Panáček v reality show

Farma (2.7.): Velení na farmě přebírá ubrečená Sára a její plyšový medvěd

2. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=4849 w=420]

Pod článek byla přidána anketa, můžete dát hlas svému oblíbenci.

Z duelu Farmy se vítězně vrátil Kuba, Milanovi se krátí jeho vládnutí a sluhové, jsou propuštěni ze služby. Na farmě zavládne volný režim. Někdo spí, někdo se pokouší pracovat, nikdo nechce vařit.

Voyo zaspalo, tak jsem použila necenzurovanou verzi.

Chaos v kuchyni

Libuše se je celý týden snažila utáhnout na vařené nudli, ale jen co skončila její funkce sluhy, okamžitě prohlásí, že dál nevaří. Čeká, že ji budou prosit na kolenou? K plotně se opravdu nikdo nehrne. Michaela snídá až v deset hodin, ale čaj by si dala. Dala, ale neudělala. Mirek nechce dopadnout jako David, začal se učit almanach. Milan už nic rozhodovat nechce, proto Libuše navrhne k obědu kulajdu a s mírnými připomínkami je schválena. Než se začne vařit, je potřeba uklidit kuchyň, umýt nádobí, vypadá to tam dost nevábně.




[singlepic id=4850 w=420]

Párování

Michal a Šárka. Nafouknutá bublina, nebo první dvojice farmy? Společné dojení, ani kouření nic nedokazuje, uvidíme, jak se to bude vyvíjet.

Pracovní nečinnost

Místo práce se od rána rokuje ohledně almanachu a dalšího duelu. Po Mirkovi ho začala studovat i Šárka. Hospodář přivezl sudy na vodu, musí se naplnit. Konečně nějaká práce – dodělají se chybějící okapy na střechu. Ani v kuchyni se nezahálí. Libuše slibovala kurzy vaření a už asi i začala. Jana se učí správně vařechou hnětat těsto. Nikdy to nedělala, pro knedlíky chodí do večerky. V kuchyni jsou zapřáhnuté i Šárka, Míša a Sára.

Tereza v akci

Příchod Terezy přeruší veškeré dění na farmě. Zajímá ji, zda mají v noci nějaké sny. Libuše a Kuba sní o sexu, Michala o teple, Jiří baští steak s Jágrem. Jak probíhal večer po duelu? V pohodě, jen bez přípitku a slavnostní menu – brambory. Michal se pokusil vařit, ale rychle od plotny utekl. Raději se vrhnul na „kojení“ dozy-kozy.
Trojice blondýn by měla vzhlížet k nějaké vůdkyni. To je stupidní představa Terezy, ale ony o žádné vůdčí postavě neví. Někdo spí s medvědem, někdo s Šárkou. Po cholerických výlevech celého týdne Milan děkuje Libuši za krmení, děkuje za odvedenou práci, a nechybí malá kritika nepřítomného Davida. Koza je pořád jeho noční můrou.
Jak vidí ostatní Milanovu „krutovládu“? Libuše hodnotí Milanův týden jako chaos, tvrdí občas nesmysly, přehání, ale ve výsledku má vlastně pravdu. Je to kámoš. Celkově mu pochlebují – byl první, měl to těžké, poradí, pomůže, měli volný režim. Michaela by chtěla tvrdší ruku. Mirek ho vidí jako chodící almanach a komickou figurku.

Davidův dopis na rozloučenou

Konečně se všichni vypovídali a Tereza otevírá obálku. David se pořádně rozepsal. Zhodnotil týden na farmě jako pozitivní zkušenost, na pivo půjde rád se všemi kromě Milana. Libuše je podle něj zbytečně ustrašená, Michal zapomíná na slušné vychování. Děkuji a prosím jsou pro něj neznámé pojmy. S Jiřím je sranda a Milan je tragédie. Sára by se měla držet těch správných lidí a Šárka se víc projevovat. Michaela by měla narovnat hřbet a zvednout hlavu. Jana je zbytečně vulgární, nesluší jí to. Janě černovlásce přeje brzké uzdravení a co Kuba? Tomu gratuluje k vítězství a měl by se víc smát, ne se brát tak vážně. To nejlepší na závěr – Mirek. Rád ho poznal, byl pro něj nejsilnější osobnost na farmě.
Farmářem týdne se stává Sára! To je docela překvapení. Sára nezklamala, opět brečí a brečí. Nemůže být farmářkou, je jí teprve dvacet. Nechce spát sama a slzavému údolí není konce. Ale pozor, i brečet se musí umět. Co kdyby si rozmazala pečlivě podmalované očka. Zbytek jí slibuje podporu. David své rozhodnutí odůvodnil tak, že je to proto, aby byl ženský duel. Asi nepochopil pravidla. O tom, jaký bude duel, rozhodují ostatní svojí volbou. Nebo ji chtěl pře duelem ochránit, vyberte si co vám víc vyhovuje.

[singlepic id=4851 w=420]

Co v tv nebylo – Michaela potřebuje podporu

Michaela požádala Terezu o rozhovor v soukromí. Na farmě se cítí nesvá, tíží ji problémy. Pět dní před odchodem na farmu se objevil kupec na její lihovar a ona neví, jaká je tam dnes situace. Z rozhovoru vyplývá, že podnik je zadlužený a případná výhra by padla na jeho obnovu. Michaela dala plnou moc svým přátelům venku, jmenuje i konkrétní osobu. V případě, že zájemce složí kauci, lihovar musí prodat. Tereza se snaží hrát těžkou psycholožku, ale mám pocit, že zbytečně přehrává. Pořád dokola rozebírá situaci, nutí Michalu, aby se uvolnila, začala si farmu užívat, ale ta to nedokáže. Prosí ji o informace, uvažuje o odstoupení. Pokud je lihovar prodaný, ztrácí motivaci dále být ve hře. Každou volnou chvíli o tom přemýšlí, bojí se, že se nebude mít kam vrátit. Co by jí Tereza radila? Ta o ní dlouho přemýšlí, věděla, do čeho jde, zná pravidla, sice ji chápe, ale jsou dospělí lidé a dali se na boj. Tereza očividně neví jak reagovat, potřebuje radu štábu. Obě o obsahu rozhovoru před ostatníma pomlčí, Tereza popřemýšlí a Michaelu posílá dál bojovat – pracovat s úsměvem.

Výměna stráží

Domeček farmáře mění obyvatele. Milan se svým plyšákem jde k ostatním a Sára s medvědem budou mít obydlí jen pro sebe. Je s podivem, že nemají na farmářské mince žádnou truhlu. Končí na kredenci, na misce vah. Postel má nachystanou, povlečení si dá čisté a nočník je také v pohotovosti. Jako budoucí farmářka ví, koho na farmě nechce. Také ví, že jim poroučet nebude, ať si práci rozdělují sami.

Milanovy deprese

Bývalý farmář týdne poprosí o klid a jde relaxovat řezáním dříví. Doma by si bouchnul šampus, tady tlačí na pilu. Chce se unavit, aby v noci vše zaspal.

Hostina tety Libuše

Všichni mají pocit, že by se mělo šetřit, ale Libuše jim podstrojuje. Místo chleba mají pizzu. Rajčata jsou ze skleníku, ale mají i nakládané. Tvrdí, že vše je jejich výroba, ale nebylo vidět, že by vyráběli kozí sýr.

[singlepic id=4852 w=420]

Kvíz na závěr

Podivně vypadající stroj, který už něco pamatuje. K čemu asi slouží? Tipují pračku, ale výsledek tomu moc neodpovídá. Chybí návod na použití.

Příště: Do ruda rozčílený hospodář.

Zdroj www.voyo.cz

Anketa

Dejte hlas svému favoritovi, bude zajímavé sledovat, kolik kdo má příznivců.


Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 203
1
anja
Reagovat

no s tím jídlem tam to je podivné. Jídlo prý odešlo s Terezou. By mě zajímalo s kým zas přišlo těch hafo ingediencí na pizzu……

2
okkvp
Reagovat

jj, už dokonce není problém ani chleba, jak tam pravil Milan

3
karl
Reagovat

Moderatorka je velmi slaba, poklada umele otazky, snazi se byt dramaticka ale nejde ji to a pusobi celkove trapne.
Nedokazu pochopit proc tam prima vytahla tuhle trosku s tim jejim neprijemnym divnym zkrivenym oblicejem.

4
Bob
Reagovat

Podle mě to zabili. Je to krátké, přitom spoustu času vyplňují „laciné záběry“ – příroda, hudba, nic se neděje.

5
Leonard
Reagovat

Taky vás tak strašně točí ten hospodář? Skoro nikdo mě nenaštve ale tomu člověku bych hned jednu plácnul.

6
Anonymní
Reagovat

Jé, ten hospodář dělá dráma. No tak utekla koza, no. To zase není taak drahá záležitost. To ten kůň, co ho nabral lopatou stál víc.

7
Lea
Reagovat

Jaká je to farma? Horská chalupa a záhumenek. Ani se nechce věřit, že to točí stejný štáb jako u Slováků. Vypadl David a ticho. Žádné rozhovory. Tereza je chvílemi trapná, rozhovor s Lihovarkou nezvládla. Že kouří v kuchyni je vrchol, nevadi, že je otevřená. Hospodář neumí ani zahrát rozčílení nad hubenou kozou.

8
koc
Reagovat

cekam kdy zacne medved mluvit http://www.csfd.cz/film/292988-meda/videa/

9
Lucka
Reagovat

6 Nj, ale on dělá drama za peníze, když mu dala TV Nova vydělat. Nepochopím ! By mě zajímalo kolik má za to peněz. Málo to nebude.

10
dessin
Reagovat

Tereza mi nevadi, naopak.

Je to cele takove jakesi plytke. vyhodit prostrihy, lezouci broucky, stopadesatedruhe zabery na osvetlenou farmu a vic lidu, vic lidu, vic lidu. Scenka Milan a drevo byla predlouha, ale co si kdo mysli o tom ze vypadnul David si mzeme jen domyslet. Utekla koza bude vzruso fakt, seberou jim zasoby nebo obe kozy…

ad jidlo: s Terezou odeslo jidlo k uvitaci hostine (klobasy, kolacky…), spis samozrejme vybavenou maji (aspon necim zakladnim).

11
XMAN
Reagovat

Tak Sáře budu držet palce, aby tu roli farmářky zvládla se ctí, je mi tam z holek zatím asi nejsympatičtější, je taková roztomilá a ještě nezkažená. Snad David věděl co dělá když jí ten post svěřil. Jinak je mi z chlapů po včerejšku úplně nejsympatičtější Mirek Tyrš, opravdu tam na mě zatím působí jako nejrozumnější a nejvyrovnanější osobnost, má dobré postřehy, je to sympaťák, takže zatím bych asi nejvíc přál výhru jemu. A Milan to je prostě správná postavička díky které s etam pořád něco děje. Takže moje TOP 3 jsou asi zatím Mirek, Milan a Sára, ty mám tak nějak nejradši. A narozdíl od většiny tady mě tedy osobně nevadil ani David a myslím si že si takhle brzy vypadnout nezasloužil. Nic proti Kubovi, je to fajn kluk, ale myslím si že zrovna on se na Farmu příliš nehodí, na druhou stranu bude ještě zajímavé sledovat jak tam bude přežívat.

12
LadyXL
Reagovat

Podobné záběry (pohledy na farmu, na přírodu) byly i ve slovenské farmě, jenže ta byla delší… Moderátorka u Slováků podobně strojená (možná ještě víc nepřirozená a neschopná reagovat na nastalé situace při její návštěvě), odříkávající scénář. Terka přehrává účast k farmářům, nebo je zas moc „tvrdá“. Tak buď bude „moderátor a dozor nad pravidly“ nebo jejich kamarád. Práce tam zatím moc nemají oproti slovenské farmě. A jídla také daleko víc. Měli nám zkraje ukázat, co vše ve špajzce mají, takhle to vypadá, že jim něco průběžně dodávají.
Jo „Libuška“ byla dobrá, jak nabízela Sáře, že jí pomůže se šéfováním :-D a že za ní bude chodit na návštěvy…. docela mi začíná vadit a to dost.
Jinak Janinka HTM je taky „dobrá“, pro ni sex končí po třicítce či co?? No to aby si sama pospíšila…. :-D

13
Prochor
Reagovat

Už aby vypadla Jana Stránská protože to její slepičení nejde vydýchat.

14
Frodo
Reagovat

Včerejší díl fakt slabota záběry na mez k tomu tklivá hudba a brečící Sára…no, neva, ono se to ještě nějak vyvrbí.

Tereza moderátorka – mám ji ráda, je nesmírně empatická a dokáže být taky pěkně hustá.

Fandím Šárce, ta mě zajímá čím dál víc.

Tyrš se mi zatím taky celkem líbí, mám z něj ale pocit, že to bude drsnej manipulátor (ale je to boj, nešli se tam kamarádit) …a jak včera souhlasně přikyvoval na ty ódy, co na něj Dudák v tom „krásným“ dopise pěl…

15
Anta
Reagovat

14 Frodo
taky fandím Šárce a u Tyrše to přykyvování při Davidově velebení jeho osoby :) to se asi zapoměl ne ? :-DDD

Ajda
ještě že máme ten rekap (opět výborný), odvysílaný díl celkem nudný.
Matně si vzpomínám, že se podobná situace stala i u VV, rekap výborný, díl stál za…:D (anebo to bylo všechno jinak :-D)

16
Scalex
Reagovat

Ad „David své rozhodnutí odůvodnil tak, že je to proto, aby byl ženský duel. Asi vůbec nepochopil pravidla. O tom, jaký bude duel, rozhodují ostatní svojí volbou.“ – já to pochopil jinak, podle mne David určil Sáru, aby byla chráněná, KDYBY byl ženský Duel (ne ABY byl ženský duel… David si akorát myslí, že tentokrát bude ženský duel… že to tak prostě vyjde…). Protože se dá předpokládat, že kdyby k ženskému duelu došlo, byla by Sára na ráně. Tímhle jí dal imunitu.

17
XMAN
Reagovat

Sára včera na konci říkala něco o tom že doufá že osoba kterou zvolí za sluhu půjde do duelu a v něm vypadne, protože je to osoba kterou tam nechce. Zajímalo by mě koho myslela. Doufám že ne Milana, toho bych tam ještě nechal. Bez něho by tam byla nehorázná nuda.
13: Naprostý souhlas.

18
Frodo
Reagovat

…když nad tím tak přemýšlím, tak většina z nás by si přála, aby vypadla slepice Jana, čarodka „Libuška“ a podobní týpci a aby tam zůstala nekonfliktní panenka Šárka, zatím v pohodě Sára, klidnej Kuba atd…by mě zajímalo pak na co bysme se dívali. :-)

19
Scalex
Reagovat

Frodo: ono je to v reality show dost často tak, že když vypadnou ti prvoplánově konfliktní typy, tak pak teprve se odhalí skutečné charaktery těch zdánlivě nekonfliktních a v-pohodě-týpků. A začne to být zajímavá psychologická hra.

20
Frodo
Reagovat

19 – to je taky fakt

21
XMAN
Reagovat

Já bych se obešel bez Libuše, Michaely a Stránské. Tyhlety tři by mě tam ale vůbec nechyběly, všichni ostatní jsou mi zatím něčím více či méně sympatičtí nebo zajímaví a ještě bych je tam rád pozoroval. Sára je pro mě taková krásná křehká zranitelná květinka, jednoznačně je tam nejhezčí ze všech ženských. Tu bych tam rád pozoroval ještě hodně dlouho.

