Panáček v reality show

Farma 9: Kdo vyhraje neuteče, poražený z kola ven

3. Listopad 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma1

Miro je dalším z farmářů, u kterého museli zasahovat zdravotníci. K úrazu došlo při dojení ovce, vrátí se ještě do hry? Nová posila Petra do kolektivu nezapadla. Cítí se odstrčená, nešikovná a nepotřebná. Tuší, že její dny jsou zde sečteny. Týden uplynul a opět je před námi duelové vyřazování. Jak vše dopadne, kdo se vrátí a kdo bude muset balit kufry?

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 620
1
anonymous
Reagovat

První!

Konečně!

2
JanaH
Reagovat

@anonymous: to je mi výhra. Nebojíš se tady? :-D

3
Lady XL
Reagovat

Já třetí… a čekám další vývoj ..

4
anonym
Reagovat

Brambory mám ráda.

5
anonym
Reagovat

https://www.facebook.com/showfarma9/?hc_ref=ARQ1ygj350_sbcgZBpNRPCJc5DlEqiFGHHmU3-N8Dhs0VtKaaEzOABT9iqPgUhyySsU&fref=nf
Kauza dědek a jeho hlava, jestlivá mi někdo nevysvětlí jeho zranění, dvojité, tak už nevím, jestli věřit tomu, že tam maj ovce. Jako o nic nejde, ale mně to vrtá hlavou :-)

6
anonymous
Reagovat

Já mám taky rád brambory. A taky mám rád New Yorskou myš… Ano, New Yorskou myš. Ano, ny myš. Anonymouse :-)

8
JanaH
Reagovat

@anonymous: a já maso! ;-)

9
Slávka
Reagovat

Ako by asi Šimon vyzeral s rozpustenými vlasmi? To ma momentálne zaujíma a trápi najviac :D Trochu treba zmeniť tému :D

10
Lentilka
Reagovat

Do pí……tvora tak to ma teraz totálne Kveta vytočila o tých pravidlách. Eva im dovolí piecť placky v noci a trest dostane Dáša s Mišou a že Eva spí pri farmároch to nevidela ? A za 8 týždňov je tých porušení pravidiel viac než dosť .

11
anonym
Reagovat

Dědko je v záběru. Logické je, že se vrátil. Tož zase nevím, která bije :-

12
JanaH
Reagovat

@Lentilka: ach, že tys zapomněla na masku „aspoň sa tvárim, že to neviem “ ? ;-) Přece by ses nenechala rozhodit nějakým pravidlem. ;-)

13
anonym
Reagovat

Stanko ohodnotil dortu. V podstatě každý prd hodnotí Stanko,natož dortu :-)

14
anonym
Reagovat

Děduško s jizvou, nebo spíš šrámem na palici je zpět. Tak snad zase bude diskuze kritická :-)

15
Lentilka
Reagovat

@JanaH: …žíš…veru zabudla 😥

16
JanaH
Reagovat

Myšáku, dobrá práce! :-DDD
Zbytek nechám BarBoře.

@Lentilka: neboj, máš mě, já mám tebe, budem si to vzájemně připomínat. ;-) Hlavní je být pozitivní až do bezvědomí. :-D

17
anonym
Reagovat

Pavel má lufty z krávy, Peťka medituje.Podle Janky je Šimon silný a robotný chlap a duel dá.

18
BarBora
Reagovat

A ja si tam vypisuje a toť. Sama pre seba😁

Vždy keď je prestávka len rýchlo píšem, na malom tablete rtr vidím, ani nerolujem aby som nestrácala čas. To len na vysvetlenie.

19
anonym
Reagovat

Evka objímačka s netopýrem, ale není si jistá, že úkoly jsou splněné. Bobeš Martinko přijel hodnotit. Oštěpky tam údajně byly od doby, kdy je ukradli baditi, tomu nerozumím už vůbec. Byly použity do úkolu.
Tak snad je nikdo nejedl a přijdou do kompostu.

20
JanaH
Reagovat

@BarBora: my jsem se snažily s Jájou tě nasměrovat. Tak si to přečtou jinde, no.

21
anonym
Reagovat

Martinko, milovník zvířat, nakrojil sejra, hrudku a málem měl orgasmus, prostě paráda.

22
JanaH
Reagovat

Mně se z celého duelu nejvíc líbil šišatý Staníkův úsměv, Evinka bez slz a zduté Ucho absolutně perplex.

23
anonym
Reagovat

Rygol luxus, Evka je spokojená, Martinko taktéž.

24
JanaH
Reagovat

Staník si blbě vybral disciplíny, silák. V hákování měl možná šance rovnocenné se Šimonem, ovšem v přetláčení měl Šimon jasně navrch jak výškou, tak váhou.
Jak vedle napsala BarBora… pýcha předchází pád.
Tak snad se ten dedko vrátil aspoň na týden, aby Staník zase nenapochodoval zpět…

25
anonym
Reagovat

@JanaH: K duelu se dostanu asi zítra, mně je to fuk, jen tady píšu postřehy, když někdo nemá možnost obrazovky. Klidně se na duel podívám i v neděli :-)
Pokud tyhle postřehy někomu vadí, nepíšu, nemám pocit, že bych až tak dělala radost:-) a klidně přenechám druhým tuhle komunikaci.

26
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Ani v hákovaí nemal, Šimon je viditeľné vyšší a ťažší a kľavý nie je. Na tak malom priestore dlhšie ruky urobia svoje a váha tiež.
Rozumovo vôbec Stana nechápem, naozaj za neho uvažovala pýcha.

27
JanaH
Reagovat

Já píšu svoje postřehy po Duelu, který vedle odreportovala BarBora. :-D

28
JanaH
Reagovat

@BarBora: no mně se zdálo, že mohli být nastejno. Ale Šimon se dřív dostal ke kládě, aby se zachytil, a pak už neměl šéfík šanci.

29
anonym
Reagovat

@JanaH: Jasně, v klidu, jen že je to zmatečné, mi je to šumák, já se na to dívám a report nepotřebuju, jen jsem chtěla těm, kteří se nedívají, podat info před duelem, takže se nic neděje :-) Já reportíky nepotřebuju :-) Nejen duel je zajímavý:-)

30
JanaH
Reagovat

Lentilko, byl od Kvetky i „velký človek“! :-D Takže naprostá spokojenost.

31
BarBora
Reagovat

Dnešok si ešte raz pustím, z môjho pohľadu to bol možno aj najzaujímavejší diel, bolo tam toho dosť, ale paradoxne sa potom 5ažšie vypichnú zaujímavosti.
Ale v niečom mal Stano pravdu, Šimonovi som to jeho prekvapenie z víťazstva neverila. on dosť klame „telom“, nezdá sa, ale možno je tam najšikovnejšícm hráčom a jeho podporovatelia možno budú ešte veľmi prekvapení a možno im to ani nedôjde.

32
JanaH
Reagovat

@BarBora: souhlasím a dopadnu stejně, pustím si to znovu. :-))
Šimon, podle mě, nedělá z ničeho vědu a nechová se, jako když jde o život. Možná je to póza, možná takový opravdu je… Ale je mi to sympatičtější, než nabubřelost a ego do nebes Staníka (nebo v propadlišti dějin Kartáče, např.).

33
BarBora
Reagovat

@JanaH: Zvlášť v tomto dieli sa Stano choval neuveriteľné detinsky nabubrelo. Sebavedomie mu nechýbalo ani predtým, ale to podceňovanie Šimona bolo až ťažko uveriteľné, nevychchádzala som z údivu.
Mne Stano až tak nevadilo, bol pracant a tú studničku by určite tak neodfkákol ako Šimon. Jozef určite tiež nie.

34
JanaH
Reagovat

@BarBora: zklamání pak maskoval „ležérním“ úsměvem. Kvetka to ještě rozmazávala plkama, taky tomu nepomohla. :-D A pan dokonalý se ani nerozloučil, nepromluvil ke všem, nechtěl si zadat. Ručičky založené, doširoka postoj, ošíval se… řeč těla nepustí. V dopise oslovil jen své věrné. I to o něm něco vypovídá.

35
Prochor
Reagovat

Výborně. Stano venku- přesně tohle jsem si chtěl přečíst:-))) Konečně se bude dát zase dívat a už se těším na Petru a její hlášky.
Nejvíc mně baví jak se Stano naparoval že se nikoho nebojí a zastrašoval dříve sluhy ať si ho neberou do duelu. A teď vylítnul hned v prvním duelu a ještě na silových disciplínách :-))) Zkrátka „nejsilnější hráč se vrátil“ jak psali někde v Topkách:-)))

36
Lady XL
Reagovat

Děkuji VŠEM zde za všechny reporty, postřehy! Nebojte, já se v tom vyznám. Jelikož to uvidím až v pondělí, tak se fakt těším z každého „pismenka“ z tohoto dílu! Takže – díky všem zde.

37
anonym
Reagovat

Stanko je kluk k pomilování, usměje se, mrskne ušima, pochválí sám sebe, hned budu mít pěknější den. Je si sám sebou neskutečně jistý, o to víc musí pády na tvrdou zem víc bolet :-) Namachrovaný velký nic :-) Možná musí v reálném životě tvrdě poslouchat a na farmě se dostal k moci?

38
anonym
Reagovat

@Prochor: Silák, co se řečí týká, já mu to tak moc a od srdce přeju :-) Děduško je zpět, snad se Stano nevrátí, nemá za koho.
Oknem ho vyhodíš, objeví se ve dveřích.

39
Franz
Reagovat

Pěkně vymetl Šimon v duelu s tím šovinistickým prasetem. Před týdnem dostal Madzik zelenou od všech ostatních farmářů a vůbec se nepoučil. Místo pokory, opět pokračoval ve své nadřazenosti a pýchy. A čtyřprocentní si myslí, že ho Stanoušek napíše za FT. Vždyť byl jen ocásek těch dvou milenců.
Ano, opět je Farma k sledování.

40
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Prebudenie pre neho muselo byť zlē, sám priznal že je pyšný a dať si „ľahké“ disciplíny pre neho neprichádzalo v úvahu, ale on ani nezapochyboval že sa vráti, Šimon ho musel pekne zavádzaťť. Keď zadal Kvetke disciplíny, zapochybovala som, či sa on aj skutočne chce vrátiť, mal minimálnu šancu, ja by som si veru dala disciplíny bez priamej fyzickej konfrontácie, keby som chcela postúpiť. Veď to je práve tá výhoda druhēho duelanta. Ale on sa po návrate celkove choval iracionálne.

41
Svitka
Reagovat

@BarBora: Pokud Šimy doposud klamal tělem, nemám mu to za zlé a je-li to jeho taktika, tak proč ne. Nikomu tím neubližuje, nikoho neshazuje, nezesměšňuje, neponižuje. Další postup v soutěži mu přeju.
K dalším událostem: :.. leží tam v oboře, nožky má nahoře, bojím se, bojím … a umřela slepička nebohá. Na dotaz Kvetky o novinkách ji nezmínili. Asi mají plánované ztráty a toto ani za řeč nestálo. Opravdu?

42
BarBora
Reagovat

@Franz:
Návrat Stana bol jemne povedané čudný, ale pre mňa ako diváčku bolo zaujímavé sledovať ostatných, ako sa opáť o niečo viac odkryli, ale je aj dobré, že Stano vypadol, dej sa posunie zas inam. Tiež ma Maťo prekvapil hláškou v zmysle, že bude FT, nebola som si istá, či som dobre počula, ale asi áno. Jedine, že by tak všetci traja boli z nejakého dôvodu dohodnutí.

43
Eva původní
Reagovat

@Franz: Přesně, vůbec si nevážil toho, že se mohl vrátit a choval se povýšeně, dobře mu tak! Pro mne jeden z nejlepších farmářských duelů a teď si jen přeji, aby dědouš neomarodil, aby ho netrkla koza, neporazila ovce, aby ho netrefil šlak z mladých holek, prostě aby nám tam setrval na věky věků, jen aby se ten arogantní mamlas nevrátil.
Evička ani slzičku neuronila, žádný srdceryvný cirkus se nekonal, a po té prohře další šok, že milka jeho netruchlila jak očekával. Vidina výhry je nenávratně pryč a tak mu za ukápnutí jediné slzičky nestála. Pomsta možná bude a FT se stane Maťo :-)) Byla bych i ráda, skýtá se možnost, že by Euka příští týden odkvapila za svým přítelem, který ji doma dozajista toužebně očekává ??? :-))

44
BarBora
Reagovat

@Svitka:
Ani ja mu to nemám za zlé, je to dlhá hra, on sa ako „menej silný“ šetril. Teraz to už pôjde ťažšie. Ale mne bol oveľa viac v tomto smere sympatický Miro z Farmy 8, on išiel do všetkēho po hlave, tak si predstavujem vįťaza, preto by som to aj teraz viac priala Jozefovi, ale veď uvidíme, nejaký čas to ešte potrvá.

45
BarBora
Reagovat

@Eva původní:
Evka nestraš, na veky vekov? Stačí týždeň. Ale že ho tam nechali po májazde čiernohlavej rozkošnice samého, bolo naozaj na počudovanie.

46
Slávka
Reagovat

@BarBora: Mne je Šimon sympatický ak si občas pozriem farmu tak len kvôli Šimonovi a včera som výnimočne pozerala celé keď šiel do duelu. On je pre mňa taký adept na výhru akým bol Miro i keď kvôli Mirovi som bola ochotná pozerať každú jednú časť so zatajeným dychom. Jožino je tiež v pohode len žial ničím nezaujímavý a nemá svoj názor. Robiť vie to sa musí uznať, ale čaká nás prekvapeníčko ako som už predtým spomínala. Niekdo na tejto diskusii a nebudem menovať kto to je sa tu bude riadne rozčulovať. Tlak pôjde vysoko :D

47
Kara
Reagovat

Mne Jožo teď dost zklamal. To, že se začal poslední dobu přiklánět k silnělší skupince bych si vysvětlovala tím, že byl s nimi víc díky rozděleným úkolům. Sluhové jsou dost daleko od koliby, kde se poslední doubou nejvíc dělalo. A tak stačilo málo, aby ho Evka několikrát pochválila a Stano s ním dal řeč a Jožo byl lapen.
Je lehce ovlivnitelný a to, jak ve stodole při probírání vztahu Evky a Stana se snažil jim vyrovnat a vystrčil tam ten svůj vztah s Dášou mně přišlo dost trapné. A bylo vidět že i Dáša z toho nebyla nadšená.

48
INA
Reagovat

Krásný den! Konečně zvítězilo dobro nad zlem a skromnost nad arogancí!!! Eva nepustila ani slzičku???!!! Před i po duelu měly ženy salon krásy. Blondýnky byly blonďatější ,jen Anka ne. Jana byla po duelu perfektně nalíčená, na hlavě dokonalý drdol. Slušelo jí to! Dědulo se vrací a bude zase veselo!

49
Lentilka
Reagovat

@JanaH: .. áno, áno bol a dovolila si aj povedať , že sa najviac namakal …

50
Prochor
Reagovat

@BarBora: Tahle řada by si zasloužila jako vítězku Péťu. Když legrace tak legrace:-))

51
BarBora
Reagovat

@Slávka: @Slávka:
Jozef nie je príliš zaujímavý hráč, ale má svoju hlavu a mal ju od začiatku, v tom nesúhlasím. Na Šimonovi sa dá viac pobaviť a mne tiež nie je proti srsti, v pohode. Ale ak je niekto z nich dvoch ovplyvniteľný, tak skôr Šimon.

52
anonym
Reagovat

Dědovi by měli dát přilbu, neprůstřelnou vestu a hlavně ho nepouštět ke zvířatům, ani ke slepicím, všichni do jednoho by ho měli chránit a pomáhat mu, nebo se křečík vrátí :-)

54
Prochor
Reagovat

@anonym: Funésovi by se nelíbilo že dědula kope do oveček. Do oveček se nekope dědo !

55
anonym
Reagovat

@Prochor: Dědko už kopat nebude, snad mu došlo, že kopat umí i ovečka.
Hlavně aby se mu nic nestalo a nevyměnili ho za křečíka, dědko nevypadá stabilně, kdykoli sebou může pleštit, stačí kravinec a už jede.

56
Wally
Reagovat

Stani mi nevadil, až do jeho návratu tento týden. Takže za mě výsledek duelu výborný. Jestli ale zas bude FT ta odbarvená carevna, tak potěš koště.
Nedivím se Janě, že po návratu nadávala na bordel v kuchyni. Tak uklizenou kuchyň, navařeno, kytka na stole měli vždy jen oni dva se Šimonem.

57
Wally
Reagovat

@anonym: Tam by se teď měli opatrovat všichni. : DD Snad si to uvědomí, že by se jim zas Stano vrátil.

58
Fixa
Reagovat

Okolí sice nechápalo, ale ještě o půl noci začala oslava. Skoro 8 týdnů jsem se trápila s arogantním, potroublým Mázdíkem a konečně na něho došlo, ten byl do RS vybrán určitě proto, aby nás všechny štval. Chci věřit,že se soutěžící brzy zbaví kojné Evy. Nikdo mně nevymluví, že jde vypočítavou zlatokopku, která vyniká jen v poroučení. Jen ať se vrátí filosof Mira, aby se nemohl vrátit filištín Stano.

59
Jája
Reagovat

Uf, tak kdo se vrátí na farmu?
https://www.youtube.com/watch?v=1IdwXFK6W8s

60
anonym
Reagovat

@Wally: jsem se zasmála, svatá pravda :-D

61
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Ále no, to by už bola príliš veľká sranda… Petra je super spestrenie, aj sa snaží, ale jej vįťazstvo by Farmu pochovalo úplne.
Ale Martin ju má rád, som si vçera všimla.

62
Kara
Reagovat

@Jája: Jen ať vydrží ve zdraví celý týden on i všichni ostatní. Pořád jsou ještě do dalšího duelu v ohrožení, že se Stano s vítězným úsměvem objeví někde z poza buka a zase bude na koni :D

63
Wally
Reagovat

Zajímavý názor na FB. Stano ve finále dostane mimořádnou odměnu za největšího pracanta farmy. Ani bych se tomu nedivila.

64
anonym
Reagovat

@BarBora: nějak je mi jedno, kdo tuhle farmu vyhraje, fanouška nemám, ale kdyby to byla Petra je to menší zlo než Anka, které nějak nevěřím. Ale je to jen můj názor, v podstatě je mi to fuk. Nikdo výrazný tam není. Ani ten Jožko, kterému jsem z počátku přála.
Kecám, jen aby nevyhrála Evka, Zviditelnila se, v pohodě, ale výhra mi u ní naprosto nesedí.

65
Wendelínka
Reagovat

@Wally: Ještě by měl dostat taky cenu za největšího blbce farmy, protože si myslel, jak všechno řídí, hlavně Evku. Ale zatím ho Eva vmanipulovávala tam, kde ho chtěla mít – ochránce Evičky, pomocník Evičky, zastánce Evičky, protože přece Evička je taková něžná, nemohoucí květinka! Evička vytlačila pár slziček, někdy potoky a Stano dostal ramenan a cítil se jak king. A zatím si Evička hraje svoji hru a na svou stranu vmanipulovává další dva kohoutky. Doufám, že jí to nevyjde, že Jožku zpacifikuje Daša a ten druhý se začíná bavit s Peťkou. :-)))))

66
Jája
Reagovat

Velkou radost z ponížení a odchodu Pingla mi kazí jen jedna věc. Zdravotní stav Děduly. On je tvrdohlavý jak beran, nepřizná slabost a podle vyšetření zdravotníka a Dědulovy odpovědi má dlouhodobě neléčený vysoký tlak, což by odpovídalo i jeho pospávání během dne. Pokud bude dostávat namáhavou práci, příp. se řádně vytočí tak hrozí, že s ním šlehne a výsledek? Pingl je zpět. :(((

67
Kara
Reagovat

@Wendelínka: Taky mne napadlo, že pokud se Stano už opravdu nevrátí, tak ho lehce ovlivnitelný Jožko nahradí a Evku bude alespoň utěšovat a makat v její prospěch.

68
BarBora
Reagovat

@anonym:
Žiaľ, v tejto Farme nie je osobnosť, ktorá by nadchla. Ale Jožo maká a menej kecá, tak najviac to zatiaľ prajem jemu, ale či sa vôbec dostane do poslednej štvorky… Eva sotva, možno Paľo, Šimon, Jana a možno prekľučkuje Miša, tá má niekedy privádza v úžas….,

69
Wally
Reagovat

@BarBora: Aby se tam nedostala taky stará Auxová. Mladá tam tutově není, ale matka by být mohla. Pokud nebude služka, tak si ji do duelu asi holky nevezmou, ty se budou chtít vybít mezi sebou.

70
Lentilka
Reagovat

Ale na to ,že dedulo mal ťažký úraz mala prísť preň sanitka a nie ho odvážali na
akejsi bugine.To už mohol prísť Martin s traktorom .

Čo to si ten Šimon dovolil – Farmára týždňa vziať do duelu ?

72
Kara
Reagovat

@Lentilka: Děda zůstal zraněný sám na salaši. Tam sanitka asi nevyjede, tak ho museli svézt nějak dole. Asi to ale pro něj pohodlné nebylo.

73
Prochor
Reagovat

@BarBora: Vidím v TOP 4 Janu a Šimona, které si ostatní nebudou chtít brát do duelů. Další by mohla být Miška, která ale rapidně ztrácí moje sympatie pro své přebíhání od jednoho k druhému. Stano jí vypadl tak komu se bude cpát do ř… teď? Čtvrtý by mohl být Josef, který má možná tichou podporu štábu. Kvetka nezakrývala svoje sympatie k Jožkovi. Problém je, že Jožka je fyzicky slabý a možná se místo něj do TOP 4 dostane některý ze zbylých mužů.

74
Aža
Reagovat

Poslední duel byl zajímavý na koukání a pro mnohé nafoukané kohoutky i poučný.
Kdyby Stano nebyl zahleděný jen do sebe, měl čas na to, sledovat své soupeře.
Točil se kolem Evy a kolem kamery, aby byl dostatečně vidět-
Neviděl jak Šimon pracuje, naopak ho pomlouval.

75
Aža
Reagovat

Dokončení – předešlé mi odnesl překlep…..))))
O Stanovi ještě hodně uslyšíme, a bude asi hodně nepříjemný.
Až se vrátí všichni farmáři, bude si brát určitě rozhodující slovo při určení výherce.
(vzpomínám na Zuzanu, jak škodila Mírovi a co Jano…)

76
anonym
Reagovat

@Aža: Pro jedny krásné rty neviděl ostatní :-)

77
Fixa
Reagovat

@Aža: Souhlasím s tebou. Stano bude velmi nepříjemný. Ještě dá o sobě vědět.

78
Wally
Reagovat

@Kara: Tam musí být normální přístup. I to dříví jim tam Martin dovezl a pochybuju, že štáb tam šlape po svých. Vezli ho malým John Deerem – reklama? Dříve býval sponzorem Farmy.

@Aža: Třeba právě s tím počítají Miška a Jozef. Protože jinak ten Jozefův veletoč nechápu.

79
Kara
Reagovat

@Wally: Možné to je, ale jen jestli ta cesta je vhodná i pro sanitku.
Beru to jen podle zkušeností od nás, kde do jednoho údolí, kde je spousta chat i pár starousedlíků sanitka v poslední době nedorazí, přezto, že je tam cesta zpevněná a všichni majitelé tam jezdí osobními vozy. Lesního dělníka, těžce zraněného museli dopravit na hlavní cestu traktorem, kde čekala sanita. Nepochopitelné, ale je to tak.

80
Slavka
Reagovat

Ja vidim vo finalovej stvorici Simona, Jozefa, Janu a Misu. Som zvedava ci mi moj tip vyjde 😂 Ako to uz niekto spominal Simona si nikdo do duelu uz neodvazi zobrat, Misa je potvora, Jozo bude mat mozno stastie a nejako sa tam prekluckuje a Jana je dost silna zena.

81
Slavka
Reagovat

@Wally: Johna Deera pouzivali v nejakej z prvych Fariem, potom dlhu dobu to bola SUPA.

82
Wally
Reagovat

@Kara: Je pravda, že sanita tam nyní nebyla. Vždy je odváželi tereňákem.
@Slavka: Já vím, jezdila tam v něm Květa. :DD

83
Aža
Reagovat

skromný dotaz na ty co brázdí Fb – s jakým ohlasem je na Slovensku přijata na Farmu Petra?
Snad se tam nad ni nedívají jen po shlédnutí maniaček jako na hloupou husu.

