Panáček v reality show

Tereza Pergnerová se vrací k reality show, moderovat Farmu

28. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=4570 w=420]
Když jsme na Panáčkovi v reality show před pár dny publikovali další informace o chystané letní reality show Farma, padaly v komentářích i jména potenciálních moderátorů i moderátorek. Jeden z vašich tipů zdá se vyšel. Dnes bulvární deník Blesk informuje, že Tereza Pergnerová dostala nabídku na moderování Farmy za cca 1 milion korun. Co říkáte, dobrá volba, ne?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 169
1
koc
Reagovat

nevim nevim zda bude tato recyklace to nejlepsi pro Farmu

2
Bobby Brown
Reagovat

Jestli je to dobrá volba, to teprve uvidíme.
U mě má ‚dveře otevřené‘ – dávám jí šanci.
Akorát na tom bleskoidním videu vypadá otřesně. Doufám, že jí na farmě pořádně vykrmí!

Nemám ani tak obavy o moderátora/ku, ale o provedení tohoto formátu. Snad jim nebudou cpát ještě víc chlastu, aby bylo ještě víc blití a nadávek a možná nějaká pranice. Naopak přitvrdit pravidla a trochu jim zatopit by neškodilo.

Reagovat

koci (1) jaká recyklace? Dle mě Tereza byla vždy jednou z nejlepších moderátorek reality show v ČR. Zkus si jen představit, že by to dostala Gavriely :))

4
koc
Reagovat

3 – po te predstave a naslednem ocisteni monitoru od plivancu ti davam za pravdu ale i tak mi to tahani „umelcu“ z jejich medialnich hrobu prijde prehnane

5
gabisollis
Reagovat

sice nevim o co v tehle RS jde,ale Tereza je dobra volba.

6
jenkaa
Reagovat

Tereza je myslím jediná, která Farmu, ať už to Nova dokoní jakkoliv, může jen pozvednout. Dobrá volba, tedy pokud dostane prostor, ale ona si ho udělá.

7
Bobby Brown
Reagovat

5 – o 1.000.000,- Kč ;-)

8
gabisollis
Reagovat

jo diky BB,ale neznam ani pravidla atd,vim,ze to sledujete na markyze,ale ja nestiham.kdy tohle zacina?

9
Bobby Brown
Reagovat

8 – já to sleduji v avi ze serveru „jehožjménoodvčerejškanesmímevyslovit“
zadáš Farma nebo Farma 2 a můžeš zkusit, ale stejně už asi počkáš na tu nováckou.
Prostě jsou zavřeni na statku a musí si od základu vybudovat obživu. Postupně jim přibývají zvířata a plodiny a pokud produkují navíc, mohou prodávat za mince nebo směnit za suroviny co nemají. Mezitím každý týden označí jednoho do duelu, ten si vybere soupeře a kdo prohraje v disciplínách frčí domů. Zbylá dvojice má finálový duel.

10
Tommy
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=OWj-zttkWyM&feature=related legendární :D A Tereza je dost dobrá moderátorka, proti takové Gavriely, která neumí říct souvisle 3 věty…

11
Ludvík
Reagovat

Tak to se asi budu dívat…

12
haha bimbi
Reagovat

Přesně tak, Tereza je perfektní a empatická moderátorka RS, ovšem jestli nebude podělaná celá novácká Farma, to pak ani Tereza nezachrání.

13
Martina
Reagovat

Zdravím jestli mohu říct svůj názor?? Tak nejsem zas tak nadšená jako vy z Terezy Pergnerové, trochu sem ji sledovala když začala v esu na nově párkrát sem ji potkala i osobně, mate v jedné věci pravdu bývala výborná moderátorka proto se sama dostala tak kam se dostala, ale teď je to opravdu vzkříšení mumie, ale uvidíme jak si povede, třeba nezklame a zas udělá nějaké fópa ať má bulvár o čem psát zas chvilku. Jen se divím že umělecká scéna je tak slabá, že nedokáží najít lepší moderátorku??, já si myslím že je docela dost lepších moderátorů, to je můj názor a teď se do mně pusťte hihihiihi Martina Šumberova

14
Pedro
Reagovat

2: souhlas. Filmaři si tím alkoholem ulehčují práci, jenže z opileckejch výstupů fakt smysluplnou zápletku nevytvoříš.

15
Anonymní
Reagovat

Myslím, že je to v Čr nejlepší volba.

17
malamaslicka
Reagovat

atd. 16 – tatínek Machala je zpět v celé své kráse a nezměrném egu -)

18
dessin
Reagovat

perfekt!!! tesim se na ni, po jejim navratu ve Vyvolenych se zase vratila na spici a Novaci kupodivu myslei kdyz ji vybirali.
Martina: hele kote, ze mezitim uteklo spousta vody a ona je dobra moderatorka, dokazala se znova postavit na nohy a Vyvoleny jsou toho dukazem – nic? :)

Btw. ze se podle ukazek nataci na Farme ze slovenske Farma 1? :)

19
Ajda
Reagovat

Tak mi můj tip vyšel :-)) Záleží na Nově, jaký jí dá prostor.

20
anja
Reagovat

tak to je dobrá zpráva

Terezu mám ráda. Dokonce jsem se kvůli ní dívala i na těch pár dílu příšerné Ordinace, když tam Tereza hrála tu krkavčí matku, v té roli byla Tereza úžasná. Těším se!

