Panáček v reality show

Farma 7 – týždeň deviaty

25. Duben 2016 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

12472440_1168287476539498_3303871295302889794_n

Na Farmu zavítali všetci víťazi tých doterajších, okrem Rada, ktorý práve v dvojke vyhral vo veľkom finále nad Tomášom. Prišli povzbudiť aktuálne bojujúcich súťažiacich, aby tých pár týždňov do konca ešte úspešne zvládli a nestrácali nádej na výhru 50.000€. V pondelok o 22:15, utorok a vo štvrtok o 21:45, v piatok 20:30 a hneď duel. To sú časy, kedy TV Markíza vysiela na svojich obrazovkách túto RS.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 295
1
Skála
Reagovat

Ted je tu nějak mrtvo. :-)

2
Hooper
Reagovat

Docela by mě zajímalo, jestli ta pošta jim chodí přímo na farmu nebo se to píše na adresu televize a Kveta či někdo jiný jim to tam pak hodí.

3
Hooper
Reagovat

„Simple the best“ neznamená nic, btw.

4
Hooper
Reagovat

Jen taková poznámka pod čarou – Lucka by měla nosit rozpuštěné vlasy častěji.

5
Jája
Reagovat

@Hooper: „Simple the best“ = „Prostě nejlepší“

6
Hooper
Reagovat

Šárka má tentokrát pravdu – Lucka si s bráchou moc podobná není. Ale jinak má Minnie špatný den, navíc zítra asi bude služka..

7
Jája
Reagovat

Skála jestli nespíš, pomoz mi s krátkým krbovým. :)

8
Johana
Reagovat

@Jája: Hooper má asi pravdu…simply

9
Jája
Reagovat

@Johana: Na tvrdo – otrocky přeloženo je to „jednoduše nejlepší“

10
Brusinka
Reagovat

Zdravim vsechny, Rada vas ctu, muze mi nekdo odpovedet na otazky? Prvni: pro koho chtela Sarka ten vozicek, rikala pro synka? Cetla jsem, ze se musi starat o tri chlapy, kteri nepracuji (manzel a 2 synove), tak bud je synek postizeny, nebo adoptovala jeste nekoho jineho? Jak potom muze od maleho pracovat tak daleko? A druha: Lucka ma snad nemocnou maminku, ale vcera za ni byla a vypadala jako nobl dama z mesta, kozene kalhoty a ty boty na vysokem podpatku, to nemela strach v nich chodit po kopcich? nechapu,, vzdyt Jela na farmu a vezme tak vysoke boty, pripada mi, ze az tak nemocna neni, mela nechat radeji zatelefonovat Sarku. Jinak diky za skvele komenty od vas vsech.

11
Franz
Reagovat

@Brusinka: Zajímavý dotaz. :-)
Asi je potřeba brát řeči farmářů trochu s rezervou. Šárčin manžel má po operaci, Matka Lucie po vážné operaci, Filkorova manželka pod dohledem lékařů a Roman Olach má zase před operací. Kdoví jak to všechno je.
Šárka chtěla vozíček asi pro vnuka. Asi od prvního dospělého syna, který za ní možná přijde na návštěvu na farmu.

12
Franz
Reagovat

@Brusinka: Jo, a to jsem zapomněl ještě na Janovu – Chanasovu matku, která je také po operaci.

13
Kara
Reagovat

@Brusinka: Šárka chtěla vozíček pro svého malého synovce, o kterého se stará. Sama ho v minulé farmě vzpomínala. Na jedné diskuzi někdo psal, že ho má svěřeného na dobu výkonu trestu rodičů. To je ale jen jedna paní povídala, tak kdoví jak k tomu došlo, že ho má u sebe.
Jen už minule když o něm mluvila, tak mně bylo divné, že má ve výchově menší dítě a je pořád někde ve světě.

14
sida
Reagovat

Hele Mirinku s jejím zlatým srdiečkom ! Umí práskat jak ostřílený kozák. Bez studu a do kamery.Ostatně jako všichni. Ale někteří aspoň neinzerují v jednom kuse své morální kvality. Líbí se mi Tomáš. Je to neřád, ale sympatický a umí máknout.( z té skorofinalistky Lucie je mi nanic – to už teda fakt ať to vyhraje některá z těch bosorek.

15
Johana
Reagovat

Z toho včerejška mi zbyl jen pocit, že jsem se v Šárce nemýlila a bohužel, i kdyby si to možná zasloužila nejvíc a nejvíc ze všech zbylých potřebovala, nemůžu ji vítězství přát.
V úporné snaze na ty peníze dosáhnout je schopná ze sebe udělat totální trubku.
Protivilo se mi to její křečkování koláčků a důvod, že si to nechá na později, protože nechce přibrat, byl směšný.
Nepochopila jsem, proč vylila to víno do pomyjí…když nevypila svůj podíl, tak ať to nevypije ani nikdo jiný?
Doufám, že si s ní Bubica poradí.
@Jája: já to myslela tak, že přídavné jméno ,,simple“ ve spojení s ,,the best“ nedává smysl a mělo by tam být použito příslovce ,,simply“…ale třeba se pletu, už je to dávno :)

16
iv
Reagovat

@sida: Jj, díky Miriam jsme se včera dozvěděli, že Šárka „spravila nepeknú vec“. Ovšem vylít svůj příděl vína, které sama nechci, je hodně zvláštní:), podobně na horší časy uložit koláčky od cizí rodiny.. Přísun dalšího jídla a dobrot přitom v dalších dnech od návštěv budou mít zajištěn.

17
Milu
Reagovat

Šárka to má asi v krvi…jiná už nebude a chtěla bych vidět,co všechno tahá z Rakouska:-))To víno vylila proto,aby nemusela vysvětlovat,že si ho ulila …aby byla jako lepší než Miriam….Na Miriam se mi líbilo,že se přiznala a ráno koláče dala k dobru všem:-)Poznala,že tudy cesta nevede….

18
Prochor
Reagovat

Pro mně je zatím ideální pořadí vypadávání:
Miki
Lucka
Šárka
Miri
Tomáš – vítěz
Ale bude to určitě jinak. Hlavně nepřeju výhru Mikimu.

19
Brusinka
Reagovat

Diky za objasneni. Franz, rozesmal si mne,, je pravda, ze jsou tam vsechny matky nejak churave a i ostatni s nemocema na stiru. Sarku moc nemusim od minule farmy, kdy na Veru nenavistne kricela, jak ji nenavidi, vzdyt je to hra a zachovala se hrozne. Zajimave je, jak osudy zasahnou a Paco ji ted byl moc dobry na rezani dreva. (Vera + Paco tvorili dvojici ve farme 4). Miriam neznam a neustale me tam prekvapuje, nejprve s Lubem, pak omluva, pak jak je silna, neda se, u Lenky se malem zhroutila, Lucka ji podrazi a ona porad za ni, Sarka ji pomahala, ale take se proti ni obratila, jsem zvedava, jak bude pokracovat dal.

20
Kara
Reagovat

Šárku taky nemám ráda už z minulé farmy. A to jsem jí tehdy za začátku fandila. Byla pracovitá a hodně kreativní. Ty její výrobky na prodej byly moc hezké. A taky jsem ji obdivovala jak si vedla jako FT. Tehdy toho nejlenivějšího hráče (nemůžu si vzpomenot jeho jméno) dokázala jako jediná dostat i k práci. Rozdělovala dobře práci ostatním a ho si brala vždycky k sobě a musel dělat s ní. A kupodivu i dělal.
Ale poslední týdny hry, kdy se už vidina peněz přibližovala, tak se Šárka předvedla jako podrazák a byla hrozná. Tehdy jsem jí už přála ať konečně vypadne.
Letos jsem jen už čekala, kdy se zase odkope. A ta její lambáda na hnoji s Lenou mne děsí ještě teď :)))

21
HANKA
Reagovat

@Prochor: Souhlasím, tak si to přeji i já.

22
dejna
Reagovat

Taky se na chvilku připletu. :) Šárčino odložení koláčků nevidím jako křečkování – je vidět, že už delší dobu odkládá jídlo, dělí si ho na menší dávky, vzala jsem to tak i s těmi koláčky.
Pokud se nepletu, dřív se dost dělili – každý dostal svůj příděl. Nevidím nic lepšího v tom, že někteří sní třeba 9 – 10 koláčů na posezení a je jim jedno, jestli se dostane na druhé. Přežrat se na úkor druhých nebo křečkovat? Kdyby odložila celou mísu, neřeknu ani půl slova. :)
Když včera vyzvala Mira Šárku, ať se rozdělí, cítila jsem uvnitř sebe, jak si přeju, aby se Šárka šprajcla a neposlechla ji. :D Mira mi totiž připomněla první třídu, kdy když učitelka načapala žáčka při něčem nekalém, ten honem napráskal celé okolí, jen aby v tom nebyl sám a aby se jeho vina zmenšila. Až jsem se v prvním okamžiku za ni zastyděla – nechala si svatou trojicí nakecat, že dělají něco špatného (přitom předtím několikrát kritizovala, jak ostatní si nic nerozvrhnou a vše snědí na posezení), místo toho, aby jim vmetla jejich pažravost. To, že se s nimi chtěla rozdělit později, to jí opravdu nevěřím.
A ještě k Šárce – srdce z pouti dala klukům za řezání dřeva, vozík pro synovce hospodáři, kolik toho jen udělala navíc pro obchod – toto podle mě není člověk, který syslí jen pro sebe.

23
dejna
Reagovat

A pokud jde o výhru, tentokrát ji nepřeju nikomu samotnému, nejraději bych ji rozdělila mezi 2-3 lidi.
Takže finále je mi jedno, víc se těším na týden se starými farmáři – to zas budou pikle. ;) :D

24
Dany
Reagovat

Z mého pohledu si Šárka zaslouží duel rozhodně mnohem víc, než taková Lucie. Jako kdyby ostatní tam byli svatí. Šárka maká, dělá i věci navíc, což jsem u Lucie ani Mikiho neviděla. Ti neudělají ani to, co mají, nejvíc času věnují kombinování a vymýšlení strategii. Jo a opalování. V životě jsem na farmě nezažila, že by sluha měl čas vyvalovat se na dece na sluníčku. A navíc se mi nezdá, že by Šárka podrážela spoluhráče víc, než ostatní. Jen je holt taková samostatná jednotka. Je mi šumák, kdo bude ve finále, ale podle mě si to nezaslouží Miki ani Lucie. A co se jídla týká, nevšimla jsem si, že by Šárka to jídlo někde zdlabávala potajmu sama. Assi tady nemají takovou bídu jako na předchozích farmách a tak všechno ssežerou hned a Šárka má , po zkušenostech z původní farmy,prostě obavy, aby nebylo ouvej. A za celou dobu jsem největšího požitkáře pokud jde o jídlo Tomáše, neviděla,že by udělal něco pro Martina na prodej, aby bylo na ty jeho oblíbené koláčky.

25
iv
Reagovat

@Dany: U Šárky je hlavní obtíž, že nikdo tu přesněji nevíme, jakými všemi zkušenostmi si už prošla a co všechno ji ovlivnilo, s 24 v mnohém souhlas.

26
Milu
Reagovat

@Dany: @dejna: nedá se s vámi v mnohém nesouhlasit….jen v tom prostředí schovávat jídlo mi připadá hnusné…není lednička…je tam plno hmyzu…brrrrrrrrrrr….i do toho vína u slepic….měla jsem tam také napsat,co si myslím o ostatních…vzala jsem si na mušku jen Šárku a Miriam….to jsem neměla…Tomáš,přestože je dříč opravdu neudělal pro Martina nic..jen litoval,že už 3x koláčky odvezl…No a výhru vím,jen komu nepřeji a to je Miki a Lucka…ta je tedy vlezprdelka a ví komu…Luba pomlouvala a přesto mu lezla až tam:-((Tak…snad jsem to malinko teď napsala obšírněji…

27
Milu
Reagovat

@Brusinka: opravdu si myslíš,že nemocný člověk nemůže vypadat dobře??Hezky se oblékat a usmívat se??Já si to nemyslím,protože to vím z vlastní zkušenosti…ale to by bylo na dlouho….

28
Dany
Reagovat

@Milu: Já jsem si nevšimla, kam co schovávala, ale beru tak, že víno určitě bylo v uzavřené láhvi a koláčky a nějaké placky taky v něčem zabalené a ty se bez ledničky nezkazí. Nevím, kdo už viděl dnešní díl a nechci prozrazovat, jen nakousnu ,počkejte, co zase bude, až bude mít jídlo na starosti Tomáš.

29
Dany
Reagovat

@Prochor: S tím bych docela souhlasila, jen bych si ve finálovém duelu přála Miriam a Šárku. Ale podle všeho, tedy pokud tomu lze věřit, bude ve finále Tomáš a Lucie.