Ono v těch nákupních hysterkách bylo Petře dost ublíženo. Ostatní fiflenky, jí nedaly ani možnost byt svá. I scénář jí tlačil do role české hlupani.
Přitom jedna byla vyumělkovaná víc než druhá.
Tak a to jsem už chtěla napsat dlouho……:)))))

84
Wally
Reagovat

@Aža: Bych řekla, že vše je v tomto duchu a nejvíc to o ní vypovídá:

Saska Grygarova Kirchknopf Ona je svojská , snaziva aj pracuje .Také polepetko 😁

Po smršti negativních komentářů z prvních dnů to je teď naopak a skoro vše je pozitivní.

85
Aža
Reagovat

@Wally: Moc děkuji, že jsi věnovala čas odpovědi.
Petra je takové sluníčko, které svítí, ale jeho sílu oceníš až když je okolí ve stínu.

Je dobře, že je na farmě ještě hodně lidí, kdyby byla menší skupinka, už si jeden druhému jdou po krku..( slyší už cinkat penízky).
Já už budu fandit jen jednomu až do konce a to Šimonovi.
Stále čekám, kdy Martin doveze na zkrášlení farmy květiny. Minule to byla ostuda, jak s nimi zacházeli. Nyní tam mají Šimona, který je květinář a NIC.

86
Slávka
Reagovat

@Aža: Slováci ju vnímajú pozitívne. Väčšinou o nej píšu že je zlatá, nie je falošná, svojská, snaží sa. Pár negatívnych, ale tých je naozaj máááálo.

87
Wally
Reagovat

@Aža: V září by jim kytky byly už na nic.

Ale letos nedělali ani věnce na Dušičky na prodej jako každý rok. Markíza asi netušila, kdy Farmu nasadí tak nemohli předtáčet všechny výročí a svátky. To asi nebude ani Mikuláš.
.

88
Lentilka
Reagovat

Dievčatá a ani slovka o Ankinom výtvore alias torte. Horšie to už ani dopadnúť nemohlo . Či ? Lebo ja si predstavujem pod slovom torta určite niečo iné . Veď Miška je taká kreatívna tak sa toho mohla ujať . Za mňa niula bodov.

89
Johana
Reagovat

@Lentilka: já se musela smát, když ten výtvor Martin nazval ,,súsyrie“…po vzoru súsošie. Nabízela se dělat dort i Dáša, měla na to už i nachystanou formu, ale FT rozhodla jinak. Nejstarší Anka je nejšikovnější, nejzkušenější, všechno ví, všemu rozumí, akorát výsledný produkt je většinou zmetek.

90
Jája
Reagovat

@Johana: Hlavně, že tam měla postavičku Pingla. :D
Zlaté ručičky hospodské Lucie z 8. :))

91
Keliška
Reagovat

Tak jsem konečně dokoukala vše z Farmy. Ó jak jsem ráda, že ten sebestřednej pandrhola vyfičel :-) Zarazila mě jedna věc: Miška tam v rozhovoru řekla, ohledně Šimona, že ho viděla v duelu. Kdy by ho mohla vidět? Když ona přišla na farmu, tak to v telece ještě vidět nemohla, ne ? Nebo se pletu? Jinak, je mi líto, že jsem se prala za dědulu, se pěkně vybarvil..a nejde jen o Petru. Ale dokonce si myslím, že je z té koliby vyhodil a pak si u ochranky stěžoval, jak se na něj vybodli…

92
Wally
Reagovat

@Keliška: Na Farmě. :DD
Přišli, když byl sluha a šel do duelu s Jaroslavem.

93
K
Reagovat

92-Wally – děkuju :-) Jsem už paranoidní z Borisů :-) To mi uniklo :-)

94
Keliška
Reagovat

93- jsem já..se mi to nějak špatně napsalo..

95
Aža
Reagovat

@Keliška: Tak to jsme dvě, které jsme z děduly zklamané. Nejlepší ale je, jak ho vítají po návratu..( v ukázce) jako kouzelného dědečka.
Jen at se tam ještě chvíli ohřeje, aby nenastoupil Stano.
Jsem zvědavá co vymyslí k jeho odchodu, do Duelu ho snad ani nepustí. Máme s ním tedy o zábavu postaráno na pár dalších dn
í@Wally: doufám, že do Mikuláše už bude po farmě.
Musím už začít myslet na Vánoce a uklízet……:))))))))

96
BarBora
Reagovat

Pre Janu už nie je top Jozef a Dášá, už je to Šimon, pre Dášu je top Miša a Jozef kvôli sprostej Jane dával mužský duel, jeho chránenkyňa najlepšie kamaráti s Mišou ktorü neznáša… on dá za FT Dášu, ktorá na neho kašle a dá za slúžku Lenku, nie Mišu
Čakám, kedy sa Jozef spamātá, toto nie je cesta k vįťazstvu.

Som len zvedavá, či Stano naozaj dá za FT Maťa.

97
moai
Reagovat

Nezáviďte individualitám. Viz stanko. Ano namyšlený byl, ale měl na to

98
Fixa
Reagovat

@moai: To tedy neměl, kdyby ano, nevypadl by.

99
Prochor
Reagovat

@moai: Lidem je Stano k smíchu než že by mu záviděli. Nevím, kdo by chtěl být v jeho kůži teď, když se ukázal jako namyšlený pitomec a slabá osobnost:-)))

100
Jája
Reagovat

Proč vybírají pořád stejné typy lidí? Vždyť to už je jak obehraná deska. Pingl – Hujer – blázen házející sekerou – další co se sebepoškozoval a plival do jídla (švagr Plačkové?)… Více či méně nafouknuté barbíny, více či méně praštěné lolitky … A nesmí chybět tzv. 4% menšina, i když menšina – zapnu televizi a čumí jich na mně 80%.

101
sida
Reagovat

@moai : Každý z účastníků Farmy má nějakého svého fanouška. Možná jsem se přehlédla, ale nevzpomínám si na jediného člověka tady z příspěvků, který by o něm psal pochvalně. Takže to asi o něčem vypovídá. Žvanit – to jo. To teda uměl. ( Doufám, že si doma počte a svitne mu – “ jak to , že jsem takový pracant a charakterní a zásadový člověk a přesto mě nikdo nemá rád ? „

102
Prochor
Reagovat

@sida: Taky jsem si říkal, že Šimon pro něj udělal něco prospěšného. Možná že se Stano trochu posune k dospělosti a přestane se vytahovat jako malý kluk. Pak ho lidi začnou brát vážně. Třeba Petra si taky ponechala infantilní prvky chování – bezprostřednost a nezáludnost (ale tím bohužel zranitelnost ve světě dospělých). Ale tím je mi Petra sympatická. Snaží se dělat pro lidi kolem sebe to nejlepší aby jí vzali mezi sebe. Jenže ti se jí jenom vysmívají nebo si z ní udělají boxovací pytel aby si masírovali svoje ego.

103
Johana
Reagovat

Dědka jsem začala podezřívat z nerudnosti hned první den, když Peťu poučoval, jak vařit čaj. Můžu říct, že předčil všechno negativní, co jsem od něho čekala. Nebaví mě, nemá ani kousek nadhledu, chápavosti a smyslu humoru. Vyžaduje značný respekt od druhých, ale ten se nedá vynutit. Dnešní šedesátnici jsou udržovaní, plní síly a pokud dědek vyžaduje ohledy kvůli věku, nemá tam co dělat. Chvíli jsem si myslela, že to je jeho herecká role, ale on je tak protivný od přírody.

104
anonym
Reagovat

Kus sebevědomého, silného, chytrého, krásného chlapa :-D
http://farma.markiza.sk/aktualne/1892969_stanov-rozluckovy-zlepsovak-tak-toto-teda-nevyslo

105
anonym
Reagovat

@Johana: Kupodivu děduška vítali vřele, ani bych se nedivila, kdyby ho v kolibě „zapomněli“ a mají výčitky. Pro s nimi nešel společně na farmu a zůstal tam.
Děduško je předčasně zestárlý a rejpavý, alespoň tak ho vidím já. Miška si povídání s ním zase pochvalovala.

106
Aža
Reagovat

@moai: Při hodnocení Stana tedy budu spravedlivá,
pro ty ,kteří ho mají rádi-y-
Klady . …byl silný, na pílení a štípání dřeva byl šikovný,
uměl pracovat s kovem a pro všechny ukoval zvonky,
uměl používat rozum a hlavu v pravou chvíli.
své sebevědomí udržoval na dostatečné výši…
Zápory ,, od počátku farmy se práci vyhýbal, (není to lež) sám to řekl do kamery
zvonky přes pokyn farmáře úmyslně dělal sám, práce venku mu stála.
rozumu měl na rozdávání, v pravou chvíli, konal pikle a ovlivnil pro sebe a Evu
volbu sluhů……Martina používal jako rukojmí …..
Takže, není líný ani hloupý. Možná, že opravdu hodně pracoval, ale kamery ho
v té době zrovna nesledovaly……

Jsem zvědavá, zda se nyní kamery budou víc věnovat Šímovi, ten je dosud v pozadí
řežie, dali mu nálepku — ten černý vzadu, ale už začal vystrkovat bradu.

107
BarBora
Reagovat

Mne vyhovovala Stanova pracovitosť a priamosť, po návrate sa zaçal chováť deštrukčne. Duel si priam vypýtal.

108
BarBora
Reagovat

@Aža:
Neblbni, Stano sa práci vyhýbal?

109
anonym
Reagovat

@BarBora: Stano si práci vybíral.

110
Fixa
Reagovat

@moai: Individualista je člověk který se nezapojuje do žádného společenského celku, je samotář, jde o svéráznou osobnost.
Stano takový není, je to sobecký samorost a svoji důležitost podmiňuje jen vulgárními projevy.
Z mého pohledu vytvářel s Evou na Farmě jen atmosféru strachu.

111
BarBora
Reagovat

@anonym:
Hej….drevo, alebo …..drevo, prípadne zvonce,..
Veď mu už dajte pokoj, inak sa vráti

112
Prochor
Reagovat

@BarBora: To je správné. Není na něm nic zajímavého. Brzy se na něj zapomene jako na toho šášulu Kartáče.

113
Jája
Reagovat

Názor na Pingla Fb:
Linda Monesová Milka Horská ok, ja som ho vystihla ako hraca na farme a v tom je vyborny, a povedala som, ze ako clovek je mi nesympaticky….Je to mozno preto, ze som povedzme mala moznost hovorit s clovekom, co tam bol………A hadam to bolo dramaturgickym zamerom, ze ani jeden krat sa neobjavil jediny jeho vulgarny zachvat typu: chod do pi….si pre mna menej ako to kravske ho……mozem ta tak je……a aj Evicke, milovanej nakladal……co ti je……jasne som ti povedal, co mas zrobit a co mas v tej hlave nasr……..celu farmu nadaval a hresil jak pohan, a bol nesmierne agresivny……tak taky clovek, i ked chapem extremne vypatu situaciu, mi sympaticky nie je a nemoze byt…….je to arogantny, vulgarny bulo, ale v ramci tejto HRY, prefikany, pracovity, sikovny a nesmierne manipulativny a dokaze ovladat ludi, aby robili, co on chce a potrebuje………v tejto hre je vynimocny, priam sympaticky, priam som mala pocit, ze nad vsetkym ma dohlad, prehlad a vsetko riadi tak, ako potrebuje, aj ked tam nie je…..ale ako clovek, realny, je pre mna nula…..brr, …… ale jeho kvality v tejto HRE su nespochybnitelne…..

114
BarBora
Reagovat

@Jája:
Vulgarizmy oni vypípavali, preto sme to nepočuli. My ich môžeme hodnotiť naozaj len z toho, čo nám ukážu. Ale zdá sa, že po návrate nejako zblbol, veď predtým aj Anka za neho pustila slzu. Na reći ja až tak veľmi nedám, aj skutočnosť sa dá všelijako interpretovať, zovšeobecniť, zveličiiť a tak podobne, tým nechcem povedať, že to tak nemohlo byť. O jeho pracovitosti zapochyboval len Paľo, vraj robil len zvonce, ćo bola blbosť, hlavne, že on utekal pred kravou.

115
Aža
Reagovat

@BarBora: No, neříkám, že neuměl tvrdě pracovat, to zase ano. Ale až po návratu.
Jen si vzpomen jak do kamery měl kulišácká očíčka a tvrdil, že ho bolí ruce, má zánět karpálů atd. Sám do kamery naznačoval, že to není tak zlé, ale on se do práce nehrne.
Kolik lidí mu věřilo při odchodu, že je opravdu nemocný a najednou přišlo vzkříšení a vrátil se pomalu Bruce Wiliss.
@Jája: ano, krásný poslech rozhovoru …píp píp píííp. A to jsme neslyšeli vše, Ivka v Anka si dovolily stěžovat… Ale Evka prála, že je to normální….

116
Jája
Reagovat

@BarBora: Paní Monesová měla na mysli jeho skutečné slovní průjmy, nikoliv těch pár pípanců co nám naservírovala televize.
No čo už, išiel do dža veď ruky má zdravé. :DD
Jen tak mmch co má pracovitost společného s Pinglem a se strachem ze zvířete většího než almara?

117
Jája
Reagovat

@Aža: Než jsem to jednou rukou naklepala, už jsi byla předemnou. Takže se omlouvám, že se skoro opakuji po tobě. :)

118
anonym
Reagovat

Zázračné vyléčení jeho ručiček by mělo oběhnout svět, 14 dní po silných bolestech a on si dá přetahování lanem, buď je hrdina, nebo lhář.
Že byl vulgární a to ke všem věřím, taky si myslím, že z něho slabší jedinci měli strach, nebo obavy. Každý nesnese řvaní a nadávky bez následků.
Dohaduju se, že Šimon z něho strach neměl a nebyl mu k ruce, proto ta nevraživost ze strany křečíka. O to víc si narazil, když prohrál se Šimonem.

119
Aža
Reagovat

@BarBora: Ano po návratu přišel už s novou taktikou.
Zřejmě si už něco nakoukal v TV a došel k dojmu, že na farmě je nízkofrekvenční skupina lidí, které si otočí kolem prstu a lehce dosahne výhry.
Neříkám, že jsem ho viděla jen záporně, chtěla jsem ho dřív i pochopit…… není přece na mejdanu s přáteli, musí zabojovat.
Nakonec už tam byly i horší osůbky, zdaleka se tolik nenadřely a tak si počkáme, jak se ještě vybarví při společné sešlosti na konci Farmy.

120
JanaH
Reagovat

Tak jsem si představila, jak by bylo krásné, kdyby se jednou Kvetka vykašlala na naučené/nařízené věty typu „si velký človek… smekám pred tebou“ a pod., které s vážnou tváří pronáší ke kontroverzním postavičkám jako např. Jánošík, Filkor, Hujer nebo Staník a kdyby z ní namísto „ty si sa na Farme namakal“ spontánně vyjelo „ty si sa na Farme zhovadil“… :-D

121
BarBora
Reagovat

@Aža:
Vidíš, a to je to zovšeobecnenie… Od zaćiatku drel ako mula, mali tam vtedy najťažšie úlohy s drevom a potom, keď raz reagoval, že keď sa na niektorých berie stále ohľad, chce ho aj on, myslím, že bol vtedy zvolený za sluhu a začali tie bolesti v ruke. Hej, povedal to tak vychytralo, bavil sa na tom, mal to podať inak, aj by sa to inak bralo, lenže on tie ruky stále zľahčoval, Určite sa tam dva mesiace nehral na chudáčika slabého, čo ťažké nevládze, aby sa potom v dueli úplne smiešne čudoval, ako je možné, že vyhral…

122
Aža
Reagovat

@anonym: Mně se líbí, jak se nakonec ujala moje přezdívka pro Stana.
Od počátku jeho naducané tváře mi toto zvířátko připomínal. Jenže jak stále dokola čtu a vyprávím pohádky o Krtečkovi mým dětičkám, tak jsem napsala krtek.
Jana H mě udělala radost a opravila mě na křečka ….. tak se přezdívka dostala do oběhu

Ano, Šimon s přehledem zvítězil, což Stano nečekal, vždyt si ani věci nevzal do chatky a balil až při odchodu. Život na farmě jde dál, příjde čas na příběhy lidí, kteří by jinak
vedle Stana stáli mimo zájem.

.

123
Aža
Reagovat

@BarBora: Vyhlašuji klid zbraní…..:))))))

124
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Stana by som k Hujerovii a Filkorovi určite neprirovnávala a s Jankom mali spoločnú pracovitosť, ale Stano mal vlastnú hlavu, bol vodca, Janko bol dosť ovplyvniteľný ale mala som ho rada, aj keď tiež vedel brnkať na nervy.

125
JanaH
Reagovat

@BarBora: že Staník dřel jako mula bych neřekla, že se dva měsíce flákal taky ne. On se uměl vynajít a vybrat si, co mu vyhovuje. A taky si uměl odpočinout.
Mně byl hlavně nesympatický z důvodů velkohubosti a zbytnělého ega, pohrdání spoluhráči a proto, že kolem sebe záměrně šířil atmosféru nepostradatelnosti a strachu.
To všecko je dnes k smíchu, vzhledem k výsledku duelu. I kdyby se nakrásně vrátil podruhé, to fiasko mu už nikdo neodpáře.

126
anonym
Reagovat

@BarBora: Dřeli i ostatní, i ženské. On sám by toho tolik na farmě nezmohl. A opět musím napsat, že tak rychlé uzdravení karpálů jsem neviděla a že se lidi snaží, aby se vyhnuli operaci a nevyhnou a hle, ono to jde.
Jsem ráda, že prohrál s člověkem, kterého neustále snižoval, nic neumí, nepracuje, není silný, jen já já já a dojájoval. Tohle takovým machrům přeju, třeba se uklidní a bude mít k lidem jiný přístup, slušnější.
Jeho obdivovatel Maťo, zářný příklad toho, jak se slabší na povel chytne silnějšího a dělá mu ocas. Bohužel, i Jožko se nechal ovládat. Připadal si na stejné lodi, Stano a Eva, on a Dáška :-)))

127
JanaH
Reagovat

@BarBora: tak si dosaď jména dle vlastního výběru. :-)
To byly figury, které mě v ten moment vytanuly.
O jména ani tak nejde, jde o tu představu… :-D

128
BarBora
Reagovat

@Aža:
No, zhodnúť sa môžeme na tom, že za vypadnutie si môže Stano predovšetkým sám a že takto bude viac času na ostatných.

129
Jája
Reagovat

@anonym: K poslední větě: na houpačce „Ale veď on je trpezlivý on si počká“ :DDD Ten tlačí na pilu :DDD

130
JanaH
Reagovat

Zdutému Uchu dal Staník pocit rovnocennosti. Přitom s Evinkou potřebovali Ucho jen a prostě jako hlas.
Venku by si takový alfa samec, za jakého se pingl má, neopřel o Ucho ani kolo. Zrovna tak by si venku neopřela kolo Evinka o Pingla. To je to „kamarádství“ na život a na smrt na Farmě.

K Jozífkovi asi tolik: Jožin je obyčejný pracovitý chlap, intriky a pikle mu nejsou vlastní. Já věřím, že Pinglovo piklení šlo mimo něj, on viděl hlavně to, že Staník i přes svoje různé excesy přece jen udělal víc než jiní.

131
JanaH
Reagovat

@Jája: dobrá. K charakteristice Jožina přidávám naivní. :-D

132
anonym
Reagovat

Joži je mi trochu líto. Na farmě se zakouká do ženské, která o něj nestojí. Je to pech :-) A ještě o tom podává hlášení, kdyby mlčel, udělal by líp.

133
BarBora
Reagovat

@anonym:
Ale veď ja ani nehovorím, že makal sám, a tak ako ostatní, si aj odpočinúť vedel, aj musel, ale okolo ostatných je ticho a bez neho by si väčšina inak musela máknuť. Ja by som jeho prínos určite nebagatelizovala, ako sa to niekde zvykne, len pre nesympatie k nemu.

134
Lentilka
Reagovat

Ja by som povedala že za vypadnutie Stana je zodpovedná v prvom rade Lena To bolo jej zbožné prianie aby dala Šimona za sluhu a Eva jej vyhovela lebo ju dala za FT . Len sa prerátali mysleli si že zoberie Maťa. Taktika nevyšla.

A o tom vyjadrovaní ( vulgárne) on sám povedal že je tak zvyknutý sa vyjadrovať aj v práci,medzi kamarátmi a komu sa nepáči nech nepočúva .Toto nie je inteligencia ,tomu sa hovorí samoľúbosť.

135
JanaH
Reagovat

@Lentilka: souhlasím, že Štěkna tahala za nitky v pozadí. Partě hic by se spíš hodil odchod Jany, ale kdyby vypadl Šíma by taky nevadilo. Každopádně měl vypadnout silný spoluhráč. Že to ale bude Staník v plánu nebylo. ;-)

136
anonym
Reagovat

@BarBora: Každopádně byl přínosem pro farmu, o kom bychom psali?

137
Kara
Reagovat

Tak si vás dočítám a nedá mně přidat i svůj názor na Stana. Už jsem před několika týdny ho psala a nezměnil se mně.
Já vidím stále Stana jako Tomiho Mayera. Dělal, stejně jako ostatní, ale hlavně svou práci dokázal prodat. Řečma. Těch řečí, kdy shazoval práci druhých a vyzdvihoval svou bylo až až.
A ono to pak dělá dojem, že je on ten nejpracovitější a bez něj že by se nic neudělalo.
Jenže dělají i jiní, jen u toho a o tom pořád nemluví a my je tolik nevnímáme.
Třeba Jožo podle mne té práce udělal víc, jen je potichu a nevnímáme ho pak.
Třeba teď stavil ty 2 seníky sám, bez pomocníků a ani by jsme si toho skoro nevšimli. Dělá, nemluví a kamera ho skoro nezaírá.
Stano když před svým odchodem stavil ten příbytek, nevím už na co to bylo, tak jich u toho bylo víc. Ale těch řečí kolem toho bylo plno a kamera samozřejmě toto zabere.
Stano je hlučný a nedá se přehlédnout. Ti, kteří dělají a jsou u toho potichu zaniknou. Je třeba nejen poslouchat, ale i víc pozorovat ty, co se tak neumí prosadit křikem.

138
BarBora
Reagovat

@Jája:
Reagovala som na tie bodky, pi…, ho… a podobne. Možno to myslela inak, ale tie slovné hnačky nám sprostredkovala Iva, takže sa sa tomu až tak nevyhli. Je možné, že najvulgárnejší bol Stano, ale vulgarity je tam aj bez neho dosť.
Tá krava priamo samozrejme nesúvisela, niekedy ujde myšlienka, taký oblúk, možno to, že mal silné reči, ale pred kravou, ktorú aj Maťo dojí, utekal.

139
anonym
Reagovat

Je pravda, že Pavel před krávou utekl, taky je pravda, že Stano utekl před slepicema a to se nechci posmívat nějaké fóbii, ale tak to je.

140
Aža
Reagovat

@Kara: Myslím, že bylo vidět u těch seníků s Jožkou nějakou ženu, která mu pomáhala a „radila!,,)))) Ale tak už to tam chodí, že ženy se přidají k práci a pomohou, donesou a pod.
Podle mne se tam klube už delší dobu podobná svérázná postavička, jakou byl Miro v F8. Jen byl v pozadí vedle Stana.
Já tak vidím Šimona. Často je vidět v obraze mimo hlavní záběr jak někde pracuje, jen režie mu vystřihne nejraději kuchyn.
Nemyslím zkušenost pracovní, ale určitě je povedená postavička, má dobré vtípky.
Jenže Stano byl sakra jadrný a to děj farmy opepří.
Já už jsem vyčerpala psaní o Stanovi a už mě to nebaví, budu se dívat po dalších, jsou také zajímaví.

141
BarBora
Reagovat

@Kara:
Ćo sa týka Jožka, to je pravda, maká a nekecá, to som pred pár hodinami sama písala. Ale ostatní?
Treba si to pustiť znovu, koľko rečí o robote, únave…
Prístrešok pre kravy robil Stano s Maťom, ale to bola iná stavba ako urobiť senníky s vetvami, tie sa dali urobiť bez pomoci, Stanovi vtedy okrem Maťa nepomáhal nikto. Ale tým nechcem zhadzovať Jožkovu prácu.

142
BarBora
Reagovat

@anonym:
Hej, to máś pravdu, ale taká slepica vie klovnúť…😂

143
Perunka
Reagovat

Pripájam s k Aži, nechajme už Stana, je preč a popísané už bolo dosť.

