Panáček v reality show

Áno šéfe!: Grill bar Mars, Bratislava (12. diel)

30. Květen 2011 | napsal(a): | reality show: Áno, šéfe SK

Dnes jasne a stručne: Áno, šéfe! sa blíži do finále, o pár minút si môžete vychutnať poslednú epizódu I. série, v ktorej si Jaroslav Žídek posvieti na poslednú reštauráciu tejto série. Televízia JOJ dnes potvrdila aj II. sériu, keďže ide o obľúbenú reláciu, ktorá má úspech nielen u divákov, ale aj u televíznych kritikov. Nezmeškajte Áno, šéfe! v tradičnom čase o 22:15 na Jojke.

Hodnotenie Šéfa

Žídek ocenil zmeny, no zmeny neprebehli v dostatočnej miere v tom zmysle, že nedali do toho svoje nápady, ale len nápady počas natáčania. Napriek tomu, však s jedlou bol veľmi spokojný a reštauráciu odporučil a udelil im dve hviezdičky.

Online archív TV Joj

Áno, šéfe! – 12. diel

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Áno, šéfe SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
koc
Reagovat

a kdy bude kontrola restauracek ? az v druhe serii ?

2
karuše
Reagovat

asi tenhle díl je kontrola…

3
karuše
Reagovat

tak asi ne… :-)

4
koc
Reagovat

dnes grill bar Mars, Bratislava

5
Elko
Reagovat

Koc: myslím si, že na začiatku II. série a podľa mňa to bude aj oveľa lepšie, pretože bude od I. série viacmesačný odstup a tam sa ukáže, že či to tým reštauráciám vydržalo aj dlhšie ako jeden alebo dva mesiace :)

6
Honza
Reagovat

Mě dost zarážej interiéry slovenskejch hospod nebo jejich poloha(1-17 patro)v ČR snad nenajdu ani lupou.Interiéry v navštívenejch restauracích vypadaj jako v ČR hotelovejch 5***** rest.obsluha 3,14ou ke zdi a vařej tam pekelně.Třeba ten pivovar.Já bych asi do pivovaru,kde maj židle bílý polstrování taky nevlez,tam patří dřevo.Třeba v Divinise je všude dřevo a vaří se tam skvěle.Prostě hospody v ČR aspoň vypadaj tak, jak tam chtěj vařit.Nemluvim o nálevnách Plísně Ukrutnýho a Gambrihnusu,ty se poznaj hned,že tam nevařej,ale je to plný chemie,stejně jako v tom tzv.pivovaru.To jen tak abyste mě snadno identifikovali :-) Ale je to pravda.

7
koc
Reagovat

5 to mas echt .. u ceske verze vlastne ani nevim v jakem predstihu se nataci . zde je videt ze se natacelo v prubehu vysilani jak bylo zpoznat minuly tyden kdyz kuchari zminovali Galantu

8
Honza
Reagovat

Divinis

9
koc
Reagovat

6 – a uz si dorazil .. do budoucna mi bude tve haneni Plzne docela uprime chybet ;-)

10
Honza
Reagovat

9-tak si najeď na http://www.pivni.info nebo jiný weby o pivu tam nás je! a stále přibýváme :-) Tam jsou mnohem větší a těžší kalibry než já.Jak znalostma ,tak zkušenostma.

11
Honza
Reagovat

Podívej produkt Master od PU nedávno dostal zlatou medaili v Anglii a víš proč?Byly jediný v kategorii,nekecam.A takovýhle soutěže vymetaj furt a pak to cpou do novin a blbnou lidi.To mi vadí.

12
Elko
Reagovat

Honza: dnes som videl nápisy STAROPRAMEN, môže byť? :)

13
Honza
Reagovat

12-To je totéž jako Plzeň.Stejná močka.Prostě z nadnárodního koncernu,už pivo nikdy nevyleze.I když teď Krušovice s 10°a 12°tkou se aspoň snažej,ale třeba na Kout,Kácov,Chotěboř,Matušku,Dalešice a hodně dalších to nikdy mít nebude.Ale snahu prostě maj,resp.příkaz z shora,prodeje v ČR jim letěj dolů strašlivě,PU to zatim zdá se nevadí.Ty místo nakupování normálního chmele a vaření, platěj právnický odd.

14
Honza
Reagovat

Jo a myslim,že Matěj to má na salámu.Nejsem si jistej,jestli děti jsou stejně nadšený z toho že maj restauraci jako rodiče.Asi mysleli,že se to udělá samo.

15
Elko
Reagovat

koc: dvě :) radšej sa asi nevyjadruješ, či? :)

16
Honza
Reagovat

2* to se dost divim.Nesrovnávam s českou řadou.

17
koc
Reagovat

no hlavne mu do toho keca jak mamka tak zpruzena sestra ktera je asi nastvana ze do nej rodice investuji cas a penez vic nez do ni .. pocet hvezdicke nekomentuju pac Jarda rekl ze me to nezajima :) ..

18
Elko
Reagovat

17: koc, jj povedal to dobre, ľudia hviezdičky neriešia, oni chcú vidieť kvalitu, ktorá nastala po zmene a tie hviezdičky im môžu ešte zhoršiť ich image, pretože ich ľudia budú ohovárať, že po odchode Žídeka sa na všetko vysrali :) ale dúfam, že II. séria bude pokračovať rekapitulačnou epizódou, rád by som sa pozrel na to, ako ostatné reštaurácie zamakali alebo či sa ten mesiac kým príde Jarda len pretvarovali :)

19
koc
Reagovat

18 – ale vazne si nevzpominam ze by lide v druhe rade (o prvni nemluve) cekali na hvedicky .. tam slo o to aby jim Zdenda poradil a nasmerovalje spravnym smerem .. tady mi vscici pripadali jako by jim mela nejaka hvezdcika napravit reputaci a zachranit podnik .. ale o tom to prece neni :( .. no nic budu se tesit nejen na Zdendu ale i na Jardu jak se v dalsich seriich ukazou

20
Tom
Reagovat

TOP MTV mp3 zdarma ke stažení a další zábava http://www.mp3stahuj.cz

21
Kapi
Reagovat

Zvlastni dil. 2 hvězdy? hm…. :(

Přidat komentář