Panáček v reality show

Farma 9: Naštvanému sluhovi se nechce do duelu

8. Prosinec 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma1
Uplynulý týden by se dal nazvat týdnem návštěvním. Každý den jsou farmáři napnutí, jací hosté se na farmě objeví. Janu navštíví manžel i oba synové, největší radost má ze svých milovaných poníků. Petru překvapila sestra s novou známostí, farmářka by raději viděla její děti. Za Miškou přijede rovnou rodinná delegace. Obě dcery, manžel i bratr s přítelkyní. Hospodář Martin si zahrál na topiče v lokomotivě, splnil si svůj dětský sen. Radovánkám je konec, čeká nás další duel. Pracovní morálka upadá, ani sluhové si neplní své povinnosti. Kdo farmu opustí?

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 451
1
Aža
Reagovat

Děkujeme Ajdo, dobrý večer. Není to už poslední týden?

Reagovat

@Aža: Podle programu je příští týden FARMA – FINÁLE – LIVE, takže zvonec konec :D

3
Lady XL
Reagovat

Všichni spí?? :-(

4
Dana
Reagovat

Já zde číhám, bohužel zatím marně.

5
Lady XL
Reagovat

To já taky :-( …

6
Peťan
Reagovat

No ti se do toho Jožka obouvají,teda

7
Keliška
Reagovat

Dnešní Farma začala: V kuchyni se dohaduje Anka s Jožkou o přístřešku, zda ho udělá či ne. Jožko se cuká, že si nejdřív udělá statky. Že přístřešek si dodělá než půjde do duelu. Šimon jak bába přizvukuje a reje, hodnotí. Jožko je má na salámu ale je nerudnej. Nikdo se zatím nezvedl, že by ten přístřešek šel dělat. Jen to házejí na Jožana.

8
Keliška
Reagovat

I Myšku zklamal, Šimon tvrdí, že jde jen po penezích a na ničem mu nezáleží, tak jako na dceři. Myška při dojení debatuje se Šimonem, jaký je Jožko hrozný a jaký je hráč. Jana u pece Jožka uklidňuje Jožana aby tu naštvanost a ty nervy neukazoval před ostatními. Nenápadně ho přesvědčuje aby udělal toho medvěda. ( Holka ví jak na to :-) )

9
Mana
Reagovat

Anna opäť prosí Joža, aby urobil úlohu. On vraví, že do duelu má ešte čas, že to spraví keď to spraví, nebude sa naháňať. Anna hovorí, že tak to teda nebude robiť, urobia to oni. Pindajú, že vždy sa úlohy robia dovtedy, kým nepríde Martin, nie dokedy on chce. Jožo vraví, ak chcú 50 mincí, tak nech si to urobia. Miša mu hovorí, aby pochopil, že je to hra, že ona musí predovšetkým myslieť na seba, nie naňho. Na kameru vraví, že je z neho sklamaná, myslela si, že je pracant a prišiel niečo ukázať, ale je len sebecký. Šimon mu vraví, že je jediný, ktorý takto rebeluje. Miša pri dojení vraví, že ju Jožo sklamal, keď niekedy po dueli povedal, že keby prehrá, tak dá takého farmára týždňa, aby zamiešal kartami. Ona by dala niekoho, s kým držala. Jana mu v kuchyni vraví, aby trpel vo vnútri, pre seba, lebo im tým robí radosť. Jožo vraví, že mali dosť času naučiť sa robiť s drevom.

10
Keliška
Reagovat

Za Myškou přišla rodina. Fajná familly, holčičky k sežrání, což Jana skoro učinila. Ocicmala ty děcka skoro do bezvědomí Zajímavý pohled na Myšku, bude fajná mamina. :-) Holčičky pusinkujou hafany. Péťa za nimi přišla, prý se je bála obejmout, je smradlavá. Dojemné loučení, starší holčička chce aby maminka vyhrála. (Opravdu jsem se do Myšky vcítila. ) Šimon pořád remcá na Jožku, jak se na ně vykašlal (už mi taky leze na nervy) má dědu stolára, tak se jak dát do díla. Sice s tou sekerou mlátí jak vařečkou a za asistence Jany a Myšky. Dílo sestavil. Celkem slušně. Všichni se tetelí a nešetří chválou. To jako nešlo dříve? Jožka sumíruje, kolik mohou dostat mincí, Ance nepřeje, také mu nepřála. Tak prý ať to pocítí. Přijel Martin.

11
Keliška
Reagovat

Nejdříve dostal drobné úplatečky. Jdou se podívat na medvědici. Anka Jožana nešetří, za takto odvedenou práci může Jožan, nechtěl jí pomáhat, ta jede..Martin koštuje co navařili. Čvachtá si a chválí. Anka jede jak kulomet, všechno okecává. martin anku posílá pro poklad. Anka má sevřený zadek. Flaška vypitá- Anka okecává. Prý si na Martina nevzpoměli. Všichni hovoří, že vzpomněli ale až když to vypili. Martin to vzal s humorem. Na řadě je jejich welnes. Anka masírovala Šimona. Jana se na to vyprdla a Jožan se prý masíroval vidlema. Petra už neměla na koupel sílu pořád pásla. Anka zase okecává, že jich je málo a práce stále dost.Špindíra farmy Anka přeci nemůže nutit dospělé lidi ke koupání. Jana logicky tvrdí, že lítat venku po koupeli a jít spát na salaš, nebude riskovat.

12
Keliška
Reagovat

Myška mluví o tom pasení, jak na to Anka hodila vidle. Anka přiznává útěk oveček, Petra vysvětluje. Myška se jí zastává a nandavá Ance, že Petru odstřihla a jen jí nechala pást. Anka vypráví jinou verzi- hnusná baba :-) Anka dostala trest, musí pást do dalšího příchodu Martina. (jsemsvině a přeju jí to :-D ) Dostali 39 mincí. Ještě pindá, že na to jak ostatní rebelovali, tak dobrý. martin se ptá jestli chce něco vrátit. Jedule jedna. Prý si jen vypalujou zobáky. Petra je ráda, že nemá trest ale je jí líto, že Anka tam bude stát pořád.

13
Dana
Reagovat

A pak se nakonec před Martinem pohádali všichni navzájem kvuli paseni ovcí, které pásla převážně Petra místo aby se střídali.Včetně toho, že jí utekly, když byla dole v kolibě a sledovala je jen oknem.Martin rekl, že zodpovědný je farmář a dal Andule za trest ovce pást až do chvile kdy znova přijede.Dostali 39 mincí.
Víc toho zatim nebylo k vidění.
Štěkali na sebe pred Martinem moc pěkně. Nestačil koukat z jednoho na druhého.Řekl, ze je vidět, že vedení selhalo.

14
Dana
Reagovat

Pardon za dubl, myslela jsem ze Keliška ten konec už vzdala.Já to mezitim stihla už vidět.

15
Keliška
Reagovat

Duel ještě není na skladě, tak nemůžu napsat přepis. Tak snad potěší aspoň předduelový díl. Omluvte zhoršenou kvalitu a chybky, jsem amatér. Bylo mi líto panáčkovců, co nemají možnost zkouknout. :-)

16
Keliška
Reagovat

Dana 14- Lepší víc než nic :-) Jestli se dostaneš k duelu písni to. jsem K.O, jdu do peří :-) Děkuji

17
JanaH
Reagovat

@Keliška: díky, kvalita je výborná. Už jsem viděla… jen dodám, že hádka před Martinem byla docela brutální a Andula je prolhaná jak sviň, ale to už asi nikoho nepřekvapí.
Už jedu duel, začíná taky prima hádkou. Na podrobný report to nevidím, můžu max. hodit výsledek.

18
BarBora
Reagovat

Zhrniem to tak. Chcela som pozerať Farmu a oni tam dali čosi z pomocnej školy.
Duel prehral Jožo.

19
Dana
Reagovat

Ještě chvili sleduju sportovni kanál, duel zatim neni v trubce k dispozici.Jinde nevidim. Dik za koment.

20
Keliška
Reagovat

17 a 18 – Ženy díky. Jak to Jožko vzal? Je mi ho líto. Dvojdomek bych s ním nechtěla ale z těch chlapů by si to asi zasloužil nejvíc. Fandila jsem Šimonovi, do doby než se nalepil na bábu Anku a začal dělat ty mudrlantské proslovy. Ted to přeji Janě. Ale, že bych tuto farmu byla z někoho vydřená, to zase ne. Ale na tuhle bídu, to přeju Janě.

21
Mana
Reagovat

Anča má ráno zlú náladu, má už všetkého dosť, akí sú ostatní falošní… Vraj ostatných presviedčala, aby klamali Martina, že sa masírovali. Opäť sa hádajú o pasení oviec. Šimon sa zastáva Anny.

22
Mana
Reagovat

Jožo dúfa, že jeho dobré dni na farme zatienia tieto zlé. Prichádza rodina Anky. Jej muž, dcéra a vnuk. Jožo ju strieda pri pasení. Priniesli jej aj kvety. Manžel je príjemný, veselý. Ukazuje im farmu.

23
Dana
Reagovat

Lhát cenu nemá, dost na tom, že lže Andula.Ještě jí nedošlo, že štáb i Martin všechno už ví? Jinak by se ani Kvetka nemohla u stolu tak účelově vyptávat na různé věci které dělali nebo nedělali.

24
Mana
Reagovat

Všetkým sa pozdávajú, je to príjemná rodina. Chlapec vraj celá Ivana. Anka vraví, že urobila dobre, že šla na farmu – uvedomila si, čo všetko má. Anku prekvapilo, že jej ostatní navrhli pomoc pri pasení.

25
BarBora
Reagovat

@Keliška:
Snažil sa usmievať, každému povedal jednu vetu, rozlúčili sa a odišiel. Vyzeralo to, že si všetci oddýchli keď odišiel, bolo to dosť neosobné. Kveta si z neho tiež jemné vystrelila. Nezachytila som preço, ale po hákovaí sa tam všetci rehlili ako pomätenci. Kvôli tej rýchlosti? Šimon sa v podstate len postavil, urobil krok a ruku mal zaháknutú.

26
Mana
Reagovat

Prichádza Kveta, rozprávajú sa o návštevách, všetkým sa páčilo. Janku deti dojali, aj Peťu, rozžiarili to tam, tiež by chcela takú rodinu, ako má Miša. Hovoria, že dostali 39 mincí, Anka ďakuje všetkým, čo pomáhali pri úlohách, robili to na poslednú chvíľu, je spokojná. Riešia sluhov, opäť Joža, že odmietol robiť úlohu, on sa obhajuje, že do duelu by to spravil, človek aspoň vidí, či sa od neho niečo naučili a nie sa len naňho spoliehať. On tam už nemusel byť. Anna vraví, že mal povedať skôr, že to neurobí, aby vedeli a mali na to čas. Pridáva sa aj Šimon a Miša.

27
Mana
Reagovat

Janu nahnevalo, že povedal Šimonovi, že urobí medvedicu, ak dá ženský duel. Jožo vraví, že to nie je pravda. Peťa vraví, že má stres z duelu a správa sa tak trochu hlúpo, je tvrdohlavý a nevie si uvedomiť, že by mal byť kolektívny, ale ona ho má stále rada, ona by sa možno tiež správala podobne, keby išla do duelu. Jožo si to predstavoval inak, Šimon nezahodí šancu, bude bojovať, Jožo mu pripomína, že on druhú šancu dostal hneď na začiatku, keď mal poranenú ruku. Šimon mu vyčíta, že má silnejšie emócie keď sa rozpráva o peniazoch ako pri dcére. Vraví, že to nie je pravda, peniaze chce preto, aby sa už toľko nenaháňal a mohol byť viac s dcérou. Odchádzajú, lúčia sa s nimi.

28
Mana
Reagovat

Kveta pri Šimonovi – prekvapil ho Jožo, nepríjemne, opustil sa od začiatku sluhovania. Janka mu je najbližšia, ju má najradšej. Sedí mu jej povaha. Naj zážitok príchod, prvý deň, keď stavali salaš, príchod oviec, všetko boli silné momenty, aj príchod rodiny. Zase o Jožovi sa rozprávajú, ako sa zvítal s rodinou, atď. Vyberá hákovanie, pretláčanie, prekvapenie.

29
Mana
Reagovat

Jožo má na sebe Dášinu mikinu. Tento týždeň bol preňho iný ako ostatné, hnevá sa, ale čo už. Sklamalo ho, ako sa proti nemu všetci otočili, ak prehrá, bude chcieť rýchlo odísť. Opäť hovorí, prečo chce vyhrať. Dcéru má rád, ale nedokáže ju objať, nevie prejaviť lásku. Keby vyhral, mal by na ňu dosť času. Preňho bola príjemná celá farma, spoznal Dášu, návšteva rodín… Šimon bol celý čas neutrálny, neželá si silové disciplíny.

30
Mana
Reagovat

V duelovej stodole baby hovoria, že všetko zvládli aj bez chlapov. Kveta sa pýta, ako to, že toľko žien ide do posledného týždňa. Vravia, že preto, lebo ženy sú silné a viac znesú. Hovoria svoje najlepšie a najhoršie zážitky z farmy (nejdem rozpisovať, už sa ponáhľam, chcem ísť spať :D). Komu držia palce – Anka Šimon, Janka má bližšie k Šimonovi, ale je jej ľúto Joža, Peťa by dala Joža, ale dozvedela sa, že chcel, aby išla s Janou do duelu, je jej to viac menej jedno, Miška Šimon.

31
Mana
Reagovat

Prvé hákovanie, vyhráva Šimon, bolo to rýchle. Kveta vraví, že Jožo povedal, že hákovanie je o rýchlosti a mal pravdu, bolo to rýchle. Všetci sa smejú. Pýta sa ho, ako sa cíti po prvej disciplíne, zase výbuch smiechu. Jožo vraví, že ešte nič nie je stratené, smeje sa aj on. Kveta sa teší, že to berú športovo, ale ide o veľa. Druhé pretláčanie – Jožo začal dobre, ale stratil sily a Šimon ho nakoniec pretlačil. Jožo chcel vyhrať aspoň 1 disciplínu, aby rozhodla tretia. Ľutuje, že to nedal, mama by bola rada, lebo pochádza z toho kraja. List na rozlúčku písať nebude, je rád. Drží palce Jane, Peťu si obľúbil, Miša nech sa drží, aj Anna, Šimon je silnejší, nič s tým nespraví. Ukážka – prichádzajú starí farmári, Šimon nečakal, že sa mu Stano ani nepozrie do očí, Lenka vyčíta Jane, že ju chcela dobiť palicou či čo… :D Stano a Lenka vravia, že Miša musí ísť do finále, pri stole pravdy Stano vraví, že Anka je najfalošnejšia (alebo Janka? už neviem), Lenka by nechcela takú matku ako Jana, idú určovať prvého finalistu. Koniec, idem spať, dobrú noc :)

32
Lady XL
Reagovat

Moc, moc děkuji za reportáž!! Fakt všem @Mana: a tobě zvlášť za výdrž!!! :-))

34
Franz
Reagovat

Velmi rychlý duel. Podle očekávání Jožinko vypadl. Hákování – otázka pár vteřin a u kolotoče dokonce Jožko chtěl vzdorovat, ale bez úspěchu.

35
Prochor
Reagovat

@Jája: Nejvíc mně baví, že někteří Slováci zhrzení odchodem Jožky přejí vítězství Pétě:-)) Já osobně to nejvíc přeju Mišce za skvělou sociální hru a taky mi připadá nejnormálnější. Při hlasování bude mít nejlepší pozici Miška. Proti každému může vzniknout opozice 30-50% ale u Mišky si tolik nepřejníků neumím představit. Za cenu sice konformního chování si nespálila k nikomu mosty. U diváků si to možná pobabrala ale farmáři to mohou vidět úplně jinak. Uvidíme jaké se vytoří aliance exfarmářů a jak bude probíhat hlasování.

36
Janka
Reagovat

Tak to dopadlo jak JOžan tušil a já si nepřála…Šimon se ještě při „volbě“ druhého duelanta projevil jako pěkná svině. OPět nezapomněl zaplakat, jak mu Jožka
zkazil den, že si se svou rodinou dovolil promluvit o duelu a vrcholem bylo, že se začal montovat do JOžinova vztahu s dcerou.
Jožan měl pravdu, že Šimona tři týdny šetřili kvůli ruce, prakticky ve všem měl pravdu. Jožan je sice malý, ale zvyklý žít na svůj účet a sám se o sebe starat. Proto není ťuťu ňuňu a samý žert. Šimon plete doma s maminkou věnečky, klábosí s babkama, no nevím, ale pro takového chlapa to teda není asi příliš k chlubení.
Andulina návštěva: manžel sympatický, druhá dcera nesympatická, už cítí výhru v kostech :), vnouček roztomílek. Jen mi tam chyběl šikovný bratr bezdomovec, když už tam teda ANdula je kvůli němu, tak ji mohl přijít navšítvit. Existuje-li teda vůbec P.

37
Janka
Reagovat

No, jestli je teda finále, jak se všude píše, tak jednoznačně Miška. Hrála dobře, umí mluvit, myslí jí to a líná taky není.
Ve 22 letech má rodinu a dvě děti.
Její konkurent – užvaněná líná křivá babka.

38
Janka
Reagovat

na Jožkově závěrečné řeči ve stodole oceňuji opravdu upřímnost, nic nepřikrášloval, byl smířený. Malý muž, přitom větší chlap než jeho soupeř.

39
anonym
Reagovat

Pořád jsem si myslela, že Andula je rozvedená a není.Manžel byl pro mě překvapení.
Trestnic moc, ale i tak se jí pusa prokřivila, ona dobře ví, co to je celý den v zimě trčet u ovcí na svahu, tak snad alespoň tři dny tam Martin nedojde a Andula si užije čerstvého luftu.

40
anonym
Reagovat

Děkuju Markíze, že vysoce zajímavé žvásty Šimona nám necpala do hlavy celé tři měsíce, ale jen poslední dny i tak to naprosto stačí. Větší pitomec na Farmě nebyl, on je snad ještě větší magor, než křečík. Namachrovaná hrouda ničeho, užvaněná baba, která sbírá drby u pletení věnečků.
On i u toho stolu ryl do Jožina kvůlivá dceři, napřesdržku je to. On sám neví, jak někdy bude žít, plánovat si super rodinku umí každý, ale ne vždycky se všechno podaří. A plácat, že Jožin jde za penězma a za čím jde on? Za zmrzlinou?
On sám se možná na rodinu ani nezmůže vzhledem ke své neurčité prapodivné orientaci a lásce k ženským převlekům.
Pořád říkám, že situace se mění každým dnem :-)

41
Lenka
Reagovat

@anonym: Tak takle rozhořčená ji myslím ještě nebyla. Ale absolutně ve všem máš pravdu.