144
Kara
Reagovat

@Aža: Já už bych taky ráda na Stana zapomněla. Tyto arogantní a hulvátské týpky nemám ráda. Ale bojím se, že ještě jsme se ho nebavili. Až za týden, pokud se tam nic zlého nestane si oddechnu.
A pokud by dal Stano za FT Maťu, tak by byla šance že do dalšího duelu půjde i Evka.
To by se mně líbilo.

145
Kara
Reagovat

@anonym: :))))))))))))))))))))))))) Na to už jsem zapomněla:)))

146
Kristina
Reagovat

Eva je FT. Je to na Wiki.

147
Lentilka
Reagovat

Trošku z iného súdka :

Spomedzi televíznych šou Markíza potvrdzuje projekty pre obe sezóny budúceho roka. Vrátiť sa totiž so štvrtou sériou má Tvoja tvár znie povedome , rovnako tak očakávané pokračovanie speváckej šou Superstar .

Televízia sa chce tiež pustiť do jubilejnej , už desiatej série FARMY , pokračovať majú klasické formáty – Dobre vedieť ,Chart show, Kredenc , Svokra, Zámena manželiek , O desať rokov mladší Alebo Šťastný domov .Súčasný hit Extrémne premeny v budúcom roku ,s najväčšou pravdepodobnosťou neuvedie , výroba jednotlivých dielov trvá viac ako rok.

Televízia Markíza chce v budúcom roku uviesť nový formát na poli súťažno – zábavnych večerných šou ,siahnuť mala po dostupnej novinke Hypnóza.
Markíza sa na realizáciu novinky ,ktorá môže byť hlavnou šou sezóny ,pripravuje potichu .Od októbra realizuje kasting na súťažiacich ,ktorých nehľadala verejnou výzvou formou televíznych spotov ,ako pri iných formátoch . Vyberala ich ,podľa všetkého prostredníctvom svojich databáz .

Tak pre mňa potešením Superstar , O 10 rokov mladší .Sklamaním nepokračovanie Extrémnych premien a zvedavosť akých hrdinov vyberú na novú šou .Možno tam budú aj celebrity z Farmy.

148
Lentilka
Reagovat

Nejak skoro tam vycapili ,že kto je FT.

149
Aža
Reagovat

@Kristina: @Lentilka:
Pane Bože za co…..
.@Perunka: Děkuji,,,,,,,

150
Wally
Reagovat

@Kristina: Chudák Maťo. :DDD Tak se těšil.
Jelikož Stano nepočítal s duelem ani odchodem, tak asi nedostala ani žádné další instrukce. Dědek by mohl být sluha, aby nemusel dělat těžkou práci. :DD A to bych litovala každou, která by s ním musela sloužit.

151
Slavka
Reagovat

@Aža: ja to tu pisem uz davno. Simon. Nieco ako Miro z F8. Je v nom vtip, tragikomika, zvlastny zjav. Ale narozdiel od Mira sa doteraz schovaval. Myslim ze az teraz zacina jeho hra 😉

152
BarBora
Reagovat

@Wally:
Mišu k nemu, veď si vedia super pokecať a ona tak žere jeho múdra.😇

153
Kara
Reagovat

@Wally: Maťo dopadl jak Stano. Ten se taky pokaždé těšil. Hlavně od Lenky to očekával.
Ale jen jestli zase Wiki s námi jen nešpásuje. Nebylo by to poprve.
Na té farmě se už nedá věřit nikomu. Všichni jsou falešní. I s Wiki :))))))

154
BarBora
Reagovat

@Slavka:
Prosím, nezhovaďujte Mira z F8 porovnávaní so Šimonom.

155
Slávka
Reagovat

@BarBora: Preboha veď mne nejde o to Mira zhovadiť. Nikdy by som si to nedovolila. Ste to dosť prekrútili :/ …dobre možno to prirovnanie Šimona Mirovi je trochu scestné. Ale pochopte možno sa len snažím nájsť na tejto Farme druhého Mira alebo čo, ale pravda je že druhý už nebude. Proste niekoho kto by zanechal takú výraznú stopu ako on, stopu ktorá sa ale stále nedá a nedá zmazať.

156
Aža
Reagovat

@Slavka: Určitě mají něco společného, kdo hledá najde-
Je to o egu člověka ukrytém v jeho chování. Vypadá jako nezajímavý, všední, ale kdo hledá, najde šikulku a dobrého člověka.
Miro překvapoval díl po dílu a Šimon nás, zdá se nezklame. Oba nevystupují až tak usilovně o vítězství, ale držíme jim palce.
Oba si najdou své fanoušky a naopak – tak to bylo i v F8.

157
BarBora
Reagovat

@Slávka:
Slávka, nemusíš mi vykať, ani ja Ti nevykám, zabudla som priložiť odkaz aj na Ažu, preto to tak vyznelo.

Šimon ani zďaleka nemá úroveň Mira, netreba silou mocou hľadať niekoho k nemu. Miro bol priamy, neskutočne psychicky odolný, keď mu snáď všetci hádzali polená pod nohy, celkovo osobnostné niekde inde, hral úplne inak. Medzi hocikým by sme mohli hľadať nejaké spojivá a našli by sme. Tu osobnosť Mirovho rangu nie je.

Len som nakukla, nechce sa mi to viac rozoberať, veď fandí Šimonovi, ale hlavne nech sa sám.ukáže, sme už v polovici hry a zatiaľ excelovali len v kuchyni.

158
Slavka
Reagovat

@BarBora: No myslela som ze vykas tak som pre istoty vykala. Nic sa nedeje
Velmi dobre si to tu napisalq co sa Mira tyka.

159
BarBora
Reagovat

Len doplním, že to hodnotenie je len pohľad diváčky na hráča vo farme, nič viac, nie nejaké komplexné hodnotenie osobnosti, na to o nich viem len veľmi málo a v špecifickom prostredí.

160
Prochor
Reagovat

Mně se na Šimonovi líbí jeho klid. Asi je to hodný kluk celkem bez nenávisti nebo zbytnělého ega. V duelu byl jako buldozer, který má za úkol v klidu zbourat stěnu. Nebo jako když musí přesadit větší kytku. Prostě jenom přesadil soupeře za plot farmy ven, uplácal hlínu a šel bez větších emocí dál:-)) Připadá mi jako hodný velký méďa ale možná že zdání klame a je to jeho taktika.

161
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Áno, Lenka sa zvykla rozhodovať emotívne, keby Eva dala Janu a miesto Šimona niekoho iného, určite by si to pred Lenkou vedela obhájiť, že chránila Stana. Ale ani Jana nebol dobrý výber, keby dala Mišu, mohol byť ženský duel, vtedy by mohla Lenke vyhovieť Šimonom. Ale aj Stano zvolil zlú taktiku,, to, čo tam predvádzal nebola snaha vyhnúť sa duelu a disciplíny? Mal možnosť voľby, dal prednosť pýche. Ale práve v dueli treba vziať rozum do hrsti, lebo – zostávaš alebo ideš.

162
BarBora
Reagovat

@Prochor:
No, až taký kľudný nebol a to smiešne divadielko čo tam zahral dosť zmenilo môj náhľad na neho. Keď som si pustila repete, viac som si ho všímala, Stano mal pravdu, priamy nie je. A medveďovsky kľudný tiež nie.

163
Prochor
Reagovat

@BarBora: No, tak se můžeme ještě těšit čím nás Šimon překvapí.

164
anonym
Reagovat

Šimon je klidný, nevšimla jsem si, že by se někdy vztekal nebo nepříčetně řval. Uměl svoje chování kontrolovat. Pochybuju, že má nějakou taktiku, dělá všechno tak jak to přijde a nic převelice nedomýšlí.Patrně je natolik chytrý, že ví, že s taktikou se dojde leda tak ke kadibudce.
Stano taktizoval snaživě, pořád, ten nepřemýšlel o ničem jiném než koho dostat do duelu až se sám do té kadibudky dostal. Byl už tak namachrovaný, že nedokázal kontrolovat svoje chování a vyjadřování se a žvanil jen o tom, jak to Šimonovi nandá a jak poletí. Letěl sám. Když je někdo tak blbej a nespočítá si, že chlap, který je o půl metru vyšší a 40 kilo těžší, omlouvám se za odhady, určitě nejsou správné, ale nadhodnocené :-) ho musí dostat, je to potom těžký.
Vybrat almanach si Stano nemohl, protože je natolik zabržděný, že by nevěděl ani kolik má ovce nožiček. Dopadlo by to stejně. Kdyby blbě nežvanil a nedělal kolem sebe vlny strachu a neposmíval se Šimonovi, myslím, že by do duelu nešel a mohl tvrdě pracovat alespoň ještě týden:-)

165
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Veď hej, žiadneho favorita tam nemám, najviac to zatiaľ prajem Jozefovi, ale on, vzhľadom na svoju postavu, veľa šancí nemá.

166
anonym
Reagovat

@BarBora: Stano by měl držet hubu, protože on sám je křivák jako vymalovaný :-) Pro mě je křivárna využít Jožka ve svém týdnu do poslední kapky, ale on sám když Jožko byl FT tak se k práci nijak neměl. Nebo to byla taktika? Já už nevím :-)
Jedinou věc, kterou mu věřím je to, že má rád svého synka i na fb má fotky jen s ním.

167
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Jožko maká, bez ohľadu na to, kto je FT. A Stano hneď na začiatku povedal Jozefovi, že ho pokladá za najväčšieho súpera a snažil sa ho zbaviť. Dokonca to povedal pred všetkými, pri voľbe duelanta.

168
BarBora
Reagovat

@anonym:
Už som o tom písala aj ja, trochu inak, ale Stano hlavne minulý týždeň nezvládol.

169
BarBora
Reagovat

@BarBora:
Toto platilo pre anonym – 166

170
BarBora
Reagovat

@BarBora:
Oprava: pri voľbe sluhu
Nakoniec, teraz v dopíse mu praje víťazstvo.

171
anonym
Reagovat

@BarBora: Já si pořád myslela, že přeje vítězství Evě. V tom případě nechápu jeho manévry a opět dává Evu FT, neměl by dát FT Jožka? :-)

172
Jája
Reagovat

Tak zlé to s ní nebude, už našla nové rameno pro svou hlavinku. Co to je za blbý zvyk odkládat si hlavu na cizí rameno?
http://farma.markiza.sk/aktualne/1893033_eva-je-na-dne-zvladne-farmu-bez-svojho-ochrancu

173
BarBora
Reagovat

Ale skúsme inú tému. Predpokladajme, že FT bude Eva, Stano pri rozlúčke niečo šuškal aj Maťvi, aj Eve. Koho tipujete za sluhov?

174
sida
Reagovat

@anonym : Pěkně a výstižně napsáno v 164.

175
Fixa
Reagovat

Už toho nechme, nešlo o Stanovu pýchu. Přiznejme si, že Stano není ani nebyl pyšný, ale je to primitiv. Z mého pohledu pouze slabikuje, jinak neumí ani číst. Podceňoval spoluhráče, což se v soubojích stává, ale on neustále urážel, vyvolával vlnu strachu, vždyť u „stolu pravdy“ dovedla vyjádřit své připomínky pouze Iva a Šimon, možná Jana. Všichni ostatní byli potichu a to pro jistotu, že by se jim uměl pomstít. A já věřím, že uměl. Při vystupování na Farmě vyplynulo z jeho povahových rysů, že jde o uzurpátora, kterému na ostatních nezáleží, zkrátka samozvanec. A Eva – nevyzrála osobnost,které dělalo dobře, že tento Stano se chová jako její rytíř. Škoda,že ji nedošlo, že tomu tak, není. Umí vést svůj obchůdek a nedochází ji, že kupecké počty nejsou ani tak náročné. Škoda,že se dala do holportu se Stanem.

176
BarBora
Reagovat

@anonym:
Nuž, niektoré veci sa rozumovo asi vysvetliť nedajú.

177
BarBora
Reagovat

Za slúžku by som dala Ivu, tam je vysoká pravdepodobnosť ženského duelu, zvlášť, ak by bol sluhom Jozef, ale to by som neriskoval.

178
Lady XL
Reagovat

Pokud bude chtít ženský duel (a měla by chtít), tak dá např. Šimona opět za sluhu a za služku kohokoliv jiného než Janu :–). Počítám, že by mohla dát Dášu.
Jinak jsem se dívala na páteční díl a koukám a koukám, Evka téměř žádné pohnutí nad odcházejícím princem… co to? Že by věděla, že už se nebude konat návrat a tudíž už nemusí hrát na love story se Stanem? Vždyť minule se nám tam málem roztekla pod množstvím slz…..

179
BarBora
Reagovat

@Lady XL:
Ak by dala Dášu, Jozef dá mužský aj Jana a Mišá tiež, na Dášu by si až tak netrúfala a teraz sú najlepšie kámošky. Iva je n8zka a okrem Anky je , myslím, väčšine ukradnutá.
Petru si ,zatiaľ budú schovávať pre seba.

180
Jája
Reagovat

@Lady XL: Ona byla v takovém šoku, že měla co dělat, aby jí nespadla sánka na kolena natož ronit slzy. Dvě věci najednou nezvládá. Holt se musí oprostit od Pingla a najednou leze ke křížku a i Jožkovo rameno je jí dobré. Tak to dopadá, když jeden chlap má gule a druhý jen sprostou hubu. :D

181
Lady XL
Reagovat

No je otázka, zda by už nezačal Jožo konečně „přemýšlet“, jestli by nevolil ženský… Ale fajn, tak co varianta: sluhové Dáša a Jožo :-), kdo by koho dal? Ale já myslím, že pokud se vrátí náš dědo Funes a bude jažktaž ok, že ho asi dá za sluhu s dovětkem, že si aspoň „odpočine“….

182
sida
Reagovat

@Jája : Teď jsem narazila na jeden starý koment, kde mi vysvětluješ původ mé rozpolcené osobnosti. Velký dík. Konečně mám jasno .Co já se s tím natrápila !!! Zdraví tě Sida (sida) .

183
BarBora
Reagovat

@Lady XL:
☺ vidš ako všelijako sa dá…
Mira by dať mohla, chlapom by bolo blbé dávať ho do duelu a bol by ženský, aj v prípade Šimona, z neho majú strach a ak by bola slúžkou Dáßa, bola by som zvedavá na Jožka, ale on by asi dal mužský. A keby boli spolu? Tipovala by som skôr na mužský, muži by sa mohli ulakomiť na ľahkú korisť , ale neviem…

184
anonym
Reagovat

Je otázka, zda Evka své velké deprese zvládne a nebude odvezena, v tom případě je Stano zpátky. Tragický stav.

185
Aža
Reagovat

@Prochor: –16O –
Malý Napoleon po celou dobu Farmy sám rozdával karty a bitvu řídil jen on.
Jeho plány byly dokonalé. Jen kdyby se mu do souboje nepřipletl jím vyvolený vojín Šimon.
Generálský plán zadrhl o chudého chasníka z lidu.:))))
Napoleonek ale ještě nezahazuje generálskou hůl. Vrátí se včas a když jeho poddaní nenabudou do té doby rozumu, bude opět velet do zteče.
Šimon to nebude mít lehké, když se probojuje do poslední čtyřky.
Vždy se najde takový, který na slušného a poctivého chlapa hodí hrst hlíny.

186
anonym
Reagovat

@sida: Samo se to nabízí, mít vedle sebe uřvaného magora a klidného medvěda :-)
Momentálně držím palce Šimonovi, sice se to ještě může změnit, ale Jožkova náklonnost k „zamilované“ dvojici mě přestala bavit, taky to nemá v hlavě v pořádku a ještě vytahovat city k Dášce, jakoby se chtěl vyrovnat samému velkému Stanovi :-)
A co se týká ženských, snad jen Jana, je s ní sranda, když mluví, líná není a má takový ten obyčejný selský rozum. Ale všechno se může ještě obrátit čelem vzad :-)

187
BarBora
Reagovat

Ak by sa Stano vrátil, s kolapsom by museli odviezť viacerých.
V tejto deviatke je možné všetko.

188
Janka
Reagovat

@BarBora: zcela souhlasim s charakteristikou Šimona. Klid se snazi predstirat, ale sebemensi naznak kritiky ho dokaze rozhodit. O jeho pracovitosti si myslim sve, dobre se schovaval v davu, rozhodne nelze rict, ze je to pracant.

189
Janka
Reagovat

@BarBora: navrat Stana snad uz nehrozi? No,mozne je vse:-) zajimalo by me, kdyby se zase hlaosvalo, jestli by ho zbyli farmari opet jednomyslne prijali :-)

190
Lenka
Reagovat

@Fixa: No, lépe bych to nenapsala, ve všem ti dávám za pravdu.Když se tam vrátil, byla jsem rozhodnutá, že už se na farmu dívat nebudu, tak velice mi vadil. O to víc jsem se radovala, když mu dal Šimon po zásluze. Nejsem , opravdu nejsem škodolibá, ale přála jsem to těm třem. I když možná v úplně jiném prostředí a za jiných okolností, by mě Maťa i Eva mohli být i sympatičtí, ale ve spojení se Stanom bohužel.Dokonce jsem na počátku držela Lence, ale ta se po komplotu s touto skupinou , tak změnila. Já přeji Jožovi, Dašce, Šimonovi a Janě.

191
Janka
Reagovat

Moc nechápu ten Maťův koment, že by se snad stal FT. Leda, že by Eva už chtěla taky vypadnout a byla ba taková nějaká dohoda. Jinak předpokládám, že FT bude Evka, za služku dá pro změnu Dášku a k ní? kdokoliv, jen to nepřeju Jožkovi. Ten má zatím mé největší sympatie, maká, je dobrý a když promluví, tak to většinou má hlavu a patu. Jen tu roli ctitele Dášky mu teda nepřeju P

192
Janka
Reagovat

a mám takové tušení, že černým koněm se stane nakonec nový zbojník Palo (?) je zatím opravdu nenápadný, nekonfliktní, nikomu moc nevadí, pracovitý asi taky bud. Stačí, aby mu režie ve vhodnou chvíli dala prostor a dobře ho sestříhala a vítěze máme jasného!

193
Prochor
Reagovat

@Janka: Tím, že jsem se chvíli nedíval a nikdo o něm nepíšete, tak na něj nemám názor. Od pohledu bude Palo celkem silný kluk a není asi problémový. Do TOP 4 by se dostat mohl ale exfarmářům pak může vadit, že na farmě není od začátku a že je nevýrazný. Nevím, jestli by ho pustili do finále.

194
Janka
Reagovat

@Prochor: no, to záleží, jak nám ho režie představí, jaký příběh bude mít a jaká bude konstelace v době rozhodování. Vyloučené to není, jestli se nepletu, tak Lena, nevím v které řadě, byla taky bandita, začátek měla vyloženě nepodařený, ale nakonec s přehledem vyhrála. Zlom nastal, podle mého názoru, příchodem návštěv a jejího synka, který byl opravdu roztomilý mudrlant. Také byl dobře prodaný její příběh….

195
hollyoaks
Reagovat

v roku 2018 bude Farma 10

196
Janka
Reagovat

@hollyoaks: tak hurá, hlavně Květka a Mártin musí mít radost!

197
hollyoaks
Reagovat

@Janka: no to som zvedavy či sa bude nakrucat aj vychode lebo doteraz to bolo len vacsinou na strednom slovensku

198
hollyoaks
Reagovat

@Janka: farma sa vacsinou nakruca na strednom slovensku: okolie Krupiny okolie Velkeho Krtiša teraz na orave bola este jedna na strednom slovensku

199
Prochor
Reagovat

@Janka: Tak Lenuš je nezapomenutelná. Ona je ale výjimečně silná žena a silná osobnost.

200
Aža
Reagovat

@Janka:
ku 185 – myslím návrat Stana na konci F 9 – s vypadnutými farmáři, kdy budou rozhodovat o osudu farmářů.
Zde se často oplácí staré křivdy a dá se tím upravit pořadí.

201
BarBora
Reagovat

@Janka:
Na markizáckej diskusii boli nejaké špekulácie, źe si Miro prišiel len pre veci, alebo že Eva odíde, neviem nakoľko to brať vážne, mne by sa to zdalo naozaj už moc, ale vzhľadom na priebeh tejto Farmy by som už nečudoval ničomu.

203
Jája
Reagovat

A z diskuse:
levandula • pred 27 minútami

nepozerám to, ale dotyčnú poznám. Mala sedieť doma, venovať sa svojmu obchodu, frajerovi a decku a mohla byť spokojná. Keď je koze dobre, ide sa na ľad kĺzať.

204
Kara
Reagovat

@Jája: Něco o děcku jsem už četla i na fb nedávno. Žeby od přítele? Na její se mně to nezdá.
A v článku je psané, že Stano musel definitivně opustit farmu. Tak doufám, že to už bude platit a ne nějaké překvapení třeba koncem týdne

205
JanaH
Reagovat

@Aža: to máš recht.
I Štěkna bude plná žluči, Kartáč si přiloží polínko a s ním jeho selfíčková kámoška Padavka. Přidá se možná i ujo ZZ. Tipuju, že tato partička bude hlasovat stejně.

206
JanaH
Reagovat

Zápis na Wiki je působivý. V jednom týdnu Staník zelený i červený. :-D
Snad se budu za dedka modlit, aby Standovi nepřibyl další zelený řádek… :-DD

207
Jája
Reagovat

@Kara: Jj četla jsem nedávno na Fb a tady vznesla dotaz, jestli někdo ví více, ale nikdo nereagoval. Mmch proč by ve svém věku nemohla mít dítě? Jak jsem na začátku psala (když vstupovala do bazénu) že vypadá jak po porodu.

208
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Zatiaľ som videla všetko, ale Paľo sa na obrazovke nejako veľmi neprejavoval. ale vypadnutie Lenky a Stana určil presne. On so Šimonom robili húpačku tak ho asi dobre odhadol, Stano bol vtedy preč. Pre mňa je zatiaľ neutrál, ani pre, ani proti, nezaujal.

209
BarBora
Reagovat

Nepísal by dnes niekto? Chcela by som si pár dní dať pokoj.

210
Eva původní
Reagovat

@Jája:-202- Šmarjá, to už je příliš, ale ať se zrútí až ji někdo v duelu vyhodí, teď ať se ještě drží, nebo je pingl fakt zpátky. Nechce se snad obětovat, člověk už by se ani té komédii nedivil :-))
Já došla sem až dnes, díky všem za počtení a mám nervy při představě, že by se měl vrátit ten sebestředný pingl, jak tu naznačuje BarBora, že Mirek snad přišel jen pro své věci a že by odkvapil domů :-(( Tak snad dědouš vydrží, kéž by aspoň tento týden, a pingl ať se vrátí až na konci, až bude slet všech. To bude čóro móro, ten si smlsne hlavně na Šímovi.
BarBora -187- když by se Stano vrátil, s kolapsom by odvezli asi i někoho z nás :-)) Tak to se nesmí stát!!!

211
Kara
Reagovat

@Jája: to jsem přehlédla, že jsi o tom psala.
Ona by dítě klidně mít mohla, jen je divné, že se nic víc o tom nikde neprofláklo. A ani v medailonku není o tom zmínka. Ale nakonec je to jedno. Nijak za ním nesmutní, ani za přítelem, jen za kamarádem Stanem.
V medailonku má: Som taký samotár, pretože som rada sama so sebou.
V článku zase udává: Ja mám stále taký problém, že sa na niekoho citovo naviažem,“ vysvetlila dôvod svojho trápenia Eva
Ta holka asi ani neví, čí je :))))

212
Eva původní
Reagovat

@BarBora: -209- BarBoro, nelámej si s tím hlavu, však to není nutné, kdo dnes neuvidí – jako třeba já, tak se podívá zítra. Tvá snaha se však cení :-))

213
BarBora
Reagovat

@Eva původní:
Možno niekto niečo dá, ak nie, napíšem aspoň FT.

214
Jája
Reagovat

@Kara: Ona to má v hlavě vůbec nějak moc domotané. Před duelem Květce kňourala, že nemá žádné kamarády. Teď jsem zvědavá na koho se namotá až ji všichni na farmě politují, pohladí po hlavičce, nabídnou ramínko k odložení toho odbarveného výrustku a hlavně budou tento týden dřít jako otroci na památku velkého kamaráda Pingla.

215
Aža
Reagovat

Vědí naši rádci kdy nám končí farma, vědí?
Na Wiki je to nejasné.

216
BarBora
Reagovat

Aj keď niekto nie je na markizácko-farmárskom FB, príspevky sa dajú čítať, treba poslať preč ponukovú obrazovku „teraz nie“ a vľavo si odkliknúť príspevky.