30
dejna
Reagovat

@Milu: Na to víno jsem úplně zapomněla – jj, to se zachovala jak malý spratek.:)
Já k ní mám celkem neutrální vztah – obdivuji pracovitost a šikovnost, štve mě její ječák, z lambady jsem měla taky husinu, štvalo mě cosi na začátku farmy, ale to asi vymizelo.
Miriam jsem měla o trochu radši, ale poslední dobou mě jaksi štve. :/ Klidně to může být moje nenálada. ;)

31
dejna
Reagovat

@Dany: Já se bavila. :D

32
Dany
Reagovat

@dejna: Já ddocela taky, jen Tomáš by neměl vyhrát, protože jestli si fakt pořídí pizzerku a bude lidi krmit tak jako na farmě, potěš koště.

33
Milu
Reagovat

@dejna: tak Miriam byla a je moje oblíbenkyně…už z předchozí farmy…prostě ji mám ráda…ale má také spousty chyb….v dnešním díle se tady „ukázala“:-DD…dnes večer bude i veselo:-)

34
Johana
Reagovat

@Dany: myslím, že Šárka ty koláčky neschovávala pro sebe. ale pro svoji návštěvu. Zřejmě předpokládá, že její návštěva nepřinese koše, plné vybraných lahůdek. Synovci chtěla dát ten Mikyho žebřiňák, který ale musela vyměnit za okna, tak aspoň buchty. Jenže mi tím připomněla jednoho známého, který z každé oslavy odnášel plnou tašku jídla…prý aby i děti doma ochutnaly…bylo mi prostě za něho pokaždé trapně, i když úmysl nebyl zas až tak zavrženíhodný.

35
Milu
Reagovat

@dejna: nenálada???Usměj se na sebe do zrcadla…bude lépe….uvidíš:-))

36
dejna
Reagovat

@Milu: To bych nějaké musela najít! :D :D Kolem jen krabice a krabice. :D

37
Milu
Reagovat

@dejna: ne nadarmo se říká…raději vyhořet než se stěhovat…ale ty to zvládneš…kdyby jsi bydlela za rohem…už bychom balily dvě:-)

38
Kara
Reagovat

Tomáš je sice co se týká jídla nejvíc nenasytný, ale to je skoro v každé farmě některý z mlaďochů. Asi ten větší přísun potřebují.A nemusí to být jen tam, známe to mnozí i z domova, že kluci v určitém věku nejí, ale přímo žerou :))))
Ale pokud to jídlo nekrade tajně, tak to spíš pochopím, než když někdo jiný chodí a ukrádá potajnu a schovává před ostatníma, aby to neviděli.
Kdyby Šárka řekla, že jí není teď zrovna dobře a že si pár koláčků schová a sní až ji bude líp, tak by jí určitě nebránili.
Já bych už takovému člověku, co dělá něco takového za mými zády už nemohla věřit nic a byla před ním na pozoru.

39
Eva původní
Reagovat

Ono je to těžké s tím jídlem a dobrotama, které přinesou návštěvy. Být pořád o nějaké šlichtě z mouky a vody, o zelí a plackách, no děkuji … Není divu, že se pak na ty pochoutky,které jim chybějí, vrhnou. Nejlepší by bylo kdyby si to všechno vždy rozdělili přesně na osobu rovným dílem a byl by klid :-) Já mám pořád před očima Hrčkovou jak do sebe házela ty bonbony – pralinky a na nikoho se neohlížela. To bylo fakt hnusné. Jo a na FB jsem četla, že prý ženy mají nějaké střevní potíže… ani bych se nedivila. Jinak kdyby se Prochor – kom. 18 trefil, bylo by to nejideálnější… Ale, to těžko :-(

40
Kara
Reagovat

@Prochor: Přehlédla jsem tvůj příspěvek a mám to taky tak, jen doufám že to vyjde. :))

41
NM
Reagovat

Včerajšiu farmu som nepozrela, viem len, že FT je falošná vtierka Luca.
Stále vidím Tomáša ako víťaza. Myslím, že Luca vypadne – ak sa Kveta bude ostatných pýtať, kto na F najviac mákol, tak ona je na odpis. Mohla by vedľa T za snahu a kopec odvedenej práce vo finále stáť Šárka, hoci ani ju nemusím, ale aspoň o niečo viac ako Miru, ktorá sa vyfarbuje stále viac a viac a aj si mädlím dlane, lebo som to predpovedala, lebo jej neverím nič odjakživa. Pekný večer všetkým :))

42
Dany
Reagovat

@Eva původní: Jenže ty sstřevní potíže nemají z ulitejch koláčků, uvidíš, kdo se zase vycajchnoval s vařením.

43
Prochor
Reagovat

Víte kdo mně opravdu vytáčí – Lucka . Tahle mrcha to vyhrát nesmí a doufám že i nevyhraje.

44
Eva původní
Reagovat

@Dany: 42 – ajaj, že by zase Tomáš kuchtil? :-) No jsem zvědavá a těším se, je fajn, že dnes se začíná ve 21.45

45
Prochor
Reagovat

Kdyby vás náhodou (ale není to náhodou) tahle srala tak koukněte na tohle:
Luky: https://www.youtube.com/watch?v=mvscY0SvUjs

46
Hooper
Reagovat

Dnešní díl je „pomsta škodičky“ zatím. A on jim ten běh neuškodí. Miki by neměl být takový lenoch. A proč tam objímá ten sloup, Oravan?

47
Hooper
Reagovat

„A ty se mi nedívej na prsa“:-) Akorát by mě zajímalo, proč šla farmářka týdne běhat v kozačkách/holinkách.

48
sunrise
Reagovat

Tak to mě by zase zajímalo, proč si ta prsa nechala dělat, když jí vadí, že se jí na ně někdo dívá.

49
Hooper
Reagovat

Mrvu to jmenování sluhou nějak vzalo, nese to špatně. A vůbec nežárlí, že Miki byl FT označen za její pravou rukou.

50
Hanka
Reagovat

@Hooper: Já si myslím, že je mu to v podstatě jedno, protože podle mne bude ženský duel. Lucka to rozhodne.

51
Milu
Reagovat

@Hanka: asi ano,ale já bych za to nedala ruku do ohně…ne…

52
sunrise
Reagovat

Takové překvapení! Mince! Kdo by to byl řekl, že je dostanou zase nakonec všechny, že? :-)

53
Hooper
Reagovat

Jsem rád, že té zkažené kapustě (a tomu, co způsobila) nevěnovali více prostoru. 100 mincí, to je tedy štáb opravdu hodný.

54
Hooper
Reagovat

Bubica se s konzumací ryby tedy fakt nepáře:-))

55
Milu
Reagovat

@Hooper: a jak jedla ty syrové krevety….brrrrrrrrr

56
Dany
Reagovat

@Eva původní: 44 – Tak už můžu. Tomáš právě nekuchtil. Měl, ale nechtělo se mu, pokuřovat na zápraží na sluníčku bylo příjemnější, tak se na vaření vykašlal a naservíroval jim starou polévku z předešlého dne, po které se všichni posrali. Toho bych k vařečce už fakt nepouštěla, ten jestli si opravdu pořídí tu pizzerku, otráví půlku Trnavy.

57
Prochor
Reagovat

Jak už tady někdo psal-Lucka si nechá udělat prsa a pak se diví, že na ně chlapi čumí. Tak si měla nechat ty malý, na ty by nikdo nezízal.

58
lena
Reagovat

Lucka je podle mne velmi povrchní člověk. No, ale k Tomášovi, tak do jeho pizzerky bych se šla najíst asi jedině v případě, že bych chtěla spáchat sebevraždu jídlem a nechtěla bych ji páchat vlastní rukou :-)

59
Brusinka
Reagovat

Zdravim vsechny. Pro Milu: ja to myslela tak, ze kdyz nekdo jede na farmu (kopce, les, zvirata) a vezme si 9cm podpatky tak mi to moc nesedi. Co kdyby si zvrkla nohu? Jinak vcera Sarka hezky usila kroje, maka tam dost, ale holt neni muj favorit, dik predesle farme. Bohuzel se s tim svezou opet vsichni, co nic nevyrabi (Lucie, Tomas aj.) S tim co tam zbylo zatim zadny u mne neoslnil a nejradeji bych si tam prala i bandity, nebo navrat kohokoliv noveho, at mam na vyber. Pokazde, kdyz zu si rikam tak treba Bubica a ona provede neco, co se mi prici, skoda. Mejte se.

60
Prochor
Reagovat

Lucka asi četla brožurku na téma sexuální obtěžování – KOLÁŘOVÁ, Kateřina, PAVLÍK, Petr a SMETÁČKOVÁ, Irena. „Co je sexuální obtěžování a jak se mu bránit“ a pokládá pohledy na prsa za jasný sexual harassment.
Jak se vyjádřila, tak za něj bude udělovat jako FT tresty. Ovšem měla by si pořídit tabulku chlapů (která by měla už jen dva řádky) a za každý pohled udělat hříšníkovi čárku aby na konci dne mohla sexual harassment kvantitativně posoudit a určit výši trestu.

61
Milu
Reagovat

@Brusinka: ano…psala jsi i tom,že není vhodně obutá a oblečená…ale také jsi napsala…“pripada mi, ze az tak nemocna neni,“….
Ještě k včerejšímu jídlu…nejedli jen starou polévku..ale jedli i vaječné placky,které byly ve vajíčku od předešlého dne…tomu se ani nechce věřit….to je opravdu na salmonelu…:-((((

62
Milu
Reagovat

@Prochor: možná,kdyby nešla cvičit bez podprsenky,bylo by dobře….dokonce si myslím,že se cítí v tomto směru zanedbávána a i proto provokuje….:-DD

63
Prochor
Reagovat

Nejzajímavější teď bude, jestli se nechá Lucka ukecat od Mikiho a dá ženský duel (to by byl asi konec Šárky), nebo se nenechá ukecat a dá mužský (to bude asi konec Mikiho jak doufám). Předpokládám, že hlasování Miri a Mikiho dopadne 1:1 a rozhodovat bude FT Lucka.

64
Johana
Reagovat

@Milu: a Tomáš ještě přiznal, že ty naložené placky ve vejcích byly nějakou dobu na slunku…neuvěřitelné je, že všichni neskončili na infekčním a přešlo je to docela rychle.
Pokud si Tomáš otevře pizzerku, kontroly z hygieny si tam smlsnou.

65
Franz
Reagovat

Celá Farma je velká nuda. Šušlající Ferneťák, posmrkující Tomáš, naivní princezna Lucie, střelená Šárka a v oblacích pohybující Miriam. Žádná akce, žádný děj, jen pokadění farmáři.

66
Hanka
Reagovat

@Prochor: úplný souhlas

67
Mara
Reagovat

@Franz: Souhlasím. Ale je možnost se na to nekoukat. Vždy mě někdo svým chováním překvapí, vytočí, nebo pobaví. Sama si říkám, jak bych se chovala já. Samozřejmě si myslím, že lépe, zodpovědněji. Ale….. nikdy jsem v takové situaci nebyla!!!! A proto neodsuzuji – pardon s výjimkou Luba, to byl psychopat.

68
Kara
Reagovat

@Mara: Moc hezky napsané, líp bych to nesvedla. Naprostý souhlas :D

69
Rudi
Reagovat

Taky nevím, komu tu výhru přát. Nejlíp nikomu,ale z této sestavy nejméně LUCIE A MIKI, potom Bubica , 2 místo Tomáš / je všelijaký, ale dělá / 1 místo ŠÁRKA /je taky všelijaká, ale udělala z nich určitě nejvíc,a ještě nad rámec ,zatímco se jí všelijak vysmívali a různě se někde váleli..A nezapomínám na ty LUCIINY RUCE V KAPSÁCH BUNDY,,dokud v nich chodili

70
Rudi
Reagovat

Taky nevím, komu tu výhru přát. Nejlíp nikomu,ale z této sestavy nejméně LUCIE A MIKI, potom Bubica , 2 místo Tomáš / je všelijaký, ale dělá / 1 místo ŠÁRKA /je taky všelijaká, ale udělala z nich určitě nejvíc,a ještě nad rámec ,zatímco se jí všelijak vysmívali a různě se někde váleli..A nezapomínám na ty LUCIINY RUCE V KAPSÁCH BUNDY,,dokud v nich chodili. Miki má u mě ještě k dobru, že si vzal Klikora do duelu a poslal ho d o m o v………

72
Wally
Reagovat

@Rudi: Taď je měla pořád zastrčené za kožešinou nebo zástěrou. Vypadala jak bezruká.

73
Dany
Reagovat

@Mara: Ono je také důležité, jakou roli by ti přisoudili Borisové a pak to podle toho stříhali. Pokud budou někoho ukazovat neustále mluvívího jak z jiné planety, dalšíhho stále v akci s nářadím v ruce , jiného jedině když se hádá nebo trucuje a zase dalšího vždycky když si někde na chvíli sedne, budou podle toho souddit i diváci. nemají ani jinou možnost, ani ty necenzurované verze nejsou nesestříhané, jen obsáhlejší. V této reality je obraz každdého soutěžícího z 90 % v rukou kameramana a střihačů. Proto se také nejednou divíme, jak může být někddo, z pohledu diváka blb, u ostatních oblíbený a naopak.