Ajdo, nebojím se, že prostor nedostane, a i kdyby, Tereza si ho udělá :)

SUN, Tereza je imho nejlepší moderátorka nejen RS, ona je schopná dobře odmoderovat ledasco. Rozhodně líp i než Kostková, kterou cpou kde můžou, anebo blbka Čvančarová co si stříká do každého podpaží jiný antiperspirant :))))

21
Monika
Reagovat

21 – Souhlasim, jako moderatorka je Terka bezkonkurencni:-)))

22
Wally
Reagovat

Martino, jmenuj mi lepší moderátorky, díky :-))

23
Franz Ruppert
Reagovat

18 – ne nenatáčí se na Slovensku, ale na Moravě – česko-slovenské pomezí. Rozhovor s Terezou Pergnerovou časopis INSTINKT ve čtvrtek 31.5.2012.

24
Tommy
Reagovat

Franzi, nevíš kde přesně? Odkud máš tuto informaci?

25
Prochor
Reagovat

16 – Tak Pavla Nešporová si vysavač určitě koupí:-)) Propagace je holt propagace.
Pergnerová není špatná volba až na jeden háček – nedokáže být objektivní ve vztahu k soutěžícím.
V první řadě VV protěžovala v přímácích Vladka a v 3.řadě VV neuvěřitelně nahrávala Marcele (urážky René v přímém přenosu, na které nesměla René reagovat, které Tereza podporovala velkým prostorem pro Marcelu).

27
Franz Ruppert
Reagovat

24 – obec Žítková (okres UH). Tato informace už proletěla někde na stránkách slovenské Farmy a na nějaké jiné diskuzi v Česku. Jinak já osobně mám k tomu regionu také určitý vztah.

28
Tommy
Reagovat

Ty jo, to mám kousek, asi vemu kolo a pojedu se podívat :D

29
Bobby Brown
Reagovat

„Jejich úkolem bude zvládnout život na samotě hluboko v horách.“ – Byl jsem zvědavý, kde v té naší republičce prdelce najdou místo „hluboko v horách“.
Pokud je to v okolí viz 27, tak to jsem se pobavil. Tam je to samá chalupa do vzdálenosti max. 300 m. A ten špagát s elektřinou na sloupu u chalupy taky nevěští avizovanou „hloubku v horách“.

30
Franz Ruppert
Reagovat

29 – v současné Farmě na Slovensku taky mají přivedený elektrický „střídavý“ proud, ale asi mají vybrané pojistky. Viz včerejší část Farmy, kde byl viděn kabel i ze skříňkou. No a tu hloubku v horách tak neber, to by je museli odvést do Rumunska nebo na Sibiř. To jsou takové napínavé slova Novy, jako hesla před volbami.

31
Bobby Brown
Reagovat

30 – aha, takže to vypadá, že tam nakonec budou mít kromě odpojeného HVE ještě uzavřen HUV, HUP a típlé UPC. ;-)

32
Martina
Reagovat

Ahojky všem: (pro Wally), Kdo říká že to musí být zrovna ženská moderátorka, proč musíme pořád někoho kopírovat a ne být sami sebou a originální?? Vím, že tam mají nějakou předlohu, ale přeci se dá udělat spoustu originálních věcí, co nedělali na Slovensku ne??? Třeba moderátor Krejčíř Tomáš, sourozenci Gondíkovy třeba nebo Kubelková Šárka, Belohorcová Zuzana třeba. Neříkám že jsou víc nebo míň lepší, ale zaznamenat nějaký výběr jako veřejnost jsme mohli, ne tam prásknout hned volnou moderátorku a jak říká (Prochor) Terezka není nestranná je moc impulzivní dá se spíš říct že je nespoutaný živel. Nevím zda je vhodný zástupce autority pro soutěžící. PS: stejně s tím nic, my tady neuděláme tým Farmy má už vybráno, tak je toto zbytečná debata. Martina Šumberová

33
jenkaa
Reagovat

Ahoj Martino, Tvuj vyber nikterak neoslnil, roztahuji oci neveric v udivu:-((((((((((((((((((

34
taky ji mám rád
Reagovat

20: Anjo, nevíš, které díly to zhruba tak byly?

35
Ajda
Reagovat

34,
http://www.ihot.cz/celebrity/ostatni/4134
Podle toho článku tam potom hrála hned od první epizody v září. Taky jsem se na ni občas dívala, hrála to dobře.

Martina,
tak tvůj výběr mě pobavil. Hlavně peříčková Belohorcová :-))

36
Pedro
Reagovat

30: něčím musej ty kamery a osvětlení napájet. Na spoustě záběrů je vidět, že mají v interiérech zářivky… A ty „petrolejky“ všude na farmě jsou taky elektrický.

37
viki
Reagovat

32 Belohorcová??? Gondíkovi?????? no promiň, ale horší výběr jsi Ty dát nemohla. Proti Terce nic nemám, ve VV se mi líbila, moc se na Farmu už těšim, sleduju SK verzi a vcelku mě chytla.

38
haha bimbi
Reagovat

Martino fakt, srovnávat Terezu Pergnerovou s Gondíkovejma, Belohorcovou nebo nedej bože takovým namyšleným šampónem jako je Krejčíř, nezlob se, ale to je fakt mimo. Asi ti není sympatická, mě v době Esa byla protivná strašně moc, ale od té doby uběhlo hodně času a Tereza se hodně změnila. Dneska jí docela obdivuju, protože to, co se jí povedlo – totiž vybabrat se z úplnýho bahna zase zpátky na nohy – to se povede jen málokomu.

39
Franz Ruppert
Reagovat

Belohorcová a Gondíci, to je dobrý fór. Tereza je nejlepší výběr.

40
anja
Reagovat

Belohorcové to Peříčko docela sedělo, jinde si ji dost nedokážu představit a v nějaké RS vůbec. Belohorcová je takový ten typ, co neurazí ale ani nenadchne, prostě nuda.

