Panáček v reality show

Hells Kitchen II – 4. a 5. díl: Soutěžící se pekelně vybarvují

7. Březen 2010 | napsal(a): | reality show: Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

Po krátké indispozici a velkém váhání vám přináším článek s obsahem hned dvou epizod Pekelné kuchyně najednou.

Oba dva díly, myslím, dobře poukazují na jednotlivé charaktery soutěžících, hlavně kdo je leaderem a kdo největším podrazákem.

4. epizoda Pekelné kuchyně

Nejlepší k nejhorším

Po řadě proher v modrém týmu jsou týmy nevyrovnané a tak se Gordon Ramsey rozhodl do jejich týmu dát tu nejlepší z červených, Heather. Sára si hned začala dělat zálusk na vedoucí post skupiny červených.

Aby soutěžící poznali, jak se má vařit, vzal je Gordon Ramsey do nejúspěšnější restaurace v Los Angeles. Kdo by čekal luxusní restauraci, kde vás polévka vyjde na půlroční plat, tak ten by se pekelně zmýlil. Cílem výletu byly dokonalé hot-dogy U Pinků, které mají 2000 návštěvníků každý den. Jeden hot-dog dokonce nesl název samotného Gordona Ramseyho.

Soutěžící ani nedojedli a už pro ně měl šéfkuchař zprávu. Poprvé se Pekelná kuchyně měla otevřít na oběd. Všichni proto vzali nohy na ramena a jak nejrychleji to šlo, běželi zpět do kuchyně.
Menu pro tuto příležitost bylo jednoduché: pizza, hamburger a těstoviny. Jak se ale ukázalo, tak by krevetami a welingtony své dnešní strávníky nepohostili. Do Pekelné kuchyně se totiž nahrnula stovka dětí. Ti si navíc restauraci spletli s McDonaldem a zřídili ji do takového stavu, že nebyla pomalu vidět ani podlaha a ani Jean Phillipe. V momentě, kdy děti dostaly jídlo, tak v jídelně zavládlo ticho.

Oběma kuchyním se povedlo vydat jídla téměř zároveň. Aby měl úkol vítěze, tak děti oznámkovaly jídlo, které dostaly. O 0,01 bodu vyhrál modrý tým. Čekal tak na ně den plný zábavy v zábavním parku a na červené úklid neskutečné spouště po dětech. Sára však trest nebrala vážně a svým dětinským chováním lezla zbytku týmu na nervy.

Naproti tomu v modrém týmu začalo vznikat velké přátelství mezi Heather a Keithem.

Večerní služba pod vedením Heather

Rachel měla na starosti předkrmy u červených, ale když potřebovala pomoc od Sary, tak ta ji podrazila. První předkrmy u Gordona Ramseye neuspěly jak u modrých, tak u červených. Nakonec první předkrmy vydali modří.
Ani při hlavních chodech se situace u červeného týmu nezlepšila a Sara pokračovala v podrážení dalších členů týmu.

Po hodině a půl byli sice obsloužení zákazníci spokojení, ale bohužel nebyli všichni. K některým se dosud nedostaly ani předkrmy.

Když si Tom popletl objednávky a shořela mu kachna začaly šéfkuchaři téct nervy a vyměnil jej za Keitha. Posledním hřebíčkem do rakve večera bylo šéfkuchařovo zjištění, že červení mašlovali pouze bílky a navíc jim došly welingtony. V afektu nešetřil sprostými slovy a nakonec zahodil svou zástěru.

Večer bez poražených

Gordon Ramsey nenašel horší tým. Proto každý měl vybrat jednoho nominovaného na vyloučení. Za červené to byla Virginie a za modré Tom. Gordon Ramsey by sice za červené radši viděl předstoupit Rachel, která se i sama nabídla, že si stoupne místo Virginie. Nakonec se ale rozhodl vyloučit potícího se Toma.

hk_tym

5. epizoda Pekelné kuchyně

Nikdo nic neví

Po minulých službách vznikl mezi Virginií a Sarou velmi nepřátelský vztah. U modrých proti tomu zase velké plány, jak budou bez Toma silní.

Další úkol začal dost nevinně. Gordon Ramsey všechny soutěžící pozval ke stolu na kterém byly ty nejlepší lahůdky jako kaviár, fondue, paštiky nebo masové špízy. Všichni se dali do jídla a někteří si jídlo velice pochvalovali. To ovšem byla obrovská chyba. Jak se ukázalo, Gordon Ramsey na ně připravil boudu a všechna jídla byly pouze náhražky jako třeba mražené polotovary nebo mleté párky. Poté následoval skutečný úkol. Šéfkuchař v něm zkoušel, který tým má jemnější jazyk.

Před posledním vzorkem měli červení náskok. Rozhodlo až pečené žebírko, které Gerrett nepoznal. Na modré tak čekal velký úklid obou kuchyní po včerejší službě. Ženy z červeného týmu se s Gordonem Ramseym vydaly na fotografování pro TV guy.

Heather se cítila dost špatně, že nemohla jet s holkama a tak nechala Gerrttovi a Keithovi modrou kuchyni a ona sama se vrhla na červenou. A aby toho na modré nebylo málo, byl Gerrett poslán s šampaňským pro vítěze přímo na focení.

Během focení se opět předvedla Sara, která si prostě přímo vedle Gordona Ramseyho uprdla.

Gordon Ramsey se vzácně povzbudivými slovy

Dnešní večer byl pro červené důležitý, protože po odchodu Heather tým pořád neměl leadera.
U modrých se Heather na místě předkrmů moc nedařilo a tak první předkrmy odešly z červené červené kuchyně. Když odešly první modré předkrmy tak se taky první vrátily. Zákazníci na nich totiž našli černý vlas. Logicky se k tomu nikdo nechtěl přiznat, ale nejspíš byl Meribel.

Asi o největší vzrušení večera se postarala Rachel, když chtěla vydat naprosto spálenou křepelku. Šéfkuchař si ji vzal stranou a promluvil jí do duše včetně několika nadávek ale i povzbudivých slov. Ale ani to nepomohlo a Rachel vyráběla jeden zmetek za druhým.

Chyby se ale nevyhýbaly ani jednomu kuchaři. A tak šéfkuchař nešetřil výlevy nálady na jednu ani na druhou stranu.

Po další Rachelině chybě, kdy se pokusila zamaskovat špatně propečené maso se šéfkuchař rozhodl, že znovu uzavře restauraci.
Gordon Ramsey si ještě po uzavření vzal Keitha na další promlouvání do duše. Nelíbilo se mu hlavně jeho dětské chování. Ale dostalo se i na povzbudivá slova. Gordon Ramsey měl tento večer asi dost dobou náladu, když se snažil všem zvedat sebevědomí.

Po těžkém rozhodování byl za slabší tým označený tým červených. Jako jednooká mezi slepýma byla dnes Virginie a tak nominovala Meribel a Rachel. Řekl bych, že je celkem zbytečné psát, koho Gordon Ramsey vyloučil. Po dvou naprosto zkažených službách opustila Pekelnou kuchyni Rachel.

Pekelná kuchyně videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
rado
Reagovat

Super show!!!!!!!§

Přidat komentář