42
anonym
Reagovat

@Lenka: Ani ne rozhořčená, jen se mi nelíbí, že někdo, kdo ještě ani nemá přítelkyni a je schovaný u mámy v kuchyni tak kritizuje vztahy jiných, každý chce mít rodinu a dobré vztahy a s tím taky do života jde, ale vždycky to prostě nevyjde. A neznamená to, že lidi jsou špatní a nesnažili se, prostě a jednoduše to nevyjde. Šimon žije u rodičů, kterým se zjevně společný život vydařil, ale nikde není psáno, že on sám jednou neskončí trochu jinak.
Jožin je zvláštní povaha, hraje stejně jako ostatní, jen mu chybí síla kterou potřebuje, tak na to jde lstí a přemlouváním a taky výhružkama. Udělám něco za něco. žádný chlap ho nebude šetřit, ani Šimon ne. Oni tam všichni hrajou navenek na férovost, ale pak mají druhou hru, neviditelnou :-) Všem jde o peníze, tak proč pomlouvat jednoho, že mu jde o peníze víc, je to směšné. Když podle Šimona jde Jožinovi o peníze, tak bych předpokládala, že Šimonovi o peníze nejde a tak mohl duel Jožinovi pustit, no ne? :-D

43
Lady XL
Reagovat

@anonym: kde se to dá podepsat? :-)

44
Tamzin
Reagovat

Ahoj všem, tak teda nevím, jestli to je farma, nebo soutěž o nejlepšího Bořka stavitele .
Dámy určitě znají, celý den se starají o děti, vaří, uklízí, večer přijde manžel, zatluče dva hřebíky, pověsí poličku a je geroj, práce je za ním vidět. Myslím, že Jožko jen pokračoval v práci, kterou zná a farmařinu si tam tak moc neozkoušel. Jako FT mizerie, zajímalo ho jen stavby, lidi hladoví, mléko zkyslé .Asi by mu byla naprd farma jako zámek, když by neprodukoval výrobky a neuměl si ohlídat lidi. Můj názor. Vztah s dcerou je taky divný, kdyby byl někde v Austrálii, tak možná, ale po Evropě si za dva roky neudělat čas…teď to bude asi těžko dohánět.

45
Lady XL
Reagovat

Myslím, že těmi řečmi jen odvrací pozornost od sebe a oblbuje okolí,aby si nevzpomněli na jeho zranění a jak ho ostatní šetřili. Přitom je to hovadina. Nemohl s duelem nic dělat a proto,kdyby (Šíma) mlčel,neztratil by tolik sympatií. Vzhledem k zázemí a potřebnosti držím tím pádem palce při finále Míše proti Šímovi.

46
Tamzin
Reagovat

Tak Šimona prý 3 týdny šetřili, i když myslím, že byl sluha a něco zaručeně udělal, tak Miška zase přišla o 4 týdny později, takže to vyjde asi na stejno. Neříkám, že je Šimon nějaká hvězda, to nikdo z nich, ale je vidět, že rodina pro něj znamená asi nejvíc a nechápe, že to každý tak nemá. A ty Jožkovi kecy u Šimonovy návštěvy byly opravdu trapné.

47
anonym
Reagovat

Jožin věděl, že pro něj je konec farmy a tak kolem sebe kopal jak to šlo a jak uměl, tedy špatně.
Šimonovi narostly perutě, cítí se na výhru a tak se rozpovídal, což je dobře ho víc poznat, v případě finále s Miškou držím palce jí.
@Lady XL: Nic nepodepisovat, ještě může být všechno jinak :-)

48
anonym
Reagovat

@Tamzin: Šimon žije u rodičů, má to tak, jako oni, až jednou bude žít s partnerem, může být všechno jinak. Svoji rodinu si bude teprve budovat, možná. A někdy veškerá snaha je marná.
V každém případě se drží buď sukně mámy, nebo Janky, dál ještě nedošel:-)

49
Dana
Reagovat

Zkrátka, když propuknou emoce, tak se často odkopou i ti, co se celou dobu snažili držet.Tak to vidim já a může to klidně platit pro všechny.

50
Kara
Reagovat

Mne zklamali oba duelanti. Jožo neunesl že tento týden je tam jeho poslední a choval se jak malý kluk co berou jeho hračku. Ale víc jsem zklamaná ze Šimona, protože jsem měla dojem, že je to pohodář a poslední týdny mu přála finále. To, co předvedl ale poslední dny je katastrofa. O nic mu nešlo, na Jožu měl a nemusel být ve stresu na rozdíl od Jože. Tak nechápu, proč slabšího soupeře musel takto zakopávat. Dokola rozebírat rodinu, o které nic neví a ani mu po tom nic není a s hrou to navíc nesouvisí bylo na pár facek. Ty jeho výlevy ukázaly víc o jeho povaze, než celé týdny co na farmě byl. Jožo má nějaké nedořešené problémy v rodině, ale to ještě neznamená že je horší, než ten, co na něj tyto soukromé věci vytahuje.
Na každém člověku se dá najít citlivé místo, ale jen slaboch ho použije, když potřebuje mít převahu. A Šimon nebyl v žádném ohrožení, tak o to víc mne zklamalo, že se takto zachoval. Zahrál si na pana dokonalého na úkor slabšího hráče. Hnus.

51
Jája
Reagovat

@Prochor: Taky jsem zvědavá. Podle ukázky Pingl a Štěkna lobují až v Zázrivé stoupla teplota o dvacet stupňů – předpokládám, že pro Myšomišku, Anča se cítí ukřivděně až přímo těžce uraženě, Petra nemá šanci, a Šimon s Janou – to bude o chlup. Jožko může být jedině moc a moc rád, že včera vypadnul. :)) Té přerostlé trhovnice mám plné uši a jenom pevně doufám, že se hlasu toho přihlouplého „moralisty“ rychle zbavím. Mele dokola jako kafemlejnek – peníze, dcera, peníze, dcera, peníze … a v očích mu jedou doláče jako Anči a její rodince. :((

52
anonym
Reagovat

@Kara: @Jája:
Raději nebudu nic podepisovat, ale souhlasím v plném znění s oběma :-)

53
Tamzin
Reagovat

@anonym: Za to Jožka došel daleko, až se zapomněl vracet :-) Tak nevím co je lepší , nebo horší …

54
anonym
Reagovat

@Tamzin: Neřeším co je lepší nebo horší, píšu o tom, že Šimon sám ještě nic nezkusil a žvaní jako zasloužilý rodič. Nemluvě o tom, že tyhle věci jsou dost citlivé a nemusel o dcerce Jožina pindat při každé příležitosti. A tohle píšu právě proto, že rodinu ctím. Ať to má Jozef jak chce, primárně jde o jeho dceru a Šimon by měl držet hubu. A že se drží ženských sukní je fakt, on si je i oblíká :-) jen kdyby někdo na něj v tomto směru zaútočil a přitlačil, ať se taky hezky vymáchá.

55
iv
Reagovat

@Kara: 50: Jako už víckrát jsi mnohé vystihla za i mě.

56
Tamzin
Reagovat

@anonym: Ať se Šimon drží a obléká si co chce, to neřeším, jestli něco zažil, nebo ne to nevím, je mi to jedno a hodnotím podle toho, co vidím. Nevím ale, jaké zkušenosti s Jozefem má Šimon, protože vidíme jen malinkou část toho, co se tam opravdu děje, takže jsem v klidu, ať se poperou. Co mi opravdu vadí je systém duelů, kde opravdu většinou slabší a menší hráči z pozice sluhů nemají moc šancí. Dělala bych duely ve stylu finálových. Hlavně aby se týkaly farmy a hráči aby ukázali, co o farmě a práci na ní umí a vědí. Výhru bych asi přála Jance. Tak jako výherce sysel Mayer mě asi už nic nevytočí :-)

57
Franz
Reagovat

Cha,cha, cha, Šimon měl pustit duel Jožinkovi. Proč by měl něco pouštět, je to hra a vždy je jenom jeden vítěz. Jožin se choval tento týden jak pravý zakomplexovaný buran, který se nemohl smířit, že bude poražený. Ty jeho kecy, že hraje za sebe a za Dášu byly jen trapnost. Do toho odhalení jaký je otec. Nechme už Jožku na pokoji, má to za sebou, jsou tam jiní o kterých můžeme se bavit.

58
Eva původní
Reagovat

@Kara: -50-
@anonym: -54- Tak já se, děvčata, pod vaše příspěvky podepisuji! Jak jsme tu asi před týdnem s Prochorem psali, že by mohl jet Šimon na Riviéru za výhru (Šimon a Matouš jedou na Riviéru) :-)) tak jsem otočila o 180 st. Bohužel mě zklamal! Ale jak už to tak v životě je, štěstí sedne i na vola …

59
Johana
Reagovat

@Tamzin: já jsem taky Šimona ještě neodepsala, i když uznávám, že to poslední týden přehnal s vyjadřováním k Jožkovi. Každý tam bojuje jak umí a třeba to byl jeho způsob, jak aspoň trochu zmírnit před sebou samým ten nepoměr mezi soupeři v duelu. Za celý čas ale nebyl sprostý a zákeřný, těm správným osobám se vlichocoval v únosné míře a byl vždy ochotný přispěchat na pomoc, když viděl, že je to potřeba.
Pro mě je nezapomenutelný duelový souboj v přetláčení sudem mezi Kababíkem a Mayerem, kdy byla porušena snad všechna předem určená pravidla a přesto nezasáhla ani Kvetka, ani nikdo ze štábu.
Obávám se, že podobná tlačenka nás čeká i teď ve finále, kdy budou disciplíny zvoleny tak, že Šimonova rozložitost bude překážkou, v almanachu bude Miška znát přesný počet kozích bobků, vyprodukovaných na farmě za měsíc, no a na bodu od diváků se začalo pracovat už minulý týden, kdy Miška dostala hodně prostoru zasadit se za práva zotročených pastýřů.

60
Tamzin
Reagovat

@Johana: No jo, je to všechno komedie, počet bobků by byl fajn, už vidím štáb jak chodí v rojnici po pastvinách a počítají :-) Mě jen vadí, jak je většinou buď někdo hrdina, nebo padouch, nic mezi tím :-) Šimon není můj fanoušek, vlastně nikdo, jen mi nevadí. Jožin mi začal vadit po vypadnutí Dáši.

61
Tamzin
Reagovat

Sakra, v jenom komentáři si odporuji :-) Jožko mi nevadí, ale zklamal… no a Anku mám zařazenou asi jako Hujera .

62
JanaH
Reagovat

Takže po včerejší ukázce na pondělek máme patrně jasno, JAK MyšoMiš proklouzne do finále. :-D
Zhrzený Pingl a zapšklá Štěkna v hlavní roli.
Zatipuju si… rovnou dva farmáře zaříznou ex… Andula a Peťa „pudou“, MyšoMiš dostane volňáska a v semifinálovém duelu se potká Jana se Šimonem. Tím se mi vysvětluje, jak je možné, že se Jana do finále nedostala.

63
Mana
Reagovat

@Lady XL: Nie je za čo, keď už som to pozerala, prečo by som nenapísala :)

64
BarBora
Reagovat

Toto je Farma pozérov. Bla bla bla…
Málokto tam mal odvahu taktizovať a keď tak urobil, tak bol vyhlásený za intrigána a skutočným intrigánom sa ešte bude nakoniec tlieskať.
Šimon – urobila som si o ňom obraz už dávno, teda má ničím neprekvapil, ale nevidím ho ani tak zle, ako sa to tu proti nemu odrazu otočilo

Jana – ako fyzicky najsilnejšia hráčka mala možnosť aj niečo riešiť, ale radšej sa len viezla, olízala čo sa dalo a „úprimne, otvorené“ sa prihovárala, falošná až strach a zbabelá

Jozef – najväčšie sklamanie, čo sa týka môjho obrazu o ňom, čo tam stváral tento týždeň som od 40-rocnēho chlapa nečakala. Tak hlúpo sa prejavovať….. on to neurobí, on to urobí, ale on má do duelu čas, Anku dal len prednedávnom 2x za najlepšiu farmárku a odrazu si nezaslúži posledný týždeň, atď

Petra – čo tam ešte robí? Žiadne ohrozenie pre nikoho, tak si ju nechali až do posledného týždňa.

Anka – hneď na začiatku povedala že bude hrať a hrala. Väz jej zlomil hlavne prįchod nesympatickej dcéry, pretŕhala dovtedajšie kontakty, sústredila sa hlavne na Ivanu. Bola najstaršia a tiež nepôsobila zvlášť sympaticky. Urobila. chyby a zaplatí za ne, ale tú posadnutosť proti nej ani zďaleka nezdieľam

Miša – okrem mlátenia hubou, intrigánstva a čumenia do kamery po nej nezostane takmer nič. Pozérka najhrubšieho zrna.

65
JanaH
Reagovat

Jestli teda informátoři nekecají, tak to pro mě bude snad nejpodivnější finále v historii Farmy.
Šimon po těch moralizujících výlevech teď absolutně nefanditelný.
MyšoMiš ani sama netuší jak a proč se do finále dostane a že to nebude její zásluha, ale že to upekli ex ze závisti… když oni ne, tak proč ti, co je přeskočili.

66
Jája
Reagovat

@BarBora: Pro mne je trucující Jožko přijatelnější, než přerostlá trhovkyně vrtající do něčího soukromí a posuzující něčí činy v realitě. Jak už tu bylo psáno – je velká škoda, že některý z hrdinů (Kartáč, Pingl…) si ho nerozebrali až do kalhotek, pak by snad pochopil jak se chovat. Stát se však může při návratu ex cokoliv.

67
Mana
Reagovat

Ale tak sa mi zdá, že ich tam veľa nedošlo – Stano, Lenka, Dáša, Ivana, Paľo, Jaro, Miro, Jožo a Peťo. Či som niekoho prehliadla?

68
Aža
Reagovat

Kdo odpoví na tajemnou otázku, zda by se Jožo v případě, že by postavil medvědí útulek nedostal do duelu?
Vypadá to asi tak, že už bylo rozhodnuto o pánském duelu a tak Jožko rebeloval.
Není hloupý, aby si neuvědomil, že lidi kolem tím dráždí. Kdyby byla možnost ovlivnit volbu, určitě by úkol splnil, jako vždy. Dělalo mu dobře ukázat, že je nejšikovnější.
Zákulisní boje jsou neviditelné a my máme na talíři jen hotový oběd…:)))))
Zajímavý je pohled na Petru, jak se mění. Přivyká drsné práci, nefnuká a zapadla mezi ovce a lidi…. umí se i obhájit. Anka jí odstrkuje jako plevel, ale to už neplatí.
Prosím, je možnost sem dát nabídku na nový díl.? Nepodařilo se mi.

69
Jája
Reagovat

@Aža: Odpověď na první větu – NE. K poslední větě – ještě je brzy, snad až zítra odpoledne. :)

70
Jája
Reagovat

@Jája: Jejda to teď vyznělo hloupě :)) NE – vliv by to na duel nemělo. :))

71
Aža
Reagovat

Pokud se mohu vyjádřit ke vztahu Jozefa a jeho dcery, je to jejich soukromá a vnitřní záležitost. Divím se proč režie dovolila tolik zlých řečí od Šimona a ostatních, zejména jak do něho rýpala I Kvetka. Viditelně Josefa tento týden ponižovali, za co????

Nevíme jak se po rozvodu zachovala jeho žena, zda úmyslně dceru otci nedávala.
V jejím věku už se jen pomalu dá něco dělat., Také už není malá jako děti Míši aby si tam bez zábran hrála a povídala. Cestu k sobě mají stále otevřenou.

72
sunrise
Reagovat

Upoutávka na pondělní díl je na YT nedaří se mi dát sem odkaz.

73
Janka
Reagovat

@Aža: přesně vystiženo. Květa neměla diskuzi o Josefově dceři vůbec nechat rozjet a natož si přisazovat. Tímto Josefovi ani jeho dceři nepomohli. Opět jsem musela ocenit Petru, že se vůbec nezapojila. Šimon se tímto podle mně zcela znemožnil.

74
Janka
Reagovat

@Aža: opět souhlas s Petrou. Nezapojuje se do nechutných výpadů proti cizím a dost v klidu reaguje na výpady na svoji osobu, jako že jich nebylo málo. Myslím, že už dávno překonala svoje limity, ale jede. Nikdy bych nevěřila, že jí nakonec budu oblibovat.

75
Aža
Reagovat

@Jája: Také myslím, že už předem věděl, že ho čeká pánský duel a tak nic netvořil.
Dostal vynadáno, jak se jim odvděčil za jejich volbu, že jde do duelu a končí na farmě!!!!
Za odměnu, že vypadne z farmy jim měl ještě vydělat peníze……
Kvetka jim vše „kolektivně“ odsouhlasila a Jožko – robot farmy odešel pohaněn.
Nervy s ním cloumaly, slzy v očích.

No pejsků je jim líto, ale Jožka je označen za nulu.
(Pozor, celou farmu jsem Jožku kritizovala….. Pejsky miluju, jen jsem udělala podobný příměr.,,))))))

76
BarBora
Reagovat

@Jája:
Pre mňa bol Jozef prijateľnejší už dávno.

78
Janka
Reagovat

Ještě mě tak napadá, co tam vlastně ten celý týdn dělal šimon, kromě ocáska Ance? Jak jsem pochopila, pást chodil sporadicky, to bylo hlavně na Petře, či Mišce. něco snad ukuchtil s Andulou a dál? kromě toho, že pomlouval Jožana, tak se do přístřešku pro medvědici klidně mohl pustit dříve….fakt je divný, že jim sedřený Jožan, který tušil svůj konec, nesehrál roli užitečného idiota až do konce?

79
Jája
Reagovat

@BarBora: Je hezké, jak oponuješ sama sobě. :))

80
BarBora
Reagovat

@Aža:
Hej, včera toľko pišťala až vypišťala Anke trest.
Predpokladám, že to robila preto, že všetci dúfali, že Martin Anku pošle domov, tiež som s tým počítala, ale možno Martin až takēho vola zo seba robiť odmietol, Kvetka to je iná kafe…
No, okrem trestu pre Anku ešte dala možnosť vyniknúť Miše, ktorá ju má inak vieš kde… Mne bolo za ten Mišin zvāzácky , uvedomelý, niekoľkominútový monológ až trápne, ale na niekoho to možno zapôsobilo.

81
BarBora
Reagovat

@Jája:
Vysvetli kde.

82
BarBora
Reagovat

@Mana:
Zvyklo ich prísť cca 10. Vçera som ich zachytila len pár, takže si poskytla fajn informáciu, zatiaľ som inde nepozerala.

83
Kara
Reagovat

Malá vsuvka z netu ještě k Jožovi:
lahko sa kritizuje ked nepoznate cely zivot robi po svete prisli sem byvat z oravy postavili si dom a ta dcera zije v cudzine nie na slovensku

84
Janka
Reagovat

@BarBora: no, ale Andula si o trest měla Martinovi říct sama Květa jí to uložila. Asi nevěříš sama tomu, že Martin se rozhoduje ad hoc na místě, samostatně. Ten jede podle pokynů/režie, takže žádné údajné pištění na jeho rozhodování vliv nemá.

85
Jája
Reagovat

@Kara: Dík za info. Já věděla, že za tou návštěvní větou bude něco víc. :)

86
Aža
Reagovat

@BarBora: Myslíš asi Petru, že ona donutila Martina dát Ance trest? Tím že Petra vypíštala?
Všichni se tam štěkají a Anka mele a mele, obhajuje sebe a háže vinu na druhé.
Už Kvetka důrazně jí řekla, aby o chybě s ovcemi řekla Martinovi. Anka trest čekala,ale ještě honem se vymlouvala a vinila hlavně Petru-

Proč Petra musela stále pást ovce? Janě nebo Míše by takový úkol si nedovolila dát.
Tím, že se ospravedlnila Petra před Martinem (tedy píštala), nic nepokazila.
Kvetka se znovu ptala, zda Anka dostala trest….. tedy jí patřil. Nakonec ji ostatní chodili střídat, tak se tak moc nestalo.

87
BarBora
Reagovat

@Janka:
To nič nemení na Petrinom správaní.

Veď sme sa o tom už milión x bavili. Ja som napísala, že možno odmietol robiť až takēho vola….lebo urobil ho už zo seba dos5. Ale vyhodiť Anku pre neviem koľký útek ovečiek a navyše Anku, čo tam aj niečo odviedla by už bolo moc. A bolo celé len v polohe domnienok, čo je z kontextu jasné.