Gondíky jsem viděla párkrát naživo, Gondík ještě ujde, ale Adéla je tragická. Zažila jsem, jak tisícovka lidí skandovala „adéla ven!“

41
Wally
Reagovat

ad Martina

Aduš teda si opravdu nedovedu představit
Belohorcová je stejná moderátorka asi jako Gavriely
a Kubelková by se s milým úsměvem zeptala jak se tam její kuřátka měla a při promlému by udělala tyty :-))

farma je drsná, tam je třeba trochu toho života v moderátorce a ne jen milý úsměv

42
Martina
Reagovat

Ahojky všem: No když to tu čtu, tak se ani nedivím, že jako Češi jsme tam kde jsme. Jste prostě ovce, dají vám berana a hned hurá za ním. Já proti Terce nic nemám, jen sem říkala že mohl být nějaký výběr, ať si lidé vyberou třeba i tu Terku, když by nato měla dispozice. Škoda, že sem se moji blbostí nedostala na farmu, ale jen do druhého kola, mohla sem na vlastní oči vidět, jak je Terka tak dokonalá, jak jí tu obhajujete, snad si tu vaší důvěru zaslouží. To nám ukáže až čas.Martina Šumberova

43
Iveta
Reagovat

Ahoj, tak koukám, že tu všichni vychvalujete Terezu Pergnerovou a jiný názor, ten neberete ani v potaz. Co Vám zaplatili, že jí tady děláte Pí áR? Koukám, že Martina do Vás dost šije, co? Asi je Vám dost proti srsti.

44
Ajda
Reagovat

42,43,
ale no tak, je to nutné? (IP)

45
Bobby Brown
Reagovat

Martino/Iveto, já myslím, že je dost škoda, že ses na tu Farmu nedostala. :-D

46
Franz Ruppert
Reagovat

Moderátora Farmy platí Nova (nebo resp. Mediagur ???), tak si může vybrat koho chce za moderátora, my diváci ji neplatíme, tak proč bychom měli vybírat. To stejné platí o učinkujících v této RS.

47
Martina
Reagovat

Ahojky všem. Bobby Brown: Ano je to škoda a nejvíc tím že jsem si to pohnojila sama, ale docela bych jim tam zatopila nebojím se ničeho, dokážu říct cokoliv, nemám problém s trémou, jsem povahou stejná jako Regina ve Vyvolených bylo by to husté na Farmě, snad to dotáhnu na farmu 2. Při castingu jsem se jen snažila před jednou v týmu Farma vypadat dobře a tím sem zazdila další postup, no uvidíme až bude Farma 2, tak tam budu sama za sebe a to bude docela fičák bude to husté jestli dostanu prostor, no uvidíte sami. Moje jméno ještě zazní.Martina Šumberova

48
Bobby Brown
Reagovat

47 Martina:
Chtěla jsi jít na Farmu kvůli konfrontaci s ostatními, nebo kvůli farmě jako takové?

49
Martina
Reagovat

48 – Bobby Brown ( J??? ), abych pravdu řekla, tak kvůli obojímu. Chtěla sem to pojmout jako zábavu pobavit se udělat velkou šou baví mně šokovat lidi. Ani náhodou sem nečekala, že bych se dostala do finále jen sem chtěla tak dva týdny zábavy a zviditelnění. Když jsem viděla výběr uchazečů, tak mám pocit, že to bude nuda, se mnou by 100 % nuda nebyla, už jen tím, že jsem prošla kolem, tak se třásli hrůzou, aby mně nevybraly a to už něco značí. Jsem pro každou špatnost hnedka se všeho chytnu a moc rada rýpu a provokuju bavím se tím. Já nepotřebuji alkohol abych se odvázala a udělala šou, ráda šokuji a provokuji, jestli dostanu prostor ve dvojce, jestli bude, určitě o mně bude mluvit cela republika a zvýší to dost sledovanost, zato dám ruku do ohně. hi hi hi hi. Martina Šumberova

50
Bobby Brown
Reagovat

49 – To jsi mohla zkusit Hotel Paradise, pokud se tedy tak nestalo.
Co mělo být to (J???)?

51
Martina
Reagovat

50-Nebyla jsem v Čechách když byl casting na Hotel Paradais. A to J??? No Bobby Brown přezdívka jako dobrý ale já vím skutečnost. Máš úžasný přehled o Farmě.Martina Šumberova

52
Bobby Brown
Reagovat

51 – Teď mi vrtá hlavou, jakou že skutečnost to znáš. To jako moje „pravé jméno? Prozradím jen, že tam žádné J, j opravdu není.
O Farmě moc velký přehled nemám, jen to co vidím v TV (resp. na netu), takže jako každý jiný.

53
Martina
Reagovat

52 jjjj jasně jak jinak že???????????????????????? ;-)

54
Bobby Brown
Reagovat

53 – Martino (nebo kdo),
hele, nedělej si tady z lidí (_!_)
Asi dost těžko tohle můžeš vědět.

Pro ostatní Panáčky – Martina když už ne na Farmě, tak provokuje na Panáčkovi. ;-)

55
okkvp
Reagovat

54 – tak člověk, který o sobě sám píše, jaké by byl pro pořad terno, snad ani nic jiného než internetový kejhal být nemůže

56
Franz Ruppert
Reagovat

Je stejně podivné, že jsem narazil na netu už na několik takových, kteří si o sobě myslí, že by na té Farmě to tam dali všechno do „latě“ a každý večer byl by s nima prý velký kabaret. Seběvědomí lidé, kteří se tam nakonec stejně dojednoho nedostali. Kde je tedy chyba ???

57
Ajda
Reagovat

56 FR,
možná vyplýtvají veškeré sebevědomí nad klávesnicí a v reálu toho moc nepředvedou :-)

58
Martina
Reagovat

54 Ahojky, ne to se mýlíš, nechci provokovat, jen čtu to, co kdo všude píše a některé věci si nemohl vědět a přesto víš. Nejsem padla na hlavinku mam vysokou, ale to víš. Třeba se pletu, ale to by byla škoda myslela sem to v dobrem ne ve zlem. Chci být kámoška.