217
Jája
Reagovat

@Aža: Pod stromečkem :DDD

218
Jája
Reagovat

@Aža: Jejda, to je betlém :))

219
Lady XL
Reagovat

@Eva původní: Mluv, prosím, za sebe. Já bych pochopitelně byla ráda, kdyby někdo hodil pár řádek. Já to v tv nemám a jak jsem už dříve zmiňovala, mohu se na to podívat pouze v zaměstnání, což pochopitelně není jednoduché…a ne vždy možné (ledaže někdo dá titulky..:-) ). Takže, bude-li někdo moct napsat (Milu, Wally…aj.) pište,prosím. Moc děkuji předem

220
Kara
Reagovat

Novinka z fb: 7.11 přijde na farmu host
víťaz minulej farmy , Mirko Povec , by mal prísť na farmu ako hosť , a mal by pomôcť s vyrezávaním sochy Panny Márie … on nepríde hrať , príde len ako hosť , ktorý im trošku pomôže ako rezbár , je to písané v Televízii č = 44 …

221
Kara
Reagovat

Stano bude zítra v Teleránu. Mají to v upoutávce na zítřejší vysílání. Huráááááá

222
BarBora
Reagovat

Fotky, aj rozhovor s Evou. Naozaj neviem, prečo si dala napichať pery, bola predtým oveľa krajšia. Sü tam aj fotky s priateľom.
http://www.carattuningparty.sk/neprehliadnutelna-caratka-ako-uspesna-

223
anonym
Reagovat

@BarBora: Protože je hloupá, taky proto si rozuměla se Stanem, normální ženská by se takovému hulvátovi vyhnula obloukem a nespala s ním na jedné posteli :-)

224
Kara
Reagovat

@BarBora: Díky za dohledávání. Dost se tam o ní dozvíme. A souhlasím, byla hezčí přirozenější.

226
BarBora
Reagovat

@anonym:
Normálne žije celkom iný život, aj s iným mužom, na Farme nám vždy musia niečo podobné podhodiť, beriem to s rezervou, ale tie pery…

227
BarBora
Reagovat

@Kara:
Bolo to v mnou už spomínanej FB diskusii, inak nehľadám, Jája zvykne niečo dať, to mi stačí.

228
anonym
Reagovat

@BarBora: Každý z nich žije svůj život venku a je ten život jiný než na farmě, to není nic nového.
Neznamená to však, že se musí dát dohromady s největším hulvátem. Něco to o ní vypovídá, navíc jeho žvanění bere jako hůůůmor. Nechce se mi věřit, že by dostala befel od Markízy, že má takovou roli hrát.
Její vzhled s tím pochopitelně nemá co dělat.

229
BarBora
Reagovat

FT s stal Maťo, na želanie Evu. Petra sa čudné zatvárila, keď ju Stano v liste oslovil, páčila sa mu jej otvorenosť.
Maťo má z farmárčenie aj strach aj sa tešį, má imunitu, pri stole bolo ticho.
Veçer po dueli mali diskotéku, len Eva a Jozef sa nebavili, museli vstrebať Stanov odchod.
Eva radila Ma5ovi, aby si nové veci najskôr premyslel, než ich začne. zavádzať do života. Na začiatku mala Eva rozhovor s Ankou, pre kameru.

230
Slavka
Reagovat

@Kara: jooj skoda ze sa to uz prezradilo 😕 😉 Mohlo to byt pre ludi super prekvapenie. Aspon tam bolo v akej casti sa objavi? Konecne budem pozerat vtedy od zaciatku do konca 😀

231
Lady XL
Reagovat

@BarBora: Děkuji za report!!

232
BarBora
Reagovat

Maťo s Evou rozmýšľajü nad Sluhami, zatiaľ to vyzerá na Š. A Ivu, ale ešte rozmýšľajú.
Petra by sa chcela dať dokopy s ľuďmi u ktorých cíti podporu, ostatných vyradiť, vytiahla z Ma5a, kto asi bude sluhom.
Jazdí na oslíkovi Jana sa kvôli tomu ako zvyčajne rozkrojíme
Prichádza Miro a je,,,,,,,,v poriadku.

233
anonym
Reagovat

Maťo by si rád vyzkoušel manipuláciu s lidmi, opravil se, že spolupráci. Je natěšený jako děcko a už ví, že se bude domlouvat s Evou, která má zkušenosti :-)
Eva prohlásila, že Maťovi farmářství dopřála:-)
Za Stanem truchlí Jožko, Maťo a Eva, zbytek mlčel. Jen Janka řekla, že jako pracant bude chybět, ale jinak je raději, že je zpět Šimon.

234
BarBora
Reagovat

Maťo sa začína viac radiť s Petrou, Petra ostatným zaçína liezť na nervy, že hrá zákernú hru,.
Eva vraj chce domov, hovorí Maťo.
Keďže dal sľub Stanovi, že bude Evu chrániť, rozmýšľa, že za slúžku dá ju, alebo Dášu….. fúú
Ukážka …. prichádza Mirec

235
anonym
Reagovat

Téměř celý dnešek je o Evce, která radí Maťovi, opět jsou dva farmáři týdne. Maťo odkývá všechno, protože Eva je zkušená farmářka. Evka by dala Ivu a Šimona za sluhy, pěkně ukázala ručičkou jak by to sekala :-) už jí otrnulo a věřím, že si na Stana ani nevzpomene. Smutek dodržela a teď potřebuje něčí záda, aby šla dál :-)

236
BarBora
Reagovat

Eva a Jozef sa mu snažili dobre radiť, ale on akoby sa splašil, pásť by mali podľa toho, ako sedia pri stole, Evu najlepšie ochrániť ako slúžku…vraj…oddýchne si tam…
Uvidíme zajtra…. Eva za slúžku určite nechcela, asi Petrim vynález,

237
Jája
Reagovat

Ono to bude jedno, jestli bude služka Dáša nebo Eva, hlavně aby byl ženský duel. Ty dvě si jdou po krku a pochybuju, že by si Eva jako služka vzala do duelu Ivu. Pomsta za vyhození Pingla – dát opět Šimona – je nechutná, ale budiž.

238
Slavka
Reagovat

@BarBora: To nebude asi len taka jednodnova navsteva. Usudzujuc podla velkeho batoha tam s nimi mozno aj tyzden bude 😂. Len ci sa bude mat Mirec kde zlozit? 😁

239
BarBora
Reagovat

@Slavka:
Mirec bude z tejto Farmy asi to najlepšie. Mohol by byť do konca. Veľmi som zvedavá☺

240
Slávka
Reagovat

@BarBora: Jasné že bude najlepší. A tušila som že Janka ho pojde výstiskať hneď :D Keby bol Miro ako súťažiaci iste by ho ona chránila ako to robila Alena a Lucka.

241
Kara
Reagovat

Tak to bude chaotický týden. Maťo si nechává radit od všech, sám bez názoru, jediné co mele dokola je že chce 50 mincí a být nejlepší :D
Hlavní rádce to Evka nebude mít lehké. Ukočírovat Maťa bude nad její síly.
A věřím tomu, že chce už odejít. Takového ochránce jak měla už mít nebude a bude jen řadová farmářka. Maťo lítá jak vrabčák s hlavou v oblacích od jednoho ke druhému a hledá si zadní vrátka. U Petry je má asi teď pootevřené a ta se chytá šance mít tam zpřízněnou dušičku. Uvidí se, jestli jí to vyjde.

Miro je dobré zpestření, těším se.

242
Kara
Reagovat

Sluhy nám zase prozradili v ukázce na dnešek. Kdo nechce vědět, ať ji vynechá :D

243
Svitka
Reagovat

@Aža: ad 200 k poslední větě: Je to tak. Dodnes si pamatuji velice emotivní slova Šárky: … ja ťa z celej duše nenávidím…“ tuším, že to říkala Veronice

244
Janka
Reagovat

@Kara: no jistě, že Eva chce odejít, proč jinak by jí Stano nedal asi za FT. Ale už se to tam rozebíralo, že Eva chce pryč. Jinak by Stano volil ji za FT a možná, že ani on by tak lehce neodešel.

245
INA
Reagovat

V Teleráně Stano opět „nezklamal“!! Arogance a samolibost málem stříkala z obrazovky ! Vyhýbavě mluvil o Evě-zavoláme si, až se vrátí z Farmy. Vždyť už jsou všichni doma??!! Na otázku -koho nesnášel- odpověděl Anku!

246
Kara
Reagovat

@Janka: Tomu že by Evčina nechuť pokračovat ve hře měla nějaký vliv na Stanův odchod nevěřím. Ten šel po výhře a místo Evky by si lanařil k sobě zase někoho jiného. Jožku by asi k sobě dostal.

247
Kara
Reagovat

@INA: Já jsem se zapomněla dívat :((
Počkám až to dají do archívu a mrknu na to. To bych ráda viděla.

248
Janka
Reagovat

@INA: hele, a to te nenapadlo, ze asi nesmi prokopnout, ze je Eva , potazmo ostatni farmari,uz doma?

249
Lady XL
Reagovat

@Kara: už to tam je – na YT :-)

Opět chci poděkovat za večerní report! Dnes jsem v rychlosti zkoukla archiv, než mi přišel šéf… Pobavila mne Petra na oslíkovi!! A hned zapšklá Jana, že se to nemá dělat… Bože, spíš jí závidí, že by se Petra na něm mohla vozit do kopce a Jana na něj nemůže sednout ani na vteřinku… Jo a všimli jste si, už začíná – Petra – vymýšlet své „zlepšováky“ – ušít vaky na osla na vození pití či čehosi (měla by to udělat sama a ostatní by jen koukali), vozit se na oslovi do kopce….
Jinak mne tam už irituje Iva, fakt přemoudřelá, jen ona má pravdu. Žádná sranda s ní. Jak tak koukám, ona by byla ta pravá soupeřka pro Janu, tam by mohl být souboj trochu rovnocenný, neříkám úplně… Škoda, že ji Maťo nedal za služku, nebo aspoň tu Anku… Fakt to chce je roztrhnout -matku s dcerou. A nedávat je spolu k úlohám.
Jinak mám pořád problém rozumět Evce, zvlášť když mluví „konspirativně“… její rty jsou tvrdé od botoxu a tak artikulace je dost zlá :-(.

250
Janka
Reagovat

@Lady XL: souhlas s Ivkou a Ankou, ty dvě mi tam snad vadí nejvíc. K Evčiným rtům, je to někdy takový šumlání, holt ten horní ret je už přifouklej moc. Hezká jako je, ale byla tedy i před tím. No, asi bych tam hledala nějaký hlubší problém, protože to hezká holka byla i před těma plastikama. Jinak mi Evka přijde docela dobrá, umí vycházet s lidmi a působit mile, Hloupá podle mě taky rozhodně není, ale její vzhled prostě vybízí k předsudkům o silikonových blondýnách.

251
Aža
Reagovat

Je možné, aby naši rádcové co vědí a umí, sem dali záznam z Telerána?
Já ho nenajdu a ne a ne..Stále si to lítá kdesi v luftě a do mého PC nesedne. :))))

252
anonym
Reagovat

@Aža:
Nejsem rádce a ani toho moc neumím, ale na Markíze je poslední Teleráno ze dne 3.11. , tak nevím, jestli se to dnešní dá už někde zachytit.

255
Lenka
Reagovat

Sluhové dobří, přeji si dámský duel a pevně věřím, že Evka jde domů. Protože služka na to má. Ještě bych možná zvolila Petru, protože ta je tam opravdu zadarmo drahá.

256
anonym
Reagovat

@Lady XL:
Osel může vozit kolem 40 kg, kolik Petra váží nevím, ale ani osel nevydrží všechno. Kdyby uplatnila svůj zlepšovák, udělala by líp:-)

257
Lady XL
Reagovat

@anonym: :-), beru zpět vození lidí. Neměla jsem tušení, kolik smí nosit na hřbetě… Pletu si to s mezkem, který lidi může vozit. Ale udělat ty vaky na hřbety, to by bylo výborné. Snad ten nápad nezapadne a využije se.
Lenka 255 – Petru neee…., prosím. Ještě ji tam chvíli nechtě pro nás, její fanoušky :-). Pochopitelně si ji nepředstavuji za vítěze, ale jsou tam jiní adepti na odchod domů – za mne obě z rodiny, dědo Funes a ještě bych se klidně obešla bez Dáši a Míši. A víte co, dejte tu výhru ovci č. 3005, či jaké to má číslo a mohou jít domů všichni. Myslím, že toho teď stejně moc nenadělají, když tam mají Mirca….

258
Lady XL
Reagovat

Prosím znalce brynzy …. ta se dělá z té hroudy? Něco zmínil Martin, když přebíral sýry od Evky. Já „Hroudu“ znám z prodejen (kde mají slovenské sýry) prostě jako typ sýra a moc mi chutná. Je tedy jakoby bez chuti (neslaná) a musí se celkem brzy sníst. Díky za info

259
Prochor
Reagovat

@Lenka: Přál bych si aby vyhučela „krasavice“ Eva, která si myslí, že bude řídit farmu. Ať vydrží se svým miláčkem hodně dlouho, nejlépe až do smrti. Alespoň nebudou otravovat život nikomu jinému.

260
Eva původní
Reagovat

@Aža: -251- Nic moc rozhovor, INA to tu napsala a když se podíváš na fotku -254- od anonyma tak jsi v obraze. Sedí a pořád se samolibě usmívá a na moderátořích bylo očividně znát co si o něm myslí.
Jsem taky moc a moc ráda, že tam přišel Miro, takové opravdu milé zpestření. Už se těším až bude vyřezávat sošku Panenky Marie. Ale myslím, že on sám, nějak si neumím představit, že by měl vyřezávat Jožo. Nikdo jiný nepřichází v úvahu. Mně připadá, že Jožo na takovou jemnou práci není.
Maťovi to týdenní šéfování přeji :-)) Kluka to tak povzneslo.
Upoutávku na dnešek jsem viděla, sluhové jasní a nespletla jsem se v odhadu kdo bude z chlapů, ale za služku jsem si přála jinou z žen. No, už je to tak a nevadí, bude-li ženský duel tak si myslím, že si druhou duelantku zvolí ku spokojenosti jí samé (však ona je tak zrútená a depresiách).

261
anonym
Reagovat

@Lady XL: Můžu tě poprosit o odkaz telerána na YT? Nejde mi to najít :-)
Odejít by mohla Iva, Anka, dědko ať ještě zůstane, s tím je sranda, Petra co nejdéle, Maťo by taky mohl odejíti. Pavla bych chtěla víc poznat, zatím nedostal žádný prostor, Dáša a Miška už měly být pryč dávno. Eva se taky nemusí moc zdržovat :-) Vlastně on by tam skoro nikdo nezbyl kromě 3305 :-)

262
anonym
Reagovat

@anonym:
Nebo 3005? :-)

263
anonym
Reagovat

@Lady XL:
Poradila Wikipedie :-)
Nejprve sa zasýří sladké ovčí mléko. Tato surovina se nechá zaschnout na salaši, čímž vznikne hrudkový ovčí sýr. Ten se přenese do brynzárny, kde se třídí a umývá vodou. Poté se nechá vyzrát při 20 °C v sýrařských vanách. Následně se z tohoto sýra odstraní kůra, vytlačí se z něj přebytečná tekutina (syrovátka) a rozdrtí se. Rozdrcená sušinová hmota se posolí a rozetře na válcích, čímž vznikne brynza.

264
Slávka
Reagovat

A Lalik je z toho na vetvy že Miro je znova na Farme. Že vraj písal komentáre na ten článok ale potom hneď aj zmizli no pekné komentáre to určite neboli. On toho Mira musí strašne nenávidieť. Alebo len nezvláda že jeho hviezda pomaly ale isto hasne :D

265
Lady XL
Reagovat

@anonym: tak jsem se pokoušela najít ten odkaz na dnešní Teleráno, ale nic…. Možná až zítra to někde bude. Je mi líto.
Ale děkuji ti za info o brynze, úplně jsem opomněla Wiki … :-).

267
Prochor
Reagovat

@Slávka: Hujer se tolik těšil že na farmu pošle TV jeho —- a zase ten Mirec. A on se tolik těšil, že omrkne bráničku. „Náčelníku, proč nás lidi nemaj rádi“? Mirec si užívá slávu a peníze a on musí jako pako pochodovat po Dudinciach.

268
Eva původní
Reagovat

@Kara: -266- Stano: výhru přeji Jožkovi a potom další by to byla Lenka a Eva :-)) Jožku bych brala, ale nejraději bych si přála aby mu Šíma vytřel zrak a zvítězil by. No zázraky se stále dějí :-)) Stát se to může … Ale už předem mi je Šimona líto jak na něj bude útočit až se všichni vrátí na poslední týden na farmu. Zcela jistě bude dávat do kupy tým proti Šimonovi. Lze jen doufat, že všichni nebudou tak záštiplní …

@Prochor: -267- :-))))))))))

269
Aža
Reagovat

@Lenka: Lenko nevím kam jsi dala oči, na co se v té TV díváš? :)))))
Péta je na Farmě poklad, všichni si jí chráníme, hýčkáme a baví nás každé její objevení na obrazovce…..Její komenty jsou třešničkou……
@Eva původní: Stejně tak jsme natěšení, když se objevil na Farmě Miro, že…. Vzala jsem si nové brýle, ale stejně jsem neviděla, že by si dal Miro spravit zub – zeje tam díra….)))??
To je pohodový chlap, jsem zvědavá jak budou farmáři k němu otevření a svěřovat se.
Zdá se mi. že na F8 bylo daleko víc zlé krve a zloby.
Tady to zatím vše vře pod pokličkou.

270
Eva původní
Reagovat

z Fb

Lucia Mesiačková
Lucia Mesiačková Stano bol Stanov favorit 😅

271
Janka
Reagovat

@Aža: o té Petře, za kolik lidí mluvíš?

272
Aža
Reagovat

@Kara: Tady máme křečíka vypaseného na zimu. Ano, vypadá pohodově, ale kdo ho zažil na farmě ví své…. Tichý taktik, silný mluvka a vejtaha. Však tuším řekl, že i jeho matka tam poznávala jeho povahu.
Eva má už druhý funus v krátké době, nacvičené to má dokonale.
Jedou vyplnila vůli Lenky – pomstila se za ní.. Ted oplácí Šímonovi za Stana porážku-
Oči měla jak ledová královna, když pravila, Anka si už moc dovoluje, bude služkou
Přitom se nechala od ní utěšovat před kamerou. (možná jsem ji jméno nerozuměla, někdy drmolí a sotva jí rozumím)

273
Lenka
Reagovat

Mirec, pokud nepřišel soutěžit, to tam určitě rozhýbe. Opravdu je to šikula a přeji mu vše nej, ale ty jeho dredy, fuj. Tak mamince se to ani po takové době nepodařilo. Tato farma je opravdu výjimečná, pravidla jsou jen pro někoho a většinou k smíchu. Za co dřív padaly tresty, dnes se přehlíží, Martin a Kvetka už zdaleka nejsou ti nestranní a vstřícní jako dřív. A právě toho někteří dovedou pěkně zneužívat, nebo spíš dovedli. Tentokrát nemám favorita na vítěze, ale komu bych to nejvíc přála jsem už psala. Až vypadne Eva a Maťo, bude mi celkem jedno kdo to bude. Nikdo z nich mi není nějak výrazně protivný.

274
Eva původní
Reagovat

@Aža: -269- to bylo první co jsem si taky všimla, nevím jak dlouho by ta úprava chrupu trvala, peníze už dostal, tak si snad dá vyspravit zuby později a bude fešák ještě větší. Já ještě ty brejličky bych si pořídila jiné. Někdo psal, že jsou v módě, ale mně se takový tvar nelíbí a na Mirovi vůbec. Miro je hodný a asi si těch brejliček cení moc, že je dostal od hospodáře, tak je nesundá. A máš čistou pravdu, zatím to vře pod pokličkou na F9. Já mám obavy, že vše vypukne až se vrátí všichni a tak nějak nejvíc o toho Šímu, mám pocit, že vše spunktuje Stano…

275
janina
Reagovat

Na této farmě jsou pravidla na to, aby visely na stěně. Vždy, když byl vybrán nový FT tak Květka zdůraznovala, aby se s nikým neradil o výběru nových sluhu. Martin by měl vypadnout.

276
Aža
Reagovat

@Janka: Já je ještě nepočítala, ale možná že ty už máš spočítané odpůrce Petŕy,
Tak se pochlub…:))))))))))))

277
Lenka
Reagovat

@Aža: Každá máme svůj názor a úhel pohledu, což je dobře. To co tobě připadá jako třešničky, mě zase jako slabomyslné plácání. Petru jsem viděla na Robinsonově ostrovu, je šikovná, krásně maluje, ale jinak ťululum bez vlastního názoru. Takový Maťo v sukních , lze ji dobře využívat.

278
Slávka
Reagovat

@Prochor: Dobre si to vystihol :D a podla toho markizáckeho článku to vyzerá tak že prídu aj ďalší z farmy 8. Len aby to nebola Vlaďa lebo tá mu tiež lezie na nervy. To by ho porád dvakrát šlaktrafilo :D
Tu je tá časť v ktorej je to jasne napísané. – „Isté je zatiaľ iba jedno, Miro sa na salaši stretne s niekoľkými veľmi dobrými známymi z predchádzajúcej série!“

279
Janka
Reagovat

@Aža: nehodlám se s Tebou dohadovat, nikoho nepočítám, jen mi přijde legrační ta stádovitá mluva.@Lenka: asi tak nějak

280
Jája
Reagovat

@Slávka: Ano stretol. :DDD S Malinovkou, Vincom, krávou Malinou. :DDD

281
Jája
Reagovat

@Janka: Nemyslím si, že zrovna já spadám do „stáda“, ale v tomto s Ažou souhlasím. S Lenkou nesouhlasím v tom, že Petra nemá vlastní názor. Aby jste se děvčata později nedivila.

283
HV
Reagovat

@Slávka: Asi tím mysleli oslíky, tedy aspoň podle ukázky.

284
Jája
Reagovat

Pár komentářů k slavnostnímu ohozu doTv:
Stanka Jarka Klamárová výpredaj u Ewa moda
Obleceny je pekne. Hotovy Mačo z Popradu.
Catherine Shine Fuj, môže si dať na seba čokolvek, vyzerá ako buzerant
Ester Budúca Benediktová Jéééé .. ušiak Miki Mauz …
Eva Krettova Stano kosela od kolotocarou ha??

285
Lady XL
Reagovat

Já taky nepatřím zrovna do stáda…. ale k příznivcům Petry ano. A přísahám, že první část Ostrova jsem ji nemusela, s úžasem jsem sledovala její oblečení/neoblečení a říkala si, co to tam je?? A pak začaly přicházet ty kapky o stavění chatiček a další výroky. Začala bojovat s nepřízní kolem ní a já, jako dost lidí, zjišťovala, že v jejích komentech je dost pravdy.

286
Janka
Reagovat

@Jája: @Lady XL: :))) jistě, že nepatříte do stáda

287
Aža
Reagovat

@Lenka: Byl to můj vtip a nebudu proto odrážet od nikoho bodliny. V každé diskuzi může být pro i proti. Trochu legrace by tu snad neuškodí.

@anonym: Povedlo se ….. chce to dát si
YT – videoarchiv Teleráno Markíza – a je to tady. V políčkách je i dnešní se Stanom,
Uvidí se na 54 min…. je to pohodový záznam, Stano je tam jako sluníčko a klídek z něj čiší.

289
Aža
Reagovat

@Lenka: Krásné slovo „tululum“…..asi budu taky tululum, protože se mi její způsob vyjadřování libí – rozhodně k ní mám blíž jak ke kulometu z úst Jany.
Na farmě spíš zaujmou podobná tululum, než kárné komando…
Petra si ráda hraje se slovíčky a s větami, přemýšlí a prožívá okolí víc než ti druzí.
Také si ráda pohrají se slovy, hledám pro ně zajímavý význam, dokonce je někdy i sem napíšu. Holt jsem tululum.

290
Aža
Reagovat

@Jája: Jsi zlatá, mám z tebe radost jak na Ježíška.

291
Jája
Reagovat

@Aža: Nu, taky mně zvědavost honila, ale kde nic tu nic. Kde tam ovšem někteří viděli tu zlost, nenávist, či jak to bylo psáno (nechce se mi to hledat)? Normální rozhovor, až mě dokonce i mile překvapil, tedy až na to oblečení, vkus mu do vínku v žádném případě dán nebyl.

