Panáček v reality show

StarDance 2013: 4.taneční večer ve znamení tanečního souboje, loučí se Šárka Kašpárková a Jan Tománek (rekap)

24. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD6-4 uvod
V dnešním tanečním večeru uvidíme už jen šestici párů. Musí se vypořádat s úkolem, zatančit co nejlépe svůj soutěžní tanec a čeká je i taneční souboj ve společné choreografii. Tanec pravdy, záludný slowfoxtrot předvedou se svými partnery a učiteli Imrich Bugár, Taťiana Kuchařová a Šárka Kašparková. Výrazově dramatické paso doble zatančí Anna Polívková, Matěj Ruppert a Ondřej Brzobohatý. Divácky vděčné paso doble nás ale čeká v podání všech šesti párů, protože právě v něm se utkají ve skupinových choreografiích. StarDance 2013 pokračuje a bohužel opět se s ním někdo rozloučí. Dívejte se a komentujte, vaše názory nás zajímají.

Soutěžní tance 4. tanečního večera zábavné soutěžní show StarDance slibovaly asi nejen mě libé chvilky. Paso doble bývá pro diváky, a myslím i tanečníky, oblíbeným tancem. Úžasné kostýmy, velká gesta, krásná hudba, která skoro sama vede… No tak kdo se těšil a minule u tanga navnadil, tak dnes večer asi trochu tápal a klidně se může cítit i trochu podveden a zklamán. Všechny složky byly přítomny, ale tak nějak jako kdyby každá zvlášť. Že se dá paso doble tančit na hodně netradiční melodie, jsme viděli v loňském ročníku, ale letošní výběr se moc nepovedl a užil si asi spíš odborník než laik. Trpěli i tanečníci, výběr hudebního doprovodu jim totiž tanec ztížil o několik kategorií a na výkonech i dojmu to podle mne bylo znát. Slowfoxtroty a souboj formací rozpačitý dojem z večera sice dost napravily, ale jakási pachuť zůstala. (pozn.:obrázky jsou klikací-větší)

Paso doble

SD 8 – Ondřej Brzobohatý a Eva Krejčířová

SD6-4 brzobohaty
Adele – Rumour Has It
Rozčarování přineslo hned první číslo večera. Ondra vypadal, že si zapomněl košili, Eva připomínala v červeném negližé obstarožní nevěstku po šichtě a místo očekávaných tradičních tónů se rozjela úprava posluchačsky těžké písně Adele. Přiznám se, že jsem měla velký problém na co se mám vlastně soustředit, zda na dešifrování co to vlastně hrají, na taneční kreaci nebo na Ondřejův odhalený hrudník. Krutě se mi to nelíbilo. SD6-4 brzobohaty2Při opakovačce mi ale napadlo, vypnout zvuk a nahradit jej klasickým Espana Cani (například odtud – sedí to naprosto přesně) a bylo po problému, pak už mi to sedlo i s Adele. V tanci mi opět vadil Ondrův přehrávaný výraz a protože vystrčená brada a vyvalené levé oko jsme viděli už minule (k námořníkovi ale sedělo líp), tak bych řekla, že je to spíš tradiční karikaturní škleb typ „zloduch“. Navíc Ondřej jako kdyby si jej půjčil od tatínka moderátorky, ale možná v tom je ten problém – pan Kostka jej používal jen chvilkově a více šibalsky. Paso odtančili ale moc pěkně, kromě nejistoty v otočkách či při závěrečném odhození partnerky a vysoké známky od poroty si zasloužili. O to víc, že to dali na tu divnou hudbu.

