Panáček v reality show

Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, Zdeněk do Bohémy ano

2. Květen 2013 | napsal(a): | reality show: Už dost šéfe!

[singlepic id=6257 w=420]

Pamatuje si, na dnes již legendární díl Ano, šéfe z brněnské restaurace Bohéma? Tak věřte tomu, že dnes již má tento nový podnik nové provozovatele, kterým se asi díky pověsti, kterou zdědili po předešlých majitelích moc nedaří. Řešení? Pozvěme si Zdeňka Pohlreicha a napravme si v dalším díle Ano, šéfe reputaci.

Ano, potvrdilo se, co jsme před pár dny naznačovali, že se točí nové díly Ano, šéfe a jeden z nich navštíví i brněnskou restauraci Bohéma.

A právě teď máte šanci se toho zúčastnit. Zátěžový test restaurace Bohéma probíhá ve čtvrtek 9. 5. od 18 hodin. Pokud máte chuť se zúčastnit, pak je zapotřebí se přihlásit na na e-mailové adrese rest-test@seznam.cz.

Těšíte se na nové díly Ano, šéfe? Bude posun ve formátu nebo stále vše dokola?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Už dost šéfe!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Kapi
Reagovat

Doufam v posun, jinak je to promarnena sance.

2
james73
Reagovat

Ono je otázka, jestli je ze strany televize nějaká poptávka po posunu když je sledovanost premiérových dílů stále stejně vysoká.

3
Jenik
Reagovat

Jestli je to pravda že se točí nové díly Ano,šéfe! tak se moc těším :-)). Hlášky a komenty pana Pohlreicha jsou výborné a k věci. Někdy faktické, k udivení, někdy zábavné :-). Otázkou je za jak dlouho je budou vysílat (ty premiérové díly).

4
Bobby Brown
Reagovat

Bojim, bojim… aby z toho nebyl jen ten cirkus.

Přidat komentář