55 Nejsem internetový kejhal já tu nesedím tak často jako vy a kejhám místo toho by jste s tím něco dělali a šli do takovéhoto pořadu, říkám jen své názory to není nic špatného a jestli jste byli na castingu víte kdo jsem. Jen pohled na mně je dost jasný, nikdo z vás by mi to do očí neřekl to se mohu vsadit o co chcete. Nejsem žádné terno, jen se dá říct že jsem neobvyklá a svá. hi hi hi hi ;-). Martina Šumberová

59
Ajda
Reagovat

:D miluju, když se někdo v diskusi ohání vysokou, jako důkazem své inteligence :D

60
Martina
Reagovat

59-Nepsala sem o inteligenci nic, jen že nejsem padla na hlavinku, zkuste si to trochu přečíst pomaleji, možná by pomohlo méně kávy? To z inteligencí nemá nic společného znám spoustu inteligentů tak zvaných a pro život jsou k ničemu. Jen si umím dát dvě a dvě dohromady, ale jestli tvrdíte že je to osm já vám to vyvracet nebudu, vaše věc.Martina Šumberova

61
Bobby Brown
Reagovat

58 – :-) fakt nevím, co si myslet.
Ne, nevím, že máš vysokou. Já vůbec nevím kdo jsi. Neznám nikoho toho jména (pokud to není jen internetové jméno). Neznám ani nikoho, kdo by se hlásil na Farmu nebo na jakoukoli RS.
Pokud jsem někde psal něco o RS a bylo to dle skutečnosti, tak jsem to nevěděl, jen odhadl či odvodil, nic víc bych v tom nehledal.
Ve zlém to neberu, jen je tohle celý nějaký omyl, nebo tvůj vtip.

62
Martina
Reagovat

61- Tak asi, asi, asi ten omyl, vtip určitě ne.Martina Šumberova

63
Ela
Reagovat

Koukám, že Martina bude taková Anička Dajdou 2 ☺ Nevybrali mě, je to jejich volba, ale je to špatná volba. A když se tak ohání inteligencí, mohla by alespoň správně napsat Hotel Paradise… Není to převtělená Žvejka?

64
Bobby Brown
Reagovat

62 – No tak hlavně že se to vyjasnilo. :-)

65
Martina
Reagovat

63- Achich achich ouvej nečtete a nečtete. Když se do mně strefujete, alespoň si pořádně přečtete příspěvky, co píši. Nepsala jsem, že je to jejich vina, ale že jsem to pohnojila já sama, neměli všechny informace o mně díky mé blbosti. Jen jsem psala, že by se zvýšila sledovanost, lidé jsou zvědaví a na takovou osůbku obzvlášť. Už jednou jsem měla pořad na kterém jsem dost zvedla sledovanost, ale jen do té doby, než se člověk okouká, lidé pak debatují o tom a pak zanikne v davu jako každý, kdo se nevyskytuje na obrazovce pravidelně. Martina Šuberova

66
Ela
Reagovat

65: Martino, tady nejde o důvod, proč se v dané RS neobjevíte, ale o to sebevědomí, jak byste zvedla sledovanost.
Jinak k Tereze Pergnerové, ve Vyvolených byla dobrá, ale teď vypadá jako reklama na hlad. Říkám si, jestli ten mediální humbuk ohledně jejího rozchodu s otcem dcery není jen snaha zvýšit zájem o její osobu. Přece jen byla mimo zájem médií dost dlouho…

67
Bobby Brown
Reagovat

65 – Výborně, teď už stačí napsat, který pořad to byl a my si tě trochu očíhnem. Hm?

68
Ela
Reagovat

67: Divočáku, nechceš toho trochu moc?☺ Znáš to přísloví o psech, kteří štěkají, ale nekoušou…

69
okkvp
Reagovat

65 – Mladší o pár let? Jste to co jíte?

70
Ela
Reagovat

69: Okkvp

Tak s tím by se tu Martina asi nechlubila☺ Že by Peříčko?

71
Bobby Brown
Reagovat

69 – Počkej, Martina psala, že měla svůj pořad, takže JTCJ nepadá v úvahu. Já ty pořady v TV neznám, takže nevím, kde se vyskytoval někdo tohoto jména (je-li to skutečné jméno).

72
Bobby Brown
Reagovat

V jedné věci měla Martina pravdu – dokáže přitáhnout pozornost. Už jí tu rozebíráme celou sobotu. :-D

73
Ajda
Reagovat

60 Martina,
znám dost lidí, co mají vysokou a přitom jsou padlí na hlavu. Myslím, že se to vzájemně nevylučuje. Takže oprava – miluji lidi, co se ohání v diskusi svým vzděláním.

Pokud Martina navrhuje moderátory jaké navrhovala, už mi chybí jen její volání po hudebním doprovodu u Farmy od Evy a Vaška.

Měla pořad? Možná vařila v Prostřenu :-)))

74
Ela
Reagovat

Ajdo☺ Ještě mě napadla ta RS na Primě, jak tam převychovávali rozcapené spratky. Eva a Vašek by byli super, hned bych si trsla na Orchidej! To by bylo panečku oživení.

75
Bobby Brown
Reagovat

Lidi, mějte soudnost!
Jenom ne Bílá orchidej, nebo mi fakt hrábne.
To už by rovnou mohli nasadit místo Pergnerové P. Novotného, statek by byl u Čonka a dílo by bylo dokonáno.