22
yeey
Reagovat

16 Scalexi, nebran ho furt… je proste blbej jak tago :D:D

21 ja mam Saru taky docela rad, ale vadi mi, ze si pestuje takovej ten primarne tupej vyraz :-)

23
Anta
Reagovat

19 pravda :) uvidíme u nekonfliktní Šárky a Michaela (lihovarka) se taky může ještě zajímavě projevit, je to taková tichá voda.

Jen ať tam ti prudiči zůstanou (alespoň někteří), ale i můj favorit :), že bych někoho nemohla vydejchat ještě nenastalo, to se stalo snad jen u Jalovce ve VV :D

24
Frodo
Reagovat

22 – ten Sářin „promárně tupej výraz“ taky těžko rozdejchávám, přitom si nemyslím, že by byla uplně blbá, ale tváří se tak…ale myslím, že z toho vyroste.

21 – jednoznančně nejhezčí je tam Šárka :-)

26
divačka
Reagovat

Sára vypadá jako Hana Brejchová. Pusu má úplně stejnou, oči podobný. A je i blondýna. A je to i stejná tunťa. Kdyby jí vlasy natupírovali, tak jí vidim zachumlanou v posteli s medvědem místo s Pucholtem.

Jestli si myslí, že udělá demokracii, že si každej bude moct dělat, co bude chtít, tak to spláče nad výdělkem. To holka uvidí, jak demokracie vypadat nemá. Hlavně, aby se z toho poučila. Jedna z nejdůležitějších věcí, který jsem se v životě naučila je, že často blbý rozhodnutí lepší než žádný.

27
yeey
Reagovat

24 vsak asi neni blba… ale zas jako takovy zlaticko, jak ji tam vsichni popisujou, ji taky nevidim…:-) no ted se bude muset ukazat!

a nejhezci z farmy je urcite Sarka! (obzvlast na 36)

28
dessin
Reagovat

Jana Stranska mi nevadi, bavi me. Nemyslim ze na Libusku to myslela „po tricitce ne“, jen si to proste u te carodejnice nechtela predstavit a ja nechci taky.

David byslim nerekl „aby byl“ ani „kdyby byl“, ale „je na rade damsky duel“… coz svedci o tom ze v rekapu je pravda, tedy ze nepochopil pravidla (duely se prece nemuseji stridat, klidne si muzou zensky vystrilet vsechny chlapy :))

29
XMAN
Reagovat

Šárka je taky hezká, ale přecejen Sára je ještě takový malý neviný koťátko, taková bezbraná laňka a to se mi na ní hrozně líbí. Takže podle mě je nejhezčí Sára. Doufám že tu roli farmářky nějak zvládne, ono to sice vypadá že třeba ne ale já věřím že se v té holce skrývá víc než sama tuší…..S anketou taky souhlasím, Mirek je tam fakt největší sympaťák a mám ho tam nejradši, Michal se zatím taky zdá být v pohodě……Když o tom tak přemýšlím, tak nejméně výrazná je pro mě zatím Michaela, u té bych si ani nevšiml kdyby tam nebyla. Šárka taky není bůhvíjak výrazná, ale je vcelku sympatická a v hlavě to má srovnané, Stránská je prostě Stránská a Libuška je taková ježibaba :-D Takže ta Michaela lihovarnice je pro mě zatím nejméně ze všech zapamatovatelná.

30
anja
Reagovat

16 Scalexi, pochopila jsem to stejně. David předpokládá že bude teď ženský duel, tudíž chce ochránit Sáru, která mu tam asi z holek byla nejbližší

31
anja
Reagovat

28 dessin, to jak Jana rozebírala Libuščiny sexuální sny, to byl světlý moment, kdy jsem se bavila nad tím, jak se Jana bavila :D ……. když vidím Libuši, tak ta může mít sex jen na Petrových kamenech

32
XMAN
Reagovat

Taky to lze pochopit tak, že David si přeje aby byl teď ženský duel aby nepovypadávali hned na začátku samí chlapi a doufá v to že Sára vybere sluhy tak, aby tam fakt byla jedna ženská kterou ostatní do toho duelu pošlou a ta si pak k sobě vybere další ženskou…..takhle jsem to pochopil já.

33
Frodo
Reagovat

31 – no tak Jana nebo Libuše obě představu jsou hrůzné – 50:50

34
anja
Reagovat

Michaela lihovarnice – pořád se nemůžu srovnat s tou číslicí 28 co k ní dávají…. Michaele bych tipla zralých čtyřicet, a to nejen podle vzhledu…

35
Frodo
Reagovat

no tak já bych teda Dudáka nepodezřívala z tak komplikovaného řešení…

36
XMAN
Reagovat

A samozřejmě že ji chtěl ochránit imunitou, byla by pro všechny hodně snadnej terč, asi tak jako minule Kuba. Sice jsem do poslední chvíle předpokládal že dá imunitu Mirkovi, zvlášť po tom co o něm napsal ale Mirek tu imunitu teď nepotřebuje, ten už si nějak poradí i bez ní. Takže od Davida docela chytrej tah, zase takovej tupoň to nebude.

37
Frodo
Reagovat

ach jo

38
XMAN
Reagovat

34: Michaele že je 28? No to si snad děláš prdel ne? :-D Já ji tipoval tak mezi 45ti až 50 ti lety a tohle by mě teda fakt ani ve snu nenapadlo….to není možný hele, asi se stydí za skutečný věk nebo to fakt nechápu.

39
anja
Reagovat

32, 36 XMAN, může to tak být, s tím co píšeš o Davidovi naprosto souhlasím

40
yeey
Reagovat

31 a s hostii v bote (kterou si samozrejme osobne ukuchtila :D)

41
yeey
Reagovat

35 treba zrovna pouzil pozitivni mysleni a na chvili mu to osvitilo jeho mozecek:D

42
yeey
Reagovat

38 tak ona v prvnim dile zas tak starsi nevypadala… spis tady je navlecena v osuntelych hadrech, nenamalovana, k tomu ma velky starosti o ten lihovar a ten jeji skrehotavy hlas taky dela svoje

43
Frodo
Reagovat

41 – Carnegista jeden :-)

44
anja
Reagovat

40 zábavná představa – Libuše a Milan a utečenec koza na sabatu na petrových kamenech, pizza, šampíčko, sex

45
XMAN
Reagovat

Škoda že vypadla ta striptérka, na tu se taky hezky dívalo a byla i docela sympatická, ale stejně Sára je prostě Sára.

46
XMAN
Reagovat

Je ještě možnost aby se Jana K. vrátila zpátky do hry a nebo to prostě už nejde? Pořád přemýšlím jak to udělají, když kvůli jejímu odchodu přišli o jeden duel. Že by byla soutěž kvůli tomu o týden kratší?

47
yeey
Reagovat

44 vsak uz za nima do hor miri inspektor hospodar z Nova-Stadtu, aby jim to zatrhl a potrestal je hladovkovou torturou :D

48
Frodo
Reagovat

46 – jako sorry, ale té holce chybělo k dokonalosti jen jediné – za žádných okolností nepromluvit! Pak by opravdu byla koukatelná.

49
XMAN
Reagovat

Jo na dnešek se těším hodně jak tam na ně ten hospodář bude řvát, to bude pokoukáníčko :-D

50
Scalex
Reagovat

46 – soutěž určitě kratší nebude, vysílací dny jsou naplánovány dlouho dopředu. Variant je spousta – příchod nového soutěžícího, návrat vypadlíka, Duel výjimečně bez odchodu poraženého, týden bez Duelu a tak dále.

