Panáček v reality show

StarDance 5 (10.11.) parket opouští Pavlína Němcová a Jan Tománek

11. Listopad 2012 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD5-2 Nemcova Tomanek
Jako první pár v páté řadě StarDance dotančili Pavlína Němcová a Jan Tománek. A vy se už můžete těšit, že sem co nevidět okkvp doplní svůj rekap sobotního dílu této taneční show. Zatím jsou komentáře zcela pro vás, k vyjádření vašich emocí, pocitů a názorů.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Poláček
Reagovat

Nejkrásnější nohy v celé historii StarDance, díky za skvělou choreografii, tento pár si vyřazení nezasloužil, symbióza krásky a sympaťáka, jednoznačně měl pokračovat dál, ale znovu se potvrdilo pravidlo, první vypadává ženská celebrita. ŠKODA!! Poláček Chomutov

2
Johan
Reagovat

Mně přišlo, že i hodnocení porotců u tohoto páru nebylo adekvátní v porovnání s ostatními, zvlášť když porovnám rumbu Martina a Pavlíny.

3
Mary
Reagovat

Důvody vyloučení Pavlíny si Marek Eben rychle vymyslel, aby zachránil situaci. Naopak si možná hodně diváků myslelo, že Pavlína jasně postoupí a pak tedy dali hlas někomu jinému. Že je někdo krásný mu nedává záruku, že bude ve všech oborech úspěšný. A jak bylo mnohokrát řečeno, někdo musí být první, takže bych z toho nedělala žádnou tragédii. Každý, kdo by vypadl jako první, by byl smutný, každý trénoval a snažil se předvést co nejlepší výkon. M.

4
james73
Reagovat

Nevím kde jinde na to upozornit:
http://www.iprima.cz/vesnice
Už se o tom ví dávno, ale nyní to nějak upravili a přiblížili. To skoro vypadá na takovou protiváhu výměny manželek Každopádně by to mohlo být zajímavé, ale ne dřív než na podzim 2013.

5
Anonymní
Reagovat

Myslím, že Pavlína Němcová vypadla proto, že prostě dostala málo hlasů od lidí. Od porotců byla snad na třetím místě, tudíž aby vypadla, musela mít nejmíň sms ze všech. Nebude to závistí, prostě neni v ČR tak profláknutá, nezpívá a nekouká na nás z tv seriálů. Nebyla extra špatná, ale ani nijak nevynikala a tahle kombinace bývá v mnoha soutěžích zabijákem…

Další po ní dle mého půjde Baďurová nebo Procházka, protože mají podobné dispozice jako Němcová. Kdo se nezajímá o sport, moc je nezná. A ta fanouškovská základna nemusí být tak veliká. A ač Procházka v prvním kole zazářil, tak teď mi přišel dost neohrabaně… Ale vzbudil aspoň nějaký zájem. U Baďurové bude spíš hlasujícím dámám sympatický tanečník, takže to vidím tak 50:50

6
kos
Reagovat

Tak nevím, nikdy nefandím někomu jen proto, že je známý nebo krásný. Jsme tanečníci, tak koukáme jak kdo tancuje….někdo se prostě dobře tancovat nenaučí, i kdyby měl ty nejlepší trenéry, buď to tam je, třeba i skryto, nebo není…..tohle prostě zkušené oko poroty vidí, a laik si myslí, že tančí krásně a má krásnou figuru.
To bychom zas byli nespravedliví k těm, co v nich „něco“ je.
Ale i o těch „laických“ a ostatních sympatiích to je. Proto má určitě část váhy porota a část váhy diváci. I tak se myslím stane, že někdo vypadne dřív, než nás stačí překvapit.

7
Jindra
Reagovat

Proč se jako doprovod neobjevují česky zpívané skladby??? Už se o to zajímám od první řady a zatím mi nikdo neodpověděl.Myslím,že by to výborní zpěváci zvládli.

8
Anta
Reagovat

7 – tak nevím, jestli se ptáš na správným místě :)
Ale jedna už byla Proč ten jetelíček roste u vody… :)

9
Anonymní
Reagovat

pro 7 – Už snad ve třetí řadě řikal Marek Eben, že by to rušilo diváky i taneční páry, tancovat na českou hudbu. Každý by pak vnímal, co ten zpěvák zpívá a nesoustředil by se na tanec

10
inka
Reagovat

Moc se těšíme na tento pořad..líbí se nám všichni…..i Marek Eben…jeho smysl pro humor…a vtipné připomínky.
inka.

11
Jindra
Reagovat

Děkuji za odpověď ohledně hudebního doprovodu.To vysvětlení Marka Ebena jsem asi nějak nezaregistrovala.Když to vezmu takhle tak je to pravda.Je fakt ,že hudební doprovod je skvělý a výkony zpěváků jenom chválím.Včera zase skvělá taneční čísla.Fandím a obdivuji pár Baďurová -Onder. Jsou skvělí.Díky Marku Ebenovi za krásné moderování.

Přidat komentář