Panáček v reality show

StarDance 2013: Startujeme 1.taneční večer (rekap)

4. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: StarDance

logo
V sobotu ve 20.00 na ČT1 odstartoval první večer soutěžní taneční show Stardance 6. Jsem jedním z těch, kdo se na boje o krále či královnu tanečního parketu moc těšili. O to víc, oč u jiného (VV) stoupá pocit zklamání až k zhnusení. Možná je tím můj pohled na první večer SD lehce zkreslený, ale v každém případě jsem letos za náplň sobotních večerů dvojnásobně ráda.

Úsměv jsem naladila okamžitě po spuštění úvodní znělky. Nevím sice, zda se bude v té sobotní podobě opakovat pokaždé, ale kéž by. Za mne palec hore, podle mne nejpovedenější ze všech dosavadních ročníků. Druhým příjemným byl hlas Viktora Preisse. Zabarvení hlasu a možná i intonace mému uchu do pořadu sedí líp.
sd1-00
Po celkem pěkném předtančení v podání profi částí soutěžících párů dorazila na scénu tradiční moderátorská dvojice a mohli jsme pěkně v detailu pozorovat, že Terezin gumák „směju se já, vy se budete smát taky“ táhá líčka a horní ret zas o nějaký ten půlcenťáček výš, než by bylo pro věrohodnost zdrávo. Markovi proti loňsku přibyla nějaká nová vráska, ale alespoň tento večer mi přišel méně sešlý než loni. Oběma to spolu dost seklo, byť střih sukně Tereziných šatů mi přišel trošku kypře machnovitý. (módní okénko berte prosím s rezervou, jsem sice žena, ale už léta páně převážně jenom v teplákách)
Následovala ukázka z přípravy soutěžících párů „tapity ťap, ťup, ťap ťup ajatatytárata ta džu, radadada fšuh bum přesně“ – sestřih, za který opět zvedám palec. Po slavnostním nástupu párů a představení poroty se šlo na věc.

Zde si dovolím upozornit, že tak jako loni, s ohledem na další kola, budu o párech psát ne v takovém pořadí v jakém v průběhu večera vystoupili, ale seřadím je za sebe podle předváděného tance. A pro nováčky ještě jedno – odborné hodnocení tu nečekejte. Jsem laik, co šlape zelí, ale i tak si snad názor dokážu udělat.

Rumba

SD 1 Pavel Řezníček a Lucie Hunčárová

Lucie je hezká a sympatická dívka a i když jsem žena, užívala jsem si hlavně pohledu na ni. Pan tajemný a neodolatelný na mě bohužel nepůsobí a tak jsem jej v PP vnímala spíš jen jako doplňkové křoví. Jejich rumba byla jako u většiny, poznamenána prvním nabýváním zkušeností. Pavel se sice místy zdatně vlnil, zda správně odroloval nepoznám, ale že má problém s držením těla, vidím i já. Navíc to celé působilo, jako kdyby Lucii sice rád balil, ale právě došel k poznání, že místo lovení na parketu mu kyne cesta spíš u skleničky v temném baru.
Na výrazu tváře byla znát nervozita a neuvolnění, což je samozřejmě omluvitelné, ale trochu i jako kdyby s tím „trdlováním“ nebyl až tak zcela vnitřně svolný a cítil se předem poražený. No uvidíme dál, snad je to jen skrývaná nejistota, ale měl by zabrat, pohybově na zlepšování podle mého má.