51
XMAN
Reagovat

48: Tak jasně že to nebyla žádná inteligentka, ale byla svým způsobem sympatická…..rozhodně víc než Stránská nebo Libuška…..mě by ale zajímalo jak to vyřeší s tím jejím vyřazením a jestli ji vrátí a nebo soutěž zkrátí o týden…na tohle ale asi nikdo odpověď nezná.

52
XMAN
Reagovat

50: Ok díky.

53
yeey
Reagovat

48 plus narovnat ksicht = zbavit se toho „primarne tupeho vyrazu“ by ji taky bodlo :D (ale jako Sara se jinak celkem da, minimalne pekna holka to rozhodne je, aby to nevypadalo, ze jen kritizuju:-))

54
yeey
Reagovat

48,53 – jo sorry to bylo k Jane K…

55
anja
Reagovat

46 – XMAN, nevím no, vrátit ji tam po chirurgickém zákroku, to by asi nebyl dobrý nápad…… mě taky mrzí, že Jana striptérka tak brzy vypadla

50 – týden bez duelu byl bylo jako řešení okej, a za tu kozu ten týden bez těch nadstandardních zásob co mají někde ve špajzu. Jsem fakt zvědavá jak je za tu kozu hospodář potrestá, jestli to nebude jen nějaké trapné tytyty, které u našinců můžeme čekat, že jo

56
Frodo
Reagovat

OT – těším se na FMŽ 3 – tam je celkem dobrej matroš.

57
Anta
Reagovat

http://farma.nova.cz/clanek/novinky/davidova-manzelka-milan-byl-na-obroskou-pest.html

Koukám, že to mají v rodině :-D
Milan by si měl dávat pozor :)

58
Miluna
Reagovat

Dloooouhé záběry na zátiší s chalupou, děj celkem nezajímavý…a Tereza mě vadí…někdy se mi zdá, že dává divné dotazy, které nesouvisí s dějem a nechápu proč se na ně ptá…i některé její reakce mi přijdou mimo…půl hodinu strnule hledí než něco řekne, apod…chápu, že musí „dramatizovat“ ale u ní to přechází už v trapnost…

59
Frodo
Reagovat

57 – měli by myslet víc pozitivně a nebrat se tak vážně (Dudák to radil Kubovi, tak by to měl vzít za své)

60
okkvp
Reagovat

Lihovarka na 35+ imho vypadá i na té profilové načančané vstupní fotce. Sára je hezká holka, na můj vkus však prapodivně cuchtovitá – pubertální nedospělé tele. Podobné typy velmi špatně snáším a nesdílím názor, že z toho vyrostou – většinou to posunou jen do jiné diblíkovsko slepičí úrovně.

61
Anta
Reagovat

59 Frodo
no po takové ráně pěstí se taky může dostavit pozitivní myšlení :-D

62
Frodo
Reagovat

tvl, tak na pěst bylo, když řekl Milan o Davidovi, že je hloupej :-) Tak to mě dostala. Slyšíší to, yeey???

63
yeey
Reagovat

62 njn maj to vyhrozovanicko v rodine…:D

64
XMAN
Reagovat

S tou Terezou nevím no……mě jako její moderování nevadí, ona se snaží být empatická a podobně, určitě je to moc super člověk a má toho hodně za sebou a je to na ní znát, ale taky se musím přiznat že u ní občas vidím i nějaký ty slabší chvilky…..na druhou stranu si nedokážu představit koho jinýho vybrat za moderátora, aby byl lepší než ona…zase tak velkej výběr u nás taky není.

65
XMAN
Reagovat

Ve Vyvolených se Tereza osvědčila a tohle jsou vlastně taky Vyvolení, akorát že místo vily žijou na farmě :-D

66
dessin
Reagovat

me se libilo jak Sara s jejim dotazem zda smi spat v loznici Terku totalne rozhodila :)))

67
Frodo
Reagovat

66 – to jo, chvíli to vypadalo, že s takovým nápadem nikdo nepočítal :-)

68
Franz Ruppert
Reagovat

3 karl – nevím jestli jsi se nespletl v diskuzi, přespokládám, že se bavíš o HP, když uvádíš PRIMU, ano Gavriely je hodně moc slabá.

Hm, ubrečená Sára – možná to dobře hraje, protože hned vymýšlí plán jak toho jednoho nesympatického člověka dostat z Farmy.
Jinak Milan začíná u diváků vcelku stoupat. Bez něho by byla nuda.

69
XMAN
Reagovat

Pořád mi vrtá hlavou koho chce ta Sára dostat ven…..fakt netuším. Doufám že to nebude Milan ale nějaká ženská.

70
yeey
Reagovat

64 mne osobne se Tereza libi daleko vic nez ve VV, tady je s tema lidma v daleko blizsim kontaktu a docela se mi libi, ze to vede jako takovej beznej rozhovor a navic u soutezicich dokaze vyvolat pocit duvery, coz je dost dulezity… u VyVolenych to bylo furt naky „magnety na stul, satky na krk, privez tabuli, hlasujte na telefonni cislo, vitez ziska tohle, koncim hlasovani…,“ zkratka tady je daleko vic za sebe a tezko si dovedu predstavit nekoho lepsiho na reality show jako je Farma… (takovej Leos by to nemohl delat uz jen proto, ze by se mu tam uspinily jeho znackovy hadriky :-))

71
Franz Ruppert
Reagovat

Jestli tam nezačíná i ženská láska. To by Sára určitě chtěla vyhodit Stránskou, aby měla Šárku pro sebe.

72
XMAN
Reagovat

70: Asi tak, nikoho lepšího než je Tereza by na to nenašli.

73
XMAN
Reagovat

Takže volba moderátorky je vlastně nejlepší jaká být mohla, ideální. Svoje mouchy má občas přece každej…..

74
Scalex
Reagovat

U VV měla Tereza výhodu neosobního kontaktu – přes obrazovku. Osobně jen v Duelu a tam to bylo přeci jen jiné, než když vstoupí teď na Farmě do jejich prostředí. Celkově je u té Farmy trochu problém s kameramany a tudíž trochu větší sebekontrolou. Ve VyVolených nebo v Big Brotherovi po pár dnech nastává kamerová slepota (přestanete vnímat to, že se u stropu otáčí kamery) a zrcadla pro vás prostě budou zrcadla a ne okna, za kterými jsou kameramani. Tím, že soutěžící nevidí živé kameramany, ztrácejí zábrany trochu dříve. Ve Farmě (ale obecně i v dalších show, třeba v Survivorovi) je ten efekt potlačený… když se s někým hádáte a najednou zjistíte, že na vás zblízka civí mlaďas s kamerou na rameni a usmívá se tomu, jakého právě předvádíte debila. 8^)

Naštěstí funguje trochu i kameramanská slepota… něco podobného, jako když na nějaké akci chodí fotograf. Ze začátku je vám to nepříjemné, když vás fotí, schováváte se nebo vyplazujete jazyk, ale za nějakou dobu ho přestanete vnímat (a v tu chvíli on vytvoří nejlepší záběry).

75
yeey
Reagovat

74 a muzu se zeptat, ty to asi budes vedet… jak je to vubec s nejakejma mikrofonama primo u soutezicich, maji kazdy nejaky port neustale u sebe? nebo si muzou nekam zalizt, kdyz zkratka nechcou byt pri hovoru ruseni?

v tech necenzurovanych dilech byl prave jeden rozhovor se Sarky a Sary, kde je kamera zabirala asi tak z 50 metru a zvuk napovidal tomu, ze jejich hlasy musi byt nahravany skutecne tam, kde sedi…

76
Franz Ruppert
Reagovat

75 – ten hnědy pytlík na krku – to je ono.

77
yeey
Reagovat

76 ja sem dement, sem si rikal, proc maj tu serednost porad na sobe :D:D:D dik!

78
letenka
Reagovat

21: Mi přijdeš až nechutnej, úchylnej trochu, promiň.