292
Slávka
Reagovat

@Jája: To ma nenapadlo. Teraz sa strašne smejem sama na sebe! :D :D Máš dobrý postreh …keby tam naozaj došli ďalší tak amen :D

293
anonym
Reagovat

@Aža: Díky :-)

294
Slávka
Reagovat

@Eva původní: Asi mu na tom nejak nezáleži alebo má strach zo zubárov :D Inač keby si ten zub dal urobiť a trochu zuby vybieliť bol by omnoho krajší. Je to pekný chlap. A teraz trošku pribratý do tváre ;) Vyzerá dobre ;) ….okuliare mu práve tieto idú. Ano sú moderné ale jemu aj pristanú hlavne okrúhle. Možno keby boli trošku menšie ale ten okrúhly tvar by mal ostať. Úzke mu zakrývali oči a robili ho staršieho :/

295
anonym
Reagovat

@Aža: Je v klidu, ani jednou nezahrešil :-)

296
anonymous
Reagovat

Dřevobudka zase plná,
kdo to dělat zde pude,
některé z žen nosy krčí,
jedna sedat nebude.

297
Jája
Reagovat

@anonymous: Nevím kdo sedat nebude, ale že Maťo bude kydat – to mě překvapil. :)

298
anonymous
Reagovat

@Jája: Sedat už nebude, možná, ale vozit bude taky, neb doteď sedali/y všichni :-)

299
Jája
Reagovat

@anonymous: Jestli tím naznačuješ, že Špulaňa už špulit nebude, tož to mám předčasné vánoce spojené s oslavou jak na Silvestra. :DD

300
anonymous
Reagovat

@Jája: Ne, naznačuju jenom to, co řekla jedna z dam, ne kdo vypadne :-D

301
Lenka
Reagovat

@Aža: Jémine, já proti Petře nic nemám, však píšu, že je šikovná, viděla jsem její obrazy, zajímá se o módu a snaží se prorazit. Ale farma je v prvé řadě soutěž a fůra práce, a ne procházka růžovou zahradou. Když jeden nemaká, odřou to za něj druzí. A že není žádná myslitelka, to ukázala již několikrát. Ale ať se líbí, každej sme nějakej, ale tady opravdu pro ni místo není. Představ si, že bys byla na místě kterékoliv farmářky a záleželo by ti na jejím chodu, na získání peněz a i na možném vítězství. Držela bys tam takového, byť milého človíčka, který by si tak akorát pohrával se slovíčky? Asi ne.

302
Lady XL
Reagovat

Tak koukám už je Teleráno na YT. Když jsem hledala já, tak ještě kde nic tu nic… @Lenka: Já si tedy myslím, že Petra dělá, že nepostává….

303
anonym
Reagovat

Taky se mi nezdá, že by se Petra zašívala. Co se jí řekne jde udělat. A dokonce bez řečí.

304
INA
Reagovat

Mirec se na salaši setká s několika velmi známými z předcházející Farmy. Kdopak to asi bude?

305
Jája
Reagovat

@anonymous: Hm, zklamání. :(( Teď je ještě jedna naděje – drby z Fb – že to Špulaňa vzdá. Tož, necháme se překvapit.

306
Jája
Reagovat

@INA: Koukám, že moc to tady nečteš, jinak už by jsi dávno věděla. :))

307
Aža
Reagovat

@anonymous:
Dřevobudka – duchobudka,
už se zase potápí.
Hurá na brigádu všichni.
Kaše z hrachu uvařit se musí,
at se větry v budce pěkně dusí……

308
Aža
Reagovat

@Jája: Barevné a pruhované a jinak provedené ponožky jsou ted prý v modě.
Ve Star Dance na konci dostal M.Eben ponožky s rodinou S , a musel je obléci, jako modní hit.
Viděla jsem je v nabídce 4 ks za 5OO Kč. ))))) Takže Stano je IN….))))

309
Jája
Reagovat

@Aža: Jsem už asi stará konzerva, ale mně musí upoutat muž a ne jeho ponožky nebo kravata. :)

310
Lenka
Reagovat

@anonym: Budu se líp koukat. Já ji viděla akorát pást.

311
JanaH
Reagovat

@Lenka: a já ještě např. dojit krávy, kozy a ovce, kydat hnůj, řezat dříví, dělat sýry… ;-)

312
anonym
Reagovat

@Lenka: Já ji viděla řezat dřevo, dělat sejry, taky dojit. nějak si nevzpomínám, že by tam ženský dělaly i něco jiného. Jo, žužlají fajku:-)

313
Jája
Reagovat

@Lenka: A dnes bude možná vyvážet kadibudku plnou za 7-8 týdnů, zatímco ona je tam třetí týden. :-)

314
Aža
Reagovat

@Lenka: a To vypadá, že se díváme každá na jinou farmu. Nezdá se mi, že by tam byly takové hvězdy práce, aby jim Petra kazila pracovní výkon.
Krávy i ovce a možná i kozy jsou špatně vydojené, málo se dostanou k vodě
-Mléko je samá špína, o hygieně si mohou jen nechat zdát. Špinavýma rukama dělají sýry, přikládají pod ohen, často jsou vemena špinavá……
Při řezání dřeva Petra zavedla soutěž pílení a měla ohlas. Sama při tom únavou padala na ústa, ale nevzdala to.
Poměřovat ji s Martinem, se ti nepovedlo, i když ani jemu nemám za zlé jeho chování. Je mladý a nemá zkušenosti s tak velkou společností lidí-

315
Lady XL
Reagovat

Už se perou?? :-) Ne teď vážně – děje se už na Farmě něco?? Pls…

316
Lady XL
Reagovat

Takže dnes večer žádná dobrá duše… škoda.

317
Slávka
Reagovat

Miro a tie jeho perly :D „ako sa to hovorí kosť a koža, svaly či krv a mlieko“ :D

318
anonym
Reagovat

Služka je Dáša, sluha Šimon. Za úkol mají udělat koupelnu a vybrat kadibudku, povely pro psy, Martin dovezl další štěně, jestli je stejné jako minulé nevím. Za další udělat brynzu, při šesté Maťo nevěděl, která úloha to je, Šimon podotkl: To ses brzy ztratil :-)
Evka je krkem Maťa, je mi čím dál víc protivná, neví, zda to potiahnuť nebo ukončit.
Přišel Miro, vypadá to, že Evík ještě potiahně. Za mě by mohla projít bráničkou do reálu.

319
anonym
Reagovat

Miro je vysmátý a sympaťák. Mají se o něj co nejlíp postarat a být mu k ruce.

320
anonym
Reagovat

Miro má udělat ze dřeva panenku Marii a potřebuje k tomu modelku, je mu doporučená Evka, Miro dí, že má slovenské rysy :-) asi myslel rtíky :-)

321
anonym
Reagovat

Evka je veselá, vysmátá, depresie zmizely jako mávnutím proutku.
Vyváží latrínu, Maťo je organizátor, Janka a Iva poradkyně, probírání kdo co na vecku dělá je nechutné, Janka se v tom vyžívá. Petra vyváží kolečka za velké poradní podpory Ivy a Janky. Dělá si po svém a nijak ji dámy nerozhodily a že se snažily:-)

322
anonym
Reagovat

Jožko a Pavel stavěli koupelnu, dědo pásl, Maťo organizoval, Šimon sloužil, ženské dělali sýry nebo vyvážely latrinu. Večer byla děkovačka za odvedenou práci a následně si dali všichni do nosu pálenku, kterou donesl Miro.
Evík Maťovi přeje jak si užívá FT, však to bylo její rozhodnutí :-)
Parodovali Květu, sluhové seděli za stolem, nálada uvolněná, pálenka chutnala.

324
Eva původní
Reagovat

@anonym: -323- já jsem přišla před chvilkou domů a tak honem nakoukla a moc Ti děkuju za komenty a odkaz, zítra kouknu na youtube, to se těším na tu parodii Květky :-)

325
Lady XL
Reagovat

@anonym: Děkuji za report :-).

326
Lenka O
Reagovat

Ahojte farmari, kde jste vsichni? K verejsku dva postrehy.. Miro se ptal na pocet ovecek, a pry asi 130.. A nektere berou atb, takze ubytek a ani nevedeli kolik jich maji, 😬.. A z kvetky a jejich afektivanych projevu uz si delaji srandu i na farme.. To jsou konce👻

327
Lady XL
Reagovat

Hlásili 137, dědo pastevec se spletl a říkal 147… :-) . Ufňukaná, znuděná Eva náhle ožila, když byla pasována na předlohu madony…., pravda, nikdo jiný tam není a českou svatou si tam nemohou dát :-D. Jen nevím, nevím, že by nějaká svatá měla tak odulé rty :-D. No zkrátka, jakmile má Evička dostatek pozornost, zapomíná na Stanka a vše okolo… Pohled na Petru, jak tlačí fekálie do bahnitého kopce, mi připomínal brouka hovnivála, jak tlačí tu svou kouli…. (jakže to bylo žáku Kroupo?)… A bosorky tam stály a jen komandovaly. Podle řečí si lecos Péťa už dělá podle svého… Jen se fakt bojím, aby si ji Dáša nevzala do duelu. Snad bude „mít rozum“ a vezme si někoho silnějšího. Mimochodem, nebyla to ona, kdo minule po výběru Stana zahlásila do kamery, že ona chce mít příště taky takové koule při výběru?? A další postřeh – jak se Dáša těší, že teď bude oblíbená, že za ní budou dolézat, aby si je nevzala – no však to zná z vlastní zkušenosti ne??

328
anonym
Reagovat

Pokud se kolem Evky něco děje, teď je za model :-) je po depresiach a na Stana ani nevzpomene.
Jsem zvědavá, jestli bude trest za jásání sluhů sedících u stolu.
Maťo převlečený za babu, Evku, je ještě víc odpudivý než ve sluhovském.
Nejvíc se mi líbilo, že silně neatraktivní vyvážení hajzlíku dělaly ženské, pánům byla přidělena jiná práce:-)
Ovcí hlásil děduško 137, takže 4 asi chcíply.

329
babi
Reagovat

Taky přidám jeden postřeh – Janka (alias Kvetka) se zeptala: tak čo je nového, farmári?
a mimo jiné Miro – dědula řekl: Ty si mi, Kvetka, vyrazila dych. Kvetka – a čím? odpověď:
tritisicpeťkou.
A musím pochválit Maťa (i když ho moc nemusím), že nechal sluhy večer déle u stolu, když se všichni bavili a spát k ovečkám mohli jít později.

330
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Třeba Mirec zvolí kubistický portrét:-)
Jinak Petru v duelu nedpodceňovat. Víme jak dokázala bojovat v Robinsonově ostrově. Daška by se mohla šeredně spálit jako Stano se Šimonem.

332
Lady XL
Reagovat

@Prochor: No škoda, že není zápas v bahně :-D. Záleží také, jaké dá případně Petra disciplíny. Almanach si čte při pasení a jelikož ji to zajímá, tak by si mohla leccos pamatovat…, překvapení – tam by se vidělo, koho štáb chce ve hře. Pílení ať si nedává, nemá moc výdrž, i když nevím ani, jak to má Dáša.

333
Lady XL
Reagovat

Obávám se, že kdyby Mirec vyřezal Eviny rty, tak by ta svatá vypadala jak domorodá woodoo věštkyně :-) (u nás říkáme takovým rtům, že je má jak „havajskej domovník“).
Pořád těm nafouklinám nemohu přijít na chuť… Teď koukám na Nákupné maniačky (opáčko na Joj family) a zrovna tento týden tam je takový zjev. Ta je má nejen nafouklé, ale ještě vytáhlé do strany, že s nimi nemůže skoro hýbat a vypadá jak kačice…. Celkově vypadá jak exot a to hodně ošklivý….

334
Eva původní
Reagovat

@Lady XL: -333- :-))) my zase říkáme jak „havajský bubeník“ Chtěla jsem ti odpovědět, že bych ani neměla o Petru obavy (ale smutnila bych kdyby vypadla) kdyby si ji Dášena vzala do duelu, Prochor ti odpověděl. Jsem též toho mínění, že by se Petra jen tak nevzdala a zabojovala by. Ale já bych si tolik moc přála, aby si vzala do duelu Špulaňu Evu, ta mi leze čím dál víc na nerva.
Budu koukat až za chvilku, tak jsem zvědavá na modní kreace Kvetky co holky předvedou :-))
@anonym: Jejda Péťa a Miro, no proč ne :-))

335
Johana
Reagovat

V ukázce na dnešek Dáša pytlíkuje s Mišou společný duel…když jedna z nich vypadne, ta druhá bude FT. Dáša si je nejspíš jistá, že Mišu dokáže zmanipulovat i ve výběru duelových disciplín a už se vidí ve funkci.
Nedivím se, že Evka pod vlivem Mira pookřála…já se přistihla, že se od jeho příchodu usmívám. Pořád jde z něho krásná a čistá energie.

336
Aža
Reagovat

@anonym: O Míru se nemusíme bát, takových děvčat kolem něho kroužilo asi hodně poslední dobou. Už má tvrdý výcvik a potom, co by na to řekla maminka?.))))
Eva st, – mně se spolu také líbí, Petra je praktická a on pracovitý…. jsou tu umělecké ambice. S Mírou to zatím na slibovanou koupi farmy moc nevypadá, ale tak jen jim fandíme, že,)))))
Jen jsem zahlédla v očích Evky divné temno při pohledu na ně spolu.
Ach ty ženy….

337
Eva původní
Reagovat

@Johana: -335- přesně tak k Mirovi, já to mám taky tak. Jak kdyby ani z farmy neodešel mi to připadá, jen s tím rozdílem, že teď rozdává pozitivní energii a doufám, že mu to vydrží po celý týden, že ho někdo nevytočí. Evě to jako Panně Marii slušelo. Dobrá předloha a jsem zvědavá na konečnou podobu, snad nebude vypadat jak kdyby Evě z oka vypadla. Miro chtěl jen obrys ženy slovanského typu a to teď Eva splňuje, nakynula řádně. Tak ať se dílo daří mu přeji.

S tou koupelnou teda nevím, budovat ji teď ke konci. To už měl být jeden z prvních úkolů po příchodu na farmu když už tedy režie chce aby se civilizovaně sprchovali. A jak hospodář povídá, že odtékající voda bude zavlažovat louku, no to teda nevím, voda plná sprchových gelů v takové čisté krajině.
Pobavila Jana těmi komentáři k vynášení žumpy a starý Miro, že mu Kvetka – alias Míša vyrazila dych 3005 :-))

338
JanaH
Reagovat

Dáša hlavně pytlíkuje s Jožinem svůj duel, chce po něm, aby teď dal ženský duel, Jozífek se u toho moc nadšeně a přesvědčeně netváří.

Když se baví s MyšoMiškou, tak Dáša říká „keby bola farmárka jedna z Vás, buď ty alebo Janka…“.

339
Eva původní
Reagovat

@Aža: -336- Jojo, pasovali by k sobě, aspoň teď se mi to taky tak jeví, ale až budou v civilu, toť otázka? Jsi pobavila, že by Evka už spřádala na Míru sítě??? :-)) Se těším na další děj tento týden jak nikdy, Miro, ml. mě fakt baví :-))

340
Slávka
Reagovat

@Eva původní: Miro je doslova záchrana :)

341
Aža
Reagovat

@Eva původní: Evi víš jak to v životě chodí…
Sotva žena promluví vlídně s mužem, po chvíli jí okolí podezírá, že ho svádí.
Neřekla bych, že Petra házela hluboké pohledy, zatím se jen vyptávala na jeho práci a malování.
I Mira rozmluva s ní zaujala. Je možné, že si rozumí, ale ještě je brzy tušit vztah.
(ale já bych mu přála budoucnost.))))))))
Jak jsem viděla na valníku hromadu prken, divila jsem se, co si ještě před koncem farmy vymyslí.
Je vidět, jak je FT nezkušený…. nedokáže rozdělit vhodně práci.
Jsou tam 4 chlapi, a nechá vozit odpad ženy. Snad by se nic nestalo, kdyby chlapi měli za chvíli vyčištěno a ženy zatím dělaly sýry…..¨Koupelna by ještě počkala.
Jak se vám líbil Šimon s rozpuštěnými vlasy. To by byla skalní víla pro obra Zlobra….:))

342
Fixa
Reagovat

@Aža: I já si myslím, že Petra Miru ml. nesváděla, byla zvědavá a uměla se zeptat a projevit obdiv k jeho práci i osobě. Je ale pravdou, že jsem si všimla zlých očí u Evy, ta však žádný obdiv projevovat nebude, sama má ráda pozornost a jak není k její osobě neprojevována stáhne se. Nebo, že by vznikla nějaká třenice?
Šimona začínám mít víc a víc ráda, nemá potřebu moc mluvit, ale když něco řekne stojí to zato.
FT Maťa nemusím a navíc je ještě naočkovaný Evou.

344
Jája
Reagovat

Jak málo stačí k dětské radosti. :) Jeden přiblblý titulek a ještě blbější článek ….

345
anonymous
Reagovat

Jede, jede poštovský panáček,
jede, jede poštovský pán…

Vlastně pošťák nejede,
přitom (nejen) dopis přijede.
Kaboní se Kvetka, hlásí trest,
farmář(ka) ten nejvyšší bude nést.

346
JanaH
Reagovat

@Eva původní: čím a jak by k sobě pasovali? :-o

@anonymous: ach, bude drámo? :-D

347
anonym
Reagovat

Že by se Petra nedej bože zakoukala do Mira a opačně pokládám za slušnou blbost. Že si s ním ráda povídá zase úplně chápu. Petra je poměrně inteligentní ženská a Miro to stejné v mužském podání. Následuje Šimon, oslíci a zbytek osazenstva :-)
Eva zahlíží, protože není středem pozornosti, jak byla zvyklá. Veškeré dění se netočí jen kolem ní. Hlavní je, že depresie jsou pryč a stesk po Stanovi se vytratil jako pára nad hrncem :-)

348
JanaH
Reagovat

@anonym: já přímo za hovadinu. :-D A právě proto mě zajímá to zdůvodnění… ;-)

349
Jája
Reagovat

@JanaH: @anonym: A proč myslíte, že je tady přísp. 344?

350
JanaH
Reagovat

Včera zabodoval Palko, a to hned dvakrát. Napřed s „tritisícpetkou“ a potom s Prodigy. :-D

@Jája: no já tomu rozumím, to dá rozum přeci, ne? :-)))

351
Lentilka
Reagovat

@Jája: Tak to máš pravdu jeden taký ale doslova debilný titulok je na Topkách . Samozrejme som naň klikla ,že kto je taký bohatý v Markíze . Titulok je .

Nová láska na Markizáckych obrazovkách ? Táto kráska sa zahľadela do bohatého kolegu .

A článok o Petre , aké sympatie prechováva k Mirovi . Z komára urobia somára

352
Lentilka
Reagovat

Ešte som chcela dodať ,že nie tak dávno to bola hlúpa playmate , zrazu je už kráska .

353
Slávka
Reagovat

Šimon, Šimon spusti svoje krásne zlaté vlasy :D

354
JanaH
Reagovat

@Lentilka: tak jim tu malou radost přej, Topky i jiní z podobných volovin budou žít několik dní a mít pocit, „jakobybylipřitom“. ;-)

355
Jája
Reagovat

@Slávka: Jeden dlouhé vlasy, druhž dredy, třetí v hlavě nasr… Holt každému co jeho jest. :)

356
JanaH
Reagovat

@Jája: u té třetí možnosti mám vícero jmen účastníků zájezdu. Není to, doufám, na závadu? Ti se letos můžou přehazovat vidlema…

357
Slávka
Reagovat

@Lentilka: To som čítala. Tak som sa smiala :D No človek sa aspoň pobaví. Len mi je toho Mira lúto, že píšu o ňom také sprostosti :/ Človek sa aj teší že tam prišiel, ale….

358
babajda
Reagovat

Co porada Maťa a Evy o určení sluhů ještě před vyhlášením – bude toto porušení pravidel opět bez trestu?

359
Aža
Reagovat

@Fixa: Také mně připadalo, že se Eva dlouze dívala na obličej té sochy, hledala v ně asi svou podobu, co?
@JanaH: největší dráma by asi bylo, kdyby Kvetka potrestala Evu, že radila FT koho dát za sluhy. Trest nejvyšší – snad ne odchod z Farmy?
Asi mi uniklo důležité – tak se ptám, co je myšleno tou 3005? Díky
@Lentilka: tisk je prostě sprostý a slepí dohromady střepy blbosti a mají článek…… kdo chce at uvěří.

@babajda: myslím na to na co myslíš i ty, bude trest? Je možná , že Evka už chce ukončit sjednané učinkování a potřebují jí dostat domů bez pokuty.

360
BarBora
Reagovat

Teraz som dopozerala a prekvapilo ma, že sa nikto nepozastavil nad voľbou, ktorú dal Maťo Eve a jej reakciou, neprehovárala, nekričala, nefňukala ani vtedy, ani neskôr, napriek tomu, že Maťo niečo sľúbil. Aj pri kadibüdke, síce nadšená nebola, ale brala to s úsmevom, na rozdiel od Peťi. Maťo skáçe jak splaśený, raz tam, potom tam, Miša klasicky, som zvedavá, či jej Dáša naozaj verí, alebo blafuje,ale keďže už chce ženský duel, tak už je asi spracovaná a samozrejme, Miša do duelu nepôjde. Šikovné to dievča.

Ale tá Jana…. furt na tej obrazovke, furt a stále, furt počüvať tie jej kydy, furt kukať na jej odutý, krčmársky gsicht, nedajü človeku od nej oddýchnuť, nehovoriac už o tom, že ona všade musį strčiť ten svoj rypák a všetko okomentovat, stále musį rapotať, furt…

Miro je relax a na predstave „zamilovanej“ dvojice sa musįm smiať. A aj keď som si prįspevky prečįtala dopredu, Evin zlý pohľad som si nevšimla, ale všimla som si, ako Jana by milerada ešte aj za Pannu Máriu išla, našťastie ju zahamoval Mircov smiech.

Tak som zvedavá, čo Dáša vymyslela, strašne si fandį, ako z nej majú strach, ale asi sa chystá na Evu. A to jej oblizovanie sa s Mišou…

361
anonym
Reagovat

@BarBora: Já si nevšimla, že by Evík s úsměvem vyvážela sračky, držela si nos. A že by Petra nějak remcala?
Ostatně, chtěla bych vidět toho nadšence, který by s úsměvem takový smrad vyvážel, to by vola položilo, natož ženskou :-)
Nepochopila jsem, proč by Evík měla vyvádět? Mohla si vybrat, jít za služku ona nebo Dáša, pochopitelně, že řekla Dášu a Maťu jako FT přece sama odsouhlasila :-) Vše proběhlo dle jejího přání a návrhu:-)
Někdy mám pocit, že se dívám na něco úplně jiného, nebo si pletu jména :-)

362
Prochor
Reagovat

@babajda: Pravidlo je letos na farmě zakázané slovo.

363
BarBora
Reagovat

@anonym:
Tiež mám niekedy ten pocit.

364
Lentilka
Reagovat

Dnes sa mi s..ka pripojenie na Panačka …@JanaH: Veď hej doprajem im z čoho by tí úbohí pisalkovia žili , téma Eva – Stano vyčerpaná tak sa našla nová obeť . Ešteže je na Farme Peťa a prišiel Miro 😯

365
Kara
Reagovat

@babajda: Ten trest a nejvyšší by mohl přijít.
I podle nápovědy anonymouse by mně to vycházelo. Mohla by Kvetka Evku ušetřit duelu a poslat ji domů rovnou.
Nedivila bych se, kdyby to režie s Evou tak domluvili.
Eva si svou misi splnila a chce jít domů, tak proč ji ztrapňovat ve stodole a nechat tam s ní vláčet už po druhé. To není vhodné pro takovou prominentku. :))))
Škoda že nejsem Boris :-))))))))))))))

366
anonym
Reagovat

@Kara: Docela ráda bych se na vláčení Evíka po stodole podívala, jeden týden křečík, druhý týden Evík, krásná představa :-)

367
Kara
Reagovat

@anonym: To já taky :)))
A u Stana to bylo o to lepší, že před duelem tak machroval. To pak byl zážitek, když odcházel jak spráskaný pes :))))

368
anonym
Reagovat

@Kara: U duelové chatky si zapálí jen fajku a pak Šimona vypráská a ono to bylo trochu jinak :-) Pěkná podívaná :-)

369
BarBora
Reagovat

@Kara:
Ale to by museli poslať aj Petru.

