Panáček v reality show

Reality show Aréna národů se již vysílá – v Rusku! Uvnitř VIDEO s českým týmem!

22. Září 2011 | napsal(a): | reality show: Aréna národů

Podobně, jako si Nova nedokázala zkoordinovat start letní show Wipeout s ostatními spolupracujícími televizemi, zavařila si podobně i Prima. Začátkem měsíce jsem nějaký čas pobýval v Moskvě a když jsem si na hotelu pustil televizi a viděl jakýsi soutěžní pořad ve stylu Her bez hranic s českou vlajkou, chvíli jsem přemýšlel, o co by mohlo jít. A když jsem záhy zahlédl ještě soutěžící z Rusky, Ukrajiny a Arménie, bylo jasné, že se jedná o Arénu národů.




V Rusku se tato show jmenuje Большие гонки („Balšije gaňki“ – Velký závod) a vysílá ji První kanál. Ostatně – podívejte se sami na stránky pořadu. V několika kolech se v ní utkají soutěžící z Česka, Ruska, Ukrajiny, Arménie, Velké Británie, Francie, Běloruska a Číny. Natáčelo se v Paříži a pokud jsem z těch pár minut na ruské televizi dobře vypozoroval, v každém díle se proti sobě utkají jen čtyři země. Aréna národů má tedy trošku jiný formát, než legendární Hry bez hranic.

A zatímco se již tuto sobotu 24. září v Rusku odvysílá finále této show, naše Prima plánuje nasazení pořadu až v průběhu příštího roku.

Epizoda s českým týmem pro ty z vás, kdo хорошо говорит по-русскы:

Petr

Půl hodiny jsem přemýšlel, co sem napsat a pak jsem si uvědomil, že na Panáčka píšu tak zřídka, že je to celkem jedno.

Aréna národů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
koc
Reagovat

dik za info a video .. normalne me z te spousty barev zacalo slzet oko :o

2
okkvp
Reagovat

Představovala jsem si trošku něco jiného, na můj vkus příliš mnoho moderátora a „trenérů“ … zkoukla jsem kousek epizodky s bejčkem – lehké wow

3
Maxx
Reagovat

Moc dobře ale po-russki ně govorit autor článku. V azbuce chyby na úrovni úplného začátečníka a transkripce do latinky názvu show taky nic moc :D Jinak co se týče té show, Prima dělá stejnou chybu jako Nova. Takže, jejich problém. Jakmile budeme znát výsledky, nebudeme se na to dívat. Primo, Primo!

4
Maxx
Reagovat

A proč mají sakra Rusové tak super logo a my takovej hnus?

5
Maxx
Reagovat

A jinak už jsem si zjistil, kolikátí jsme skončili, takže pápá Aréno národů, už nezájem.

Reagovat

Tak, že je tam Francie, Velká Británie a Čína mě překvapilo. A logo mají Rusáci skutečně dobré.

7
LadyXL
Reagovat

Ale s těmi býky je to pěkná síla… Já bych tam nevlezla…
Mě by ale zajímalo, zda to nebudou dříve vysílat i jiné televize, jestli to není náhodou podraz od Rusů…. No ale jestli se Prima nepoučila z chyb Novy, tak sorry, dostane, co jí patří – pokles sledovanosti. Nebo že by to dali až za pár let :-D….

Reagovat

LadyXL (7), jj, na ty býky jsem taky hleděl. To je už krapánek hardcore :) Osobně si myslím, že to TV Prima brzy odvysílá, jen aktuálně má fakt přecpaný vysílací čas. Místo čeho bys to chtěla v programu dávat?

9
okkvp
Reagovat

8 – místo nového hnízda, či stáje ještě běžících vrabců

Reagovat

okkvp (9) a to jde vůbec kdy? Nebyly by to vyhozené peníze? Přeci jen, do Arény národů TV Prima nepochybně lila vlastní peníze, do toho co píšeš ty, lil peníze sponzor. I z tohoto pohledu se dle mě na to musí dívat.

Reagovat

Okkvp: No ty vrabce i kdyby nahradili teleshopingem tak by to byla lepší podívaná :-D To je fakt odpad všech odpadů, škoda slov. O tom by tady měl někdo vypotit článek, to je reality-show stejně jako Jak se staví sen.

12
Ifa
Reagovat

Proboha, kdy uz se prestane rikat „bydlim NA hotelu“, „jdu NA bazen“, „mame to NA prodejne“, „projedname to NA vlade“… Chudak cestin :-/

Reagovat

Ifa: A kdy proboha začnou lidi psát i háčky a čárky :-D to je ještě větší utrpení pro ten náš krásný češtin

14
okkvp
Reagovat

SUN – máš jistě pravdu, na finanční pozadí nejsem odborník, byť si myslím, že Arénu sponzoři z velké části financovali také.
Pravda je, že po zkouknutí ukázky si výraznější diváckou úspěšností už taky moc jista nejsem, ale pokud není ruské vysílání podrazovité, tak bych si pořád myslela, že sponzor nesponzor je lépe prezentovat to, v čem jsem utopila prachy alespoň tak, abych na tom prodělala alespoň co nejmíň – tzn včas
Vrabci prý ale budou v brzku končit a budou nahrazeni tím pořadem o hledání pracovních míst – se přiznám, že předběžné programy sice sjíždím, ale sjíždím si myší ke „svému okénku“ a zbytek víceméně nevnímám.

15
Maxx
Reagovat

Rusové žádnej podraz neudělali, když už jsou konečné výsledky volně k dispozici na netu. Jen nemají manýry Nova a Prima, aby pořad odvysílali s ročním zpožděním. A díra v programu pro Arénu národů by se našla – čtvrtek místo úchylárny Bubo Bubo. Pak bysme zkoukli Šéfa, Hawai 5-0 a byl by to pohodový čtvrteční večer. Prostě Prima udělala stejnou botu jako Nova. Mají ale ještě čas, dokud to tu někdo ofiko nehodí do diskuze a média pak z toho neudělají články. U Wipeoutu jsem pak taky lehce našel výsledky, ale do diskuze je nepsal, abych nespoileroval, ale za pár dní to už udělal někdo jiný a bylo to. Takže Prima má týden na to, aby to začala vysílat, než SUNíčko udělá článek s konečnými výsledky :D

16
fx
Reagovat

No tak nic, na týrání zvířat moc nejsem, takže ten býk se postaral o to, že na tenhle pořad kašlu. Ze stejného důvodu nesnáším cirkus či zoo..

17
kub
Reagovat

http://www.1tv.ru/sprojects/si=5682 sledujte na webu 1tv.ru

škoda, že to Prima takto odsoudila k neúspěchu-je to skvělá show!!!

Přidat komentář