Panáček v reality show

StarDance 2013 (21.12): 6. ročník má vítěze – Annu Polívkovou a Michala Kurtiše

21. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD6 vitezny parU
Letošní ročník StarDance je u konce. Vítězem se po vyrovnaném průběhu finálového večera stal pár, který diváky bral nejvíce za srdce nejen tanečním uměním, ale i upřímností a hloubkou prožitků. Za krásné taneční výkony v průběhu celé soutěže děkujeme a k vítězství moc gratulujeme.

Sláva vítězům, čest poraženým a srdečné díky všem zúčastněným. Poděkování tvůrcům formátu a díky i dramaturgii ČT a realizačnímu týmu za 8 krásných večerů s ladným tancem i zajímavými osobnostmi.

Ve finále se utkaly jedny z nejvyrovnanějších párů v historii StarDance. Páry tvořené dvěma dobrými kamarády Janem a Michalem, jeden druhému vítězství přejícími a neřekla bych, že vztahy jejich partnerek jsou diametrálně jiné. Možná je teď jedna dvojice o maličko smutnější, ale docela dobře je možné, že štěstí souputníků a kamarádů je stejnou radostí i pro ně. Nejde přece o nic, titul je čestný, a to hlavní o co všem šlo, bylo něco se naučit, bavit sebe a bavit nás diváky – to se jim všem společně podařilo. Nám proto přísluší oběma finálovým párům jen gratulovat a poděkovat, stejně jako všem ostatním.
No a snad někdy u StarDance zas.

Zdroj obrázků: videozáznam (okkvp)

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 33
1
Packa
Reagovat

Nádhera, dopadlo to z mého pohledu dobře. :)

2
okkvp
Reagovat

i já jsem spokojená

3
Pavlina
Reagovat

Já taky.Taťána byla technicky nejlepší, ale Anička se úžasně zlepšila a měla s Michalem něco, co Táně a Honzovi chybělo. Úžasně lidský a bezprostřední projev a byli spolu pořád propojení-tohle jsem cítila u málo pàrů.

4
Monika
Reagovat

Dopadlo to nejlepe, jak mohlo. Anicka si vitezstvi naprosto zaslouzi.

5
Jana1
Reagovat

3- Pavlína

Naprostý souhlas.Táňa byla na efekt a trošku ledová.

6
Monika
Reagovat

5- trosku?:-))) Ja bych rekla, ze je poradne ledova. Tana je z meho pohledu neuveritelne vyumelkovana a neprirozena osoba s krecovitym usmevem. Neni schopna od srdce bez pripravy cokoliv divakovi sdelit. Nikdy nezapomenu na ty jeji doslovne naucene fraze a proslovy k jeji nadaci Krasa pomoci.

7
Packa
Reagovat

Marek a Terezka – ta hudba! :D To mě fakt rozesmálo.

Jinak obvykle se na freestyle nejvíc těším (a těšila jsem se i letos), ale obvykle mě to nezklame. Já jsem spíš ten typ „pro každou srandu“ a „hlavně šíleně a pobavit“, takže dnešní freestyly ano, hezké, ale nezaujal mě ani jeden (i když kdybych měla vybrat, tak víc se mi líbil Táni a Honzy).

8
Zuzka
Reagovat

prosím nenajdu někde video Marka a Terezy ? Já to v tel neviděla a na ofiko webu to není – tak to končí ve chvilce co je ukončené hlasování – díky

9
Eva Jánská
Reagovat

Táňa mi nebyla sympatická, dokud jsem ji neviděla tančit. Byla úžasná nejen tanečně, ale je i milá a myslím, že je skvělý člověk-vůbec na mě nepůsobila jako ledová královna, moc jsem ji fandila. Aničce výhru přeji, moc mě bavila a tanec od tance byla lepší, mimochodem ji mám moc ráda jako herečku. Pro mě je ale vítěz Táňa s Honzou.

10
RenataE
Reagovat

Jsem také spokojená, že vyhrála Anička. Na Taťánu jsem v průběhu soutěže trochu změnila názor. Myslím, že Onder (nebo oba, nevím) moc tlačil na technickou kvalitu a vytratil se prožitek. V tom měla Anička hodně navrch, jako komediantka – v tom nejlepším slova smyslu – si užívá i své nedokonalosti. A musím říct, že Onder se konečného rozhodnutí zhostil se ctí, buď jsou ty řečičky o tom, jaká jsou skvělá parta pravda, nebo je skvělý herec :) Ale tentokrát jsem mu věřila :)

11
Jana
Reagovat

skoda, ze tu budou dve diskuse :-( ja uz jsem se rozepsala vedle :-)

12
okkvp
Reagovat

11 – tu by měla být jen k vítězům a možná k ročníku jako takovému.
V minulém jako obvykle ke konkrétnímu večeru, taky tam doplním časem rekapitulaci (ráda bych ji zvládla co nejdřív, předvánočních povinností mám ještě víc než dost)

13
Marcela Duchoňová
Reagovat

Technicky, výrazově, náročností, nápaditou choreografií a jejím zvládnutím bez jediného zaváhání byli Kuchařová s Onderem. Taťána neztratila ze sebe ani vlásek, když otevřela pusu, ledová? NESMYSL! oba byli opravdoví, nádherný prožitek pro diváka a hlavně jejich vlastní. Hlasovali patrně závistivci, kteří nemohou strávit Taťáninu dokonalost naprosto ve všem, nejen v kráse vnější i vnitřní, tanečním umění i kultivovanosti projevu!!! PRO MĚ JSOU VÍTĚZOVÉ O DVĚ LAŤKY OD KORUNOVANÉ KRÁLOVNY… JEN JMÉNO, JMÉNO, JMÉNO :-(((

14
Marcela Duchoňová
Reagovat

A. Polívková s Kurtišem – klobou dolu před výkony netanečnice, ale na královnu to V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEBYLO!!! Naopak ona byla „ledová“ – tak soustředěná na každý krok a kde se uvolnila, byla k pousmání…:-(

15
Miriam
Reagovat

Mně teda mezi Aničkou a Michalem přišlo úplně mega napětí, on byl dost cílevědomej a byla z něj cítit touha po dokonalosti a ne uvolněnost. Celí mi přišli v křeči…

16
okkvp
Reagovat

OT admin pro 13
Caps lock použitý v psaném textu znamená křik. Děkujeme za názor, ale budeme rádi, když si velká písmena napříště odpustíte. Tady se k sobě diskutéři chovají slušně a respektují i odlišné názory, hulákat netřeba.