370
Kara
Reagovat

@BarBora: Já si myslím, že Petra na Evku nemá. Ale zase na druhou stranu, za domlouvání se na duelantech by měl být potrestám FT. Ten o tom nemá s nikým o tom mluvit.
Nebo to platí jen u výběru 2. duelanta?
Ty pravidla jsou pružná už několik posledních farem a tak ani nevím co je dovoleno a co ne. :D

371
Lady XL
Reagovat

Kvůli domlouvani by museli každý týden vyhodit někoho, nebo aspoň FT :-). Myslím, že nejvíc proti pravidlům je domlouvání se o 2.duelantovi. Na to vždy Kvetka upozorňuje, aby se neradil s nikým. O sluzích říká, že je má FT ráno oznámit při snídani…

372
Kara
Reagovat

A nějak zanikly i tresty, co Evka jako FT měla dát těm 2 farmářkám, co pekly večer placky. Tam bylo nepochopitelné, že zrovna ony měly dostat trest – za to že poslechly příkaz FT.
Nebo jsem to zaspala? :DDD

373
JanaH
Reagovat

@BarBora: Betonku a její proslovy budeš nejspíš muset strpět až do čtyřky. Nehledě na to, že pro Borisy je taková užvaněná ženská požehnáním, tu nemusí nikdo přemlouvat, aby spustila.
Ale coby Kvetka pobavila, kdežto oduté Ucho v Evinky šatičkách bylo kapku nechutné.

@anonym: hmm, taková pěkně vyoraná brázda Evinky prdelí by mě taky potěšila. Velice. :-DDD

374
BarBora
Reagovat

@Lady XL: , Kara
Tiež mám pocit, že o sľuboch sa zvyknü dohovárať, ale momentálne si konkrētnu situáciu neviem vybaviť.

375
JanaH
Reagovat

@Kara: naopak, tam bylo naprosto pochopitelné, proč ty dvě a nikoli Evinka.

376
BarBora
Reagovat

A mňa by zas Dáškin krivý úsmev potešil, ju od začiatku nemusįm, Eva mi nevadí. V podstate je to pre mňa celē ako hra „vadí – nevadí“, trošku sa z toho vymyká Jozef.

377
Kara
Reagovat

@JanaH: A prooooooč pochopitelné? :)))))))))))))))))))))

378
Lentilka
Reagovat

@anonym: Lenže on si ani tu fajku nezapálil , lebo si nevedel založiť oheň,nedal si ani preťahovanie lanom aby sa nezdržiaval , lebo to chcel mať čím skôr za sebou a chcel ísť čím skôr zo stodoly preč .
Síce šiel ,ale opačným smerom …

379
anonym
Reagovat

@JanaH: Víc by se nás potešilo:-)

380
anonym
Reagovat

@Lentilka: To je pravda, vlastně si nerozdělal oheň, umělec :-)

381
Lentilka
Reagovat

@Kara: Stano neporadil – tresty neboli

382
BarBora
Reagovat

To bolo celē smiešne, stále tam niekto dorábal jedlo, ládovali sa aj mimo spoločnēho stola atď
Ja by som im za trest dala urobiť placky.

383
anonym
Reagovat

@BarBora: Naposledy se domlouval o sluhovství Maťo a Evík, Evík odsouhlasila Dášu, tak je služka Dáša :-)
Maťo chtěl dát Evíka, aby si oddechla, neuspěl :-)

384
JanaH
Reagovat

@Kara: :-D Třeba protože tím rozhodnutím o plackách především Evik porušil pravidla, ale přece si Boris nepotrestá protežovaného Evika?

@Lentilka: no tomu jsem se nejvíc škodolibě smála… vlastně celičký Duel jsem se Pinglovi škodolibě smála. A směju se mu doteď.
Ale! Nepřestávám se modlit za dedka!! :-))

385
Jája
Reagovat

@Kara: Ten trest tam byl a byl velice krutý. :))))
Při oslavě musely ty dvě vypít každá o jeden lok méně alkoholu. :DDDDD Ne, nedělám si pr…el, tak to z úst bohyně farmy zaznělo.

386
JanaH
Reagovat

@Jája: E? :-DD Tak to jsem nepostřehla. Carevna je hustá. :-DDD

387
Prochor
Reagovat

Aby nemuseli trestat protežované lidi Evku a Staníčka, nesmí trestat nikoho nebo jen výjimečně a málo. Jinak by se už moc shodili. Máme 52. díl a spočítali bychom na prstech jedné ruky, kolikrát se Kvetka zmínila o porušování pravidel.

388
anonymous
Reagovat

@JanaH: Ano, viděli jste to na konci ukázky…

389
Jája
Reagovat

@JanaH: Páteční 48 – 44min.14sek. :)

390
Kara
Reagovat

@anonymous: A je to tady. Trapárna.

391
JanaH
Reagovat

@anonymous: , @Jája: ach, to bylo to vynechané kolo? Tak to jsem postřehla. :-DD Ale to už je tak dááávno, že i pozapomněla. :-D

392
Slávka
Reagovat

@Lentilka: Riadne klamný článok aj od markízy a iných bulvárnych stránok pretože ako som kukala tak som dnes kukala žiadna love story sa nekonala. Len Petrin pozitívny názor na Mira a to je všetko. A každému sa tam Miro páči ako zatiaľ počúvam….Nevystrkuje rožky jako to on vie. Môže sa tam realizovať nemusí súťažiť. Má pokoj, ale keby tam niekto do neho začal rýpať už by bol oheň na streche :D
….Čo sa týka Maťa ten chalan je baba! Nejak extra mi nevadí, mám celom zábavu z jeho hlasu a to ako tam chodí po farme jak stratené kuriatko :D

393
Wally
Reagovat

Nic moc zajímavého nebylo. Tetka je učila vařit lidová jídla, které musí na pátek připravit. Ta jejich zelenina s brambory a slaninou. Rýžovo- moučná kaše se slaninou, zelím a mlékem.
Dáša s Miškou a Jozefem řeší duel. Chtějí ženský a chtějí se zbavit Evy, Petry a Anny.

V ukázce bude asi vyhozena Eva , má se sbalit za porušení pravidel.

394
anonymous
Reagovat

@JanaH: Ne, bylo to (bude to zejtra) to, co bylo na konci dnešní ukázky na zejtřek… A týká se to věci, co se stala po duelu.

395
Lentilka
Reagovat

@Kara: Riadne trápne , už nevedeli čo vymyslieť ? Takto to ale dopadne s dosadenými ľuďmi . Dohodnú sa na určitý čas a koniec ,im to je už potom jedno ako to „strihnú “ – misia je splnená obojstranne .

396
BarBora
Reagovat

Tento diel bol celkom pohodový Mirec robí sochu, Jozef s Paľom küpelňu, ….. , učili sa robiť kulašu a zemiakovo-kvakovú kašu.
Dáßa s Mišou špekulujü, Dáša by chcela robiť obchody, Jozef chce pánsky, ona dámsky, ale zdá sa, že sa dá nahovoriť na pánsky, … atď…proste stále špekulujü, raz tam, potom tam, zajtra sa uvidí. Väčšina by sa chcela zbaviť Evy a Petry, Petra vraj každú chvíľu mrnčí,, ozef by mal možnosť výberu disciplín, tak chce mužský.
V ukáźke – boli vážne porušené pravidlá, tak si Eva má zbaliť veci a ďalej sa zajtra uvidí.

397
Lentilka
Reagovat

@Slávka: Slávka veď ja viem ,že tam nič také nebolo ako to pisalkovia napísali. Oni sa hneď chytia všetkého . Ja aj neviem či sa Miro vôbec ožení ,on totiž dlho žije s mamou sám a ja mám taký na to názor ,že takíto chlapi chcú za partnerku takú ženu ako je ich mama . A mama zas usmerňuje pri výbere ,aby syn o nič v manželstve neprišiel čo mal doma .

398
Kara
Reagovat

@Lentilka: Tak. Natočí se nějaký domluvený šot, kde se jako poruší pravidla, zakomponuje do dílu a hráčka si v pohodě odejde. O diváky jim snad už ani nejde.
To je celé tak ubohé. Kam až chtějí ještě zajít.

399
JanaH
Reagovat

@Wally: tak to je na prd, to asi rygol ve stodole neuvidíme…

@anonymous: nejspíš se tady bavíme o dvou rozdílných věcech, ale ono je to vlastně jedno. :-D

400
Wally
Reagovat

@JanaH: Ale byla dost v klidu. Tak uvidíme zítra.

401
JanaH
Reagovat

A oduté Ucho je zas naprosto perplex. :-D

402
JanaH
Reagovat

@Wally: třeba si zobla Lexaurinu. Už od Pinglova fiaska je taková utlumená.

403
Jája
Reagovat

@JanaH: Ona je utlumená od začátku jen teď má asi dvojnasobnou dávku, :DD

404
Wally
Reagovat

Myslíte, že FT jim to dává na požádání.
Tak proč si, sakra pro příděl nechodí taky Jana. :DD

405
Lentilka
Reagovat

@Kara: Markíza a diváci ? To nehrozí už dávno ,to je všetko pre sledovanosť ,veď väčšina projektov ,ktoré mali na jeseň pripravené sa neujali ,nulová sledovanosť tak to zachraňujú Tel .novinami ,občas nejakým filmom a hlavne farmou . To je škoda slov .
Pripravme sa na zajtra ,aby nás náhodou netrafil šľak kvôli čomu (komu) Eva odchádza .

406
BarBora
Reagovat

@anonym:
Ale veď o tom bola práve reč, nejaký iný treba dať k dobru.. A presnejšie to bolo tak, že Maťo dal Eve na vás ýber – buď ona alebo Dáša. Predtým sa ešte dohadoval s Petrou, ale to tu už všetko bolo spomenuté.

407
JanaH
Reagovat

@Wally: Terminátoři potřebují něco onačejšího, silnější grády. :-D

@Lentilka: nezapomínej na ono známé heslo, víš jaké? A být pozitiní! A taky tolerantní! No a kdyby všecko selhalo, jistí to Lexaurin. :-DDD

408
BarBora
Reagovat

@anonymous:
A videli sme to? Alebo to bolo niečo mimo kamier alebo mimo obrazovky?

409
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Ja ešte rada pozerám Pevnosť Boyard, to je asi tak všetko. Ale aj Pevnosť dnes skončila.

410
JanaH
Reagovat

Tetuška mluvila úplně bohovským nářečím. :-)
Dáša zase lavíruje, napřed ukecává Jožku na ženský, potom i Paliho a na konci piklí s MyšoMiškou o pánském.
Koupelna bude dobré monstrum. :-D

@BarBora: on ví asi tolik co ty nebo já, akorát díl viděl nějaký čásek před námi. ;-)

411
Jája
Reagovat

Něco takového už tady bylo. Sbal si věci a vrať se sem. Nakonec z toho byl jen trest – wellnes na samotce na dobu určitou, mohou přidat povinný duel. Tak co na nás Borisové vymysleli za kulišárnu? Podle drbů na Fb odešla proto, že to vzdala, ale teď výraz Ucha tomu nenasvědčuje.

412
anonym
Reagovat

@BarBora: Nemám potřebu dávat k dobru jiný příklad, tady ten byl výstižný, Jak jsem to napsala, tak jsem to viděla a slyšela :-) Hrubé porušení pravidel a oba dva bráničkou ven :-) A Evíkovi přibalit do rance jednu slepičku pro potěšení křečíka :-D

413
BarBora
Reagovat

@anonym:
Len potom neviem, prečo si reagovala na mňa, bolo to mimo kontexu a teda zbytočné. A ja som len pįsala to, čo tam bolo.

414
Slavka
Reagovat

@Lentilka: Ci sa ozeni alebo nie na tom asi nezalezi v dnesnej dobe uz sa to tak nepreziva sice tetky z dediny vedia byt neprijemne v tomto smere a vrtaju ze kedy sa ozenis. Uz mas vek a bl bla bla. Ci si niekoho najde vobec to je otazne aj ked nema teraz urcite nudzu o navrhy, ale Miro mi pride taky ze ho ta praca s drevom tak naplna ze mu mozno zena ani nechyba. A penazi ma dost. Ja si myslim ze casom sa iste odstahuje od mami.

415
Prochor
Reagovat

Dáša manipuluje s lidma, koho mají volit do duelu. Pak se naparuje před Miškou jak je strašně silná a jak vyhodí soupeřky v duelu. Nepřipomíná vám to někoho? Kdybych si měl teď vybrat kdo má vypadnout tak by to byla určitě Dáša a Eva až po ní. Nafoukané Dáše přeju aby dopadla na hubu stejně jako Stano.

416
Prochor
Reagovat

Sotva jsem dopsal úvahu o vypadnutí a je jasné, že Dáša Evu nepředběhne.
http://farma.markiza.sk/aktualne/1893695_hrube-porusenie-pravidiel-evu-vyhodili-z-farmy

417
anonymous
Reagovat

@BarBora: Neviděli.

418
anonymous
Reagovat

@JanaH:
https://www.youtube.com/watch?v=F7hdG77uk9c&start=59
:-D

* Adminku prosím buď o smazání komentáře se třemi odkazy číslo pseudo-416, nebo zveřejnění, ale v tom případě ostatní o shovívavost, aby do té doby neodkazovali čistě jen na čísla komentářů :-)

419
Peťan
Reagovat

Přečtěte si na stránkách Markízi,proč musí Eva opustit Farmu.Opravdu závažné porušení pravidel, i když za to ani tak sama nemohla,alespoň z počátku.

420
anonym
Reagovat

@BarBora: Reagovala jsem na to, že si momentálně nemůžeš vzpomenout na konkrétní situaci domlouvání se o sluhovství, proto jsem připomněla poslední akci Maťo – Evík :-)
Trest přišel, sice za něco jiného, je škoda, že Evík nevypadla v duelu, co se dá dělat :-)

421
anonym
Reagovat

@Prochor: Vypadá to opravdově a věrohodně, včetně překvapených farmářů.
Ach, ta láska nebeská :-)

422
babajda
Reagovat

Po ukázce z dnešního dílu je úplně průhledné, že je to vše předem připravené,Fuj!

423
JanaH
Reagovat

@anonymous: díky, fakt díky, super a boží! :-D
Mmch. já takhle cvičím každé ráno, ty ne? ;-)
A včera opravdu došlo k chybě v Matrixu, souhře okolností a krom toho jsem si (ale jen zlehka) seděla na vedení (protože „neklikám“, což mě ovšem neomlouvá, že? :-D).
Myšáku, jsi oživením tohoto festivalu a kvůli tobě jsem si rozmazala oči! :-P

424
anonymous
Reagovat

@JanaH: Já sám jsem chyba v Matrixu :-D

425
JanaH
Reagovat

@anonymous: I kdepak! Pustila jsem si to už několikrát, nelze jinak. :-D A doufám, žes našel mnou umně zašifrované pokání. Vlastně nepochybuju, že našel, ty jsi inteligentní. ;-)

426
anonym
Reagovat

@JanaH: Pozor, tady jsme všichni inteligentní, nebo snad ne? :-D

427
Aža
Reagovat

Nyní už je mě jasné, proč měla Eva tak hluboce smutné oči celé dny.
Zdaleka nešlo jen o prohru Stana, ale řešila rodinné problémy a průšvih jako vrata.
Možná, že nyní bude Stano opravdu její přítel a jí čekalo doma hodně vysvětlování.
Jak dopadla láska dál se dozvíme, až se sejdou farmáři ke konci farmy.
Možná ,že Stano bude dělat za jejího přítele i modela na reklamní fota. (s jeho popularitou z farmy,,,)

428
Jája
Reagovat

@anonym: Více či méně nebo víceméně. :))

429
JanaH
Reagovat

@anonym: :-DDD Když já nesmím ani naznačovat. Naštěstí šifrování zvládám. Ale zpátky na značky, je nutno začít fofrem uplatňovat ono známé heslo atd, víš co, víš jak? ;-)

@Aža: už včera se naťuklo, že je na dvojnásobné dávce… ;-)

430
Jája
Reagovat

A náš Dredík něco musel vědět, neb se veselil s pusou od ucha k uchu jakoby říkal a máš to, dokrálovala jsi.

431
Ajda
Reagovat

@anonymous: Smazala jsem zadržený komentář z 6.22, byl duplicitní s tím, který se vám podařilo pověsit později.

359 – Aža, uvolněn :-)

432
JanaH
Reagovat

@Jája: :-DDD
Zase ukázalo, žes měla recht, jak to jen děláš? Teď jen vyladit Betonku, to bude oříšek… :-))

434
JanaH
Reagovat

@anonym: díky. No…aspoň se předejde áchání, jak by bylo pěkné, kdyby tam někdo hospodařil. ;-)

435
Prochor
Reagovat

Nejvíc zaskočený mi přijde FT Maťo. Nejdřív mu odešel velký vzor Stano a teď ještě vyhodí jeho váženou poradkyni Evu. To je smůla co? Snad aby zkusil Maťo pro změnu přemýšlet vlastní hlavou a mít vlastní názory (jestli je toho schopný). Ale myšlení bolí. Jednodušší je najít si dalšího poradce – Dáša se přímo nabízí.

436
anonym
Reagovat

@JanaH: :-) ale hnus to je, jako po náletu menšiny.
@Prochor: Buď myslí nebo žužlá fajku a protože neustále žužlá nemůže myslet :-)
Vypadal na zhroucení, řval víc než když odcházel křečík.

437
JanaH
Reagovat

@anonym: neboj, oni to jistě ještě časem doupraví. Měli by do původního stavu, což by byly téměř holé kopce, bez všech těch dodatečně vybudovaných chajdalůpek.
Takže je docela možné, že s kolibou se zase potkáme… :-))
Ucho je dalším adeptem na ladící terapii.

438
Kara
Reagovat

Taková romantika po ránu :)))
A jeden dobrý postřeh z fb :
Preto nedal Evu za ft ,bolo vsetko dopredu doho

439
Kara
Reagovat

A ještě jeden dobrý postřeh z fb. To nedomysleli :)))

Tento týždeň čo majú len začali vysielať farmu doteraz boli bez diváckej odozvy tak snúbenec nemal ako vedieť čo sa tam deje len s pár začiatočných záberov Dohodnutá fraška

440
Prochor
Reagovat

@Kara: Včera přeci sama Eva řekla, že to bylo její rozhodnutí že Maťo bude FT. Měli to dohodnuté se Stanem.

441
Dana
Reagovat

A teď se vrátí poslední kdo vypadl z duelu

442
anonymous
Reagovat

@Kara: Ono jim to hodně často vůbec nemyslí…

443
Wally
Reagovat

@Kara: To je první co mě napadlo. On se vydá druhý den vysílání vynadat Evě.:DDDDDD

444
Prochor
Reagovat

Hlavně aby se za Evu nevrátil Stano, který vypadl v posledním duelu.

445
Janka
Reagovat

Eva zjevně elegantně vyřešila svůj zamýšlený odchod. Nemusí se namáhat v duelu s Dáškou a dosáhla svého, tj. odchodu domů. Jinak mi nepřišlo, že by se vyhýbala vyvážení latriny. Nejásala, ale šla do toho. Ani zlého pohledu jsem si nevšimla. To spíš betonárka žárlila, že nebyla ona předlohlou pro Pannu Marii :) asi nemá zrcadlo.Janka betonárka je šílená osoba¨, její dřísty už ani nebaví, je to pořád stejné dokola, po slovensky. Hlavně, že každého musí vystiskat, ať je to pes, osel nebo Mirec :)
Palo zabodoval s Prodigy, fakt jsem se snad poprvé u této farmy srdečně zasmála.
Dáška splétá nějakou složitou taktiku na duel, no Miška je fakt spolehlivý spojenec:)

446
Janka
Reagovat

@babajda: no, že se jede podle scénáře snad už nemůže nikoho ani překvapit. Spíš mě překvapuje, že někdo to skutečně ještě prožívá jako opravdiskou hru.

447
Kara
Reagovat

Mne Jana zase na rozdíl od asi většiny z vás baví. Je jiná (taková svojská) než zbytek bab a tu šedou nudu to oživí. Kdyby byli všichni hráči jak Dáša, Miša, Anka a Ivča, tak by mně splývaly a byla by to pro mne nuda. Za mne ať tam Jana ještě vydrží. Rozbíjí tu babskou šeď.
Mezi chlapy je alespoň Šimon něčím zajímavý.
Pro diváky je dobré, když se podaří najít člověka, který bude něčím odlišný od jiných. Ať už klaďas, nebo záporák. Tak já Janu ve hře vítám. :)))

449
anonym
Reagovat

@Janka: Nic ve zlém, ale pokud bych tuhle hru, byť silně zrežírovanou, neprožívala, tak se na to nedívám a už vůbec by mě nenapadlo tady cokoli psát :-)
Lidi jsou skuteční, stejně jako jejich povahy, nikdo se nedokáže přetvařovat několik týdnů. A to, alespoň tedy mě, baví.

450
Janka
Reagovat

ok, však tvoje věc. Herce ve filmu/seriálu taky tak prožíváš?

451
JanaH
Reagovat

@Jája: ach… kde mám ty kapesníčky, boha jeho? :-)))

@Wally: no a proč ne, nakonec… a ještě se švestičkami pro SBS-kára. :-) Takže naco by Borisové zdržovali děj nějakými pseudotresty pro Evika, když měli v krátkém rukávu schované takové eso? :-D

A komenty pod fotkami z vybydlené Farmy zase nemají chybu. :-DDD

452
Eva původní
Reagovat

No paráda, to teda vzalo nečekaný zvrat s Evkou. A komedie pokračuje dál a tak proč bychom se netěšili :-))

453
anonym
Reagovat

Nemusím se cicmat s oslem, ale poslouchat Janu je o několik levelu zábavnější než poslouchat velké rtíky. Při mluvení Anky nebo Dáši se dá usnout, případně myslet na to, co udělám na oběd, při projevu Janky zpozorním, co za perly se vysypou.

454
JanaH
Reagovat

@Janka: sorry jako, ale já tady nevidím nijak zvláštní prožívání (až na jednu dvě úsměvné výjimky), ale spíš vidím, že si z farmářů děláme psinu. Vadí? ;-)

455
anonym
Reagovat

@Janka: Pochopitelně, romantické filmy probrečím a při kriminálkách střílím na obrazovku:-)
Nečtu na místní diskuzi žádné zvláštní projevy, kdy by se dalo napsat, že někdo něco nějak velice prožívá :-D
Spíš se podivuju, jak tě zaujala Evka a vyvážení latriny, snad jsi to neprožívala nějak moc emotivně. Vždyť to bylo jako, vyváželi jen levandulové seno :-)

456
Janka
Reagovat

CITUJI: @Janka: Nic ve zlém, ale pokud bych tuhle hru, byť silně zrežírovanou, neprožívala, tak se na to nedívám a už vůbec by mě nenapadlo tady cokoli psát :-)

.@anonym: @JanaH: tak nevím, trochu protimluv :))

457
anonym
Reagovat

@Janka: Klidně prober moji osobu a komentáře, máš pole volné, nebudu se bránit žádné kritice, naopak, polepším se a možná, že na tvůj popud další RS už prožívat nebudu:-D

458
Jája
Reagovat

Nemůžu si pomoci, ale mému srdíčku více lahodí uvřískaná Betonka než ušušlaná odejitá, hrdina práce či korektně nekorektní Anka.
@JanaH: Dovol, abych ti uctivě oponovala, ale já těch prožívajících tady potkala více. Jen jim časem došla energie a tak jaksi dožili. :) Jen tuhé sarkastické kořeny přežívají (a víš, že prý sarkasmus tříbí mozek? a já pořád, kam ten Myšák chodí?)

459
JanaH
Reagovat

@Janka: správný postřeh! Protimluvy, ironií a pod. se to tady občas jen hemží, pokud zrovna nenastoupí letka z klášterní školy. :-DDD

460
anonymous
Reagovat

@anonym:

„Lidi jsou skuteční, stejně jako jejich povahy, nikdo se nedokáže přetvařovat několik týdnů.“
– S přetvařováním nesouhlasím, při troše snahy a „hlídání se“ by i to šlo. Ale podle mýho názoru by bylo dobrý si hlavně uvědomit, že tohle skutečně není kontejnerovka (a dokonce ani „kontejnerovka/průchoďačka“ – tedy VV4), kde jsou alespoň online kamery (byť mnohdy úmyslně vypínaný nebo přepínaný na jiný dění – ale přitom i často stejně „pozdě“), úniky informací z omylem (a to nikoliv „omylem“, ale skutečně i omylem) zapnutejch portů mimo „kontejner“, atd. Samozřejmě i tak lze štáb (a tím samozřejmě i diváky) „obcházet“ i ze strany soutěžících, ale je to i tak zcela jinej „level“.