Hodnocení poroty
Révai – paso je tanec toreadora s muletou, tady tančila Eva s býkem – výraz by bylo lépe o něco uvolnit.
Drexler – pánev trochu dopředu, stáhnout hyždě a trochu víc síly do nohou
Balaš – krásná show, bezvadně zvolená rekvizita, fantastická hudba, krásná komunikace, ostré pohyby, pro Evu – více očního kontaktu
Chlopčík – charakteristické paso, slušné postavení, v točkách trochu problémy, necítil kontakt v páru – bylo moc vidět, že každý jste tančili zvlášť, ale bylo to moc pěkné.
R – 8 D – 9 B – 8 Ch – 8 = 33

SD 4 Matěj Ruppert a Alice Stodůlková

SD6-4 ruppert
Alicia Keys & Jack White – Another Way To Die
S hudebním doprovodem tohoto páru jsem problém neměla. (Espana Cani funguje i tady). Matěj s Alicí rozhodně nezklamali, naopak, protože i zde byla opět velmi těžká a složitá hudba. Matěj vypadal podle mého přesně tak akorát jako odhodlaně zabejčenej toreador (to budeš čučet bejku, jak tě muletou proženu), choreografie byla náramně postavená i pro chvilkové dominantní vyniknutí Alice a skutečně to perfektně vyjadřovalo charakter tance. Trošku mi vadilo příliš blesků a třpytu partnerčiny sukně – poněkud dost připomínala ozdobné vánoční řetězy

Hodnocení poroty
Chlopčík – velice zdařilé choreograficky i pocitově, pěkné postavení těla, tvarované paže mohly být ještě trošku delší, ale celé to bylo v napětí, občas sice maličko před hudbou, ale sám by to na ni asi lépe nezatančil.
Révai – perfektně odvedená práce, bylo vidět, jak to vypadá, když spolu pár dobře funguje, drobné nedostatky převáží klady.
R – 8 D – 9 B – 8 Ch – 9 = 34

SD 2 Anna Polívková a Michal Kurtiš

SD6-4 polivkova A
Anička s radiátorovým účesem, Anička v krajce a peří, Anička s červenými rukávci. Mňo, tohle mi na první pokoukání nějak moc nesedlo. Červené návleky na pažích mi v kombinaci s tím peřím trochu připomínaly husí nohy a některé pózy to ještě umocňovaly. Navíc se mi zdálo, že paso, (byť jediné na jasně španělskou hudbu), je výrazově příliš měkké, ale stačil pár hodinový odstup a při opakovačce mi to už tolik nevadilo. Všichni asi podvědomě čekali, že Anna s Michalem ohromí stejně jako v minulém kole s tangem, ale možná právě to Aničku svazovalo a jistě to fungovalo i na Michala, který se snažil choreografii postavit trochu jinak. Tanec ale vůbec nebyl špatný a body od poroty to potvrzují. Jen to chtělo víc jistoty – Anna byla v některých pózách poněkud vratká a asi by prospělo víc ostrosti a méně těch husích rukou. Michal se se svou muletou víc mazlil a bylo to paso v tréninkové hale spíš než v coridě před býkem.

Hodnocení poroty
Drexler – více energie nabité od publika vás znejisťuje, máte problémy s balancem a je to drobnost která ze skoro perfektního produktu udělá cosi zvláštně průměrného.
Révai – skvěle jste fungovali jako pár, měli jste náročnou choreografii, ale energie byla cítit a fungovalo to.
R – 8 D – 8 B – 9 Ch – 7 = 32

Slowfoxtrot

SD 7 Šárka Kašpárková a Jan Tománek

SD6-4 kasparkova A
Lehce starorůžový nádech šatů Šárce slušel a návrhářka se snaživě postarala i o dojem štíhlejšího pasu, štáb vybral krásnou melodii a Jan vymyslel laskavě ladnou choreografii. Partner a učitel odvedl spoustu náramné práce. Dokonce to dlouho vypadalo, že nám Šárka vytře zrak, ale pak se jí začaly zaplétat nohy, ruce nebyly tam a tak jak měly být a místo zapnutí vyšších otáček se Šárka opět oděla do úsměvu ala teta Helena a Jan ji chvíli po parketu snad skoro nesl. Přesto se mu podařilo dosáhnout velmi příjemného dojmu z celého tance i z tance samotné Šárky.