79
divačka
Reagovat

Miluno 58 – to víš, čágo bélo šílenci, to byl jinej fičák. Jenže tohle není ESO a Tereza je o 20 let starší, čili to hraje na důstojnou moderátorku. Ale taky mi připadá, že se ptá na nemyslný věci. Třeba s tím, kdo vede trio blondýnek…

80
Scalex
Reagovat

Ad „nesmyslný Terezin dotaz na trio blondýnek“ – on nemusí být tak nesmyslný. Tereza dostává různé informace od kameramanů a dramaturgů. Možná se tam skutečně nějaké pikle kují. Problém je spíš v tom, že jestli se něco takového nepovedlo natočit a pak se na to Tereza ptá, vypadá to divně. Asi ten její dotaz neměl jít do sestřihu.

Ale na Farmě se toho samozřejmě děje mnohem víc, než je v tom sestřihu. Viz poslední necenzurovaný díl, kde je Ajdou zmiňovaný dvacetiminutový rozhovor Terezy s Lihovarnicí. Televizní diváci přitom vůbec nemají tušení, proč je Lihovarnice taková smutná, unylá a jak tělo bez duše.

81
Letenka
Reagovat

80: Já mám z obyč sestřihů pocit jako by tam Lihovarnice skoror vůbec nebyla. Ani o ní nevím.

Tereza je nejlepší volba na moderování, profesionálka.

82
Lea
Reagovat

Tereza jede podle scénáře, jen to umí líp podat než Slov. Kveta. Rozhovor s Lihovarkou nedávala. Rady k ničemu, hrála si na psychologa a nepřiznala, že neví, jak dál postupovat a musi se poptat nadřízených. Šárka mi připomíná Marcelu ze Šéfky.

83
Franz Ruppert
Reagovat

Součástí štábu, který tuto RS tvoří je i psycholog a ten se snaží tuto hru určitým směrem řídit. Tedy radí moderátorovi a těm, kteří kladou otázky při osobních zpovědí (nemyslým ti jejich videodeníčky). Ubírat se to musí vždy tak, aby to bylo akční pro nás diváky. Pokud by děj byl nudný, tak psycholog má za úkol vytvořit situaci za pomoci např. hospodáře (viz. např. ve Farmě SK hospodář klackem vymlátil špatně umyté okna).

84
nee
Reagovat

60 – no… tak přesně takhle bych to napsala, kdybych to ovšem uměla :), zvláštní, že to jiní nevidí, že?

85
Dave
Reagovat

Taky na tuto RS občas kouknu, očekával jsem, že oproti SK mutaci to bude nuda, ale přijde mi to zatím dokonce lepší. To vše ale jen díky jedinému člověku – Milanovi. Až vypadne, bude to asi nuda.

Koukám, že XMAN se snad zabouchl či co :oP A k tomu do holky, která dělá podobné ksichty jako jedna účinkující z jiné soutěže ;o).

Mně je fest nesympatická Stránská, co už byla v HSTM. Ještě víc mi byl nesympatický ten manažer co rád mlel o rozbíjení huby, naštěstí už pápá. Jeho dvojče je koukám lépe logicky uvažující, když začlo studovat almanach ;o).

Jak tu zazněla otázka, koho si přeje Sára, aby vypadl v duelu – viděl bych to na Stránskou – nejen kvůli přetahování se o Šárku, ale i kvůli úplně opačným povahám.

Co se výběru role „hospodáře“ týče – oproti SK verzi hodně špatnej. Přehrává a neumí říct větu na první pokus. Zajímalo by mě, jak dlouho trénoval scénku „koza je pryč“.

86
Dave
Reagovat

Co se Pergnerky týče, je určitě lepší než ta Kveta z SK verze, ale souhlasím s 82, že jede podle scénáře a nedokáže reagovat, když něco probíhá jinak. Vyvolení jí šli líp.

BTW že je v soutěži nějaká Michala, jsem zjistil až včera, kdy na ni byl jeden záběr.

87
okkvp
Reagovat

86 – tu já nepřehlížím, ta má totiž králičí přední zuby a já se nedokážu zbavit předobrazu – paní učitelky ze Saxany „ty zuby se musí obrušovat“ a tudíž ji registruji i jako rozmazaný maskáčovitý stín tu se mihnoucí nad nádobím, tu někde jinde … promluv na kameru měla už několikero

88
letenka
Reagovat

86: Tak to je ale jasné, ona totiž JE moderátorka a NENÍ ten, kdo tam rozhoduje a může jakkoliv hýbat dějem. Spoustu věcí musí řešit s někým. To nejde naučit, předvídat. Od toho tam není. Nemůže reagovat jak chce, jak se jí zdá správné, apod. To snad chápeme všichni, ne?

89
Frodo
Reagovat

88 Jo!

90
JanaH
Reagovat

Zdarec fšem v dalším tropickém dni. Taky umíráte, jako já? :-)

Ajdě díky za supr rekap, hlavně jsem ráda za věci, které nemá neplatič možnost vidět.
Taktéž díky yeey, který drží slovo a chtěl o tomtéž poinformovat. :-)

Jak už jsem psala včera, velká škoda, že tyhle věci nevidíme a neslyšíme v sestřihu, páč nám tak patrně unikají souvislosti. A mě osobně by zajímaly víc, než poetické záběry na luční kvítí, rosu, broučky a stmívání. Obrázky jsou to pěkné a určitě mají velkou uměleckou hodnotu, ale je jich na můj vkus kapku moc… a pak zbývá opravdu málo času na ostatní.

Dnes jsem zvědavá na scénku rozkatěného hospodáře stran kauzy „koza“ a taky by mě zajímalo, kolikrát to „jeli“, jak už tady kdosi vtipně podotknul. :-))) Aspoň z ukázek na mě pan Šámal (či Šamal?) působil jako velice špatný ochotník. :-)

91
XMAN
Reagovat

78: Díky :-)
Jo je to tak, asi jsem se do Sáry fakt zabouchnul, to vůbec není těžké u takové roztomilé holky :-)

92
Frodo
Reagovat

90 – vedrem neumírám, protože mám pozitivní myšlení a nemám s tím problém.

93
Lea
Reagovat

Pochybuji, že by Tereza jen plnila jako ovce přikazy štábu. Jen je dlouho mimo moderátorský svět a neumí rychle zaimprovizovat. Působí dost ospale.

94
JanaH
Reagovat

92 : A sakra! Jsem zapomněla. :-)))

Já s tím problém mám, a proto padám do sprchy, dnes už potřetí. :-) A určitě ne naposled.
Mimochodem vyhlašuju konkurz na post sponzora poplatků za vodu. :-)))

95
Frodo
Reagovat

94 – a kde je vedro? Tady je 20 C, prší a za oknama lítají blesky.

96
Timotej
Reagovat

95 Tak rovno povedz, ze si dopisovatel z Gronska :-)

97
Frodo
Reagovat

96 – ne v Gronsku, tady u nás doma za oknem normálně prší, je bouřka a celkem zima :-)

98
JanaH
Reagovat

95 : Sousední okres našich drahých farmářů a farmářek :-))) Na teploměru 45 už 14 dní, je to na mašli. Co bych dala za kráááásných 20!!! :-) A deštík k tomu jako bonus. Tady když v posledních čtrnácti dnech zapršelo, tak to byla noční průtrž s vichřicí a s výpadkem proudu.

99
Timotej
Reagovat

U nas (Zlate Moravce) je teplo na skapanie.

100
Timotej
Reagovat

98 – Šak, ale nesmieš merať teplotu v hrnci. V chladku sa meria.

101
JanaH
Reagovat

100 : jsem chtěla být dramatičtější… :-))))))

102
Frodo
Reagovat

98 – tak mysli víc pozitivně a něco se určitě přižene! Já to tak dělám a lije tady jako z konve, vzduch se ochladil, paráda, fakt, no problem.