74
Brusinka
Reagovat

Milu: psala jsem o Luccine mamince, ze mi nepripada az tak nemocna. Me duvody byly, ze pokud bych Jela za dcerou do lesu a haju, pokud by to muj zdr. stav dovolil, oblekla bych se pohodlne vcetne bot. Ja bych strach mela, ze bych tam upadla a neco si zlomila. Nepsala jsem o jinych nemocnych, tam nekdy psych. pomaha byt hezky oblecen a nalicen, proti tomu fakt nic nemam. Jinak s tim jidlem naprosty souhlas, je zajimave, ze pokud vari Tomas, tak to moc k jidlu neni (viz presolene jidlo jeste za Rezy).Muj Favorit bude medved Brtnik, ktery se zahadne vynori a vsechny odezene. V zime meli strach a ted chodi po lese a klidek, divne.

75
Wally
Reagovat

Mně připadá Miki v té zelené čelence jak před přípravou na Čejkovu slepici. Chybí jen oringle, makeup a paruka.

76
Daniel
Reagovat

Len tak mimochodom, TV JOJ do svojho archívu postupne začala pridávať jej reality show z roku 2007 – CELEBRITY CAMP. Táto show skončila viac menej ako prepadák, avšak keď nebudete mať čo pozerať po skončení Farmy, príde to vhod :)

77
Eva původní
Reagovat

@Dany: 56 – Včera jak jsem se těšila, samozřejmě jsem neviděla nic a chrněla. Zkoukla jsem dnes odpoledne a docela se pobavila. No, to jim teda Tomáš pěkně zavařil :-) Lucinka úpěla a on lážo-plážo. Máš pravdu, je to čuňas a když se mu zadaří s pizzerií, může očekávat hygienu měsíc co měsíc když se takhle předvedl veřejně s tím svým kuchtěním :-) A ta Miriam, ta má teda žaludek, ta vypije i koze pití a nic. Se mi dělalo zle, že zblajzla i ty rybí oči. Lucinka, co jí nenadělila příroda, pomohl plastický chirurg a asi byli hoši k jejím vnadám slepí a musela je rafinovaně upozornit aby nezírali/ zírali :-)) A za to hrozí trest, no ta mě pobavila snad nejvíc. Šárka, nějak je mi jí i líto. Je pracovitá a moc šikovná na ruční práce, ale bude-li ženský duel, Bubica ji zadupe.

78
Wally
Reagovat

Jak je upozorňovali v dopise, že si mají uvědomit, co jim dává příroda. Tam si myslím, že jí to během výletu mnohokrát vrátili. :)))

Borisové by měli něco udělat s tím střihem. Aby měla Bubica během jednoho dne 4 účesy a 4 outfity je fakt trochu moc.

79
Hooper
Reagovat

@Daniel: Děkuji převelice, na celebritního Survivora (v podstatě) se rád podívám opět.

80
BarBora
Reagovat

@Daniel:
Ja som sa celkom dobre bavila a na Celévriti camp (paródia) ešte viac, ale je nutné najskôr vidieť originál.

Prochor: v nc verzii Miki špekuloval, či by určite zvíťazila Mira, Šárka je podľa neho sįce menšia a ľahšia, ale tiež silná a vrtkejšia, zdalo sa mi, akoby nasadzoval červíka do hlavy Luce, on má možnosť výberu disciplín a silovo a možno aj v Almanachu si na Tomáša trúfa, nečudovala by som sa, keby sa ho chcel pred SF zbaviť, ale nechcel to rozhodnúť on.

81
Hooper
Reagovat

@BarBora: Ve včerejší upoutávce na zítřejší díl bylo celkem jasně vidět, že Lucka si už tak jistá zvolením ženského Duelu není. A pro Mikiho dává smysl pokusit se zbavit Mrvy ještě před finále.

82
Wally
Reagovat

@Hooper: Taky mám pocit, že Lucii dochází, že je snazší postup do finále s 2 ženami než 2 muži. A pak je tu přece ta slavná ženská koalice. :D

83
Milu
Reagovat

Ví se,že je zima a tak dodali do skladu dřevo kvality AB dříve:-)Šup …šup do skladu:-DD

84
Skála
Reagovat

@Milu: Díky,tak to je rychlovka. :-)
@Jája: Jájo,vstávat a jedeme pro to.At si můžeme ještě dnes zatopit. :-)

85
Prochor
Reagovat

Špekulovalo se tady komu to přát.
Podle mého udělám drobný rozbor.
Šárce nerozumím – je plno looserů z nejrůznějších důvodů ale Šárka je už dost stará aby si svůj život vyřešila bez těchto RS.
Lucka – proč to dělá ? Toť otázka. asi se chce zviditelnit jako Janka ale na tu nemá a kromě oho hraje pěkně špinavou hru.
Miki – mindrák z toho že vypadl jako první chce zaplácnout tím, že vyhraje- navíc je to odporný flákač a manipulátor.
Miri je na tom podobně jako Miki – každý jí zatím dostal tak se s tím nehodlá smířit.
Tomáš – chce změnit svůj osud – teď chce vyhrát. Alespoň to nezastírá a mluví na férovku.
Nikdo z nich si s pravidly farmy netykají.
Takže komu to přát? Podle mně nejvíc Tomovi.

86
Jája
Reagovat

@Skála: Už na tom makám. To se dnes pěkně vyspím :D

87
Jája
Reagovat

@Prochor: Když už má někdo tuto zdeformovanou sedmičku vyhrát, tak pro mě Tomáš, ať si splní svůj sen. Miki má nahrabáno, Miri dá světu mír přes sluneční jas, Šárka na stará kolena se musí naučit, že platit se musí a Mokrá Lu si na další plastiky podojí někoho jiného.

88
Ludmila
Reagovat

Vítězství bych přála Mirce, i když vím, že moc hlasů asi nedostane. Jsem přesvědčená, že by podělila celou rodinu a za její pozitivní smýšlení ji to moc přeji. Je pracovitá, upřímná, nehraje si na někoho jiného, když si chce odpočinout, řekne to a nezašívá se. Tomáš, Miki ani Lucie mě nesedí. Šárka si myslím, že má taky dostatek, je to vidět na synech a jak si vede rodinný život je její věc a její problém.

89
Dany
Reagovat

@Ludmila: Je těžké rozhodovat, kdo nejvíc potřebuje výhru. V podstatě o těchto lidech nic nevíme, jen to, co nám nadělí bulvár a to je málo.
Co se týká finále a výhry, ještě nikdy, a to je už sedmá řada, farmu nevyhrál nikdo z věkově starších soutěžících. Duely jsou postavené tak, že na mladší jednoduše fyzicky nemají, viz z poslední doby disciplína překvapení v duelu Lucie – Miriam, kdy šlo opět v podstatě o silovou disciplínu. A to se Miriam držela dobře. Buď by hráči měli být věkově omezeni, nebo, pokud berou do hry i ty starší, měly by být diciplíny takové, aby si duelant mohl vybrat i z nějakých, kde prokáží šikovnost a chytrost. Ted je tam pouze alamanach, protože i překvapení je v tomto směru dost pofiderní. Takhle jsou tam ti starší jen na to, aby jim dobře uvařili, udělali na farmě za flákače práci a pak jim posloužili jako sparing partneři v duelu a cestě za výhrou. A ano, abych předešla námitkám, všichni vědí, do čeho jdou a je to jejich volba, ale trochu spravedlivější by to být mohlo.

90
Eva původní
Reagovat

@Dany: 89 – Dany, palec nahoru, opět velmi výstižný příspěvek, pravda v každé větě.

91
cathy
Reagovat

@Prochor: Super napsané – mám to stejně.

92
Jája
Reagovat

Vážení pozor, připravte se na večer. Mokrá Lu nám opětně předvede v plné kráse své kozí nohy v akci. Pomůcka švihadlo. ..šíš… (jak říká JanaH) ta ženská je mi čím dál víc protivnější. Slečna úžasná.

93
dědula
Reagovat

@Dany:
stoprocentně souhlasím s tímto názorem!!!

94
Eva původní
Reagovat

@Jája: 92 – to jsem na Mokrou Lu zvědavá jak předvede své další vnady :-)) Prý vystupuje i v Rodinných případech na Markíze. Já ji teda neviděla, ale četla jsem to. Jsem zvědavá jestli se dostane do finále. Není to dobré když vypadlíci hlasují, vracejí se ještě horší intrikáni než byli. Škoda, že nemůžou hlasovat diváci pro finalisty.

95
iv
Reagovat

Jsem zvědavá, jaký duel zítra uvidíme, Lucka má ke služce averzi. Možná ale by bylo pro ni výhodnější zbavit se aspoň jednoho z chlapů s ohledem na pozdější hlasování o postupech. Nebude to mít jednoduché, za ní mnoho práce vidět není. Bodríka učila povely, zúčastnila se výprav, přispěla rozcvičkou, pomáhala u úkolů.. Měla by taky zapracovat na vyjadřovacích schopnostech, na slovní zásobě, mluví nejraději a s obdivem hlavně o sobě a všechno nudně pořád omílá.

96
anonymous
Reagovat

Miki řekne v pohodě,
ale je to na vodě,
vzápětí se vede spor,
metlový to bude vzdor.

Volba muži vs. ženy,
kostky již jsou rozvrženy,
pro někoho překvapení,
pro jiného ale není.

A co chybí ještě k tomu,
aby Martin už šel domů?
Někdo bude řeči mít,
ale bude muset šít.

Něco ještě bude psáno,
dvě osoby, něco dáno,
naostro to nebude,
oblečení ne všude.

97
Jája
Reagovat

Dneska bude teploučko, komu chybí šup do skladu. :)

98
Milu
Reagovat

@Jája: už jsem tam…před chvíli…..těším se na teploučko:-)

99
Ludmila
Reagovat

@anonymous: Mám to chápat, že bude mužský duel a Tomáš bude muset splnit dodatečně úkol, dát do původního stavu sluhovské oblečení??? . Pak jsem tam pochopila, že se bude čertit Šárka? Tak snad ženský duel ??? Jsem z toho jelen.

100
anonymous
Reagovat

@Ludmila: Zajímavý úvahy, ale… uvidíte brzy „Na vlastní bulvy“ :-)

101
Hooper
Reagovat

Jé, ona Miriam ještě dojídá tu včerejší rybu. Ale tak dejme tomu, snad ji to neprožene.

102
Hooper
Reagovat

To vyřezávání hospodářských zvířat mi přijde jako docela těžký úkol. A Trnava vs Orava mě tedy pobavilo. Miki si ten tlak na Lucku mohl odpustit, mohl by už jít.

103
Hooper
Reagovat

Šárčin mladší syn žije v Rakousku?

104
Hanka
Reagovat

Jdeme si přitopit, dovezli obě kvality

105
Hooper
Reagovat

Z upoutávky to vypadalo, že Miki dal pánský duel. Uvidíme již dnes.

106
jenkaa
Reagovat

Vím, že to tak v životě nefunguje. Ale kdyby aspoň jednou, se ukázalo, že prostě to má být jinak a Lucie a Miky by šli domů. Po shlédnutí zítřejšího dílu si nic jiného nepřeji. Protože ta bohorovná sprostota a chudoba duše je tam nesmírná.

107
Ludmila
Reagovat

Pro mne díl E45-29.04. je naprosté zrcadlo celé této zpackané komedie, kde má prvenství faleš, lenost, pažravost a neúcta. Celou dobu jsem se to snažila brát jako hru, která se postupně vybrousí, ale tento díl mě utvrdil v mém prvním úsudku, kdy se nedodržovaly pravidla. Stále tam říkají, že jsou v normálním životě jiní než se prezentují zde, ale já mám z toho pocit, pokud by měli řešit něco i v normálním životě, budou se k problému stavit podobně, ne li stejně. Tomáš je pracovitý a na druhou stranu si dělá co chce a nerespektuje to co mu je přikázáno. Nelíbí se mě chování Martina, nevím, ale on snad hodnotí podle sympatií, jednoho zesměšní veřejně nošením klád kde se hne a druhého si vezme mimo a ještě mu prozrazuje, že má náběh to dotáhnout nejvýše, aby neodmlouval a vykonal to, co po něm vyžaduje? Proč ho nesjel před ostatníma? Je to celé naprostá fraška, takovouto vedenou podlou hru jsem ještě neviděla.

108
Dany
Reagovat

@Hooper: Nevěřím. Na to nemá koule.