76
Ela
Reagovat

75: Stát se může všechno. Budou šetřit, tak použijí osvědčené ksichty☺ Petr Novotný snad už definitivně zmizel v propadlišti dějin. Ještě by tam k mé radosti mohli strčit Zuzanu Bubílkovou, u té přepínám i upoutávky. Jednou jsem ji potkala v metru a ta tedy stojí zato!

77
Ajda
Reagovat

Co takhle mladého Novotného? To je ksicht k nekoukání :-( Nebo Krampol s ženuškou :-))

78
Ela
Reagovat

77: Ajdo, neee! Mladého Novotného už měl dávno někdo použít na zabíjačku, to je blb! A s Krampolovou by byla sranda, zas by někoho obvinila ze sexuálního obtěžování, to by sledovanost zvedlo☺ Jiříka mám docela ráda, odmyslím-li si ten thymolinový úsměv. Ráda koukám na „Tajemství proutěného košíku“.

79
Bobby Brown
Reagovat

73 – Ty, počkej, teď mě napadlo… Prostřeno jsem viděl právě když se tu o něm dost psalo ohledně té tmavovlásky, která tam opilá udělala tóčo u té nejstarší paní. Všichni utekli domů. Pak ta přitloustlá bloncka (v její den) krkala do kamery, že to je u nich něco jako cool a udělal aktivitu v tom obrněném transportéru.
Ta tmavovláska by mohla být naše Martina. Ta uměla strhnout pozornost. ;-)

80
Bobby Brown
Reagovat

Tak beru zpět. Čmuchalka mi zjistila, že ta slečna byla Eva Stifterová.

81
Ela
Reagovat

80: Ty prase naše milované divoké, nejsem čmuchalka☺

82
Ela
Reagovat

80: Nic ve zlém, víš, že tě miluji♥♥♥

83
Franz Ruppert
Reagovat

Má vysokou a neumí napsat ani svoje jméno s přijmením. Jednou je Martina Šumberova, podruhé Martina Šuberova a nakonec to bude Martin Šumbera. Odcházím se poradit za Vlastou Chocholouškem.

84
Bobby Brown
Reagovat

83 – A tak to může být překlep. Mě spíš mrzí, že se už asi nedozvíme ten pořad a její pravou identitu.
To bylo řečí… :-/

85
okkvp
Reagovat

83 – no a podle některých informací nejsi daleko od pravdy :-))) ale možná jen shoda náhod, neb středoškolské vzdělání bez maturity a 2 děti (zas by to ale bylo zneužití e-mailové adresy)

86
Bobby Brown
Reagovat

83 + 85:
Hele, lidi, neblbněte.
V 58 se se mnou chtěla kamarádit a vy mi z NÍ uděláte JEHO!
Tohle je tedy víkend.

87
Bobby Brown
Reagovat

Hm, tady dneska řádí nějaký tiskařský šotek a upravuje mi text. Nevíte o tom někdo něco?

88
okkvp
Reagovat

86 – jestli chceš s marti30 kamarádit, prozradím ti adresu
… a ještě se opravím k předešlému, info o maturitě se také vyskytuje různé

89
Bobby Brown
Reagovat

88 – Tedy, ty jsi taky pěkná špiónka. :-D

90
Franz Ruppert
Reagovat

BB – neznám člověka, který by si udělal ve svém jménu překlep a zvlášť takhle vždělaný. Jedině, že by to byl absolvent právnické fakulty v Plzni, no prostě jak říká přísloví, že vysoká škola není ještě patent na rozum.

91
Franz Ruppert
Reagovat

A ještě k tomu překlepu. Nedovedu si představit, že liberecký fotbalista Josef Šural by se někde spletl a napsal, že se jmenuje Josef Šukal.

92
Martina
Reagovat

Ahojky všem, no četla sem tu nádheru co tu o mně píšete. Je to krásné, jak mi sami dáváte za pravdu. Celou sobotu debatujete o mé osobě a to je vás tu jen pár a ne celá ČR a ani nemáte ty pravé informace pro rozšířenou debatu. Neprofláknu se tu na netu, to si nechám do nějaké RS. E-mailová adresa je pravá i mé jméno neschovávám se za přezdívky a myslela sem že mně vyčmucháte dříve. Zas si uvědomte, že na profily nedá člověk vše o sobě, ne?? Ale vaše závěry je humorné sledovat, dost jste mně pobavili. Ještě humornější by bylo říkat mi to z očí do očí, snad bude nějaká RS ve které bych to vše mohla zúročit.Vaše Martina Šumberová

93
okkvp
Reagovat

92 – já bych spíš doporučila účast v nějaké psychoterapeutické skupině

94
Martina
Reagovat

93-ale no tak, mate navíc, toto je slaboduché ;-) M.Š

95
Bobby Brown
Reagovat

92 – No já nevím, jestli by bylo z očí do očí humornější.

96
Martina
Reagovat

95-ale ano, pro mně určitě.M.Š

97
Bobby Brown
Reagovat

96 – Jo, to říkali všichni a pak skutek utek.

98
Martina
Reagovat

97- já si vždy za svým stojím, no snad někdy tu šanci dostanu, v nějaké RS to dokázat. ;-) M.Š

99
Bobby Brown
Reagovat

98 – My si asi nerozumíme. Já se do žádné RS nechystám, takže tam se humorně z očí do očí asi těžko potkáme.