Hodnocení poroty:
Révai – s tímhle by byla spokojena babička i Bob Klepl (patron), ještě je třeba zapracovat na výrazu
Drexler – Výraz bez šklebení a grimas naopak výborný, akorát pokrčená kolena a neodrolovávání chodidel
Balaš – pro něj zatím Pavel netančí, ale tančí výrazně jeho charisma, je k němu přidat ještě tělíčko
Chlopčík – bylo vidět prvotní nejistota, nervozita, technické nedostatky – pokrčená kolena a častý předklon, zapracovat na pažích a výraz byl vystrašený
R 6-D 4-B 5-CH 4 =19

SD 3 Imrich Bugár a Jitka Šorfová

Červená košile přes kalhoty Imrichovi slušela. Tanec byl holt poněkud tatínkovský, ale oproti mnohým svým předchůdcům prkeňákům, se sice jemně, ale přesto snaživě při společném držení houpal v bocích a vypadal že jej tanec baví. Partnerka se na něj krásně usmívala a i když to byl pořád Imro v diskařském kruhu, kroků a složitějších figur v tanci mnoho nebylo, tak já jsem se usmívala. Taneční zázraky nečekám, čekám ale spolu s postupným uvolněním znatelný pokrok a vtipné hlášky (pravda raději méně dvojsmyslné)

Imricha mnoho lidí tipuje na suchara, ale to on není, rád se směje , jen úsporný v gestech. Jeho výhodou je, že není trémař, nevýhodou, že bude zřejmě stále hodně civilní.

Hodnocení poroty
Drexler – Vaší účastí se tanec dostává do jiných dimenzí. Měl správně propnutá kolena, dokonce odroloval chodidla, je naozaj nadšená výkonem
Chlopčík – velice pěkné, s technikou souhlas s kolegyní, ale málo pohybu do prostoru
R – 5 D -5 B -4 CH -5 = 19

SD 5 Taťána Kuchařová a Jan Onder

Už v medailonku zaznělo, že Táňa snila o úspěchu na soutěžním parketu. Podle sestry – patronky, tančila od dětství a hned první záběr odhalil, že na parketu má Táňa zkušenosti nezačátečnické. Držení těla, boky, nášlapy … ale, možná to nebude až tak horké, dřív prý dělala především tanec scénický.
Předvedená rumba byla postavena především na efekt póz a nutno uznat že Táňa, kromě krásy pobrala i mnoho talentu pro předvedení výrazu.

V rumbě to bylo skvělé a fungovalo to, i když přes všechno hraní vášně mi to vyznívalo vnitřně studené. U diváků bude mít možná nevýhodu v tom, že působí poněkud dravě a strojeně. Zcela jasně však nejlepší tanec a rumba večera, ale konkurence v její skupině prachbídná.

Hodnocení poroty
Chlopčík – vnímá tělo, každý krok si užívala. Technika pěkná, ale mohla by být lepší, zapracovat na otáčkách, aby byla větší jistota, jinak skvělé
Révai – když se snoubí krása s talentem je na co se dívat. Laťka je hodně vysoko
R – 7 D -7 B -7 Ch -7 = 28

SD 7 Šárka Kašpárková a Jan Tománek

I tady v medailonku zaznělo to, s čím mám u Šárky dlouholetý problém. Jdu vyhrát, protože já jsem ta hvězda. Jistě se člověk nemá předem podceňovat, ale v průběhu sportovní kariéry měla problém s tím, že ani na vrcholu není nic zadarmo, že se medaile nedávají za minulé zásluhy a rozladěná urputnost převážila nad sebekritikou. Na cestě vzhůru bývala skvělá, tak uvidíme jak to bude v tanci, kde má proti soupeřkám nevýhodu věku a výšky. Pro rumbu dostala Šárka od kostýmní výtvarnice pánsky laděný kostým saka a kalhot s třásněmi.
Možná to bylo ale dvousečné, protože Šárka nepůsobila sexy, kostým ji netlačil do výrazu, trochu skrýval techniku a v konci už to akorát tak nějak na půl huby odšlapala. Je mi to líto, protože ta bezkrevnost se přenesla na partnera, který vypadal unaveně a i trochu rezignovaně.

Šárka naopak, alespoň na mě, působila spokojeně a sebejistě. Víc soustředění na dřinu by jí asi neškodilo, příznaky, že by nemusela být, až tak tvrdá, jsem zaregistrovala. V prognóze se budu krotit, protože loni jsem po prvním kole zcela sekla v Kačce Baďurové.