88
Kara
Reagovat

@Jája: Nedalo mně to, abych to tu nepřekopírovala. Ono je jednoduché někoho pošpinit, a navíc bez toho, aby to bylo něčím podložené. Jožo si to nezasloužil a vlastně nikdo. Nejsem fanynka Jožova, ale to, co se sneslo teď na jeho hlavu kvůli dceři mne štve.
Těm, co dělají takové drby bych přála, aby se jim to vrátilo stejným způsobem. Díváme se na RS, tahat a drbat v komentářích rodiny hráčů, navíc i jejich děti co se nemůžou bránit je hnusné.
.

89
anonym
Reagovat

@Kara: Ano, o tom jsem psala a to mě štvalo. Dcerka k tomu přijde jako slepý k houslím jen proto, že sukničkový hromotluk má potřebu se po třech měsících projevit jako chytrák. Nezná jejich život, nezná ty lidi, ale kritika by mu šla. Ze srdce mu přeju, aby ho někdo zesměšnil, jak, to je jedno, ale aby dostal taky do nosu, frajer.
Medvěda neuměl ani přemístit a tu budku nad ním mohl udělat dávno a sám a bez keců, stejně nic jiného neudělal. Ano, pomohl jako jediný Petře dát dohromady stádo ovcí, ale to byla otázka pár hodin, jinak jen vyrypoval.

90
Jája
Reagovat

@Kara: Absolutní souhlas. Já takové jednání (hlavně od spolusoutěžících) považuji za nejodpornější povahový rys. Jestli si něco povykládají mezi sebou budiž, ale vykřikovat do kamery své pochybné doměnky nebo věci svěřené třeba ve slabé chvilce je hnus a to nejvíce vypovídá o charakteru dotyčného.

91
anonym
Reagovat

@BarBora: Andula je zákeřná jako had, pro svůj prospěch by zaprodala i svoje křesťanství. Petra jako člověk je vedle ní krotká ovečka bez vedlejších zákeřností.
A kácet se z toho, že Andula dělala sejry nebudu, stejně je občas totálně doj……:-)

92
BarBora
Reagovat

„Přivyká drsné práci, nefnuká a zapadla mezi ovce a lidi“
Reagovala som na to. Petra proste fňuká. A opakovala to dovtedy, kým sa toho všetci s radosťou nechytili a nakladali Anke a nakladali. Komu zdrhli tie ovečky? Nie náhodou Petre?
Len ona stále pásla? Nakoniec sa ukázalo, že ju tam chodili meniť aj Anka, aj Šimon, aj Miša. Ako sa správala Petra ako FT?
Anka urobila chybu, že ju za ovečkami nevyhnala a verila jej, že to má pod kontrolou. Tak to aj dopadlo.

A že Kvetka dala za úlohu…. veď práve…posledný týždeň ide riešiť niečo, čo sa tam stávalo často a už dlho…..smießne.

93
JanaH
Reagovat

@Kara: přesně tak. Ale někdo stejně nepochopí, bohužel… a naopak se čile chopí příležitosti si do Jožina s gustem kopnout, každá záminka přece dobrá, ne? :-/

94
Jája
Reagovat

@BarBora: Ale už se zklidni s Ančou. Té uteklo v noci půl stáda a držela chlebárnu bo myslela že zmizení 48 ovcí je optický klam. A co to její lhaní o zavřených ovečkách – o tří, pak od půlnoci a nakonec celou noc? Zmršené oštěpky, rozblemblaná parenica, špinavé sýry, sýrový dort jako sem tam bomba v chrastí… A to nemluvím o hladových (bez jídla) farmářích pod jejím vedením.

95
Kara
Reagovat

@JanaH: Pochopila jsi. :))))))))))))))))))))))))))))) Šíma to začal a někdo má hned důvod si přisadit.

96
Mana
Reagovat

@BarBora: Aha, tak to sa asi len mne vždy zdalo, že je ich veľa :D

97
JanaH
Reagovat

@Kara: a nejen na Farmě, že? :-D

@Jája: prolhaná pánbíčkářka se hlavně neměla k přiznání svých hříchů, ale na vině je Petra. :-o A hlavně MyšoMiš. :-DD

98
Kara
Reagovat

@JanaH: Tak,tak :-D

99
Wally
Reagovat

Já jsem pochopila, že Jozef netušil , kde dcera ty 2 roky je. Když tam přišli, tak se ptal sestry, že ji vypátrali.

100
BarBora
Reagovat

@Jája:
Toto je Tvoj web? Chováš sa tak. Niekomu odporučíš aby odtiaľto tiahol inam, inému čo má, alebo nemá písať.

Ale ešte si mi neodpovedala na to, že Jozef bol pre mňa prijateľnejší ako Šimon už dávno. Vraj som si niekde oponovala.

101
JanaH
Reagovat

@BarBora: to jako myslíš vážně, BarBoro? Asi mám i něco s očima, protože nic takového nevidím… Ty dneska jedeš… :-D

102
JanaH
Reagovat

Jájo, okamžitě se přiznej! Doteď jsem žila v bludu, že je to SUNíčkův web. Kurňa, takto mě tahat za nos… takovou dobu. :-DDD

103
Jája
Reagovat

@JanaH: Nemůžu, někdo mi vymazal klávesnici. :DDD

104
anonym
Reagovat

@JanaH: Jožin od jisté doby už můj fanoušek nebyl, ale pořád je v mých očích chlap, který umí makat, není zlý, umí pomoci. Kdo by kolem sebe nekopal i třeba podpásovkama, kdyby věděl, že se jeho naděje chýlí ke konci a ještě poslouchat mlaďocha, který si dovolí rejt do jeho soukromí? Navíc poslouchat Anču , která nonstop mele o přístřešku a medvědovi. Mlaďoch si měl protáhnout svaly a makat, Já bych na místě Jožina kopala víc jak Anča poklad. Možná jinak, ale taky bych jim to tam dala kapku sežrat :-)

105
anonym
Reagovat

@Jája: :-DDDD Teď jsi mě tedy pobavila, palec nahoru. Já bych si vůbec na tyhle věci nevzpomněla.

106
BarBora
Reagovat

@JanaH: @JanaH:
„Ale už se zklidni s Ančou.“
To odporučenie na iný web bolo už pred nejakým časom.

A čo idem? Čo sa nepáči? Kľudne napíš. Prečítam si to. Všetko čítam.

107
anonym
Reagovat

@Wally: Tak jsem to pochopila prvotně taky, ale pak mi došlo, že to mohlo znamenat i to, že ji Markíza vyšťuchla i když jim Jožin nedal adresu.

108
JanaH
Reagovat

@Jája: furt lepší, než kdyby ti někdo vymazal hard disk pod čepicí. :-D

@anonym: jak jsem psala kdesi nahoře, kolohnát je pro mě teď už absolutně nefanditelný.
To ať raději vyhraje MyšoMiš, zabezpečí děcka.

109
anonym
Reagovat

@BarBora: Víš, s Ančou se asi těžko zklidníme, páč je to stvoření zákeřné a lhavé.
A ještě není konec, ona se určitě projeví i nadále :-)

110
anonym
Reagovat

@JanaH: Mám to stejně, sukničkář si dál může vít věnce a drbat babky v okolí za sukní mamky.

111
JanaH
Reagovat

@BarBora: ale mně sa páči, taky čtu všecko. ;-)

112
JanaH
Reagovat

Komu se včera ještě zvedl tlak na dvojnásobek po třech vteřinách záběrů na Pingla a Štěknu? :-)))

Všimla jsem si i Maťa a jsem nadšená, že budu ušetřena Kartáče.

113
janica
Reagovat

@Wally: Pochopila jsi správně, Jožova první věta zněla „…tak jste ji našli?“

114
nasťa
Reagovat

@BarBora: Souhlasím se vším, jak je to napsáno

115
BarBora
Reagovat

Šimon, Miša…..šialené finále. Nefanditeľný ani jeden, aspoň pre mňa.
Anka na to prvoplánovo strategický síce išla dobre, keď dala Jozefa za sluhu, ale chýbal tomu práve ten sociálny cit. A na to aj možno doplatí. Ak si dobre pamätám, Stano aj Lenka priali pri odchode Jožovi víťazstvo a teraz sa možno aj kvôli tomu proti nej postavia.
Keby mu dala šancu ako 2.-ému duelantovi, možno by to vyzeralo inak. Ale to ešte len uvidíme.

116
JanaH
Reagovat

Zkopírováno z minulého chlívku:
513 Jája 8.12. 2017 (13.29)
Vy všichni tady uvědomili jste si vůbec, co Jožko řekl, když uviděl dceru? Podstatná a důležitá věta, která zřejmě vysvětluje to, že ji tak dlouho neviděl. „Vy jste ji našli?“ Jak se to potom snažil okecat je stejně nedůležité jako Betonky mateřské rady.

117
anonym
Reagovat

@janica: Kdo jak to pochopil nevím, ale já asi špatně, pak mi došlo, že ji našla Markíza.

118
anonym
Reagovat

@JanaH: Šíš, našla ji tv Markíza. Ne její příbuzní, možná Jožin dcerku nechtěl medializovat.

119
anonym
Reagovat

Otázku dcerky a její zjevení na farmě vzdávám. Jožin nechal pozdravovat i mamku a dotaz, jestli je zdravá, asi nějaké info o jejich žití má. A když ne, je to zase jeho problém. Osobní a s farmou nemá co dělat.

120
JanaH
Reagovat

@anonym: …šiš… :-D Mně šlo jen o něco jiného.

121
anonym
Reagovat

@JanaH: šíš ty máš náhled jako já, akorát to asi jinak prezentujem, šíš, klid. Já vím,jak to myslíš, v poho. Já jen kapku chráním Jožina, že není hajzlík, asi tak.
Hajzlíků je tam pořád ještě dost, Andulka vede :-)

123
JanaH
Reagovat

@anonym: vždyť vím, šiš. :-D Dneska zase bylo veselo, v pondělí bude ještě veseleji. Já si připravím i kyblíček na nervy… asi mě z Pingla a Štěkny trefí. A těším se na atomový záchvat Anduly… jak se čílila, že kydali na její osobu! :-)))

124
anonym
Reagovat

@JanaH: Ani nevíš jak se na ten šrumec těším, konečně se projeví srdíčkoví lidičkové :-)
Nic ve zlém, ono jde opravdu jen o prachy. A ti, kteří to zvládnou relativně slušně, jsou pro mě vítězové, tedy vítěz. Za mě asi Miška nebo Jana, ale nejsou to prostě baby, za které bych kopala první ligu. Z nouze ctnost.
Jožina je mi furt líto, ani nevím proč. Je to vůl, ale hodnej.

125
Fixa
Reagovat

@JanaH: Tak ten tlak mám zvednutý ještě dnes. Jak já přežiju ten příští týden, kdy pingl a štěkna budou vytvářet nepříjemnou atmosféru na obrazovkách TV.

126
JanaH
Reagovat

@anonym: poslední věta mě skoro zabila! :-DDD

127
JanaH
Reagovat

@Fixa: to dáš! :-) S Lexaurinem třeba. :-D

128
BarBora
Reagovat

A ja sa tiež teším, snáď sa bude aj konečne niečo diať. Som na nich zvedavá. Výsledok už asi vieme, bude to také pokľudnejšie, nemám už mať za koho aspoň trochu nervy, tak si to už budem len užívať.
Hm, keď si spomeniem na minulé SF… ach jaj…

129
anonym
Reagovat

@JanaH: Ale je to opravdu hodný člověk, jen prostě nezvládl nátlak.
Kdyby na mě na jeho místě tlačila Anča, pindal Šimon, oba dva kokot…, tak vyjedu jako fretka. Já se ho nezastávám, ale v jeho situaci bych byla ještě horší. Že se neumí jasně vyjádřit? Nic ve zlém, Nechci být zlá na Šímu, ale je to magor, celý čas držel hubu, držel se sukně Janky a teď je geroj?

130
anonym
Reagovat

poslední koment mám zastavený ke schválení,je mi to jedno, píšu, co si myslím.

131
Keliška
Reagovat

Tak akorát koukám na duel. Jak přišla Anky rodina. To vítání jí nějak nevěřím a i její rodina byla dle mého překvapená, jak se na ně vrhá. Budí to ve mně dojem, aby byla dostatečně rodinná :-) Hned jim tlačí svoje FT a dcerunku jen zajímá finále. Děsná famílie.

132
Jája
Reagovat

@anonym: Ty mi dáváš. :DDD

Drsný život na Farme sa však postupne podpísal aj na tele tejto sexbomby, ktorá počas niekoľkých týždňov viditeľne pribrala.
V tom případě Markíza našla úspěšnou léčbu na anorexii. :DDDD To by si měli nechat patentovat. :DDDD

133
anonym
Reagovat

@Keliška: Hlavní je, že přivítání se líbilo i Šímovi, nic neodflákli, i kytice byla :-D

134
anonym
Reagovat

@Jája: A pak, že měli málo jídla :-DDD

135
Wally
Reagovat

@anonym: Ale o je všechny farmy.Modelíny a ti co žerou doma jedno jablko denně přiberou. Chlapi a ostatní co jedí normálně zůstanou stejní a kdo se doma přejídal , zhubnul. :DD

137
anonym
Reagovat

@Wally: Je to tak, jak píšeš, takový Jožin se ztrácel před očima :-)

138
anonym
Reagovat

@Kara: A zase žvaní o dcérce, přitom mu jezdí po krku krásná ženská :-)
Anča v té čepici vypadá jako bezďačka z hlaváku.

139
Ajda
Reagovat

@anonym: 129 jsem vypustila. Můžeš psát co si myslíš, ale systém má na některé slova alergii :-)

140
anonym
Reagovat

@Ajda: V pořádku, naprosto nic nenamítám.

141
Fixa
Reagovat

@JanaH: Lexaurin je pro mně cizí slovo, jsem v tomto naprosto negramotná, tak jsem se ptala ve svém okolí co to je a co si mám pořídit na příští týden. Bylo mi vysvětleno, že jde o sedativum a že ho doktor, který má na starosti náš obvod (obvoďák) předepisuje na všechno, na zlomenou nohu,na bolest hlavy i na rýmu a kašel (možná proto máme toho doktora tolik rádi). Tolik smíchu v té naši malé komunitě jsem ještě nezažila. Prý to určitě mé emoce neuklidní. Tak nevím, ale možná, že to spraví obyčejná sklenička dobrého a kvalitního alkoholu, nebo někdo, kdo zkrotí vyjadřování Stana s Lenky, nebo vypnutá TV. Budou oba hodně hnusní? Jsem celá napnutá, ale těším se.

142
Kara
Reagovat

@Fixa: Já ty antidepresiva doma nemám a taky jsem zvažovala na příští dny skleničku (popř. i víc) kvalitního šnapsu. Jen mně pak naštěstí došlo, že to není dobrý nápad, protože bych mohla Staníka s Lenkou vidět dvakrát a to by už hrozilo kolapsem. Tak nevím. Nedívat se a jen si pak přijít dočíst diskuzi by bylo řešení. Jenže jsem slabá povaha a asi to nevydržím. :)))

143
anonym
Reagovat

Možná by bylo řešení, aby štáb každé ráno rozdal pilulky všem účastníkům farmy.

144
Eva původní
Reagovat

No, bude to masakr příští týden. Snad bude v pohotovosti i psychiatr, Anča se hroutí, ta snad bude i podávat žalobu :-) Nelíbí se mi jak se hlasuje do finále, je to o vyřizování účtů, ale co už, s tím se nedá nic dělat …

145
Wally
Reagovat

@anonym: To měli dát minulý týden Jozefovi dvojnásobnou dávku. Mohl odejít jako hrdina a ne malý , ublížený fakan , který kope okolo sebe.

146
anonym
Reagovat

@Wally: On ten Lexaurin zase až tak velké účinky nemá :-)

147
sunrise
Reagovat

Zdá se jenom mně, že je tam pořád jeden navíc? Nečeká nás ještě nějaké dramatické vyloučení nebo odchod s odměnou? Nebo už z toho blbnu?

148
Wally
Reagovat

@sunrise: Je. A můj tajný sen je vyhození Anduly pro opakované zdrhnutí ovcí při jejím pasení. :DD

149
Jája
Reagovat

@Wally: Anča má pást celé dny sama až do příchodu Martina a přitom si pochvaluje, že ji chodí na pastvu střídat. Fakticky by měla letět jak špinavé prádlo. :(

150
BarBora
Reagovat

@Jája:
Neviem či ju chodia striedať, to len uvidíme, ona bola potešená ich ústretovosťou. Ale ja si myslím, že to bola len ich ďalšia nástraha, ako ju dať vyhodiť.

151
BarBora
Reagovat

@nasťa:
Dík, potešilo, že to ešte niekto vidí podobne.

152
BarBora
Reagovat

@sunrise:
Je ich tam 5, teda o jedného naviac ako bolo zvykom. Ale to už nejako šalamúnsky vyriešia, možno navrátilci vyhodia nie jedného, ale dvoch. Tiež som zvedavá.

153
Prochor
Reagovat

@Eva původní: Osobně očekávám, že Ivana zorganizuje únos režiséra a Anča bude vydírat štáb.

154
Jája
Reagovat

@Prochor: A farmáře nám do finále vytřídí 3005. :DDD

155
JanaH
Reagovat

Fixa, Kara: dobrá, navrhuji nouzové řešení… dívat se jedním okem a poslouchat na půl ucha. :-) Já ale nebudu riskovat, že mi něco záživného unikne, nachystám si proto ten kyblíček na nervy. Nebo raději pořádný kýbl! :-D

@sunrise: včera jsem si zašpekulovala v 62…
Že by byl někdo vyloučen ve finálovém týdnu se mi zdá málo pravděpodobné, ještě se to nestalo. To by musel přijít na scénu nějaký mega průšvih nebo fyzické napadení. Odměna by to být mohla, ta byla naposled podstrkována už pěkně dávno.

156
anonym
Reagovat

@Jája: Na 3005 bude Andula dávat trestní oznámení :-)

157
Dana
Reagovat

Úplně by stačilo, kdyby se vypadlých farmářů ptali kdo si zaslouží vyhrát nejvic a kdo nejmíň a je hned jeden pryč a nebo dávat zvonky, kdo má nejmíň jde ven, kdo nejvic do finále a druhý finalista je taky jasný.A ten třetí by měl smůlu.Třetí by mohla být Anka a je to vyřešené.
Já na to budu koukat vždycky radši kolem půlnoci tyhle krátké už bývají k vidění.To se z toho do rána vyspím a nemusim se už ráno rozrušovat.

158
INA
Reagovat

Na Anku tu bylo právem nakydáno tolik hnoje ! Šíma si po 3 měsících dovolil říci svůj názor a už je pod další kupou hnoje ! Miška s Petrou se nenápadným kličkováním dostaly zázrakem až do finálového týdne ?! Jana je svéráz, mnohým nesedí přehnaným ocicmáváním všeho živého, prořízlou pusou, ale makat umí ! S vypadlými farmáři to bude masakr !!!

159
Prochor
Reagovat

@INA: Hlavně Petra bude mít těžký konec. Všichni, kteří ji neměli rádi a vypadli před ní jí budou chtít dát najevo jak Petra na farmu nepatří. Suma jejich frustrací bude jako uragán:-))) Ale Peťa něco vydrží.

160
Dana
Reagovat

Petra je z Ostrova zvyklá na ledascos a Šimon může samozřejmě projevovat svůj názor jako všichni, jen poněkud přes čáru bylo pořád dokola se plést do toho jaky má Jožin vztah s dcerou.Nic o tom neví a stačilo úplně jen jednou to říct a ne pořád dokola při každé příležitosti to vytahovat.To myslim mu dost body ubralo i u lidí, ale třeba se pletu.