109
Dany
Reagovat

Tak jsem se podívala na dnešní díl a souhlasím stoprocentně s Ludmilou. Z tohoto dílu je jednomu na blití. Největší povaleči na farmě mají nějvětší šance na výhru. A už je mi jasné, proč Bubica v teleránu mluvila tak jak mluvila. Rozhovor proběhl až po těchto excesech, které mi jsme do teď neviděli. To, co jí Miki provedl s polenama, ona se smála, ale byla to čistá zlomyslnost a já bych mu omlátila jedno z těch polen o hlavu. Bubica to ustála s přehledem. Ale Miki opět v tomto díle ukázal, že je líný jak veš, navíc nepřenese z kouta do kouta třísku a ještě sabotuje práci jiných.Hlavně, že se pořád ohání bohem. A o chování Lucie je zbytečné se vyjadřovat, to je zakuklený hajzlík. Tento týden na farmě nehnula prstem, jediné co dokáza hrát si na velkého šéfa a rozcvička. A za tohle tolik mincí? Vždyt neměli ani nic pořádného na práci a jen se váleli, včetně Tomáše, který byl sluha, na dece na sluníčku, nebo posedávali před farmou. A Tomáš si ted bude spravovat obleček a zvířata za něj bude obstarávat někdo jiný, nejspíš Šárka, protože obleček má přednost. Měl by si to , blbeček,dělat třeba v noci. Pravidla nerespektuje, nařízení Martina, aby to opravil taky ne, tak jeho boj. Jenže to by nesměl patřit mezi vyvolené. Být to Šárka nebo Miriam, sprdne je přede všemi a ještě jim dá trest. Fakt hnus.

110
Milu
Reagovat

@Ludmila: @Dany: ….souhlasím s tím,co jste napsaly a je mi z toho ani ne tak na blití,jak je mi smutno u srdíčka…je to hra ale i tady by se měla úcta ke stáří…k lidem,kteří jim dali život,a vychovali je projevit a ne je zesměšňovat,ubližovat…bohužel se takto mnoho mladých lidí chová i v realitě….nejraději by byli,abychom my pracovali do padnutí a oni se mohli bavit…cestovat…studovat dvě i více škol…a potom se na rodiče,prarodiče vykašlou….Já mám naštěstí dcerku moc hodnou…takovou bych přála všem rodičům….syn je také hodný,ale je daleko a je jiný…No nic…nechci nic prozrazovat,ale dnešní díl je asi ze všech ke starším generaci nejkrutější…však sami uvidíte…

111
Jája
Reagovat

@Dany: Co dodat? Nelze než souhlasit, zaprdlý 40-ti letý puberťák, který lže jako když tiskne a Bohem si vymývá hubu jako stará kostelní bába a předvádí před národem znalost cizích slov (plete si klaustrofobii s arachnofobií), rádoby sexice s kozíma nohama a rapatým falešným obličejem hrající si na Miss World, a mladý nenažraný a hyperaktivní rádoby chlap mentálně zaražený ve 14 letech, to je elita farmářů, kteří nás mají oslnit? Den ze dne je mi z nich hůř a hůř. Ať nikdo neříká, že to hrají. Takoví jsou i v reálu, když musí řešit nějaké problémy toto jsou základní rysy jejich povah a ty se nemění. Bohužel se najde mnoho bláznů, kteří budou posílat sms místo toho, aby bojkotovali finále a tak dali najevo borisům, za co stála farma 7. Nejsem masochista ale tuto farmu ze setrvačnosti dokoukám abych viděla nakolik se ještě mohou zhovadit.

112
Kara
Reagovat

Když už je asi tady povoleno psát dojmy i z neodvysílaného dílu, tak se taky přidám. Jsem asi divná, ale ta situace s poleny na schody mne dobře pobavila a opět jsem se zasmála. A to i přez to, že je Miky pořád na konci mého žebříčku favoritů společně s Lucií. Ta scénka byla super a zapadá do mé představy realityShow. Čekám od toho nejen taktiky, souboje, a hádky ale i zábavu. A ta se už v posledních sériích vytratila.
Takže Miky dnes super, i když fandit ti nikdy nebudu :))))
A můj favorit Tomáš ať se ještě potrápí. Taky si to zaslouží za to machrování. Jsem ráda, že Martin mu to šití neodpustil a ať si chlapec zkusí, že opravit něco, co se lehce zničí není pak už tak jednoduché. Tresty měl dostat několikrát, ale že je tato farma bez pravidel a trestů, tak jim unikl jako i další, co si taky dělali co chtěli.
Tomáš je a už i zůstané mým favoritem na vítěztví.

113
JanaH
Reagovat

„Seriálová hérečka“, královna Lucinka je sobecké telátko bez špetky empatie, šmatlavé blond kopýtko, sice pohledné, ale poněkud jednoduché.
Tomáš osmadvacetiletý puberťák s totálním s průvanem v hlavě. Každé hnutí jeho mini mozečku v té jeho duté hlavě se mu okamžitě odrazí v obličeji, ty jeho reakce jsou fascinující. Navíc je děsně vošklivej! :-D
Pro mne ti nejhorší možní finalisti v historii Farmy, pokud informátor nekecal. :-) . Narkóza si to zrežírovala ve stylu „kráska a zvíře“. Tipuju, že vyhraje „kráska“, už jen proto, že „hraje“ v jejich dalších pořadech a vítězka Farmy by zvedla sledovanost.
Vychcaní jsou tam všichni do jednoho, každý svým způsobem.
Na co se já těším nejvíc? Jak vysmahne svatý Ferleťák těsně před koncem, to mu přeju. :-DD
A výhru nepřeju nikomu. Když jsou to „nejlepší z nejlepších“ a VIP, jsou jistě schopní i v reálu a žádnou výhru nepotřebují. Charita to jistí, světový mír!

114
iv
Reagovat

Pokaždé, když Miki při mluvení rychle kmitne jazykem, mi připomene zmiji:)

115
Milu
Reagovat

@iv: super přirovnání:-DD

116
Johny
Reagovat

Mne je z toho dnešného dielu nejak tak smutno. Lucka ma totálne prekvapila a sklamala. Nemyslel som si, že dokáže byť takáto mrcha. Mám pocit, že dobrý vplyv na ňu mala Hrmová, lebo odkedy odišla, tak je z nej na grcanie. Dnes ma dorazilo, keď rozkázala Tomášovi rozkrájať mäso čo dostala Miri od muža.. krájej, ja sem farmár týdne.. a keď Tomáš poznamenal, že by to asi nebolo voči Bubici fér, keďže ona je mimo, tak poznamenala: A co? Hlavne, že sa pohoršovala nad Šárkou, keď si odložila na neskôr koláče ( na čom nevidím nič zlé, keby si nezobrala vtedy tak by z koláčov nemala nič). Celý týždeň nič nerobila, celú prácu odviedli ostatní aj za ňu a ešte Martin vyhlási, že takúto farmárku ako je Lucka potrebovali, odmení ju 40 mincami a ešte aj dostane poukaz??? Proste choré.

117
Kara
Reagovat

Na Čase nám už i prozradili duelové disciplíny. Kdo to nechce vědět dopředu, nerozklikávejte. JEN PRO ZVĚDAVÉ.
http://www.cas.sk/clanok/393850/z-farmarok-sarky-a-miriam-sa-stali-rivalky-vieme-co-ich-potrapi-v-dueli/

118
Hooper
Reagovat

Za spoilery nedík.

Johny (116) – ty dvě se při a ve svém nemakačenkovství držely navzájem, nemám pocit, že by z těchto dvou byla Jana ta dominantní.

119
Eva původní
Reagovat

@Johny: Je to fraška jak se patří. K Mokráňové – myslím, že ne Hrmová na ni měla vliv, ale Hrčková určitě. Od té doby se Mokřina změnila o 360 st. Včera jak tam lítala s tou palicí, být tam tak ji asi klepnu :-) Mně začíná být moc líto Šárky. Ta musela za trest tahat v rukách polena a tuhle frajli Martin protěžuje. Martin má plnou hubu keců o pracovitosti, chovu zvířat, ale je to též komediant. Ani nemá smysl se nad tím pozastavovat, prostě je to show stavěná na podrazáctví a pracant nikdy nezvítězí. Souhlas s Jájou, taky na to ze setrvačnosti dokoukám … Bohužel, favorita už nemám, nikdo z těchto si výhru nezaslouží, teda snad bych se přiklonila k Šárině, ale ta dnes zcela jistě pošupajdí domů …

120
Mara
Reagovat

@JanaH: Jani, tak z vás mi spadla brada. Vy musíte být krasavice inteligentní, Jak Mici angora. Jen trochu víc nepřející a tak trochu zlá.

121
Mara
Reagovat

@Eva původní: Souhlasím , fraška. A nejhorší je, že ti herci za to myslím ani nemohou, je to scénář a oni hold skáčou na špek. Jiný farmy mě připadaly férovější. O Martinovi a nejkrásnější Kvetce jsem ztratila zcela iluze. Tato farma byla všechno ,jen ne fér hra. Vlastně fuj od začátku až do konce. Je mi líto těch co do toho šli s nasazením a vážně. Šárka, moc ji nemusím, ale neviděla jsem ji zahálet. Tomáš, to naivní, pracovité a v podstatě hodné trdlo.

122
JanaH
Reagovat

@Mara: si piš! :-D
Bradu seber a nasaď zpět, jinak hrozí též průvan. Průvan není dobrý ani na kytky, tak si představ, co ten prevít musí dělat s lidma…
Zlá nejsem jen trochu, ale úplně nejvíc. Jsem totiž semsvině, jenže to ty zas holD nemáš páru, co to znamená, takže nic, no čo už. :-)))

123
anonymous
Reagovat

@JanaH: Ale s Jájou byste to mohly „občerstvit“ a objasnit, co přesně to znamenalo a znamená, aby to lidi nemuseli hledat… :-)

124
Jája
Reagovat

@Mara: Tak si ji honem chytni,ať nejsi kousavá v kolenou. :DDD

125
Jája
Reagovat

@anonymous: Prima spolek smesvině vznikl na farmovém panáčkovi a byly – jsou v něm pěkně škodolibé a vtipné potvůrky.
JanaH k nim patří a jsou moji fanoušci.

126
Jája
Reagovat

@Mara: Že je JanaH krasavice inteligentní to tady víme všichni. Toto označení mají ženy ne podle omítky na hubě, ale podle velikosti šedé kůry mozkové a výše IQ 120 a více. Což o některých se říct nedá, protože IQ jim změřit nejde. Tu kuličku co jim obíhá v dutině lebeční nezachytí ani ta nejjemnější síťka.

127
anonymous
Reagovat

@Jája: nj, ale tenkrát předsedkyně už sem asi nějak nechodí… :-)

No nic, to já jen tak, pro osvěžení diskuze…

128
JanaH
Reagovat

@anonymous: hledat netřeba, když někdo neví, mě to vůbec netrápí, mě obecně na internetu trápí máloco. ;-)
Jináč je to prostinké: znamená to přesně to, jak je psáno. A jak známo, co je psáno, to je dáno. :-D

Jája : …šiš… se z tebe už doopravdy picnu! :-D
Anonym: pst, žijem, ale v „igelitě“. ;-)

129
Wally
Reagovat

Děkuji aktivním, kteří nevydrží a musí komentovat večerní díly. :((

130
Dany
Reagovat

@Kara: 112 Karo, on by tě ten smích přešel, kdyby sis ta polena natahala / nejsou zrovna nejlehčí/ a někdo , kdo se tam válí celé dny jak bachyně v hnoji, by ti je škodolibě rozházel po lese. Já bych to brala jako srandu, kdyby se na tom pobavil a pak jí je pomohl nanosit zpátky. Jenže to ho ani nenapadlo. Takže to beru jako lumpárnu a škodolibost od největšího svatého lenochoda na farmě. A jen tak mimochodem, kdyby ty schody udělal některý z vyvolené trojky, chválou by mu šla až pára od pusy a ještě by se vrátil zpět s balíkem laskominek. Takhle si jich skoro ani nevšiml.

131
Dany
Reagovat

@Jája: 111 – co se týká koukání, já už to mám tak, že se dívám už jen na stažené díly a ještě si přitom některé části přeskakuju, protože to prostě nedávám. Takhle jsem dopadla.

132
Eva původní
Reagovat

dnes 11:08 | | +17 -0 Reagovať
Novy Cas a Markiza – obrovsky preslap… hra s divakom? ako moze byt dopredu zverejneny duel a discipliny na webe, ked az dnes vecer sa urci najprv prvy duelant a az potom druhy v tv?? alebo tymto krokom chcete odlakat televizneho divaka spred tv, aby sa vratil naspat k citaniu novin?

sumar
dnes 14:28 | | +0 -1
asi preto že to je natočené pár dní dopredu, len samotný duel je na živo, alebo ako my v hornej dolnej vravíme,

@Wally: NČ to šoupnul na net už ráno v 5.50, tak je to úplně fuk :-)

133
Jája
Reagovat

@JanaH: To nedělej neb velká škoda by světu vznikla :)

134
Wally
Reagovat

@Eva původní: Nejde o články, ale o komentování budoucího dílu.