Hodnocení poroty
Balaš – přivítal by víc smyslnosti a erotičnosti
Révai – pro něj je obrovským překvapení, jemu smyslnost nechyběla, od hrabání se dostali k tančení
R – 6 D -4 B -4 Ch – 4 = 18

Quickstep

SD 2 Anna Polívková a Michal Kurtiš

Aničce to v klasických smetanově bílých šatech s chlupatým lemem sukně (miluju) moc slušelo. Quickstep měli na můj laický pohled velmi rychlý, a choreografie nápaditě využila její komediální přirozenosti. V párovém držení krásné držení těla, v samostatném pohybu se už bohužel trošku klackovitému (tatínka nezapře) nevyhnula ani ona. Bylo vidět, že ji trošku tlačí tréma nebo ta její stydlivost, ale podle mne to byl na první kolo tanec s dost složitými figurami povedený a moc se mi to líbilo.

Hodnocení poroty:
Révai- zhostili jste se těžkého tance krásně, krásné držení těla a tam kde nestíhaly nožičky se Anička krásně rozesmála a měla výraz, moc se mu to líbilo.
Balaš – Anička Polévková (není překlep) – to se to tančí, když v genech vibrují komediantský geny, líbilo se mu nesmírně, Anička je pro něj černý kůň soutěže.
R – 7 D -4 B -5 Ch -4 = 20

SD 4 – Matěj Ruppert a Alice Stodůlková

Bůvol se svítícíma očičkama pod proudem. Hned na začátku musím říct, že jsem byla nadšená už z medailonku a jen co vlítli na parket, tak jsem se usmívala od ucha k uchu. Matěj mi sice spíš připomíná žábáka kříženého s býkem, ale přezdívku pokrevního bratra – patrona (Roman Holý) taky chápu. Jestli u někoho tančilo charisma, tak pro mě tady tančil temperament a humor. Taneční purista tedy asi trpěl, ale podle mého se to dá brzo dost dohnat.
Matěj dokáže obrovský výraz a máte dojem, že nadšení rytmem, hudbou a pohybem z něj přímo tryská jak ze sopky. S Alici imho ideální kombinace.

Quickstep to byl opět takový naspeedovaný chicagský, sice si tam na jedné diagonále hupsnul o krok později, než měl, ale mně osobně to nevadilo a doufám, že nám Matěj v soutěži ještě dlouho vydrží.

Hodnocení poroty
Balaš – špičkový závodní vůz, pro partnerku špatně řiditelný, ale pod kapotou bublá velký potenciál
Drexler – tentokrát má starost o Alici (kvůli zničující energii Matěje)
R – 7 D -5 B -6 Ch -4 = 22

SD 6 Jitka Hosprová a Lukáš Bartuněk

Příjemně působící pár zatančil quickstep v trošku střídmějším, usedlejším rytmu i dojmu. Jitka v medailonku prozradila, že se musí prát s postavením hlavy. Zelenkavé šaty jí na parketu slušely a na první kolo podala dost solidní výkon. Choreografie byla postavena na trochu nižší technické obtížnosti, ale pár působil přes jistou suchost mile.

Pro další kola má určitě perspektivu postupného nacházení technické jistoty a uvolnění, i když tryskající vášně se ze strany partnerky moc nečekám, na to je založením přece jen zřejmě trochu rezervovanější a také už není zrovna dvacítka. Ale uvidíme, kam až pod rukama ambiciozního mladíka rozkvete.

Hodnocení poroty
Drexler – postavení na první kolo dobré, ale trochu slabé nohy, více síly do nich.
Chlopčík – velice oceňuje neustálý kontakt, více odklonu, trochu zrychlit nohoklad
R – 6 D -6 B -4 Ch – 5 = 21

SD 8 Ondřej Brzobohatý a Eva Křejčířová

Že jsou vykonstruované představy na základě dojmů občas trochu šálivé, se začalo trochu ukazovat už v obrázcích z tréninku. Nicméně věřím, že problém slow slow quick quick, bude v dalších kolech čím dál snadněji porážen. Ondra má výhodu sklonu k šoumenství, v nadšení a přirozené muzikálnosti. Technické chyby a nedokonalosti i divák laik někde v zadu v kostech cítí, ale v celkovém dojmu se hlavně dobře baví.