Hodnocení poroty
Drexler – začalo to jako krásná pohádka, která i dobře skončila, akorát ve středu bylo vidět, že Jan potřeboval přece jen trošku násilí, aby Šárku přes celý program dostal. I přes to je to neuvěřitelný vývoj v kráse a jemnosti pohybu.
Balaš – slowfox je typický neustálým tokem pohybu, jeho navazováním a elegancí o což jste se snažili, jako pár skutečně rostete, nicméně občas se ten tok zastavil, tu jemné vypadnutí z rytmu.
R – 6 D -6 B – 5 Ch – 5 = 22

SD 3 – Imrich Bugár a Jitka Šorfová

SD6-4 bugar A
Slowfox na ústřední melodii sitcomu Ženatý se závazky byl opět skvělý nápad (on je Imro jistým způsobem E. O‘Neillovi skutečně podobný) Frak z Imricha dělá velkého elegána a i Jitce to v temně modré moc slušelo. Průběh tance měli trochu opačný, než předchozí pár – na začátku byl Imrich asi lehce rozechvělý, pekelně se soustředil a jel jako parník rozrážející vlny. S krokťukem se ale rázem uvolnil (kdo by ty láskyplně povzbudivé úsměvy Jitky taky vydržel), začal si prozpěvovat, i obočí stihl v pravý moment pozdvihovat a z parníku se začal měnit v stárnoucího Freda Astaira. Imrich je má srdcovka a tak se mi to moc líbilo, ale věřím, že si Imrich získal srdce i mnoha dalších diváků.

Hodnocení poroty
Balaš – je unesen jak se zlepšují, oceňuje především Imrichův smysl pro rytmus, až jednou skončí, bude mu bugárovský styl chybět.
Chlopčík – celé to bylo moc pěkné, škoda že nejistoty na začátku, to to šlo trošičku i mimo rytmus, ale když se probral a začal si to užívat, už to bylo velice kvalitní. Při chůzi dozadu náramně odvaluje celou délku chodidla, ale při pohybu vpřed by to potřebovalo aktivnější chodidla. Stejně jako v předcházejících tancích – rozkošné.
R – 6 D – 6 B – 8 Ch – 6 = 26

SD 5 Taťána Kuchařová a Jan Onder

SD6-4 kucharova A
Táňa se tentokrát vizážistům povedla si ze všech žen nejvíc. Navíc se jí na pár momentů v medailonku i na potítku podařilo neudržet svou běžnou afektovanou mimiku a hned v těch momentech vypadala lidštěji a také mnohem krásněji než při zapnuté sebekontrole.
Slowfox v podání Táni a Jana byl úžasný, choreografie velmi povedená a provedení lehké, plavné, dokonalé. Radost pohledět. Ale nevím jak jiní, pro mě to bylo na tuhle soutěž dokonalé až moc. U všech ostatním cítím nějakou hloubku prožitku – radost ze zvládnutí tance, z pohybu jako takového, prožitek je ale i nervozita, rozpačitost, tuhý boj. U Táňi necítím nic – je to jak koukat na tanečnici profesionálního souboru, předvádějící jedno z deseti čísel zábavného televizního programu. Nicméně bez výhrad, nejlépe předvedený tanec večera.

Hodnocení poroty
Chlopčík – dnes si to velmi užívala, poskočky „diblík“ se mu líbily, protože z rozvernosti krásně přešli do plavného pohybu, vydařená choreografie i výkon
Balaš – vynikající choreografie, bezvadná partnerská spolupráce, nejlepší číslo večera
R – 10 D – 10 B – 10 Ch – 10 = 40