135
anonymous
Reagovat

@Wally: …za to prej smesvině dávaly tresty, a pokuty :-D

Asi už vyměkly…

136
Kara
Reagovat

Šárčin starší syn a jeho koníček
https://www.youtube.com/channel/UCE2AIpriq2Kcqjmp7NSFA_A

137
JanaH
Reagovat

@anonymous: ou nou, máš špatné informace, vždycky áčko. Že se to v některých případech shoduje je jen dílem náhody. :-D

138
Poštovní holub
Reagovat

@anonymous: Vyměklé smesvině je protimluv!:) Jen zalehly na matrace a vyčkávají. Ale věřím, že si čtou, Některé hrdinky i komentují a jsou krásně nejvíc zlé. :)

139
Jája
Reagovat

@Poštovní holub: Ahoj holoubku, kde jsi tentokrát nechával peříčka?

140
Poštovní holub
Reagovat

@Jája: Fakt jsem se snažila občas na tuhle farmu koukat, ale nakonec si sem zajdu jen semo-tamo počíst. Podle blbého scénáře a s blbými naturščiky s ambicemi prostě skvělou reality nenatočíš, no. Ta hra na nehru mě moc nebavila.:)

141
anonymous
Reagovat

@JanaH: Provokace dobrá, ale to na mě neplatí :-D

142
JanaH
Reagovat

@anonymous: no jaká provokace, nic než pravda! ;-)

@Poštovní holub: áááá, kolegyně! :-D
Jde to s těmi RS k šípku, což? A to jsem vždycky tvrdila, jak to naši sousedé umí… a že kam se na ně hrabem.

143
Hanka
Reagovat

@Dany: Jsme na tom stejně

144
Mara
Reagovat

@JanaH: Se mě líbí, jak jsi sebekritická. čao Mici

145
Wally
Reagovat

@Kara: Celá rodina proráží v showbyznisu. D)))
Jenom ten pobyt v zahraničí mladšího byl asi v Leopoldově.

146
Mara
Reagovat

@Jája: Ále, měla jsem dvě.

147
Poštovní holub
Reagovat

@JanaH: Jestli oni se nám tvůrci nějak mezistátně neprolnuli.:)
Ani jako smesvini mě nebaví kopat do ležících, a tady už vnímám předsmrtné křeče.
Drahá kolegyně, snad se zase někdy dočkáme a užijeme si!

148
lena
Reagovat

@Dany: 109 přesně tohle jsem sem chtěla teď napsat, mluvíš mi z duše

@Kara: 112 jako fór by to bylo dobré, kdyby ty klády zase vrátili a pomohli Miry ty schody dodělat, takhle to byl hnus. Miry tleskám, její reakce byla na jedničku, nedopřála mu, aby jí ještě víc zesměšnil.

Ani by mi tak nevadilo, že tam intrikují, spolčují se, uzavírají dohody, které pak poruší, to patří ke hře, každý dělá co může a dělá to tam každý. Co mi hrozně vadí je, jakým způsobem mluví Lucie s Mikim o Šárce a Miry, pohrdavě, zesměšňují je a to v osobní rovině, což je hodně zlé, svědčí to o charakteru a s hrou to nemá nic společného. Lucie má v hlavě vymetýno, nejdřív papouškovala co jí nabulíkovala Lenka a teď je pod vlivem Mikiho. Nemá vlastní názor.

149
Jája
Reagovat

Přišli jim namasírovat leností zkrácené svaly :DDD
Nevím co je pikantního na silikonu a širokorozchodné trati s dvěma výhybkami východ – západ, které na internetu už viděl kdekdo.
http://www.cas.sk/clanok/394035/pikantne-zabery-z-farmy-sexica-mokranova-odhodi-oblecenie-chlapom-skoro-oci-vypadnu/

150
Dany
Reagovat

@Jája: Z mého pohledu spíš trapné, než pikantní. A to ani nemluvím o důvodu masáže.

151
Galadriel
Reagovat

Zostaneme pri tom, že komentujeme až keď sa daný diel odvysiela. Myslím, že celkom jednoduché pravidlo. Premazávať to nemá už zmysel, ale rešpektuje ostatných.

152
Kara
Reagovat

@Dany: Věř tomu, že by mne smích nepřešel. Zasmála bych se tomu stejně jako Miri a nechala takou práci na chlapech. A asi docela jistě bych přemýšlela, jak mu to co nejdříve nějak vrátit.
Mně recese nevadí ale beru, že ne každý ji snese. Na podobné legrácky jsem zvyklá od mala a jsem ráda, že mám i kolem sebe několik lidí, kteří život dovedou brát s humorem a zpestřovat si ho podobnými vtípky.

Kdo ví, jestli ty schody nemají být i ještě jeden z úkolů na další týden pro semifinálové dvojice, nebo proč ještě na ně nedošlo. Jestlipak Miri nebyla zbytečně moc aktivní a nebudou se dělat i nějaké schody funkční a ne z hromady dřeva, na kterých by si mohl někdo tak akorát zlámat nohy :)))

153
Prochor
Reagovat

Bez Janky Hrmové se „sexica“ Mokráňová ukázala. Na její cecky kálí Bílej Tesák. Lucie je už mrtvá. Tuhle soutěž nevyhraje ani náhodou.

154
Wally
Reagovat

Že je Mokráňová egoistická, sebestředná ledová královna je jisté. Její vztah k zvířatům je otřesný. Bodrika mimo „výcvik“ nepohladila, kdykoliv se k ní přiblížil tak ho plácla, nakopla nebo odstrčila. A to samé ostatní zvířata. Její FT byl jen na základě nadřazenosti a pohrdavého projevu. Roznazlenej fracek, kterýmu se stýská po mamince.

155
Prochor
Reagovat

Tahle řada je největší zklamání. Čekal jsem souboj nejlepších hráčů ale vidíme ubožáky, kteří dostali druhou šanci. Pravidla neplatí, hospodář je zatím nejvíc neobjektivní a Kvetka je ještě nasranější než diváci. Řada, která měla být nejlepší je jednoznačně nejhorší. Absolutně nechápu, jak to Markíza mohla takhle zbabrat.

156
Hooper
Reagovat

Proč by měl Miki pomáhat s vyřezáváním zvířátek Miriam? No a koukám, že submisivka opět nezklamala.

157
Hooper
Reagovat

„Hore hlavy“?:-) Kozí nohy při běhu do kopce nedetekovány.

158
Hooper
Reagovat

Pan Pribanić je tedy ale velký sympaťák, Bubica si dobře vybrala. Včetně věty o Ronaldovi

159
Prochor
Reagovat

Hoper- Partner Miri neprodal občanskou válku. Hned bych upozornil, že kdo se jen špatně podívá na Miri bude mít co dělat se mnou po soutěži. Místo toho zpívá přátelské písně. Pro mně brutální zklamání. Partner Miri ji jí vůbec nepomohl.

160
anonymous
Reagovat

Kdo to bude ve sporu,
před Kvetkou to u stolu?
Kdo co dělá navíc více,
dvě osoby o to příce.

U chatek, ne ve spěchu,
někdo tropí neplechu,
místo lehu v pelechu,
leze kdosi na střechu.

Až pomine velký match,
ze vrat vyjde, bude pláč?
Ale kdepak, úsměv trochu,
rameno hop, bez ruk v boku.

„Milí drazí farmáři“,
dopis že tak zazáří?
Ale kdeže, už jen vzkaz,
„Diváci, nesuďte nás!“

Pozn. red.: Kdyby se v této (mimochodem velmi povedené a krásné) básni cokoliv shodovalo se skutečností, jedná se pouze o náhodu, neboť jde jinak o čistě tvůrčí, múzou generovaný počin.

Jo, a při jejím sestavování nedošlo k úhoně žádné zvířátko (i proto, že nejsemsvině, byť moje know-how taky zůstane v igelitě)! :-)

P.S. Kontrolní otázka: Která věc z výše uvedeného rozhodně nebude/nebyla v „Áčku“, jak čemusi praví jedna z klubu „smesvině“? :-)

161
Hooper
Reagovat

Scéna s poleny pobavila, souhlas s Karou. Miki skvělý!

162
Prochor
Reagovat

Hooper – souhlas – flákač Miki se pobavil. A Teď by se měli pobavit ti, co pracují. Nebo ne?

163
sunrise
Reagovat

Mě polena taky docela pobavila. Ale nejvíc se mi líbilo „ovečky hlavy hore, hlavy dole“, to jsem se opravdu ze srdce zasmála.

164
Wally
Reagovat

Bubica vyšla z hádky jako morální vítěz. :))))))

165
Prochor
Reagovat

I když stále nemohu zkousnout sluníčkářstvo Bubice, tak podle posledních dílů bych jí přál vítězství víc než Tomášovi. Zdá se mi díky jejím názorům a slušného chování, že Bubice si to zaslouží přeci jen nejvíc.

166
iv
Reagovat

Když ve stodole začala trojice rozebírat, jak oni vidí Miriam a Šárku, co si o nich myslí, hodně tím řekli nevědomky sami o sobě..

167
Wally
Reagovat

Kdo se teda vrátil? Jana, Luboš, Bětka, Lenka a ……..?

168
Skála
Reagovat

@Wally: Šárka,Jano….

169
Wally
Reagovat

@Skála: Réza začal makat po diskotékách tak nemá čas a Roman je asi na operaci.

170
Eva původní
Reagovat

Tak jak to dopadlo jsem čekala, ale když jsem viděla PsychoLenku jak hustí do Mokré Lu tak jsem si hned řekla, že se vrátilo zlo a to dalece horší než dříve. Už teď mi je Miriam líto. Hrčková je nejhnusnější povaha z celé Farmy 7 … Dobrou noc všem :-)

171
Petra
Reagovat

Je mi z celej Farmy smutno ! Dívala som sa na nu celé mesiace , dúfala som že do finále se dostanú tí najlepší . Teraz vidím , že okrem Miriam sa tam dostali dvaja hajzlíci a jedna lenivá fiflena , ktorá sa považuje za filmovú hviezdu . Ona sama i celá jej rodina neni schopná sa naučit slovensky a tak hovoria akousi smiešnou hatmatilkou. Povyšuje sa nad ostatných , myslí si že už má výhru v kapse.

172
jenkaa
Reagovat

tato farma byla cela pokrivena absolutnim beztrestnim nedodrzovanim pravidel a aboslutne neadekvatnim hodnocenim Martina. O Kvetce nemluve, neumet vytriskat vic z takového materialu je totalni neschopnost. A at si kdo chce co chce pise, ze to ma prikazane, prece nemá prikazane, nezdimej z nich emoce, at není vyssi sledovanost. V tomto proste na Terezu nemá ani zdaleka. Citlive dosáhnout sledovanosti. A k farmarum, ja jsem tento dil napr. porad popojížděla video, když se objavila Lucka. A Ferletaka jsem nepopojížděla, jen z duvodu konsternace z jeho absolutni absence sebereflexe. Nejsem zadny velky fanda Sarky, ale urcite tam mela byt v te ctyrce. a nejvic mi sokovala LENA, PRY BUBICA JE CHODIACE CUDO, PISU LUDIA Z VONKU:-))))ona nečetla, co se psalo o ni? Ta to umi taky pekne vytesnit:-))))Chtela bych navrat Rezy…..aspoň na ten tyden by kim tam trochu pravdy někdo chrstnul do tvare

173
Dany
Reagovat

Ona i ta Šárka to, na to jak moc chtěla vyhrát, a na to, co o ní celou dobu říkali ti ostatní, nakonec duel i vypadnutí zvládla dobře. Žádné pláče před nimi a i to, co řekla za stolem a potom při rozloučení po duelu ve stodole, bylo stručné a věcné. Nedala těm lenivejm posměváčkům důvod se vysmívat.
A Lena, na to že řvala „bolestí“ jako kráva, je po návratu čiperná docela ddost. Každopádně na to, aby okamžitě začala ostatním, a hlavně Lucii, tlouct klíny do hlavy.

174
Dany
Reagovat

@jenkaa: Myslím, že Reza se nevrátí, že jim na to hází bobek. Pro nás diváky by to bylo fajn a osvěžení, ale jemu se nedivím. Je to škoda i z toho důvodu, že by nejspíš dal Miriam hlas. No co se dá dělat, jaká je celá farma, takoví budou i finalisté.

175
Mara
Reagovat

@Jája: Velice se mi líbilo, jak se halila do ručníku, aby bylo co nejvíce vidět. To je umění.

176
jenkaa
Reagovat

Dany. myslela jsem, zda to treba nemaji ve smlouve. Tak bubica ma jeden hlas jisty od Sarky, Lucie od Lenky. Ferletak mohl mit Luba, ale to ted tezko. A vic si nemataji, kdo tam je.

