Panáček v reality show

Shrek již vyplatil dohodnuté podíly z výhry

11. Únor 2006 | napsal(a): | reality show: Big Brother

logo Big Brother Pravidelní, ale možná i nepravidelní diváci české verze reality show Big Brother si pamatují na dohodu, kterou před koncem hry uzavřela čtveřice posledních soutěžících. Dohoda spočívala v tom, že poslední dva dostanou po 200 tisících korun (Eva a Filip) a bramborový medailista (z původní sestavy) 100 tisíc korun, tím se nakonec stal Mikeš. Mnoho lidí při uzavření této dohody tvrdilo, že až někdo z nich výhru získá, na předešlé dohody zapomene a nebude se k nim znát. Co myslíte, stalo se tak?

Férový hráč Shrek

Nebudu Vás dlouho napínat, Shrek již podíly ostatním soutěžícím vyplatil, ač mu to nevěřila ani Eva, že tak skutečně učiní. Shrek se z vyhraných peněz zatím nepomátl. Pravda, koupil si výbavičku na snowboard za 80 tisíc, ale pokud si myslíte, že si koupil nějaké Porsche či jiné žihadlo, plete te se. Shrek šel do autobazaru AAA Auto a zakoupil ojetou, i když vylepšenou verzii Octavie. I když, kdo ví, zda v tom nebylo i trochu sponzorských peněz od Anthonyho Jamese, majitele sítě těchto autobazarů.

Stát ždímá výherce do poslední koruny

Pikantní na celé situaci ohledně rozdělení podílů z výhry je skutečnost, že ač se výhra už danila 20 procenty, musí se nyní zdanit ještě každá částka daní darovací, a tak státní šiml může ržát na celé kolo, jak si zase přišel na své :))

související články

Šrek to ví: Slovo chlapa platí! / bleskově.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
Reagovat

Hej tak to mě překvapil, nečekal jsem že to splní …

2
alešakno
Reagovat

Ta darovací daň je jinak pěkné svinstvo ;-)

3
Veronika
Reagovat

S tou vybavou na snowboard se myslim zase az tak nerozsoupnul…..nebo teda pro me je to samozrejme spousta penez, ale myslim, ze vetsina nasich „prumernych bohacu“ si takovou vybavicku porizuje taky :))

Přidat komentář