Panáček v reality show

Seznamte se, soutěžící StarDance 2013 odhaleni

18. Září 2013 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD6 2013-tanecni-pary-12Včerejší tisková konference odhrnula roušku tajemství 6. řady populární taneční show StarDance. Tradiční moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková přivede v sobotu 2. listopadu na taneční parket 8 známých osobností z oblasti kultury i sportu. Na koho se tedy můžeme těšit?

Letošní sestava tanečníků zaujme jistě dámskou i pánskou část diváctva, protože na parketu před námi budou defilovat krasavice i sympaťáci beroucí za srdce. A určitě se i mnohokrát zasmějeme, neboť nechybí ani několik osvědčených bavičů a baviček.

Dámská srdce jistě potěší pohled na Ondřeje Brzobohatého, herce Pavla Řezníčka, hudebníka Matěje Rupperta, či na rozhýbanou legendu českého i světového disku Imricha Bugára. Hormonální hladinu přihlížejících pánů bude zvedat Miss World Taťána Kuchařová, krásná violistka Jitka Hosprová, herečka Anna Polívková či bývalá výškařka a trojskokanka Šárka Kašpárková.

Těšit se můžeme i na staré osvědčené tváře tanečních partnerů, posílené o nováčka Lukáše Bartuňka.

Kdo s kým?

SD6 páry1
Ondřej Brzobohatý + Eva Krejčířová
Taťána Kuchařová + Jan Onder
Pavel Řezníček + Lucie Hunčárová
Šárka Kašpárková + Jan Tománek
Anna Polívková + Michal Kurtiš
Imrich Bugár + Jiřka Šorfová
Matěj Ruppert + Alice Stodůlková
Jitka Hosprová + Lukáš Bartuněk

SD6 páry2

V kostýmech Kláry Nademlýnské se po parketu páry budou vznášet v rytmech hudebních aranžmá Moondance Orchestra Martina.

Porota

Porota letošního ročníku je opět lehce pozměněna, ale o osvědčené osobnosti nepřijdeme. SD6 porota (2) Zdeňka Chlopčíka, Jana Révaie a Tatianu Drexler doplní divadelní režisér a choreograf Radek Balaš.

Podrobnější představení tanečních párů, výrobního štábu, zázemí i novinek 6. ročníku pro vás připravujeme v podrobnějších článcích. Přesto nás zajímají vaše první reakce na odtajněnou sestavu soutěžích. Diskuze je vám otevřena

Zdroj obrázků: čt 2013 Fotoservis

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
okkvp
Reagovat

Letošní sestava se mi zdá velmi povedená. Pana Řezníčka sice nemusim, Kašpárkovou taky ne, violistku neznám, u missky mám poněkud obavy, ale na zbytek se těším moc. Samozřejmě nejvíc na Ondřeje, Aničku a na Imru.

2
Adéla
Reagovat

Tak to bude hezké. Jen mladý Bartůněk, toho asi nerozdýchám… ale jinak se moc těším na všechny i na ty, co neznám. Určitě to bude bezva jako vždy.

3
Marky
Reagovat

Znám jen pár lidí, ale Těším se na Brzobohatého, Polívkovou i Řezníčka. Bude to určitě zábava a budu se dívat jako vždy

4
pája
Reagovat

nevím komu budu fandit, ale asi Brzobohatému nebo Kuhařové- mám je ráda. Stardance mám mooooc ráda

5
James Bond
Reagovat

I love stardance!!!

6
Justin Bieber
Reagovat

Hello girls and boys…
I love you so much and I recommend you watch this show and I’m glad that the show has appeared several times on the screens. I’ll see you at one of my concerts million.

7
Charlotte
Reagovat

Mám moc ráda StarDance. Fandím jako vždy Janu Onderovi & Taťáně Kuchařové! Už se moc těším.

8
Brymová
Reagovat

Chcu hlasovat nemám číselné kombinace,kde jsou? Jsou pouze v televizním přenosu? spozdravem Brymová

9
Dvorská
Reagovat

Je to pořad milý, tříbí vkus,pohladí na duši. Škoda, vyhraje empatie. Ale proč ne, vždyť to nejsou profesionálové v tancich.

10
Drahuška
Reagovat

Jestli mohu, niko-li k soutěžícím, ale k přenosům, všem kdo špatně vidí NEVYHOVUJE na bílém pozadí žlutě napsaná jména soutěžících, takže se těžko starší a špatně vidící diváci špatně orientují, děkuji a doufám , že tento postřeh vezme ČT v úvahu.

11
Ludmila Němcová
Reagovat

Dobrý den, každý přenos (tedy už 4x) mě porota přesvědčila, že má dopředu vybráno vítěze a nechce mimo soutěžící Brzobohatého a Kuchařové uznat kvality Aničky Polívkové. Brzobotý je sice sympaťák, ale taneční DŘEVO, což se někdy u muzikantů stává. Včera, tedy 23.11. tančil mizerně a skončil u porodců před Aničkou P., to je přece přímo do nebe volající, byl ubohý toreádor, no hrůza. Teprve ve společném tanci členové poroty přiznali, že se nakonec zlepšil. Včera dostala Kuchařová čtyři 10, proč je minulý týden nedostala Anička?Na rozdíl od pí. T. Drexler jsem já nikdy nic lepšího a náročnějšího nikdy v soutěži neviděla, než to co převedla Anička se svým partrerem v sobotu 16.11., pí. Drexler asi ten den nechtěla viděl, dobře viděl pouze JEDEN z porodců, dal 10. Chcete ovlivnit diváky, ale podle mě a mých známých, tou nespravedlivostí můžete dosáhnou opaku, to se už v minulosti stalo (Vilhelmová, Čvančarová). Já si myslím, že by se měl HODNOTIT TANEC, Anička včera patřila hned za Kuchařovou, tedy na 2.místo a ne za to dřevo Brzobohatého, zaslouží si spravedlivé hodnocení. Měli byste se znovu podívat na záznam a zamyslet se nad tím, jak jí ubližujete, stalo se to už nejméně 3x. Také je všem VELICE nápadné tanečník sl. Kuchařové, nikdo nechce věřit, že je to náhoda. Anička si ale na partnera nemůže stěžovat, je výborný, jsou báječný pár. Diváci snad budou hodnotit tanec a ne kolik toho její otec vypije, stejně je vynikající herec, patří u nás k těm nejlepším, to už mnohokráte dokázal. Na svém názoru trvám, tak jako trvám na tom, že krasobruslař Pluščenko je a bude pouze jeden, také to už porodci neuznali, ale je tomu tak, že je RUS je mi FUK.
Němcová

Přidat komentář