177
Kara
Reagovat

Nevím, jak to máte vy, ale pro mne bude tento týden nejtěžší přežít Hrčkovou. To její sebevědomí namá hranic a pokud jí režie dá větší prostor, tak to pro mne bude utrpení :((((((

178
Jája
Reagovat

@Mara: To se tak halí vždycky prsa ven a křivé nohy a široký zadek schovat. Je si moc dobře vědoma svých závad na kráse. Proto musí vyhrát ať má na další úpravy.

179
PM
Reagovat

@Eva původní: Pravda, pravda, pravda a ještě 100x pravda

180
Franz
Reagovat

Kara má pravdu, nejtěžší bude přežít tu olezlou hubu Lenku. Také se divím, že štáb ve scénáři ji dává takový prostor. Asi chtějí diváka utvrdit v tom jaká je kráva, jinak to nechápu. Ale diváci ví co je zač a, že pravidelně vyhrává na netu v anketách o největší 3,14ču z Farmy.
Neviděl jsem tam Rezu a udělal velmi dobře, že se na ně vykašlal.
Spolek štábu Narkóza jsou velcí amatéři, včera minuta návštěvy manžela Miriam a deset minut jak si ti dva nechávají masírovat šunky. Spousta hluchých míst a spousty prostoru pro šušlajícího Ferneťáka. Ještě štěstí, že mu není rozumět.
Jsem zvědavý zda se na kameru dozvíme, jak to bylo s tou vodou a almanachem před duelem Lucie a Miriam. Asi ne, protože jim do toho vleze reklama a upoutávka na Kredenc.
Zakončil bych to smajlíkem, ale nevím jak se dělá zvracející smajl.

181
Dany
Reagovat

@jenkaa: Ono taky kdoví, jak to bude a jak se budou finalsti vybírat, aby se tam dostali ti „správní“. Na této zpotvořenině Farmy, je možné všechno. Už by mě ani nepřekvapilo, kdyby to rozhodl Martin za všechny. Děs běs.

182
Kara
Reagovat

Reza podle mne nemůže už přijít na farmu, protože pro něj hra skončila. Odešel dobrovolně, když odmítl možnost vrácení při výběru mezi ním a Janem.
Už podobné případy byly i v některých minulých farmách, kdy hráč sám odstoupil ze hry a tím pádem nemohl zasahovat do dalšího děje. Byl z kola ven.

183
Hanka
Reagovat

Momentální vítězové jsou pro mne Tomáš+Bubica. Ale nejsem fanda nikoho, jen bych fakt nechtěla ty dva exoty: Miki+Lulu. Ale tato farma mne totálně zklamala, čumím jen na stažené soubory a to ještě přeskakuji. Jen duely musím koukat rovnou. Neví někdo jak to bude v telce – program? Já už nevěřím ani TV programu, uvedeném v magazinu.

184
Wally
Reagovat

Bubica asi od svaté Šárky hlas nedostane.

Sarka Racova Veru nemala som sancu vyhrat.
Zuzana Bohdanová Sanca je vzdy,nadej umiera posledna keby boli ine discipliny ,ale tu podla mna aj ona vedela,ze ma na vrch
Sarka Racova Presne tak ze vedela.sak jak vrabec som proti nej.bola vo vyhode .
Zuzana Bohdanová Vies ja nevien ako to ozaj medzi vami je vase (priatelstvo)ale ja keby tvrdim ako ona,ze ti to moc praje a chcela teba vo finale dam nieco ine v dueli ,alebo ho pustim nebojujem tak …ale mozno sa v nej mylim len vies ako to je z obrazovky som to tak vnimala
Sarka Racova Ona cakala ze pridem zanou ako lucia a poviem jej ze si ja chcem vybrat discipliny.a to ved ako by bolo?
Sarka Racova Ste ma rozplakali moc dakujem.na farme bok clovek .ktoreho ste nemohli vydiet.a tem my psichycky velmi pomohol uz len tym ked mi vravel ze Šari neboj ,vonku ta lydia zboznuju.mic dakujem.lebo ten clovek vydel aka som ja,a aky su oni za mojim chrptom.oni veru nemaju nic,a ja mam rodinu.

185
Jája
Reagovat

@Wally: Jsem zvědavá, to máš odkud?

186
Johana
Reagovat

Jsem ráda, že včera Miri duel nevzdala, ač o tom asi uvažovala. Šárina motivace přestavět barák, aby měli synové pohodlnější bydlení a mohli si tam vodit přítelkyně, mi přišla úplně scestná. Rodiče, co utírají zadky dospělým dětem, nechápu.
…a její dotaz na Lucii při loučení, zda po noci ve třech není na cestě maličké, byl hodně nemístný.
Kvetka včera dosáhla vrcholu ve své neschopnosti zapojit se nějakým způsobem do dění na farmě…je to prostě robotická načančaná figurka, která co nemá naprogramováno, neprovádí.

187
Wally
Reagovat

@Jája: FB Šárky.

188
Hooper
Reagovat

@Hanka: Příští týden sestřihy v obvyklých časech, ale není Duel. Přespříští týden jsou sestřihy v úterý a ve čtvrtek (tedy ne v pondělí) a v pátek třináctého je finále.

189
Kara
Reagovat

@Wally: Dovolím si ještě přidat jeden její příspěvek.
Ale ta její nová fotka tam mne dostala. To, jak se sama prezentuje matka 2 dospělých synů mluví za vše. Jsem naštvaná sama na sebe, že jsem byla kdysi tak blbá a fandila jí :((
Sarka Racova
Konecne to mozem vysvetlit otom vine.takze z pohara som vyliala vodu pretoze som sa chcela podelit z bubicou o moje vino v pohari ,ale neboli pohare tak z jedneho som musela vodu viliat aby som hej mohla naliat.som rada ze neverite hlupostiam vymyslenim.

190
Franz
Reagovat

@Kara:
Kara a proč by Reza nemohl přijít na Farmu?
On neodstoupil ze hry, on prohrál v duelu. Normálně se všude uvádí, že byl vyřazen v duelu ve 4. týdnu.
Na poslední týden přijíždějí všichni farmáři, i ti co byli vyhozeni – viz 5.serie Patrik Mirga. Tomáš Mrva také byl v F2 vyhozen a vrátili ho 14 dní před koncem.
Farma 3 – dobrovolné odstoupení dokonce třech soutěžících a na konci tam někdo z nich byl.
Takže, tentokrát s tvým příspěvkem nesouhlasím.

191
Kara
Reagovat

@Franz: Já si zase vybavuji, že po té, co odmítl nastoupit s Janem na vyřazovačku, tak Kveta řekla, že tím pro něj hra končí. A stejně to tak bylo řečeno i v jedné z minulých farem některému z hráčů (nemám bohužel čas pátrat který to byl konkrétně) a taky pak nebyl v semifinále. Tehdy to oficiálně na dotaz vysvětlili, že hra tehdy pro něj skončila a nemůže se dál už vracet do hry.
Možná si někdo na to taky bude pamatovat.
I když pravidla jsou pružná, tak kdoví. Třeba se to ještě dovíme, jak to bude teď s Rezou.
Minule nepřijela na semifinále třeba Nikoleta M. a na svém fb psala, že by jela, ale nebyla už markízou pozvána. :))

192
Hooper
Reagovat

@Johana: Šárku opravdu chválit nelze – a to za celý duelový díl.

193
Hooper
Reagovat

@Kara: Ohledně Rezy máš pravdu.

194
Wally
Reagovat

@Kara: Ony tam jsou celkově dost perly. :DDD
Ona jediná a schopná matka, která nechce zatěžovat dva chlapy hypotékou, tak se jde udřít před národem k smrti. Mladšího neviděla od skoro 1 roku do 1,5. Prý neměl peníze na cestu domů. Jsem myslela, že je někde v Austrálii a ne v Čechách. Asi 4x to změnila.Starší dle fotek má celkem drahýho koníčka a jeho vybavení nevypadá na pár stovek eur.
Ale ona je šťastná za funkční a spokojenou rodinu, ostatní to nemají jen ona. :)))

195
Kara
Reagovat

@Hooper: Díky :)) Všechny podrobnosti si už taky nepamatuji, ale teď při vyřazení Rezy jsem si hned vzpomněla že stejná slova už jednou padla a to vysvětlení od Kvetky tam pak bylo i odvysílané. Tehdy se ostatní hráči ptali, proč dotyčný nepřijel.

196
Kara
Reagovat

@Wally: Vidím to naprosto stejně. :)))))
Taky jsem si napřed myslela, že syn je někde v zámoří a nemá na letenku :))
Asi před týdnem jsem si večer projela na jejím fb část fotek (má jich tam spoustu) a musela jsem z tama odejít, jak jsem byla naštvaná.
Ty fotky vypovídají o jejím životě tolik, že ty kecy, kterými oblbuje lidi je jedna velká faleš.
A to s její spokojenou rodinou, kterou má jen ona? :-))))))))
Viděli jsme i pár jiných rodin hráčů. Teď třeba Hujerovy od Tomáše, manžela Bubicy, a další. Nepůsobilo to tak, že by ti ostatní neměli doma zázemí. Tím, že se bude sama nad ostatní povyšovat, těžko oblne lidi.
Napřed se lituje, jak jsou doma na tom špatně a pak zase je na tom líp než ostatní. Tož vyberme si :))))

197
Jája
Reagovat

Konečně se budou moci tři lenivci a prdmakači vyspinkat dosytosti. Přijede jim hlavní topič, kuchařka, uklízečka, stájník … co více si mohou lenoši přát? Aby jim nebylo smutno, přijede i hlavní šašek oprýskaná huba plná jedu. Vypadá to, že tentokrát nebude prdět na peci.

198
Dany
Reagovat

@Kara: Rodinu hráčů bych tady neřešila. Nic o nich nevíme, některé věci se jim určitě říkají špatně takže z nich vypadají různé polopravdy, možná i náležitě sestříhané a upravené. Navíc je to každého věc a v podstatě nám, jako divákům, do toho nic není, protože o vítězi nerozhodujeme ani náhodou.

199
sunrise
Reagovat

@Dany: A především, RS Farma není charita. Principem přece není, že vyhrát má ten největší chudák, který peníze potřebuje z toho nejušlechtilejšího důvodu. Pokud by tomu tak bylo, nemuseli by se přece namáhat s nějakými zvířaty či polnosmi, stačilo by zveřejnit jímavé příběhy, pár dojemných fotek nemocných dětí či strádajících stařečků a vypsat sbírku. Od toho tu jsou ale jiné pořady. Už takhle je ta RS dost zparchantělá. :-)

200
Kara
Reagovat

@sunrise: Tak, tak, taky si myslím, že s dojemnými příběhy se má chodit do jiného pořadu.

201
Wally
Reagovat

@Dany: My z Čech asi ne , ale na Slovensku ano. A jestliže evidentně lže o rodině a vymýšlí si srdceryvné příběhy tak se to mně jako diváka týká, protože to je určeno hlavně mně. Tomáš jí to řekl dobře, že nevědí proč tam je. On má sen pizzerii a chtěl mít srovnání o co je její sen potřebnější. A ona mu to neřekla. Asi to bude jen to chození po obchodech, aby poznávali lidi, na které se tak těší.

202
Jája
Reagovat

Jakou asi má Šárka v Rakousku práci? Podle jejích fotek na FB by jeden usuzoval velkou spotřebu obuvi. :))

203
Hanka
Reagovat

@Hooper: Díky

204
Ludmila
Reagovat

Když je řeč o botech, nevíte, zda měla Šárka boty, které měla obuté v duelu, již dříve na nohách, či je donesli synové, nebo je měla nachystané speciálně na duely?

205
Sida
Reagovat

Ovšem nejvíc mě zklamal v této řadě Martin. Býval přísný a spravedlivý.( ..a sympatický). Té blonďaté mrkací panně dal velmi jednoduché úkoly a ocenil je 40 mincemi. Ona se přitom tváří, jakoby to v potu tváře zvládla všechno vlastníma rukama. Kdyby ten její poskok bojkotoval její zadání, jak to dělal ostatním, měla by prd. Ale teď vyrostla na dvojnásobek a machruje, co to dá. Prostě – „el primitivo“ …..a nechápu : každý si tam dělá, co chce – pravidla/ nepravidla – a Tomáš musí NUTNĚ opravovat ten sluhovský hadr. (Fakt, bez toho by se ta Farma položila.)