Tady je to sestříhaný (a ostříhaný), jak chtěj borisovci, a něco z toho je čistý divadlo. Nic víc, nic míň. Spousta toho se děje mimo kamery, v noci, atd. Ostatně si stačí vzpomenout na manipulace ze strany taky zcela jinýho levelu – „Kdo přežije“.

461
Wally
Reagovat

Takže duel bude asi ženský a do duelu půjde s Dášou asi Petra. Že by velká taktička překombinovala Petřiny možnosti?

Taky radši poslouchám Janu než uspávačku hadů Andulu a její dcééru. To samé Jozef. Na toho už začínám být při svém prožívání alergická.

462
anonymous
Reagovat

@anonymous: …a vlastně i na sestřihy právě z VV4.

463
JanaH
Reagovat

@Jája: ty můžeš i neuctivě!
Já VÍM, že jich bylo/je víc, ale v rámci nastolené všeobjímající uleptané tolerance jsem nechtěla být moc drsná a už vůbec ne adresná, chovankám bych mohla způsobit ujímání. Ale i přeZto věřím, že se poznaly. :-DDD

@anonymous: paráda, a máme jasno! Divadlo je kultůra a kultůra je v pořádku, či? :-)))

464
JanaH
Reagovat

@Wally: Dáša teď patrně nasadí všecky síly k tomu, aby zase změnila názor a prosadila mužský duel. A já doufám, že se jí to nepovede.

465
Wally
Reagovat

@JanaH: Veď už jdou volit prvního duelanta, to nestíhá. :DD

466
anonym
Reagovat

@anonymous: Pokud by nemuseli makat, seděli na zadku a hráli stolní hry a nechali si vozit jídlo z hotelu, tak snad ano, ale oni mají fyzické vytížení a zase takoví herci nejsou, aby několik týdnů, měsíců se přetvařovali a hráli si na úplně jiného člověka.
Že RS, jakákoli, je zrežírovaná, o tom není třeba pochybovat, je to fakt. A to i u VV,

Zrežírování nezrežírování lidi na to čumí a stejně si každý mele svoje přesvědčení :-)

467
Jája
Reagovat

@JanaH: Na do pr…….kýnka dubovýho, tolika empatie? Jo, a ty kapesníčky ti zčořilo Ucho, na farmě je jich teď akutní nedostatek. :D

468
JanaH
Reagovat

@Wally: to je přece dobře, ne? :-D A nějaké kouřové signály honem ona ještě vyšle, je vynalézavá.
Ty dvě Anduly snaživky jsou za všecky prachy.

@Jája: no čo už. :-D

469
anonym
Reagovat

@JanaH: No bóóóže, v zápalu hry se člověk občas vžije do děje trochu víc, však i o tom to je :-D

470
JanaH
Reagovat

@anonym: ale já mám přece pochopení. :-D Tebe občas ruce nebolí? Nevěřím! :-DD

471
anonym
Reagovat

@JanaH: Ruce mám v pořádku, tak daleko jsem ještě nedospěla :-) Ale včera jsem si koupila ovčí sýr :-)

472
Aža
Reagovat

Natáčení RS je pro Markízu velmi drahé. Zajištuje i ochranu okolí a ve štábu je hodně lidí. Pronájem místa a materiál a veškerý servis i zvířata-……
Nedivím se proto, že se snaží ovlivnit hlavní aktéry RS a pracuje se dle osnovy.
Tak jsou drženy v limitu i Superstar..(kdo je dobrý pro diváky a ne v RS) atd, i jiné legrácky.
Sleduji X Faktor UK – a i tady je vidět protlačit lidi dle přání režie, i proti mysli porotců.
Důležitý je asi výsledek a ten se musí dotlačit ke konci.

473
JanaH
Reagovat

@anonym: to je šifra. ;-) Ale ty na ni přijdeš. :-D Ovčí sýr je dobrý a výživný…

474
Jája
Reagovat

@JanaH: :D:D:D Hlavně občas zalepí ruce. :D

475
anonymous
Reagovat

@anonym: Nenapsal jsem, že zrovna tahle sestava si hraje na jiný lidi :-) Jen, že by to při troše snahy (a troše snahy štábu) šlo. Muselo by se ale myslet i na takový věci, že se to může proláknout z okolí dotyčný osoby, že ta vůbec nevypadá realisticky, tak jak ji léta někdo zná, apod. Navíc by dotyčná osoba musela bejt smířená s tím, že leckdo, kdo ji do té doby znal, už ji znát chtít třeba nebude (i kdyby zkusila hrát na to, že to bylo divadlo – a i kdyby skutečně bylo). A i dopředně má taková domluva s okolím svý limity.

A pokud je smlouva postavená tak, že štáb má poslední slovo, ve všem, a jsou tam daný velký pokuty, což je obojí vysoce pravděpodobný (jako ve všech podobnejch soutěžích), i s tím tam ale všichni případně jdou, a vědí (nebo alespoň tuší) následky.

Kdo si ještě vzpomene na profláknutý pokuty samotnejma soutěžícíma ve VV (viz ony online kamery, a tím už nemožnosti s tím ze strany štábu něco dělat), že možná smlouva po podpisu nebyla dokonce asi ani dána daný osobě, atd.

A i na „našem malém písečku“ nemusíme chodit tak „daleko“ do minulosti, stačí nedávno kauza Kazma, že…

476
JanaH
Reagovat

@Jája: no ale občas se nedá spolehnout ani na ten prokletý farmářský sýr… :-D

@anonymous: ale to už tady mnohokrát bylo, že účastník zájezdu přišel brečet a vysvětlovat, „jak bylo všecko jinak“…

478
Fixa
Reagovat

Tak se mi přihodilo, že ničemu nerozumí, chápala jsem, že občas dojde k určité manipulaci, ale že by až tak, jak všichni píšete ne.
Evu jsem nikdy nemusela a dopadla přesně dle mých předpokladů tj. kdo vybírá ten přebere. Jestli se všechno stalo tak, jak je popisováno, tak to všechno mohla odmítnout a ne vylézat až všichni usnou a přebírat dárky.
BarBora celý čas poměrně dost Evu hájila, ale podle mě je Eva nevyzrálá osobnost, která neustále spoléhá na pomoc druhých.Takovým děvčatům se u nás v kraji říká přísavky.
Jejímu frajerovi bych vzkázala “ bude jiná a ještě peníze“ ,nevažte se na Evu,budete mít problémy.

479
anonym
Reagovat

@anonymous: Já s tebou souhlasím i co se týká Kazmy:-)
Jen si opravdu myslím, že hrát si na někoho jiného několik týdnů při určité zátěži nejde. Ty lidi se časem odkryjou. povahové rysy se mávnutím proutku, případně finanční odměnou nezmění.
Zadat ušatému Stanovi hru na fóbii ze slepic, budiž, ale chtít po něm, aby nemluvil sprostě jako hovado celé dva měsíce, no nevím :-)

480
anonymous
Reagovat

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nezjišťovat! ***

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jmeniny_na_Slovensku

Konec nebo začátek,
že by svátek i v pátek?
Kdo chceš spěchej do vrátek,
Emila najdi počátek.

Měsíc ten ten tedy máš,
už jen chvíli posečkáš,
zapni mozek, bude hej,
oko bere dolů dej.

Druhé jméno je též známo,
drámo v tom už nehledej,
koukni bystrým okem hráče,
od Nadeždy pět přidej.

První jméno, sbohem dává,
duel tento nevyhrává.

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nezjišťovat! ***

481
Svitka
Reagovat

Dobře to Borisovci zorganizovali. Zásah v pravou chvíli, aby rozčeřili stojaté vody. A já si oddychla, že s mými chabými kupeckými počty to není až tak zlé a už mi svítá, jak to stihnou, aby finále „RS“ do předvánočního finále stihli. Jen by se to nemělo jmenovat RS, ale nějak jinak.
Můj naprostý souhlas s „Anonymous 460,475, Jája 430, Jana H 451. Už ve Starém Římě věděli, že lid plebejský potřebuje chléb a hry, aby nezlobil. Borisovci nám her dopřávají něurekom, jen ten chléb ….?

482
anonymous
Reagovat

@anonym:
„ale chtít po něm, aby nemluvil sprostě jako hovado celé dva měsíce“
– Třeba po něm chtěli, aby to nedělal. Ale tak tohle třeba jakože nezávazně… :-)
(a i vypípávač(ka) si musí svůj plat zasloužit, ne)

483
Peťan
Reagovat

Většina z vás tady píše, že je vše předem domluvené (různé zvraty) se soutěžícíma. Můj názor tedy je, že se tam hraje o poměrně vysokou částku ,kterou ti lidé chtějí a hrají o ni Přece si do televize nejdou jen tak zahrát a hrát na přání produkce s vědomím ,že výhru nedostanou.Samozřejmě je to hodně ovlivněné sestřihy a záběry.Nebo také dodržení či nedodržení pravidel jejich ,,přehlédnutí,,. ale že by každý nenadálý odchod byl předem domluven,to se mi nezdá.V devítce žádného favorita nemám, je mi jedno kdo vyhraje.Akorát je mi někdo sympatický víc, někdo vůbec.To je můj názor,nic víc,nic míň.

484
Wally
Reagovat

Na nějaké scénáře nevěřím. To jako večer dostanou papír a učí se text? :DD
Jedině co můžou ovlivnit je střih a překvapení. Nebo cílené a opakované otázky na kameru.

485
anonymous
Reagovat

@Peťan:
„že je vše předem domluvené“
Já jsem nicméně nic takovýho nepsal.
„hraje o poměrně vysokou částku“
Ne, že bych se o to zajímal, a hledat to nebudu, ale předpokládám, že tak jako v jinejch soutěžích, i tady se dává určitá částka i jen za „účast“, dle délky pobytu.

Ovšem, takový „překvapení“ v duelu je průhledný jako omytej rampouch, že jeden bod ve finále se získává za sympatie od většiny diváků, a proč si finálový disciplíny nevolej sami taky není zrovna rybníček Brčálník, za mlhou hustou tak, že by se dala krájet.
I když podivuhodné věci se stát samozřejmě můžou, když se soutěžící zapře (i duševně), a nepustí… Pokud na to má.

486
anonym
Reagovat

@anonymous: Dobře víš, jak to myslím a o čem píšu. Na hru se slovíčky, co když chtěli, nechtěli, se mi hrát nechce :-)
A pokud nevíš, jak to myslím a píšu nesrozumitelně, tak na to zapomeň, ztráta času :-)

487
Aža
Reagovat

Měla bych prosbičku na šikulku, která by pomohla.
Od rána hledám včerejší díl na YT a stále mi nejde ho najít. Je možno dát odkaz sem?
Díl 52 – z 8.11. díky.

488
Prochor
Reagovat

@Wally: Jako že by měl být název Farma v Růžové zahradě, hrají:..atd. Ale všimli jste si, že když je Dáša v dosahu Jožiných rukou, tak už ji Jožka otlapkává? Schválně jestli to bude i dneska.

489
anonym
Reagovat

@Aža: 52 ještě na YT není. Alespoň ne u mě :-)

490
anonymous
Reagovat

@anonym: To byl taky trochu fórek… Neřeš nepřepínej, a hlavně po ničem nepátrej (ale není to myšleno vošklivě, jako to říká Eva Holubová) :-)

491
Aža
Reagovat

Klidně bych to viděla i tak, že mezi přihlášenými je většina běžných lidí, kteří táhnou celou farmu poctivě. Aby byl děj přitažlivý, namíchá se pár VIP – a možná se jim slíbí zviditelnění a v případě únavy, odstoupení .
Rozhodně nejde o nastudované úlohy, ale k těm VIP je prostě režie mírnější.
Vzpomínám na Jara, siláka, který jim přišel pomoci. Psalo se o něm, že se před pár měsíci vrátil z mise a ještě nenastoupil do práce. Už i tam mne napadlo, že o něm někdo věděl, třeba kamarád z režie a na pár týdnu ho použil pro oživení RS. s tím že včas odejde.

492
Lenka
Reagovat

@Aža: Nenajdeš, není, ale teď jsem ho zkoukla na Markíze. A představ si, že Pavel povídal, že Petra nic nedělá. Jestli on nebude na nějaké jiné farmě. Nemyslím to ve zlém, jen jsem si trošku rýpla. Sory jako.

493
Aža
Reagovat

@anonym: to se mi ulevilo, bylo mi to divné.

Jožko se stále dívá jak Alenka v říši divů. Oblétává Dášu jako mlsný čmelák, ale to mu nedošlo, že by to s Dášou nevyhrál. S jeho povahou a Dáši tvrdostí by jí byl jen psíkem. Dáša použije k cíli všechny prostředky, falešné kamarádství a předstíranou lásku , prostřenou na ubrousku. Jen Jožko od také dobroty uteč včas….)))))

494
Aža
Reagovat

@Lenka: Klidně bych věřila tomu, že Pavel to tak vidí.
Jiný je pohled nás z obrazovky a jiný jejich na farmě.
Stále vychvalovali Stana, byl geroj a nejlepší kamarád. My jsme viděli jeho práci a jednání jinak…nejen na Panáčku, ale někde bylo hodnocení daleko horší,
Každý má své dny kdy se daří a pak dny kdy potřebuje „odfrknout“….

Vzpomněla jsem si na Teleráno se Stanem, nic nesměl prozradit, ale už musel znát pravdu o odchodu Evy z farmy. Také už muselo být jasné, jak je to mezi nimi.
Uvidíme až bude setkání farmářů, zda budou spolu nebo jen kamarádi.

495
Patrik
Reagovat

Nezlobte se na mě ale mě tam Eva bude docela chybět už jsem si na ní zvykl ale ted bude na řadě Péta ktera pravděpodobně zítra pujde domu

496
Wally
Reagovat

@Patrik: Petra je držák, ta se nedá. :DD A Dášena teď zas určitě přehodnotí to , co hodnotila doteď a dá ouplně někoho jiného.

497
Franz
Reagovat

Tak Solárikova mafiánský klika už dobojovala. A ještě je potřeba upratať poslední smetí v podobě mutujícího Matlafouska.
Tak, že by konečně byla po 3 letech vítězka Farmy žena?

498
Prochor
Reagovat

Podle čeho teď Mirec dodělá panenku Marii. Stačí jeden žárlivej Othelo a modelka bere dráhu. Teď aby to dorazil podle Betonářky. Umělecký záměry v čudu. Holt už nebude panna Maria tak sexy.

499
anonym
Reagovat

@Prochor: Sexy nesexy, hlavně, že bude mít normální hubu.

500
Lenka
Reagovat

@Aža: Nemůžu si pomoci, ale myslím si, že odchod Evy byl zaranžovaný. A někde jsem četla její vyjádření, je s přítelem. I když se Stanom to prý přerostlo v city, ale jak silné , to nevím, ale je s přítelem.

501
Lenka
Reagovat

@Wally: No Petra se nezdá, ona je velice mrštná a na ostrově měla i výdrž, ale přeci jen Daška je hužva, ta se nedá a silu má. No nechme se překvapit. Možná, že dá Anku, tam by měla taky šanci a možná i větší.

502
Lenka
Reagovat

@Franz: Nechci nýt ošklivá, ale mě je Maťo, právě tím hlasem strašně protivný. Já vím, že za to nemůže, ale já taky ne.

503
Jája
Reagovat

@anonymous: Teda já koukám :-ooo No, z pozice sluhy výběr soupeře těžký – buď se shodím nebo risknu – tahle volba je od špatného rádce. To zase bude pláče.

504
BarBora
Reagovat

No, tak zajtra si aj ja trochu pošmáknem.
Som zvedavá, či to mali z kamier, alebo niekto bonzol, nejak neskoro s tým prišli, Eva si podľa mňa takýto odchod nepredstavovala, tie dva dni by už počkala a odišla regulérne, keby naozaj chcela. Ale mať priateľa, ktorý príde, podmastí strážcov, pritom vie, že má podpísanú nejakú zmluvu, no…. preč od neho kým je čas. Jediné že by si ho zavolala Markíza, ale riskovali by takē niečo? Nemyslím. Ale je aspoň jasné, prečo odrazu zvažovala aj odchod, ale nechávala to na chatku, nie odchod od stola.
Aj sa zbytočne netreba tešiť že príde na slet farmárov, keď bola vyhodená.

505
Eva původní
Reagovat

@anonymous: -480- No, pane jo, to bude smutnění jednoho z pánů… a tak už to chodí, taktizuje se až se přetaktizuje…

506
Eva původní
Reagovat

@anonym: -499- :-))))))))))))))))))))))))))))))

507
JanaH
Reagovat

@Svitka: chléb se letos nekoná, Martinko nedodal kvasnice. ;-)

@Aža: už se povedlo? Pokud ne, buď si díl stáhni „víškde“ nebo je v archivu Markízy. Je sice krátký, ale nabitý, stojí za vidění. Ať se zadaří. ;-)

508
JanaH
Reagovat

@Franz: já mám jeden tip, ale ten se mi ani trochu nelíbí, takže bych se velice ráda pletla.

@Jája: co k tomu výběru vedlo, když tomu nic nenasvědčovalo… že by zase vysoké sebevědomí? Ne, že by mi to trhalo žíly, ale opačně by se mi to prozatím pozdávalo víc.

509
Slávka
Reagovat

Prosím vás tá telenovela niekedy aj skončí?

510
BarBora
Reagovat

Pustila som si to znovu a zarazila ma hlavne jedna vec , keď Kveta zaçala, všetci zvedavo čumeli k nej, len Jozef stále len pred seba, akoby už tušil, čo bude nasledovať. Dnes si na neho budem dávať pozor.
A Mirec na niekoho, mne sa zdá, že to bolo smerom k Paľovi, akoby naznačil, že „nehovoril som Ti?‘.

511
Slávka
Reagovat

@Prochor: No čo bude tá panna mária trochu obstarožná :D

512
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Mám pocit, že dobrodincovi z YT zrušili konto.

513
BarBora
Reagovat

@Slávka:
Mirec má určite dobrú pamäť a keby nie, jeho smiech pri Janinom ponúknutí sa bol veľavravný. Ale ona by bola schopná to vystružlikaťj aj sama, len aby tam bol jej „krásna tvárička“.

514
Jája
Reagovat

@Slávka: Skončí, třeba hned. Stačí nezapínat televizi. :D

515
JanaH
Reagovat

@BarBora: jo? Já na trubku loupit nechodím, můžu buď sledovat v PP, ale nebaví mě reklama přerušovaná Farmou, tak to většinou pořeším jinde.

516
Jája
Reagovat

@BarBora: Pořád lepší přírodní tvary než ta ze všech stran přifouklá umělohmotná chemikálie.

517
BarBora
Reagovat

@Jája:
Prírodné tvary už sú, teraz ide o papuľu. To fakt by ste chceli mužnú Janu za Panenku Máriu? Ale ja viem prečo… mne naschvál… priznajte sa!!!!😥

518
BarBora
Reagovat

@Jája:
Aha, pardón, to malo smerovať k Aži.

519
JanaH
Reagovat

@BarBora: :-DDD
Neumím si představit (do důsledků) ani jedno… či už Panenku Máriu jako kojnou nebo jako Terminátora. :-))

520
BarBora
Reagovat

@BarBora:
Nejak sa darí, to malo smerovať k JaneH.

521
anonym
Reagovat

@BarBora: Nevím jak kdo, ale já naschvály nedělám. Co se týká obličeje, tedy i rtů, každá žena na farmě uspěje lépe než Eva. Panenka Maria byla přírodní a ne výtvor plastického chirurga.

523
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Evina postava a Janin gsicht….namiesto piety bujaré veselie😂.
Ale keby Jana veľmi chcela, mohol by aj Terminátora urobiť ale to by tam Jana radšej strçila Mišu.

524
Aža
Reagovat

@JanaH: Nepovedlo se, na YT to vypadá, že jsou tam na F9 jen upoutávky. Snad nebude i tento přenos ukončen, aby nenarušoval Markíze provoz do Čech?
Na videoarchivu jsou až do 51 všechny díly. Tak snad tam dají ráno i 52,
Ach jo, už je člověk ouplně návykový…..)))))
Zatím dobrou noc, dnes asi se dozvíme jaký bude duel —
Nejlepší je Míro, i na F8 až do konce se staral o farmu a zvířata, ostatní jen kuli a kuli a pikle se jim málem vydařili.
Dnes už nemá ty starosti co farmáři, je za vodou. Je možné, že už o chybě Evy věděl od režie, jak to posuzují ti, co shlédli tento díl?

525
Slávka
Reagovat

@Jája: Ja by som aj rada, ale chcem ešte chvílu pozerať kým je tam Mirec potom už končim. Je mi lúto čo z farmy urobili. Ak má byť 10 séria robená takým štýlom ako je táto 9 séria tak nech sa radšej na to vykašlú. Ale chodiť na panáčka budem stále. Vždy sa tu nasmejem :D….a stále je môj favoriť Šimon nič sa nezmenilo aj keď furt hnije v tej kuchyni, ale ja mu výhru doprajem :D

526
Aža
Reagovat

@Jája: píší tam, že se to ještě nestalo, ale pamatuji, jak na farmu ( ?)…. dorazil manžel Haklové a na polní cestě jí udělal žárlivou scénu….
Dřív bylo na farmách o hodně více alkoholu a navíc se opilecké scénky s oblibou vysílaly.
Dnes nevím jak je to s alkoholem, ale většinou je pak ticho po pěšině…. nic nevíme.

527
BarBora
Reagovat

@Aža:
Miro je fajn, v totálnej pohode a je tiež fajn, že mu sláva neudrela na mozog.
Neviem či o tom vedel, ale jeho reakcia bola zvláštna, aspoň podľa toho videa, viac sme zatiaľ nevideli, ešte to len pôjde.

528
Eva původní
Reagovat

@Jája: -522- jasně, že nejsou oprávněni s nikým přes plot komunikovat a něco přijímat za zády borisovců, to byli poučeni. Mně by se však ani trochu nelíbilo, že když soutěžícímu napíšu dopis, čistě soukromého rázu, tak projde u borisovců přísnou cenzurou. Vypadá to tak, prostě jak v base :-))

529
JanaH
Reagovat

@Aža: tak to je záhada, já se na díl z archivu včera dívala… a dnes je fuč. Stejné je to na YT, když jsem tam kvůli tobě pátrala. Taky tam lidi psali, že díl viděli, a pak byl vymazán. Snad nám zůstane aspoň to dříví zachováno.
JJ, Haklovka se žárlivým čepičářem byli ve dvojce.

530
Lentilka
Reagovat

@BarBora: Asi to bolo konto toho „podplateného “ sbs-kára.

531
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
To asi nie, tam ibola nejaká hláška ohľadne vlastníctva, bol upozornený a nereagoval. Tam bolo len to čo v telke.

532
Slávka
Reagovat

@BarBora: :D :D ale tá ženská ma celkom baví a Mirovi sa pchá do riti ale sympatickým spôsobom.

533
Slávka
Reagovat

@BarBora: Ktovie čo všetko vie. Jemu réžia určite povedala čo sa tam skutočne deje.

534
anonym
Reagovat

Díl 52 včera ještě ani v jednu v noci na archívu Markízy nebyl, dneska tam taky není. Na YT jsem ho včera v noci nenašla, dneska taky ne. Jediná jistota je takové to, kde se stahuje, snad zůstane zachováno.

535
BarBora
Reagovat

@anonym:
Tie naschvály… pre istotu to vywsvetlįm, nebolo to myslené vážne. Ale fakt je, že sa 100 x radšej pozrem na Evu aj s napichanÿmi perami, než na Janu. Tej mám naozaj dosť. A podľa všetkého to ešte budem musieť vydržať, zo žien je tam asi najsilnejšia.

536
BarBora
Reagovat

@Slávka:
Mne nie je sympatická vôbec ničím, ani pchanim sa do riti.😊

537
Lentilka
Reagovat

@BarBora: Veď ja sa smejem , že skončil sbs-kár tak aj ukážky na YT . Ja to tam nesledujem ,len ma to tak napadlo v rámci srandy.

Ale ešte tak vedieť sumu ,za akú bol ochotný sbs-kár prísť o zamestnanie .

538
BarBora
Reagovat

Kto vie, ako to naozaj bolo. Možno urobil len tak7 službičku, veď sa aj tak nedodržiavajú pravidlá… a spadla klec. Uvidíme, ço nám dnes ukážu, Eva sa podľa toho videa snažila nikoho nebonznúť, nejakého známeho tam spomínala a potom sa zas frajer zjavil pred ňou,… Ten jej blbec to pekne pohnojil.