103
Invia
Reagovat

Ta jak je na ni slizkej a nechutnej Xman vypadá fakt jak mladá Brejchová, akorát s oparem. Taky se mi líbí. Ale víc se mi líbí ta nevímpročsvobodná 36.

104
JanaH
Reagovat

102 : když ti mozek vaří klokotem, to máš potom pozitivní myšlení víš kde.

105
Timotej
Reagovat

103 & spol. – To co si tu delíte ženy? Tato relacka, to nie je vypredaj v Kauflande :-))

106
Frodo
Reagovat

104 – deš na to blbě, přečti si „Jak se zbavit starostí a začít žít“ od Carnegiho, nebo „Sílu pozitivního myšlení“ od Pealeho a pokud i pak Ti bude klokotat mozek, tak je něco špatně :-)))

107
Bazinga
Reagovat

94-102 : vy si tady vyměňujete zcela podružné informace typu „teplota,tlak,rosný bod“ a na farmu se mezitím blíží hospodář Šámal, který se dozví, že dobrák Milan ztratil kozu… Podle všeho to vypadá, že farmáři budou týden bez odměn (jídla?) a tudíž velmi záleží na tom, jestli Libuše opravdu nelhala, když nám tvrdila, že při každém nákuku do spíže od ní můžeme slyšet „přepočítávám“

108
Frodo
Reagovat

107 – šak jo, dostanou děcka na prdel od strejdy Šámala :-))) muhehe

109
Frodo
Reagovat

BTW, ta Sára vypadá jak Brejchová, ale Hana a ne Jana :-(

110
JanaH
Reagovat

Chceš říct, že mi tady doporučuješ Hudákovu oblíbenou četbu??? :-)
A špatně je v mém případě furt něco, jsem už zocelena. :-)))

111
Timotej
Reagovat

107 – tak to je jake svinstvo, kvoli Milanovej všetečnosti, nám Šárka a Sára, posledné krasavice na farme schudnú. A tu Vanilku, ked vyzdravie mohli by vratit do hry.

112
Frodo
Reagovat

110 – ruku na srdce. Opravdu si myslíš, že Hudák přečetl někdy nějakou knihu??? Já vím, že se snažíš myslet pozitivně, ale zase reálně… :-)

113
JanaH
Reagovat

107 : ha, vrať se k mé 90-sátce, už tam se na to „maso“ těším. :-)))
Ale mohli by prozradit, jak dlouho se hospodář učil scénář!

114
JanaH
Reagovat

112 : aspoň Honzíkovu cestu mu neupřeš!

115
Frodo
Reagovat

114 – já bych to nechala u toho Slabikáře, víc tomu nedávám a to ještě myslím fakt pozitivně!

116
Timotej
Reagovat

Či Dudák vie čítať sa nevie, ale každopadne je škoda, že vypadol určite bol sympatickejší ako tá malá buznička.

117
Bazinga
Reagovat

111 :-), jj, je to tak. Krasavice jsou mi tak trochu jako putna, třeba Šárka vypadá, že jí stačí posnídat kapku rosy, ale bojím se o chlapce. Tyrš, Jiřík a Milan jíst potřebujou! Kubí bude s takovou potřebovat nastřelit i jiné, než prsní svaly a ten hezoun, co se pozoruje na hladině vody v každé kádi, kolem které projde, ten případný hlad asi zaspí… Je to zapeklitá situace!

118
JanaH
Reagovat

115 : jsem se zasnila …Alenko pozor, auto houká…ty bláho, to je dááááávno! :-)))

119
Timotej
Reagovat

117 Dobre jsi vystihla toho Michala, ale nech si kluci trosku zadietujou, mne je skur lito tych holek. Nevite zda je mozne jim neco poslat?

120
Bazinga
Reagovat

119 :-D, neznám pravidla, ale tak nějak tipuji, že jediné, co se jim tak dá poslat, je nějaká smska. Ale asi až někdy na konci… :-)))

Ale asi ani to ne, oni se povyřazují všichni nějakými duely, že? Tak Timotej odvolávám, nic se jim tam asi nedá poslat.

121
Invia
Reagovat

119: Vzhledem k tomu, kde jsou, tak musí mít hodně dobrou ohchranku (o čemž pochybuju), aby ne. Být tam já, dohodnu se s nějakým tajtrlíkem ze štábu a nacpu se. A že by to šlo.

122
Ajda
Reagovat

Bazi,
u dvojky SF byl finálový duel na tři vítězství a jedna disciplína bylo hlasování diváků.

Jídlo je za zásluhu – u dvojky padali hlady a kolik dní jedli třeba jen kaše ala šrot pro prase.

123
Bazinga
Reagovat

122 – to je bezva. Protože hladem vzroste napětí a masky půjdou dolů rychlostí světelnou :-).

A zvlášť jestli je pravda ta informace, že si fakt mysleli, že na noc budou v hotelu :-)

124
okkvp
Reagovat

122 – zde štáb ale asi usoudil, že čecháček je jako taký slabší konstituce než brat slovák a že by jim tam někteří mohli opravdu skapat, případně zešílet a drancovat blízké chalupy

125
Pacička
Reagovat

Něco pro ty, kterým je smutno po Davidovi.
http://www.youtube.com/watch?v=RHb4qS9jrxM&feature=channel&list=UL

126
JanaH
Reagovat

122 : dala bych krk na to, že minimálně Kubajz si to myslel.

127
Frodo
Reagovat

123 – no a na to není nějaká směrnice EU, že je nesmí nechat hladový na té farmě :-))))

128
Frodo
Reagovat

125 – tvl!!!!

129
Invia
Reagovat

125: Tam mě teda dost mate, že… Není David ten, co má tu černošku doma? ??? V tom videu má jinou a je starý něco přes měsíc. Co to? Nebo kterej má doma tu černošku?

130
JanaH
Reagovat

129 : Tyrš. :-)
Tě asik mate, že jsou kapku dvojčata.

131
okkvp
Reagovat

129 – Mirek

132
Frodo
Reagovat

Mr. Proper

133
Bazinga
Reagovat

127 :-)), kdo se moc ptá, moc se dozví :-D

124 :-) ááále. Kubí tvrdil, že v lese jsou téměř přemnoženy veverky a myši, podle všeho mají nějakou i v chalupě (mmch.ta pastička, kterou vymyslela Sára mě fakt pobavila. To vypadalo, že je v té plechovce něco opravdu hrůzostrašného, myš nakoukne a šlehne s ní! Takový humánní způsob deratizace)…

134
JanaH
Reagovat

132 : no…a pak se tady má jedna držet tématu! :-)))
Se fakt už picnu…

A já si furt lámu kebuli, koho mi ten David jen připomínal. Včetně šišatého úsměvu. :-)

135
Angel
Reagovat

132 – jo, to je von :D

136
Frodo
Reagovat

134 – se máš zeptat, ne? S tím nemám problém.

137
karl
Reagovat

moderatorka: divne otazky, pomale reakce, trapnost

nejlepsi: jirka, pracovitej, zrucnej, sympatickej a pravdepodobne i ferovej

nejhorsi: michaela, neni videt

vypadnuvsi david: hloupy, delal jakoby mu milanovo kritika nic nedelala a smal se ji, ale v zaberech mimo kolektiv bylo jasne videt jak ho to stve.

138
Frodo
Reagovat

…hele, voni jsou snad dělaní přes kopírák tihle týpci. Já mám švagra a ten je manažer, má uplně stejenej xicht jak Hudák, stejnej úsměv, stejnou kebuli a hlavně a to je důležitý s ničím nemá problém! Přemýšlím, kde udělali soudruzi z NDR chybu…

139
Timotej
Reagovat

Pořád se něco děje.

