Panáček v reality show

Sledovanost Hotelu Paradise v ČR: 250 000 diváků

9. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3732 w=420]
Tak tohle je pro příznivce Hotelu Paradise i produkce příjemná informace. Sledovanost této vztahové reality show se pohybuje v České republice v průměru kolem čtvrt milionu diváků. Ano, je to samozřejmě součet sledovanosti na Prima Love a reprízy na Prima Family. Pojďme se podívat na konkrétní čísla a pozor, tento a příští pátek změna ve vysílání Hotelu Paradise na Slovensku.

Sledovanost Hotelu Paradise

  • pondělí 5. 3. (Love: 164 tisíc, 7,2 %; Family: 77 tisíc, 15,3 %; celkem: 241 tisíc)
  • úterý 6. 3. (120 tisíc, 5,2 %; 162 tisíc, 13,5 %; 282 tisíc)
  • středa 7. 3. ( 110 tisíc, 4,9 %; 162 tisíc, 17,1 %; 272 tisíc)
  • čtvrtek 8. 3. (120 tisíc, 5,9 %; 136 tisíc, 12,7 %; 256 tisíc)




Změna ve vysílání Hotelu Paradise na TV Joj

Jojka upravila páteční vysílání Hotelu Paradise. V pátek půjde formát Noc v ráji (stejný jako na Primě) a nejspíše se budou živě spojovat i s moderátorkou Martinou Gavriely.

Pátek 16. března, TV Joj

20:20 Profesionáli
21:00 Geissenovci
22:00 Hotel Paradise + Hotel Paradise noc v ráji (spojené)

Pátek 9. března, TV Joj

A dnes kvůli OTOvi (galaprogram na Jednotke):
Pluska: 20:20 Hotel Paradise – predprieméra
Jojka: 23:00 Hotel Paradise – premiéra

Tak nezapomeňte. Když tak to archív TV Joj jistí.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 34
1
RAINMAN
Reagovat

V pondělí to šlo na Prima family až po půlnoci, tak proto tak nízka čísla v součtu obou programů. Ale jinak to má klesající tendenci. A na Slovensku je Hotel porážen Farmou.

2
Elko
Reagovat

Rainman: na Slovensku sa Hotel nevysiela proti Farme ale proti Ordinácii, ktorú Hotel poráža :). Farma sa vysiela proti Paneláku, kde je sledovanosť vyrovnaná (11,6% vs. 11,1%)

Hotel Paradise (rating 8,6 % / share 25,2 % v 12-54)
Ordinácia (rating 7,9 % / share 23,1 % v 12-54)

3
RAINMAN
Reagovat

Žádná televize si nikdy nepřipustí porážku. Vždy řeknou, že jsou číslo jedna, protože cílí na ženy od 15 do 44 let, u kterých to mělo nejvyšší rating, nebo share (podle toho, jak se jim to hodí)… Mě zajímá rating. V ČR 15+. V SR 12+.

A slovenská Ordinace nikdy nebyla tak úspěšná jako ta česká, takže to není žádné měřítko.

4
RAINMAN
Reagovat

3: Respektive pro české diváky to je velmi zkreslené měřítko.

5
RAINMAN
Reagovat

Ale až já budu v nějaké reality show, musím přiznat, že taky mě bude zajímat především rating u žen 15 – 44, protože budu chtít „oslovit“ co nejvíc potenciálních sexuálních partnerek. :-D

6
galadriel
Reagovat

3- Elko to napísal dobre, Farma nejde v čase HP. Na Slovensku od 1. 1. 2010 vytvárajú program a predávajú reklamný čas televízie pre cieľovú skupinu divákov 12-54. Porovnávania v 12+ je teda nepodstatné. Markíza čísla v 12+ rada používa, lebo jej to s číslami ide dlhodobo dolu vodou a JOJ ju v primetime predbieha. Každopádne HP má stúpajúcu tendenciu v SR.

7
RAINMAN
Reagovat

Na Slovensku plní titulní strany bulváru Zuzana Plačková. U nás v ČR je na titulce Blesku onanistka Gábinka, která se mimo jiné prodávala mužům (i z ČSSD) ve vinohradském Neonu pod jménem Neonka.

Romeo se Zuzky ptal, za kolik chodí. Tak tohle bohužel nevím, ale vím, za kolik chodila Gábina. Klasika za 1 200 Kč. No a teď spadá pod ČSSD… Jak se říká: Vrána k vráně sedá! :-D

8
RAINMAN
Reagovat

Noc v ráji – to nejlepší z Hotelu Paradise a ještě něco navíc.

Dovolte abych se zasmál… Nic navíc tam skoro nebylo, akorát slepili nultý díl s prvním dílem.

9
Maxx
Reagovat

Tak to jsou dobrá čísla na to že to jde v noci a že tam ještě nebyla pořádná mr*ačka. Jen mi vadí, že to pak přesunou už jen na Love a na Family poběží jen ten speciál. Jinak taky by mě spíš zajímaly čísla HP v té mladší kategorii, důchodci to asi sledovat nebudou, bo by z toho měli komplexy :D Na druhou stranu jestli to JOJ v pátek přesouvá z osmi na deset hodin, tak tam to asi žádnej trhák není.