207
Jája
Reagovat

@Wally: Přesně tyhle fotky jsem měla na mysli :DDD

208
BarBora
Reagovat

Budem zlá, ale ja by som Šárku angažovala skôr na post profesionálnej plačky, za sexicu ešte menej, než čaptavú Lucu. Netuším, prečo Lucu v mediách majú za sexicu, ešte aj mentálne na mňa pôsobí ako rozmaznané decko.
Ani neviem čo povedať k posledným epizódam, nič nové, prekvapujúce, ani zaujímavé…
Luca, Miky – nehanební mystifikátori
Mira – ona každého ohovorí, ale prečo sa nebránila Luce keď ju napadla zo zrušenia ženskej koalície, ktorú zrušila práve Luca..
Šárka – zo žien s Betkou najprijateľnejšia, viac úprimnosti, spontánnosti by jej neuškodilo.
Tomáš – nevšimla som si, či to bolo od začiatku, ale v posledných epizódach očividne postráda rešpekt k Martinovi, s „ja viem, Ty si unavený, aj my sme unavení“ ma dostal.
Nebyť jeho, bol by tam deficit takej obyčajnej človečiny obrovský.
Finálový týždeň bude asi riadny zaberák na žalúdok.

209
Eva původní
Reagovat

@Sida: 205 – souhlas! A spolu s Martinem i Květka. Mně to přijde, že už to mají na háku, že si vytřískali pěkný peníz a tak hospodář už neví co by a Květka, to je taky moderátorka „za všechny peníze“. Mně se nelíbí, že s farmáři nic nerozebírá. Sedí u stolu a čučí, přiblble se usmívá, nechá je vykecat, rozhádat a pak „no nič“ a skočí na téma kvůli kterému na farmu přišla. A ten sluhovský hadr, no to už hospodář nevěděl jak Tomáše ztrestat, takový hadry co sluhům dali, nosili snad jen lovci mamutů v pravěku … Bude-li ještě další RS Farma, tak Martina a Kvetku už ne!!!

210
Hooper
Reagovat

@BarBora: Šárku někdy někdo považoval za sexicu? To i ta Bubica je pěknější (a když B. byla cca v Lucčině věku, tak musela bejt fakt obletovaná). Co se týká profesionální plačky, tak souhlas, ale měla by značnou konkurenci mezi některými místními přispěvatelkami.

211
Hooper
Reagovat

@Sida: Ale tak samozřejmě, že když chceš maximum, tak musí sluha máknout. Plus již před Kvetou ona zmíněná dobrá organizace práce od farmářky týdne. A ano, buzerace Mrvy kvůli úboru sluhy byla zbytečná.

212
Dany
Reagovat

Co divák, to jiný názor, jak na soutěžící, tak na různé situace. Někdo se baví a jinému se z té samé situace zvedá žaludek. To je vidět i tady na diskuzi a řekla bych, že stejně to mají i hráči na farmě. Recese a sranda jsou príma, i já je mám ráda, ale nikdy by to nemělo druhého poškodit a zesměšnit, být to zábava jen pro jednoho na úkor druhého,pak už to není ani legrace, ani recese, ale pouhopouhá zhovadilost a škodolibost. A to je velký rozddíl.
Jinak , zvláště v posledních dílech, je jasně vidět, že ani Šárka, ani Bubica nejsou určeny pro finále a to od samého začátku. Podle toho se chová i hospodář Martin. Někomu naloží tolik práce, která se , zvlášt s tím, když jí někteří jedinci sabotují, nedá ani stihnout. A k tomu ještě, pro jistotu, přidá nedodělanou práci z předchozíchh týdnů, kdy farmáři týdne, za kterých měla být hotová, dostali hafo mincí.A nebude náhoda, že sabotéři jsou zrovna mezi těmi, kteří se „probojovali“ do poslední čtyřky. A pak dá Martin FT za toto 20 mincí a jinému za odfláknuté jakžtakž vyřezané lžičky a týdení povalování na dece mincí 40 a masáž navrch. Asi aby se jí nedělaly proleženiny a lépe po ránu cvičilo. A pro jistotu Martin upozorňuje v soukromí kuchyně vyvolence, aby si dal pozor, neb by to nemuselo dopadnout. Pro finále je třeba mladého sympatického chlapce a , z pohledu Borisů, naivní,něžnou křehkou dívenku a připraví pro ně i samostatné spaní v malované chaloupce. Do toho se jim pracovitá postarší nenamalovaná Šarka a už vůbec ne Bubica, která je ještě o deset let starší a mladistvými vnadami zrovna neoplývá, ani trochu nehodí. Jak už jsem psala, je třeba deseti soutěžících a sparing partnerů, aby bylo koho v duelech vyřazovat a ty úkoly taky musí někdo plnit.

213
Eva původní
Reagovat

@Hooper: 210- a tak sexica zrovna jako taková Šárina není, ale já dle těch fotek, na které odkázala Wally, musím uznat, že s těmi rozpuštěnými vlasy jí to sluší a poprsí bez silikonu musíš uznat velmi uchvacující :-)) a postava je taky dobrá… Bubici to sluší když je upravená, učesaná a když není tak nateklá v obličeji. S těmi ohnivými vyčesanými vrkoči vypadala příšerně, i medvěd by vzal roha jen by ji zmerčil :-))

214
Eva původní
Reagovat

@Dany: 212 – Dany, opět další Tvůj duchaplný postřeh, ráda Tě čtu, super!!!

215
Wally
Reagovat

Vždyť o počet mincí nikdy nešlo. To si jen někteří jedinci brali jako osobní výhru.
Šárka sexice není, ale myslí si to o sobě, což je daleko horší. Protože pak se chová občas podivně. Hlavně je stále i po shlédnutí záznamu přesvědčená, že by ji farmáři dostali do finále. :(((

OT: Dnes večer je na Primě v Superchlapech Petr Machala z HSTM.

216
Eva původní
Reagovat

@Wally: 215 – Šmankote Machala, no moc dobře si na něj pamatuji z Hledá se máma a táta, to byl super chlap teda :-)))))) I když se chci dívat na Tvoje tvář zní povědomě na Markíze, tak ale na něj si budu přepínat :-)), dík, že jsi upozornila.

217
Hooper
Reagovat

@Eva původní: On se na té fotce málokdo kouká Šárce do očí, to je pravda.

218
Prochor
Reagovat

Jestli zvítězí Miki, tak to bude stejné asi jako že si Slováci za svého zástupce v politice zvolili neofašistu Kotlebu. „Na stráž“.

219
Prochor
Reagovat

183-Hanka.
Naprosto souhlasím. Lepší dvojice je pro mě Tom a Bubica a to i přes výhrady, které mám. Tom je někdy poblbaný fotbalový fanoušek s trapným humorem, pažravec a sobec ale není to líný parchant a má přeci něco jako charakter. Stejně i Bubice je sluníčkářka, která je až moc důvěřivá a svým způsobem naivní ale má ráda lidi a život a nefláká se a nezneužívá lidi. Takže ať to vyhraje kdokoliv z nich tak budu spokojený.

220
Prochor
Reagovat

Ještě bych chtěl poznamenat, že to, že si Bubica ve svém věku povídá s plyšákama je smutné. Ale nemluví to nic o jejích morálních kvalitách spíš o její neschopnosti mezilidské komunikace něco o jistém společenském vakuu, které subjektivně cítí. Samozřejmě, že bezcitní hlupáci s nulovým EQ se jí budou vysmívat.

221
Prochor
Reagovat

Jak se mi líbí, že vypadla Šárka. Z minulého dílu:
Ubrečená Šárka: „Já bych si tak strašně přála opravit svůj dům“.
Malá otázka uplakané Šárce: “ Jak by si přála bezdomovcům aby vlastnili tvůj dům, který pro tebe není dost dobrý“? Oni stojí kolem tvého domu a pláčou jako ty, že jsou na ulici ?

222
Johana
Reagovat

@Prochor: to je jedna z možností…já ji spíš podezírám, že tu opičku používá, pokud chce zmást lidi kolem sebe a přesvědčit je o tom, že je vlastně neškodný blázen…něco jak Columbo:)
Ať už to má důvod jakýkoliv, nikomu tím neubližuje a já ji mám na prvním místě řebříčku ( před Tomášem ).

223
Prochor
Reagovat

222 – Johano, děkuji za reakci.
Přesto si ale myslím, že v těchto intimních věcech se člověk nekontroluje. Nikdo nebude nikomu vysvětlovat proč si v koupelně mluví sám k sobě. Není to promyšlené. U Bubice to je spíš nezbytnost a ne taktika. Teda podle mého názoru.

224
Johana
Reagovat

@Prochor: není zač, já ráda, tentokrát máme stejné fanoušky…ale to už tu asi většina:)
Vzpomínám si na tu zábavnou situaci, kdy si Bubica povídala s plyšovým Rezou, očka se ji smála a zděšená Lucie pak chodila od jednoho ke druhému a vykládala, že to není normální. Hodně lidí má svůj vlastní alternativní svět, v kterém mají personalizované věci, kytky, zvířata, akorát Bubica se tím netají.

225
jenkaa
Reagovat

PRochor..tak tedy prirovnavat Kotlebu a Mikiho za viteze ve farme,,,,,to je vic nez kapanek ujete:-)))))muzeme se rozčilovat, nadavat, fandit……sle jestli se neberes moc vazne a pak z toho vylezaji kraviny….drzim palce spolu smesvine a mne vůbec janah neiritovala a wally a jaja a danny nebo ký hoť za přezdívky:-)))))netahej do farmy co ma nizkou sledovanost věci, co sem nepatri, to neznamena, ze lidi, kdo to sleduji, jsou uplne tupi……..

226
jenkaa
Reagovat

spolku:-)

227
Prochorf
Reagovat

@jenkaa: Muj děda z Moravy bojoval s e s vašimi slováky, kteří sběhli z Národní gardy Hlikkovi -(víte vůbec kdo to byl) a ti mladí kluci umírali za Slonvesko potažno za evropskou demokraci proti jistému Adolfovi Hitlerovi\?i. Ale řadu z nich taky zemřela – na Slovensku přežívají možná zbabělci, kteří nikdy neměli a nemají koule. Ale taková už je doba.

228
BarBora
Reagovat

@Prochorf:
Že si si Ty lupol?

229
Wally
Reagovat

@BarBora: Myslíš jako, že požil větší než menší množství? Asi jo, už si i přidal k jménu f. Anebo to je někdo jiný. :)))

230
BarBora
Reagovat

@Wally:
Áno, tak to bolo myslené. To f navyše som tiež zaregistrovala, veď uvidíme

231
Jája
Reagovat

@Wally: To je jenom viróza :D

232
Wally
Reagovat

Ono už Národní garda Hlikkova je dost oříšek pro historiky. :))

233
BarBora
Reagovat

@Wally:
Ja si myslím, že už spinká, ťuk na odoslať bola konečná😊

234
Jája
Reagovat

@BarBora: Klávesnice dostala čelíčko :)))

235
Ludmila
Reagovat

Můžete zapřahat.

236
Eva původní
Reagovat

Šárina v Teleráně oblečená přesně jako na fotce na facebooku – stejná bílá halenka, džíny, boty na vysokém podpatku, vnady odhalené, vlasy rozpuštěné, růžová pusinka, ty brejle se mi na ní nelíbí. Otázka proč šla na farmu – no přeci vyhrát a zabezpečit děti. Moderátor jí řekl, že už jsou přeci zletilí a schopní se sami o sebe starat. Šára odpoví, že teprve až budou mít svoji vlastní rodinu se o ně přestane starat :-)) No to budou hoši u matinky ještě hooodně dlouho :-)) Je spokojená, že došla až tak daleko. Ke kamarádství na farmě se vyjádřila jen o Miriam, že neví zda budou i nadále kamarádky, ledacos si přečetla, ale podstatné je, že si s Miriam telefonují.

237
dejna
Reagovat

Ahojte, po pár dnech se vracím, už mi bylo i fajn, že mi farma nechybí, ale stačilo zkouknout dnešek a jsem zase natlakovaná.:/
Psycholence bych naordinovala malý dvůr a velký bič. Všimla jsem si, že když se snaží vypadat v pohodě a klidu, zhrubne jí a prohloubí se hlas, všechno je „hustý“, spolu dohromady to zní cikánsky.
Na farmě je rok 2016/17, znamená to, že už letos nějaká normálnější farma nebude?

238
Hooper
Reagovat

@dejna: Dvě řady za jeden rok určitě dělat nebudou.

239
Jája
Reagovat

Z Šárčiných odpovědí: (je tak blbá ?)
Marian
Kedy si vyrovnás dlžoby voči statu
Šárka Rácová z Farmy 7
ked si ich on vyrovna voci mne! vela firiem mi ostalo dlznych za vykonanu pracu a stat v tomto smere nic nerobi… iba nas zdiera

240
Johana
Reagovat

@dejna: není na té farmě 2016/7, jako Farma 7 ?

241
Brusinka
Reagovat

Dany 212, diky mam stejny nazor. Co se tyka Sarky – pripomina mi jednu pokojskou z hotelu, kdy neustale musela koncit v praci driv, aby stihla uvarit pro syna. Az po case vyslo najevo, ze synacek ma 47 let a ma lachtani nemoc. Jeji synove by se meli umet postarat sami o sebe, tim jak je prezentuje je mi jich az lito. Skoda, ze davaji farmu tak pozde, skoro vzdy usnu a pak koukam na opacko.