161
Mana
Reagovat

@BarBora: Aj na Farme 6 ich bolo v hre 5, keď sa vrátili starí farmári (Tomáš, Dodo, Jana, Petra, Gaba). Doda poslali priamo do finále, Tomáš bol s Gabou v dueli a Janu a Petru si nepamätám, ako vyradili.

162
BarBora
Reagovat

@Mana:
No, klobúk dolu. Ja si ani tých piatich už neviem vybaviť, len Tomáša, Petru a trochu Doda, to bol vťaz? Gaba bola tá surová banditka?

163
JanaH
Reagovat

@Mana: Bejdovku vyhodili ex. :-D

164
JanaH
Reagovat

@BarBora: Gabika byla postarší štěkna s přirostlým cigárem. A šišlavá kvazi Jana s piercingem v jazyku.

165
anonym
Reagovat

@JanaH: Bejdovku mi připomíná Andula, obě dvě si vymyslely tklivý rodinný příběh, bylo to zdůvodnění, proč chtějí vyhrát, obě dvě šly přes mrtvoly a lhaly, házely špínu na ostatní. Pořád mám před očima Bejdovku při návratu na farmu, jak za sebou táhla kufr a měla na sobě narvanou krátkou sukni, myslím, že byla růžová :-)

166
anonym
Reagovat

@JanaH: Gabila schovávala jídlo když přišli návštěvy, něco malého pro sebe :-) byla strašně pažravá. Když potom vařila v pořadu Bez servítky, tak se jí podařilo vykouzlit strašné šlichty :-)
Kvazi Jana se psychicky sesypala, brala nějaká sedativa.
Mayer spával u krav, údajně sexuálně obtěžoval Bejdovku, když byl silně pod vlivem :-)

167
JanaH
Reagovat

@anonym: já taky tu růžovou mini na její óbr prdeli furt vidím jako živou. :-D
Historie by se mohla zopakovat… a Andula skončit stejně, stejně blbě by to rozdýchávala.
Ale Bejdovka pro mě byla horší.

168
Prochor
Reagovat

Kdyby Mišce ukázali tyhle fotky tak nevím jestli by neutekla jako Hujer (přeháním).
http://www.smartsaurus1.eu/index.php/2017/12/07/misa-micha-vodu-na-farme-a-bojuje-o-75-000-eur-jak-mohla-opustit-tyto-sve-male-deti/2/

169
anonym
Reagovat

@JanaH: Bejdovka byla horší, to je pravda.

170
INA
Reagovat

Překvapilo mě, že dostali ten nejpříjemnější, nejlehčí a nejjednodušší úkol – vykoupat se a namasírovat jeden druhého a oni ho nesplnili ???! To si v tom humáči libují ? Asi jen zase naschvály FT! Žijí tam jak ty kozy, krávy, osli a čuňátka – na slámě ! Pijí ze zavařovaček . Kdo kupuje ty ohryzané, špinavé sýry?

171
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Väčší trapas bude, ak Mišu pošlú priamo do finále, tá tam tiež nemá čo robiť. Nespomínam si na takýto slabý vyraďovací týždeň.

172
JanaH
Reagovat

@anonym: ale obě mají opravdu něco společného… např. nezašívaly se, chytaly se každé práce, dobré křesťanky… ale ten „karakter“. :-))

173
anonym
Reagovat

@JanaH: Svatba Bejdovky byl neskutečný trapas.
Práce se chytaly, to ano :-D

174
JanaH
Reagovat

@anonym: ale já to myslím vážně. :-D Opravdu. Vzpomínám si, jak třeba Bejdovka močila to smradlavé konopí. To nikdo nechtěl dělat. Šla jí pomáhat Douchová, ale jen stála na břehu a čuměla, v tom humusu se Bejdovka ráchala sama.

175
BarBora
Reagovat

@INA:
Ako išiel čas, tak aj naše oči si už na to zvykli, ale v akých podmienkach tam existovali som si naplno uvedomila, keď Jozef priviedol rodinu a ukazoval im ich obydlia. Chudáci čumeli neveriaco….a Jožo len tak mimochodom, že hore späť nechodia, pokúsali ho potkany…
Tak otrasné podmienky neboli v žiadnej Farme.

176
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Budem si ich musieť pozrieť, podľa popisu si spomínam, že tam taký niekto bol, len tváre si už neviem vybaviť.

177
Mana
Reagovat

@BarBora: Ja mám celkom dobrú pamäť na mená a tváre :D Tomáš Mayer bol víťaz, ale s Dodom vo finále.
@JanaH: Ahá, jasné :D A Janu?

178
anonym
Reagovat

@JanaH: Na konopí jsem zapomněla, úplně.
Na té farmě celkově byly zvláštnosti, spaní Mayre u krav, to mi přišlo odporný, jeden z nich, myslím, že Michal, týden jen sekl a spal někde v křoví a jídlo mu tam nosili.

179
JanaH
Reagovat

@Mana: mezitím jsem si šla oživit paměť na Wiki, Janu vyprovodila Gaba.Moc si to už taky nepamatuju, ale vypadá to na předsemifinálový duel?

180
JanaH
Reagovat

@anonym: ano, dostal trest od Martina a musel být ve dne v noci na poli, aby jako sekl do setmění a za kuropění začínal. :-)

181
Mana
Reagovat

@JanaH: Asi to tak bolo :)

182
Jája
Reagovat

@JanaH: No ten toho nakosil. :DDD Od kuropění do oběda chrápal a tvářil se děěěsně nemocně, pak se nacpal (podstrojovali mu ať se uzdraví) a pak ležel, stukal, spal, jedl, spal….. Jen si vzpomeň, kdo tu louku zkosil celou. :))
Jen tak mmch Baracka a její růžová mini. Já mám pořád před očima, když se o ní píše, tu její potetovanou óbr prdel, když ji chlapi tahali do kádě. :DDDD

183
BarBora
Reagovat

@Mana:
Už to mám popletené. Tomáš Mayer spolu s Broskinkou na farme? Myslela som Tomáša čo našiel veľkú záľubu v malúvaní. Mayera som neznášala, Tomáš maliar ma bavil. On bol 2x na Farme. Ja to po skončení vypúšťam, zostane v pamäťi len niekto. Teraz mi Miša niekedy tým hurónskym rehotom pripomenula urehotanú Janu.

184
JanaH
Reagovat

@Jája: já si pamatuju. :-) Mišo se válel na mezi a trucoval. Pak ho šel psychologicky rozebrat Roman, tak pak chvilku to kosení předstíral. Než se někteří přidali a helfli mu.

185
JanaH
Reagovat

@BarBora: ty myslíš Mrvu. Ten byl ve dvojce a VIP sedmičce.

186
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Hej, Tomáš Mrva, v dvojke má nejak zvlášť nezaujal, ale vo VIP som sa aj vďaka nemu celkom dobre bavila.

187
ola
Reagovat

mate to cele domotane.Tomas Mayer je najprotivnejsi vitaz farmy. Tomas Mrva bol na farmach 2 raz. Raz vyhral a kupil pizeriu.Ten co kosil tu luku aj tam spal to bol najvetsi lenoch -isiel sa zviditelnit milionarsky syncek.to kosenie mal za trest.A vtej farme bola aj Bejdova.

188
Prochor
Reagovat

@ola: Já si z té řady s milionářským synkem nejvíc vybavuji tu hubenou krásnou zrzku Lívii a její nepřítelkyni mladou Nikolu.

189
JanaH
Reagovat

@ola: ale houby, nic nemáme domotané, klídek. Jen si BarBora spletla dva Tomáše.

190
Mana
Reagovat

@ola: Veď presne tak sme to vraveli ;)

192
INA
Reagovat

Stále mám Jožku v hlavě, Jeho zvláštní vztahy v rodině, že koktá a se psaním má problémy, je jen a jen jeho věc. Ale po několika letech práce v Holandsku a bez rodiny, by musel být dávno „za vodou“ ! Řekl, že niekolkokrát padol na dno! Že by démon alkohol ?! Vlastně je mi ho líto a přeji mu více štěstí v životě !!!

193
sunrise
Reagovat

@INA: Těch možností je víc. Že by démon bývalá manželka, dělení majetku, alimenty? Neberte mě za slovo, nic nevím, jen naznačují, že důvodů může být víc. A…no, ne každý, kdo pracuje v zahraničí musí nutně zbohatnout. Tvrdý chleba může být kdekoli.

194
Suzzy
Reagovat

S Jožkou to podle mne nebyla vůbec náhoda. V žádné z farem doposud neměli tolik adeptů na výhru. Tak odhodlaných to dotáhnout až do finále s tím, že mají šanci hlasu od farmářů. Kromě Petry všichni ostatní. To, že šel Jožka do finále byla jasná volba štábu. Normálně by ho přece těsně před finále nenechali takto lehce odstřelit. Normálně využívají různé možnosti na změnu pravidel, duelu apod. Podle mne to byl jasný zásah štábu. Vysvětlení Jožkova chování. Možná si toto trochu uvědomil, přišlo mu to líto a on především opravdu neumí kalkulovat a ani trochu není diplomat. To co jiní dělají skrytě on řekne druhému naplno a nepřemýšlí o důsledcích. Je hodně čitelný. Zároveň bylo naprosto jasné, že pokud dojde na duel, tak je bez šance a to ho muselo hodně stresovat. Musím se přidat k ostatním v tom, že jsem do minulého týdne hodně fandila Šimonovi, ale to co předvedl a jak se zachoval k Jožkovi mi ho zcela zprotivilo. Vůbec nedal najevo jak by asi bylo jemu kdyby to bylo obráceně. A ty kecy o dceři byly úplně přes čáru. Celou dobu se hodně přetvařoval. Mišu jsem si ve finále opravdu nepředstavovala, takže pokud tam budou tito dva, tak, téměř poprvé, nemám favorita. Nejvíc bych vítězství přála Jance.

195
iv
Reagovat

@Kara: 191 – na vlečce jsem viděla deset lidí, pak jsem postřehla Kvetku s otázkou „Koho z farmářů chceš vidět ve finále?“ Což není ani přibližně totéž jako otázka, hlasování v minulých ročnících, kdo toho pro farmu, její obnovu udělal nejvíc, kdo si výhru nejvíc zaslouží.. Ti dříve vyřazení, ti Mišu, Peťu viděli poprvé.., klasika.

197
Kara
Reagovat

@iv: Ono je asi i jedno, jak otázka zní. Ta zmanipulovaná skupinka kolem Stana posune do finále Mišu, ať dá Kvetka jakoukoliv otázku. Tam už bude jen záležet, kolik lidí bude se Stanem a Lenou držet basu. :((
Pokud se ten zbytek ještě roztříští a nebudou hlasovat jen pro jednoho, tak to má Miša jisté.
Poslední týden nemám ráda, tam už se jen vyřizují účty a o nějaké zásluhy o farmu nejde. To je už jen o taktice a kamarádech, nebo kdo co komu slíbil.

198
JanaH
Reagovat

@Jája: když jsem si přečetla, že „najväčší farmársky hráč“ je Pingl, bavím se už teď. :-D Proč potom skončil až třináctý? :-D
A jeho kecy, že chtěl do finále posunout Jožina, mu nebaštím. Hned druhý týden ho dal za sluhu a chtěl se ho zbavit… „dva kohúti na jednom smetisku“.
Šimon Pingla vyprovodil, a proto je falešný? Mluví z něho dotčené ego.

199
Aža
Reagovat

@Jája: Potřebuji už se pobavit, nejvyšší čas.
Doma pokažená elektrika- čekám opraváře a očekávám doručení balíku….posledně čekání celý den a přijel až ve 2O.oo….. bojím se jít ven i se psem.)))))))
Večer si vychutnám alespon naše zpravodajky, snad nám neusnou a přinesou čerstvé zprávy.. z naší–vaší Farmy…
Jájo a Karo, velký dík za vsunutí novinek.

200
anonym
Reagovat

http://farma.markiza.sk/aktualne/1898187_toto-petra-absolutne-nezvladla-totalne-na-mol
Určitě se dneska budeme bavit:-)
Petra v blátě, Anča se chystá na žalobu, Lenka předvede výstup hodný varieté, konečně akční den :-D

201
Aža
Reagovat

@JanaH: Ano, nejvíc byl konec zmanipulován v F8 partou okolo Janka, který si vyřídil svou pracovní žárlivost na Miru.
Kdepak nám zůstal Kartáč, snad ještě nemarodí, a Evička ? Ta už má splněno, auto je v garáži má detox kurzy.
Překvapila mě účast muže, který brzy vypadl, ten který byl i v soutěži krásy.
Jaro se mi zdá ještě silnější, nebo tlustější?
Kostky jsou vrženy a když Kvetka položí vhodné a „chytré“ otázky, co čekat?
Stano je náfuka a ředitel zeměkoule. Všichni se mu podvolili už na farmě a věřím, že je má v hrsti i nyní, (je ale možné, že po shlédnutí dílů změnili názor.)

202
anonym
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=R0KuF0Cp3oY
Sestřih z F6, Bejdovka nemá chybu. Když jsem se na tohle asi 10 minut dívala, úplně mi bylo líto, že letos farma takový švih neměla. A je tam i máchání konopí :-)

203
Tamzin
Reagovat

@anonym: Díky, super zavzpomínat, Michal taky nemá chybu,toho bych zabila první týden :-)

204
lenka.selka
Reagovat

Schválně jsem nakoukla na Panáčka, protože mě zajímalo, zda ty řeči v minulém týdnu, které Šimon vedl, se zdály protivné jen mně a hodně u mě klesl nebo jeho výřečnost byla zaznamenána i bystrým okem panáčkovců. Vidím, že zklamal více lidí.
Doplním jen, že mě zklamal o to více, že za jeho pomlouváním a neustálým komentováním Jožka vidím prozaický důvod. Zbožný a vždy spravedlivý Šimon potřeboval před ostatními a možná hlavně sám před sebou nějak zdůvodnit, že proti jasně slabšímu soupeři zvolí silové disciplíny. Chtěl vypadat dobře, a tak hlavním úkolem bylo ukázat, jak se v Jožkovi strašně zklamal.

205
JanaH
Reagovat

@lenka.selka: no tak ale jaké disciplíny si měl Šimon vybrat, když se chtěl ve hře udržet, a to určitě chtěl?
Mě taky během posledních dní několikrát naštval, ale že volil silový duel je to poslední, co bych mu vyčítala.
Buďme trochu objektivní…

206
Prochor
Reagovat

@anonym: Na Lenku se vysloveně těším. Ona mně vždycky bavila těma kecama. Někdo o ní napsal že je „Drzaňa“- krásný výraz:-))) Další pěkný výraz použila nedávno Míša když Kvetce říkala, že na farmě byli „fidlikanti“. Asi to bude něco jako muzikanti ale jen když na něco fidlají:-))

207
anonymous
Reagovat

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nezjišťovat! ***

Mají pravdu „tamtamy“? A co zatím jenom tak pomaloučku, polehoučku to zjistit?! :-)

8779501056447 / 9397

Ve výsledku je daná číslice řádka (1 – 9) následující tabulky (nepočítat nadpis tabulky!):
https://sk.wikipedia.org/w/index.php?title=Farma_(televízna_relácia)&oldid=6582543#Farma_9

1. místo (přímý postup do finále) – 5 hlasů ex:
– Číslice na 8. místě

Další místo (zatím nic) – 3 hlasy ex:
– Číslice na 9. místě

Další místo (zatím nic) – 2 hlasy ex:
– Číslice na 6. místě

Další místo (zatím nic) – 0 hlasů ex:
– Číslice na 1. místě

Další místo (zatím nic) – 0 hlasů ex:
– Číslice na 5. místě

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nezjišťovat! ***

208
JanaH
Reagovat

@Prochor: Fidlikanti se jmenoval ten soubor, co jim tam hrál.

209
JanaH
Reagovat

@anonymous: no twl, Janu dobře zařízli!

210
Kara
Reagovat

@anonymous: Moc díky. Tak ti hráči s 0 hlasů je mazec. Překvapení. :((

211
JanaH
Reagovat

@Kara: a taky je jasné, od koho posbírala hlasy pánbíčkářka. No twl… Taky jsem nečekala, že Jana takto dopadne. Ale to je to její „mám všetkých rada“.

212
Wally
Reagovat

Tak ty 3 pro Andulu jsou jasný – mladá, Pavel a dědek. Ty tam nemít tak má taky prd.

213
JanaH
Reagovat

@Wally: jj, ale tři je furt víc než nula.

214
Kara
Reagovat

@JanaH: Po všech farmách vím, že to není o práci a zase jak vůl fandím tomu, kdo ukáže že něco umí a není konfliktní. A pak před koncem přijde zklamání. Já se nepoučím :-)))))))))))
Jsem zvědavá, komu dal hlas Jaro. U toho jsem doufala že dá Janě. Ale asi dal Šimonovi.
Alespoň 1 kdyby dal Janě, ať to není tak potupné :(

215
Wally
Reagovat

@JanaH: No právě :((( Takže můj sen, že ji ex potopí se nekoná. Ono je blbé, že to je tolik týdnů předtočeno, starý viděli jen začátek farmy a nemohli si dělat výpisky co kdo řekl.

216
anonym
Reagovat

Jana tam nikoho, kdo by za ní stál, neměla. Lenka ji zpucovala hned po příjezdu, následně u stolu, táhla s křečíkem a Dášou a Jožin zase táhl za Dášou. A všichni hromadně za Miškou. Na Janu nezbylo.
U Petry se to dalo čekat.

217
JanaH
Reagovat

@Kara: taky tipuju u vojcla Šimona.

@Wally: škoda, přeškoda. Ale ty tři hlasy byly jasné už dávno.

No… takže Andula nakonec klidně může jít do duelu se Šimonem a skončí třetí, dvě s nulou ven. Nebo?

218
JanaH
Reagovat

@anonym: to je taky fakt. Ale nečekala jsem, že budou ex až tak zapšklí, že raději MyšoMiš než Janu…
Velké závěrečné sólo teda Pinglovi vyšlo.

219
Kara
Reagovat

@JanaH: Může i být duel 2. s 3. a další 4. s 5. Vítězové se pak utkají spolu o finále.

220
JanaH
Reagovat

@Kara: to by znamenalo od zítřka jeden duel denně. Taky by to šlo. Tak by se mohla Jana propracovat na třetí místo před Andulu. :-) Aspoň malá náplast. I pro mě. :-))

221
Wally
Reagovat

@anonym: Lenka před Michalou varovala Jozefa a teď by jí dali hlas? Divné, fakt divné. :DD Že by to dali Šimonovi nepředpokládám.

222
sunrise
Reagovat

Za sebe musím zopakovat, že je mi u toho zbytku co nám tam zůstal vlastně úplně jedno, kdo vyhraje, pokud to tedy nebude Anča. Nicméně, když o tom tak přemýšlím, jestli je finále opravdu Míša/Šimon, tak ať to tedy ta Míša vyhraje. Kvůli těm dětem. Věřím, že ať je jakákoli, peníze by byly hlavně pro ně.

223
Aža
Reagovat

Anonymous hodil svoji úvahu, jak kámen do rybníka ze svahu.
Rozhrnuly se velké vášně, jako kola na hladině,
Odkvetlí farmáři, plavou na rozčeřené vodě,
Celé dny připravují doma odvetu,
Není to přece jejich vina, že dřív vypadli v duelu.
To oni, kteří tady zbyli, je o místo v boji o eura vyřadili.
Ted zatroubí se k útoku a budou se dít věci.
Už nyní máme z toho těžkou hlavu všeci.