10
Maxx
Reagovat

8 – Já jsem za ten sestřih rád, protože to bude jediný, co od teď uvidim. Ale doufám, že to udělají jako týdenní sestřih, ne pár dnů. Jo a v pondělí se ještě budu na netu dívat na eliminaci. Fandím Rómeovi a Zuzaně, jestli to někoho zajímá :D

11
RAINMAN
Reagovat

Od příště už to budou samozřejmě sestřihy z celého týdne.

Jinak novinkou je, že dneškem počínaje, jsou všechny díly doprovázeny komentářem.

12
Prochor
Reagovat

Nejtaktičtější by bylo vybrat si Klaudii. To by tomu chlapovi dalo nejspíš dalších 14 dní. Jednoduchý počty.

13
Maxx
Reagovat

11 – Komentářem Martinky Gavriely?

12 – U těhle soutěžících bych nějakou promyšlenou taktiku moc nečekal :D

14
Prochor
Reagovat

13 – Předpokládá to minimální inteligenci i u spoluhráčů čili souhlasím:-))

15
J.
Reagovat

Tak každý si může vybrat stejnou partnerku, ale může si vzít i tu, někoho jiného, asi záleží v jakém pořadí si je budou vybírat (jestli se budou rozlosovávat čísly jako holky, když vybíraly kluky).
Nicméně, z toho prostřihu: „Příště uvidíte“ byla ke konci scéna, kdy pár z nich vběhlo do ložnice Maťovi a stříkali na něj vodu ze stříkací pistole – bylo to v noci a jestli to byla ta následující noc (jelikož prostřih z té, co byla před párováním už byl ve včerejším rekapu), tak tam byla vidět Zuzana, Niki a Jana, tudíž vypadne buď Nela nebo Klaudia. (Ale vzhledem k tomu, že chce Zuzana Klaudii vyhodit od začátku, tak je to asi jasné)

16
Prochor
Reagovat

15 – To je pravděpodobné ale s kým byla Klaudie před vyřazením je právě podstatné.

17
J.
Reagovat

Jelikož jsem zahraniční verze nikdy neviděl, tak mi jen není jasný konec téhle reality show. Když vždy někdo přijde, kdo bude mít imunitu a vyhodí někoho jiného, tak jich tam bude stále 10. Kdo pak určí vítěze? Vyhraje ten, kdo nejméně střídal partnera? Myslel jsem, že vždy mezi sebou budou nějak hlasovat a jednoho vyřadí až jich postupně bude ubývat – nebo tak…

18
J.
Reagovat

16 – Na tom něco bude :o)

19
Tommy
Reagovat

Koukněte se na 0:36 http://www.iprima.cz/videoarchiv/232684/16369/all Že by nový soutěžící?

20
Pattrick
Reagovat

Tommy, vypadá to, že asi jo

21
Nesnáším tě
Reagovat

Prochore, když si myslíš, že jsou všichni blbí, tak dopiluj interpunkci. Taky to nepůsobí dvakrát chytře.

22
Markéta
Reagovat

Mám takovou prosbu, nevíte někdo jak se jmenuje písnička z pátečního dílu, která hraje ve 13 minutě a 30 sekundě. Díky za odpověď :)

23
Markéta
Reagovat

Ahoj mám takovou prosbu, nevíte jak se jmenuje písnička z pátečního dílu která hraje ve 13 minutě a 3 vteřině?! Díky za odpověď :)

24
Tommy
Reagovat

Markéto je to Mika-Happy ending

25
Markéta
Reagovat

Tommy, mockrát děkuji :).. Jsi zlatej :)

26
Lukáš
Reagovat

Nevíte někdo, kam zmizely Extrémní rodiny z pátku na JOJce?

28
Nofux
Reagovat

Klaudia to zkoušela i v Superstar? :) http://bit.ly/xaCI5I

29
sun
Reagovat

Lukasi (26) extremne rodiny jsou obcasnik. Proto je nyni v programu nenajdes. Jsou jednou za cas.

30
RAINMAN
Reagovat

Zatímco 4. díl Hotelu Paradise u nás v ČR v televizi vidělo 256 000 diváků, 5. díl už to bylo pouhých 100 000. To je propad o 156 000 diváků! Nemám slov.

Reagovat

Rainman (30) to myslíš pátek a ten díl Noc v ráji? :)

32
RAINMAN
Reagovat

Noc v ráji nepočítám, protože se nejednalo o žádný pátý díl, nýbrž o takový malý podvod na diváka. Zlatí Slováci a jejich Noc v ráji…

33
RAINMAN
Reagovat

Kromě pátků, už to v ČR poběží jenom na Prima love, tak časem by to chtělo článek, že sledovanost Hotelu Paradise v ČR je lehce nad 100 000 diváků… pokud ovšem do té doby neklesne pod tuto psychologickou hranici…

34
Nela
Reagovat

Neznáte někdo písničku z 12. dílu v 9:25? :)

Přidat komentář