Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu 3 (13.10.): na farmách plač, krik, ale i zábava (video)

13. Říjen 2012 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

[singlepic id=5446 w=420]

„Aktuální série mimořádně úspěšné reality show TV Joj Farmár hľadá ženu vtrhne na obrazovky Prima love již ve čtvrtek 18. října od 21.40 hod, informovala A. Bezděkovská z PR oddělení FTV Primy.

Aj dnes päť farmárov na obraze – Jano ml., Miro, Jano st., Rado a pred týždňom pribudol aj Slavo. V šiestej epizóde po 22:00 na Jojke sa skoro na všetkých farmách bude plakať, na niektorých dokonca i kričať a Martinka príde skoro o prst. Vo vnútri článku nájdete upútavku.

Čo dnes uvidíme?

U Mirka bude plakať nielen Mirko, ale i Alenka. Dôvod? Mirkovi sa páčila Miška, napokon trávil najviac času s Alenkou, aby si uvedomil, že sa zamiloval do Martiny. Komplikované :). Červenovláska, ale jeho city opätovať nechce, Mirkovi sa neubráni slzám. Keď sa tento verdikt dozvie zaľúbená Alenka, neubráni sa slzám ani ona: „Mirko mi zlomil srdce.“




Jano zo Sihle chce s dievčatami urobiť poriadok svojráznym spôsobom. Aby nemali žiadne tajomstvá, schová kľúč od kúpeľne, čo ich privedie do stavu zúrivosti.

U Rada Linda dostane chuť sa s niekým pobiť. Napokon sa upokojí a stačí jej aj nahé predvádzanie sa pred kamerou. Pridá sa k nej aj mamička Natália.

U Sláva chce Martinka zaujať nielen svojim výzorom, ale aj schopnosťami. Chopí sa preto kosy, aby mu ukázala, že je nielen ženou do koča, ale aj do voza. Nuž, nedopadne to asi dobre.

U Jana st. si doprajú súkromný žúr Stíví a Jarka, zatiaľ čo Jano s Hankou je na rande v reštaurácií.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
Bibs_7
Reagovat

ludkovia zdar, mam k vam taku jednu veeelku prosbu, vedel by niekto poradit, kde by sa este dala zhliadnut 1. seria Farmara spred 2 rokov? Vopred velke dik za odpovede!

2
Amy
Reagovat

Co můžou vidět na tom Slavomíru? To je trubka chlap….. Jako pěkný je, ale v hlavě má jedno velké h***o. Línej jak prase ( no, aspoň se k tomu přizná), mluví jak kdyby byl permanentně zhulenej a věčně znuděnej…jediné zpestření všeho je fakt Kleopatra jinak úplně o ničem a asi bych na jeho sestřihy ani nekoukala. Nevím jak se jmenuje ta černovlasá, ale je teda řádná anorektička. Jediná z nich nejnormálnější je ta blondýna ( Erika?).

3
Mikes
Reagovat

Začínám mít pocit, že celý tento Farmár bude jeden velký programový průšvih. Zatím se drží trend, nasazený z počátku – chaos, chaos, žádný děj, sem tam nějaké scény. Kdo se dodívá do posledního dílu, dostane od Jojky spešl prémii.

4
CarculkaC
Reagovat

2) teď už asi taky na něm nic nevidí. V ukázkách vypadal dobře. Měl potenciál, ale jak už se o něm psalo minule, je na něm vidět, že mu ta účast je proti srsti a tak to všechno vzdal. Je z něj přesně to, co píšeš.

Reagovat

Jelikoz jsem posledni 2 dily nestihl, tak jsem je chtel zkouknout na Jojce, ale mam problem, ze kdyz preskakuju pasaze (staci i tech uvodnich 10 minut), tak se mi rozjede zvuk s obrazem. Ma jeste nekdo stejnej problem ?

6
Bobby Brown
Reagovat

RadstaR – ano, a to hned od začátku!

7
Petra
Reagovat

mám pocit, že u Mirka , na to, že on je abstinent ty jeho holky neustále pijí, pořád sou u nich flašky, u Slavomíra taky a ty kočky u Rada , Natalie s Lindou, ty sou až nechutné … na farmách se nic neděje, skoro nic nedělá , jenom paří … ani jeden z nich není skutečný farmář, většinou mají polorozpadlé domy …

8
Bobby Brown
Reagovat

7 Petra:
Kdyby jenom chlast, ale ty holky jsou imrvére s cígem v ruce nebo puse. Sedí tam tři a všechny to valí jednu za druhou. I u jídla, hnus. :-/

Reagovat

Bobby Brown (6): To si me moc nepotesil, takhle si s tim budu muset hrat, abych to nemel posunuty :)

Kazdopadne tahle 3. rada at uz Farmare nebo Farmy jsou uplne o nicem. Vetsi ukazka lidskeho odpadu snad jeste v TV nebyla.