Souboj společných choreografiií Paso doble

Sergej Prokofjev, Romeo a Julie (tanec rytířů)
Skupina A – Imrich Bugár a Jitka Šorfová + Jan Onder a Taťána Kuchařová + Matěj Ruppert a Alice Stodůlková
Skupina B – Anna Polívková a Michal Kurtiš + Šárka Kašpárková a Jan Tománek + Eva Krejčířová a Ondřej Brzobohatý
Skupinovou choreografii nacvičil s páry Petr Čadek a měl na to údajně jen 3 hodiny. Přiznám se, že mi to přijde neskutečné, i když beru, že polovina párů se paso učila na soutěžní večer a jistě i ostatní nějaký základ v trénincích dali. V první skupině jsou v převaze tančících osobností páni, v druhé dámy. Holt takový specifický gender Monteců a Capuletů.
SD6-4 spolecne paso A
Choreografie tance první skupiny skvěle využila somatické odlišnosti v mužské části. Medvěd Imrich mezi dvěma trpaslíčky mi nahnal slzy smíchu do očí, mezi ženami bylo vidět, že Táňa má na profesionálky přece jen ještě co dohánět. Tanec se mi ale líbil, nevím zda byl záměr tak výrazně expresivnější výraz Alice, ale mě to nevadilo a do kompozice zapadlo. Imrich až na nedotaženost pohybů a poněkud čardášové mávání rukama v pánské trojce, tančil imho velmi dobře, kdyby měl více času na zažití, byl by nejspíš ještě o mnoho lepší.
SD6-4 spolecne paso 2A
Druhá skupina měla do tří čtvrtin choreografii stejnou, ale pak tančil každý pár sólo variaci, což bylo technicky asi obtížnější, ale hlavně dojmově působivější . Ondřej mezi pány profíky skvěle zapadl, Anička tančila trochu ustrašeně a Šárka sice hodně nestíhala a kus jen tak chodila, ale část sóla, kde na ni bylo nejvíc vidět, díky perfektně pro ni vybrané choreografii zvládla velmi dobře.
SD6-4 spolecne paso 3A
Asi proto, že mám smysl pro žert a nadsázku, tanec první skupiny se mi líbil víc. Za sebe obrovsky děkuju za výběr a provedení hudebního doprovodu.

Porota se po krátké poradě a pochvale všech tanečníků rozhodla za vítěze označit druhou skupinu, která se jim zdála v tanci kompaktnější a přesnější.

Závěr a hodnocení

SD6-4 tabulka
S výsledným pořadím tentokrát souhlasím. Zdá se, že letos to bude opravdu hodně nabité, i když největší boj se asi povede až o stříbrnou příčku. V každém případě příště už to začne bolet a já asi budu plakat, ale vypadá to dost nevyhnutelně.

V druhé části večera jsme se dozvěděli, že tentokrát divácké hlasování s pořadím na chvostu nezamíchalo a vypadl pár s nejnižší hodnocením poroty:

Šárka Kašpárková a Jan Tománek

SD6-4 zaver
Na jednu stranu mám radost, protože Šárka přes všechny pokroky, skutečně ostatním nestačí a přesně tak jak ji znám, místo větší urputnosti v nasazení, sází na výmluvný kukuč. Mnoho těch jejích nedostatků je totiž podle mne ne v problémech zvládnout tělo, ale v jakési bohorovnosti – „tak to odšlapu odmávám chichi“. Jenže Šárka není roztomile/srandovně prkenný showman, divácké sympatie nepřehazuje vidlemi a tak se po zásluze se soutěží loučí. Na druhou stranu mě mrzí, že přijdeme o pokoukání na Jana Tománka, který se i mě na parketu a hlavně ve standardu obrovsky líbí – on sám, i jeho choreografie. Tak třeba příští rok bude mít víc štěstí.

Zdroj obrázků: videozáznam (okkvp), Fotoservis čt

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 33
1
orchis
Reagovat

Krasny vecer. Moji oblibenci nevypadli

2
okkvp
Reagovat

ani moji, ale taky jsem poctivě tlačila sms ;-)

3
orchis
Reagovat

A i kdyz nepatri do meho „portfolia“ oblibencu, nejhezci tanec byl Tanin.

4
Hana
Reagovat

Dobrý večer,chtěla bych upozornit na výslednou tabulku –
není na ní nic vidět!