100
Martina
Reagovat

99- tak co navrhuješ??M.Š

101
Bobby Brown
Reagovat

100 – :-D
Nic. Já se humorně z očí do očí můžu potkat sám se sebou. Nejlépe pomocí Čulibrka, co mě naučil Staník. ;-)

102
Lenka
Reagovat

Tak volba Terezy jako moderátorky se mi líbí, ta holka umí… (a jakékoliv nové šance v životě jí moc přeju).
Nevím sice, kdo je diskutérka M.Š. (a je mi to silně šumák), ale hodně mi to připomíná podobné, kteří sem dřív taky takhle chodili… nějak se mihli kolem natáčení RS, kde už jen světýlko kamer je ohromilo tak, že se cítili býti tvstar a než začala tv RS vysílat, chodili nás sem „ohromovat“… ☺
Když se pak (někteří) v tv mihli, tak už chodit přestali…
Ale je fakt, že zpravidla byli velkým zdrojem zábavy… ☺

103
Lenka
Reagovat

pro ty, kteří jako já neviděli slovenskou verzi ☺
http://farma.nova.cz/

104
Lenka
Reagovat

Ještě mi vrtá hlavou, kde „hluboko v horách“ v ČR seženou toho farmáře/šéfa/poradce… ?
Pár jich sice zůstalo volnejch z FHŽ, ale nevím, nevím.. ☺

105
okkvp
Reagovat

101 – objednej si na víkend pomoc v domácnosti, hlídání dětí, „nakupi pro seniory,a celkovou peči“

106
Ajda
Reagovat

Fascinuje mě, že někdo chce „něco“ dokázat prostřednictvím RS. Přitom průměrně inteligentní divák dávno ví, že na RS se nedá krom ostudy nic jiného trhnout.
Martina mi připomíná čím dál víc Pavlu, už jen chybí odkaz na blog. Stejná demagogie – já, já, já jsem úžasná, ostatní mě nechápou, vše je jinak, ale jen já vím pravdu, já všem jednou ukážu. Věřit, že celá republika zírá na každou RS a budou se jí jako celebritě klanět, no nevím, taky to spíš vidím na tu komunitu co navrhuje o kus níže okkvp.

Pro mě je RS i Volejte kdejakému věštci, tam by se Martina možná hodila :-))

107
Enaz
Reagovat

105 – ještě mne fascinuje „základy zdravotní školi a záchranářské skoušky“ :)
Navíc podle fotek jsou to profily stejné osoby a někde má nedokončenou zdrávku a jinde vysokou. To jsou věci :D.

108
Martina
Reagovat

101-a pak komu skutek utekl. 102-tak já už před kamerami byla, nemyslím si že jsem nějaká TV stár, světýlko kamer mně fakt nevzrušuje, je fakt, že ráda provokuji a ráda se zviditelňuji, chci tím vybočit z masy lidí, tak trochu vyčuhovat to je má podstata a vždy jsem taková byla a budu, není tu jen RS, je tu film a dokumenty. RS je jen začátek, takový nášlapný schod k zviditelnění a ukázání co v člověku dříme. Pokud tu bude nějaká zajímavá debata ráda se zúčastním kdykoliv a kdekoliv. PS: nechci ohromovat spíše šokovat a to vždy v zájmu zábavy. hi hi hi ;-) M.Š

109
Franz Ruppert
Reagovat

Že by to byl Jan Kocián převlečený v ženských šatech???

110
Bobby Brown
Reagovat

105 okkvp:
Asi jsem zabržděnej, ale teď jsem tě nepochopil. Jako že Martina nabízí tyto služby? Nebo že bych to potřeboval? :-)

111
Bobby Brown
Reagovat

108 – Skutek utek bylo na ten „humor“ při setkání z očí do očí, nikoliv na setkání samotné. Asi to z té věty vyznělo trochu jinak.

112
okkvp
Reagovat

110 – a/ je správně

113
Bobby Brown
Reagovat

112 – Aha. Už 105 mě k tomu navedlo. :-)

114
Ajda
Reagovat

Znáte někoho, kdo udělal díru do světa díky účasti v RS? Chvilka popularity a víc po nich pes neštěkne.

115
okkvp
Reagovat

108 – nechci ti brát iluze, ale to provozuješ nešokuje ani neprovokuje

116
Bobby Brown
Reagovat

114 – Já ano. Dobří holubi se vracejí aneb Machala ve Dni D. A ještě o něm určitě uslyšíme! ;-)

117
okkvp
Reagovat

114 – tak pár by se jich ve světě našlo, ale jsou to trochu jiné kalibry, tady je aspirace tak na maximálně na karieru Erika či Desperada ze slovenských VV

118
Ajda
Reagovat

115 – třeba úroveň jejich služeb šokuje a bere iluze jejim klientům :-))

119
cathy
Reagovat

106 – PŘESNĚ!:-D
Jinak si myslím, že Tereza je super volba – není to žádná umělohmotná pipina,která má vše nabiflované a jak se děje něco mimo nabiflovaný text,tak je v pasti….

120
cathy
Reagovat

108 – buď Nahá jsi krásná nebo převlečenej Raiman:-D

121
Bobby Brown
Reagovat

117 – No jo vlastně. Na Martinku z Turca bych zapomněl.

122
cathy
Reagovat

117 – :-D A nebo nějaká kámoška „téjejížjménosenesmívyslovit“:-D

123
Lenka
Reagovat

119 cathy
přesně ☺ když srovnám Terezu s Latěnou (FHŽ), tak jednoznačně vyhrává Tereza

ad nějaká M.Š., co si chce „našlápnout schody ke zviditelnění a ukázání, co v ní dřímá“ /108/ účastí u RS:
Je to její věc, každý člověk holt má mez vlastní trapnosti někde jinde ☺
Hezké ovšem je, že s touto myšlenkou nejdříve přišla na Panáčka… že ho považuje za součást šoubyznysu, tedy cosi srovnatelné se světem kamer, recepcí, sélebrit ☺
Předpokládám, že něčím méně „světovým“ by se určitě neunavovala ☺

124
Martina
Reagovat

106- nikdy sem neřekla že jsem úžasná a nějaká celebrita a nejsem sebestředná, jen se tu bavím a celkově to beru, zatím jako zábavu. RS je jen nárazová záležitost, ne dlouhodobá popularita, ale u člověka prověří jeho reakce jak dokáže reagovat na některé podněty.

