Panáček v reality show

Vařte jako šéf: Zdeněk Pohlreich se vrací 23. května

4. Květen 2013 | napsal(a): | reality show: Vařte jako šéf!

[singlepic id=6260 w=420]
Příznivci Zdeňka Pohlreich mohou jásat. Zdeněk se vrací na televizní obrazovky a to ve čtvrtek 23. května. Nepůjde však o nové díly Ano, šéfe, které se již natáčí, ale o zcela novou cooking show Vařte jako šéf!

Vařte jako šéf, představení formátu

V této show půjde v podstatě o školu vaření Zdeňka Pohlreicha (jeho kurzy vaření v rámci Prakulu jsou permanentně vyprodané), kdy v šesti tematicky zaměřených epizodách bude Zdeněk Pohlreich učit tři „učně“ – začínající profesionály, kteří se chtějí Zdeňkovi vyrovnat. Během pořadu mají možnost získat zkušenosti přímo od šéfa a ve svém kuchařském umění se posunout dále.

Témata jednotlivých epizod jsou: Vejce, Polévky, Omáčky, Úprava masa, Grill a saláty, Moderní lehká kuchyně.

Nová cooking show se Zdeňkem Pohlreichem Vařte jako šéf! se poprvé objeví na stanici Prima family ve čtvrtek 23. května.

Najde si tato show své diváky? Bude plná hlášek Zdeňka Pohlreich? Uvidíme.

P.S.: malá spekulace závěrem, že mně to přijde, že se Zdeněk Pohlreich dohodl s TV Prima na vzájemně výhodném obchodu. Já vám natočím nové díly Ano, šéfe a vy mně za to dáte cooking show. Mohu se však plést :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Vařte jako šéf!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Kapi
Reagovat

Uvidíme.

2
haha bimbi
Reagovat

Četla jsem rozhovor se Zdeňkem P. na Iděsu, mohlo by to bejt docela zajímavý. Prý nechce chrlit recepty, ale učit vařit. Bude sranda to porovnat s jiným „profi“ pořadem, s „pocukrovaným Babicou v sukních“ :-DD

3
Kapi
Reagovat

2 – naše „Marcipánka“ mu beztak vytvoří krásný „dortový výrobek“ na první klapku (nebo poslední?) :)

4
korejtko
Reagovat

První díl docela dobrý

5
korejtko
Reagovat

To se rozjede (karamela z mrtvé krávy/

Přidat komentář