5
okkvp
Reagovat

4 – to bude ale asi chyba na vaší straně, na mých dvou různých PC a ve dvou různých prohlížečích se zobrazuje dostatečně čitelně. Časem ale bude tabulka nahrazena za lepší provedení, neboť můj tv tuner není schopen se naučit správný formát snímku a videonahrávku ještě nemám zpracovanou.

6
Michaela
Reagovat

Tatana s Honzou zatancili naprosto dokonale! To byl opravdovy tanec!

7
Lilly
Reagovat

Nevím, jestli někdo z vás čte diskuzi na SD. Někdo tam dal odkaz na wikipedii stardance:
http://cs.wikipedia.org/wiki/StarDance_…kdy%C5%BE_hv%C4%9Bzdy_tan%C4%8D%C3%AD
Podle ní už je na rok 2013 určené pořadí, je to tam prý napsané od začátku soutěže. Že dnes vypadne Šárka, tam bylo napsáno ještě předtím než ji Marek přečetl, to můžu potvrdit. Podle toho by měl příště vypadnout Matěj a vyhrát Ondra B.
Co si o tom myslíte? Je to divná náhoda, že soutěžící vypadávají podle předem daného pořadí na wikipedii, ne?

8
okkvp
Reagovat

7 – že je mi to zcela naprosto jedno (i na wiky lze na chvíli podvrhnout nesmysl)

9
Jana
Reagovat

7 – ja bych to taky tak nevidela, i kdyz tohle poradi je pomerne uveritelne… ale jsou tak proste sepsani, no…

jinak k dnesku – nevim, co se stalo navrharce, ale snad vsechny saty se mi libily :-) trochu mi vadila Ondrova odhalena hrud. Jen tu Kostkovou se ji porad nedari trefit – dneska mela divny hrudnik :-)
Co se tyce tancu, co me naprosto priserne iritovalo, byly vsechny hudby na paso. To uz mi z nich nejlepsi pripadal ten Prokopfjev a to je co rict :-) A zadny tanec me tento vecer neprinutil, aby mi spadla brada
Ondra – Eva nadherna, Ondra slusny, i kdyz ty vyrazy byly hodne prehnane a tancili spis vedle sebe nez spolu
Anicka – po minulem wow to ted bylo takove jo, dobry… Prislo mi to hodne odchozene, bez vetsich emoci. Ale Michal se mi libi cim dal vic. Ale nejhezci paso vecera, to urcite.
Matej – ja nevim. Ta hudba to zacala a strasne tezko se mi v tom hledal ten tanec a to vyjadreni hudby pohybem. Choreografie jako takova byla moc hezka, ale ta hudba se mi proste nelibila a nelibila.
Tana – ano, moc hezky tanec. Na rozdil od portocu mi tam ta diblikovitost vadila, k elegantnimu slowfoxu mi proste nesedi. To uz beru na milost to Valentovo :-) A za nejlepsi vykon SD bych to neoznacila snad ani nahodou – nevim, co to pro me je, ale namatkou si vzpomenu na paso Zuzky Norisove, tango Anety Langerove a tak dal… A ja vim, ze to bude vypadat, za porad neco hledam, ale Tana by snad mela byt z modelkovskeho sveta zvykla na chozeni na podpatcich a dneska mi teda prisla stylem chuze jak drevorubec…
Sarka – nebylo to spatne, nebyt toho, ze mi prislo, ne ze si to uzivala, ale ze v prubehu dostavala zachvaty smichu a trochu ji to lamalo…
Imrich – co o nem rict :-))) medvidek, no… ale trochu mi u nej vadi volna ruka, to drzeni je stejne jako pri hazeni diskem :-) no myslim, ze priste pri sambe nas ceka zajimavy pohled…
spolecne tance – super choreografie, to jo, vsechna cest Petrovi Cadkovi. Nechapala jsem sice, proc holky nemavaji suknema stejne, ale budiz. Taky bych vybrala druhou skupinu, ktera mi prisla tanecnejsi, i kdyz Sarka to i tam dost odchodila, ale byli asi i diky podobne vysce partneru kompaktnejsi. V prvni skupine byla Tana chvilema mimo rytmus, kdyz mam vedle sebe dva profiky, tak si je hlidam a jdu podle nich, ne… Ale jdu si pustit znovu to, jak tam trojka chlapu jde sama, jak Imrich vycniva :-)))