224
JanaH
Reagovat

Myslíte si, že kdyby otázka zněla „kdo se nejvíc zasloužil o rozkvět Farmy“ nebo „kdo si to nejvíc odedřel“ nebo podobně, že by taky posbírala nejvíc hlasů MyšoMiš? :-DDD

225
sunrise
Reagovat

@JanaH: myslím, že je jedno, jak zní otázka. Jde výhradně o to, koho chtějí vypadlíci vidět ve finále. Ze všech možných i nemožných důvodů svou odpověď přizpůsobí tomu, aby postoupil ten, koho chtějí. Jen musí dávat pozor na znění otázky, aby se nespletli. O spravedlnost, natož o zásluhy, pokud vůbec, jde při tom hlasování až na posledním místě. :-)

226
Prochor
Reagovat

@JanaH: Otázka je přeci definovaná účelem, ke kterému slouží odpověď. Jestli odpověď rozhoduje o postupu do finále otázka vždycky zní „komu přeješ postup do finále“. A to bez ohledu na co se Kvetka zeptá.

227
sunrise
Reagovat

@Prochor: tak tak

228
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Tiež sa na Lenku teším. Konečne čistý vietor bez falošných rečí a póz. Čo na srdci, to na jazyku, u nej to sedí. Aj keď to niekedy môže byť už otravné. Nemala cit pre situáciu, kedy je už lepšie debatu zbytočne nepriživovať.

229
JanaH
Reagovat

@sunrise: mě by to zdůvodnění ex v případě takové otázky totiž moc a moc zajímalo. :-D
Otázka: „kdo si to nejvíc oddřel“? Odpovídá Jožin: „MyšoMiš“. :-DDD

230
BarBora
Reagovat

@sunrise:
Nie vždy to tak bolo, aj keď väčšina hlasovala zaujatío, našli sa výnimky, keď niektorí odpovedali na otázku objektįvne, proti svojmu pôvodnému ümyslu.

231
anonymous
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=NvA5qWrE_e8&start=4644 :-)

„Jen musí dávat pozor na znění otázky, aby se nespletli.“
…a protože nepůjde o hlasování poslední, a protože ne všichni budou dávat pozor, něčeho takového se od jedné osoby dočkáte :-)

232
JanaH
Reagovat

@BarBora: jj, pamatuju i takové situace.

@anonymous: jj, pamatuju i takové blbce. :-D

233
Wally
Reagovat

Že nepochopili otázku a dali to někomu jinýmu už bylo. :DD

234
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Pridávam sa. Museli by sa predsa len viac premáhať, lebo Miša k pracantov naozaj nepatrila.
Ale tá otázka bola účelovo postavená pre ňu. Aby náhodou niekto nezaváhal.

235
Kara
Reagovat

@anonymous: Super, takže nás nečeká sposta duelů :)

236
Kara
Reagovat

@JanaH: Pobavilas :-))
@BarBora: Máš pravdu.

237
sunrise
Reagovat

@anonymous: tak na to se fakt těším ;-)

238
Prochor
Reagovat

@Wally: Nebo sice otázku pochopili ale nepochopili že na ní nemají odpovídat. Třeba v jedné řadě odpověděla poctivě mladá žába na otázku kdo nejvíc pracoval. Dala hlas Tibinkovi Repovi. Když zjistila že tím hlasovala za jeho postup tak litovala protože mu postup nepřála.

239
Wally
Reagovat

No co to toto. Co se to chystá? Andula ve finále?
Šimon dostal od Petra, Miša od Maťa, Anna od Jara a Pavla. A podle nich dostane ještě od dědka, dcery a Lenky.

240
Wendelínka
Reagovat

Tak dnes to bylo opravdu výživné, ten stůl pravdy! Nejlíp mluvila Daška, ovšem Stano a Štěkna! Když mluvila ona na Janku, já být Jankou tak i za cenu toho, že mě vyhodí, bych jí jednu trefila, aby se jí konečně rozsvítilo!

241
JanaH
Reagovat

@Wally: to na mě vůbec, ale vůbec nezkoušej! Jsem teprve na začátku dílu a snad přeskočím na konec. :-D

242
paco borbely
Reagovat

Dedo prekvapil zvoncekom pre Simona

243
Wally
Reagovat

@JanaH: Víc se stejně nedozvíš, víc tam dnes nebylo.

244
Dana
Reagovat

Teda na tohle já dneska večer náladu nemám.To by mi i spaní možná utrhlo.To jsou kýble jedu, to si nechám na ráno ke kafi

245
BarBora
Reagovat

Tak ja som sa na tej komēdii výborne bavila. Na Mišu som už predpripravená, Petra reálne do finále nemá šancu, tak už nič horšie sa stať nemôže. To treba vidieť, ale kto má averziu na Stana a Lenku, nech si na ukľudnenie trochu ľupne.
Po hrmavici pri stole „pravdy“ sa Kveta otočí na Mišu, aby ona povedala niečo pekné. Vravím, komédia.
Hlasovanie prebieha zabezpečovacím spôsobom, t.J. každý ďaľšî farmár, ktorý príde hlasovať vidį, kto koľko zvoncekov už dostal.
No a som zvedavá, çi Jozef obháji svoj charakter. Totiž, ním sa oháňal na kameru, že ten hlas niekomu sľúbil, a slľub dodrží, lebo má charakter. Miša to určite nie je, Dáši sa vzpieral dať hlas jej. Dúfam, že sa opäť ne…..
Maťo vytiahol na Anku, že počul, že sľubuje peniaze za hlasy, ona to poprie a chce to okamžite riešiť, nech povie, ten, komu sľubovala peniaze, nikto sa k tomu nehlási.

246
JanaH
Reagovat

@BarBora: taky jsem se skvěle bavila a přežila i bez „lupnutí“. :-) Oni si všichni lupali celý díl, až to někteří neustáli. Petra doslova, Jožin měl dost a ožralá Štěkna u stolu byla bombová. Ty grimasy si pustím zítra zas. :-D

247
JanaH
Reagovat

A Dáša měla stopro pravdu, když vysvětlovala Jožinovi tříštění hlasů.

248
Mana
Reagovat

Áno, Dáša dobre rozprávala pri stole pravdy, všetci tam prišli hrať, o dosť veľké peniaze, nie hľadať si kamarátov.

249
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Len sa mi to zdalo, že Jožovi pri stole padala hlava? Ja sa fakt už musím smiať… Nie len na tom. Ale akosi uż nie som schopná bra5 túto Farmu čo len trochu vážne.

Ak dá Jozef hlas Miše, opäť zo seba urobí chumaja, to by som nerada, ale bojím…

250
BarBora
Reagovat

@Mana:
Hej, hovorila ako z partesu, obhajovala svoje üčinkovanie, myslím si. A potom chudáka Jozefa nahovárala da5 Miše hlas, aj keď jej Petra povedala ako sa Miša za jeho chrbtom správala a to by si Petra nevymyslela.

251
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Tiež si dám repete. Lenka robí vždy všetko z plných síl…😂

252
jenkaa
Reagovat

smarja, wendelinko, ja s Tebou tak souhlasim:-))))

253
jenkaa
Reagovat

BarBor,ale Jozef zo seba chumaja robi celu tuto RS, nema ani na pracanta vid Miro, ani na rebela, ani na ..ja ti ani neviem, prosto nema

254
Rocky
Reagovat

No teda, uz dalej pozerat ozaj nebudeme – vobec nas nezaujima koniec, kto si odnesie vyhru, pretoze okrem Janky je to aj tak neunosne.
….. Teda ten stol PRAVDY! ;
hruza, co si mysli ten neokrochany tupec Stano, / ktoremu je tak tazko rozumiet, co vlatne chce povedat, ze ozaj dokaze ovladat kazdeho, na kono sa pozrie? /
Uzas, kde sa to vsetko dostalo, vobec pritom neprehliadnut tu velmi netaktnu a OZRATU Lenu co si dovolila – a ta vychcana a vycancovana
v ksichte – Kvetka kukala, ako keby padala z duba…
Dufame pevne, ze konecne aj Jozo otvori nejake tie jeho pozostavajuce bunky a dokaze Dase odoloat v tom, o co ju ziada. /Poker-ne-poker!/
Ved on sam sa vyjadril pri svojom odchode, ze su 2 v skupine co nepatria do finale a teraz by mal dat hlas tej 1 supke? Kukate a pochlebujete, ze sa jej peniaze zidu – ved ma deti?
Povedzte, komu by peniaze neboli padli vhod z celej skupiny farmarov?

…… Pozerame to tu daleko v Sklalistych horach, ktore su uz obsypane snehom cela skupinka ludi. Zideme sa sice len okolo computra s prijemym posedenin a samozrejme pokecom, ale sme si povedali, ze dnes to skoncilo!
A Nezacneme nikdy viac, kukat taketo programy, takze komukolvek teda daju ten balik penazi – my to uz vidiet nechceme / ci nebudeme?/ …

Cauko a dozite to vsetci „Panackovci“ v doborm zdravi a triezvosti ci trpezlivosti. Tento socialny platok nam hodne pomohol aj pritom, ked sme nemohli dostat prenos z nejakeho dovodu.
Ludia – ktori sem prispievate ste FASA a pozdravujeme aj zelame krasne sviatky DAKUJEME!
Rocky a spol.

255
Franz
Reagovat

Tak nám včera v upoutávce prozradili i prvního finalistu.
Farmářská kuchyně se stolem pravdy se nám změnila v izbičku pre oplilcov. Jazyky se jim vesele pletly a někoho museli i držet mezi sebou, aby jim nespadl z lavice. Lena je zapšklá husa, která finále nepřeje nikomu, protože tam sama není. Jožinko je pořád ukřivděný. Jediná Petra si nakročila ke zvýšení své popularity:
Hanba na celý život? Zdrvená Petra sa kajá
http://farma.markiza.sk/aktualne/1898264_hanba-na-cely-zivot-zdrvena-petra-sa-kaja

256
Kara
Reagovat

Po včerejšku mám jasno. Za to, že bude Miša ve finále může Šimon. Byl to on, kdo uvedl Stana v omyl, když při zvedání těžké klády řekl: „Stano, ty jsi ale silák“.
Tato osudná věta se stala klíčem k finále.
Na základě této věty si Stano vybral v duelu se Šimonem silové disciplíny a ono ejhle, pravda to nebyla a Stano silák nebyl. Šimona by měli vyloučit za lhaní a neférové klamání soupeře. Stano vypadl ze hry díky klamstvu a tak jako hrdina, co se lehce nevzdává pokračuje ve svém férovém boji alespoň z venčí a se svým pobočníkem Lenou. Té zase ublížila zákeřně Jana, když si dovolila říct, že ji nemá ráda. A to se neodpouští. Za tyto podlé a zákeřné prohlášení vůči dvěma „normálním“ bojovníkům za pravdu budou pykat všichni staří farmáři a do finále půjdou noví, co sice toho moc neudělali, nevykydali, či nenakydali ?

257
Janka
Reagovat

Jezisi, to tam dorazila svoloc. Osobne mi teda Lenka ani nijak nevadi. Je sice prilis moc uprimna a zbrkla, ale myslim, ze rovnejsi nez andula a Jana betonarka. Stano ma a mel podle me dobry odhad. Stalemam za to, ze je to tzv. Rozehravac od stabu.

258
Kara
Reagovat

@Kara: Jen dodám, že Jana celou dobu zdůrazňovala, jak má ráda všechny zvířata, jen jedinou krá.u z toho otevřeně vyňala a to Lenu. A tím si podepsala ortel.

259
Janka
Reagovat

Petra se teda dorubala. Palo ji statecne nalejval a ppak ji sspolecne se simonem a Ovarovou hlavou pomlouval?! Simon se opet projevil jako drbava baba. Andula pomlouvala Jozina,jak mohla….jsem rada, ze neni ve finale.

260
Johana
Reagovat

@Rocky: zdravím do Rocky Mountains…souhlasím s tím, co jsi napsal…prostě zloba. závist, zášť v této farmě zvítězí. Není pokaždé posvícení a po skvělé osmičce přišla devítka, po které u většiny diváků zbyde tak akorát pocit hnusu a znechucení.
Kvetka včera u stolu pravdy spokojeně předla a z očí ji čišela stoupající křivka sledovanosti.
Je mi líto akorát Petry, ten hajzlík dělobuch ji schválně naléval a pak pronesl monolog o její nezodpovědnosti a své férovosti…obracel se mi z něho žaludek.
A ještě k Peti…tak roztomilého opilce jsem v životě neviděla:)

261
Wally
Reagovat

@Franz: Já jsem teda žádného finalistu neviděla :D

262
Janka
Reagovat

Křivoústá Dáška se svou teorií hry, zajímavé, že sama to pak nezvládla. Jen mě napadlo, že když zvládá takhle hrát, jestli takhle nehraje i v životě.
Andula nabízela úplatky? Bude žaloba, protože její čest??? ta baba je hloupější než jsme doufali…..

263
sunrise
Reagovat

@Wally: to jsem ráda, že nejsem sama.

264
anonym
Reagovat

@Kara: :-DDD
Pobavilo.

265
Wally
Reagovat

@sunrise: Viděla jsem akorát nas..tou Andulu, tak ji snad do finále neposlali. Kdyby tam byla, tak by se usmívala jak měsíček na hnoji a vše by bylo zapomenuté.

266
anonym
Reagovat

Finalistu, tedy přímý postup do finále jsem zatím odvodila jen z anonymousovy nápovědy.
Ale je mi to už nějak jedno, jen kdyby vypadla Anča. Zbytek je na jedno kopyto.
Farmu jsem viděla před chvíli a drnčí mi hlava z Lenky, nedá se poslouchat dýl jako 30 sekund.
Petra se kapku opila, ale není všem dnům konec, určitě ji někdo předčí. Ona byla tak zaměstnaná drbama, že ztratila přehled o momentální situaci. Ale byla vlastně docelá milá :-) Možná bylo dobře, že se opila, alespoň má o čem přemýšlet a nebude se dál znemožňovat nějakou prapodivnou taktikou a prošením se o hlasy.

267
JanaH
Reagovat

@Wally: MyšoMiši se houpe na krku ovečka.
A s těmi hlasy pro Andulu to nebude tak žhavé, jeden jí ještě šoupne mladá a finito, dedko dá asi Šimona. Štěkna určitě Andulu nedá, to by jí snad raději ruka upadla.

@Johana: dělbuch si se Šimonem podezřele notuje, i kdesi na seně se navzájem ujišťovali o tom, jak oni dva nejsou falešní. :-D Moralizování o Petině nezodpovědnosti začal na kolibě Šimůnek, Palko se ochotně přidal.

268
anonym
Reagovat

@JanaH: Ovečky jsem si nevšimla, ale tak to mělo být a díky za to, být na jejím místě Anča, tak to nedám :-)

269
JanaH
Reagovat

@Wally: dala jsem si tu práci… :-D … čas 49.45

270
JanaH
Reagovat

@anonym: já si včera taky nevšimla, je to jen mžik. :-D

271
Wally
Reagovat

@JanaH: Až tak :D Tak ti věřím, kvůli půl minutě nepojedu do lesa.
Ale je to hezké, tedy jestli to je pravda. Akorát ten dědek mi tam nějak nehraje, že by jí to nedal? Nebo mu neslíbila odměnu za hlas?

272
Janka
Reagovat

@Wally: možná dědkovi i slíbila, ale dědek se doma poučil u telky, že Andule nelze věřit (ani ten slib výhry).

273
Janka
Reagovat

tak ANdula tvrdila, že se nepohne od stolu, dokud jí nepoví jména, kdo povedal, že nabízela úplatky. taky to nedodržela PP Běhá si tam po stráních jako srna.

274
JanaH
Reagovat

@Wally: jj, až tak, já jsem letos za tu hodnou. :-DDD
Dvě vteřiny to trvá, nikam nejezdi. Dedko se asi nechal ovlivnit nebo přehodnotil po viděném, kdoví. Ale to je šumák, hlavně, když není první finalistka Anča. Teď ještě aspoň, aby skončila za Janou a budu mít „dušu v péří“.

275
Dana
Reagovat

Tak kdo byl hnusný celou dobu a snažil se to nějak maskovat, teď je hnusný bez zábran na plné pecky.Pěkná blbost byla, že hlasující viděli kolik těch zvonků kdo má.To bych měla lepší nápad i když se hodně z nich předem domluvilo komu dají hlas.
Myslím, že Jana, přesto, že se tváří že ji je to v podstatě jedno je velmi zklamaná, Anka ta je až do morku kosti ublížená už teď a Šimon se sice tváří, že to jde stále mimo něj, ale kde to ještě jde, tam si přidá svoje.
Petra bude asi ještě hodně dlouho žít z toho, že ona se dostala až do poslední čtyřky.Jestli právem nebo omylem bude už jedno.
A Mišomyš bude mit s největší pravděpodobností letos pěkné Vánoce.Ať žijí manipulace všeho druhu.
Ani za toho panáka to nestojí, natož za Lexaurin.

276
JanaH
Reagovat

Na fb jsem našla koment od Štěkny. Jakpak se jí ta „chvála“ od diváků asi čte? :-)
Nejspíš blbě, když píše o závisti… :-)))

277
Wally
Reagovat

A nenabízela ty odměny za hlas pro matinku farmářům spíš Ivana. Andula by to těžko stíhala obíhat. A mladá na to měla dost času večer na hotelu. I Dáša tam přijela s tím, je jedno kdo vyhraje jen ať to není Andula.

278
Franz
Reagovat

@Wally: Než jsem ti to stihl napovědět, tak konkurence byla rychlejší. Ještě se to dalo vyvodit z toho, kdo má na hlavě čapočku a kdo ne.

279
sunrise
Reagovat

@Franz: čiapočka mě napadla, jenže tu mají na závěr v upoutávce postupně všichni zbylí farmář.

280
Eva původní
Reagovat

Vy všichni, moc díky za počtení :-) Já jen k Lence – ta její mimika tváře a kroucení hubou mluví za vše. Ta i kdyby měla obě nohy zlámané, tak by se na farmu nechala odvézt v kolečkovém křesle :-), aby si to vyřídila s každým kdo o ní špatné mluvil. Tak mladá holka a tolik zloby a závisti! To se jen tak nevidí! Chtěla by někoho napravovat, ale nenapadne ji začít u sebe… Dle mého, kam se na ni hrabe Anča …

281
Aža
Reagovat

Zajímavý moment, jedinečná hra nervů. Farmáři sedí zády u stolu, je ohlášen příchod Pavla. Anka, seděla jak mramorová socha, při jeho jménu roztaje úsměvem
Hlas podle ni má už jistý .Po doklapnutí zvonku na stůl poznala, že není vyvolená.
Rázem jí ztuhnul obličej zpět.
Totéž se opakovalo při příchodu dědy, sebejistý úsměv od ucha k uchu. Ale dostala od něho zvoneček?
Ostatní nezapomenutelné mimické etudy, jste pilně popsali už ostatní.
Snad přece jen se budeme dívat až do konce, kdepak uvidíme tak napínavou telenovelu.
@Rocky: Vydrž a námi. Pěkně do teplíčka, něco dobrého tekutého a mysli na lidi z Panáčka. My budeme také s tebou v té dálce……:)))))

283
Lady XL
Reagovat

Tak jsem to konečně přelouskala…. Podle mne Miša ve finále a taky tudíž nemá ten klobouk (možná je v pozici něco jako FT). Ostatní 4 mají klobouk a normálně slouží. Podle mne z nich udělají dvojice, jako to bývalo dříve. Vypadá to, že Šimon dostal k sobě Peťu. Anka je tudíž asi s Jankou … No Dáša měla dobrou řeč, ona sama byla z počátku velký hráč, sama to říkala, že jde hrát a podrazí každého, bude-li třeba. Vím, že mi tehdy přišla hodně chladná, jak to vyhlašovala. Lítala od skupinky ke skupince první týdny. Pak se chytla Jožka a tím pak její taktizování šlo do háje, už to vše neuhlídala.
Pořád vám nějak nemohu pochopit, jak se mohlo stát, že toho děsného pingla mají lidi za „osobnost“, že ho okolí poslouchá a nedej bože bere i za bosse!… Proč? Vždyť je to hloupý platfusák, který trochu vyrostl až po odchodu Kokrhela a pak jen kvůli Evce, která se na něj věšela. V tu chvíli i snad myslel, že je neodolatelný, nej, nej…. Ale je to jen zapšklá nicka, která závidí. Leně jsem nejdřív na Farmě fandila, dost dlouho. Ale ona je teď ještě horší a nechává se ovlivnit nejen zlostí, závistí ale i Stanem a Evkou… Je jejich nástrojem. Jinak se opět projevuje to, co se mi nelíbí od začátku. A to že je na farmě příbuzenská dvojice. Nejenže má jasně od dcery Anka hlas, ale dcera jasně začala lobovat v její prospěch. A ti zabedněnci se hádají, místo aby se víc semkli proti této dvojici… Využívá toho akorát Šimon, který v tichosti sbírá promluvami hlasy chlapů.