140
okkvp
Reagovat

138 – v posilovně

141
Frodo
Reagovat

sado maso – jdu se na to kouknout znovu :-)

142
yeey
Reagovat

117 spravnej hezoun (nebo spis metrous:-) se prece podivat do vseho co aspon vzdalene pripomina zrcadlo a zkontrolovat uces…. :D:D treba mne kdyz to obcas neda, dam 2vterinovej check ve vyloze obchodu :D:D ale kad s vodou to je teda skutecne majstrstyk, to by me asi nenapadlo! :D

143
yeey
Reagovat

opr. 142 podívá , zkontroluje :D

144
Frodo
Reagovat

s tou kádí je to rovnou předchůdce metroušů – Narcis

145
yeey
Reagovat

125 ty bláho, tak nektery veci opravdu nejsou nic pro me :D

146
Ája
Reagovat

142 – tak já se taky kontroluju ve výloze, abychom do sebe jednou nenarazili, až budeme čučet na svůj odraz místo na cestu :-D

ad. video David – já vím, že si tyhle věci nemám pouštět a stejně to vždycky udělám

147
Frodo
Reagovat

146 – dojemné, že? :-)))

148
yeey
Reagovat

146 cus…

straduje si to tak metrosexual po ulici a popadne ho psycho ze spatne zatocenyho pramene vlasu, tak hleda prvni vylohu, kde do nekoho vrazi a povida „jee ty si taky metrosexual, velmi me tesi!“ :D

149
Ivory
Reagovat

Sem to říkala už v minulé diskuzi že chce poslat domu Janu :-)

150
Ivory
Reagovat

Jim, myslím, vidím až do žaludku :-D

151
Anta
Reagovat

…..vidíte jak jsem to věděl že přijde deštivé počasí … :DDD

a teď jim zase všechny dárky vezme :)

152
koc
Reagovat

Milan ma zvlastne pomotane vety ..

153
Motýlek
Reagovat

To fakt tak hysterčí kulivá koze? :-DD To je větší cvok než ten Milan…. To už je skoro rouhání tak vyvádět kvuli koze… Ti soutěžící mají pravdu, že to není člověk neřkuli malé dítě…
Bože, takový záchvat kvuli koze… Ještě že tam nejsem…

154
Ajda
Reagovat

… moje koza, vajíčka od ženy, moje brambory a přitom si válí šunky v hotelu.

155
Motýlek
Reagovat

ahoj Koci.. :-*

156
koc
Reagovat

hojky babocko :-* sledujes ? ..

157
Motýlek
Reagovat

156 – samože… :-D Já sleduju všechny reality show…

Reagovat

Hele vy dve hrdlicky, klidek :D Tohle uz jsem dlouho v diskuzi nevidel :D

Jinak hospodar teda k smichu. Nic proti, ale delat prekvapenyho ohledne kozy a pak to servani … spatne herecky zvladnute.

159
koc
Reagovat

on je jak Colombo .. taky porad mluvil o zene a nikdo ji nikdy nevidel :)

160
koc
Reagovat

158 – cus pane .. tak aby ti to nebylo lito posilam jednu i pro tebe :-* ;-)

161
Bazinga
Reagovat

mě docela pobavila „hospodářova žena“, předpokládám, že to bude něco jako žena od inspektora Colomba :-)

162
koc
Reagovat

161 – mam u tebe panaka :)

163
Motýlek
Reagovat

RadstaR – my jsme v klídku…. :-)) Já jsem jen rozčilená z toho hospodáře, já tam být, tak se s ním budu hádat, hádat, hádat…. Ale určitě né čučet do země… a tvářit se jak spráskaný pes…. Dyť se nic nestalo…

164
Motýlek
Reagovat

Colombo byl jenom poručík….. :-)

Reagovat

koc (160): Hoj a dik, ale vic uz radsi neposilej :)

Hospodarova zena me pobavila, ale neco na tom bude. Bohuzel zena Columba a zena hospodare v SK Farme byly 100x uveritelnejsi nez tohodle :)

166
Bazinga
Reagovat

164 :-), v mých představách je to inspektor :-D

162 :-), ok, vis kdy ;-)

167
Motýlek
Reagovat

Jéžiš, tak ať dají Milanovi pistolku, on odejde vedle a je to vyřešený……

Reagovat

Motýlek (167): :D

169
koc
Reagovat

bobecek vypadal ze vidi prvniho hada v zivote :)

170
Bazinga
Reagovat

:-D, já se picnu! Milanova intimní chvilka s kamerou a oslíkem mě neskutečně pobavila… “ au,jestli mě tou kamerou kousneš, tak ti ukousnu oko… tak vás všechny pozdravuju au…“ :-D :-D :-D

171
Ája
Reagovat

ještě se vrátím ke včerejšku, pobavil mě Sáry výrok, že nemůže být farmářka, protože jí je 20 :-D, co holka čekala? že ji tam budou ochraňovat jako nejmladší a ona si v klidu propluje až k vítězství? já myslím, že jí tohle jen prospěje :-)

172
Ajda
Reagovat

Motýlku,
hádat se můžeš do roztrhání těla, ale ta atrapa hospodáře má jen pár naučených vět a co potom? :-)

173
Motýlek
Reagovat

Ajdo – no měli se podle mě víc semknout a víc se bránit…, zastat se trochu razantnějc Milana…, ta situace jak tam stáli se mi nelíbila…, bylo to trapné divadlo, které nemělo mít asi konce…. Nevím, zda bych se udržela… Možná bych se aspon provokativně usmívala…. :-D

174
Motýlek
Reagovat

A MIlan je taky slaboch, nemůžu si pomoct…

175
okkvp
Reagovat

Milanovy imtimní chvilky s videokamerou pro rodinku jsou vždycky působivé, dnes jsem řvala smíchy obzvlášť
Moc se mi taky líbí jak v soukromých promluvách většina mluví jinak než jedná v rámci grupy

Ten sklad vypadal docela prázdný – to nám kus neukazují nebo mají ještě někde něco jiného?

176
Anonymní
Reagovat

Zase díl s téměř nulovým dějem. Proč? Ten chlapík s pár frázemi je jen trapná parodie na farmáře. Ovšem Milanova sebehodnocení jsou geniální!!!! Já ho fakt žeru.

177
JanaH
Reagovat

Milanův videojournal je naprosto ženiální! :-))))))

Hospodáře a jeho šílený ochotnický výkon nebudu snad ani komentovat.
Zase všichni věděli,jak argumentovat až s křížkem po funuse.

178
BlondynaZLondyna
Reagovat

Hele, jsem v téhle RS nováček, takže neznám přesně pravidla, ale nemůže se stát, že je ten Milan jen nějakej nastrčenej provokatér ze štábu?
1) zdá se mi, že dost nevěrohodně přehrává (podobně jako šéf farmy ten vztek z kozy).
2) to mi neříkejte, že může bejt někdo TAK strašně blbej od přírody :-O

179
Bazinga
Reagovat

A pak jsem ještě pištěla, když jsem si představila, jak tam běhá ta óbr myš, s trychtýřem kolem krku z víčka a ubitou sklenkou…

jinak tempo toho pořadu je příšerně zdlouhavé

180
okkvp
Reagovat

179 :-))))

181
okkvp
Reagovat

179 – zase se ale Ajde snadno bude psát rekap ;-)

182
Motýlek
Reagovat

To přehrávání je hlavně zbytečné…. Udělali z komára velblouda… Kozu podle mě v pohodě odchytili, to nemůže být žádný problém, šak to není tygr… Je tam celý štáb a plno dalších lidí, tak nechápu proč z toho vytvořili takové umělé drama….
Ledaže by ten Milan opravdu byl nastrčená postavička… Takto se nemůže normální chlap chovat to co tam předvádí…. Nebo je to herec-ochotník… /jestli to ještě existuje…:-D /

183
Frodo
Reagovat

Prý kožu sežere vlk, kde ta farma teda vlastně je??? Nebo se mám začít bát chodit do lesa? Tím mi teda ale farmář rozhodil čakry.