Přeji si, aby se Ondra snažil a přišel technickým finesám na chuť, protože na parketu jim to spolu sluší. Mohou asi hodně spoléhat na podporu diváckými hlasy a předpokládám, že zlatý střed výsledného pořadí je jistý.

Hodnocení poroty
Chlopčík – velmi rytmické, velké show, škoda jen, že málo společného držení, to navíc dost špatné, těžké nohy, nesourodost s partnerkou
Balaš – souhlas s kolegou, je třeba dopracovit partnerská souhra a dynamika, ale velké nadání a proto snad můžeme být přísní.
Drexler – slovenská nátura -temperament bez konce se nezapře, ale lépe se naučit kroky a držet tělo narovnaněji
Révai- opakoval by kolegy, pokud bude pokračovat tak jak začal, tanec rozšíří počet jeho dovedností (volné přebásnění)
R – 7 D -6 B -6 Ch -5 = 24

Jak se Vám rozležely první dojmy, už máte své fanoušky, černé koně a páry postradatelné? Příště nás čeká waltz, cha-cha a první vyřazování. Tak myslete na možnosti jednotlivých párů u poroty a podle toho si je hlasy podepřete. SMS ve tvaru SD + číslo páru se posílají na čís. 906 11 13

Nevím jak panáčci, já jsem po prvním večeru velmi spokojená. Posila poroty sice asi nebude můj šálek kávy, ale zas mi alespoň bude méně vadit pan Révai. Mám tři jasné srdeční záležitosti, Imricha, zvědavost jaký výbrus se povede na surovém křemínku Jitce Hosprové a ledovou královnu zatím s tak trochu mimosoutěžní exhibicí. Zbývající dva páry oželím celkem bez potíží, i když ve skutečnosti to mám tak jako každoročně – chtěla bych je vidět tančit stále všechny. Co ušetřím na VV vhodně investuji zde.

Zdroj obrázků: videonahrávka vysílání Česká televize.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 70
1
okkvp
Reagovat

začíná to dobře ;-)

2
Anta
Reagovat

Tak Baláš měl pravdu, že u Řezni tančilo spíše charisma.
nj mám pro něj taky slabost :-))

3
Jana
Reagovat

ja uz jsem po prvni pulhodine zase alergicka na Kostkovou…
Rezna dobry, libi se mi uz od Hop nebo Trop… a Polivkove to slusi :-)

4
Jana
Reagovat

(ale tedy prislo mi, ze ke konci uz Polivkova nejak nezvladala…)

5
Anta
Reagovat

4 – se nedivím :-) hned první tanec quickstep

Anna se mi líbila :)

6
okkvp
Reagovat

já se tu uculuju jak měsíček nad hnojem celou dobu, a teď můj oblíbený Imro v tréninku :-)))

7
Packa
Reagovat

Chybí mi tam Brousek. :(

8
Jana
Reagovat

a nevim, Balas mi zacina byt nesympaticky…
jo a Cvancarova je zive na Prime, to se Terezka trochu spletla…

9
okkvp
Reagovat

Njn, Imra je za medvěda :-)

10
Jana
Reagovat

ze Alice zhubla!

11
Anta
Reagovat

10 – zhubla a nebo skvělý střih :-)

12
okkvp
Reagovat

Matěj se tam sice imho kus sklouznul, ale temperament s komédií přesně jak jsem čekala :-)

13
Anta
Reagovat

Rupert zajímavý a má rytmus v těle, kvituji :)

14
okkvp
Reagovat

U Táni pánům porotcům nějak došel humor, ale na rozněžnění mi to taky nepřišlo, se budu muset podívat na opakovačku podrobněji ;-)

15
petra
Reagovat

Nejaka moznost se na Stardance podivat ze zahranici?? Poradi nekdo?