284
Mana
Reagovat

@Jája: Až na to, že to nepísal Miro, ale admin jeho fanúšikovskej stránky :D Ach, niektorí „novinári“ by sa mali naučiť čítať…

285
Mana
Reagovat

@Lady XL: Súhlas so všetkým.
@BarBora: Je mi jedno, či sa obhajovala, pravdu mala v tom, že je to hra a tak to treba brať. To teraz neznamená, že sa tam majú pozabíjať a dourážať sa alebo čo. Ale keď zavrú toľko rozdielnych pováh na dlhý čas do jedného priestoru, ponorka vzniknúť asi musela.

286
Jája
Reagovat

@Mana: Je mi šumafuk kdo to psal, já neprověřuju zdroje jen tady občas dávám články, ke kterým se někteří nedostanou. :))

287
JanaH
Reagovat

@Aža: Andula ale dostala hlas od Palka dělbucha…

A jakou zase čepičku myslíte? Měli na hlavách klobouky, až na Mišu teda.

@Lady XL: Martin jim zadal společnou, časově ohraničenou úlohu. Podle ukázky budou něco hledat po kopcích.
Včera, když přivezl ex, tak pětici řekl, že tento týden nebude žádný FT ani sluhové, že se musí dohodnout a Farma musí fungovat. Hosté jim mohou, ale nemusí pomáhat.
Dáša uzavřela hned cestou na Farmu s Kartáčem, Peterem a Janou dohodu a té se držela celou dobu. Já jsem jí fandila, i když mě štvalo, že je ve spolku zrovna s takovým pitomcem Kartáčem. Jenže tak byli vybraní… do čtveřice… Jožina si vzala pod křídlo, když spolu sluhovali. A později se na ni nalepila Miša a myslím, že jen kvůli Dáše ji začal Jožin snášet.

288
Mana
Reagovat

@Jája: Ja to chápem, písala som to preto, aby ostatní vedeli a nemysleli si, že to povedal Miro :)

289
Lady XL
Reagovat

@JanaH: Já vím, co jim říkal Martin, jen píšu, že je (v případě že Mišu dostali do finále) něco „jako“ FT, protože nemá klobouk. Je to spíš něco jako řečnický obrat. Vím, že není faktický FT. To o hledání něčeho, jsem podrobně nezachytila – díky za upozornění. Jinak máš pamatováka :-), s tou dohodou to skutečně tak bylo, drželi docela dost spolu, ale ona měla, co se pamatuji, vyjadřování na kameru takové, že jsem si říkala, že to je velká hráčka. Otevřeně říkala, že by porušila cokoliv, kdyby se jí to hodilo (nebo něco v tom smyslu). A že si nehledá kamarádky, že šla hrát. Je to jedno, prostě jsem ji ocenila jako hráčku, i když mi lidsky neseděla a přála jsem jí vypadnutí. Škoda, že tam není Kartáč, protože by to bylo zase jiné. Oni tehdy byli proti Lence – odtud ta nevraživost vůči Janě, která fakt tehdy s ní byla v otevřeném konfliktu (no ale byl by zázrak kdyby ne – povahy Lenky a Janky…. nejdou k sobě). A myslím, že Kartáč by byl pro Janku a zase by ovlivňoval ostatní a ubral hlasy třeba i Ance či Šimonovi…

290
JanaH
Reagovat

@Lady XL: jo ahá! jako že už Miša „nemusí“. ;-) Jsem žila v domnění, žes to ještě neviděla… JJ, Dáša se vyjadřovala tak, že je ve hře a kamarády si nehledá. Měla smůlu na spolek, kdy jí hned na začátku dva vypadli. Pak musela hledat jiné koalice, ale Janě zůstala věrná do konce. I když se ji včera Peťa snažila nalomit… proti Miši i Janě.

291
Wally
Reagovat

@Lady XL: Dáša to tam rozehrává i teĎ. Ti co už odvolili, tvrdili, že dá hlas Andule. A do Jozefa hustila, že to ona nesmí být. :DD

Tak dnes jsem zaregistrovala jak Maťo mluvil o odměně za hlasy, že to slyšel od Ivany.

Michala má zlatou ovci, zbylí klobouky. Asi se bude volit lepší dvojice. A u hlasování mělo zůstat všech 5. Som z toho akosi zmatěná. :DD

292
Wally
Reagovat

@JanaH: Tak Petra tam byla jako dokonalá řitní alpinistka. Jak tam byla s Dášou dlouho, týden?

293
JanaH
Reagovat

@Wally: Peťa se pak z té frustrace zmazala jak zákon káže. :-D
Ale byla aspoň roztomilá, kdežto ožralá Štěkna „napočuni“.
To její a Pingla zcestné uvažování je vůbec něco… když né my, tak ani oni. Ona a Stanko tam prej byli jediní normální. :-D

294
Wally
Reagovat

@JanaH: Ale řekla to hezky, teď jsou oba v řiti. :DDD

295
Jája
Reagovat

@Wally: Jestli jsem dobře poslouchala, tak Květa Myšomiš nejmenovala, čili u stolu budou sedět jen čtyři.
Co taky jiného čekat od Auxtové – prachy, prachy, prachy. Ale je velice dobře, že to Maťo vyzvonil. :DDD

296
Dana
Reagovat

Pokud si vyhledávají komentáře o farmě tak si i moc hezky o sobě počtou tady.Ne, že by jim to bylo k něčemu prospěšné, jejich sebevědomí je tak vysoké, že za každou kritikou vidí jen závist.Marně si lámu hlavu co jim jde závidět.

297
Jája
Reagovat

Pro šikovnou Aču: Tak má vypadat sýrový dort
https://www.facebook.com/michal.likavcan.5/posts/1461708667217525

298
Jája
Reagovat

@Jája: Oprava – Pro „šikovnou“ Anču :))

299
Fixa
Reagovat

Řekla bych, že včera u stolu pravdy měli všichni popito, Stano s Lenkou určitě. Byl to masakr. Jsou to hnusné osoby. Stana a Evu jsem od začátku bytostně nesnášela a teď k tomu přidávám i Lenku. Dřív jsem si myslela, že Lenka je jenom hubatá ženská, ale ona je mimo to navíc ještě zlá.
Tajně se modlím, aby vypadla Andula, považuji ji taky za jednu zlou osobu, ona navíc pracovala hlavně řečí, neměla jsem pocit, že by se naháněla tak jako Janka. Farma pomalu končí a už se určitě nestihne nevyrovnat předešlé farmě, kde měli soutěžící alespoň trochu smysl pro humor.

300
Tamzin
Reagovat

Se mi zdá, ž ena téhle farmě se nejvíc taktizovalo, vlastně ještě dřív, než tu farmu vůbec našli, to potom na nějaký humor není čas :-) Taktiky jsou vážná věc.

301
paco borbely
Reagovat

Petra vypadla

302
Lady XL
Reagovat

Dík za info

303
Wally
Reagovat

@Lady XL: Bylo to 3:3:3:1 a bylo nové vyřazování. V ukázce bylo vidět, že je Petra bez kloboučku.

304
BarBora
Reagovat

Dávam absolutórium Frederike, že okamžite odtiaľ zdrhla, Jarovi, že napriek pár týždňom tam nestratil súdnosť, Petrovi, že keď v slabej chvįli sľúbil Petre že ju podrží, tak to aj dodržal a Mirovi, že si stál za svojím a nestratil tvár. A mrzí ma, že som skôr neodhalila Jozefa. Dodatočne som rada, že ho Anka vyšmarila a on sa odkopal.

Pol tohto dielu Petra nariekala a zvyšok osadenstva ju upokojoval. Druhē hlasovanie io vyhadzov šlo tvárou v tvár a hlasujúci nepoznali priebežn6 stav. V podstate si vybavovali účty, otázka aj k tomu nabádzala.

Najlepšia bola Miša, že preto ju farmári poslali priamo do finále, lebo ju majú radi za jej pracovitosť, úprimnosť a čestnosť. No, už som zvedavá na disciplíny vo finále, zatiaľ mi to stále vychádza tak, že je to nehanebná tlačenka. Kveta len gúľa očami a tvári sa veľmi empaticky. Ona by sa ako herečka neuživila, je tvrdá ako poleno.

305
Lady XL
Reagovat

@BarBora: Díky za komentář:-)

307
Aža
Reagovat

@BarBora: Díky za koment – škoda, že bude konec,
už jsi se vypracovala na dobrou reportérku.

308
Kara
Reagovat

V dnešním hlasování jsou 3 ženy. Takže Petra zatím nevypadla, ale Šimon postoupil do užšího kola.
Tento kolotoč hlasování je nehorším koncem, jaký se dal vymyslet.
A ti hlasující farmáři, posilnění ještě alkoholem předvádějí to, co by divák nečekal ani ve snu.
Hnus, hnus, hnus.
Nebýt Janky, které je mně líto, tak se už dál nedívám.

309
anonym
Reagovat

Andula má nervy v kýblu, dcerenka taktéž. Aspoň něco.
Petra fňuká, že se opila.
Andula: Ako každý typický Čech, všetko chce rozoberať a polemizovat :-)
Já zase věřím, že Andula není typický Slovák, že takových hamižných a zlých zase tolik není :-)

310
sunrise
Reagovat

Koukala jsem teď na upoutávku na dnešek. Tedy, jak může někdo nepochopit otázku „Kterou z těchhle farmářek chceš vyřadit z dalšího boje o finále“ mi hlava na mou duši nebere.

311
JanaH
Reagovat

@Kara: souhlasím, to už by byly lepší vyřaďovací duely. Něco by se dělo a ne jen chlastalo.

@BarBora: taky v podstatě souhlasím, až na Jožina (tradičně :-D). Odkopal se jak? Že zahlasoval za MyšoMiš? Jeho hlas by propadl… Nebo že včera na otázku „Koho chceš vyřadit z dalšího boje“ odpověděl, že Andulu? Že poslala na popravu jeho, on posílá ji? Já se mu ani trochu nedivím… kdyby seděl v pětici i on, jeho šance by byly hodně vysoké, což pánbíčkářka moc dobře věděla. No a MyšoMiš by ve finále nejspíš nebyla.

312
JanaH
Reagovat

Mladá Andula to zase přetaktizovala. :-D
A hádejte, kdo pronesl větu: „sú ludi a sú hovná“?
Ta osůbka je skoro až neuvěřitelná.
Společný úkol se stromečkem byl strašlivá trapárna, to taky vymyslela hlava. No tak ale aspoň se proběhli po kopcích a možná trochu vystřízlivěli na čerstvém povětří. :-)

313
anonym
Reagovat

@JanaH: Nevím, kdo? :-)

314
anonym
Reagovat

Dcérenka?

315
Prochor
Reagovat

Dopadlo to přesně jak jsem čekal. Míša si to s nikým nerozházela a tak šla do hlasování s jasnou výhodou. Vyhrála by i kdyby lobující pingl vůbec nepřijel.
Míša nastoupila v polovině farmy a rychle pochopila že se ocitla v bandě tupců, kteří se pohádají kvůli každé pitomosti. Tak se snažila držet vztahy a rázem byla oblíbená. Jak prosté. Ale ono není těžké být mezi těmi poleny nejchytřejší.

316
JanaH
Reagovat

@anonym: kdo jiný. :-D

317
JanaH
Reagovat

Nedávno jsem se hodně nasmála na fb… jedna tam napsala něco o „retardovaném truhlíkovi Stanovi“ a snesla se na ni sprška kritiky. Reakce jedné jeho fanynky byla, že Stanko je inteligentní.
Jestlipak si to ta pani myslí i dneska a obhájila by to, když se Pingl opět projeví jako tupec, který nepochopí ani naprosto jednoduchou a jasnou otázku? :-DD

318
JanaH
Reagovat

@Prochor: vážně? :-DDD

319
Prochor
Reagovat

@JanaH: Logicky to divačka nepochopí protože když označuje pingla za inteligentního, tak sama je no tom ještě hůř:-)

320
Eva původní
Reagovat

@Kara: -308- Přidávám se a ještě jednou fakt hnus!!!
Poprvé za celou éru, co Farma běží, jsem moc ráda, že už je konec. Dívám se už jen ze setrvačnosti abych ji dokoukala a pokud nestíhám, nelituji, že jsem o něco přišla. Tady se dočtu vše. Vítězství bych přála Janě a žel ona to nebude…
@sunrise: -310- no, protože Stano je debil…

321
anonym
Reagovat

@Prochor: Já to tedy mám trochu jinak:-)
Šla na to zadní cestou i tak se dá být oblíbená. Letos tam nikdo vyloženě takový, kterému by většina držela palce, čili fanoušek, nebyl. Si myslím. Jaký je to rozdíl oproti 8.
Naopak měla velké štěstí, že křečíček se svojí svitou dorazil, jinak by skončila hůř.

322
Eva původní
Reagovat

@Prochor: :-)))))

323
anonym
Reagovat

@Eva původní: :-DDDDDDDD

324
JanaH
Reagovat

@anonym: ono hlavně všech pět hlasů pro MyšoMiš byly antihlasy proti „starým“, že? ;-)

325
anonym
Reagovat

@JanaH: Pochopitelně a celou kampaň zorganizoval křečík :-)
Janku odstřelili důkladně. Andula by dopadla stejně, nemít při ruce mladou a dělostřelce.

326
Kara
Reagovat

@Prochor: Ano, dá se to napsat i takto vznešeně. Nebo i jinak – že se do finále protlačila análními otvory všech těch tupců a občas i někdo potlačil, když uvízla.
Omlouvám se, ale taktika, kterou ona zvolila je mně nejmíň sympatická. To raději bez finále, ale s čistým štítem vyjít ze hry. Tak šla zatím Jana, pokud si to ještě nepokazí.

327
Franz
Reagovat

Opět z ukázky na dnešek poznáte, kdo byl vyřazen z dalších bojů o finále.
Kdo si bude pouštět včerejší Farmu až dnes, tak poslouchejte starou Andulu, jak u venkovního stolu nadává Petře do Češek, kteří mají v povaze všechno komentovat. Nevím zda jsem se přesně vyjádřil, ale byla to od Anduly taková zbytečná národnostní urážka. Kdo si toho všimne, tak mně popřípadě opravte.

328
Lenka
Reagovat

@Eva původní: Moje řeč, jsem na tom podobně. Skouknu jen ukázky, dnes mě na upoutávce na dnešek velice zaujala Lenka, tolik zla ve tváři jsem ještě neviděla.

329
Lenka
Reagovat

@Franz: Já to nepoznala, už se v tom začínám trochu ztrácet, nevím, kdo je ve finále, kdo je vyřazený, no mám v tom guláš.

330
Janka
Reagovat

a mě se průběh docela líbí :) jen mám dojem, že Andule to hodně kazí přítomnost její snaživé dcery. V dalším kole vypadne zjevně Petra. Vypadá to na pěknou hru nervů ze strany Anduly. Chudák nezapomněla zaplakat na kameru, jak nemůže spát a a politovat se. Njn, svědomí. To o těch Češích jsem zachytila, ale byl to takovej dříst, že nad tím ani nehodlám přemýšlet, obrázek ANduly totiž už nemůže asi nic víc pokazit. Dědula zase nepochopil souvislosti, snad si zacvičí aspoň pozdrav slunci. Ostatní prostě volí dle sympatií, případně dohod. Nic jiného se snad ani nedalo očekávat.
Jen mě teda přišel dost divný a nevhodný polibek KVěty první finalistce Miše. WTF? líbala by takhle i Andulu?

331
Janka
Reagovat

@JanaH: tak nějak to chápu taky, jako antihlasy. Miška to ale vidí jinak :))

332
anonym
Reagovat

@Franz: Když půjdeš o pár příspěvků dozadu, citovala jsem. Taky jsem mrkala, jak si babka dovoluje :-) Jen kdyby Petra rejpla do ní, to by byl masakr.

333
anonym
Reagovat

@Janka: Líbačky Květy a Mišky je to poslední, co by mně bylo divné. Tam je toliko divných a nevhodných věcí, že tohle je mi putna :-)

Dědek je vedle jako byl celou dobu, možná už nějaká ta skleróza, čert ví, ale zase tolik let nemá, on jen starý vypadá, co je to pro chlapa 65 let?

334
INA
Reagovat

Tamtamy už před měsícem ohlašovaly ,že do finále jde Míša a Šimon. Nechtěli jsme tomu věřit. Květka kladla otázku- koho chceš posunout do finále, místo toho, kdo si to nejvíc odpracoval, či kdo si to nejvíc zaslouží. Tento scénář opět byl účelový a to ve prospěch Míši!!! A ještě všichni viděli podle zvonečků, jak se hlasování vyvíjí!!!

335
Franz
Reagovat

@anonym: Ano, máš pravdu, přesně jsi citovala.

336
INA
Reagovat

A druhé vyřazování byla další fraška! Ivka to „podělala“, že dala Janu a myslela si , že mamce pomůže! Kdyby dala Petru, ta by měla 4 hlasy a bylo rozhodnuto. Příliš taktizování, dceruško!!! Opilí ex, Petra a Miška též- konec Farmy opravdu na úrovni! Pingl nepochopil otázku?? A na ty ksifty Lenky asi nikdy nezapomenu!! Ale je to modelka u Evy v salónu!

337
Wally
Reagovat

Vyřazení Petry beru jako spravedlivé, ta fakt na postup neměla. Z té zbylé 4 si zasloužila nejvíc Jana. Makala, nekecala o blbostech, žádnýho podrazu jsem si nevšimla. Andula si taky své asi odpracovala, ale pro mě to je povahově strašný člověk. A finalisti? Asi ti nejhorší v historii Farem. Nemastní, neslaní, takže mi je jedno kdo to vyhraje.

338
JanaH
Reagovat

@anonym: ona Kvetka se objímá s každým finalistou. Asi aby ukázala, jak je přející a empatická. :-)

@Wally: přesně tak. V ukázce od Kary nametená MyšoMiš, předtím bonzující Šimon… dvoječka finalistů k pohledání.

339
Aža
Reagovat

To posezení při „kafíčku“ u stolu bylo hezky pěkně nahrané od režie.
Tady si sedněte, kolik se vás vejde a vesele do Petry, pěkně od plic, at se vám uleví.
Dloubnutí Anky na Čechy mě také nahněvalo, ale asi kdyby Češi mluvili o Slovácích
(a býli naštvaní), bylo by to stejné.
Letos je v hlasování asi úmyslně kolotoč, aby to dopadlo cíleně. Pikle farmářů společné i osobní se zamotají a vypadne najednou hlavní Farmářka, Už se nedivím křečíkovi, že je z toho dirigování ostatních popletený. Všem poradil, ale na vlastní názor mu nezbyl čas.