539
Jája
Reagovat

@Aža: Jestli mě paměť neklame, tak mažel Haklové tam dorazil v rámci návštěv rodinných klanů. V podstatě jsme ho ani nepoznali, protože ji seřval a zase zmizel. :D

540
JanaH
Reagovat

@anonym: ten díl včera v archivu na milión procent byl… a docela brzo. Já si ho totiž pustila, ale pár minut po začátku jsem skočila na konec, abych viděla, o čem psala Wally… ve 23.15 jí odpovídám na už viděné. Pak jsme chvíli blbli o Lexaurinu a mezitím mi dorazilo dříví. No a protože to dříví někam nosím na flešce, tak jsem zavřela archiv a dodívala se v lesíku a přitom zkontrolovala kvalitu.
Na trubce jsem dneska našla komentáře, že ráno díl byl a teď je fuč.
A znova se asi hodí Myšákovo ranní „to je jedno“. :-)) Já jen tak na vysvětlenou…

541
anonym
Reagovat

@JanaH: Ano, je to jedno, pochopitelně, že jsem na archívu netrčela celý večer :-) hlavně, že je to na místě, kde se to dá vyzvednout :-)

542
Dana
Reagovat

Ráno v 9 tam normálně byl i s upoutavkou na dneska na konci.Končilo to Kvetou jak říká Evě aby si sbalila všechny věci a přišla.Markizu nevidim, divam se jen na yt ráno.

543
JanaH
Reagovat

@anonym: no když ona 534 vypadá tak… rezolutně… :-DDD

544
anonym
Reagovat

@JanaH: Tak to bylo, pokud se tam 52 objevil, tak to muselo být na krátkou dobu, nebyla jsem na archívu přilepená, ale několikrát jsem se podívala :-) A není tam ani teď, ve 22,20 :-) A jediná jistota je na stahování :-)

545
BarBora
Reagovat

Prišiel poštár, konečne dostala list aj Dáša, Románik ju stále ľúbi
Prišla Kvetka, pýtala sa Mirca na farmárov, sü super
Ďaľšie poznáte z videa,
Anka hovorila, že tušila že sa niečo deje, ale prisudzovala to duelu, Eva nekomunikovala, bola stále zamyslená a tak
Nadišlo hlasovanie, bol zvolený dámsky, zaň hlasovali: Iva, Anka, Jana, Paľo a Miro
Z Janinho rozhodnutia je Dáša šokovaná, Jana chcela ochrániť Š. a J. , verí, že Dáša to dá

546
Jája
Reagovat

Tak už nám dovezli dřevo :)

547
BarBora
Reagovat

Miše dôjde zle, idú s Dášou von a pol hodinu sa cmulikajú
Iva a Palo ešte rozoberajú Evu, hlavne Iva je pobürená ako ich Eva klamala a bola voči nim nefēr, keď sa stretla s frajerom, ale nakoniec že fajn, je o jednu süperku menej
Maťo má strach, že vyhodia aj Petru a zostane sám, tá sa chystá na duel, dala by Almanach a prekvapenie ako prvé, snaží sa, aby sa Maťo vzchopil
Eva ešte na kameru predtým povedala, že frajer to urobil zo žiarlivosti, nevie čo bude vonku, keď bol za ňou, že to bolo zlē, asi mu vypucovala žalúdok, ale uznala, že voči ostatným to nebolo fēr a preto sa voči vylúčeniu ani neobrátila, Vločkami ju odprevádzala
Petru mrzí, že ju ostatnį považujú za slabü süperku, Jana Dáše navrhuje práve Petru, ale Dáša ju nechce dať, chce Ivu

V ukážke… zdá sa, že aj Mirec má Jany tak trochu dosť

548
babajda
Reagovat

Vzpomínáte – před duelem Lenka-Dáša – Miška s Evou a Lenkou – nejlepší kamarádky brojily a pomlouvaly Dášu. A teď, před dalším duelem Miška neví, jak by Dáše vlezla
– kamsi, stále ji ocucává, dolejzá – jsou jak lesby.
A kdo řekl v noci Evě, že má vyjít ven?

549
Aža
Reagovat

Nové Pikšky na Markíze —- opilá Míša se rozhádala zle s Martinem a nakonec Petře vynadala do českých p…. Martin s ní už prý nepromluví, Peta se diví proč jí tak laje, ale Míša pláče jak je milá, upřímná, nikoho nepodráží a nedomlouvá se za zády….))))

Socha od Míry je nádherná,,,(dala jsem stop) za pár dnů co stvořil… krásné…(není to Eva,)

550
Prochor
Reagovat

Sochy od Mirce mi připomínají v obličeji sošky afrických bůžků – takové Mircovo lidové umění. A z dálky už je vidět, že se jedná o sochu svaté podle postoje. To se mi líbí. Chtěl bych vědět jak skončila socha z jeho řady.
Co se týká duelu, tak pro mně by byla nejlepší varianta Dáša-Ivka protože obě jsou mi krajně nesympatické. Bylo by mi jedno která vypadne.

551
Lentilka
Reagovat

@babajda: Písala si s frajerom cez FB 😂😂

554
Slávka
Reagovat

@Prochor: Socha sv. Augustína je posekaná na cimprcampr. Aj táto rovnako skončí, ak už tak aj neskončila. Tieto časti čo vidíme boli natáčané asi po 10 septembri tak už to má za sebou….Miro je taký že tiež by sa hodil do Afriky s tými jeho dredmi aj medzi černochov by zapadol so svojou vysokou a chudou postavou :D

555
Aža
Reagovat

@Slávka: Nevěřím tomu, že sochy budou zničeny.
Určitě se ještě setkáme s medvědem i novu soškou na zakončení F 9 v sále.
Stejně se tam přesunou některé kulisy.
Miru povolali na F9 jenom proto, aby jim stvořil další dílo. Kdepak je ten chudoučký, bez rozumu chlapec. Vypadalo to, že si jen dva prstíky ohřeje a vypadne.
Vydržel tehdy od ostatních hodně ústrků, kam se hrabe přezírání Péti.

Opět se nedaří a nic jsem nenašla, snad jde o poruchu? Vše končí 51 dílem.

556
anonym
Reagovat

@Aža: Markíza archív už funguje, jsou tam všechny díly.

557
Aža
Reagovat

Na stránce Markízy je napsáno…..
Na webu Markízy se nenachází žádný audiovizuál TV Markízy ( z důvodů autorských práv)

558
Aža
Reagovat

@anonym: Už to mám. Všeho nechám, už tam spěchám.

559
anonym
Reagovat

@Aža:
:-DD

560
Aža
Reagovat

Archiv mi píše v tmavém pruhu, že není vysíláno mimo území Slovenska.
Tak to asi je pravda, končí přenosy – to je tedy úbohé.

561
anonym
Reagovat

@Aža: U mě to funguje, je potřeba instalace jednoho malého prográmku.

562
Slávka
Reagovat

@Aža: Tá socha sv. augustina je zničená to viem. Tá panna mária sa ešte asi teda objaví na finále ale potom ju zničia…..Miro je už trochu pribratejší to je pravda.

563
JanaH
Reagovat

@Aža: archiv sledovat lze, jen si musíš nainstalovat jistý doplněk… Na „trubce“ jsem teď našla včerejší díl, ten předvčerejší ne.

PS. Nevím, jestli je tak docela rozumné psát konkrétní návody na sledování archivu sem… proto píšu neurčitě.
Pokud chce někdo pomoci s odkazem, instalací a pod., možná by bylo lepší požádat adminku o vzájemný kontakt na sebe na email a řešit tam.
Těch, co šmejdí v archivu je dost, jsou rádi, že to jde obejít a určitě by neradi o tuto možnost přišli.
Můj názor…

564
JanaH
Reagovat

@anonym: ;-) a palec hore.

565
anonym
Reagovat

@JanaH: Snad Ajda smaže, myslela jsem na to taky, proto jsem nepsala víc.

566
Prochor
Reagovat

@Slávka: To je ale strašná škoda. Nechce se mi věřit, že by jí nikdo nechtěl.

567
JanaH
Reagovat

@anonym: napsalas to skvěle a šifrovaně. ;-)
Já zas doufám, že si to adminka přečte a třeba zájemce propojí s případným poradcem. ;-)
Já se vždycky trochu děsím toho, kdo sem na tvrdo flákne nějaké odkazy… na tyto věci… Články z bulváru a pod. se pochopitelně nepočítají, drby a zákulisní info o účastnících zájezdu máme rádi snad všichni :-D

568
anonym
Reagovat

@JanaH: Osobně to mám tak, že nerada radím, max. odkaz, stalo se, že dotyčnému při mé radě spadl celý systém :-D je jasné, že chyba nebyla u mě :-)

569
anonym
Reagovat

@Slávka: Skvěle tomu odpovídá i chybějící zub :-)

570
Eva původní
Reagovat

@Slávka: -544- Slávko, to se mi fakt nechce věřit, že by ty pěkné Mirovy sošky rozřezali :-( Že rozbombardují skoro vše co farmáři vybudovali, to je očividné, ale sošky proč???

571
NS
Reagovat

Jana je napriek svojmu intelektuálnemu handicapu o dosť znesiteľnejšia ako Petra, ktorej infantilné prejavy, nízke IQ (viď vzdelanie ZŠ, takže nie je odkiaľ mať vedomosti, prehľad už vôbec), ktorá je navyše s tou nosovou češtinou pre 90 % Slovákov neznesiteľná. Ak si niekto myslí, že jej machlaniny, pred ktorými sa fotí – ďalší z prejavov nízkeho všeobecného prehľadu – majú vyššiu hodnotu ako kresby žiaka ZŠ, tak ho sklamem. Ak mi neverí, nech sa spýta kunshistorika a pod. a porovná ju so skutočnými zrelými (intelektuálne aj mentálne osobami) a musí dať za pravdu opačným názorom. Alebo aj nie, to už záleží od každého, čo preferuje, čo si všíma a čo vidieť nechce a nevie. Nemienim nikoho rozladiť, ani nikomu neberiem názor ani sympatie k tej kreatúre, ktorá si nie je schopná spraviť ani len výučný list, ale…
Tiež mi nedá nereagovať na prílišné opieranie sa o réžiu – nie všetko riadi. Poskytne smer, podporí to, čo divákov zaujme, ale nechce po kvázihercoch, aby hrali iné roly, než aké hrajú v súkromnom živote a aby boli úplne iní ako sú. Viďme (nielen) Lalík . Ak by všetko hral, v súkromí by bol úplne iný, kdešto je úplne rovnaký – hlúpy až hrôza.

572
NS
Reagovat

Carevna Eva sa cítila neohrozená, aj tak dopadla.
Konečne by mohla vyletieť „vlastne a proste“, čo bez nich nedá rozvitú vetu, pre istotu ich v nej použije niekoľkokrát oboje, ani tá sa s jej slabou slovnou zásobou nedá počúvať. Tento rok je slabý na lepších hráčov, výber sa im naozaj podaril. Elita, z kroej divák nemá na výber komu fandiť.

573
Johana
Reagovat

O blbě skrývané arogantní nadřazenosti tykokosu s věčně přilepenou fajfkou u huby svědčí komentář na kameru k Janině volbě ženského duelu: ,,…má pravdu ( Jana ) v tom, že toto isté som spravila aj ja, ale zas mi to akosi proste stále tak nejde, lebo tak ona a ja je predsa len rozdiel…“
Na večer se těším, konečně konec dechberoucích perel z ,,nádherně“ úzkých, nepřifouklých rtů.

574
Slavka
Reagovat

Miro jak dobre vyzera v tom ludovom. A klobuk ktasny. Pokrivky hlavy jemu idu. Taky Johnny Depp.

575
Aža
Reagovat

Na diskuzi v YT píší, že ON to na YT nemůže dát, nebot mu zavřeli kanál atd.
Ještě by svitla naděje, zda by některá udatná žena či muž, ze Slovenska to sem dali odkazem.
@anonym: @JanaH: Již v F8 tu šla řeč o této věcičce, to je pro umělce, kteří se vyznají a ne pro mne….. pajdám daleko na vámi….
To dokáží naši bratři. Sleduji Faktor X z UK a Idol atd, vše volně přístupné.
Nevím, zda je licence uvolněná na ostatní programy Markízy, snad ano.

576
Sida
Reagovat

@Slávka : Prosím, můžeš napsat něco bližšího o zničené soše, kterou dělal Miro ? (562) Odkud to víš ? Díky.

577
Slavka
Reagovat

@Sida: Bud som to citala tu alebo niekde na fb. Uz to bolo davno par tyzdnov po finale to niekto napisal.

579
Eva původní
Reagovat

@Jája: -578- :-)) Jj na Jožku má alkoholové opojení i jiné pozitivní účinky :-))

580
Ajda
Reagovat

Ve 20. 20 se vám objeví nový článek, musíte si to pohlídat, díky :-)

581
JanaH
Reagovat

@Aža: netřeba nikoho udatného. Teď jsem mrkla na „trubku“ a jsou tam… jeden dokonce dvakrát. Abych se nemusela probírat balastem, hledala jsem přes filtr „dnes“.
Jj, ta věcička se probírala tuším loni a opravdu to není nic pro umělce, co se vyznají, neboj.
Ale zkus teda napřed tu „trubku“ a máš to bez práce. Nebo lesík. ;-)

582
Lenka
Reagovat

@NS: V mnohém ti dávám za pravdu, už jsem to tu psala. Petra není až tak prostá, jak předvádí, je to její plán hry, je hbytá a má výdrž. Ale o to vůbec nejde , ona nepřišla zvítězit, ale zviditelnit se. A možná i Eva, ta pokud by nebylo Stana, už dávno seděla doma. Co se týče režie, věř, že vše je v jejich kompetenci a běh si prostě režírují. Proč se vrátil Stano a ne třeba Tomy? Proč se vracela Lenka, a ne třeba Jaro? Cítili boj tvou táborů a tak to dělali napínavější. Tak jak tebe štve Peťa se svojí nosovou češtinou, tak já nemůžu Maťa s jeho nosovou slovenštinou. A to prosím jsem na Slovensku jako doma a slovenštinu miluju. A docela dobře slovensky mluvím, moji přátelé dokonce tvrdí, že velice dobře.

583
Wally
Reagovat

@NS: Na FB je Petra pro 90% dost snesitelná. :DD A její „machlaniny“ jsou dost ceněné.

584
Jája
Reagovat

@Wally: Je to tak, až se někdy divím, protože tam bývají velmi ostré kritiky a zkraje na Petru taky byly. Ona si tím svým podáním „života“ dovede omotat lidi i přes sklo. :D

585
Janka
Reagovat

@Johana:“ Na večer se těším, konečně konec dechberoucích perel z ,,nádherně“ úzkých, nepřifouklých rtů.“ tak to o těch rtech mě rozsekalo :)))

586
NS
Reagovat

@Wally: Na mnohých iných fórach a po odvysielaných rôznych reláciách v TV je Petra málo znesiteľná. Ak, tak len pre menej náročných divákov, resp. pre tých, čo vzhliadajú k podobným pochybným existenciám. Petru ostatná časť obecenstva odmieta. Jej „diela“ sú cenené? Vážne? Viem si predstaviť, kým asi. Tým, kto je aspoň trochu v umení zorientovaný, určite nie. Ale presviedčať nikoho nebudem, každému sa iné páči a každý nech si urobí názor. Môj prehľad a povedomie o umení by sa podpísať pod to, že jej neškolený naturalizmus je niečo viac ako cvičenie začiatočníkov na ZUŠ nedokázal a prezentácia, prepytujem, mediálnej štetky aj touto formou má veľmi plytké korene ako všetko, čím sa zvidiiteľňuje. Na trhu je to síce jedno, ľudia kúpia hocičo a označia za hodnotné hocičo a myslia si, že ak im to podsunulo niektoré z bulvárnych médií, tak je to pravda. AKo vždy. Ako je už vyššie písané, kto trochu rozumie, insitné a plytké bez odkazu a druhého plánu a pod. neocení.

587
JanaH
Reagovat

WTF? :-DDD

588
Jája
Reagovat

@JanaH: Vypadá to jako když se čistí počítač. Hromada balastu, který běžně končí v koši se objevil tady. :(

589
JanaH
Reagovat

@Jája: aha, tak to mě nenapadlo. Já jsem to brala jako humornou vložku. :-D Připomíná mi to nedávné přednášky z lingvistiky. :-DD

590
anonym
Reagovat

@NS: Když tě tak čtu mám pocit, že ti ta holka něco provedla? :-)
Její slovenština je podivná, ale věř, že Čechům je to ve většině jedno. A jí taky. Stejně tak přežiju i to, když slovenští herci se snaží o češtinu a to je někdy silný kafe:-).

591
JanaH
Reagovat

@anonym: jj, třeba taková Vica Kerekes…

592
anonym
Reagovat

@JanaH: Tragedie a to ještě dostane zaplacený :-) Maroš Kramár taky není marnej.

593
Jája
Reagovat

Tady – výstižně – odpoví sama Petra (z Fb)
Petra Paluskova
6 červen ·

Nebudu poslouchat vase pomluvy.. Ponizujete tak hlavne sebe! Pomluvy siri jen zavistivci, jejichz zivot asi neni tak zajimavej a predevsim tito lide maji velky problem. Protoze jsem trochu jina, jeste neznamena, ze nejsem fajn devce. Nezapominejte 👆 podle sebe soudim tebe.. Ja snazim se v druhych videt to dobre a pochopit je. Nehledejte stale jen, kde je jaka chyba.. Zkuste to taky a bude Vam lepe.. To, ze se rozhodnu s nekym prestat travit cas, je proto, ze uz mi to nic neprinasi, nebo uz mam jine priority a ty se meni nam vsem.. Nic spatneho proto za tim neni treba videt.. Potrebuji se posouvat, ne stat na miste…. Nikdy nemuzes vedet, cim ten clovek prosel, ci prochazi. Nehazejte mu klacky pod nohy.. Potrebuji okolo sebe veci menit a pratele co me podporuji, abych dokazala sama sebe vybudovat a zmenit a nekam dostat. Tohle je ma cesta, jednou prijde cas, kdy se mi podari se nejak vytvarovat a rada nektere z Vas zase budu občas potkavat.. Ale ted se omlouvam, musim ted budovat sama sebe. Stava se mi stale casteji, ze na me nekdo z pratel tlaci, ze uz na ne nemam tak cas.. A ja se z toho citim provinile. Mozna mi to uz nic neprinasi.. Touzim mit zivot plnohodnotnejsi… Uz odmitam travit vice casu, nez je treba, vysedavanim po kavarnach a pod. nad recma, co nikam nevedou. Travim radeji cas na vylete, prochazkou nebo s knizkou, ci malovanim nebo praci na me knizce.. Takze nechte me, at je mi dobre… Adresovane tem, co si na pratele jen hraji a maji potrebu si resenim chyb na mne dokazovat, ze nejsou tak spatni a ze je nekdo horsi.. Jinak netusim proc to delate..

594
Janica
Reagovat

@NS: … proč tolik zášti? Nezaškodilo by zopakovat trošku gramatiku.

595
Aža
Reagovat

@NS: Nudíš mě.
@NS: Nudíš mě, ještě tě to baví ?….)))))))))

596
Janica
Reagovat

@Jája: Peťa – výborně, přeji jen to dobré

598
Aža
Reagovat

@JanaH: děkuji za povzbuzení – už se dívám- našla jsem oba díly. Mám radost.

599
NS
Reagovat

@anonym: Nepíšem o jej slovenčine, ale o jej nosovej češtine, pridávam maznavej, ktorá Slovákom prekáža o to viac. Súhlasím, že Slovák nikdy nebude hovoriť tak ako treba česky. Platí to aj naopak. Ani pán Donutil nie je v slovenčine dokonalý, aj keď sa k tomu blíži a je asi jediný Čech, ktorý dokáže napodobniť slovenský akcent.

600
Johana
Reagovat

Jsem zvědavá, jestli ta Míšina vulgarita vůči Petře zůstane bez trestu…vůbec by mi nevadilo, kdyby za to pošupajdila za svou nejlepší kamarádkou.

601
Jája
Reagovat

Já se považuji za vysoce tolerantního člověka, ale mohu vám odpřísáhnout, že teď mám velkou chuť někoho tolerantně kopnout mezi tváře a z farmy to nikdo vyjímečně není.

602
JanaH
Reagovat

@Aža: nemáš zač a rádo se stalo. ;-)

603
Aža
Reagovat

@Noname: Sovičko, neschovávej se, vystrč peříčka z lesíčka a příjd mezi nás.
Už jsi tu chyběla, napiš něco pěkného a milého.

604
Jája
Reagovat

@Ňuňuňu Srdíčkové: tvůj souhlas k tomu nepotřebuji a vrať se ke svému původnímu nicku. Jestli chceš tady opět prudit, zmáčkni si jiný knoflík.

605
JanaH
Reagovat

Pro bezejmenné: ale no tááááák… :-D

Mně tedy přijde víc v oukeji se o figurce z Farmy vyjádřit ve stylu „měl by držet hubu“, než že je někdo z nich „mediální štětka“.
Ale buďme rádi, že jsme tak pozorně čteni! :-DDD

606
JanaH
Reagovat

@Johana: to se asi nestane.

@Jája: přece by sis neušpinila botu něčím takovým.

607
Janica
Reagovat

@Noname: … pravda, chybičky byly jen dvě, ale při toliké zášti mi to nedalo přejít … kunshistorik -kunsthistorik
kdešto – kdežto
můj rodný jazyk je slovenština,
další příspěvky byly bezchybné

608
JanaH
Reagovat

Je mi moc líto, že musím zklamat tu převlečenou…
Já Jáju taky považuju za vysoce tolerantního člověka. Narozdíl od převlékačky k tomu mám důvod, bo o tom něco vím.

Dneska jsou nějaké nebezpečné „erekce“ na Slunci nebo co jako? :-DDD

609
Lentilka
Reagovat

@Aža: Jasné že to píše Sova …nick NS aj Noname .

610
JanaH
Reagovat

@Lentilka: a to nejsou všechny. ;-) A za Ňucosi je taky jasné, kdo se maskuje.
Chtělo by to nový chlívek sofort a ponechat je tady svému smutnému osudu. :-))

611
Fixa
Reagovat

@NS: To, že pan Donutil dovede napodobit slovenský akcent nebude tím, že je Čech, ale tím, že je z MORAVY!

612
NS
Reagovat

Njn, hoď zrno sliepkam a ony si idú rozbiť zobáky.
Fixa, nekrič po mne, vieeeem, odkiaľ je. :)
Idem pozerať Milujem Slovensko, aby som nemusel pozerať na tie podaktoré primitívne umelecky zhodnotené xichty na farme. To ale neznamená, že ostatným neželám hodnotný zážtok pri farme, aj tam sa dá niečomu podučiť.

613
Ajda
Reagovat

JanaH: Chlivek máte dávno otevřený, já jsem jen přes mobil, tak sem nedám link. Jinak jsem to psala tuším 580

614
Ajda
Reagovat

@Lentilka: Máš přesný odhad.Bohužel přes mobil nemůžu blokovat, až ráno :-( Strčila jsem sovu provizorně do spamu, mohlo by to pomoci, víc teď nedám.

615
JanaH
Reagovat

@Ajda: jj, četla jsem. Díky nejen za chlívek.
V době, kdy jsem psala 612 ještě nebyl… a podezření na lingvistku jsem měla už v 17.01. :-D

616
Ajda
Reagovat

@JanaH:Já ho naplánována už po 15 a zmizela ze sítě. Teď to pročítám z mobilu.

617
JanaH
Reagovat

@Ajda: mně ale hodně mrzí, žes smazala Sově ten výkřik o slepicích… byl přece k tématu. :-D
A hlavně onu vzdělanou osobu vystihoval zdaleka nejvíc a usvědčoval z naprosté malosti a primitivismu, maska spadla.
Domnívám se, že chvilkový spam pomůže a třeba jí konečně dojde, že takhle daleko nedojde. ;-)

618
Ajda
Reagovat

@JanaH:Máš ji zpět, ještě bys kvůli mně neusla. Jsem jí smázla jako spam něco jiného.

619
JanaH
Reagovat

@Ajda: :-DDD … se picnu… díky! Myslím, že se s chutí zasměje víc lidí.

620
anonym
Reagovat

Jsem sledovaná :-D

Přidat komentář