107- no vidím, že vás zajímám, když sedíte u pc a šťouráte kde co je super, o to vlastně šlo, dáváte mi sílu dále pokračovat, že nejsem tuctovka která jen tak zapadne do nepodstaty. Domelie stránky jsou velice seriozní záležitost a vše se ověřuje, pokud sem se chtěla starat o děti jako chůva, musela jsem nějaké kurzy podstoupit a zdrávka se nedá dělat při dalším studiu. Nic zajímavého, ale pro vás asi ano. Pro mně nuda. Ale jste dobří pátrači hi hi hi hi M.Š

125
Lenka
Reagovat

124 Martina
tak tuctovka fakt nejseš, odchylka tu je a je dost vidět ☺ ☺ ☺

126
Enaz
Reagovat

Projít ty profily trvalo asi tři minuty, víc ne. Pak si člověk uvědomí, že ztrácí čas.
Nekrmme troly, škodí jim to ;).

127
okkvp
Reagovat

124 – Pokud ti dělá dobře, že si o tobě lidi myslí, že jsi zralá na psychouše, mají z tebe srandu a kapánek litují tvé příbuzenstvo a blízké okolí, tak v klídku ve svém snažení samozřejmě vytrvej.

128
Bobby Brown
Reagovat

104 – Lenka:
Už jsem tu psal, že mě udivilo už to samotné „hluboko v českých horách“. Kde jako v té naší prdelce chtějí najít tu samotu hluboko v horách fakt nevím. Pak tady někdo prásknul, kde že to je a to mě pobavilo. Samá chalupa v okolí a je to na Moravě.

129
Martina
Reagovat

127- ale ale pusinko, to je každého věc co si myslí ne??Neznamená, že sto lidí řekne že si zralá pro Chocholouška, že je to pravda?? A i kdyby, spousta lidí si na tomto udělalo kariéru, a navíc, kdo v dnešní době je normální? Co je vlastně definice normality??puso.M.Š

130
Bobby Brown
Reagovat

Normální je nekouřit! aneb Šance pro tři miliony.

131
Martina
Reagovat

jo,jo,jo;-))))

132
Lenka
Reagovat

126 Enaz
jj, přesně, nekrmme troly ☺

128 BB
taky jsem koukala ☺
a protože jsem nesledovala tu slovenskou farmu, ten „farmář“ je v téhle RS dosazený z tv nebo je to majitel objektu?
ptám se proto, že pár farmářů jsem v tv viděla a moc si neumím představit, že by „řídili“ další partu lidí, zpravidla měli dost starostí sami se sebou…

okkvp
moje drahá přítelko, pokud dovolíš, zůstanu i nadále u normálního oslovení a do „pusinek“ nepůjdu ☺
jj, smesvine, pusinkovat se nebudem!

133
Bobby Brown
Reagovat

132 – Člověče, ani nevím. Vystupují jako majitelé usedlosti (v obou Farmách SK), ale zdali to tak je…
Já myslím, že za nějaký ten honorář se čas vždycky najde.

134
Lenka
Reagovat

133 BB
no, kdyby jim to náhodou nějak kikslo, tak mají pár volných z FHŽ … Indulouš by se toho určitě ujal rád (to by to lítalo a to by to tam smrdělo/vonělo), Stáník by se taky určo nebránil přilivu nové mladé krve (pracovní) ☺ taky je volnej… sakryš, kozy?, hory?… z minulé řady… už vím, Vlastík to byl

135
okkvp
Reagovat

ad umístění – hluboko „v horách“ by se dalo v nějakém tom bývalém vojenském újezdu nebo v hraničním pásmu

136
okkvp
Reagovat

132 – dík!, po pusince od MŠ jsem obrostla mechem

137
Lenka
Reagovat

136 okkvp
se nedivím, vůbec se nedivím ( od ♀ + když jsi viděla, co jsi viděla ☺)
ale vážně – psavci tohoto typu sem občas dorazí, to je ok, ale je fakt, že typ MŠ by pro diváky RS byl fakt terčem dost velkého posměchu, když si k foto přiřadím styl projevu… lidi jsou fakt zlí, nepřála bych jí to (a myslím to upřímně)
možná JTCJ, Prostřeno…?

138
Bobby Brown
Reagovat

137 – k jaké foto?

139
Lenka
Reagovat

138 BB
viz 88 ☺

140
Martina
Reagovat

136- 137 no to je tu teda výkvět diskuze, jedna jezeďačka s úžasným vyjadřováním hnoje a druhá obrostlá mechem skus použít holicí strojek Braun na ten tvůj mech. No každý nemůže být tak krásný jako vy dvě a to vás naštěstí nevidíme, já se nemusím schovávat za přezdívky, nemam se za co stydět. M.Š

141
Lenka
Reagovat

140 Milá Martinko,
když už jsem byla vyvolána jako „jezeďačka“, tak to fakt nejsem, jsem městské trdlo a naopak ženské, co makají v zemědělství obdivuju, protože bych to prostě nedala ☺
A jsem stará bába, takže krásná už nejsem ani omylem.
Příspěvek 137 jsem opravdu myslela v dobrém a upřímně… pár RS jsem už viděla, pár bouřlivých diskuzí tady i jinde zažila, takže tvorečkové tvého typu jsou pak fakt nešťastní.
Do RS „bez ztráty kytičky“ může fakt jen odolný/otrlý jedinec, který vydrží, že do něj pak diváci (a taky sousedé, známí) šijou fest, kvůli všemu… od vzhledu po poslední kouknutí ☺ Mmch, málokoho pochválí a obdivují.
Přeji ti, abys našla ten správný schod na cestě vzhůru (kam si budeš přát) kdekoliv jinde, než v RS ☺

142
Bobby Brown
Reagovat

135 – Jenže ve vojenském újezdu není žádná farmářská usedlost. :-)
Takže jen to pohraničí, kde opět těžko najdeš „hluboko v horách“ farmářskou usedlost. To leda stanový tábor na Šumavě. Pak jo.