340
JanaH
Reagovat

Ale jedno velké plus u mě MyšoMiš má… jak vymetla se Štěknou stodolu. To bylo moc pěkné a záslužné. :-D
A Štěkna je fakt „formát“ , když ji za to poslala do finále. :-D Božínku… :-DD

@Aža: chyběla mu kapacita? :-)

341
Janka
Reagovat

Mě teda zujalo i dříve, ale teď ještě víc, jak je ten Jaro tlustý. To bych od příslušníka armády v Afghánistánu atd. čekala jinší fyzičku. Ten má podle mě jen armádní sestřih.

342
Janka
Reagovat

@JanaH: tohle nebylo objetí, tohle byla taková pusinka, a pohlazení…ne taková ta formální klasika.

343
Dana
Reagovat

Taktika Mišce vyšla, pochvalovala si, jak ji mají všichni rádi. Je se sebou hodně spokojená.Moc se tam nepředřela, žádnou odpovědnost taky neměla…dá se říct, že kalnými vodami proplula a zdá se, že dopluje zdárně až k výhře.
Iluze o některých co už vypadli jsem valné neměla, ale to co řada z nich předvedla v tomto týdnu ještě moje očekávání předčilo. Chlapci z klanu Anky se sice snažili udělat jí radost, ale asi to nevyšlo jak mělo. Kachní hody nejspíš nebudou, leda by Anka pořádala smuteční hostinu.

344
lana
Reagovat

hlasování o vyřazování podle sympatií… to je teda masakr.. vždyť borisům muselo být jasné, jak se pinglovi a jeho stádu zatemnil mozek závistí, že oni ne a tam ti jo.. kdyby tam nebyla Miša, tak by určitě dali hlas i té Peti. Janka byla svá, na každého řekla, co ji vadí no a to se lidem špatně poslouchá. Jinak jsem si nevšimla, že by nějak intrikovala a škodila. Dřela a finále si jednoznačně zasloužila. Anka je taková zlá generálka. Všimli jste si jak chodí? S dcerunkou za zády to prostě prokaučovala. Jsem moc ráda, že v 8 bylo pár normálních přejících farmářů. Být Mirec v této partii, tak s ním taky zametli. Dášu jsem měla ráda, jediná to brala jako hru a jsem ráda, že mě nezklamala. Ten její proslov u stolu neměl chybu. Taky by mě zajímalo, kolik musela Míša slíbit pinglovi, že mu odsype, v případě, že vyhrá.

345
hv
Reagovat

Proč jenom ta Lenka nedala hlas pro vyřazení Anduly, bylo by rozhodnuto a bylo by to tak krásné… A Andula nemohla spát ze zlosti že není přímo ve finále a ne kvůli bolesti, jak vykládá.

346
Prochor
Reagovat

@JanaH: Mně to připomíná Janu Hrmovou která vyhrála nad Maťou, která jí původně nenáviděla. Ale Maťa z Janyudělala FT protože se tak s Janou domluvili. Totiž v tom je ten vtip protože udělat si nepřátele umí každý blb. Vemte si, že Miška byla v opilosti velice sprostá na Péťu. Ale rychle si to u Péti vyžehlila. Kdyby Péťa náhodou vypadla před hlasováním hádejte komu by asi tak dala Péťa hlas?

347
Aža
Reagovat

@JanaH: 340
Ano, už mu chyběla mozková kapacita, Zabloudil ve svých intrikách. Na své rozhodování už by musel mít vysokou ing – inteligenci,
Té se mu ovšem nedostává.
Ale jinak je vidět, že se křečík zásobil na zimu, tváře má naducané, nějak přibral na váze-

348
Franz
Reagovat

Moje Nej z Farmy 9:
Nejpracovitější muž: Jožko
Nejpracovitější žena: Jana
Nejhloupější farmář: Stano
Nejhezčí žena: Michala
Největší intrikán: Anna
Největší znalec teorie hry: Dáša
Nejméně potřebný farmář: Petra
Nejvíce konfliktní: Lenka

349
Peťan
Reagovat

Finále bude nezáživné,myslím ,že ani moc SMS nepřijde , většině lidem bude jedno kdo vyhraje.Pro mně byla svérázná Jana vítěz. U stolu mluvila velice rozumně Dáša, plně s ní souhlasím.Ano je to hra a tam je povoleno vše,různé praktiky, taktiky (které někdo nazývá falešností,intrikánstvím).No budeme se těšit na jinou RS a nemusí to být nutně Farma.

350
bobina
Reagovat

@BarBora:

Toje jako v parlamentu kupuji se hlasy Petra už tam neměla byt ale to už je jedno Lenka vše vyřidi ona nehraje tak to druhym pokazy

351
Johana
Reagovat

@Janka: taky se mi to tak jevilo, že to bylo od Kvety najvrúcnejšie objatie finalistu za všechny farmy…sílí moje podezření, které jsem napsala už dříve, že Mišiným borisem je právě ona.

352
Tamzin
Reagovat

@Franz: Souhlasím :-)

353
Tamzin
Reagovat

Mě teda hodně vadila Petra, když se vrátlili vypadlí famáři, jak hned do nich hustila nějaké pomluvy, i na Mišku, se kterou je velká kamarádka. Petra mi přijde jako pětileté rozmazlené, sobecké děcko. Na ostrově mě ji bylo líto, ale tady o moje sympatie přišla.

354
sunrise
Reagovat

@Tamzin: no jo, no. Péťa. Zkusila taktizovat tak, jako jiní to dělají celé týdny (měsíce). Jenže na to holka nemà. Neumí to a leda si nadělá nepřãtele. I když, je to vlastně fuk. Nikdy nikdo, ani tady ani nikde jinde jí nekandidoval na vítěze. Jo, jako děcko se chovà, ok, furt líp než jako hajzl. Ale o té rozmazlenosti bych si dovolila pochybovat. Otec alkoholik a matka…? Kdo ví? Sestru, která jí využívá jako pokladničku jsme viděli všichni. Navrhuji nechat Peťu žít. Pobavila, RS zpestřila, nevyhraje. Svou roli splnila, tak jí nechme být.

355
Milu
Reagovat

@sunrise: Moc s tebou souhlasím…do posledního písmenka…také mne asi 2x naštvala…ale za sebe říkám…nejčestnější farmářka…třeba Anka,která ji tak pomlouvala ji nesahá ani po kotníky….

356
Fixa
Reagovat

@Franz: Asi ano, šlo o zbytečnou národnostní urážku, Andula je hnusná, zlá, nepřejícná žena, která hodnoty měří pouze penězi a já jsem konečně pochopila proč už není Československo, patrně takových zlých Andul v tehdejší době bylo více.

357
Wally
Reagovat

To vám fakt ty poslední 2 týdny Petra nepřišla na pěst? Mně tedy ano. To její neuvěřitelné brečení po čemkoliv. Nedostala zlatý zvonec, nedostala zvonečky, bude mít děti a co si ony o tom pomyslí? A umí uvázat krávu? To je asi vrchol farmářství.

358
Tamzin
Reagovat

@Wally: Tímjsem právě myslela to rozmazlená, je hodně sobecká, vidí jen sebe.

359
Tamzin
Reagovat

Já bych nechala stranou tu národnostní otázku, hajzlíci jsou úplně všude. O Petře snad psát můžu, nebudu srovnávat s Andulou, nebo s něký jiným, to nemá cenu, není to soutěž o největšího podrazáka. Prostě Petra . alespoň pro mě, není takové nebožátko, jak ze sebe dělá.

360
Milu
Reagovat

@Wally: psala jsem,že mne 2x naštvala…jak pomlouvala Mišku…to jsem málem vyletěla z kůže…a ještě,jak se nechala opít a potom brečela…jinak ji mám a budu mít ráda…

361
JanaH
Reagovat

@Wally: to víš, že chvilkama ano. :-))
Nevytančený zvonec jsem ještě brala jako srandování. Drbání Jany a MyšoMiši před Dášou jako snahu o „taktikování“. A pak přišlo fňukání, že se zmazala a zapomněla „hrát“.
Ale furt je mi milejší Peťa, jak pánbíčkářka Andula, a tak už to zůstane, ať už provede Peťa cokoli. :-D

V ukázce mě pobavil dedko, když prohlásil o Miše, že se teď zašívá a krmí jako prase, aby byla silná. :-DD
Oni jako nebyli nevím kolik týdnů doma, ale dál setrvávali na farmě a čekají tam na páteční finále? To je fakt mimoňů král. :-)))

362
sunrise
Reagovat

@JanaH: On nebude ani tak mimoň, jako zlej zapšklej dědek, kterej prostě nenávidí mladý holky.

363
anonym
Reagovat

Petra se o sebe postarat umí, rozmazlená nebude, ufňukaná asi ano, alespoň podle toho, co předvádí. Není zlá, na některé „staré“ baby zdaleka nemá.Je jiná jako na Ostrově, už jsem to psala ze začátku, že Farma pro ni bude větší sousto.Na Ostrově zamíchala rýži, poponesla banánový list a chytala bronz, podotýkám, že je to zlehčené :-) Na Farmě padala do hnoje, naháněla půl dne ovce, musela něco dělat, neležela, jídla měla sice dost, ale taky dost práce, dvě neporovnatelné RS. Taky se chovala 2x různě.
Bavila mě, alespoň někdo :-)
U vyřazování sedí jako zařezaná, pořád snad čeká, že dostane od farmářů hlasy, alespoň tak mi to připadá, jakoby si vůbec nepřipouštěla, že přišla později a že ji vlastně dost starých nezná a že jsou tam jiní, oblíbenější a s větším zázemím.

364
Tamzin
Reagovat

Já neříkám, že je zlá, dokáže být i roztomilá, ale na farmě bych s ní být nechtěla, to snad raději s tou Ankou, u ní alespoň člověk ví, co čekat a práci nějakou také odvede. Se Štěknou a Stanem ale nikdy, i kdyby makali jak králíček Duracell .

365
INA
Reagovat

Teď bylo na fb ukončeno živé hlasování o druhém finalistovi : Petra 87 hlasů, Anka 128. Jana 164 a Šimon 387. Zajímavé!

366
Aža
Reagovat

dnes na „HITky“ článek
Prevadlila sa pravda, Stano všetko prezradil…..Docela zajímavé……)))))

367
Fixa
Reagovat

Celý čas jsem si myslela, že se Petra tak daleko nedostane. Bavila jsem se, Petra byla dosti nešikovná, ale nepostřehla jsem, že by odmítala práci. Janka celý čas uměla chytit za práci a k čemu ji to je. Nepřejícnost spoluhráčů ji patrně vyřadí.

368
BarBora
Reagovat

Markizáci v tom čase ešte nepoznali skutočnú odozvu a zdá sa, že žili v presvedčení, akú hviezdu sa im podarilo z Miši urobiť. Veľmi zlá kalkulácia. Kvetkine nefalšovanē nadšenie z Mišinho postupu tomu nasvedčuje. Kvetka je trapná ako Mišine kontrolné pohľady ku kamere, kde sa asi tmolil aj režisér. Navyše oni si boli veľmi dobre vedomí, čo za balast tam najali, česť výnimkám. Tak aj stavali otázky a scenár postupu do finále. Ani tí übožiaci si vôbec neuvedomovali, akých drbkov zo seba robia. Humus Farma.

369
JanaH
Reagovat

@BarBora: mně by zajímalo, jestli si i dnes MyšoMiš myslí, že postoupila do finále proto, že ji mají ex rádi a je oblíbená nebo jí došlo, že je to díky antihlasům. :-D

370
JanaH
Reagovat

A vrahem této řady je pro mě jednoznačně Pingl.

371
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Neviem, ale myslím si, že je jej to srdečne jedno. Už len sa naučiť správne odpovede, Markizáci vedia v čom je oproti Šimonovi šikovnejšia a má to vo vrecku, ostatné ju nemusí zaujímať….tak na mňa pôsobí. Jej prejav o obľúbenosti, pracovitosti, úprimnosti a čestnosti vraví za mnohē. Absolútne nesebakritcká, falošná, hlúpa.

Stano hrobárom tejto Farmy? Čo by sám zmohol? A kto to všetko, aj s otázkami narafičil? On?

372
JanaH
Reagovat

@BarBora: je to můj názor. ;-)

373
Prochor
Reagovat

@JanaH: Fakt je, že kvůli Stanovi jsem se na farmu nedíval. To dokázal:-)

374
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Iste. Ibaže Stano tam cca pol času nebol, hlavne ku koncu. A ostatní snáď majú vlastné hlavy a nemuseli zo seba urobiť ….

375
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Ja som mala podobný problém s Janou, ale pozerala som. Hrobárom Farmy by som ju preto ale určite nenazvala. Snažila sa ako vedela, no.

376
JanaH
Reagovat

@BarBora: podle mě v negativním slova smyslu ovlivňoval dva měsíce vývoj hry a ta se pod jeho „šéfováním“ ubírala do kytek. Na konci dílo zkázy dokončil. Protože vsadím botky, že geniální nápad „Miša ve finále“ je z jeho hlavy.
Jana tyto „zásluhy“ rozhodně nemá.

377
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Ja si naozaj nemyslím, že túto Farmu pochoval niekto z hráčov.

378
JanaH
Reagovat

@BarBora: no a já zas, že hráčsky právě Pingl. :-D
Nebavím se teď o zasahování Borisem…

379
BarBora
Reagovat

On už dávno vypadol a predtým tam 3 týždne či koľko nebol. Ale rešpektujem Tvoj názor.

380
JanaH
Reagovat

@BarBora: tak to je vzájemné. :-))

381
JanaH
Reagovat

Petra vypadla. Pingl nepochopil otázku, jak už víme. :-D
Martin zadal úlohy:
1. oštěpek, parenicu, 5 korbáčků vyrobí každý jeden z nich vlastnoručně
2. čakan dtto
3. hostina- halušky, bryndzové pirohy a kotlíkový guláš uvaří pro všechny společně
Ex můžou pomáhat jen morálně.

382
JanaH
Reagovat

Andula pomlouvá Mišu, že nic nedělá a chválí Petru, že dělá. :-D Ivana a dedko taky pomlouvají Mišu. Podojili a chystají se vařit jídlo i čakany. Jožin by rád, aby se dál posunula Jana. Andula je celá akční a vrtí se jak čamrda.

383
JanaH
Reagovat

Janě se nelíbí, že se všecko dělá podle Anduly. Jožin říká, že je Šimon podrazák, že se točí Andule kolem riti. :-D Všichni řeší se všemi, koho posunout dál. Ping se Štěknou chtěli Peťu, ale prej to posrali. I Šimon drbe Andulu, že je moc akční. Pingl při ohýbání zlomil palicu.

384
BarBora
Reagovat

Miša načúva za dverami a ohováranie Anku.
Keď nevyšla Peťa, chce do duelu Šimona, vraj pre ňu najťažší súper. Jane a Anke sa vyhýba, tie nechce, ale má starosti, aby to nevyzeralo, že ona rozhoduje kto má postúpiť.

385
JanaH
Reagovat

Peťa říká, že Jana jí pomáhala, aby byla lepší, Anča ne. Šimon s Janou taky drbou Andulu, že je nervózní. Dělbuch dojí krávy, Šíma chválí ex, že pomáhají. V ukázce zlomené čakany s mašličkama, Martin se směje. A zas se bude volit: kdo si nezaslouží pokračovat ve hře…

386
BarBora
Reagovat

„Čakany“ rozosmiali aj mňa. Taká ľudová tvorba, Martin ich nazval „zranené čakany‘,. Petra už neviem koľký x spomenula, že si to zbytočne pokazila, asi čakala, že postúpi do finále. Kto vie, čo všetko sa tam dialo a nevideli sme. Veď ona skoro aj teraz prepísala. Šialené. Jozef sa zmenil na nazlosteného chacharika. Ne h to už skonçí.

387
BarBora
Reagovat

Oprava: prepįsala=postúpila

388
BarBora
Reagovat

Maťo vraj momentálne nemá partnera, Stano chce, aby mu dal šancu.😉

389
Lady XL
Reagovat

@BarBora: děkuji ti moc za skvělou reportáž! Tento díl neuvidím, jsem ve čtvrtek přes den mimo, takže je to fajnové, že i tak vím „všechno“ :-).

390
sunrise
Reagovat

Tak si říkám, jak neuvěřitelné mají tento týden štěstí na počasí. Slunce, teplo, pohoda. Jak by to asi dopadlo, kdyby bylo jak v předchozích týdnech. Zima, vítr, déšť a všudypřítomné bahno. Všichni v kuchyni, nikdo by nechtěl ke zvířatům. Jo, to by byl úplně jiný příběh.

391
anonym
Reagovat

@sunrise: Přesně na tohle jsem si myslela, i počasí je proti nám :-)
Co se týká křečíka, ten do Farmy zasáhl až teď, na konci a totálně to zmazal. Naštěstí nebo naneštěstí pro nás, těžko říct, vyfičel dost brzy. tehdy jsem byla ráda, lezl mi na nervy, ale možná by tam bylo rušněji :-)

392
JanaH
Reagovat

…šiš… jsem vlezla na fb. Finalistka dostává dobrou nakládačku. :-D

393
anonym
Reagovat

@JanaH: Podívám se, ani se ale nedivím, začala se chovat ještě hůř, než celý čas a jestli se Petra opila, tak byla legrační, Miška je protivná. Na druhou stranu díky za to, že na jejím místě není Anča, každé zlo je k něčemu dobré :-D

394
JanaH
Reagovat

@anonym: mně se zdá, že se chová furt stejně. :-) Ale národ jí to finále „přeje“. :-D

395
anonym
Reagovat

@JanaH: Je to možné, já si jí moc asi nevšímala, ona se dost kryla :-) A komenty do kamery měla vcelku srovnané, nějak jsem ji přehlížela a ejhle, je tam :-)
Mi je to letos nějak jedno, o co to bylo minule jiné, Miro byl výrazná postava, já mu fandila od počátku, tedy byl můj fanoušek, hned jak rozbil první vejce a dožadoval se jídla :-) Letos nic, ale zpětně si říkám, že Dáša nebyla to nejhorší, co se na Farmě našlo.

396
Eva původní
Reagovat

@JanaH: @BarBora: Děvčata, díky, neviděla jsem, ale jsem v obraze :-))
Tak ještě dnes a zítra je finále? Nebo až v neděli 17. ?

Anonym, s Dášou máš pravdu.

397
lana
Reagovat

teď jsem dokoukala včerejší díl…kristenanebi ta banda závistivích ubožáků vážně chtěla posunout do finále Peťu? Já proti Miše a Petře vážně nic nemám, jsou to milé a snaživé holky a Miša se mi líbí má šmrnc, ale jsme v RS farma ne hledá se topmodelka. Tohle markíza vážně podělala. Otázka k zvolení 1. duelanta byla položená tak, aby se partička závistivců mohla bez zábran projevit. A ještě že ten Stano myslitel, je takový blb, jinak by čakan ohýbala Peťa. Jsem fakt znechucená a ani se netěším na to, co nás čeká dnes…nezdá se vám, že jsou ty RS čím dál tím více pod taktovkou režie. A že s tím nemou udělat nic ani účastníci. A ještě když vyberou pár takových „karakterů“.