16
Anta
Reagovat

Ať si porota říká co chce, Ondra se mi líbil, i když s chybami, já dost dám i na vybranou hudbu :))

17
okkvp
Reagovat

16 – souhlas, nasazení a radost z pohybu (pokud hraná, tak dokonale) přerazí i nějakou tu chybku :-))

18
Jana
Reagovat

ja nevim, proc jsou vzdycky z Ondera tak pos*…
(ted na konci, vsichni si tam blbnou a tancujou improvizaci, jen Onder s Kucharovou predvadeji choreografii :-(( )

jinak Kasparkova nic moc, ale moc se mi libi Tomanek. Ondra byl takovy rozhozeny, ale roztomily :-)
asi poslu hlas Hosprove, protoze se bojim, ze kvuli tomu, ze je neznama a porota ji az tak nepodrzi, by mohla vypadnout :-(

11 – to nebylo jen satama, to bylo hodne videt v obliceji…

19
cedarin
Reagovat

První večer byl výborný. Jednoznačnou královnou byla Kuchařová. Škoda, že tančí s nesympatickým Onderem. Měla techniku, výraz, je vidět, že má tělo pod kontrolou a pozy vyloženě lahodí oku. Byla fakt výborná.

20
okkvp
Reagovat

Jj, pro podporu Hosprové jsem též ochotna investovat, já tedy ještě Imrichovi, ad Toman – jsem pro petici za výměnu partnerky :-)))

Stodůlka zhubla hodně, je to vidět na fotkách z tréninku.
Nicméně šaty a jejich šikovné střihy i barevné řešení lichotily všem ženským postavám a pěkné

21
Jana
Reagovat

20 – teda az na chodici raminko, mi prislo…

22
okkvp
Reagovat

21 – koho máš za ramínko, jsem nějaká nedomykavá (jsem se byla zařehtat chvíli jinde)

23
Melek
Reagovat

20 – přesně, úbytku váhy Stodůlkové jsem si všimla hned. Onder mi nebyl nikdy příliš sympatický, ale díky partnerce se i letos nejspíš dostane hodně daleko. Jinak mě večer nezklamal a vzhledem ke spánku ve Vile jsem ani o nic nepřišla :)))

24
Anta
Reagovat

18 – to byl humor :-))) bylo to markantní, opravdu dost zhubla

25
Anta
Reagovat

19 cedarin – souhlas, taneční večer se mi taky líbil :)
Jen smůla, že zrovna Táňu jsem neviděla a věřím, že oku lahodila, no mému oku lahodili i jiní ;-)

26
orchis
Reagovat

okkvp: díky, že jsi sem hodila článek, aby se mohlo komentovat (jak ty to holka stíháš, tolik RS?)

Z dneška jsem byla nadšená, všechno při starém, přesto v novém hávu, soutěžící taky dobří.
Nejvíc se mi líbili (není to jen o tanci:-)) Polívková, Ruppert, Kuchařová, Brzobohatý, Hosprová, nejméně to šlo Kašpárkové, Bugárovi a Řezníčkovi.

Menší averze z loňska (omlouvám se příznivcům) vůči Onderovi zůstává, ale zatím to zas tak nepřehání :-)

Alice Stodůlková zhubla a zkrásněla, asi na sobě ty dva roky makala, tak jak to umí jen ona :-)

Příjemná zábava, už se těším na rekap

27
okkvp
Reagovat

25 – lahodila, nicméně je evidentně vidět, že kromě talentu má i hodně natrénováno už dopředu, takže je tam mezi letošními osobnostmi tak trošku jiná kategorie.

28
orchis
Reagovat

A neodpustím si fušovat okkvp do módního okénka. Kašpárkové kalhoty imo neslušely, navíc ten zvýšený pas pro už tak vysoké nohy nebyl nejvhodnější.