10
Pasithea
Reagovat

9 – připojuji se k tomu, že ta hudba na paso doble byla divná. Mně osobně hodně rušila a vůbec v tom nebyl ten správný náboj, nejlepší byl ten Prokofjev.
Překvapila mě Anna, čekala jsem, že jí paso půjde lépe po tom tangu.
Sms ode mě zase dostal Imrich, jak udělal krok ťuk, tak jí měl :-)
A trochu mě rušily Tániny šaty, na tenhle klasický tanec jí na můj vkus trochu moc ukazovaly nohy, ale jinak pohyby měla skvělý.

11
bezík
Reagovat

Přijde mi, že Anička je prostě nerv. Když jí nerv pustí, je to super, když ne tak je to také-nějaké bez silnějšího výrazu. Snad jí bude pouštět častěji.

12
Lilly
Reagovat

9-sorry, ale to pořadí na wiki uvěřitelné není ani náhodou, ale souhlasím, že to může být taky nějaký podvrh.
Ale co vůbec nechápu je porota. Proč oni tam vůbec jsou? Táňa …nejlepší tanec v SD!! a Ondru B. prosazují neuvěřitelně-podle mě nejhorší tanec večera, ale v tabulce skončí druhý!!!

13
Jana
Reagovat

12 – Co je na poradi na wiki neuveritelneho?

14
Pavlina
Reagovat

Jana – může na tom něco být, ale v podstatě na wikipedii můžeš napsat bez jakékoliv registrace např. že náš první prezident byl Karel Gott. Asi tak nějak.

15
Jana
Reagovat

Ja snad nekde psala, ze wiki absolutne verim? Sama jsem psala, ze bych to jako teorii nevidela, jen ze to poradi vypada uveritelne, to je vsechno…

a jinak jsem vcera nepochopila tu Markovu narazku s Julii Tymosenkovou, muze mi ji nekdo vysvetlit???

16
eva2
Reagovat

15 – Když jsem včera Terezu Kostkovou uviděla, tak mě taky hned napadla Tymošenková – ten účes byl hodně podobný, a potěšilo mě, že Marek to viděl stejně :-)

17
sigi
Reagovat

ad 7, 12, 14 – asi šlo o to, že to pořadí tam bylo dřív, než vyřazování začalo

ale člověk nemusí být ani Sibyla, aby predikoval, kdo vypadne. můj muž na to občas mrkne jedním okem, ale po prvním kole hlásil (a to se prosím díval asi 10 minut!), že nejdřív vypadne Hosprová (nikdo ji nezná), po druhém Kašpárková (poleno) anebo Řezníček (extrapoleno).

a věštec rozhodně není :)

18
RenataE
Reagovat

Vypadá to, že Klára Nademlýnská má něco proti Tereze, už podruhé špatné šaty. Tentokrát tedy špatné spodní prádlo, ale to by snad na kostýmové zkoušce měli odladit, aby vnady nepřetékaly vrchem, spodem, bokem…

Hudba na paso nepochopitelná, vůbec to není lehký tanec ani když má hudba jasný rytmus.

Hodnocení Táni mi přišlo velmi nadsazené, v nejpomalejším standardu mi paradoxně ve druhé půlce občas přišlo, že nestíhá.

Tentokrát se mi nejvíc líbil Imrich, oproti minulému kolu se výrazně „vystrel“ a celkově vypadal dost uvolněně.

19
Jana
Reagovat

mimochodem, nepamatujete se – v predchozich radach nekde na webu hodnotil SD nejaky odbornik, kde to bylo?