17
Marcela
Reagovat

Moc jim to všem slušelo, obdivuji jejich výkony. Jen nevím, kde sehnali vizážistku co oblékala v tomto ročníku p. Kostkovou. Ty šaty byli prostě hrozné, všechny. Moc jsme se bavili a bylo to krásné jako vždy.

18
bezík
Reagovat

17 – autorkou všech kostýmů (tedy tanečníků i moderátorů) byla letos Elena Horská. Zpočátku na ni spousta lidí v diskusi nadávalo, že to je strašné, pak se to nějak uklidnilo, nevím jestli si lidi zvykli nebo Elena se trochu přizpůsobila. Já nejsem odborník, ale z ryze laického pohledu se mi letos kostýmy líbily, co se Terezy týče, tak tam jsem párkrát byl trochu na rozpacích, ale očití svědkové mi tvrdili, že to co v TV moc nevypadalo, naživo prý bylo dobré. Třeba je práce kostýmáře pro TV trochu jiná, kdo ví.

19
okkvp
Reagovat

18 – autorkou nikoliv -kostýmní výtvarnicí, tudíž hlavou vymýšlející (a stříhy dodávající), byla Klára Nademlýnská. Paní Horská šila a udržovala, tak jako v předchozím ročníku a zřejmě i v předpředchozím.

20
Markéta
Reagovat

Dopadlo to tak, jak mělo. Holky úžasně tancovaly obě. Anničce jsem asi držela víc palce :-)

21
bezík
Reagovat

19 – jasně, už dementním, píšu Horská, myslím Nademlýnská … nechtějte zestárnout :)

22
Kapi
Reagovat

Omlouvám se za OT, nevím jestli to bylo jinde psano – nejaky souhrnny clanek od Scalexe k VV4 uz se nedockame? (pohled na soutezici, „soutez“ atd…?)

ma zakazano nebo uz je to tak out?

23
okkvp
Reagovat

22 -tady konkrétně se dočkáš jen souhrnného článku k SD, ale nejdřív až o vánočních svátcích ;-)

24
Kapi
Reagovat

23 – aha, dekuji :) Stejne by me zajimalo proc to Scalex tak utnul ;D

25
bezík
Reagovat

Ha, císařovy nové šaty ! Jak dlouho vydrží tentokrát ? ;-) Ale jsou nějaké jiné než minule, ne ?

26
Anonymní
Reagovat

@Marcela Duchoňová: je to přesně tak, závist Čechům vládne, u nás se bohužel úspěch neodpouští. Taťána je nejen krásná, inteligentní, milá, prostě dokonalá, ale hlavně talentovaná, co se tancování týká. A protože se jedná o taneční soutěž, nejlepší tanečnicí byla a zvítězit měla ONA. Pro mě je jednoznačně vítězným párem Kuchařová – Onder. J. Plíštilová

27
okkvp
Reagovat

26 – Nejedná se o taneční soutěž jako takovou, i když se o soutěži ve filozofii pořadu mluví:
Koncepce funguje za předpokladu, že všechny páry věří, že se účastní skutečné soutěže. Televizní pořad je vystavěn kolem soutěže; je to, jakoby se tato taneční soutěž konala tak jako tak, a že my ji jen tak náhodou filmujeme.
StarDance je ve stejné míře reality show i zábavná show a jedním ze základních principů o které tvůrcům formátu jde, je také rozpor mezi míněním rozhodčích a diváků.

28
bezík
Reagovat

Koukám, že už se to rozmáhá i na panáčkovi. Lidé, kteří o sportovním tanci (a nejen o sportovním) vědí evidentní kulový a dost možná ho ani v životě neviděli, vědí s naprostou jistotou, kdo byl lepší, kdo měl určit vyhrát, případně dokonce o kolik úrovní byl lepší :). Já jsem myslel, že tohle se týká hlavně fotbalu a hokeje, že co Čech to trenér ale koukám že i co Čech, to sportovní tanečník :). Jojo, kdyby blbost kvetla, byly by Čechy jednou nádhernou rozkvetlou zahradou ….

30
bety
Reagovat

@Monika: Tak jsem se koukla a Kuchařové bych se tedy po ránu lekla……hrůza….jsou holky mnohem a mnohem hezčí.

31
Zurová
Reagovat

Slečno Polívková chcete soupeřit s Miss world ?
Taneční uroven a vystupování se vubec nedá srovnat.
Jestli česká televize výsledky zfalšovala,tak si stejně z dlouhodobějšího hlediska uškodila.

32
Jiřina
Reagovat

31 – Tak jak vidíte, v tanci s ní může soupeřit zcela bez problémů a úspěšně. Jinak nevím, proč by vzdělaná, talentovaná a úspěšná herečka Polívková měla soupeřit s věšákem na šaty, co někdy vyhrál nějakou výstavku dívčího masa ?

33
okkvp
Reagovat

31+32 – děkujeme, že i k nám zavítali diskutéři „na úrovni“ a nemusíme závidět ofiku

Přidat komentář