29
Melek
Reagovat

Jinak se musím přiznat, že Řezníček se mi vždycky jako chlap líbil, ale dnešní taneční číslo se mu zrovna ne moc povedlo. Budu doufat, že se v dalších kolech zlepší a hned nevyletí :))

30
okkvp
Reagovat

26 – jak to stíhám? – blbě, no našli aktivního blbca ;-)

31
okkvp
Reagovat

28 – ale perfektně se v tom schovalo poněkud objemnější pozadí a hlavně břicho

32
Briketa
Reagovat

19 no vida a to mne zas prijde sympatictejsi Onder nez cela Kucharova :) nicmene hybat se umi pekne a souhlasim, ze budou po zasluze asi favorite. Pekny prvni dil,nikdy by me nenapadlo, ze budu cucet na Stardance a obdivovat nadcasovy humor Ebena a rikat zaplatpambu za takovy porad v konkurenci vsech tech komernich superstar,cs ma talent s „profesionaly“ co to moderuji.

33
cedarin
Reagovat

25 Anta – tak já musím říct, že celkově mi celý večer přišel velmi povedený, ti lidé mě baví, tanečně překvapovali poměrně pozitivně, nekteří velmi pozitivně, fakt dobrý.

27 – tohle není jen o tréninku, tady jde o vyložený talent, stejně jako byla/je Mahulena Bočanová nebo Tatiana Vilhelmová. Možná Kuchařová svědomitě trénuje, ale u ní je to přesně o té špetce něčeho navíc, co to pak dokáže prodat.

34
okkvp
Reagovat

Já mám s Kuchařovou taky trochu problém, i když je za holku od vedle, nějak příliš mi připomíná pionýrku Nikolu z VV :-D

35
Briketa
Reagovat

okkvp
jo presne taaaak ;) uvedomela, umela, souteziva… ale, ze byli nejlepsi,to se jim asi musi nechat.

36
Jana
Reagovat

22 – ja jen pouzila tvoje slova z minuleho clanku :-))) mluvim samozrejme o TK (a tim nemyslim missku :-)) )

34 – ja mam problem obecne s timhle parem. Na druhou stranu mi to zjednodusili, ze mam neoblibeny jen jeden par, na druhou stranu asi budu u kazdeho jineho smutnit…

26 – jojo, Alice i zkrasnela, predtim mi prisla jako takove strelene ditko, ted jako dama, i kdyz porad trochu strelena :-) a paradoxne mohla zhubnout tim, ze skoncila s aktivnim sportem, takovych znam vic, predevsim ze sportu, kde se hodne dba na hubenost – ze kdyz denne trenuji, tak se na pozadovanou vahu nemohou dostat, pak prestanou a jde to samo…

37
Jana
Reagovat

jo a trochu mi vadilo komentovani voleb :-(

38
okkvp
Reagovat

36 – jaj, Teréz :-))) s tou já už jedu na jakémsi šibeničním humoru a holka mi vlastně každou chvíli rozesmává, když tuhle vařila s Zdéňou, tak jsem skoro smíchy brečela :-D

39
orchis
Reagovat

37 Nebylo to přes míru a bylo to poměrně vtipné. Ostatně Marek Eben :-)

40
orchis
Reagovat

ad Táňa Kuchařová alias Nikol alias snaživá pionýrka. Rozhodně to není tak urputné (zatím) jako loni od Dany Morávkové :-)

41
Ananas
Reagovat

34-souhlas. Navíc jí nějak nedokážu odpustit herecké výkony z Gymplu:)

42
Anta
Reagovat

Tak jsem se koukla na záznam a Táňa byla prostě skvělá :) Tuším, že její sestra říkala, že tančí od mala a je to znát. Talent tam je rozhodně taky a pionýrku bych do toho vůbec nemotala :-)

43
okkvp
Reagovat

OT – jsem si asi právě asi zcela zrušila komp (nový)! rekap bude nevim kdy, bo i všecky materiály v hajzlu

44
Jerremy
Reagovat

34 okkvp
Tak nevim, asi mam blizko k pionyrkam (jak ve VV, tak v SD :-)), ale jsem s jejim tancem spokojen a libil se mi. Je jasne videt, ze to v krvi ma…
Spis bych pouzil vetu od Honzy z VV: Je to „profesional“, ktery je mezi amaterama.