20
RenataE
Reagovat

19 – byl to nějaký blogger na idnes, tuším, že se jmenuje Fábera, hodnotí i tuto řadu.

21
ulita
Reagovat

ad wikipedie

brzobohatý by vyhrál 100 % jen tehdy, určovala-li by pořadí abeceda. Nepropadejte davové hysterii a čtěte do konce.

22
Litocha
Reagovat

19 – Jana

Hodnocení dborníka zde, ale je to poměrně suché čtení. včerejší večer už tam je.

fabera.blog.idnes.cz/

23
okkvp
Reagovat

18 – To co vypadalo jako špatně padnoucí spodní prádlo byla všitá a ozdobně proštepovaná podprsenka. Trochu se možná nepotkala se správnou tuhostí materiálu a nedobře zafungovala světla v kombinaci s okem kamery. V reálu to tak strašně vypadat nemuselo. Taky bylo vidět, v momentě, kdy si Marek utahoval z paní Drexler a její „vystretosti“ tak se Tereza vyštajfovala a faldy zmizely.
Ona si paní Nademlýnská v téhle kolekci až příliš zakládá na své vysoké odbornosti v oblasti střihu (má spec vzdělání ve FRA), všechny Terezyny šaty jsou až zbytečně členěné mnoha švy. Je to vidět v HD nebo na originálních fotografiích fotoservisu čt.
Tentokrát alespoň Tereza nevypadala jak mašina.
Ty zelené minule měly prošívání na prsou podobné
http://img.aktualne.centrum.cz/598/31/5983113-stardance-2013.jpg
http://img.blesk.cz/img/1/full/1875549_.jpg
červené
http://img.blesk.cz/img/1/full/1879481_.jpg

24
eva2
Reagovat

21 – Jakmile na pořadí na wikipedii někdo upozornil, bylo hned změněno na abecední. Před tím bylo jiné.

25
bajoska
Reagovat

Nemohu nějak najít video, chtěla bych se podívat na včerejší večer a zobrazuje se mi jen rok 2012. Prosím o vložení odkazu, dík.

26
okkvp
Reagovat

25 – ofiko stránky čt
ceskatelevize.cz/specialy/stardance-vi/
záložka taneční večer – 4. taneční večer

27
Lara
Reagovat

Podvody jsou všude i v Zlatým slavíkovi, tak co se dívíte nějakému předem danému pořadí ve star-dance,že by to mohl vyhrát Ondra to bych se hrozně divila, potože na Tánu Kuchařovou nikdo z nich nemá ta je absolutně perfektní i pro porotu, myslím že 40, mluví za vše a počkejte až bude tančit Salsu nebo Sambu to to teprve rozjede je to zkrátka divoška.

28
Michaela
Reagovat

27 – Také bych to přála Táně, nemá tam konkurenci. Celý večer jsem se těšila jen na jejich tanec a čekání se doopravdy vyplatilo!

29
Melek
Reagovat

Díky za rekap :))
S výsledkem tento týden souhlasím, Šárka byla nejslabší. Příští týden už to bude napínavější :)

30
Jana
Reagovat

Lara – jenže ve StarDance nemusí vyhrát ten, kdo nejlépe tančí, viz. Zuzka Norisová, Monika Absolonová atd. Jakmile začnou mít velký vliv i diváci, tak se možná budem divit…

31
Michaela
Reagovat

30 – Já doufám, že se moc divit nebudeme. Líbilo by se mi finále Táňa a Matěj!

32
Jana
Reagovat

Ja predpokladam finale Ondra – Anicka…

jinak jsem ted chytla opakovani ze soboty – a musim rict, ze saty na spolecne paso doble ukazaly, jakym smerem se mela navrharka ubirat u Sarky Kasparkove… zadne svetle barvy, zadne kalhoty, zadne volanky atd. – tyhle ji opravdu slusely :-)

33
Jana
Reagovat

velmi doporucuji na webu shlednout Stardance kolem dokola – 22.11. :-) ti dva jsou proste dokonali :-)

Přidat komentář