10
Petra
Reagovat

Boby Brown : No fakt že jo, bez cigaret tam není snad žádná, no já myslím, že k Mirkovi , který nekouří a nepije se nehodí ani jedna z nich … tato řada, už není vůbec o práci a životě na farmě, ale spíš přehlídka lidské blbosti … a´t už samotní farmáři či jejich uchazečky … děs …

11
Kapi
Reagovat

Ano stale stejna nuda- jedna sablona, dej zadny, spousta manipulace a false ze vsech stran, divadlo, ukazka sem ukazka tam, kde nic tu nic a konec…

Uz se to nezlepsi.

A Kleopatra vylozene zklamala :(

12
Jana
Reagovat

Škoda, že už se nenapsal ani rekap, asi není z čeho čerpat … je to jenom o kouření, pití a nadávkách …

13
Ajda
Reagovat

12 Jana,
Bazi je asi pořád „mimo“ , minule jsem to napsala, ale tento díl jsem zatím nestihla ani skouknout. Celkově je tato řada „podivná“, celé to stojí a padá na lásce farmářek k alkoholu a sexuální nadrženosti některých farmářů. Kleopatra je zcela zbytečná postava, už nemá co nabídnout a je jasné, že si ji Slavo musel vybrat.
Je vidět, že moderátorka je opravdu zbytečná, vůbec tam nechybí.

14
Frodo
Reagovat

…tak jsem na ten „skvost“ včera koukla a jsem z toho teda nějaká rozpačitá…CO TO JE? Banda většinově bezzubých ožralů a tragédů, farmář, který se ožere a nedokáže ze sebe vypravit ne kloudnou větu, ale kloudné slovo, ostatní druhý nebo třetí den skončí s někým v posteli takřka před kamerama…Nějak se mi to nelíbí…

15
Bobby Brown
Reagovat

13 – No jo vlastně, vždyť ona tam bývala moderátorka. V téhle sérii už je to asi všechno jedno…

Dojímá mě původní smysl tohoto formátu, který je i na stránkách Jojky napsán:
„Rozprávka o tom ako tvrdo pracujúci hospodár nájšiel svoju vyvolenú, dojímala ľudí po celom svete.“
– To ale není FHŽ 3 SK, že ne!?

17
Petra
Reagovat

Tak sem zhlédla tento díl Farmáře …. tak se mi zdá, že ty holky skoro všecky dobře sosají … U Mira abstinenta a nekuřáka hulila Martinka ( ta zrzavá ) a pila při přípravě oběda … Linda s Natáliíí, ty bych se bála na farmu přímo pustit, skoro žádná práce se tam nekoná na žádné farmě, natočený materiál je pak jenom o chlastu, cigaretách, znuděných nebo vztekláých farmářích ….ale stejně bych se za rekapy přimlouvala, je fakt, že u minulé a předminulé sady se rozvinula dobrá diskuze …

18
Titinka
Reagovat

17 – ja nerozumiem prečo vám to vadí, že niekto fajčí…obraz strihajú jojkári a len oni vyberajú čo tam dajú…len oni sú zodpovední za to, že diváci vidia len fajčenie a pitie…veď koľko ľudí fajčí a občas si dá vínko…to, že je to tak zostrihané je práca scénaristou.

19
Bobby Brown
Reagovat

18 – já zase nechápu, proč to vy kuřáci furt nechápete. No tak nám to vadí. Vy si čuďte dle libosti, když vám to neva, my si to budeme kritizovat, když nám to va. Střih nestřih, každá tam hulí jak to jen jde a to včetně jídla, což je megahnus.

20
Petra
Reagovat

Titinka : Mě to nevadí, vím že na tom na tom pracují scénaristé , že to nakonec vypadá, že se tam jenom hulí a pije … já jen konstatuju, že třeba pro naprostého abstinenta a nekuřáka by se nehodila holka , která kouří a popíjí, v minulém díle sem si toho všimla u Mira, jak Mar´ta s Míšou čekaly s obědem a Míša říkala kolik je hodin, takže od půl jedné do jedné hodiny stihly kočky 3 cigarety … a prostě mám pocit, že v této řadě se nějaká práce příliš nekoná …

21
Titinka
Reagovat

19 – áno budem fajčiť to máš pravdu…len mi ten tvoj komentár príde akoby fajčiari boli neviem aký odpadlíci od spoločnosti…to akoby som teba súdila za to ako sa obliekaš…alebo akú nosíš farbu, no je to vec názoru a každý si formuje svoj život sám…

22
Bobby Brown
Reagovat

21 – No tak vzhledem k tomu, že dnes hulí snad většina, tak jako odpadlík od společnosti si připadám spíš já, jakožto nekuřák. ;-)

23
Misánka
Reagovat

Líbily se mi komenty na stránkách Jojky k jednotlivým dílům, celkem často se opakovalo konstatování, že „že Martinka je tam nakonec jediná normální ženská“ muhehehe nemůžu jinak než souhlasit, ale bavím se víc než královsky :D

Přidat komentář