143
Bobby Brown
Reagovat

Ještě pořád nevím, co to bylo za pořad v TV, kde byla Martinou zvednuta sledovanost.

144
Martina
Reagovat

141- Milá Lenko: Mně to tak po tvých příspěvcích přišlo jako dost útočná debata a že jsi z venkova, tak jestli jsem se tě dotkla, tak sory, umím se i omluvit, já jsem tak obrněná, že těžko každý z vás by to jen týden vydržel, co jsem musela vydržet v životě já. Nejsem princezna na hrášku co ji vše rozhodí, vím jací lidé jsou, zažila jsem si to a co tě nezabije to tě posílí a zbytek není na debatu sem. ;-) M.Š

145
Lenka
Reagovat

143 BB
až se proflákne tvoje slabost pro blondýnky, tak se to určitě dozvíš ☺

146
Bobby Brown
Reagovat

Ach jo, zase jeden, co si myslí, že prožil to nejvíc, narozdíl od ostatních. Se dohodněte s Nelou v Hotelu Paradise která z vás, bo ta tvrdí přesně to samé.

147
Ela
Reagovat

145: Leni, Bobby není slepý☺ Skoro bych řekla, že by raději šel do mého černého psa. A vůbec, co se tu vykecáváš, když jsi z vesnice a měla bys obstarávat dobytek☺

148
Lenka
Reagovat

147 Ela
☺ obstaráno mám … papoušek i pes jsou nakrmeni ☺
a chraň bůh, že bych si kdy myslela, že by BB do nečeho šel!!!
Jen jsem prostě práskla jeho slabost pro blondýnky (což pravdou jest, viz krásná Avatarka a ta druhá fešanda z Dámy – mmch, ta až si tohle gábi všechno přečte, tak se bude smát tak nahlas, že to přes Krušné hory slyšet bude)

149
Martina
Reagovat

146- ale já to netvrdím je to skutečnost. A kdyby jste věděli a znali vše o mně, dáte mi za pravdu, možná jednou to bude zveřejněno, když budu mít ten prostor v RS. M.Š

150
Bobby Brown
Reagovat

149 – jestli chceš zveřejnit svůj osud, to nemusíš do RS

151
Bobby Brown
Reagovat

Leni, BB má slabost pro zrzky!
avatarka je prostě avatarka :-)
a Dámu z Dámy…? teď tápu

152
Ela
Reagovat

148: Také už mám šelmu zaopatřenou. Martina má na různých profilech dost protichůdné informace, pokud ovšem nezneužila profil jiné osoby. Nechci sem dávat odkazy, ale zadej si na Seznamu martina30 a budeš valit oči☺

153
Ela
Reagovat

151: Že by pí.P? To je tvoje velká favoritka a všichni to víme☺

154
Lenka
Reagovat

151 BB
☺ Novesly

152 Ela
já už to viděla /viz 137/ ☺

155
Ajda
Reagovat

Ne martina30, ale marti30 :-))

156
Bobby Brown
Reagovat

154 – No jo, tak tam to není vlasy. Ona na té fotce působí tak… no prostě fešná vyzrálá ženská, no. :-)

157
Ajda
Reagovat

Novesly? Nee, ta to není, ta byla příjemná a podobné si vůbec nejsou.

Martino, promiň, ale tobě bych podle fotky tipla o 15 let víc :-(

158
Lenka
Reagovat

157 Ajdo, já vůbec (ale vůbec!!!) nemyslela, že by Novesly byla podobná MŠ! ☺
to jsem jen vzpomínala na ty, pro které měl BB slabost

159
Ela
Reagovat

157: Teda jestli si Novesly přečte tuto diskusi, k smrti se urazí a už ji tu neuvidíme.

160
Lenka
Reagovat

159 Ela
to je nedorozumění… BB chtěl, abych specifikovala tu druhou blondýnku… to nemělo nic společného s MŠ ☺

161
Bobby Brown
Reagovat

Leni :-D hlavně že já to pochopil
aspoň máš co vysvětlovat ;-)

162
Lenka
Reagovat

161 BB
uff ..
gábi se potrhá smíchy, až dojde ☺

163
Lenka
Reagovat

jestli je to s tou obcí Žítková pravda, tak nelze upřít, že vybrali krásnou lokalitu ☺
http://www.zitkova.cz/

164
Bobby Brown
Reagovat

163 – To víš že se štáb nebude mrcasit někde v opravdové hloubce hor.

166
Bobby Brown
Reagovat

165 – Hm, tak s tou striptérkou se zde někteří trefili. :-)

167
Franz Ruppert
Reagovat

Učinkující Farmy zde: http://farma.nova.cz/ Tak jednoho z nich dobře znám.

168
Shinigami
Reagovat

Ahoj nevíte někdo prosím kde je přesně ta farma ? já víž že to tu už asi bylo ale pokaždé se píše něco jiného díky za odpověď napište mi prosím na email
tomas.tomas2@seznam.cz
Díky moc

169
sigon
Reagovat

for Shinigami

Tak jsem koukal na všechny příspěvky a fotky, co byly na uveřejněny zde http://reality-show.panacek.com/19188-farma-hospodar-a-jeho-kralovstvi.html a podle satelitních map mi to vychází zde : Pitín 219 , okres Uherské Hradiště.

Přidat komentář