V kazdem pripade myslim, ze porota v kazde serii brala ohled na moznosti soutezicich a tak kdyby takovyhle tanec predvedl pozdeji Bugar, tak ziska 10 – zatimco Tatana ma jeste na vic…

Osobne jsem zvedavy na Annu a jejiho partnera a hlavne na Michalove choreografie, ktere se me zaujali v minulem rocniku, kdyz byl partnerem Langerove.

45
beruška
Reagovat

nepomlouvejte a běžte něco ukázat sami, byli perfektní

46
Jana
Reagovat

42 – a tak nejak si myslim, ze ti, co tanci odmala, by tam nejak nemeli byt…
kdyz se tam ukaze prirozeny talent, jako byla treba Badurova, ktera nikdy netancila, tak je to neco jineho. Ale podle me to ma byt i o tom, jak se nekdo potkava a seznamuje s tancem :-)

47
eva2
Reagovat

46 – taky si myslím. Líbí se mi sledovat pokroky, které dělají soutěžící, kteří s tancem neměli žádné nebo jen malé zkušenosti, a ne ty, kteří tancují odmala, i když pochopitelně mezi ostatními vynikají.

48
Bára
Reagovat

Ale vždyť tam byl vždy někdo, kdo již tancovat uměl – viz Norisová nebo Vojtek. Tanečně je nejlepší, to ale nutně neznamená, že hned vyhraje.

49
Jana
Reagovat

neco jineho je muzikalovy tanec a neco jineho spolecensky tanec… ze slov sestry jsem pochopila, ze Tana se venovala tomu druhemu…

50
Anta
Reagovat

Tak já se ráda podívám jaký kdo dělá pokrok a zvláště, když se mu to daří, těší mě to :)
Ale na druhou stranu i ráda uvidím již od začátku, že někdo již tancem políben je a přivodí mi to hezký zážitek :)
a nemusím čekat na další kola, že snad někdo….. koukat se celou dobu jen na „medvědy“, kde se snad pokrok objeví, mě nebaví.

51
Cilim
Reagovat

Jednoznačnou královnou byla a bude Tana Kuchařová. Měla techniku, výraz, je vidět, že má tělo pod kontrolou a pozy vyloženě lahodí oku. Byla fakt výborná.
Jen tak dal.
Cilim.

52
amna
Reagovat

mně se nějvíc líbila Jitka Hosprová :) společenský tanec se k ní prostě hodí a i na sobě umí evidentně dost pracovat. paráda :)
a produkce tím, že spojila Kuchařovou a Ondera (za každé jeho Taťánko bych mu jednu lískla), vytvořila mně nejnesympatičtější pár ze všech dosavadních serií. To ego mi málem zbořilo monitor.
zatímco pár Alice Stodůlková a Matěj Ruppert je zase na zcela opačné škále, ti dva mě baví hodně :)

53
Jana
Reagovat

tak jsem se koukla na opakovani a uz vim, co mi tak vadi – ze mi prislo, ze si to prave vsichni az na Tanu s Honzou uzivali, i pres chyby, ktere delali… ze je to proste bavi. Ten pocit mi u Tani chybi…

55
Petra
Reagovat

52 : přesně tak, já nevím eště tak nějak mi vadí že je zároveń s ní i Brzobohatý , mě přijdou dost propagovaní … ještě vlastně Ondřej dělá upoutávku- reklamu před pořadem … jinak na všecky se krásně dívalo …

56
okkvp
Reagovat

OT – aktualizováno o rekap (promažte myší kolečka)

57
Jana
Reagovat

na Alici s Matejem bylo videt, jak moc si to uzivaji, jak moc je to bavi – a pritom se tam nevytratil ten tanec… (coz mi loni treba trochu vadilo u Bary s Vaskem)

58
kačaba
Reagovat

Z kuloárů: Taťána se prý k ostatním chová zatím poněkud nadřazeně a se svým tanečníkem pěkně cvičí. Nikoliv ve smyslu nácviku tance. Nicméně zatančila skvěle a určitě se dostane na přední pozice, převácovat ji mohou právě ti, u kterých bude znatelný ten posun.

