a nastrkali je do aut, která je odvezla na tržiště. Tam na ně čekal Gordon Ramsey a zadal jim další úkol. Soutěžící měli na tržišti během 20 minut vymyslet vlastní menu a nakoupit na něj suroviny. Poté se všichni vrátili zpátky do kuchyně a během hodiny připravit celé menu.

Menu červených se skládalo z paprikové polévky, kuřecí plněné rolády a jahodového koláčku.

Modří připravili jako předkrm kukuřici, mušle a krevety. Jako hlavní chod bylo opečené žebírko s jedlou mochyní a chilli a nakonec palačinky s ovocem.

Menu obou týmů u šéfkuchaře sklidila úspěch a tak stál před nelehkým rozhodováním. Večer ve městě jako vítězové s Gordonem Ramseym stráví červení.

Rozzuření modří tak čekali na klakson, který jim měl oznámit, že je čas doplnit zásoby. Takový byl trest poražených.

Jednu výhodu tato soutěž měla. Stmelila modrý tým a Heather přestala soucítit s červenými.

Při odjezdu červených si pro ně Gerrett připravil nehezké rozloučení v podobě vztyčeného prostředníčku.

Večer červených s Gordonem Ramseym se nesl v přátelském duchu a vína a Sara se šéfkuchařem začala flirtovat. Virginie zase ve steak house měla problémy s vyjadřováním a dost se ztrapnila.

Týmy připravují vlastní menu

Gordon Ramsey po úspěchu obou týmů v posledním úkolu rozhodl, že si týmy můžou sestavit vlastní menu. Přípravy u obou týmů vypadaly stejně. Dva lidé vymýšleli a třetí, konkrétně Meribel a Gerrett museli jen mlčet a poslouchat. Večer pak bylo na zákaznících, které menu si vyberou.

Hned od začátku se práce ve správném tempu rozjely u modrých a ti tak začali vydávat rychleji. Červení nebyli schopní podávat jídla včas a tak někteří zákazníci u jednoho stolu dostávali jídla v různých časech. Červení začali vydávat předkrmy ve stejný čas, kdy modří už začínali s hlavními chody. Ale bohužel na ně čekalo opravdu nemilé překvapení v podobě auta se zásobami vína, které modří museli vyložit. Mezitím červení dohnali časový rozdíl. Ale i tak se na hlavních chodech zasekli. Někteří hold naslibují hory doly ale v akci se ukáže, že vlastně vůbec neví, co mají dělat.

I u modrých se s prvními hlavními chody moc nepředvedli. A tak Gordon Ramsey prostě šel a ukazoval Gerrettovi jak má vlastně vařit. Poté už od modrých odcházely jedna porce za druhou.

Zato červení s jehněčím pohořeli na celé čáře. Sara nezvládla připravit ani jedinou porci a jídlo muselo být staženo z jídelního lístku. Modří je tak předběhli naprosto neskutečným způsobem, když vydali všechny hlavní chody i dezerty dřív, než červení vůbec vydali první hlavní chod. Červení si sestavili menu, které nedokázali vyrobit a tak museli modří jít pomoct do červené kuchyně. Až poté se podařilo vydat všechna jídla.

Pekelné ženské v Pekelné kuchyni

Je jasné, že nominované jsou dnes červené. Všechny z týmu měly na vyhoření svůj podíl a tak v ložnicích házely vinu jedna na druhou a modří se jen smáli.

Gordon Ramsey se rozhodl, že nebude brát v úvahu nominace červených a nechal si předstoupit všechny tři. Tam pokračovaly v házení špíny na ostatní a zachránění si vlastního krku. Nevím jak vy, ale já myslím, že ani jedna z nich si výhru nezaslouží. Sara řekla, že nechce domů jen proto, že neumí jehněčí. Přitom to byla ona, kdo ho vymyslel na jídelní lístek. Meribel si zase stěžovala, že ji obcházely a Virginie si troufla říct, že ne, i když ji u vymýšlení menu sama umlčovala. Asi nejhorší chování, které Pekelná kuchyně zažila.

Ke všem třem měl navíc šéfkuchař velké výhrady. Nakonec se rozhodl, že další vyloučenou bude Meribel.

A od tohoto týdne už jen jeden díl týdně.

Pekelná kuchyně, videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Tak toho jsem si všiml už v minulém díle, kdy do kamer pomlouvaly, co která udělala a dělá špatně :)

Přidat komentář