Panáček v reality show

Hells Kitchen II – 8. díl: Slovo dělá muže

20. Březen 2010 | napsal(a): | reality show: Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

[singlepic id=498 w=420]

Po minulém díle je Virginie na dně. Čtyřikrát přežila nominaci na vyloučení. Ve finálové čtyřce je už jen poslední muž, Keith. Jak se mu daří mezi samými ženami a kdo skončí na bramborové medaili? Dozvíte se v dnešním článku.

Nejúžasnější úkol

Dalším úkolem pro soutěžcí bylo splnění jejich snů. Každý dostal vlastní restauraci a měl ji vést v době oběda. Aby úžasnosti nebylo málo, tak cenou pro vítěze bylo jisté místo ve finálové trojce.
Tím ale to úžasné a snové skončilo a začala legrace.
Soutěžící si zavázali oči a byli auty odvezeni na tajné místo, kde stály jejich restaurace. No, restaurace… Každý ze soutěžících dostal přidělený cateringový vůz na stavbě a úkolem bylo připravit oběd pro sto stavebních dělníků.
Tak jako byly naprosto rozdílná jídla, od sandwitche až po humra, tak byly rozdílné i přístupy soutěžících k prezentaci jídel. Sara využila toho, že uměla španělsky (Mexičani jsou v USA asi něco podobného, jako u nás obyvatelé z východu), a proti tomu Virginie použila řeč těla a ženský šarm.
Každý dělník pak dostal porci od každého a rozhodoval svým hlasem, kdo se stal vítězem úkolu.
Polovina dělníků dala hlas Virginii. Ta si tak napravila reputaci z minulé směny. Navíc jako odměnu získala nákupy s Gordonem Ramseym v Sur La Table, obchodě s kuchyňskými potřebami (s čím jiným taky). Mimo jiné si koupila i kuchařku Gordona Ramseyho.
Nejhorší byla podle dělníků Heather kterou to naprosto zdrtilo a rozhodla se, že pro Virginii už neudělá ani ň.
Na poražené čekal, podle mě ne až tak strašný, trest v podobě vylupování krabího masa na další směnu.
Virginii připadlo velmi vtipné koupit každému nějaký dárek. Což by byl určitě krásný zdvořilý nápad, kdyby dárky od ní nebyly doslova za pár centů a k tomu velmi provokativní. Spíš si ostatní proti sobě ještě víc poštvala.

Nic není jisté

Aby dnešní směna byla něčím výjimečná, pozval Gordon Ramsey tři špičkové šéfkuchaře, aby mu pomohli s rozhodováním.
Kuchyně zažila nejlepší start, když už po několika málo minutách odcházely první Keithovy předkrmy ke stolům, a za třicet minut začaly odcházet i hlavní chody.
Jen Virginie asi usnula na vavřínech a s vidinou jistoty místa ve finálové trojici kazila a brzdila provoz.
Po hodině se do restaurace dostavili tři šéfkuchaři. jak je v restauracích šéfkuchaře zvykem, jídlo pro významné hosty vybírá kuchyně. Vybrány pro ně tak bylo špagety s humrem, mušle a velingtony.
Jenomže přesně v tento moment se přestalo kuchařům dařit a tak šéfkuchaři dostali od Keitha nedovařené špagety smíchané s hotovými, Virginii chytla pánev a Sáře došli lososi a dala se tak do obří hádky s Gordonem Ramseym, kde si ani jeden nebrali servítky.
Když Virginie začala sabotovat výkony ostatních, rozhodl Gordon Ramsey, že už nemá jisté místo ve finále a tak se musela začít snažit jako všichni ostatní.
Soutěžícím se i přes nezdary povedlo v dobrém čase dokončit výdej.
Jako nejlepší byla nejen podle Gordona Ramseyho, ale i podle šéfkuchařů, Heather a ta tak měla rozhodnout, koho vyloučit.
100069_512x288_generated__6GpV43a800qeMI4l+2JoCA

Nejdramatičtější vyloučení

Virginie pak šla za Heather, že chce odejít ze soutěže, že chce být nominovaná a sama přizná před Ramseym, že na to nemá. K ní Heather vybrala Saru s přesvědčením, že Virginie odejde a Sara je tudíž v bezpečí.
Když došlo na obhajoby soutěžících, skutečně Virginie přiznala, že na vedení restaurace nemá.
Gordon Ramsey je ale chlap, co drží slovo a jeho rozhodnutí tak bylo … no Vlastně on nerozhodl. Nechal rozhodnutí na Virginii. Pokud by chtěla domů, mohla by odejít. Pokud chce zůstat, poslal by Gordon Ramey Saru domů.
Virginie však ukázala, že není jako Ramsey, a že slovo nedrží a kvůli jejímu chtíči musela, pro mě konečně, Pekelnou kuchyni opustit Sara.

Pekelná kuchyně, videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!