242
dejna
Reagovat

@Johana: Máš pravdu, já tam asi chtěla vidět tu jedničku (místo 7 – 17). :)
Normálně bych celou výhru pořád nepřála nikomu, ale po dnešku si přeju – když už to musí někdo vyhrát – ať je to Bubica (ale ta to podle mě nebude), nebo Tomáš. Miki se doufám do duelu o finále ani nedostane, a Mokráňka ať s nechá Lenu – tu jí ze srdce přeju.

243
Johana
Reagovat

@dejna: já to tam původně viděla taky, ale nedávalo mi to smysl, tak jsem se na to zaměřila:)
Moje přání na finále je taky Bubica, ale nenapadá mě žádná otázka na bývalé farmáře, která by ji přes ně posunula. Očekávám, že další dva týdny budou plné hnusu a manipulace.

244
Petra
Reagovat

Prochor , tebe je hovno po tom koho si zvolili slováci ! Tvoje názory sú celkove scestné , nikdo o ne nestojí .

245
iv
Reagovat

Pustila jsem si záznam Telerána se Šárkou, užívala si mediální pozornosti. Kromě oprav domu a zabezpečení synů byla na farmě kvůli ní, osobní motivaci stát se celebritou neuváděla, přeju jí to. Ostudu si neudělala, miláčkem diváků se ale určitě nestala. Šanci vyhrát měla malou od prvního dne, páté místo zvlášť mezi „těmi nejlepšími z nejlepších“ může brát jako pěkný výsledek. Svůj fanklub má stejně jako všichni, na nové fb profily jsem klikla: Lenka H. je šťastná a hrdá na své čisté, upřímné srdce. Jiné komenty než pochvalné a oslavné průběžně maže a první tisícovku lajků už brzy překoná.

246
Mirka
Reagovat

Je to asi nejzajimavější FARMA.Až asi na dvě ženy jsou to opravdu hráči křiváci.
Dosud jsem asi neviděla tak jedovatého křesťana,jako je Miki.
A Lucie hráčka a herečka /ze sůdne síně/ ,kde vítr,tam plášť.
Škoda,že tam není hypochondr Luboš učitel,bylo by to ještě zajímavější.
Miriam,držím Ti palce,oni mladí,nemají rádi staré a proto Ti fandím
jsi férová baba.

247
NM
Reagovat

V prípade šárky sa obávam, či by peniaze naozaj skončili na avizované „šľachetné účely“ a či by isto vyplatila dlhy, keďže za ne môže čokoľvek iné, len ona nie.
Tomáš je víťazom, zmierte sa neprajníci a nositelia iných názorov :))

248
Dany
Reagovat

@dejna: Taky bych to přála Miriam, ale ta to určitě nebude. Když to vezmu postupně, tak Roman, celkem snadno ovlivnitelný, ani tam s ní nebyl, dá toho, koho mu natlučou do hlavy. Jánošík nemlich to samé, vítr v hlavě, toho kdyby stokrát podrazili, stejně jim dá hlas. Jana ta dá Lucii, už ze zásady, Klikor je uražený na Mikiho, že ho podrazil, Tomáše nemá rád už z předchozí farmy a Miriam, která se nezkonsolidovala a snažila se jeho, těžce nemocného pana nejmoudřejšího, silou mocí vytrhnout z plodného rozjímání v chlívě a nutila ho pracovat a pak jí ještě dokonce vadilo, že do ní strká, té určitě hlas nedá taky. Pro něj bude přijatelná jedině Lucie, protože je tak nablblej a věří, že je na něj nezištně hodná. O Leně ani nemá cenu mluvit, ta si bude s Mokráňkou vesele, ruku v ruce posskakovat v záři zapadajícího slunce a v kampai za vyhození Miriam bude mít hlavní slovo. Ta Bubicu nemá ráda už z jejich farmy, protože ta jí při těch excesech, co tam předváděla s válením se na peci, uražeností a nepříjemností na všechny okolo, řekla svoje. Kdyby náhodou Bubica vyrála, Lena to nerozdýchá a skončí na uzavřeném pavilonu. Takže ta specialně si dá záležet, aby Miriam vyřadila ze hry. No a Betka měla na původní farmě s Miriam taky konflikt, když jí něco slíbila a pak udělala přesně opak, protože to chtěl Tibor a ona, ve své jednoduchosti dodnes nepochopila, že jí jen zneužíval. Jak se zachová Šárka těžko říct, sice po duelu ve stodole přála výhru Miriam, ale otázka je, jak bude nakonec lasovat. Ale sama to stejně nevytrhne. No a k tomu tam do exfarmářů budou hustit ještě ti tři zbylí. Takže šanci projít touto squadrou má Bubica v podstatě nulovou.

249
Dany
Reagovat

@NM: Budu mluvit za sebe. Já jsem s tím, že Tomáš vyhraje smířená, ví se to už dlouho, únik informací na této farmě je extrémní. Takže to v podstatě ani není napínavé. Že bych byla neprajník si taky nemyslím, protože výhru přeji, jen prostě někomu jinému než ty. A napsat svůj názor může každý i když je oddlišný od tvého a nerozumím dost dobře tomu, proč lidi s jiným názorem urážíš. Ty bys mezi tu bandu na farmě docela dobře zapadl.

250
Eva původní
Reagovat

http://farma.markiza.sk/aktualne/1826870_su-spat-v-hre-na-farmu-prisli-vsetci-sutaziaci

Ta Hrčková je něco tak neochvějně blbého a hloupého… ta tam nebýt, věřím,že by byla pohoda. Jen slezla z náklaďáku už prskala jed na všechny strany.

251
Johana
Reagovat

@NM: finálový večer je taky předtočený?
Sice bych radši Bubicu, ale pokud to vyhraje Tomáš, nevadí…pořád je to menší zlo, než Lůca a ten svatý.

252
dejna
Reagovat

Já se s Tomášem nemusím smiřovat, zhruba od 2.třetiny si myslím, že tam pracoval dost, aby si nemohl sáhnout na výhru. Ale ne na celou, podle mě by patřila 2 – 3 lidem. Ale to jedno. Jen by si měl Tomáš uvědomit, že párkrát provedl něco, za co se z druhých farem lítalo ven.

253
NM
Reagovat

249 Dany, každý tu píše za seba.
V mojom príspevku nie je nič, na základe čoho by sa dalo usúdiť, že iným beriem názor, prípadne, že urážam. Nenájdeš jedinú urážku v mojom príspevku, kdešto ja v tvojom viac.
Medzi „bandu“ by som nezapadla, ani by som tam nešla, pretože potrebujem vlastnú, čistú a samostatnú posteľ, komfort čistej, tečúcej vody a mnoho iných elementov, bez ktorých by som nevedela existovať. Nepokladám chlieb rovno na stôl, nekúpem sa v jednej nádobe s ostatnými, neobliekam si veci po iných…
Neviem, čo ťa vedie k agresivite, ja som tiež len vyslovila svoj názor, v ktorom nikoho neurážam, neposielam k „bande“ – haníš súčasne všetkých účastníkov farmy. Tak kto sa z nás dvoch nevie vhodne a správne prejavovať, kontrolovať a je invektívny?

254
NM
Reagovat

251 Johana, nie je.
Mira je u mňa prepadák od predošlej farmy, na slniečkovo-úlisné úsmevy (aj to je taktika, lenže mnohí si neuvedomujú) som jej nikdy nenaletela, stačí pozorne sledovať a pamätať si, čo v akej situácii vyslovila a ako sa následne správala v situáciách, kedy by divák očakával inak. Povedať to, čo sa hodí a správať sa tak, ako sa hodí, bola jej priorita. Posledný príklad: najradšej by videla vo finále Šárku, želá jej výhru… plky. A preto dala také disciplíny, aby Šárke nedala ani najmenšiu šancu.
Tomáša vidím ako víťaza od prvých dielov, 100 %-tne predpokladajúc, že sa do finále dostane. Spĺňa najviac atribútov, a tým si získava najviac sympatií, dnes sa k nemu priklánajú i tí, čo ho predtým netipovali. Je to najmenšie zlo, ako píšeš. Od počiatku je rovnaký, nemení tak často názory a nálady, v podstate je kolegiálny, až na drobné výkyvy. Pracoval relatívne dosť, rozumu a úsudku má tiež pomerne dosť na to, kde sa nachádza, neskrýva sa za nič a priamo deklaruje použitie výhry, najmenej intrigoval, najmenej ohováral – názory pred kamerou museli vyslovovať všetci a názor nie vždy rovná sa intrigy, čo si mnohí akosi mýlia.

255
Jana
Reagovat

Proboha! Ta oprýskáná huba Lenka si nedá pokoj… Ta je úplně vážně na pěst!
Leona Juarez se vrací v plné síle…snad ještě horší…a odpornější…! Co je to za člověka…
Totálně splachovací – jiný by lezl kanálama a ona,jakoby nic…Naopak,stále přikládá a
přikládá…
No,to bude asi tento týden dobré psycho…

256
Dany
Reagovat

@NM: Pokud mě někdo nazve nepřejícím člověkem, jenom kvůli tomu, že přeji výhru někomu jinému, tak mě to přijde docela jako urážka. Nikomu nezávidím a to, že si myslím, že si někdo zaslouží výhru víc než Tomáš, neznamená, že jsem nepřejícník.

257
anonymous
Reagovat

Miriam – č. 2
Lucia – č. 4
Tomáš – č. 1
Miki – č. 3

258
Mara
Reagovat

@dejna: To je pravda, ale na druhou stranu nebyl jediný, byli tam i tací, kteří na nějaký řád prděli úplně . Tomášovi přeji výhru, protože z tohoto materiálu byl nejlepší. Farma je o práci a o schopnostech organizačních. Byl velmi pracovitý z chlapů určitě, z žen to byla Šárka, to se nedá nic dělat, je to tak. Z Trnavských zdrojů jsem se dověděla, že finále je: Lu a Tom. A bojím se, že Tomáš pohoří, protože Lu je jeho můza od prvního dne.

259
Skála
Reagovat

Dneska není farma?

260
Janica
Reagovat

@NM: … z příspěvku si dovolím vybrat – cituji:
„najradšej by videla ve finále Šárku, želá jej výhru … plky. A preto dala také disciplíny, aby Šárke nedala ani najmenšiu šancu“.
Na tom není nic divného ani zlého, pokud se do finále a k výhře nedostane Miriam sama, tak potom přeje výhru Šárce.
A co se týká Tomáše, to je úhel pohledu.

261
Jája
Reagovat

@Skála: je ve 22,25

262
Jája
Reagovat

@Skála: Ty lenochu, že jsi nebyl na dřevo?

263
Milu
Reagovat

@Skála: je..ale je dost pozdě…nebyl jsi na skladě??

264
Milu
Reagovat

@Jája: neviděla jsem…promiň:-)

265
anonymous
Reagovat

Btw, hádanka: Koho asi nabere jeden z volků na roh tentokrát?

266
Skála
Reagovat

@Jája: Náhodou byl,hned ráno pro „AB“ ,ale,at se dívám,jak se dívám,tak „A“ tam doposud nevidím. :-(

267
Skála
Reagovat

@Jája: @Jája: Náhodou byl,hned ráno pro „AB“ ,ale,at se dívám,jak se dívám,tak „A“ tam doposud nevidím. :-(

268
Skála
Reagovat

Náhodou byl,hned ráno pro „AB“ ,ale,at se dívám,jak se dívám,tak „A“ tam doposud nevidím. :-(

269
Jája
Reagovat

anonymous – ať se splní mé škodolibé přání a je to oprýskaná jedovatá huba :))

270
jenkaa
Reagovat

Dle mého názoru je motivace celkem fuk. I kdyby jsem si chtěla koupit cestu na Měsíc…..ale tento rok to je fakt bída, z té čtyřky opravdu Bubica a Tomáš. Jana tam dobře šila do Rézy…a Lena? Na fcb někdo psal. že zítra bude fackovat-)))tak jsem zvědavá

271
anonymous
Reagovat

@Skála: Btw, právě pro takový je ta hádanka :-)

272
Kara
Reagovat

@anonymous: Prosím upřesnit, který vůl. Je jich tam dnes už víc než dva :((

273
Galadriel
Reagovat

Máte otvorené nové vlákno. :-)

274
Kory
Reagovat

Very valid, pithy, suiccnct, and on point. WD.

275
Kaylee
Reagovat

Jen za cestu Å¡est stovek? O_o já jsem fofrem spÃtÄ­oala svoje cestovní náklady na cestu tam a zpÄ›t plus metro a vypláznu celých devadesát korun XD

276
Nikki
Reagovat

Je ne connaissais pas votre blog et j’ai eu très envie de le découvrir en voyant l’Ãimiss©on.Je ne pensais pas qu’on pouvait faire des biscuits comme ceux-ci soi-même! Je vais sans doute essayer qq recettes!

Přidat komentář