59
Anonymní
Reagovat

okkvp: díky za rekap. Ano bylo to po některých nepovedených RS balzám. A navíc bez reklam :-)

60
fellicita
Reagovat

okkvp – fakt Tě obdivuju, jak to všechno stíháš. Komp už ok? Rekap super, vidím to úplně stejně (Balaš, Kašpárková, pionýrka Taťána atd.)

61
okkvp
Reagovat

60 – noťas stále stejný =zavařovací, nový na několikadenním výletě k léčiteli

62
Sára
Reagovat

Nejvic me prekvapil bugar. Necekala jsem od nich nic a moc hezky se na ne koukalo. Preiss byla skvela volba. Brousek mi tam vzdy trochu vadil. Pri spolecnem tanci profiku, at ondera moc nemusim, tak tam vsechny dost vyrazne s partnerkou prevysoval. Ostatni mi pri te spolecne sambe prisli hodne nevirazni. Zvlast chlapi.

63
Sára
Reagovat

Polevkovaha ha ha byla taky skvela. Tezky tanec na zacatek zvladla skvele. Eben ma skvele hlody a krasne se posloucha. Kostkova no co rict, nutna vypln. Vtipna neni a dovedu si predstavit i jine, ktere by to tam rozsvitily. Zvast s takovym partakem jako je eben.

64
Sára
Reagovat

! nevyrazni

65
Jana
Reagovat

62 – mne se nejvic libil Tomanek a Kurtis… ale ja tak nejak obecne nejsem na to prehravani, dost mi to vadi i u souteznich tancu :-)

66
Pasithea
Reagovat

Okkvp díky za rekap. Mně se líbili Polévková a Ruppert, ale to je tím, že jsou mi velmi sympatičtí vždycky a pak mě velmi příjemně převapil Bugár, čekala jsem úplné prkno a ono nebylo, na ty jsem hodně zvědavá jak budou pokračovat.
Jinak s Onderem mám velký problém od té doby co ho občas vidím na Déčku v tančení pro děti. Na můj vkus prostě moc přehrává.

67
Helena
Reagovat

Myslím si též a ráda bych viděla k Markovi Ebenovi jinou partnerku a sice na stejné úrovni projevu.Nemám nic proti Terezce Kostkové,ale když on ten Marek dostal do vínku to,, něco“ navíc ,to co se léty prověřilo a s čím se už zřejmě narodil .Je toho prostě víc,vtip,takt ,krásně zabarvený hlas a moc pěkný vzhled…..Výraz upřímného,poctivého kluka.

68
Jarmila
Reagovat

Děkuji za tento pořad, vždy se na něj moc těším a obdivuji
všechny co předvádějí taneční umění. Všichni se mně moc líbili, hlavně tanec p. Bugára a jeho tanečnice. Já osobně jsem v něm viděla ohnivou ženu, která se snaží probudit k životu plamínek, co si naivně myslí že dohořívá, no a věc se zdařila, protože začal pomalu hořet. Také mám ráda porotu i Vás kteří to uvádíte. Držím všem pěsti ať to ve zdraví přežijete a ještě jednou děkuje Jaruš.

69
kuzu
Reagovat

20 nemůžou si vyměnit partnery protože by pak tancovali profesionálové spolu a amatéři spolu

70
kuzu
Reagovat

teď ve finále fandím Polívkové. hodně se mi líbí a taky jí to přeju protoze onder uz vyhrál 2x. tak snad to vyjde. ahoj

Přidat komentář