Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu (3.11.): Indián prichádza na farmu

3. Listopad 2012 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

[singlepic id=5589 w=420]
Po minulotýždňovom fiasku na Slavovej farme, kde sa rozhodli odísť obidve farmárky, sme sa s jeho farmou definitívne rozlúčili. Na scénu tak prichádza nová farmárka Janka, ktorá si pozvala troch farmárov, medzi nimi aj Indián, známy z českej verzie Farmár hľadá ženu. V deviatej epizóde na Jojke uvidíme aj Jana ml., Jana st. Rada i Mirka. Vo vnútri článku nájdete upútavku.

Čo dnes uvidíme?

Pozrite si upútavku…




Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Mikes
Reagovat

Konečně nějaké dojmy:
Tak Indoš nezklamal a aspoň předvádí bezva šou. Tu kyprou zrzku perfektně tahá za fusekli, ostatní nápadníky mdlého rozumu parádně provokuje.
Dianka bohužel zmizela, takže jsme přišli o roztomilé mimózní výstupy mimozemšťanky.
Z ostatních je jasně nejlepší Dominika, která je jasně vysírací typ. Jak ta se mohla dožít svýho věku mi je skutečně záhadou. Tu mít doma, tak se asi usměji k smrti.

2
Andy
Reagovat

Indián svým výrokem „Voní mi!“ už je vážně trapný

3
Wanna be your monster
Reagovat

Skúsený vetrom a soláriom ošlahaný krotitel koní :)
Ale je pravda, že snad slováci nechodí k zubaři nebo co, tolik bezzubců se jen tak nevidí.

4
LadyXL
Reagovat

3- :-) jojo, to se mi taky líbilo. Ale Indy je pěkně vodpornej, slizkej. A po jeho „voníš mi“, bych mu řekla, ale ty mi smrdíš. Vždych vypadá občas jak houmeles. Vlasy neumytý, jedině ten chrup má aspoň vpředu celý, ale to je vše. Bezdomáč potřebuje někde po rozvodu zakotvit? Tuším farmu přenechal dceři či komu a po rozvodu se asi nemá kam vrtnout, tak bude objíždět RS. Ještě by mohl do Hledá se táta… , Hotel Paradise…. :-D

5
Amy
Reagovat

Chtělo se mi zvracet když jsem ta toho slizouna viděla.. ano, tamti dva nejsou nic moc, ale povyšovat se snad nemusí, ne? Myslí si jakej je kanec a krasavec přitom …škoda mluvit. Té Janě se fakt divím, že ho neprohlédne vypadá jako rozumná ženská. Doufám, že s ním rozhodně nezůstane i když on si myslím to v plánu určitě nemá páč se řídí heslem ošustit ( a vybrat účet) a opustit.

6
Extasy of St. Theresa
Reagovat

Jen počkejte,až se budou voblizovat! Zahlédla jsem to v ukázce a nestíhala jsem ani doběhnout na záchod… :-D

7
Wally
Reagovat

tak k dalšímu dílu si pořídím kyblíček, taky mám slabší žaludek, konkrétně na něj :(

8
Jana
Reagovat

Divím se Kristýně, že šla k Janovi, nevíte někdo co o něm říkala na kameru ? Jinak indián, to je děs, něco tak slizkého sem dlouho neviděla, no snad Jana prozře ….. bohužel ti ostatní nápadníci teda taky nic moc … aspoń ty zuby , kdyby měly …. la´tka pro indiána nebyla tím pádem nastavena vysoko …. Rda taky teda nechápu, proč teda pořád leze za Natálií, když se v ní tak hluboce zklamal …

9
Wanna be your monster
Reagovat

Nejvíc se stejně bavím u Jana. případ ztraceného lkíčku od záchodu, Koperfield sedící na kamnech atd. :D A to, jak se tváří smrtelně vážně, pokaždé, co vypráví nějakou blbost.
Rado…nemám slov. Co tam ty holky dělají? Rozesměje mě pokaždé, jak začne něco, co se týká vztahů, přirovnávat k traktoru, a jak na něj holky čučí.
Kdo mi přijde slizčí než indián, je starý Jan. To občas musím fakt přeskočit.

10
CarculkaC
Reagovat

2 až 9) mluvíte mi z duše a berete mi slova jako: Indián vypadá nemytě, mastný vlasy i obličej, chování řeznickýho psa,…. A chce se mi zvracet, když ho vidím anebo slyším (voníš mi, chemie,…) A ani mě nebaví, prostě na tu chvíli přepnu jinam.
Jana má opravdu výběr, ze kterého nelze vybrat. Litovala jsem ji, ale už ne. Určitě viděla Indiána v předchozí sérii a pokud si ho i přesto vybrala – dobře jí tak!
1) Dominika mě baví, snaží se. Ale nemusí být taková v reálu. Já bych to tomu blbovi (který mě baví z nich nejvíc) dělala přesně tak.
8) proč Rado leze za Natálií? Mamka mu ji nepovolí a on se snaží, ještě než ji vyřadí si pořádně ulevit. Ví, že s Natálkou to bude bez problémů. Kdoví kdy zase bude mít tu možnost. Ostatní dvě jsou pro tyto účely nanic: bláznivá a pak ta, co jí to stačí 2x za rok.

11
anna
Reagovat

indian je kreten bohvie z akej osady visiel a kazdeho uraza je trapni a mysli si aky je krasny ja by som onho neoprela bycikel je to stary podvodnik nehlada znamost ale koli peniazom to hra je to obycajny klamarsky cigan fuj

12
dan
Reagovat

Trapný vychcaný frajer

13
Leona
Reagovat

Já bych to shrnula takto: Indián je intrikánská mrcha, Jana chudina, která se prostě jen zamilovala. Bezmozka Rada a ostatní „krasavce“ komentovat nebudu, protože tam není co komentovat, stejně jako jejich nápadnice. Opět IQ ducha mdlého. Musím ale uznat, že šou je to parádní. My všichni doma nechápeme, že je něco podobného vůbec možné a úpřimně se bavíme.

Přidat komentář