398
anonym
Reagovat

@lana: Stačí se podívat na některý ze starších dílu Farmy, například rok 2012, rozdíl je do nebe volající. Letošní Farma je fraška, od začátku do konce. Jednoho za druhým odvážely sanity, porušování pravidel bylo snad jejich hobby a proč ne, když nebyl žádný trest, Květa naučených několik vět, stejně jako Martin, ti dva, pokud bude ještě další farma by měli jít na důchod. Nechodila jim tam pošta, obchodník byl jednou, jen toho chlastu se jim dostává. A dívat se na smažení placků každý den taky nic moc. Výběr lidí raději ani nekomentovat. Čím víc kérek tím víc farmář :-)

399
INA
Reagovat

V ukázce z poslední večeře na Farmě nebyla vidět Anka a Šimon. Asi museli hlídat ovce na kolibě. A zase budou ex rozhodovat o vyloučení?! Žádný férový duel o postup do zítřejšího finále?!

400
Prochor
Reagovat

@BarBora: Samozřejmě co se Stana týká tak můžu mluvit jenom za sebe. Nemám na něj žaludek a nechci si kazit náladu tím, že ho budu sledovat. Stejně tak jsem nedokázal sledovat třeba Janu Kálayovou nebo Adama. Ale někdo Stanovi asi fandí. Například jeden redaktor ho dokonce opakovaně nazývá „nejsilnějším hráčem na farmě“:-)

401
anonym
Reagovat

@Prochor: Nejsilnější hráč je takový tele, že vyletí jako namydlený v polovině hry :-D i tak se to dá pojmout :-)

402
JanaH
Reagovat

@Prochor: a viděl jsi teda aspoň některou řadu celou? :-) Protože v každé se našel někdo, kdo byl „napočuni“.
Adam byl ťulpas, ale podle mě naprosto neškodný, až tak, že bych mu dal korunu. U některých slabších povah mohl vzbuzovat i lítost, u mě to byly záchvaty smíchu. :-D
Ale „kuní ksicht“ ti podepisuju… ovšem ujít s ní jsem si nenechala jediný záběr. ;-)

403
Janka
Reagovat

Andula teda jede, aneb jak se opravdu znemožnit. V jejím věku už by prostě měla mít nějaký nadhled a ne tam bejt snaživá jak nějaká šprtka ze ZŠ. NO a malá Andula ta tomu dodává korunu.
Opět mě udivil voják Jaro svou tučností.
Stano nevim, co teda zmatlal, ale asi je to ve finále jedno. Andulu vyhodí ex farmáři v další rundě.

404
Janka
Reagovat

Jo a kdyby Andula věděla, jaký umí být Jožin nepřítel, tak by možná volila posledního sluhu jinak.

405
anonym
Reagovat

@Janka: Stano nepochopil, páč je blbej, a vyřadil Janku místo Anky, byť za tohle vyřazení loboval, jednoduchý jako facka, křečík se přehmátl svou blbostí :-)

406
anonym
Reagovat

@Janka: Jaro je vyžraný, patrně přestaly mise a sedí doma na zadku a žere. Ani mě to nepřekvapuje, běžná reakce na to nic nedělat a nemít nervy a jen žrát.

407
JanaH
Reagovat

@anonym: no ale kdyby se posnažil a nepustil duel, kde mohl být Šimůnek? Myslím, že i přes to sádlo ho mohl s přehledem dát… měl výhodu.

409
anonym
Reagovat

@JanaH: ostatně, mám matný dojem, že Šímu požádal o duel a chtěl odejít.

410
JanaH
Reagovat

@anonym: v řiti ryby nebo houno cukr? :-DD Šimon je holt klikař a teď si hraje na posledního spravedlivého na Farmě.
Jj, duel byl domluvený, vojcl chtěl pokračovat ve své misi doma.

411
Prochor
Reagovat

@JanaH: Viděl jsem celou například 4.řadu. Ta se mi zatím líbila nejvíc. Ale i další řady. Jak jsem řekl, je to individuální. Každému obrací žaludek někdo jiný. Poslouchat Adamovy nekonečné sebechvály bylo nad tolerance mé nervové soustavy. Jana Kálayová je u mně stále na 1.místě žebříčku hnusu. Nikoho horšího jsem za celých 9 řad na farmě neviděl.

412
JanaH
Reagovat

@Prochor: jsem si to myslela, že čtyřku. ;-)

413
Aža
Reagovat

Anka jede jak lokomotiva. Docela jsem se přistihla, že bych ji mohla vidět ve finale. Ale stále mám zábrany přát jí výhru z jediného důvodu a to je její dcera Ivka.
Tu bych v žádném případě nechtěla vidět na konci souboje jásat nad výhrou matky.
Nevím proč, ale Ivka je neuvěřitelně, nesnesitelně protivná. Předčí ve lsti matku a jen jí pokazila svou účastí její hru.

414
Prochor
Reagovat

@anonym: Ze článku je jasné, že semifinálový duel bude a my zase víme, kdo ho vyhraje (ať se pingl vztekne).

415
Aža
Reagovat

@anonym: na oslavě chybí Šimon a Anka – není snad možné, že by už byli v duelantské chatce?
Při oslavě nikdo nehlídá ovce, jsou zavřené, Míša vesele tancuje… ví někdo snad více?

416
sunrise
Reagovat

@Aža: ovce „nikdo“ nehlídal poměrně často. Viz duely, různé volby, stoly pravdy atd. Předpokládám zásah borisů a nějaké najaté služby. Z čehož pro mě vyplývá, že Anka a Šimon jsou v duelantských chatkách.

417
Aža
Reagovat

@sunrise: Jak vidět, tak Míška-pyška ( od slova pyšniti, ne pištěti,,:)))))) si to nakonec pokakala a do posledního duelu se nedostala.

418
sunrise
Reagovat

@Aža: Z čeho tak usuzuješ?
Míša je přece přímo ve finále. Poslední duel je boj o druhého finalistu.

419
Prochor
Reagovat

Nedá mi to abych nepřetiskl komentář z ofika, který mně rozesmál:
Milan Polonec · Works at Invalidny dochodca

Na farmu sa dívajú len ľudia čo patria na psychiatriju hamba kokosom z markízi už s toho robíte kokotini jedného vhod ide a keď vidíte že to nestíhate diely dokonca rokaka tak už sťahujete aj výhodných farmárov aby ste te mali sledovanosť je mi z vás na hranie co na začatie bývam na dedine a viem ako sa statok chová

420
Aža
Reagovat

@sunrise: no jasně,já sem jen chvílemi nakouknu,
tak jsem ztratila přímou nit, to je tedy předsouboj. Raději už nebudu komentovat a jdu pracovat. Uvidíme, konec bude asi nepřekvapivý…..Díky za popovídání.

421
INA
Reagovat

V ukázce – Dojemná rozlúčka s Farmou- se Martin loučí. Všech 15 stojí v řadě s bágly u sebe. První stojí u Martina Míša, druhý Šimon !!! Dostávají malý zvoneček na památku a všichni odcházejí.

422
Granz
Reagovat

@Aža: Tady opravdu někdo u Farmy pauzíruje. :-)
Neboj, zítra budeš mít Michalu na očích celý večer.

423
Aža
Reagovat

@INA: Odchod je opravdu dojímavý, Martin jim zahude na píštalku Vyletěla holubička ze skály….. a odchází domů.
Farma jim přirostla k srdci a nechtělo se jim odcházet. Myslím, že kdyby měli ještě trochu času se na farmě rozkoukat a pak teprve hlasovat, dopadlo by to jinak.
Takto se spustily připravované emoce a msta, které by čas zmírnil.-
I na F8 přišel nabroušený Janek a chtěl pokazit Mírovi první místo.
Zajímavá je také diskuze pod touto pikoškou,

424
Fixa
Reagovat

@BarBora: Dovoluji si opětovně požádat o pomoc. Co je to črpák?

426
anonym
Reagovat

@Fixa: Použila jsem Wiki, je to dřevěná nádoba, z které tam pili.

427
INA
Reagovat

Farma zítra končí a skoro všichni farmáři se dokonale odhalili. Arogantní Pingl v počátcích Farmy dělal vše proto, aby se zbavil Jožka a teď jsou největší kamarádi ?!! Na zbylé farmáře /kromě Míši/ nakydal beztrestně tolik špíny, urážek a pomluv, že se to už nedalo poslouchat. To samé udělala i zamindrákovaná Lenka a ještě ostatní ovlivňovali. A takoví závistiví lidé rozhodli o osudech 5 posledních farmářů !!!

428
INA
Reagovat

Ještě si dovolím na závěr napsat pár postřehů z této Farmy. Od začátku bylo jasně zadáno, že se na kopci postaví koliba a dole z toho „altánu“ se dodělá salaš. Časem vše splynulo v název salaš. V podlaze byly padací dveře do sklípku.Jednou byl záběr na Evu, jak odtud vynáší soudek se zelím. Pak to bylo zarovnané, nepoužívané. V to přístavku, co byl kohoutek,byla asi nádrž na vodu, Na foto po konci F bylo vše polorozebrané a prázdné. Smutný pohled, tolik dřiny a potu tam farmáři zanechali a teď jsou tam jen ruiny!!!

429
Fixa
Reagovat

@anonym: Díky. Mně se to nepodařilo dohledat.

430
Aža
Reagovat

@Fixa:
můžeš zkusit :
Markíza.sk – pikošky , Farma 9
— Toto nikto nečakal, nový párek……

mám už to na stálo v nabídce Opera.

431
Peťan
Reagovat

Nechápu jednu věc,do finále poslali Michalu,jenom,aby se tam nedostala Anka.A teď když měli možnost poslat Anku pryč,tak ne, oni pošlou domů Janu.Co to tam je za lidi.Kohopak napsali na lístky na tu odměnu, Jana nebo Jožo,nebo zase nějaké překvapení?

432
sunrise
Reagovat

@Peťan: Myslím, že jen hledali nejvhodnějšího soupeře pro Mišu. Ta se Janky bála a ve finále jí nechtěla. Chtěla Šimona. A byla větší pravděpodobnost, že Šimon porazí Anku než Janku.

433
Kara
Reagovat

Petra včera hezky ukázala všem jejím fanouškům, jaké je zlatíčko. Jeden den monolog, jak Janka je z těch 3 nejlepší, jak jí pomáhala, vyjmenuje všechny její klady a při hlasování jí bez mrknutí oka potopí a označí za tu, co si nejvíc nezaslouží postup. Charakter za kolik ? Za 1000, nebo za 3000 ?
A pak ta samochvála Anky, která nebrala konce. To bylo k nevydržení.
Mně v té včerejší špíně Jana vyšla jako morální vítěz. Jsem ráda, že jsem se trefila a fandila dlouhé týdny právě jí a že mne nezklamala.
A o odměně, kterou dával ve finále dříve Martin tentokrát zase rozhoduje ta banda manipulátorů. Janku sice včera Martin s Kvetkou vychválili, ale je možné, že to bude vše, co si odnese. V hlasování o odměnu tipuji že bude mít víc hlasů Jožko. I když se možná zase někdo splete a dá Janku, protože si bude myslet že se vybírá z těch posledních 5. :))

434
Aža
Reagovat

HITka.sk je již článek o včerejším duelu atd. Bylo to těsné…. lehké discipliny, spíš pro ženu.

435
Ajda
Reagovat

Hezké ráno všem!

Už máte nový článek – http://reality-show.panacek.com/49006-farma-9-zazvon…mame-tu-finale.html

Přestěhujte se podle vlastní potřeby, klidně až večer, je to na vás :-)

436
anonym
Reagovat

@Kara: Ona zase tolik fanoušků, kteří by fandili pro ni jako vítězku farmy neměla, na výhru ji snad ani nebylo možné tipovat a těch, kteří by za ni boxovali, si myslím, je dost málo, nedá se srovnávat její práce s prací třeba zmiňované Jany. Byla oživením a bavičem, alespoň pro mne. A to se nemění:-) A že dokáže být i dost protivná už taky ukázala. Moc hezky to řekl Jožin, i venku jsou na sebe lidi zlí, nejen na farmě, kde se čas posunul a jsou jiné podmínky.
Možná Petra skáče i venku z jednoho člověka na druhého, podle toho, jak jí to zrovna přijde a kdo se na ni momentálně usmívá a že Andula se usmívat umí, když je potřeba :-)
Ještě jsem vyřazování neviděla, co víme, třeba nepochopila otázku jako křečíček :-)

Slzy dojetí při odchodu stáda oveček u dělostřelce mě tedy dost překvapily, stejně jako ryze věcná řeč Mišky. Ta se čelem obrátila už jen k finálovému duelu. Jinak je jí všechno putna.

437
Kara
Reagovat

@anonym: Mne ani nenapadlo, že by měla hodně fanoušků, kteří by ji viděli jako vítězku. :)))

438
sunrise
Reagovat

@anonym: trochu bych ty slzy dojetí přičítala nemalému přísunu alkoholu. Nejen u něj, pochopitelně. :-)

439
Lenka O
Reagovat

Ahojte farmari, tak jsem videla vcerejsi vyrazovani i duel. I dnes rano janku a anku v telerane.. Za vcerejsek – bylo jasne, ze vyrazovani bylo dilem borisovcu. Ptz nikdo by necekal, ze v duelu posunuta miska zvitezi nad jankou.. Takze je jasne, ze i petra musela hlasovat za vypadnuti janky.. Chce se mi ze vcerejska blejt.. Ano, je to rs ale vocamcad pocamcad.. Soutezici se tam skadli a my na to koukame, resime to a v zaveru / tedy i v prubehu/ si to borisovci udelaji tak, jak jim je libo.. Miska si ty posledni dny jela odkopana na sve vlne stesti, uz vidi vyhru v kapse.. Ach jo.. Ani se nesnazila nic predstirat.. Jo a rano dnes na dotaz jance s ankou, co by udelaly s vyhrou, prvni mluvila janka! O svem ichrnutem bratrovi, tak anka uz nemohla mluvit o tom svem lenochovi, co nutne potrebuje pomoc.. Tak to mi prislo vtipne, jak ji vypalila rybnik.. Jinak Anka a jeji krasna a hodna dcera, byly nejvic hnusne osoby..

440
anonym
Reagovat

@sunrise: Na alkohol bych neházela každé dojetí, na farmě je zvykem si i krásně ponadávat a bez slz, když je pálenka :-) ale je to možné.

@Kara: Takže spíš myslíš její obdivovatele, ne? :-)

Nemusím ji ani obdivovat, v každém případě mě bavila a tak to zůstane. A že dala ven Janku? Ono jich bylo víc, kteří Janu posunuli k východu a přitom s ní měli vztahy víc než dobré, možná dcerenka rozdávala odměny za hlas a na peníze jsou tam všichni do jednoho jako čert na kříž :-)

441
Eva původní
Reagovat

@anonym: -436- Já jsem přemýšlela, nebyla jsem si jistá, o kom to pěla Petra tu chválu a říkala jsem si, vždyť to byla Jana a ne snad Anča a proč ji teda tak potopila? Myslím, že to byla Míša, která ji zpracovala. No nic, Petra tam byla za hloupou pasačku a co tedy od ní taky čekat, hezká jako labuť a hloupá jako husa.
Janě jsem moc přála, škoda. Moc nechybělo a byla ve finále Anča. Já si jen přeji, aby Jana dnes dostala alespoň finanční odměnu za dobrou práci, tu by si ovšem zasloužili i Jožko nebo Anča. Doufám, že se Martin pro někoho z nich rozhodne. Anče v Teleránu to moc slušelo a na farmě si vypracovala pěknou postavu. Je z ní kočka a ti co tu dělali brrrr, jak je ošklivá, by se měli podívat :-))
Fandím Šimonovi!

442
anonym
Reagovat

@Eva původní: V těch špinavých hadrech žádná z ženských nevypadala lákavě. Anka a Janka zhubly na farmě nejvíc.
Máš pravdu, že zájem na vypadnutí Jany měla Miška největší. A zpracovat Petru moc práce asi ani nedalo.

443
Kara
Reagovat

@Lenka O: Nechci slovíčkařit a taky nikomu neberu jeho názor. Na ten máme právo každý a i když jsem dlouhé týdny fandila Janě a psalo se tu o ní i občas nehezky, tak jsem to nerozporovala, ale brala to tak, že každý máme jiný pohled na svět.
Mně Petra nevadí a i to jsem tu psala, ale nikdy jsem nenašla na ní nic, za co bych ji musela až tak velebit, jak její obdivovatelé. Nechválila jsem ji, ale ani nehaněla. Je to jen můj pohled na ni a každý máme jiný. Pokud někoho tyto týpky baví, tak se na ní pobaví.
Teď mne naštvala a jak píše Eva původní, je to husa. Dodám jen, že bez vlastního názoru. Kdokoliv s ní bude chtít manipulovat, tak je pro něj lehká kořist.

444
Kara
Reagovat

@Kara: Omlouvám se, příspěvek 443 byla reakce na 440 od anonym. Chybička se vloudila.

445
Prochor
Reagovat

@Eva původní: Odměnu za dobrou práci dostanete ve fimě. Ale farma není žádný podnik ale zábavní RS a hra. Kdo je špatný hráč nebo odmítá hrát tak nevyhraje. Proto lidi jako Ján Juhaščík, Šárka Rácová, Jana nebo Jožko nemohou nikdy vyhrát farmu. Ale určitě si vydělají když se nechají zaměstnat protože to jsou pracanti. Klobouk dolů. Na farmě bohužel nevěděli kam přišli.

446
sunrise
Reagovat

@Prochor: Přesně můj názor.

447
Eva původní
Reagovat

@Prochor: Tak penězi nepohrdne nikdo a Martin vždycky v závěrečném finále dobrému pracantovi, kterého si cení, nějaký peníz dal, tak si myslím, že to bude i tentokrát. Nic jiného v tom nehledám :-))

448
sunrise
Reagovat

@Eva původní: I když tentokrát to vypadá, že i o tom rozhodnou farmáři (a jejich sympatie, antipatie, zášti, křivdy či uražená ješitnost). No, uvidíme za pár hodin. Upřímně, je mi to víceméně jedno, jak už jsem víckrát uvedla, jediný, komu to nepřeju, je Anka.Nepřàla jsem jí vítězství a nepřeju jí ani odměnu. Ale kdyby jí přesto dostala, určitě se kvůli tomu nezblázním. Letos opravdu nejsem nijak emocionálně zainteresovaná. Nikdo mi tam až tak k srdci nepřirostl, ale bavila jsem se, to zas ano. :-)

449
BarBora
Reagovat

Najlepší koment na FB:

A: Výhru prajem Viktorovi
B: Kto je Viktor?
A: Kamoš

450
BarBora
Reagovat

Výhru som priala Jozefovi alebo Anke, prežila by som aj Janu. Odmenu prajem Anke, ale jej ju nedajú.

Týmto dvom nič. Šimon oproti Miše bol aspoň nápomocný, aj keď sa tiež nepredrel, ale predsa len urobil viac. Jeho „hre“ – bude ako má byť, neriešim, som neverila nikdy, včerajšok má v tom utvrdil, aj keď rétoriku nezmenil.A snáď nechodil načúvať pod okná, za dvere,… ako to robili Miša a Jana.
Žiadna sms-ka.

451
Lenka
Reagovat

Tak to dopadlo, jak to dopadlo, nu což. Výhru jsem ke konci přála Janě. Mám dojem, že tentokrát byla farma nejméně veselá a nejvíc falešná. K srdci mi opravdu nikdo ,,nepřirost“, jako v jiných farmách. Vždy tam byl někdo, kdo měl mé sympatie a komu jsem držela palce. Tentokrát, snad jen ten popleta Jožko a ukecaná Jana. A taky tam letos bylo hodně zla a jedu. Lenka vedla, v závěsu Andula s cérou, kartáč, brbla děda, atd. Šimon na mě včera působil trapně a Andula jak si dala hlas, no prostě nezklamala. Říkám si proč se farma neuchytla v ČR? Už prý měli našlápnuto, ale sešlo z toho. Že by u nás nebyli správní Borisové?

Přidat komentář