184
Pacička
Reagovat

Tak Sáře se zdá Jana křivá, ale když představovala hospodáři sluhy, řekla Janička, což je pro mne vrchol falešnosti. To, že za sluhy vybrala dva lidi, se kterými se nechtěla dělit o Šárku, taky o něčem svědčí. Myslím, že v duelu Jana porazí Libuši a další duel bude zase Jana se Sárou.
Dnes jsem se konečně dověděla, jak to bylo s útěkem kozy, že u toho nebyl Milan sám ale s Jirkou a Šárkou. Určitě mohli zburcovat ostatní a mladí, zdatní měli kozu pronásledovat. Jirka po dnešku u mne velmi klesl, naopak se mi začíná líbit Mirek, nyní když je bez špatného vlivu Davida, je docela férový.

186
yeey
Reagovat

zdar Motýlku, to sem rad, ze i sem zavitas ;-)

184 no mne prijde, ze oni jsou tam vsichni tak nejak, jak se jim to zrovna hodi…:-)

187
Petra
Reagovat

Teda dneska mě vytáčel statkář, takhle vyvádět a hnát do extrémů kvůli jedné koze … a hlavně ta jeho mluva, to má být statkář ze Žítkové ? kde se mluví moravským nářečím ? No nevěřila sem mu absolutně nic, prostě sehraná herecká etuda … a k tomu špatný herec …

188
Motýlek
Reagovat

yeey – ahojky.. :-) já to tu nemám ještě dočtené, tak jsem jen přilítla, písla, a teď už letím spát! Dobrou noc!

189
yeey
Reagovat

jinak pro ty co nadavate na farmare, my jsme mu tu nasranost jako divaci mozna neverili (pochybuju, ze o ztraceny koze nevedel predem, kdyz to jeste s nima resila Tereza i urcite i stab), ale kazdopadne soutezici mu to sezrali i s navijakem :D

190
yeey
Reagovat

188 mej se, dobrou!

191
anja
Reagovat

kozímu problému věnovali na můj vkus příliš mnoho času, jistěže hospodář věděl předem, že koza je fuč, hlavně, že jim tam hned zkraje rychle předal vajíčka ……. a jakože nemají žádné úkoly? co tam budou celý týden dělat?

192
Frodo
Reagovat

191 – rekreovat se

193
Ája
Reagovat

já si myslím, že štáb vyměkne a úkoly jim dají později i s odměnou, i kdyby poloviční

194
anja
Reagovat

heh odměnu za co? za minus jednu kozu a chromého osla?

nic bych jim nedala… jídlo koneckonců si můžou v chajdě i venku nachytat

195
Scalex
Reagovat

Ono nezadat úkoly může taky rozehrát zajímavé situace. Někdo si řekne „nemáme úkoly, nebudu nic moc dělat“, aktivisti zase řeknou „překvapíme hospodáře, najdeme si vlastní práci a uděláme toho tady hodně… třeba to ocení a donese jídlo“ – a pak budou těm líným vyčítat, že se nezapojují.

196
Ája
Reagovat

194 – já nevím, přišlo mi to až tak moc přehraný, aby se vylekali, že udělali něco strašného až teda štáb povolí a něco přeci jen bude, ale snad se mýlím, jen ať si nemyslí, že tam jsou na dovolený :-))

195 – to mě taky napadlo, že se najdou tací, kteří se budou chtít zavděčit a za ten týden se pokusí zvelebit farmu k nepoznání, aby farmář zjihnul a něco jim z toho káplo :-D…ale pokud nebudou úkoly, tím líp pro Sáru, nebude muset tolik dohlížet a nést odpovědnost za případné nesplnění…

197
Ajda
Reagovat

Dnešní díl už má svůj rekap.

198
Klubko
Reagovat

Ztráta kozy u které je pořizovací cena kolem tisícovky.. mno, aby se ten farmář z toho tam nezvencnul. :P

199
Lenka
Reagovat

Kauza koza ?☺
No, když si představím, že kozenka přeběhla sice horizont, ale pak už mohla proběhnout max. tak minimálním smrčím…. než narazila na první sousední barák… pokud dokonce v prvním pokusu netrkla hlídače RS… ?
Aneb:
a/definitivně zaběhnutou kozu si umím představit třeba u farmy poblíž tajemného hradu v Karpatech, v tomto osídleném kraji těžko…
b/ štáb kozu už dávno má,
c/ ten hraný a silně přiblbloučký cirkus totál zbytečný.

A hospodář Šámal?
Já si teď nevzpomínám, kdeže má tu svou vlastní farmičku (tedy jak by to měl traktůrkem daleko?), ale spíš tipuju, že se naaranžuje a vystajluje v hotýlku, před farmou nasedne na traktůrek … a zbytek znáte ☺

Jen se obávám, že s p. Šámalem měl štáb dost pernou práci – hérec je to dost mizernej (nechci ani vědět, jak dlouho s ním „ekšn zlobímsekvůlikozence“ zkoušeli) ☺

Mmch, taky jsem dost zařvala smíchy u scénky, jak kozenku „nechali vlkům“… vlků kolkolem asi moc nebude.

200
divačka
Reagovat

Tak tentokrát pojedu proti proudu.

Já myslím, že ztráta kozy je v principu špatně. Možná nemá velkou pořizovací cenu. Ale pokud je fakt vlastnictvím hospodáře, tak k ní může mít citovej vztah.

Když si představím, že bych měla stádo koz a svěřila je grupě lidí a jedna by jim utekla, tak bych taky byla naštvaná. Tak nějak principálně. Kdyby tam byl jeden bača, prosím. Nemůže nechat stádo bejt a jít hledat.

Svědčí to o jednom – ty lidi se nechovají jako spolupracující skupina, ale jen každej sám za sebe. To by neměli a myslím, že to ještě pořád nepochopili.

Při výstupu hospodáře měla vystoupit buĎ Sára – jakožto šéfka nebo Milan jakožto viník. Neměli kníkat, měli popsat, co se stalo, co udělali pro nápravu, říct, v čem vidí svojí chybu a jak se z ní poučili. Sářin přístup – já v tom nejedu, to MIlan, mně se to nedotklo (a patrně to tak cítí i ostatní), je naprosto špatný. Někdo udělal chybu- ostatní se mají (spolu s ním) se snažit to napravit a poučit se. U nikoho jsem nic takovýho neviděla.

Jak rychle koza běhá a jakou má výdrž, to nevím. Nevím, jestli je možné ji v lese chytit. Ale tak nějak mám představu, že kdyby ti všichni udělali rojnici, tak ji najdou.

Argument, že kozu sežerou vlci, je samozřejmě blbost.

201
karlos
Reagovat

poustim si to ted zpomalene:
2. a 4. 6 otazka, s. zrejme odposlouchavala milanovo psani
a pak prisla otazka o rajcatech, kde si to chtel milan overit a nezacal psat a sarka, taky, vubec nic, nepsala a kdyz to tam milan nenapadne napsal tak bylo videt, ze to zahlidla a uplne se rozjasnila a okamzite to chtela napsat taky.
Tohle opravdu smrdelo.

202
karlos
Reagovat

a co melo znamenat to odlozeni tabule sarky po tom co moderatorka rekla ze bude nasledovat posledni rozstrelova otazka? Jak vedela ze ma odlozit tu tabuli?
Opravdu to smrdi jako ze nejen opisovala v nekterych pripadech, ale i od stabu vedela co bude nasledovat.

203
okkvp
Reagovat

karlos – třeba se někdy přece jen dočkáme i ncv a budeme moudřejší

Přidat komentář